עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע יש 2GB אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 1GB. מלבד לחבר אותם ללוח-אם, צריך להגדיר אותם בביוס או במערכת הפעלה משהו על מנת שיכנסו לשימוש? או שזה נכנס אוטמטית לשימוש?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  2. זה המפרט: MSI P67 hd5870 samsung 1TB f3 ocz agility 3 60GB intel 2500k Seasonic S12II-620 p183 עד עכשיו היה לי את אותו מפרט בדיוק רק עם לוח אם GIGABYE H67 UD3. מאז שהחלפתי ללוח החדש המחשב מרעיש הרבה יותר. אני לא מבין איך זה קורה הרי לוח אם זה לא רכיב שמרעיש לא? יש אפשרות לסדר את זה? הרעש שנשמע הוא רעש חזק בהרבה מהמאווררים ומין זמזום כזה.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  3. לא מדובר על מחשב חדש, במחשב קיים אני משדרג מעבד. שאלה שניה: את המשחה הטרמית איך אתם מורחים, ישירות על המעבד או על גוף הקירור? תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. הדגמים השולחניים הראשונים בדור הבא מבית אינטל מציגים רמת יכולות מבטיחהלכתבה

5. אחרי הירידה המטורפת של המעבדים.יש צפי גם לירידה של לוחות/זכרונות/HD ??

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  6. שלום לכולם. אחרי חיפוש וקריאה גם בפורום כאן וגם באחרים יש לי כמה שאלות לגבי המעבדים החדשים של אינטל/AMD מול הישנים יותר: 1. ממה שקראתי אני מבין שהCORE DUO מתעלה או לפחות אמור להתעלות מעל המקבילה מבית AMD. האם הכוונה היא למעבדים של AMD השייכים למשפחת הX2 המותאמים לסוקט החדש שלהם, AM2? או שהכוונה היא למעבדים אחרים? 2. אני מבין שכל הCORE DUO שיצאו ויוצאים בחודשים אלו לשוק, בעלי ליבת הCONROE הם בטכנולוגיית ייצור של 65nm. אני מבין גם של AMD אין מעבדים כאלו. האם נכון? 3. האם לאינטל יש מעבדים בטכנולוגיית ייצור של 65nm שאינם ממשפחת הCORE DUO החדשה? כםולי הליבה הקודמים, אינם כאלו? במה הם נבדלים מהחדשים, חוץ מאופן ניהול הcache שמאפשר לשתי הליבות לעבוד ביחד ולא ממש ל…

• 7 תגובות
    • 473 צפיות
  7. שלום לכולם. היום אחרי יציאתם של המעבדים החדשים של אינטל, איזה לוח עדיף לקניה מבין ההבאים - 1. 965P-DS3 של GB אשר תומך בבאס של 1333 2. לוח מסדרת הP35 המשתווה לההנ"ל במחיר בין הלוחות הללו אין הבדל משמעותי. רק לוח P35 מתקדם ויקר יותר יתמוך בDDR3 ולכן אני לא מדבר על כך בכלל. הלוחות המשתווים ל965P-DS3 אינם מוסיפים הרבה לעומת הדור הקודם - או שזה רק למראית העין? אשמח לקבל המלצה על מה עדיף. התקציב הוא סביב ה650 עד 750 ש"ח שזה מחירו של ה965P-DS3 בחנויות. אולי עדיין הוא הלוח המשתלם? נ.ב. אין כוונות לOC עצבני אם בכלל בתקופה הראשונה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  8. שלום , רציתי לעדכן את הביוס שלי מאחר והוא לא תמך בדיסק קשיח מעל 32 ג'יגה , לאחר העדכון (יכול להיות שהוא לא היה מתאים) המחשב לא עולה כלל והוא מצפצף כאשר אני מפעיל אותו. מה ניתן לעשות תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by aviv 926,

אז אתמול אחרי שקניתי מחשב חדש בערך שבוע אחרי רציתי לעדכן את הביוס כי הבנתי שזה קצת כדי במחשבים חדשים לגמרי .... נגשתי לאתר גיגה בייט הורדתי בדיוק את הגירסא והכל עדכנתי את הביוס וזה עשה הפעלה מחדש נכנס שוב לביוס ראיתי שעובד אני לוחץ על כפתור יציאה מהביוס וזה יוצא מפעיל מחדש ושוב נכנס לביוס ולא למערכת הפעלה חשוב לי לציין הוא לא מזהה את הכוננים בכלל לא את ה SSD ולא את ה hard ... רק את הדיסק און קי של העדכון דגם לוח: b360m ds3h

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום חברה יש ברשותי כרטיס מסך 7600GS PCIE, יש לי בעיה כאשר אני משחק משחקים.. זה לא קורה בכולם אבל קורה בהרבה כמו וורמס מהיימס, ג'יטיאי וייסיטי ועוד..הבעיה היא שאני מתחיל לשחק במשחק ואחרי כ20 דקות הוא מתחיל לרוץ מהר, הזמן זז מהר, הכל זז מהר יותר, ורק אחרי רסט המשחק מתחיל לפעול בסדר ואחרי מספר עשרות דקות הבעיה מתחילה שוב. ניסיתי לשדרג לדרייברים הכי חדשים , ניסיתי לשים את הדרייברים המקוריים שמגיעים עם הכרטיס, אך הבעיה חוזרת על עצמה. האם יש מצב שהבעיה היא בכרטיס מסך עצמו?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  11. שלום לכולם וחג שמח. רציתי רק שתגידו לי אם אני צודק, מעבד E6550 מתאים ללוח של ג'יגה בייט דגם GA-965P-DS3 ??? כי לפי מה שראיתי באתר יצרן של הלוח הוא תומך במעבדים עד 1033 MHZ והמעבד בכלל עובד על 1333 MHZ.... האם זה אומר שהוא יעבוד באובר ??? או שהוא לא ינצל את כל היכולת שלו.

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  12. התוכנה מחזירה לי רק ציון אבסולוטי שלא אומר לי כלום. האם יש איזשהו אתר עם דירוג הציונים באופן יחסי ?

13. יש לי חלקים למחשב חדש נגיד שחיברתי הכל כמו שצריך ונבדק ונבדק שוב ושוב שהכל במקום אני לוחץ על החשמל ומה אמור לעלות לי? כאילו מה סדר הדברים? (הלוח הוא של ASUS P5WD2 E-PREMIUM ומעבד אינטל D930 ספק של HEC WIN550W) ואם אני יכול להשאר על הגדרות של הביוס הרגיל? כאילו בלי להגדיר כלום? תודה וסליחה על הבורות.... (ובבקשה בלי הצעות יכולת לקנות ככה וככה וזה עדיף על זה כי כבר החלקים נמצאים ביד!)

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  14. מישהו נתקל בבעיות כלשהן אחרי שדרוג מעבד, מבחינת מערכת ההפעלה? האם נהוג לפרמט אחרי דבר כזה או שזה כמו שדרוג כל רכיב אחר? מדובר בשדרוג מintel core 2 duo E5200 לe8500 אני מפרסם גם בפורום מערכות הפעלה כי זה רלוונטי לשני הפורומים, למרות שנראה לי שכאן יש יותר בעלי ניסיון.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  15. למשל עכשיו קניתי מחשב מורכב אז לפני שאני מתקין אותו צריך לעשות משהו ?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  16. Started by ShayGTi,

שאלה, מה האחריות שיש על מעבדים של אינטל? QX9650 במיוחד... ממה ששמעתי האחריות על המעבדים היא "לכל החיים" השאלה היא, אם יש לי מעבד שהוא לא נקנה דרך חנות כלשהי, האם מספיק למשל לתת מספר סידורי כדי לממש אחריות? אשמח לתשובות מיודעי דבר.

• 6 תגובות
    • 7.4k צפיות
  17. Started by yaloner,

שלום לכולם, חשבתי לקנות מעבד חדש ב-eBay כי ראיתי שהמחירים זולים יותר מלקנות בארץ, לפעמים באופן משמעותי. השאלה היא לגבי האחריות. מישהו יודע אם האחריות היא בינלאומית או רק בארץ שבה קונים ? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי מחבר מעבד פנטים 3 ישן (עוד מהגרסאות של אלה שעומדים על הצד כמו הP2) שכנראה הוא שרוף מה אומר האחריות של אינטל הלכל החיים, הבנתי שזה לכל אורך החיים של המעבד זה נכון? למי אפשר לתת את המעבד כדי לתקן אותו/להחליף אותו? מה צריך בשביל זה? (קבלה, חשבונית?) תודה למי שיודע

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

יש לי זכרון DDR 256MB במחשב בן 4 שנים וכתוב שיש "אחריות לכל החיים" לזכרונות. memtest מצא בו שגיאות (לא הרבה ורק כאשר הוא הגיע ל-75%). המחשב עובד מצויין. האם אני יכול להחליף את הזכרון? קניתי מאייבורי.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם. קרה לי משהו מוזר ביותר, הלכתי עם חברה שלי לרכוש בשבילה מחשב עכשיו רצינו לקחת מעבד AMD עכשיו המוכר התחיל לספר את סיפוריהם הרגילים על AMD, מתחמם מאוד, מספר רב של החזרות וכו'. עכשיו הוא אומר לי שאין לו שום בעיה לתת לי לרכוש אותו אבל יש בעיה עם האחריות והוא מראה לי מכתב של יבואן AMD בארץ מחודש יולי 2003 על פיו יש להחליף מעבדים ללקוח רק עם המעבד עם ההיטסינק והמאורר המקורי שלו עליו ( כמובן מדובר על גרסת BOX) מעבדים עם מאורר והיטסינק לא מקוריים עליהם לא יוחלפו מהסיבה שלרוב בפירוק של ההיטסינק והמאורר המעבד נפגע ולא שמיש לאחר מכן. מישהו שמע על כך משהו? ראה את המכתב הזה של היבואן? מה זה הדבר הזה? ואם מחר אני רוצה לרכוש פתרון קירור אחר? אז מה אני כבול? הבעיה היא שהאחרי…

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by wArezm0n,

שלום, הלוח אם שלי התקלקל וכרגע נמסר לי שהלוח חזר מתיקון אך הזיכרונות מקולקלים.. את הזכרונות קניתי לפני שנתיים דרך crucial.com לכן רציתי לדעת כמה זמן האחריות והאם ישנו יבואן בארץ שמטפל בנושא האחריות? הדם שברשותי הוא Crucial Ballistix Tracer 512*2 PC4000

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יש לי שני סטיקים של 512 של קינגסטון, ואחרי שהמחשב התחיל לעשות בעיות הרצתי Memtest. הופיעו כמה שגיאות, ואני רוצה לדעת אם זה מכוסה מבחינת האחריות, ולא רק מקרים שבהם הזיכרון הלך לגמרי. תודה רבה!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם אחריות על זכרון.. נאמר לכל החיים מכסה בעיית אי תאימות שמזוהה חודשיים לאחר הקנייה? יש לציין שהזכרון בקופסא כמו חדש עם הכתב אחריות. וברצוני להחליף לזכרון אחד באותו מחיר . בבקשה רק מי שיודע.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Omerole,

האם תהיה אחריות לOCZ PE EL 2-3-2-5 שלי ??? עם כן אז עד איזה מתח??

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  25. Started by SUPER300,

שלום, לפני שבוע קניתי לוח Sabertooth Z77 כמובן של ASUS, ובלוגו ענק על המארז שלו כתוב שיש עליו חמש שנים אחריות. בKSP אמרו לי שיש עליו בארץ שלוש שנים אחריות. למישהו זה נראה הגיוני? והאם אני יכול לשלוח את זה לחו״ל אחרי שלוש שנים ושם תהיה לי אחריות? דרך אגב, במילא הם שולחים את זה באאץ לתיקון בחו״ל לASUS, לא?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים