מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אתמול התחדשתי במחשב חדש שכולל בין היתר לוח אם Gigabyte EP35C-DS3R ומעבד Intel Q6600. כאשר אני נכנס ל-BIOS, אני לא מוצא את האופציה "CPU EIST Function" אני רואה את האופציה C1E אך לא את הפונקציה הנ"ל. יש רעיונות למה אני לא רואה? באתר של Intel האופציה נתמכת במעבד הזה.
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-
-
אני מצליח להעלות למעבד רק עד 1.55 v אי אפשר יותר כי אני לא מוצא את האופציה הזאת?!? אמרו לי שאפשר להעלות את המתח של הזיכרונות בלוח הזה עד ל- 4v אבל אני מצאתי אפשרות שאפר להעלות רק עד 3.2 למה זה?? אולי כל הבעיות האלו הם בגלל שיש אופציות מוסתרות??(בלוח הקודם שלי עם הייתי לוחץ f1 בביוס אז היו לי יותר אופציות!)ואם כך אז רואים אותם??
-
- 8 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני אנסה לנסח את השאלה הזאת בדרך הקצרה ביותר. יש לי כרגע 2GB RAM 667Mhz ואני רוצה לשדרג ל4GB. שלוש אופציות: 1. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 800Mhz - במחיר של 196 ש"ח. 2. לקנות 2GB (כרטיס אחד) במהירות 667Mhz - במחיר של 224 ש"ח. 3. לקנות 1GB + 1GB (שני כרטיסים) במהירות 667Mhz - כל אחד במחיר של 122 ש"ח, סה"כ 244 ש"ח. (וכך לאפשר Dual Channel ולא Triple Channel)
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עד 400 שקל. אם יש מעבד ממש משתלם, שווה לכתוב .
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן כיום יש לי 2 סטיקים ג'נריים של 256MB והגעתי לשלב שאני חייב סוף סוף לשדרג את המחשב. אז לפני שנה קניתי עוד סטיק של 512 מגה שגם הוא היה ג'נרי - השילוב הזה של 3 סטיקים מחברות ג'נריות שונות עשה בעיות למחשב והחזרתי את הסטיק לחנות. הפעם אני מתכוון לקחת את העסק ברצינות ולעבור עם איחור אופנתי לעידן ה-1GB, רק שאני לא יודע מה בדיוק לעשות. לפני האופציות הבאות: 1. לקנות 2 סטיקים של 512 מגה מחברה נורמלית ולזרוק את השתיים הג'נריים לקיבינימאט. זו האופציה המועדפת עלי. 2. לקנות סטיק אחד של ג'יגה ולזרוק את הג'נריים. הסטיק יעלה קצת יותר מ-2*256 אבל יהיו לי יותר אפשרויות שדרוג בעתיד. 3. לקנות סטיק של ג'יגה ולהוסיף אותו ל-2*256 הקיימים, וכך יהיו לי 1.5 ג'יגה (לא נראה לי שאני צריך). אבל נר…
-
- 3 תגובות
- 425 צפיות
-
-
שלום לכלום אופציית EIST מופעלת אצלי בביוס בלוח DFI 975 אבל המכפלה לא יורדת במנוחה ונשארת על X9 בכל מצב מישהו יודע מה הסיבה לזה?
-
- 18 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מסוג GA-8IG100 של גיגהבייט עם נלוח הורדתי את תוכנת ה OC EASY TUNE אופציית ה CIA MIB סגורה בפני למרות שהרוח תומך בעניין! למישהו יש רעיון איך אניפותח את זה? עריכה: משיטוט באינטרנט הבנתי שאני צריך להפעיל את העניין דרך הביוס הדבר התבצע!אך בכל זאת האופציה סגורה בפני! למרות השינוי בביוס!
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מה זה אומר האופציה הזאת??? יש כמה מצבים DOWN SPREAD CENTER SPREAD ועוד איזה כמה אני לא זוכר בדיוק זה נמצא חתח קטגוריות CPU , PCI, וזכרונות ניראה לי מה זה ה SPREAD SPECTRUM הזה מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את אופצייה ה VT בביוס לפעיל או לא פעיל אם אני אאשר לפעיל מה זה יתרום או לא מדובר ב CORE 2 T7200 של נייד חדש כרגע הוא לא פעיל
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מהן שתי האופציות הראשונות ומה ההגדרות הכי טובות בשביל מעבד E8400 בOC?
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אוקי יש לי זיכרון rdram 1) זה משנה אם אני משתמש בזיכרון אחד של חברה מסוימת ואחד של אחד? 2) אני רוצה המלצה לזיכרון של 128 מגה 3)מה זה משנה נגיד זה בה בשני כרטיסים או אחד?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי קניתי מחשב אינטל פטיום 4 2.53 80 גגה ראידון 9700 פרו .. 80 גגה שתי זוכרנות של 256 מהירות 400 ... עכשיו זה הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 עכשיו את הזכורנות שמתי dual ddr אבל שזה dual ddr אין יש הוהובים במשחקים וכל מני דברים ... לא קשורים ...שחורים כאלה לא יודע אך להסביר ! עכשיו שזה לא dual ddr הכל טוב ... חבר שלי אמר יכל להיות הגדרה בה bios אבל אני לא יודע ! זה שהרכיב לי את המחשב מברר לי ... עוד לא שלמתי הוא אצלי ...המחשב עכשיו . רמקולים בהתחלה . קניתי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_705&products_id=3036 אוי אולוהים הםםםם גרועים לא שומעים טוב בכללל.. אז לא משנה יש לי כרטיס קול קראטיב 5.1 ... עכשיו יש לי 700 שח לקנות …
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
antec 300 seasonic 520W core I5 750 זיכרון ראם 2 גיגה X2 1333 Mhz Readon 5850 WD 1000 64 MB אני הפצצתי את הפורומים בשאלות על לוחות M, זאתי תהיה השאלה האחרונה. אני רוצה לוח M גיגבייט, אני לא רוצה לבצע קרוס פייר, מתוכנן שדרוג עתידי של הכרטיס מסך במידה ואני יהיה צריך. USB 3 והסטה החדש הם בגדר אופצייה חביבה שאני לא מוכן להשקיע בה יותר מ 80 ש"ח. אז כמו שאמרתי, אני לא רוצה כלום מהלוח M חוץ מהאפשרות בעתיד לשדרג את הכ.מ, וזיכרון ראם (עוד סלוטים). סליחה על השיגועים וההודעות הבלתי פוסקות על לוחות, פשוט אני צריך מחר לדבר עם איש המכירות, ואני רוצה להיות בטוח. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הזכרון המדובר - TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 הוא באמת מצדיק את המחיר שלו ?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני חדש בפורום , כרגע יש לי pentium 4 2.8ghz / 800mhz עם זכרונות 512DDR 200mhz , אני מאמין שהזכרונות שיש לי כרגע הם איטיים ולא אפקטיביים למעבד שלי (שגם הוא לא כזה טוב כן? ... :\) אז קודם כל, האם אני צודק בהערכה שלי ואם כן, הייתי רוצה לקנות זכרונות חדשים 1024 במהירות שתהיה יותר קרובה לזאת של המעבד 667mhz, מה יש .. הייתי רוצה לקבל הצעות אם אפשר, שההגבלה היחידה היא שאני רוצה 1024 ולא יותר .. והתקציב , בוא נגיד לא פרוע מדי .. אני מעוניין אחרי הכל רק בזכרונות
-
- 11 תגובות
- 608 צפיות
-
-
תודה לעוזרים!!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדברי Cooaler בXS, יצא עידכון ביוס לא רשמי בגרסאת אלפא [08\16] לDFI Infinity 975X\G. כפי שניתן לראות, הביוס החדש מאפשר יציבות בFSB גבוה בהרבה מהמצב הקודם ואף קורא תיגר על הלוח שלמדנו לאהוב, הAsus P5WDH. בנוסף, העידכון מאפשר שליטה נרחבת מאוד על הזכרונות - למעשה יותר מדף של פרמטרים. העידכון יגיע לפריסה רחבה יותר ובגרסאת בטא בזמן הקרוב, כך סוברים החברים לדיון בXS. קונים נלהבים וחדשים למערכת C2D שמוכנים לעדכן את הביוס שלהם, שיקלו היטב את האופציה המופלאה שמונחת לפניכם. אני כמעט בביטחון מלא יכול להגיד שזהו הלוח המשתלם ביותר לC2D כאשר האפשרות לעדכן ביוס עמכם. למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=111725
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אינטל מדווחת על עוד רבעון כלכלי מוצלח למרות כל האתגרים - ומכריזה על יעד (רחוק יחסית) שאמור להיות הסופי בהחלט לבואם של דגמי הדור הבא לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי המפרט הבא: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד Intel Core 2 Duo E8400 2 כרטיסי זיכרון (DUAL) של 2 ג'יגה כל אחד Geil PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM Ultra מארז Antec SONATA III + ספק כח מקורי 500W כרטיס מסך MSI R4850) ATI RADEON HD 4850) בסעיף 1.7 כאן כתוב "...כדאי להשאיר אותן פועלות למען צריכת חשמל נמוכה יותר". מדובר על אפשרות ה- C1E (מאותו סעיף): "הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות." ההיגיון שלי אומר שאם מתבצעים שינויים רבים של מתח/מכפלה בלוח בזמן שאני עובד במחשב, זה פחות מומלץ (מבחינת אורך חיים) מאשר אם יקבל מתח אחיד ומכפלה אחידה. כלומר לפי ההיגיון שלי, ברגע שאני נועל את המכ…
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
לפני כ 4 שנים החלפתי את גוף הקירור במעבד למוגן 2 , בנוסף קניתי משחת MX-4 והשתמשתי בה בהתקנה, עברו 4 שנים , את השפורפרת יש לי, ואני לא יודע אם כדאי או צריך לנקות את המשחה הישנה ולשים שוב מחדש. רצוי לציין שהמחשב לא מראה סימני עייפות של המשחה והמעבד בטמפ' 30 מעלות במנוחה ומגיע ל 60 במאמץ, שזה בערך כמו בהתחלה.. מה דעתכם? יש אורך חיים למשחה?
-
- 20 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
-
דור העדכון לשבבי ה-Kaveri של AMD מגיע עם דגם אחד בלבד נכון לעכשיו - כשגם הוא לא מצליח לשנות את מצבה העגום משהו של המפתחת האמריקאית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%91%d7%a8%d7%aa-%d7%90%d7%a4%d7%99%d7%9c%d7%95-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%a9%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%99-%d7%90%d7%93%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנייד ההיברידי המתקדם זמין כעת בגרסת בסיס עם שבב מרובע ליבות מודרני - בזמן שגרסה כפולת ליבות זוכה לירידה במחיר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לצד עשרות ליבות העיבוד ב-Skylake-X, אנחנו מקבלים צמד מעבדים שמתיימר לרשת בכבוד את ה-Core i7-7700K וה-Core i5-7600K הפופולריים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אני חושב לנצל את זה שאחי נמצא בארה"ב בתקופת BLACK FRIDAY לשדרוג מערכת. מה עדיף בימינו, HASWELL או IVY BRIDGE-E? תושבת 1150 או 2011? שני המעבדים עולים בערך אותו דבר ב-newegg. בכללי כדי שאני אדע להתאפס על עצמי, הרבה זמן לא התעדכנתי בעניינים. גם אם יש בעיה ידועה עם אחד מהם.. משתמש PC כבד, כולל פוטושופ, CAD, והרבה EXTRACT של RAR'ים..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-