מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
1.קניתי באייבורי corsair xms2 cl4-4-4-12 על כרטיס זכרון עצמו רשום נתון זה אך ב BIOS כתוב לי cl5-5-5-18 ניסיתי גם לראות ב EVEREST אך אין שם נתונים כאלו 2.המעבד הוא q6600 המפרט שלו כולל 8mb L2 cache אך EVEREST מראה 4mb L2 cache כאן אני לא יודע אם זה נחשב ל 4x2 או שגם כאן יש בעיה בחומרה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז כהה... ה MSI יגיע רק סוף השבוע.. אני לא יודע מה לגבי האפוקס.. השאאלה היא.. : האם להחליף לוח לאפוקס? מה ההבדלים?.... כל מה שאני יודע על ההבדלים זה שלאפוקס יש סלוט PCI שישי ולMSI יש תמיכה ב USB2 הבחנתם בעוד משהו? ומה ההבדל בזיכון של קורסייר בין ב CXM ל XMS??
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000220922 אין לי מושג אם זה כבר התפרסם באתר לא הייתי כאן "הרבה" זמן(שבוע) ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכון לזכרונות DDR הבאים : האים ההבדל הוא רק בשמות שהיצרן מדביק לזיכרונות שלו ? אם לא אז מה באמת ההבדל ? מהירות העבודה של הזיכרונות או מה ? והאים כול הזיכרונות הללו יתאימו ללוח MSI KT3 ULTRA ARU ומה היה ההבדל בשימוש בין כול רכיב זכרון כזה או אחר (כי ההבדל במחירים הוא לא כזה משמעותי , כ 10 אחוז לכאן ולשם). מתנצל על כול כך הרבה השאלות פשוט נושא הזיכרונות וההבדל ביניהם לא כול כך ברור לי (לפני שמשקיעים עוד אלפי שקלים על ציוד היקפי אחר)תסבירו לי לאט שאבין מהר . דרור.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מה ההבדל בין סוגי הזכרונות השונים? (SDRAM, RDRAM, DDR) וכו'? תודה עריכה של athlon: Joe_s, היות ואתה משתמש חדש הנושא שלך לא ננעל(אלא נערך), אך להבא תשתדל לבחור כותרת שתורמת להבנת השאלה שלך, והשתדל להמנע מכותרות מסוג זה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאיי לחכות ליציאת המעבדים בעלי 4 ליבות ?? - כי אם כבר הם יוצאים עדיף לרכוש אותם ? - או בעקבות ירידת המחירים הקיצונית של מעברי 2 הליבות ? [ האם בכלל המחירים של מעבדי הליבה הכפולה ירדו באופן ניכר ? ]
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, עקב יציאת דור החדש של המשחקי המחשב (דום3, האף לייף2 בקרוב ועוד) החלטתי להחליף כמה רכיבים במחשב משום שאין לי מצב שבו אני יכול לקנות אחד חדש עכשיו המצב הנוכחי של המחשב שלי הוא כזה - כרטיס מסך Radeon 9600 XT, זכרון של 512 מגה ומעבד של 1.5 ג'יגה הרץ של פנטיום 4. אני מעוניין להחליף את המעבד לאחד טוב יותר אבל אני לא יודע אם לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדים חדשים של 2.4 או 2.5 ג'יגה הרץ. הלוח אם הנוכחי שלי הוא Jetway I401-R/I401 שזו איזה חברה סינית או יפנית אז בעקרון, איך אני יכול לברר אם הלוח אם יתמוך במעבד חדש, אשמח אם מישהו יברר זאת ויגיד לי פה כי אני ממש לא מתמצא בנושא הזה אם הוא לא תומך, על איזה לוח אם סביר ולא יקר אתם יכולים להמליץ לי? ובכלל, על איזה מעבד אתם יכולים …
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36059 לפי איך שזה נראה פה, המעבדים החדשים של AMD סטייל FX-74 בלוח אם חדיש עם ערכת שבבים תואמת ושני מעבדים על לוח אחד יעלו אפילו במקרים מסויימים פחות ממה שעולה המרובע ליבות של אינטל כיום!!! מה אתם אומרים על זה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , החומרה - hp envy 15 core i7 4700hq/intel 4600graphics/nvidia740m שיחקתי לאחרונה עם intel extreme tuning utility . ויש לי כמה שאלות. המחשב כרגע מתפקד כנייח והוא מעט שבור אז הקירור לא עובד ככ טוב- המעבד מגיע ל99 מעלות ב 2.6ghz ולא יותר מזה (מתוך טורבו של 3.4) 1.overclocking למעבד הגרפי המובנה- האם זה מוממלץ? סתם מתוך עניין לראות לאן הוא יכול להגיע - אפשר כמעט להכפיל את התדר שלו (ברירת מחדל עד 1150MMHZ) 2. undervolting - למעבד -70mv ללא בעיה. האם מומלץ להוריד מתח גם למעבד בגרפי? 3.הורדת זרם מקסימלי- כרגע זה עומד על 84A מה ייקרה אם אשנה את זה? 4. הורדת Max turbo power consuption -האם מדובר בהורדת הTDP? לשניהם יש אותו הערך. כמה הד…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם שני זכרונות האחד מהסוג DIMM 3 והשני DIMM1 יכולים לעבוד יחדיו? (כמו כן גם מהירותם שונה) תודה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים בעוד 9 ימים צפויים לצאת 3 מעבדים חדשים מסדרת ה Ci7. האם עפ"י ניסיון העבר, הדבר יביא לירידת מחירים בסדרות הישנות יותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום האם אני יכול לצרף דיסק קשיח נוסף לדיסק הקיים יש מקום בלוח אם ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
נתקלתי במושג הזה הרבה אבל אין לי מושג מה הוא מסמל. בתונת EVEREST רשום לי שהסטפינג שלי הוא DH-D0 מה זה אומר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://wccftech.com/amd-ryzen-and-intel-core-cpu-market-share-may-2019/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה שילוב של לוח ומעבד עדיף (בערך אותו מחיר): http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/newexlm/iframe.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_75&products_id=526 או: http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/771.12.html http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=269_76_129&products_id=567 ותציעו דו שילובים בערך באותו תווך המחירים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב האם כדאי לי לעדכן את הגירסא של הBIOS שלי , אילו סיכונים יש בעידכון BIOS וכמה זה באמת קשה . אני עומד לפני פרמוט וגם הוספתי רכיבים חדשים למערכת שלי ועל הדרך כבר חשבתי לעדכן את הגירסא של הBIOS הלוח שלי נקנה בשנת 2008 וראיתי שקיים עדכון לשנת 2009 באתר של ג'יגה בייט . בכל אופן תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז החלטתי על כל המפרט שלי חוץ מהמארז אבל זה כבר לא חשוב... אני מתכוון לקחת ככה: AMD Athlon 64 3000+ Asus K8V Deluxe 512MB Samsung original memory PC3200 TT420w P/S כרטיס מסך אני משאיר... יש לכם הצעות? לא יהיו לי בעיות תאימות עם הזכרונות וכאלה נכון? יש לי כסף לזכרונות יקרים יותר אבל אני לא עושה OC... רק לכרטיס מסך אולי... בעיקרון התקציב שלי למארז+ספק+מעבד+לוח אם+זיכרון בסביבות ה4100 אבל אפשר לחרוג קצת (מעדיף שלא כמובן, הכסף שנשאר הולך לכרטיס מסך חדש) יש הצעות? ד"א מה המאוורר הכי משתלם בשוק כרגע? עם דחיפת אוויר טובה... הTT SF2? או שיש משהו יותר שווה? לא כל כך מזיז לי רעש... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אינטל מחליטה לחשוף עוד קצת מספרים אודות דור המעבדים השולחניים הבא מתוצרתה אשר מיועד להשקה בתחילת השנה הבאה - עם ארכיטקטורה חדשה לגמרי עבור ליבות העיבוד הראשיות וגם עבור הליבות הגראפיות המובנותלכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב שלום לכולם קודם כל... עכשיו יש לי שאלה חשובה מאוד: אני בונה בקרוב על מחשב חדש, והחלטתי שעד שאני אראה את ה T-BRED החדש של AMD, אני הולך בינתיים על P4 2.26 עם 533 באס, שמסתבר שעולה פחות מאת'לון 2100 (אבל לא משנה כרגע). עכשיו אני רוצה להמהיר אותו, והבעיה שלי היא בחירת ציפסט. קודם כל אני חושב שאני אלך על צ'יפסט ל-DDR כי RDRAM לא טוב להמהרה (תקנו אותי אם אני טועה), והאפשרויות שהגעתי אליהן הן i845G והצי'פסט החדש של VIA (נראה ליP433x) שעוד לא יצא, אבל אני אחכה לו אם יהיה כדאי. לכאורה הבחירה הטובה נראית VIA עם USB2, DDR 333, ATA133 ו-AGP 8, אבל מישהו אמר לי שזה פתרון זול למוגבלי תקציב, ושיש בעיה עם חברות שחוששות להשתמש בצ'יפסטים שלהם למעבדי אינטל. אז מה אתם אומרים, במה לבחור?…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי כול מיני מחירים וזה בכמה אתרים וראיתי שעכשיו יש אתמעבדים החדשים של 64 והם עובדים על 1600 fsb אבל לא מצאתי לוח אם שעובד על המהירות מישהו יכול להסביר מה הולך פה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שמבין במחשבים אמר לי שמעבדי AMD לא טובים כמו מעבדי אינטל לעריכת אודיו והפקה מוזיקילת בשימוש תוכנות מאחר ואין בהם אופטמציה(אם רשמתי נכון -_-) מישהו יכול להגיד לי חד וחלק אם הוא צודק?כי תכננתי בעתיד כשהרכוש מחשב לגיימינג ושימוש של הפקה מוזקילית עריכה וסטריימניג שקלתי ללכת על AMD בקטע הזה?🤔
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של amd 1800 ורציתי לשאול אותכם כי אני יודע שהמעבדים של amd מתחממים אז רציתי לדעת אם זה בסדר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן הייתי רוצה לעשות OC לQ8300 שלי חבל לי שהלוח אם לא תומך הייתי שמח עם הייתם מציעים לי איזה לוח לקנות מחיר:כמה שפחות יעוד:2.8ghz+יספקו אותי מאוד.. מפרט HD5770 Q8300 600W 4GB DDR2 תודה על העזרה :]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-