עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. למה הם נעצרו ב 3.73 Ghz? הם הרי אמורים להכפיל את המהירות שלהם כל חצי שנה לא? מה בכלל קורה בשוק המעבדים בשנתיים האחרונות? [לי יש מעבד פנטיום 4 עם 2 Ghz]

• 13 תגובות
    • 728 צפיות
  2. צריך מידע על הלוח Asus P5WDG2-WS 975X CROSSFIRE מה טוב בו ? מה הוא מיוחד לCF ? ואם כן בכמה אחוז הוא משפר מערך CF תודה רבה לעוזרים

3. Started by arkanss,

תודה מראש לכל המצביעים . סקר זה נוצר כי פשוט אני מבולבל איזה מעבד לקנות למחשב דרך אגב המחשב ישומש לעבודה ולמשחקים כבדים כמו GTA IV CALL OF DUTY וכו' .

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום אני מעוניין, כמו רבים פה, לקנות מחשב חדש כשהקונרו יצא (ואחרי שניתן לו להתבשל איזה שבועיים ונקרא ביקורות). בינתיים חשבתי להתחיל לקנות חלק מהרכיבים כבר עכשיו (כמו למשל זכרונות ולוח אם). השאלה שלי היא, איזה לוחות אם מומלצים ישנם בשוק שתומכים כבר בקונרו ? איזה זכרון כדאי לקנות ? האם 800Mhz או שזה מיותר ? כסף לא אמור להיות בעיה. תודה

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by AppleJack,

2x512 שיעבדו ב-DualChannel. איפה אפשר להשיג תיזמונים כאילו בסביבות ה-800ש"ח (אם בכלל) ? :s05:

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DAVIDD,

איזה מעבד יותר טוב??? נראה לי עכשיו אינטל הולכת לקחת לAMD את כל הקונים על המעבד החדש שלה לא ככה?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by nemesisx2,

הי חברה, אני רוצה לקנות מחשב בשביל משחקים, גלישה ברשת ולראות סרטים. על איזה מעבד אתם יכולים להמליץ לי? אם זה לא בעיה אז גם לוח אם טוב, ושביחד זה לא יעבור את ה2000 ש"ח. ואם זה לא בעיה גדולה מדי, מישהו יכול להסביר לי מזה כל הsockets האלה וגם מזה AGP וPCI-e ומה יותר טוב. תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. כמו שמתואר. אני רוצה לנגן על מחשב נייד סרטים, האם דבר זה אפשרי במחשב של 200 mhz? תגובתכם תתקבל בברכה.

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  9. Started by Classify,

איזה מעבד מ-3 הבאים עדיף ללוח הזה: AMD: GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a התקציב הוא עד הוא עד 500 שקל.. המחשב לא יהיה מועמס יותר מדי, בעיקר גלישה,סרטים אופיס ושימושים יומיומים אחרים.. (אבל למרות שגם פנטיום 3 מספיק לשימושים האלה אני רוצה מעבד כמה שיותר חזק בגבול התקציב שלי) לא מתכוון לעשות OC Athlon II x3 Triple Core 445 3.1Ghz Socket AM3 Box 390 Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box 460 Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 495

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by P-F.,

שלום פורום. אינני מבין גדול בתחום החומרה,אבל מעולם לא מאוחר ללמוד,אז שלום לכולם. שאלתי את השאלה באתר אחר,אך לא ממש קיבלתי תשובות,מה גם שאני מאמין שפה יותר מומחים בתחום החומרה. אני מתכנן לקנות מעבד ולוח אם חדש בקרוב והבנתי שיש צורך לפרמט את ההארד דיסק.עכשיו,אני ממש לא יודע איך מפרמטים וגם ממש חבל לי לאבד את כל המידע,תוכנות ומשחקים שיש לי כעת(320 ג'יגה שיחסית הרבה מנוצל). במקרה מצאתי את הדיון הבא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=28633106 בו מסבירים בשתי שיטות(השניה בהודעה האחרונה)כיצד ניתן להתקין לוח אם חדש בלי לפרמט.לא הבנתי כלום מהכתוב שם על מה שצריך לעשות. אני מאוד אשמח אם מישהו מכיר איזושהי דרך אחרת כיצד לעשות זאת,או להסביר לי …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by bugosdckh,

מי שיודע כמה יש מקום לזכרון בלוח אם הזה אני אודה לו מאוד.

• 13 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, אבל לא נכנס לי בתקציב 2048M אז אני קונה 1024M ומתכנן הוספת סטיק בעתיד, אבל הבעיה היא שאני ממש רוצה את הג'י סקיל ZX שבאים בקיט של 512X2 ועולים 700 ש"ח. אז יש לי 2 שאלות: 1) מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות כמו הג'י סקיל רק בסטיק אחד של 1G? 2) האם זה ממש נורא אם אני אקנה את הקיט פעמיים ויהיה לי 512X4? או שהחיסרון היחיד של זה הוא שזה תופס את כל הסלוטים?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כמו שרשום בכותרת תקציב עד 2000 ש"ח עבור הלוח בלבד (הצעות נוספות עבור ספק כוח יכולות לעזור גם) תודה ABG

• 13 תגובות
    • 717 צפיות
  14. היי, אני בונה מפרט למחשב חדש, ויש לי כמה גרושים עודפים, ואני מנסה להבין איזה מהשדרוגים ייתן את היתרון הגדול ביותר. בעיקרון, המחשב אמור להיות בעל יכולת חישוב טובה, יכולת גרפיות סבירות (HD Graphics 2000 יספיק) עם אפשרות להשבחה (חיבור PCI-E) הרבה זיכרון (2x4GB). ככה שכרגע, בתכנון, השילוש הקדוש הוא: Intel i5 2400 + ASRock Z68 Pro3 + Kingston DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz 9-9-9-27 HyperX השאלה, האם עדיף, בשלב זה, לרדת ללוח מבוסס H67, זיכרון 1333 ולעלות למעבד 2500K, או כל שילוב אחר בסגנון... (OC, אם בכלל, יהיה מאוד בסיסי...) תודה מראש, נתי.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by AstrixX,

אז ככה, אבא שלי פירמט לי את המחשב, עכשיו יצא ככה שהמחשב שלי עבד יותר טוב מלפני הפירמוט מה שלא כל כך הגיוני. אחרי הפירמוט אני הורדתי את הדרייבר forcewave 169 ואני לא יודע אם הוא עדכן לי את הbios. בדקתי טמפרטורות אבל זאת לא נראית לי הבעיה... בבקשה תעזרו לי ותביאו לי את העדכון האחרון של הbios לחלונות xp וללוח אם :Asus P5K s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E אני בבעיה קשה, זה מחשב חדש והוא לא נותן ביצועים כמו שהוא אמור להביא....

• 13 תגובות
    • 3.9k צפיות
  16. למעבד i7 920 עם אוברקלוק נמוך-בינוני בעתיד. טריפל צאנל כמובן. CL6-7. יש לכם חברה מומלצת? יש יותר מדי שמות ואני לא יודע מי עדיף... אשמח לעזרה תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by below_z,

שמתי לב שניתן לבנות מערכת מבוססת i5 2500K אם לוח Z68 וספק מתאים ל OC ובערך באותו מחיר לבנות מערכת המבוססת על i7 2600 ולוח H67. השאלה שלי מה יעיל יותר במשחקים וייתן ביצועים לאורך יותר זמן (הכוונה לתמיכה במשחקים חדשים)- ה2500K אם OC לאזור ה4+ או ה i7 2600? או במילים אחרות איזה אופציה תגרום לצוואר בקבוק מוקדם יותר במקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. רגע - אנשים פה אמרו שכאשר מזמינים חלקים צריכים לקבל איתם עוד כול מיני חלקים , שנוספים , כמו כבלים תוספות חיבורים וכו.. כידי שאני ידע שלא עבדו עליי , מה אני צריך לקב בכול איזה ? אני קונה קודם כול רק את שלושת אלה , כרטיס מסך אני יחכה ל GFORCE FX מעבד : AMD 2400+ לוח : ASUS A7N8X DELUXE זיכרון : XTREM DDR 256 333MHRZ איך המחשב , אני יוסיף עוד זיכרון בעתיד ? איך המחשב ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by HingedEmu2,

היי, אני מתעניין בנושא של לוח אם מעוצב אישית (כלומר- שאפשר לקבוע את הצבע שלו, את מיקום הרכיבים על הלוח, וכו'). אז שני דברים: -שירות כזה קיים? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותו? -מה דרוש כדי לבנות לוח אם (מכונות וכו') תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, יש לי כרגע 4GB כמו שרשום במפרט מחשב שלי בצד. כשאני משחק בקרייסיס ו-COH או כל משחק כבד אני מרגיש הרבה תקיעות, הדיסק הקשיח אצלי טוען כמעט כל רגע (במקרים כאלה פעם הבנתי שזה קשור לכמות ה-RAM). אז אני שואל אותכם, האם כדאי לשדרג את הזיכרון?! או אתם חושבים שזה נובע ממשהו אחר?! נ.ב. ב-XP לא קרה לי את זה והמפרט נשאר אותו מפרט.

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  21. שלוםםם רציתי לקנות מחשב, ועברתי בפורום מפרטי מחשב, וראיתי שם איזה מישו מציע מעבד 4 ליבות של AMD של 3GHZ כל אחת. Penom X4 940. לא עדיף לקחת אותו במקום הQ9400/E8400/Q9550 של INTEL? לגיימינג

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, אבל יכול להיות שבעתיד ארצה לקנות כרטיס מסך חזק כמו 1070GTX אז חשובה לי האפשרות להוסיף את זה. אני אחבר ללוח אם שני מסכים 1080P או 1440P אז אני צריך שלוח האם יתמוך בזה. מעבר לזה אני רוצה לוח אם שיש לו 4 סלוטים של זיכרון DDR4 עם תמיכה ב32GB ראם לפחות בסך הכל. אקנה I7 6700 אז צריך גם את התושבת שלו. לא אעשה OC. תמיכה בUSB Type C לא חשובה לי. לא צריך תמיכה ב2 כרטיסי מסך. יש לוח אם כזה במחיר שלא עובר את ה350-400? אם לא, מה טווח המחיר הסביר ללוח כזה?

23. אני אוטטו קונה לאח שלי מחשב חדש אז רציתי לשאול! מה אתם אומרים אנשים כדאי לי לקנות עכשיו a64 לסקוט 745 או לחכות ולקנות a64 ל939 אז השאלות? מה היה הבדל במחיר ? מתי אמור להגיע לארץ מעבדי אתלון 64 לסוקט הזה ? ומה ההבדלים בינהם כי אם זה זניח אז לא לחכות?

• 13 תגובות
    • 970 צפיות
  24. יש באפשרותי לקנות את הכרטיס החדש של ATI - Radeon 9700 אבל בשביל להישאר במסגרת התקציב שלי אני אצטרך כנראה לקצץ את הזיכרון ל 256 האם יורגש הבדל משמעותי? זה יגביל אותי בצורה כלשהי? דרך אגב אני עובד עם WIN XP (עם זה עוזר) ???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Hakk,

שלום חברים! אני חבר חדש, אך מבקר וקורא זה זמן רב באתר ו הייתי רוצה לבקש עזרה לגבי דעות על לוח אם ASUS P5N32-E SLI (nForce 680i SLI) - ATX מטרתו היא ל גיימינג כרטיס מסך 8800 GTS LEADTEK כרגע מעבד 6400 E מטרת הלוח הנ"ל הוא לשימוש עתידי ב SLI ו ב QUAD CORE. למרות זאת,אשמח לשמוע דעות תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.