עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EagleX,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב נייד מסויים (Dell Vostro 3450) ואני מתלבט בין שני המעבדים האלה. Core i5 2410 ו Core i7 2620, שתי האפשרויות למחשב הזה. ההבדל מתבטא במחיר - 1000 שקל שיאפשרו לי לשדרג את הזכרון ואת הסוללה. האם ההבדל בביצועים הוא כה משמעותי? משחקים לא הכי כבדים, עריכת תמונות בלייטרום, גלישה וסרטי HD (בעיקר..) אשמח לתשובה, תודה..

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. האם הלוח אם ישפיע בצורה רצינית על הFPS במשחקים? זאת אומרת שנגיד שיש לי שתי מחשבים, הם זהים לגמריי אבל באחד הלוח אם הוא P67A-UD3-B3 ובשני P67A-UD4-B3, יהיה הבדל גדול בביצועים בגיימינג בין שתי המחשבים?

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by hz707,

ברב המפרטים מופיע ASROCK בלבד. אין שום אלטרנטיבה טובה ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לא בדיוק הנושא הרגיל, נכון? בדרך כלל מדברים על overvolting. המטרה: שרת בייתי. ירוץ headless, אז הדרישות מ"כרטיס המסך" מינימליות - שיאפשר למחשב לאתחל. ה- IGP שמשולב ב- i3 אידאלי לזה. ירוץ 24/7 במקום עם תחלופת אוויר מוגבלת, אז מומלץ שיהיה קר ככל האפשר. ה- i3-2100 די קריר וחסכוני גם ככה, אבל אפשר להוריד מתחים ותדרים ולחסוך הרבה יותר. נכון, הביצועים ירדו, אבל גם ככה ה- 2100 חזק בהרבה מהמינימום שאני צריך. השאלה היא איזה לוח אם מומלץ ואיזה זכרונות. הדרישות: לוח mATX עם לפחות שישה חיבורי SATA, השאר לא רלוונטי. לא אכפת לי אם זה SATA2 או SATA3, לא אכפת לי כמה חיבור יUSB יש והאם הם USB2 או USB3, לא אכפת לי כמה חריצי זיכרון יש או כמה חריצי PCI יש. מחיר? כולם בערך באתו אזור, נגיד 500…

5. Started by Vlad3,

תגידו שווה לקנות אותו ולעשות לו OC ל3GHZ או שזה כבר לא כזה טוב ועדיף כבר לקנות מחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה: מה עדיף שתי סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד או סטיק אחד של 4 ג'יגה. ההבדל במחיר הוא שלושה שקלים בלבד אז ככה שהמחיר פה לא חשוב. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2897 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2180 נ.ב: איזה חברה טובה יותר לזיכרונות Elixir או Crucial?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני חושב להחליף את המסך הטוב U2311 (שעדיין לא נקנה) במסך המפתה U2410. כיצד הדבר אמור להשפיע על בחירת רכיבים?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by bin,

קיבלתי היום מחשב חדש אבל הלוח אם לא מזהה את הכרטיס מסך לא מצליח להתקין דרייברים ... לפי דעתי הלוח לא תומך בכרטיס מסך שיש לי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by b1g,

היי יש לי מחשב (אם צריך פירוט אפרט) ואני רוצה לשפר לו את המהירות שלא יתקע לי בגלישה באינטרנט... בעיקרון אני לא משתמש בו לשום דבר חוץ מגלישה ולא משחק במשחקים... איזה רכיבים אני צריך לשפר באופן כללי והאם תוכלו לקשר אותי למידע שיעזור לי? תודה!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by בור ועם הספר,

בחדשות של HWZONE נוספה היום כתבה על השקת מעבדי Llano לניידים... אתם מוזמנים לקרוא את הכתבה כאן: http://hwzone.co.il/news/135329 ניסוח הכתבה צרם לי ולכן נטלתי לי את החרות לנסח חלקים ממנה באופן קצת שונה אבל עדיין להישאר בעובדות וכל שינוי שלי אמת. כל מה שכתבתי נכון עובדתית. הטקסט שלי מתיימר להציג מוצרים של אינטל כ"נחותים" או "מיושנים" או "מפגרים טכנולוגית" מה שכמובן איננו נכון. אבל כמו שהצגת הדברים שלי איננה נכונה כך גם הצגת הדברים בכתבה איננה נכונה. חבל לי. הכותב כאילו מדבר מגרונם של אנשי המכירות של אינטל במקום להישאר אובייקטיבי.

11. Started by zoharbe,

דנתי עם חברים שלי,ואחד מהם אמר שאמרו לו בפורומים שונים (Vgames,FXP) אמרו שהמעבדים של AMD נוטים לקרוס ולהוציא BSOD ולא תומכים במשחקים החדשים בשוק. אני לא מסכים איתו. האם יש איזשהוא ביסוס להערות האלה?

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by benyben,

שלום. במיוחד מעניין אותי הנתון של לוח האם - AUXTIN [שאין לי שמץ מה זה אומר], שמצביע על 65 מעלות. תודה

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by Dimka,

שלום לכולם, אני עומד לרכוש את המעבד i7 2600K, ומעוניין בלוח mATX עם צ'יפסט Z68 החדש... ראיתי שני לוחות שמתאימים לפרופיל: Asrock Z68 Pro3-M GA-Z68MA-D2H-B3 המחיר של Asrock נמוך מהשני, וכיוון שיש שם PCI הישן (לא חייב אותו) אז נראה שהדיל שלהם טוב יותר. כיוון שמעולם לא היה לי מוצר של Asrock רציתי להתייעץ. איך החברה לעומת ASUS ו-GIGABYTE, האם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by BENNY-L,

הוינדוס 7 מגמגם על ההתחלה. וקראתי שיש בעייה עם הביוס מיקהו שמע על זה?

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  15. שלום לכם יש לי לוח אם MSI K8N NEO4 MS-7125 VER.1 רציתי לדעת אם יש לי בלוח הזה יציאה של קול שאני יכול לחבר לכרטיס מסך שלי (S/PDIF) כדי שאוכל לשמוע קול דרך היציאה HDMI שיש לי בכרטיס מסך הכרטיס מסך שיש לי הוא GF9500GT + HDMI והוא מחובר לLCD 37 אינצ' רואים תמונה טובה אבל לא שומעים כלום תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. לוח האם הוא MSI P67 C43 רציתי לשאול האם המצב הזה [תמונה], בו האורות שמסמלות לפי חוברת לוח האם את ה CPU Phase LEd, הוא נורמלי/בריא/תקין: לציין שהאורות דלוקים תמיד, ורק האחרון מהבהב ללא הספקה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by hz707,

?

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  18. ערכת השבבים X79 תתמוך גם במעבדי LGA1366 "אם חשבנו שמעבדי ה LGA1366 הותיקים הולכים להעלם לקראת סוף השנה מהמפה עם השקת מעבדי ה Sandy Bridge-E וערכת השבבים X79 אשר צפויות להגיע ביחד, הרי שהיום אנו מקבלים ידיעה מפתיעה מהאתר XBITLABS אשר לפיה מסתמן כי ערכת השבבים ה X79 תתמוך במעבדי ה LGA1366 כמו גם במעבדי ה Sandy Bridge-E בתושבת ה LGA2011. על פי המסתמן ממסמך רשמי של Intel שנחשף בפני XBITLABS ב INTEL מתכוונים לאפשר תמיכה במעבדי ה LGA1366 ביחד עם ערכת השבבים X79, כאשר ב INTEL עומדים להשיק שני לוחות אם חדשים המבוססים על ערכת השבבים X79. לוח האם הראשון הוא ה DX79SI המכוון לשוק הגבוה ביותר, כאשר לוח אם זה יתמוך במעבדי ה LGA2011 בלבד, ואילו לוח אם נוסף …

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  19. Started by hz707,

האם אפשר להאיץ שני דיסקים מכניים עם הSSD וה-SMART האם כל הדיסק SSD מוקצה לקש של הSMART או שאפשר להתקין על חלק את מערכת ההפעלה ? מה מומלץ (לפני שנכנסים לשיקולים תקציביים )

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום. היום שמתי לב לדבר מוזר. Real Temp קורא 34 מעלות. כאשר נכנסתי לביוס, הקריאה הייתה 56 ! מה פשר הדבר? מי צודק ומי טועה? תודה!

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  21. אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ב-WINDOWS XP?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בס"ד מחפש גרסת BIOS עדכנית ללוח אם P67A-UD4-B3 ! תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by roeesnir,

ראיתי מישהו שעשה לוגו משלו, כשמדליקים את המחשב. (במקום הלוגו של ה-BIOS) איך עושים את זה? מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים