עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם יש לי לוח אם GA-B75M-D3H (rev. 1.0): https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10 הלוח הזה כולל 12 USB Ports: 8 מסוג USB 2.0 ו-4 מסוג USB 3.0. אני משתמש ב- Windows XP Pro 32bit, ובזמנו כשהתקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי גם את כל הדרייברים הרלוונטיים מהאתר של Gigabyte. לצערי לא היה שם את הדרייבר עבור ה-USB3, וכששלחתי אימייל ל-Gigabyte, הם ענו שאין להם דרייבר ל-USB3 Controller עבור Windows XP, אלא רק עבור מערכות ההפעלה שבאו אחריה.. עברו כמה שנים מאז, והחלטתי עכשיו לנסות ולהשמיש את ה-USB3 Ports האלה. האם יש דרך לעשות את זה? אם לא דרך Gigabyte אז אולי דר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by asafasaf29,

אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. איזה טמטום. פיצ'ר בסיסי שהיה קיים בכל לוח ב20 השנה האחרונות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by lasalasa1,

שלום, יש לי לוח אם צ׳יפסט X38 של DFI והמחשב כבוי כבר כמה חודשים. עכשיו שאני באתי לפרק את הקבלים ראיתי נורה כתומה דלוקה בלוח אם דרך החריצים של המארז והיא כבתה רק שלחצתי על ה-switch מאחורי הספק. מישהו יודע למה היא הייתה דלוקה? ומה התפקיד שלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by -Blaze-,

אני קונה עכשיו לוח חדש, ושמעתי שאפשר להפוך את הלוח הזה ללוח SLI לכל דבר, אפשר בבקשה איזה מדריך על זה? זה עובד בכל פעם? הביצועים זהים לSLI "רשמי"?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. הלוח צריך לתמוך ב PCI-E DDR ll SATA ll אפשרי למצוא את הדרישות האלו בלוח בתקציב הזה ? תודה רבה.

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by avirz,

שלום רב, ברשות המשפחה מחשב ישן הכולל לוח אם GA-K8NSC-939 ועליו מעבד AMD 3000 64 BIT 939 המשמש לגלישה ו-OFFICE בלבד. כיום מותקן במחשב 1G זכרון ב-4 סטיקים של 256M DDR 400 Kingston. חבר הציע לי מעודפי המחשב הישן שלו 4 סטיקים של Micron 512 DDR 266 (סה"כ 2G זכרון) - האם כדאי לי לבצע את ההחלפה אעפ"י שמהירות ה-BUS קטנה? אני מאמין שכן אבל רוצה להיות בטוח... בתודה, אבירם.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בס''ד שלום קניתי לוח אם חדש ושהרכבתי אותו שמתי תבורג שלידו יש הלחמה, ובטעות הלחמה אישתפשפה מהבורג עם זה מבטל לי אחריות?? תמונה של ההלחמה :http://imageshack.us/photo/my-images/695/676992.jpg/ אתם רואים זה אישתפשף האם יש אחריות על הלוח עם יקרא משהוא ??

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by naki,

הנייח שלי מבוסס 580x ו3080 אני משחק משחקים כבדים על 1440p 165hz עד עכשיו הכל חלק... קראתי שהמשחקים הבאים של שנת 23 דורשים 32gb ram... זה הזמן לשדרג? עדיף כבר 64? ישנה משמעות אם זה סטיק אחד או 2? או למהירות הזיכרון? תודה

10. Started by emil.shalom,

שלום לכולם, שאלה לי אליכם.. יש לי כרגע מחשב שנרכש לפני 4 שנים שכולל בתוכו מעבד 2600k ואומנם עדיין לא יצא מעבד skylake אבל דעתכם המקוצעית האם כדאי באמת להשקיע כרגע ולשדרג את המחשב ? האם יש הבדל משמעותי להיום ? כמו שציינתי בתגובה הצורך לשדרוג הוא התחדשות בטכנולוגיה חדשה יותר. אין לי בעיה פיננסית להשקיע.. באם מדובר במעבר למשהו שהוא צעד ענק בתעשייה כביכול ולא איזה משהו מזערי שלא מרגישים אולי שווה לי לחכות בכלל לשנה הבאה שאמורים לצאת הרבה טכנולוגיות כמו הדור השביעי למעבדי אינטל Cannonlake 10NM וכרטיס גרפי המטורף בסדרת Rx400הכולל HDM2.0 והssd יראה למחיר שפוי בגדלים גדולים בהרבה. וכמובן בעיקר לו שסרטי 4k והמעבר למשחקים 60fps עם רזולצויה של 4k תיהיה חדה ונקייה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by aloneg,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג, באיזה חנות כלומר,לוח אם ל-AMD עם ה AMD 690 chipset series ? וכמה זה צריך לעלות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by exodia,

??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אז ככה... קניתי RADEON 9600XT חדש... והוא ממאן לעבוד לי על הECS P4VXASD2... אז בעיקרון מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם חדש עם הפיצ'רים האלו: SATA USB 2 Game Port Onboard sound card AGPx8 LAN תואם אינטל P4 1.5GHz ואם אפשר שיתמוך גם ב HT לעתיד... הכל צריך להיות במחיר של עד 700 ש"ח תודה מראש לעוזרים! עריכה: אם צריך בשביל זה להחליף גם את המעבד אז בבקשה תנו לי הצעה של עד 1500 שקל ללוח ומעבד AMD עם הפיצ'רים הנ"ל...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gal.w,

האם כל לוח סוקט A הוא תואם T-bred? אם לא, A7V266-E תואם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alonbezz,

שלום! אני מעוניין במחשב ביתי לצפיה בוידאו. אני מתכוון לקנות Q6600, נאמר לי שבינואר יצא ממשיך דרכו הQ9930 (או משהו כזה), באותו המחיר ובצריכת הספק נמוכה יותר. האם זה נכון? האם שווה לחכות?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי לפטופ msi gs63vr 7fr המחשב קורס לפעמים, התקנות גדולות של משחקים נכשלים בגלל זכרון ומבדיקה יש לי כמה סקטורים דפוקים באחד מהם. אני חושב להחליף אותם או לשניים של 8G כמו עכשיו או שניים של 16G ממה שראיתי יש לי DDR4 2400 האם יש הבדל בין DIMM ל-SODIMM? איזה מהם מתאים למחשב שלי? האם אני יכול זכרונות מהירים יותר מ2400?

17. Started by sangoker,

כותרת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Delapro,

ברצוני לקנות את השילוש הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 512MB TwinMOS 667mhz האם השילוש הזה טוב ? האם אני אוכל להגיע אם הלוח הזה ל1:1 זיכרון:מעבד, כלומר לעשות אובר עד 333 MHZ ? האם למישהו היה ניסין אם הלוח הזה ואם כן אז איך הלוח ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by davis5,

אני מתכוון לעשות oc עם מעבד e4300 וזיכרון 800mhz בחנות אמרו שאין כרגע gigabyte 965 ds3 ויגיע רק לפחות בעוד שבועיים במקום זה הציאו לקחת abit ab9 pro ,שהוא קצת יותר יקר ואמרו שהוא יותר טוב בoc האם כדאי לקחת את הabit והאם באמת הוא יותר טוב?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by eran256,

היי, רציתי לדעת מתי צפוי לצאת דור חדש של מעבדי אינטל? האם הארכיטקטורה תיהיה חדשה? או אותו סוקט(1155)? תיהיה תמיכה בDDR4? אולי quad channel? בקיצור כל מה שידוע או מעריכים על העתיד... ערן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. מעבד: Intel E6300 1.86ghz (בדרך רק הוזמן היום מ-Ebay) זיכרון: OCZ 2GB DDR2 EL 800MHz Platinum XTC Edition Kit CL4-5-4-15 - OCZ2P8002GK (כבר אצלי) קירור: Thermaltake Big Typhoon מארז: 6A19 עם שני מאווררי 120 מ"מ שקטים. מטרות: אוברקלוק לאיזור ה-3.0ghz ומערכת שקטה. באס רצוי - 430mhz. תקציב - מעדיף לא לחרוג מה-1000 ש"ח אלא אם כן זה ממש מוצדק. בקיצור עדיף כמה שפחות ולקבל תמורה מלאה לכסף. אני מבין שהקירור של הצ'יפסט של ה-DS3 הוא חמים למדי גם ללא אוברקלוק, ועם אוברקלוק דיי חובה לדאוג לקירור אקטיבי. חלקכם בטח יודעים שאני חולה על שקט ולא אסכים למחשב רועש. אני יכול לנסות ולהחליף את הקירור של הצ'יפסט ל-Heatpipe עם איזשהו קירור של זלמן לכרטיס מסך שחתכתי פעם והתאמתי ל-Ultra-D שהיה לי.…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום. אני פתחתי דיון בפורום מפרטים לפני קנייה, אך אני לא בטוח שזה היה המקום הנכון, וגם אף אחד לא עונה שם, אז הבנתי שכנראה פה בחומרת מחשבים אולי תוכלו לעזור לי. אני רוצה להרכיב מחשב חדש לחבר שעבדתי איתו מעל 15 שנים, וכבר הרכבתי גם בשבילו וגם לאנשים אחרים מפרטים בעבר, ופשוט כיום ספציפית מבחינת מעבדים אני כבר איבדתי את זה. אז אשמח מאוד להמלצה והכוונה ממומחים פה שמבינים בסוגי המעבדים העדכניים בשוק, בכדי שאני אוכל לעזור לחבר שלי בהרכבת מחשב חדש. הדרישות מהמעבד שייבחר ויהיה במפרט יחסית פשוטות: הכי חשוב זה שהמפרט על בסיס המעבד שתמליצו, יעובד לא שנתיים או שלוש, אלא 5 שנים לפחות, בלי בעיות וחלק, ובלי צורך בשידרוג לפני ה-5 שנים. המעבד נועד לעבודה ביתית פשוטה, כגון…

23. Started by VanGuard,

ברצוני לשדרג את המחשב של סבתא שלי (גלישה באתרי חדשות וקריאת מיילים) שכרגע מבוסס על מעבד core2quad ישן למערכת מבוססת AMD ATHLON\SEMPRON. לאילו דברים עליי לשים לב כדי להבין אם השדרוג אפשרי? ספק?מארז?זכרונות?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by amni,

לאחרונה היו לי תקלות במחשב שקשה לי לזהות את מקורן. החלפתי כמעט הכל חוץ מלוח אם וכרטיסי זכרון. הלוח הוא ASROCK 4COREDUAL_VSTA והזכרונות הם מחברה לא מפורסמת . במשך כשנתיים המחשב עבד ללא בעיות מיוחדות. ועכשיו לשאלה. במסגרת הבדיקות שערכתי הרצתי MEMTEST גירסה 2.01 מתקליטור HIREN וכן MEMTEST גירסא 4.10 מתלליטור BOOT שיצרתי מקובץ באתר MEMTEST.ORG (או שם דומה). מה שקורה בכל ההרצות הוא שאין הודעות שגיאה על ידי התוכנה אלא במקום הודעת שגיאה המחשב פשוט ניתקע וצריך לעשות לו RESTART ברוטלי (על ידי מתג RESTART או על ידי לחיצה ארוכה על מתג POWER ). האם זו התנהגות תקינה של התוכנה ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by sbwolf,

הזמנו היום במשרד מחשב עם זכרונות ocz והמוכר טען שלא מומלץ לקחת את הזכרונות שלהם, כי החברה בפשיטת רגל. ידוע למישהו על מידע כזה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים