מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, הלוח במחשב הקיים שלי כנראה הלך (מפרט מלא בצד). אני מחפש המלצות מה לקנות, התקציב הוא פחות או יותר 1600 ש"ח. בדקתי אפשרות של: Q6600 + EP43 DS3L + ADATA 4GB וזה יוצא 1800, זה עדיין אפשרי השאלה שלי אם יש רכיבים עדיפים על 3 אלה, והאם יהיה עדיף את ה- E8400 הכפול מאשר ה Q6600 (המחשב הוא לכל עבודה כולל הפעלה של משחקים כבדים) תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
MSI X99-GAMING 9 AC כמה שאלות: 1.הסבר על שימוש בWIFI\WIDI ומה זה אומר השבב KILLER הזה וקראתי גם שבאחרים יש 2 ציפים של WIFI של אינטל וששילוב בין הKILLER לזה של אינטל לא כזה טוב. בקיצור מה השימושים לזה. 2. הבילד אין סטרימר הזה - גימיק או משהו שבאמת אפשר להשתמש בו בצורה טובה? ולא רק בXSPLIT 3.אוליי פשוט יותר משתלם להביא לוח של ASUS כמו שאני בד"כ עשיתי בעבר והזו? פשוט אין לוח שלהם מתחת ל2000 ש"ח שיכול לקבל מעל 2133MHZ תדר ראם. 4. אני הולך להשתמש ב5820K, הבנתי שהוא משתמש ב28 קווים ולא 40,מה זה משפיע? והאם ניתן להריץ SLI על X16\X16? ואם לא איך זה משפיע נניח X16\X8?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. איזה תוכנה או משחק נתן להפעיל על המעבד בשביל להוציא את המקסימום? אני עובד בMAYA אבל לא יצא לי להריץ אותה, אבל חוץ מזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש את זה asus a7n8x http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-d/overview.htm# ויש את asus a7v8x http://www.asus.com/mb/socketa/a7v8x/overview.htm מה לקנות תסבירו את עצמכם אם אפשר אז גם מה חסרונות של כל אחד מול השני.. אני קונה עכשיו רק בגללכם אז בבקשה רק למבינים
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או ליתר דיוק, מהי כמות הסלוטים הרצויה והאופטימלית? לא כולל PCI-E
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 324 צפיות
-
-
בכל מצב שאני מציב את המעבד התדר לא משתנה. (פנטיום 2 ) הנה שתי תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי לא מעט בפורום זה על המעבדים החדשים ועל יכולות האוברקלוקינג של כל מעבד ברצוני לציין שאני די מבין במחשבים ומתעסק עם זה לא מעט אני יודע מזה אוברקלוק אבל אף פעם לא ביצעתי את זה מהחשש שאני אדפוק את המעבד וכידוע אין אחריות על מעבדים שעשו להם המהרה. ולכן השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מוריד את אורך חיי המעבדים והאם מישהו יכול להסביר בקצרה כיצד מבצעים את זה ומה צריך לשקול ברכישת מחשב חדש כדי לבצע את זה. אשמח אם תתייחסו למכפלות ושאר הדברים שאני לא מבין בהם ואני לא יודע איך הם קשורים להמהרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
על אילו הגדרות אני צריך לשים לב ? מתחים מעבד וגשר צפוני על V1.6 זיכרון לא מגביל אותי .. HT מכובה . לצורך העניין : אני מצליח להעלות את המחשב על 4 GHZ כאשר המכפלה גבוהה וה- FSB נמוך אך ההיפך בלתי אפשרי ( מכפלה נמוכה ו- FSB גבוהה ) לוח אם : GB 770-ud3 SB 710 מעבד 555 black edition - phenom 2 (פתיחת ליבות מגבילה אותי ) זיכרונות 1122 4GB pc2 - 8500 CL5 240PIN -BLUE kingston
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מי טוב יותר לOC? שאר המפרט המתוכנן : Q6600 4GB CL4 - עוד שאלה מזערית - CL5 ישנה ב OC? 320GB CM590 ה OC הוא מהסטוק[2.4] ל 3.3
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה gigabyte ga-8i945pl-g?רציתי לדעת אם אני יכול לבצע אוברקלוקינג ? מה אני צריך להוסיף או שלא צריך להוסיף בכלל? כי ראיתי שאני יכול להגיע עם המעבד עד 4000 mhz?
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי לשחק עם הוולטים. קראתי באינורנט שאפשר באופן בטוח, ובלי להגדיל את הוולטג', לעשות ל-i5 750 אוברקלוק ל-3,600 Mhz. נכנסתי לביוס, והגדלתי את הקלוק הבסיסי מ-133 ל-170, מה שאם מכפיל של 20 אמור לתת לי מהירות של 3,400 Mhz. לדאבוני, המחשב לא הצליח לעלות, והביוס החזיר את עצמו להגדרות הקודמות. כדי למנוע מעצמי התקפי לב, אני אמנע מלגעת בהגדרות מבלי להתייעץ עם מישהו בעניין הזה. האם הבעייה שלי הייתה שעם מכפיל זיכרון של 10, ה-RAM שלי עלה למהירות 1,700 Mhz, מהירות שהוא לא תומך בה? אם כן, האם אני יכול להעלות את הקלוק הבסיסי ל-166, ולהוריד את מכפיל הזיכרון ל-8, ע"מ לקבל מהירות זיכרון של 1,328 Mhz? אם לא, מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לבדוק איך המעבד שלי מתפקד על 4ghz. הראם הוא אוברקלוקר גרוע אז שיניתי את היחס ל2:3 והעליתי את הבאס ל267 (כלומר ראם בסטוק). כמו-כן, שחררתי את התזמונים ל4-4-4-8 והעליתי את הVcore ל1.6. בנוסף לכך, העליתי את מהירות המאוורר ל6600 סל"ד מחרישי אוזניים. ולמרות הכל, הביוס לא עלה. למה זה קורה?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חבר הולך לקנות את השילוב הזה, ולהביא את המעבד ל-3GHz ומעל זה כמה שיצליח להגיע. השאלה היא האם זה אפשרי לעשות אוברקלוק על הלוח הזה או שחובה P45 או P35 אם נצליח למצוא. אשמח לתשובה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קראתי פה באיזה מקום בפורום שמישהו אמר שכל הסידרה החדשה (1333 מגה הרץ) היא בעצם אותו מעבד שיהי ליפני פשוט אינטל עשתה לו אוברקלוק שיהיה יותר מהיר או משהו כזה אז השאלה שלי היא עם כבר ביצעו בו אוברקלוק אם זה אפשרי או מסוכן לבצע בו אוברקלוק נוסף? לא מבחינת מספר הפעמים של אוברקלוק אלה מבחינת הגבולות שלו...?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש דרך לדעת אם רכיב מסויים ,כרטיס מסך למשל עבר אוברקלוק?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 313 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצא לבצע אוברקלוקינג ל מעבד I5 750 והשאלה עד כמה זה בטוח, לאסות אותו אים Easy Tuner 6 או דרך הביוס ? נתוני המחשב שלי הם: P55-UD3L I5 750 Chieftec 650w Kingstone 8G DD3 Hyper-x XMP Gigabyte GTX 560TI oc קירור למעבד ZALMAN CNPS7000
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
תסבירו לי איך עושים אוברקלוקינג ליזכרון . בזמן האחרון היתחלתי להיתעסק אם זה עשיתי בהצלחה לכרטיס מסך בנתיים ולמעבד בקטנה מ 3 ל 3.2 העלתי אותו אבל אם הזיכרון אני קצת מבולבל מה עושים מעלים את הvolt יש תוכנה ? יש לי לוח אם של גיגה בייט 8ipe1000 וזיכרון 512 כפול 2 יעני 1024 בכללי עובדים על 400 של kingmax אל תיעצו לי להפעיל את m .i.b כבר עשיתי את זה אני רוצה משהו אחר
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבד של אינטל Intel core 2 quad q6600 8mb 2.4GHZ 1066mhz
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם GIGABYTE MA770 ובדרייבר של REALTEK במחשב יש תמונה של אפשרות לחיבור HDMI. תמונה: Uploaded with ImageShack.us כלומר קיימת אפשרות של יציאת אודיו באיכות HDMI מבחינת לוח האם . משום מה אין לי יצאה כזאת במציאות, כלומר אין יציאת HDMI מהלוח אם ... איך זה יכול להיות? אולי יש אפשרות כלשהי כן לחבר בכל זאת באמצעות כבל HDMI ? אני מדבר רק על אודיו לא על וידאו בנוסף על כך יש לי שאלה: יש לי כ.מסך PowerColor HD4870 512MB והטמפ' שלו עומדת על 70-72 מעלות. זה נחשב גבוה? תודה רבה !
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=587650 [attachment deleted by admin]
-
- 112 תגובות
- 8k צפיות
-
-
הייתי באמצע עדכון ביוס ללוח אם של ג'גהבייט 7ZM ואז---- הפסקת חשמל ----והלוח פשוט מסרב לעלות [נ ו טוב לא פלא ] יש ללוח אני חושב דואל ביוס בקיצור האם משהו יכול לעלות רעיון איך להציל את הלוח או שמה שנשאר זה לזרוק לפח :'(
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-