מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני צריך ללוח אם כמה שיותר פשוט למשחקים ל-CELERON D כי כנראה SAMEPRON ישרתו פחות טוב תחת משחקים... יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 966 צפיות
-
-
האים אפשר לחבר גם זכרונות 2100 וגם 2700 ביחד?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=1110 או http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3495 למה הזכרון של G.SKILL עולה פי 2 ויותר ? במה הוא טוב יותר טכנית ? תודה על ההסבר המפורט למה
-
- 13 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולכם, נפלה בידי הזדמנות לשדרג את הלוח אם והמעבד של המפרט הכתוב מטה בלוח אם ASUS P5N-D, כולל מעבד Intel E8400 וגוף קירור ThermalRight U120 במחיר של 350 ש"ח כולל מע"מ. האם החלפת הרכיבים יהווה שדרוג מהותי עבור המחשב בהתחשב בעובדה שאני גם מעוניין לשדרג את כרטיס המסך בהמשך? הרעיון לשדרוג והחלפת המעבד נולדה כאשר בדקתי את דרישות המשחק היחידי שאמור לרוץ על המחשב הנ"ל והוא The Sims 3 וגיליתי שהדרישות המומלצות שלו גבוהות מאשר קיימות כבר במחשב. המפרט המלא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 2.0GB כפול-ערוץ DDR2 @ 334MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. 945P-S3 - Socket 775 ATI Radeon HD 4800 Series HEC-400TR-TF 313GB SAMSUNG SAMSUNG HD322HJ ATA Device - SATA 625GB Western Digita…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח p4p800 לבין p4s800dx ? פשוט היה לי את הראשון שנקנה לפני כ3 שנים ועכשיו הטכנאי התקין לי את הלוח השני והבטיח לי שמדובר בלוח טוב יותר משהיה לי...
-
- 13 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות שמוכרות?
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה טוב יותר?? לוח M2NE ASUS או MSI K9NULTRA-F ומזה החיבור הרגיל של החשמל הזה (רגיל כמו קונקטור של ספק)>להכניס לו מתח מהספק או שזה מוציא מתח למאוורר למשל?? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. לאיזה שימושים עדיף מעבד אינטל ולאיזה שימושים עדיף מעבד AMD ? 2. האם מעבד Dual Core הוא מעבד אחד שמפוצל ל 2 ליבות, ו Dual Core 2 הוא באמת 2 מעבדים ? מה ההבדל בין 2 המונחים הנ"ל? 3. האם מעבדי ה Dual Core וה Dual Core 2 של AMD ושל INTEL הם כולם 64 ביט ? 4. האם כל מעבדי ה QUAD של AMD ושל INTEL הם 64 ביט ? 5. ארכוש מעבד Dual Core 2 למחשב משרדי, ואפילו המעבד הזה הוא יותר מידי בשביל גלישה ואופיס, חשבתי לרכוש QUAD, בעיקר כדי שהמחשב יחזיק זמן רב יותר (אני מניח שבקרוב יצאו תוכנות שיודעות לנצל QUAD), אך נאמר לי שזה בזבוז כסף, מכיוון שבטווח הקצר/בינוני, AMD ו INTEL יעברו לארכיטקטורה חדשה, ולכן זה יהיה הסתם בזבוז לרכוש כעת QUAD כאשר גם DUAL מספיק לי - האם זה נכון ? תודה !
-
- 13 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אם יש לכם תושבה אשמח לדעת על הדרך ( בממוצע למשחקים עיבוד פוטושופ הכלץץ) איפה יש אתר בנצ'מרק אמין? הבנתי כאן שיש הרבה אתרים לא אמינים ואני רוצה להשוות בין המעבדים הבנתי שהאתר הבא לא אמין: https://cpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-Ryzen-5-3600X-vs-Intel-Core-i5-10600/4041vs4069
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לקנות מחשב אני די סגור על החלקים ורציתי רק עוד חוות דעת כדי לדעת בוודעות שאני יהיה מרוצה המעבד שאני מתכנן לקנות זה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 השאלות שלי הן: המעבד הוא יחסית מתקדם מאד ורציתי לדעת אם גירסאות קצת יותר זולות של Q עדיין ירוצו לי לעוד כמה שנים המחשב שאני מתכנן בעיקר למשחקים כבדים מאד אז רציתי לדעת אם שווה להשקיע במעבד כזה ולהנות ממנו כמה שנים ארוכות ( מקווה ) או לקנות מעבד קצת פחות ממנו לדוגמא Q8200 ... בקשר ללוח אמ ... האם הוא אמין ויספק אותי בשנים האלו ? ובקשר לזיכרון אני צריך הסבר קטן מזה CL5 - 4 ובמה שווה להשקיע פחות או יותר זה המחיר שאני רוצה השא…
-
- 13 תגובות
- 815 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה נכון שהשירות והאמינות של AMD ירודים מזו של אינטל מה עם כל השמועות שהמעבד מתחמם כל כך(AMD) ונשרף כל כך מהר. רציתי לשאול הרי מבחינת מהירות ידוע לכולנו שמעבדי AMD מהירים יותר ממתחריהם INTEL אך מה לגבי איכות המעבד והשירות שניתן עליו אם זה נשרף. האם שתי החברות מספקות 3 שנים אחריות? כי אני שמעתי שאינטל נותת אחריות לכל החיים על המעבדים שלה? אולי שאולי מישהו יוציא אותי מהבועה שבא אני נמצא או שיכול להיות שזה נכון? תודה רבה למגיבים!!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב? core 2 quad q6600 2.4 או core 2 quad q8200 2.33 ראיתי ש-q8200 עולה יותר יקר מהשני שהזכרתי אבל השני יותר טוב??? למה הוא עולה יקר??
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לדוגמא הEpox 8RDA+. הבנתי שכשהמעבד מורכב עליו המכפלה מיד נהפכת פתוחה. אילו עוד לוחות כאלה ידועים לכם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה במאמר באתר אחד דיברו על ה overclocking ורשמו שמהירות המעבד (תדר העבודה) נקבע ככפולה של מהירות הבסיס? מה הקשר בין מהירות הבסיס למהירות העבודה של המחשב ועוד משהו קטן לדוגמה מעבד 1800 עושה 1800000000 פעולות בשניה? או בפעימה?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג מעבד, לוח אם וזכרונות עבור מחשב גיימינג (מבוסס GTX 970 G1), בעקבות תקלה שהחשוד בה הוא לוח האם. מקריאה בפורומים אני מבין שנכון להיום המעבד המשתלם ביותר הוא AMD Ryzen 5, תקנו אותי אם אני טועה. אשמח מאוד לקבל ביקורת על השילוש הבא. אני נותן קישורים לאמזון, משום שגיליתי ששם המחירים זולים יותר מאשר בארץ, גם לאחר משלוח ומיסים: AMD Ryzen 5 1600 Processor with Wraith Spire Cooler - לפי אמזון מדובר בגרסת 3.6GHz, בעוד שבארץ ה-1600 מתואר כ-3.2GHz. לא ברור לי ממה נובע ההבדל. GIGABYTE GA-AB350M-Gaming 3 Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 (יוצא כולל משלוח ומיסים $563, כלומר 2015 ש…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בעולם של אינטל ובעולם של כפולי הליבה. פעם הייתי רגיל לטמפרטורה אחת שהוצגה לי והיא הייתה טמפרטורת המעבד. האם מישהו יכול לפרש לי א תכל המדדי םהאלה הללו: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (NV-Diode) Motherboard Name Gigabyte EP31 / EP35 / EP43 / EP45 / G33 / P31 / P35 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F) GPU Diode 49 °C (120 °F איך יכול להיות שיש הפרש גדול כ"כ בין מעבד אחר לשני?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות ואני מצטערת אם זה שאלות שהיו פה בעבר פשוט אני חדשה פה.... 1. מה ההבדל תכלס בין dual core ל- core 2 duo? 2. שזה דיי מפגר אבל לי ולחבריי לבסיס יש וויכוחים על זה - שאומרים מעבד ליבה כפולה של 1.8 נגיד, זה אומר 2 מעבדים של 1.8 יענו סה"כ 3.6? או ששניהם ביחד 1.8?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי זיכרון מסוג - 1gb ddr2 800MHZ ceon הייתי רוצה הלרחיב את הזיכרון בנוסף לזיכרון שיש לי כיום. האם ניתן להשתמש בזיכרון הנוכחי ולהוסיף אליו עוד 1G כך שיהיה לי 2G? האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הנוכחי ולקנות זיכרון חדש של 2GB ואז ביחד יהיה לי 3? אני אשמח בנוסף לקבל המלצה על זיכרון שמתאים לזיכרון שלי וקישור לרכישה באתר EBAY תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
זה הזכרון : OCZ 2GB DUAL CHANNEL DDR2 667 PC2-5400 MEMORY/RAM Timings 5-5-5-12 ואם הוא חמוד טוב טוב מאוד תותח ?!?! אני לא כל כך מבין אני צריך עצה ממכם אם לקנות או לא תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה עדיף? ואני לא מתכנן להריץ אף אחד מהזכרונות במהירות יותר גבוהה מזו שיועדה להם. ???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת דעה על הלוח? מיועד לo\c פשוט ולצריבות דיסקים שווה ב650 ש"ח?
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום מבקש לדעת איזה מעבד כדאי לקחת לעריכת סרטים ולמשחקים אני עורך בפרימייר האם עדיף כפול ליבה או מרובע אודה אם תנמקו מדוע תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פתחתי את התארד הזה סתם מתוך סקרנות ואני מבקש מכל מי שקורא את התארד הזה להגיב ואם אפשר גם להביא לינקים עריכה: ציינו גם לאיזה שימוש אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכל אלו שמחפשים זיכרונות עם המון MB וMhz, אז יכול להיות שכרגע פתרתי לכם את הבעייה. בשבוע הקודם מחירי הזיכרונות לא עלו פחות מ610 ש"ח, שמחיר זה הוא גם מחיר נמוך מאד בשפל המדרגה. כבר חשבנות שכבר המחיר של הזיכרונות לא יכולים לרדת יותר, אז טעינו. לאחר חיפוש משעמם באינטרנט נמצאה החנות פלונטר, אשר מוכר 2 סטיקים של זכרונות בבאנדל אחד במחיר מפתיע, 490 ש"ח!!! לאחר כמה שפשופי עיניים ודמעות אושר (וגם צביטת לא נעימות) הבנתי שאיני חולם, מחיר הזכרונות ירד בכ120 ש"ח, ועולים פחות מ2GB של 667Mhz!!! עכשיו נשאלת השאלה הבאה: עוד כמה הם יכולים לרדת? קרדיט: לאור כהן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , סליחה על הבורות לא הייתי מעודכן בדורות החדשים של המעבדים . אני מקבל בקרוב מחשב עם מעבד אינטל G640 . רציתי לדעת מאיזה אריכקטורה בנויות הליבות שלו ? ואיך הוא בהשוואה ל C2D ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-