עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Do As Infinity,

הורדתי את ה-WinFlash, אבל עכשיו אני לא יודע איזה Revision של הביוס להוריד; יש אחד ששוקל 4.4 קילובייט (408,482 bytes) ואחד ששוקל 8.4 קילובייט (834,484 bytes) וזו הפעם הראשונה שאני מעדכן את הביוס ללוח, יש דברים מסוימים שאני צריך לדעת? ואיך מעדכנים את הביוס? פשוט נכנסים לתוכנה, עושים Update BIOS (בוחרים את הקובץ bin) וזה פשוט מעדכן ומפעיל את המחשב מחדש בלי בעיות או שזה יותר מסובך מזה?

• 13 תגובות
    • 808 צפיות
  2. הייתי רוצה לדעת בכמה ניתן למכור את המפרט הזה AMD 64 3200 NewCastle S754 ZALMAN CNPS7000B-CU MSI K8N Neo platinum CRUCIAL Ballistics PC4000 (2x512) Leadtek 6800GT 256MB AGP רק החלקים הללו בלי ארד-דיסק\ספק וכו' תודה

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by LiorZi,

שלום, כבר מזה כמה זמן שאני רוצה להרכיב מחשב גיימינג על מארז קטן (ITX). אחרי סקירה עמוקה בכמה ימים האחרונים הגעתי לצומת דרכים בעניין המעבד ולוח האם. שילוב 1 (אפשרות ל-OC למעבד): לוח אם: Asus P8Z77-I Deluxe. מעבד: Intel Core i5-3570K, קירור: קירור טוב בכ-150 ש"ח. מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 2350 ש"ח. שילוב 2 (ללא OC למעבד): לוח אם: Gigabyte GA-H77N-WIFI מעבד: Intel Core i5-3570 BOX, קירור: Stock. (שימו לב שזה לא גרסאת ה-K למעבד). מחיר כולל (הכי זול בזאפ): 1600 ש"ח. ניתן לשים לב להבדל המשמעותי בין המחירים. אציין כי אין בכוונתי לעשות OC למעבד, לפחות לא בזמן הקרוב, אבל לכרטיס מסך העתידי כן. הדבר היחידי שקצת מעצבן אותי בלוח של Gigabyte הוא שיש לו כניסה של 4pin ב-ATX 12V, כמה זה מ…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ראיתי באתר של ג'יגהבייט לגבי הלוח ep43 ds3l את זה : ורציתי לשאול איך תמיד מציעים את הלוח הזה עם הזכרונות pk של gskil שראיתי שהם 2.0-2.1v מה אתם אומרים? ודבר שני, איך אפשר 16 ג'יגה בייט ? עם 4 קיטים של 4ג'יגה? אני לא מוצא קיט של 4, מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה?

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by ilya_f,

שלומות חבר'ס, אני רוצה להחליף את המעבד במחשב ל4 ליבות. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. המפרט מצורף. אודה לכם מאוד, תודה שפיצים!! וחג שמח!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by buuhaa,

היי אני מתעתדת לקנות מחשב שיהיה מבוסס על הקונרו (שייצא כבר...) שאלתי: בין 2 הדגמים 6600 וה- 6700 יש הבדל במהירות השעון, אבל גם הפרש של 200 דולר כמעט ? למה זה, והאם לדעתכם משתלם להשקיע דווקא ב 6700 ? תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by TheHungryOne,

לפי המפרט שלי, אם אני אשדרג את הזיכרון ל- 2 או 4 GB של DDR2, האם אני ארגיש שיפור בביצועים? אם כן, במה? וכמה? ובבקשה, בלי עצות כמו "במפרט כזה לא שווה לשהקיע" ו-"אני במקומך הייתי מחליף את המחשב". פשוט תענו על השאלה. תודה למגיבים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yaniv_scr,

שלום בתקופה האחרונה הבנתי שאופי העבודה שלי על המחשב מצריך כח עיבוד קצת יותר רציני מה-quad העייף שיש ברשותי, דבר נוסף ששמתי לב אליו זה הרעש המעצבן שמפיקים המאווררים והחוסר נצילות/יעילות של המחשב בכל הקשור ליחס בין הספק לביצועים. ההתלבטות הגדולה שלי היא בין מחשב מבוסס AMD עם מעבד FX8350 ולוח אם עם צ'יפסט 990FX לבין intel 4570 וצ'יפסט H87 או Z87 אופי העבודה, ניתוח מתמטי ו-DSP (רב 'מימדי') בעיקר ב - Matlab ועבודה גרפית, יחסית קלילה ב Autocad. השאלה המרכזית - fx8350 עם שמונה ליבות, שנכון לעכשיו Matlab אינו בנוי לעבוד ולנצל את כל שמונת הליבות אבל בעתיד כן (???) או 4570 שזוכה בביקורת חיעל ארכיטקטורה גאונית ונצילות מעולה בכל הקשור ל Gaming. חשוב לציין ש- fx8350 גם כן זוכה לביקורו…

9. אני הולך לפתוח סרבר פרטי של WOW עכשיו אני ועוד כמה חברה רוצים מעבד חזק כדי שיחזיק אותו עכשיו השאלה האם לקחת את הE6600 או שאני צריך אחד מהמעבדי שרתים של הXeon או Opteron? והאם הביצועים שלהם הרבה יותר טובים מהE6600 כמובן בתקציב סביר של עד 500$ אולי קצת יותר.

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  10. שלום באתר של הלוח אם שאני רוצה לשים יש טבלה של הזיכרונות שמתאימים http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-ma770-ud3_v.2.0.pdf וגם אני לא רואה שכתוב שהזיכרון שאני רוצה לשים מופיע שם (כתוב 1G ולא 2G) ש אמרו לי שזה שטויות לא יכול להיות וזה מתאים וגם כתוב Note: Due to AMD AM3/ AM2+ CPU limitation, memory module of DDR2 1066 or above speed is only supported by 1 dimm per channel מה זה אומר שאני לא יכול לשים זכרונות שהם Dual channel שאלה אחרונה האם הזכרונות שאני רוצה לשים הם Dual channel Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 OCZ 4GB Kit DDR2 1066Mhz Blade Edition CL5, יחידות 1 ₪466 http:…

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by or_17d,

טוב אז ככה אחים שלי אני מחליף את המעבד הלוח עם והזיכרונות על מה אתם ממליצים לי ? משהו לא הכי יקר אבל משהו משתלם וטוב תתנו לי שני הצעות אחת לאובר קלוק והשניה בלי אובר קלוק ABIT KD7 KT400 AMD חשבתי ללכת על הלוח הזה רק תתנו לי זכרונות טובים ומעבד מי שחושב שהלוח הזה לא טוב שיתן לי לוח אחר יש תקציב סבבה דיי גמיש כמה שפחות כסף יותר טוב

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  12. רציתי לדעת מה ההבדל בין הX2 של AMD לבין הכפולי ליבה החדשים של אינטל (קונרו). אני פחות או יותר הבנתי מה ההבדל בין סדרת הD של אינטל לחדשה שלהם (הזכרון מטמון שלהם לא?). אז אם ככה הX2 של AMD מקביל לסדרה D של אינטל או שיש הבדל אחר שעושה את הכפולי ליבה של אינטל לעדיפים?

• 13 תגובות
    • 823 צפיות
  13. יש לי 1250 שקל אני צריך לקנות זיכרון אני רוצה 512X2 DDR 400 אני קונה תלוח ABIT IS7-E הוא תומך ב DUAL? אני לא יודע איזה חברה לקנות בהתחלה חשבתי על TWINMOS כדי ללכת עליהם?..... או משהו אחר אני מתכנן אולי לעשות OC [אני לא יודע איך אני רוצה ללמוד..] ואני מקווה שהלוח יהיה טוב בשבילו... אז מה לקחת?.. המחשב מיועד לקידוד סרטים פוטו שופ משחקים עם R9800P אני בודק לפני שאני קונה תחלקים הרבה כי ניסו לעבוד עליי לפניי :\ איזה חנות מחשבים TWINMOS DDR 512MB 400mhz

• 13 תגובות
    • 714 צפיות
  14. נכון שddr400 אמור לעבוד על כזה לוח רק שזה יעבוד על מהירות נמוכה או שזה תלוי בלוח?

• 13 תגובות
    • 669 צפיות
  15. שלום לכולם.. אפשר לאמר שאני גיימר די כבד ואוברקלוקינג הוא גם מנת חלקי..והסוגיה היא כדלקמן, המפרט שלי בפרופיל בצד..אני מוכן ורוצה להשקיע משהו כמו 2000-3000 ש"ח בשדרוגו חלקית או החלפתו המלאה(לוח אם,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך) על מנת לקבל תוספת של משהו כמו 40% בביצועים(אוברקלוקינג ומשחקים)...כל קומבינציה והמלצה תתקבל בברכה,לדוגמא,אני יכול למכור את החלקים שלי במחיר מסוים ואז להשתמש בכסף לשדרוג קצת יותר יקר,או,להחליף רק כרטיס מסך ולהוסיף 2G זכרון ועוד דוגמאות כאלה ואחרות... כרגע הלוח שלי מגיע לבאס 425 וזה המקסימום שלו...לכן אם אשדרג ולא אקח לוח שמגיע לבאס 500 בלי מאמץ מיוחד אז כנראה שההשקעה לא משתלמת,המפרט שלי כרגע על קצה גבול היכולת שלו והוא מוציא משהו כמו 12,000 נקודות ב3Dmark0…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. החלקים שאני הולך לקנות הם C2D e6300 tray + AC freezer 7 pro Asus P5N-E SLI G.Skill 2GB 800mhz HK ב3227 שקל מפנדס התקציב הוא בערך 3200 לשילוש+קירור אם צריך מתוכנן OC כבד ל3.4-3.6 מה שיצא אני מעדיף לא להכניס קירור כבד מדי כי לפעמים אני מזיז את המחשב מפה לשם.. אני כרגע בעמוד של האישור הזמנה ומחכה לתגובות שלכם... תודה

• 13 תגובות
    • 997 צפיות
  17. יש לי כרגע מעבד AMD 939 64 3000 ליבה יחידה הציעו לי להחליף ב 100 שקל למעבד 3800 עם ליבה כפולה ... 1. כמה הבדל יורגש ? 2. אני צריך להחליף דרייברים או ווינדוס ? 3. הוא שווה בכלל 100 שקל ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. עד 2000 שקל - ברור שעדיף פחות - איזה יצרן ודגם נחשב טוב ? יש כל כך הרבה אפשרויות....... PDP PDC2G3200LLK 2GB (2*1024MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory ? Corsair TWINX2048-3200 2048MB (2x1024 ? CORSAIR XMS 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) ? Twinmos 1024Mb DDR 3200 *2 ? זול בהרבה מהאחרים..... ועוד הרבה אופציות..... GEIL PQI OCZ וכו' וכו' OC מתוכנן - כן אבל לא רציני. אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by paulyoung,

מישהו מכיר את התוכנה? כדאי להתקין?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. למישהו יש מושג מתי צריכים להגיע לוחות ה-KT400 של ABIT לארץ? אני מדבר על ה-ABIT KD7-G וה-KD7 RAID. ה-KD7 הרגיל כבר הגיע, אבל אני רוצה את ה-G, ולמישהו יש מושג מה יהיו בערך המחירים? או שברור כבר שהם יהיו כמו כל הלוחות שלהם בסביבות ה-800-1300ש"ח? (ומי שמתחיל להגיד "אני מסתכל בכדור הבדולח" וכל השטויות האלה שפשוט לא יגיב). תודה מראש. מתן. :-*

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, איך אני בודק אם המעבד שיש לי במחשב הוא TRAY או BOX ? האם יש אפשרות לבדוק ע"י מערכת ההפעלה מבלי לפתוח פיזית את המארז של המחשב?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. חשבתי לשדרג את המעבד הישן שלי E6400 שכרגע באובר 8*425 למעבד E5200 בתקווה להקפיץ אותו ל 4000.... שווה את זה??המעבד ממשש זול והמכפלה יפה מאוד לעומת הישן שלי... מה אתם חושבים? או שאולי להוסיף ל E7400 אם כבר? רוב השימושים שלי במחשב זה גיימינג רציני...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Bug2000,

איזה אחד פה אמר לי לאחר שכתבתי איזה מחשב יש לי הוא אמר "יש לך מערכת דרעק ואני רואה שאתה לא מבין בזה הרבה בטח יש לך מעבד WILLIAMTTE" מה זה לכל הרוחות ??? ??? ??? ראיתי כמה כתבות על זה אבל איך אני יודע איזה יש לי ? ואיך נקרה המעבד הטוב של פנטיום 4? בבקשה תענו לי כי כי יכול להיות שזה היה הגורם לבעיות לפני כמה זמן (עכשיו אין אחרי שהתקנתי WINDOWS XP)

• 13 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by roeidalm,

אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש ומעבד חדש (כי כנראה נשרף לי הציפ' מתחת לצלעות קירור, ולפי מה שאמרו לי אני לא יכול להחליף רק את המעבד כי הלוח אם שלי קצת ישן וזה צריך להתאים וכל מיני דברים כאלה. אז פניתי לפה בתקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מעבד ולוח אם שיהיו מספיק טובים לי למשחקים וכל השאר אבל לא יעלו לי כמו דירה בת"א ;D התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל +- כרגע אני צריך למצוא מארז חדש, לוח אם חדש, מעבד חדש, כונן דיסקים חדש, ורם חדש יש לי כרגע: ספק כוח איכותי מאוד של 400 MW עם יכולת לסיפוק של 500 (אל תשאלו אותי איך, הוא ממש איכותי) כרטיס מסך של ATI HD5970, ואני לא מבין בזה בכלל, אשמח למי שיוכל לעזור לי ולהביא לי את הלינק הזול ביותר לשני המוצרים האלה באיכות הטובה ביותר ועם …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. האם הביצועים של E6600 בבאס 400 יהיו זהים לביצועים של E4400 בבאס 400? ביצועים שונים? מי יקח? מה המכפלה של E4400 והאם אפשר להגיע איתו לבאס 400 מבלי להעלות יותר מדי מתחים? הבנתי שהליבה של E6600 היא קונרו ושל הE4400 היא אלנדל, יש הבדל ביניהן?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.