מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף איזה מעבד עדיף ,ההבדל הוא 70 שקל ... :\ הוא בעיקר משחק משחקים אבל הכוונה היא גם למשחקים שיעבדו באופן מטורף בעתיד (כרטיס מסך 8800 GTS)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את הדגם הספיציפי הזה.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חוץ מזה שה965P תומך ב 800MHZ לזכרונות (אגב שמעתי שהבבדל בין 667 ל 800 הוא משהו כמו 3 או 4 אחוז.. זה נכון? - ואם ככה למה שווה לקנות את ה965P בשביל עוד 200 שקל חוץ מהזכרונות)..
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד ואני לא מבין מה כל ההבדלים שיש במעבדים שלהם.. כאילו אני רגיל שיש רק פנטיום 4 או סלרון היותר חלש... התוכלו לעשות לי סדר במעבדים האלו..? מה זה אומר?: Intel® centrino Pentium-M וזה: Intel ® Celeron-M וזה: Pentium M 1500Mhz DOTHAN ואם תוכלו לפרש לי על עוד מעבדים ועל הסדרות שלהם (775??) וכמובן מה ההבדלים ומה הכי משתווה לרמה של פנטיום 4 במחשב האישי.. תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע שני מעבדים אחד E4500 והשני E5200 עכשיו אני מתלבט איזה יותר טוב... עוד משהו יש לי גם שני זיכרונות של CEON 2X1GB 800MHZ הם יתנו שיפור טוב יחד עם ה2GB שלי 667MHZ
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיום אני עם 5800x בשילוב עם 3080 ברזולוציה של 2k ונהנה מאוד! (ללא rt) משחק משחקים כבדים כמו Cyberpunk 2077, ac, spiderman, וכו... גם אני שפשפתי עיניים בהשקת 4090 ותוהה אם אני כבר על צוואר בקבוק על המעבד . החזקתי עם i74770 שלושה דורות של כרטיסי מסך... בכל מקרה מעוניין להמתין לפחות עוד דור אחד לפני שמחליף gpu השאלה היא אם החלפת שילוש בדורות האחרונים תכופה יותר? כמה אפשר להחזיק בכבוד עם ה5800x שלי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לא כל הלוחות אם תומכות ב RAID .נכון ? ואם הלוח אם תומך אנחנו צריכים לעשות אותו בשביל שיהיה לנו RAID או שלא שהוא נעשה מבלי שניגע בו ? ואם אני קונה לוח אם שתומך ב RAID מה עושה במחשב ? כל הכוננים עושה אותם כאחד ועושה יותר מקום ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בדקתי כול מיני מחירים וזה בכמה אתרים וראיתי שעכשיו יש אתמעבדים החדשים של 64 והם עובדים על 1600 fsb אבל לא מצאתי לוח אם שעובד על המהירות מישהו יכול להסביר מה הולך פה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ככה קנתי לא מזמן מחשב שני לבית. AMD 1800 GIGABYTE NF7 256 MB DDR RADEON 9200 WIN XP המחשב נועד ל אופיס גלישה ואנטרנט. וכאן מתחילה הבעייה: אחרי עבודה של מס' דקות, שעות, ימים (מאקסימום שהוא עבד יומיים) המחשב פשוט עושה RESTART ומתחיל להרעיש בצורה מוזרה צליל מוזר של סירנה בשני צלילים, אני חייב לציין שזה לא צליל זל זכרון, כ.מסך או צליל מונוטוני אחר אלה צליל של מעין סרנה. החלפתי את הזכרון מקום והכל הסתדר ליומיים. דבר נוסף שחשוב לציין שאחרי כיבו והפעלה מחדש יש הודע שיש בעייה עם המקלדת. המקלדת היא מקלדת ישנה עם מתאם PS2 לא יודע אם זה קשור איכשהו למה שקרה. האם זה בעיית תוכנה את חומרה? מה זה הצליל הזה ואיפה אני יכול להבין את משמעותו (לא מצאתי בחוברת)? תודה מראש L.A
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב ואני בספק אם המעבד הוא Dual core ... איך אני בודק שהוא אכן Dual core??? זה ממש דחוף!! תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות DDR2 שעובדים ב PC3200 של חברות מוכרות כגון corsair ו ocz????
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ביומיים האחרונים המחשב נתקע כל הזמן לכמה שניות. מהבדיקה הפשוטה שעשיתי נראה כי כל גמה דקות ה CPU USAGE קופץ ל100%, גם כאשר אינו אמור להריץ שום תוכנה (שאני יודע עליה). מה לדעתכם גורם לספייקים האלו וכיצד להחזיר את ניצולת המעבד למצב רגיל ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל למה מעבד של AMD נקרא 2500+ אם הוא במהירות שבין 2.0GHZ ל - 2.2GHZ (ככה שמעתי) ואיך הוא עוקף מעבד INTEL P4 2.4 GHZ במהירות שלו , ולמה הוא נחשב ליותר טוב ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסתכלתי בבנצמרקים ברשת וראיתי שהבדל גדול בביצועים בין DDR3-4 אין .. ותקנו אותי אם אני טועה אבל עשיתי בדיקה : כונן קשיח הוא רכיב נורא איטי בהשוואה לזיכרון והוא משמש כזיכרון קבע הזיכרון הפיזי " הזמני " מהיר ממנו פי 4-5 והזיכרון עובד מול המעבד באותה מהירות מה שיוצא שהכונן הקשיח יוצר צוואר בקבוק הזיכרון יכול לעבוד מול הכונן ב 1333 פס רוחב ואילו הכונן SATA2 למשל יכול לעבוד 300 הזיכרון לא יכול למשוך מידע מהכונן הקשיח במהירות השיא שלו 1333 הכונן מגביל ל 300 הזיכרון יכול לעבוד מול המעבד ב 1333 לא מול הכונן הקשיח אז כל החומר נמשך מהכונן הקשיח לזיכרון במהירות 300 * 10 = 3 גיגה והמהזיכרון זה מועבר למעבד וחוזר לזיכרון מפוענח . מהזיכרון למעבד המעבר יכול להיות 21 גיגה ( על הנייר רק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה כדי יותר שני הזיכורונת תותחים ל-OCZ ציפים של WINBOND UTT ול-GSKILL TCCD אם DFI ULTRA-D וכרטיס X800XL ומעבד 3200+ 939 מה כדי יותר לאוברקלוק טוב
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מעבד של amd 1800 ורציתי לשאול אותכם כי אני יודע שהמעבדים של amd מתחממים אז רציתי לדעת אם זה בסדר
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מעוניין בהמלצה ללוח אם (H67) דרישות: - USB 3 - לפחות 5 USB מאחור. - לא משתמש בכרטיס מסך חיצוני. - נכון להיום המסך שלי הוא CRT (כניסת VGA ) .יכול להיות שאחליף גם אותו . - כ.קול 7.1 -כ.רשת 1G - לפחות PCI אחד. - לפחות 2 PCIX כמו כן המלצה לקירור למעבד (1155) . תודה מראש, jordan_sh.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש מהבנק עם מעבד E8400 עם שתי ג'יגה זיכרון ,והרצתי נוסחאות מורכבות באקסל גם במחשב AMD ישן כאמור עם חצי ג'יגה זיכרון במקביל ,והפלא הוא שאין שום עדיפות לE8400 ! האם אפשר להסיק שמעבדי אינטל נחותים בעיבודים פיננסיים לעומת AMD ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך החברה הזו? אני רוצה לקנות שני סטיקים של 512MB DDR400 אלה הזכרונות היחידים שיש במלאי,ואני צריך לצאת עוד 20 דקות אז אם אפשר תענו לי כי זה דחוף תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
*הוספתי את הפרטים החסרים* שלום חברים! שנים שלא ביקרתי כאן.. מה שלומכם? רציתי לבקש את עצתכם לקראת הרחבת זכרון שאני מתכנן. אז ככה כרגע יש לי לוח אם gigabyte עם צ'יפסט x58 דגם הלוח GA-X58A-UD3R המעבד הוא core i7 950 זכרונות נוכחיים: g.skill f3-12800CL7-2GBPI תדר: 1600, תזמונים: 7-8-7-24 תומך XMP 3 סטיקים של 2 הצ'יפסט עובד ב-tripe channel ויש כרגע 3 סטיקים של 2 גיגה רציתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה בנוסף. חיפשתי ולא מצאתי סטים של triple channel. אז החלטתי לקחת סט של quad ולהשתמש רק ב3 מתוכם. חשבתי להשתמש במודולים של g.skill הם משרתים אותי מעולה כבר שנים רבות. הכי נוח לי לקפוץ ולרכוש ב-ksp. אני לא מתכוון לבצע שום אובר-קלוק. יש לי פה בעצם 3 שאלות מרכזיות: …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים .... ואם מישהו יודע מה ההבדל בין הצ'יפסט של אינטל p965 ל- g965 ? תודה.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב לזה שללוחות של גיגהבייט עם צ'יפסט H77 ו B75 יש שתי גירסאות 1.0 ו 1.1. ההבדל העיקרי הוא שבגירסה 1.1 יש atx 12V 8 pin למעבד , לעומת atx 12V 4 pin בגירסה הקודמת 1.0. לשאר היצרניות יש atx 12v 8 pin , אז כנראה שהייתה סיבה לזה שהם הוציאו גירסה חדשה. יש עוד כמה הבדלים קטנים בין הגירסאות , אבל אני לא מאמין שהם כאלה משמעותיים , כמו סגירה קצת שונה ב pci-e x16. השאלה היא אם החנויות בארץ מוכרות עדיין את הגירסה הישנה ולא את הגירסה החדשה , שכנראה טובה יותר. מישהו שקנה בזמן האחרון לוחות כאלה יכול להסתכל ולומר אם הוא קיבל את הגירסה החדשה 1.1 , ואם יש לו חיבור 8 pin למעבד? באתרים של ksp ואייבורי רשום שיש 4 pin למעבד , אבל יכול להיות שזה לא מעודכן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קצת הזוי שוינדוס לא מבין בכמה הוא משתמש (?) הרי הערך הקובע הוא הcommit כי ברגע שהוא מגיע ל31.9 קופצת הודעה שנגמר הראם. גילוי נאות: קובץ הpage file מוגדר על 100MB וה32GB ראם מזוהים כ31.9 אבל הבנתי שזה בסדר גמור. השאלה היא על חלוקת המספרים המוזרה בוינדוס
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-