מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב AMD DURON 850 עם Ge force 4 ti 4200 עכשיו מהכל אני מרוצה חוץ מהמעבד שהוא מאוד חלש אפילו 3Dmark 2003 תוקע לי לגמרי את המחשב אז אני רוצה להחליף את המעבד ל pentium 4 2.4 GHZ ולוח אם של Gigabyte השאלה שלי האם זה כדאי? כי אינטל הם מאוד יקרים אך שמעתי שאמינים יותר מ AMD תנו הצעות בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מעבד AMD 2500+ Barton ואני מתלבט איזה לוח עדיף מבין אלה שבכותרת... אנא עיזרו לי להחליט, ותנו תשובות טובות ולא ב2 מילים. תודה רבה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד שתומך בטכנולוגית ה Hyper Threading. רציתי לדעת למה זה טוב מה היתרונות/חסרונות שלו ומה זה נותן לי? במעבד הוא דרך הגם אם זה חשוב Pentium 4 3.0GHZ Presscott 64bit LGA775 Support Hyper Threading Thecnology ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז כמו בכותרת אני רוצה לדעת מזה סוקט ולמה 939 עדיף מ754 וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי בקניית כרטיס זיכרון למחשב. רציתי לקנות את הכרטיס הזה כי גם הוא 512 וגם הוא מתאים לי לתקציב והוא סביר במהירות והכל...אז תגידו לי אם כדאי לי לקנות אותו או שיש לכם כרטיסי זיכרון אחרים יותר טובים ובאותו מחיר ונפח..: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162&lg=0 ושאלה אחרונה: אני לא ממש מבין בזה, יש לי עכשיו זיכרון של Elixier 256MB, אם אני מוסיף את הזיכרון שהראתי לכם שהוא 512MB(וגם הוא של Elixier) אז שניהם מתחברים ביחד ל-768 מגה של זיכרון ? לא ?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהוא שמע פעם על השם הזה? (Hynix) אני מעוניין לרכוש זיכרון RAM ומצאתי בזול את ה8GB RAM שלהם http://www.tms.co.il/product/13124 מומלץ, לא מומלץ? אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח להמלצה אני יודע שהרבה אוהבים את הפרקטל, וגם אני הייתי סגור עליו אבל יצא לי לקרוא שבמציאות הוא מרגיש זול... חשוב לי איכות בניה טובה, נוחות עבודה, אסתטיות חשוב לי גם סינון אבק טוב לא מתכנן קירור מים בשלב הזה המון תודה אגב, אם זה חשוב הכוונה לגירסאת חלון בשניהם - - - תגובה אוחדה: - - - טעות בפורום סליחה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום מצאתי מחשב זרוק בפח אשפה ולקחתי ממנו את הכרטיס זיכרון בהנחה שיכול להיות שאולי הוא דווקא תקין אבל שאר החלקים מקוקלים ולכן זרקו אותו אך במידה וזיכרון לא תקין הוא יכול להזיק למחשב במידה ואחבר אותו? ויש דרך לבדוק תקינות של זיכרון מבלי לחבר אותו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם לוח אם GIGABYTE Z97X-GAMING 3 כרגע מותקן עליו 16GB מסוג: G.Skill aegis 2x8GB DDR3 1600MHz PC3-12800 CL11 לאחרונה, אני מוצא את עצמי לחוץ מבחינת הזיכרון ולכן אני מעוניין להוסיף עוד 16GB, הבעיה שלי היא: המלצה לדגם תואם במחיר טוב שיתאים לזיכרונות הללו, ויתאים מבחינת המיקום. בעיית המיקום: על המעבד מותקן Mugen 4, לכן אני לא יכול לשים זכרונות עם קירור גבוה, וגם השאלה שלי איך אני מבצע את תהליך ההרכבה, ראיתי שהמאוורר שהוא מה שעומד מעל הזכרונות מחובר עם קליפסים. האם ההוצאה של המאוורר פשוטה ורק לשים את הזכורונת ? כי אני לא מתכוון לפרק את כל הקירור בשביל כך. צירפתי תמונה וקישורים לדגמים שראיתי: אשמח לשמוע בקשר לדגמים אם מתאימים (אחד מהם זה אותם זכרונות שכבר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תכלס אני אבוד ניסיתי להשוות בין שני הדגמים הללו : P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68_DELUXE/#specifications או P68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3848#sp מה לבחור ?? אני מרכיב מחשב והרכיבים הם כאלו : [/core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554 V9 (Bla…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סלוט ה PCI שבלוחות כבר קיים המון זמן וכרטיסים רבים כבר מותאמים ל USB (ויש אפילו כרטיסים על PCI-E X1 ) נניח שיש אדם שמראש אין ברשותו כרגע כרטיס PCI והוא מעוניין לקנות מחשב חדש או לוח האם היום כשקונים מחשב חדש או שידרוג שילוש (לוח+מעבד+זיכרון) אפשר כבר להתעלם מסלוט זה? זה יכול להוזיל את עלות הלוח ולא חסרים תחליפים נוחים-כרטיסים בחיבור USB האם היום צריך אדם לחשוב על אופק שידרוג לעוד שנתיים ולקנות לוח עם סלוט PCI שעולה יותר על מנת שאולי הוא יצטרך בעוד שנתיים לקנות כרטיס PCI ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי יש לי דילמה זה בעיקרון למשחקים!
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תמיד אומרים Cache 6 MB|Cache 4 MB ואני לא מבין למה הוא משמש, תודה. יש גם L1, L2, L3? לא הבנתי למה כל הרבה Lים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני הולך לקבל מארז חדש (Enermax Uber Chakra) ספק כוח(Enermax Liberty 400W) זיכרונות (G.Skill 2GB 800Mhz CL5) כרטיס מסך (BFG 8600GTS OC ) משחה טרמית/גריז טרמי( Arctic cooling MX-2) קירור למעבד (Thermaltake Blue Orb FX) ואני הולך להחליף מארז למחשב ישן (יש לי שני מחשבים אחד "חדש" ואחד ישן אני הולך להשים את חלקי המחשב הישן במארז של "החדש" וחלקי המחשב "החדש" במארז החדש) אז רציתי לקבל כמה טיפים בנוגע ל: מה לא לעשות ,איך להמנע מחשמל סטטי ,איך להמנע מלהעביר חשמל סטטי אל החלקים ואיפה אני יכול להניח את לוחות האם בזמן שאני יעבוד אל התקנת כל שאר החלקים במארזים? תודה, עמנואל. נ.ב. אני יודע שזה לא הפורום המתאים פשוט אני מצאתי את הפורום הזה כהמתאים ביותר לשאול בו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תראו לגבי הצ'יפסט (גשר צפוני), לרוב אני יקח אינטל, לגבי מעבד אני לא מתפשר בכלל ולוקח רק אינטל. אבל מה, בחיים אני לא יגע בלוח אינטל... לא יודע למה אבל הלוחות שלהם זה כמו כלא. חוסמים OC, אפילו OC עם כרטיסי מסך התקשיתי, חסרי פיצ'רים.. תדרים לא יציבים.. ועוד, אני חושב שהלוחות שלהם זוועה.. כמה חושבים כמוני?+ דעתכם.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 או TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 זאת אומרת איכות זיכרון או כמות?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שתהיה ירידת המחירים של אינטל אני קונה את ה E6600 איזה לוח יתאים לו? אני רוצה לוח שלא יהיה עליו כרטיס ממסך מובנה. ולוח טוב היעוד של המחשב שאני קונה הוא משחקים ואני קונה גם את הכרטיס 8800GTS 640MB מחיר של לוח אם עד גג 650 שקל. ואני לא עושה OC תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שנגמרה תקופת הנסיון של HMonitor, אני מעוניין לדעת באילו טמפ' עובדים הרכיבים הנ"ל, למשו יש המלצה לתוכנה חינמית?/טובה? ואם אפשר קישור, תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD הודיעה היום כי יצרני תוכנה מובילים כמו Novell, Red Hat ו Sun יתמכו בתוכנה בריבוי הליבות של ה AMD64, בנוסף AMD ממליצה ליצרני התוכנה לחייב את הלקוחות לא עלפי מספר הליבות במערכת אלא עלפי מספר השקעים כפי שהיה נהוג עד היום. הליבות הכפולות של ה AMD64 מותאמות להרצה של מערכות ההפעלה קיימות כמו Linux, Solaris ו Windows ויישומי AMD64 קיימים ללא כל שינוי נדרש בתוכנה. להמלצה לחייב את הלקוחות עלפי מספר השקעים ולא על פי מספר הליבות מצטרפים גורמים נוספים בתעשיה כמו חברת גרטנר לניתוח שווקים "גרטנר ממליצה לציבור הלקוחות להסדיר רשיונות שימוש מול יצרני התוכנה על בסיס מספר השבבים במערכת ללא תלות במספר הליבות בכל שבב". אופטרון כפול ליבות צפוי להיכנס לשוק באמצע 2005, שרתים ותחנות עבוד…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ההבדל ביניהם(AMD64) משמעותי? ההבדל במחיר די נכבד(200 שקל בזיג זאג). העניין הוא שאני רוצה לחסוך כמה שיותר על כל החלקים כדי לקנות 6800GT. כפי שניתן להבין המחשב הוא למשחקים.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום!!! גם לי יש את הלוח הזה ואני מרוצה מאוד!!! עכשיו יש בלוח הזה פיצר של כרטיסי זיכרון!!!! אם אלא ביטלתם את האפשרות הזאת הביצועים של המחשב שלכם ירדו בצורה דראסטית!!! לי יש את ההרקולס ובמקום לקבל 8900 קיבלתי 6800 בקושי! ניכנסתי לביוס ביטלתי את זה והתחלתי לקבל 8900!!! בטלו את זה ויכול להיות שכל הבעיות שלכם יפתרו (אני מקווה)....
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים בכותרת. 300 ש"ח הבדל ביניהם זה לא סיפור אבל האם זה שווה? האם יש הבדל נוסף פרט למהירות המעבד? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב I5 2320 ל 1155 רוצה לשדרג אותו למשהו קצת יותר מהיר צריך המלצות למעבד + לוח אם לגיימינג בעיקר אין מחשבה על OC יש מחשבה על SLI או קרוספייר בעתיד יתר החלקים הקיימים: ספק ססוניק 550W כרטיס מסך 7950 מארז FULL TOWER
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרים שרת אכסון ביתי שמריץ אופן-סולאריס. המחשב יהיה לאכסון נטו, אז אין מה להתפרע, מה שקריטי לי זה חיבור רשת גיגהביט, ושישה עד שמונה חיבורי SATA 2. הלוח צריך לתמוך בארבע ג'יגה זכרון (יש היום לוחות שלא תומכים בזה?). וכנראה אני אלך על מעבד אינטל זול יחסית (אולי קור2דואו). כמובן, הלוח צריך להיות אמין וזול. יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-