מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האינסטינקט והנסיון שלי עם חומרה אומר שלא, אבל אני רוצה להיות בטוח. במידה והתשובה היא שאכן אין הבדל, האם הזכרונות האלו מומלצים: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4959
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם תוצאת המהרה מרשימה מאוד של 5.2GHz, לכאורה, המעבדים הנייחים החדשים של אינטל עשויים להפתיע אותנו בפוטנציאל ביצועים שלא נראה כן מאז ימי ה-Sandy Bridge לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-ה-skylake-עשויים-להיות-מפלצות-אוברקלוק/
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, חיפשתי בנעוץ אך לא מצאתי. יש לוחות אם עם נניח 12 כניסות USB, כאשר 4 מהן בפאנל האחורי ועוד 8 בלוח האם. ראיתי שזה מעין 8 פינים כזה שרשום שם USB, אבל מה מחברים לשם כדי להפוך את זה ל- USB רגיל כאילו ולהוציא את זה לפאנל האחורי. אשמח לעזרה, תודה רבה D:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב ככה , שידרגתי את המחשב שלי (בגדול) ל- Epox 8RGA+ 512MB Winbond PC3200 DDR400 Amd athlon xp 1700+ 0.13 ואני עם : Radeon 9000 pro 64mb westren digital 20gb 24MB\S ספק ומארז גרועים. יש לי כרגע 1200 ש"ח לשפר...ויש לי הרבה שיפורים , אני יביא פה רשימה אם למישהו יש רעיון נוסף לרשימה בבקשה תגידו... השאלה שלי היא מה מהשיפורים הנל יתן לי ביצועים הכי טובים : 1)לקנות עוד 512MB זיכרון - 550 ש"ח 2)להחליף מארז + ספק ל-Compucase Super Midi Tower 6919 + Hec 300W עולה 410 ש"ח 3)לקנות HD של Maxtor 80GB 8MB - עולה 700 ש"ח 4)למכור ב-400 ש"ח את הרדאון ולשפר לרדאון 9500 פרו - 1200 ש"ח 5)לקנות קירור ל-OC הענק שאני מתכנן שזה SK-7 עם Tornado 80mm - עולה 250 ש"ח. מתוך כל אלו יש כמה אפשרויות ל…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם G41MT-D3 GIGABYTE אני רוצה להוסיף דיסק קשיח 1T למחשב חשבתי על Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III http://ksp.co.il/?uin=14740 השאלה עם הלוח אם מקבל SATA 3 והכונן יתאים ללוח אם. ואם הלוח אם מסוגל לעבוד עם דיסק קשיח מסוג SATA 2 או אחד ועם הSATA 3? תודה (אם השאלה יותר מתאימה לפורום כוננים קשיחים אז תעבירו את ההודעה לשם)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במחשב ביתי לצפיה בוידאו. אני מתכוון לקנות Q6600, נאמר לי שבינואר יצא ממשיך דרכו הQ9930 (או משהו כזה), באותו המחיר ובצריכת הספק נמוכה יותר. האם זה נכון? האם שווה לחכות?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות את השילוש הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 512MB TwinMOS 667mhz האם השילוש הזה טוב ? האם אני אוכל להגיע אם הלוח הזה ל1:1 זיכרון:מעבד, כלומר לעשות אובר עד 333 MHZ ? האם למישהו היה ניסין אם הלוח הזה ואם כן אז איך הלוח ?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה פשוט מדהים... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=105089 אומנם פלטפורמה קצת ישנה אבל עדיין זה אחד השיאים היותר מעניינים שראיתי בזמן האחרון. אגב הוא משתמש בקירור LN2 לזיכרונות.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה היו לי תקלות במחשב שקשה לי לזהות את מקורן. החלפתי כמעט הכל חוץ מלוח אם וכרטיסי זכרון. הלוח הוא ASROCK 4COREDUAL_VSTA והזכרונות הם מחברה לא מפורסמת . במשך כשנתיים המחשב עבד ללא בעיות מיוחדות. ועכשיו לשאלה. במסגרת הבדיקות שערכתי הרצתי MEMTEST גירסה 2.01 מתקליטור HIREN וכן MEMTEST גירסא 4.10 מתלליטור BOOT שיצרתי מקובץ באתר MEMTEST.ORG (או שם דומה). מה שקורה בכל ההרצות הוא שאין הודעות שגיאה על ידי התוכנה אלא במקום הודעת שגיאה המחשב פשוט ניתקע וצריך לעשות לו RESTART ברוטלי (על ידי מתג RESTART או על ידי לחיצה ארוכה על מתג POWER ). האם זו התנהגות תקינה של התוכנה ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב כולל xp1800 giga byte vrxp 256 ddr פורטיסימו והשאר מה שהיה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד: Intel E6300 1.86ghz (בדרך רק הוזמן היום מ-Ebay) זיכרון: OCZ 2GB DDR2 EL 800MHz Platinum XTC Edition Kit CL4-5-4-15 - OCZ2P8002GK (כבר אצלי) קירור: Thermaltake Big Typhoon מארז: 6A19 עם שני מאווררי 120 מ"מ שקטים. מטרות: אוברקלוק לאיזור ה-3.0ghz ומערכת שקטה. באס רצוי - 430mhz. תקציב - מעדיף לא לחרוג מה-1000 ש"ח אלא אם כן זה ממש מוצדק. בקיצור עדיף כמה שפחות ולקבל תמורה מלאה לכסף. אני מבין שהקירור של הצ'יפסט של ה-DS3 הוא חמים למדי גם ללא אוברקלוק, ועם אוברקלוק דיי חובה לדאוג לקירור אקטיבי. חלקכם בטח יודעים שאני חולה על שקט ולא אסכים למחשב רועש. אני יכול לנסות ולהחליף את הקירור של הצ'יפסט ל-Heatpipe עם איזשהו קירור של זלמן לכרטיס מסך שחתכתי פעם והתאמתי ל-Ultra-D שהיה לי.…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב שלום, יש לי כרגע תקציב של 3000 ש"ח למעבד ומומלץ גם לוח אם בסביבות התקציב. יש לי עכשיו מחשב עם מעבד Pentium4 - 2.66MHz Socket 478 וחשבתי אולי לקנות מעבד חדש ולוח אם. מה אתם אומרים על Athlon 64 3800 Socket 939/2000 Dual Core ? הוא טוב? הוא יתן לי ביצועים טובים יותר מהמעבד שיש לי כרגע? ובכלל איך הולכים המהירויות של ה AMD ביחס לפנטיום? איזה מעבד AMD מקביל ל 2.66MHz?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי את הלוח Z77-D3H של גיגהבייט. התעסקתי קצת עם הקירור של הצ'יפסט ונשבר לי הבורג, כך שהייתי צריך לחזק אותו עם חוט חשמל חיצוני. זה די מהודק כעת, אבל לא כמו שהיה עם הבורג. עד כמה זה קריטי, ובפרט אם אני עושה OC? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לקוראים יש ברשותי מחשב די ישן , אותו רוצה לשדרג ברצוני לרכוש זכרון DDR ישן אך איני יודע מה מהירותו , האם רצוי לרכוש מאותה חברה וכו' .. צירפתי תמונה מקווה שהנתונים מספיקים בכדי להמליץ לי תודה רבה לכולם [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה... קניתי RADEON 9600XT חדש... והוא ממאן לעבוד לי על הECS P4VXASD2... אז בעיקרון מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם חדש עם הפיצ'רים האלו: SATA USB 2 Game Port Onboard sound card AGPx8 LAN תואם אינטל P4 1.5GHz ואם אפשר שיתמוך גם ב HT לעתיד... הכל צריך להיות במחיר של עד 700 ש"ח תודה מראש לעוזרים! עריכה: אם צריך בשביל זה להחליף גם את המעבד אז בבקשה תנו לי הצעה של עד 1500 שקל ללוח ומעבד AMD עם הפיצ'רים הנ"ל...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף מבין השנים בל להכניס את השיקול הכלכלי ידוע שלתושבת של הAMD -AM3 יצאו ב2011 השאלה היא מה לגבי של I7-1366 ??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את זה אין לי מושג מה זה בכלל!!!! תודה רבה לכול העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GA-B75M-D3H (rev. 1.0): https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-B75M-D3H-rev-10 הלוח הזה כולל 12 USB Ports: 8 מסוג USB 2.0 ו-4 מסוג USB 3.0. אני משתמש ב- Windows XP Pro 32bit, ובזמנו כשהתקנתי את מערכת ההפעלה, התקנתי גם את כל הדרייברים הרלוונטיים מהאתר של Gigabyte. לצערי לא היה שם את הדרייבר עבור ה-USB3, וכששלחתי אימייל ל-Gigabyte, הם ענו שאין להם דרייבר ל-USB3 Controller עבור Windows XP, אלא רק עבור מערכות ההפעלה שבאו אחריה.. עברו כמה שנים מאז, והחלטתי עכשיו לנסות ולהשמיש את ה-USB3 Ports האלה. האם יש דרך לעשות את זה? אם לא דרך Gigabyte אז אולי דר…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה... אני צריך שילוש קדוש עם PCI-E, מעבד כפול ליבה אם יכנס בתקציב, שהמעבד לא יהיה משהו שמתחמם יותר מדי... אם אפשר כרטיס מסך מובנה אז בשמחה... ליתר ביטחון. כדאי מאד לחכות לקונרו? מתי הוא יצא בכלל? תקציב? 2000 ומקסימום 3000... מה שאפשר וכמה שיותר זול
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש לקראת סוף יוני - תחילת החופש הגדול. האם יהיה כדאי לי באותו זמן להשקיע בdual core או לקנות AMD 64 bit עם ליבה אחת. המחיר של dual core כרגע הוא מוגזם. כמו כן האם בסוף יוני עדיין יהיה כדאי יותר לקנות x800xl או משהו אחר?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל (למה ההבדל גורם ) בין Kingston DDR3 4G 1600 HYPER X ל Kingston 4GB DDR3 1333 .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף ATHLON XP 2600 or ATHLON XP Barton 2500 ההפרש בניהם הוא כ 10 ש"ח, וההבדל בניהם בגדול לפי מה שראיתי זה של ברטון יש 512K או שאני טועה....? עידו
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי , כיום ברשותי זיכרונות CORSAIR 3000MHZ DDR4 אני מעוניין לשדרג לדור החדש את המערכת כגון מעבד לוח וקירור. האם כדאי לשדרג ללוח עם תאימות ל DDR4 או לחכות ל DDR5? האם המהירות של הזיכרונות לא יגרמו לצוואר בקבוק? כרגע אני עם : I7 8700K , Z370 AROUS ULTRA GAMING , קירור של AROUS , MSI 3070RTX
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-