עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hwmenot,

בהפרש של 80 שח..מה עדיף למשחקים (קרייסיס ,ושאר הכבדים)ותוכנות כבדות והמון מולטיטסקינג? אם אני עושה לQ6600 קצת OC ל3 הם באותה מהירות אז מה עדיף? ועד כמה אפשר להגיע עם Q6600 באוברקלוק?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sxs,

רציתי לדעת איזה לוח מבין השניים יותר מהיר ה Gigabyte GA-SINXP1394 מבוסס על ה SiS 655 וה Gigabyte GA-8INXP מבוסס על intel E7205 ההבדל היחיד שאני מוצא מהנתונים שלהם הוא תמיכה של Dual DDR 400 בSiS ו"רק" של Dual DDR 266 ב Intel אבל מצד שני... זה אינטל וזה סיס... אז מה אתם אומרים ? :asthanos:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/DQ965GF/index.htm אשמח לקבל הסבר מפורט על היתרונות (מעבר לאמינות ולשירות הטוב יחסית של אינטל בארץ) ועל החסרונות. איך הלוח הזה בהשוואה ל 965p-ds3 rev 3.3 של GB? מהם ההבדלים המרכזיים? אני לא מבין בלוחות יותר מדי... תודה!

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  4. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הסופי (מה דעתכם על לוח האם?): בנוסף רציתי לדעת איזה מארז כדאי לקנות בהנחה שבקרוב אצרף צורב, כמו כן יש לי כרטיס קול נוסף שמשמש להקלטת מוסיקה (כלומר, אני זקוק למקום לשני כרטיסי קול). אגב, האם כדאי לקנות גם ספק מיוחד? מאוררים? * מעבד: Intel Pentium 4, 1.8A Ghz 512KB Cache - Socket 478. * לוח אם: ASUS P4T-E. * זיכרון: 512MB RDRAM. * דיסק קשיח: 60GB 7200RPM Maxtor DiamondMax Plus D740X. * DVD-ROM דגם: ASUS E616. * כ. קול: +Sound Blaster Audigy MP3. * כ. מסך: ASUS V8440/TD : GeForce4 Ti VGA, 128M DDR Memory, TV-out, DVI. * מודם: US Robotics - 56K Internal Faxmodem PCI. * כונן דיסקטים 1.44MB. אם הייתם משנים משהו, אנא כתבו... תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. תראו דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז דיברתי איתו על זה שכדאי לו לקחת amd כי זה יותר זול ויותר משתלם. אז הוא אמר שהוא ישאל בעבודה שלו אם כדאי (יש שם אנשים שמבינים) אז הוא חזר אליי ואמר לי שהם עשו ניסוי עם מעבדים של אינטל ושל amd והמעבד של ה amd התפוצץ. אז עכשיו אמרתי לו בטח עשו בו יותר מדי פעילות אתה לא משתמש כבד שתגיע לדבר כזה. אז הוא אמר לי הוא לא רוצה שהמעד יתפוצץ לו... ( חחחחח....זה נשמע מצחיק!!!) מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  6. היי, אני מתלבט כרגע בין לוחות אם אחד זה Gigabyte GA-Z77X-D3H והשניGigabyte G1.Sniper M3 המעבד שאמור לשבת זה I5 3570K ומתוכנן אוברקלוק. אם יש לכם דגם אחר מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח מאוד (מעדיף בעיקר גיגבייט) תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום קניתי מחשב חדש (לפני חודש) ויש לי בעיה מוזרה. אין לבעיה הזאת מיקום מיוחד כשהיא קורה ואין גם איזשהו זמן. פתאום באמצע משחק\גלישה באינטרנט\עבודה רגילה בווינדווס יש מסך כחול(על כל המסך) לשניה אחת בודדת וקשה לקרוא מה כתוב שם, מה שהצלחתי להבין שכתוב שם שהווינדווס מצא תקלה או משהו כזה ומוצא לעצמו לאתחל את עצמו ועל כל שאר המסך יש הרבה מספרים.... זה בערך מה שאני חושב שכתוב... גם קרה לי היום שהמחשב אתחל את עצמו כל פעם שהגיע למסך שמעלה את הווינדווס, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי בדיקת וירוסים , ספייוורים ועוד כל מיני דברים אך לאחר שעשיתי ריסטארט זה חזר על הבעיה עד שאמרתי לחזור להגדרות שעבדו בפעם האחרונה... השאלה היא: מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? זאת בעיית חומרה או תוכנה? שמתי את הש…

8. אני משדרג את המחשב שלי לאט לאט השבוע אני קונה לו עוד ההרדיסק(ברשותי יש כבר 40GB SEGATE 7200) ושמעתי שאפשר לחבר שני ההרדיסקים בחיבור רייד כול עוד הלוח תומך בכך כמובן. הלוח שיש לי כרגע לא תומך בזה אבל תוך חודש אני קונה לוח חדש ואני רוצה לשאול עם כדאי לי לקנות לוח שתומך ברייד, כמה זה יתן שינוי בביצועים, ועם אני יקנה ההרדיסק של חברה אחרת לא יהיו בעיות? ברצוני לשאול עוד שאלה כדי לחסוך תרד על איזה לוח עם רייד אתם ממליצים כי חשבתי ללכת על הp4p800 אבל לפי מה שראיתי הוא לא תומך ברייד

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Avi313,

בטח נשאל מליון פעם :bash: אבל אני נואש אני מתכנן על הלוח אם שלי ג'יגה של ראם. אז מה עדיף? שני סטיקים של 512 או 4 סטיקים של 256? אני לא יודע למה, אבל נראה לי ששמעתי פעם שככל הכמות הזכרון בסטיק יותר קטן, ומוסיפים יותר סטיקים, אז המהירות יותר גבוהה, זה נכון? תודה רבה לכל העונים, אני אוהב אתכם... באמת...

• 13 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by X-TeNDeR,

שלום לכם, רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד סמפרון המבוסס על ליבת ת'ורוברד לבין בארטון, כששניהם באותה מהירות וקאש. לפי AMD לת'ורוברד קוראים מודל 8 ולבארטון 10. איזה משני הליבות עדיף לאוברקלוק רציני כשמתכננים מערכת מבוססת סמפרון? האם ניתן להשיג סמפרון עם ליבת בארטון בארץ? אם כן מאיפה? תודה מראש ;D

• 13 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by ccc,

שווה לי להחליף את הגייל DUAL DDR KIT 3500 GOLDEN DRAGON ב Mushkin Black PC3500 הרגיל בלי ה LEVEL CAS 2.5 . למערכת AMD !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Boxster,

אהלן חבר'ה. יש לי מחשב דיי טוב INTEL 2 DUA CORE E6750 HD4850 OVERCLOCKED 1GB זכרון(זאת הבעיה) רציתי לדעת על איזה זכרון אתם ממליצים לי לקנות תקציב 170-230 שקל גג! מהחנויות:IVORY,KSP בלבד....פשוט זה הסניפים היחידים הקרובים לבית שלי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by raz2058,

יש לי את המעבד E6500, הוא כלכך ישן שהוא לא יריץ משחקים שיצאו בקרוב\יצאו כמו באטמן החדש או AC2? כי לפי האתר systemrequirementslab.com הוא לא יריץ גם את באטמן וגם את AC2 ..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by verynoti,

אני צריך המלצה לזיכרונות טובים שיריצו גם משחקים כבדים בנוסף לוח אם שלי רשום במפרט כרגע מאיפה שאני קונה יש להם רק Kingston ו Super Talent

• 13 תגובות
    • 644 צפיות
  15. כי אני רוצה להחליף את ה 9800 בקרוב...אבל אין לי תקציב למעבד חדש...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות שילוש חדש. ראיתי באחת החנויות שהמעבד 3400 64BIT של AMD ירד ל 1470 ש"ח. ( היה לא מזמן 2000 ש"ח ) השאלה שלי האם כדאי להשקיע בו או להזמין כבר מעבד 3500 בסוקט 939. ההפרש במחירים מגיע ל 500-600 שקל. לדעתכם התוספת במחיר שווה את ההפרש בביצועים ?! שאלה נוספת - מתי להערכתכם צפויים להגיע המעבדים החדשים שתומכים 939 - 3000 , 3200 וכו' ? אם זה עניין של שבוע שבועיים אולי כדאי להמתין אבל אם יותר אז אני אלך כנראה על ה 3400 כבר. תודה.

• 13 תגובות
    • 792 צפיות
  17. יש לי מחשב ישן שעומד להתקע באיזה פינה רק בשביל להשמיע מוסיקה (דרך רסיבר) - הייתי חייב לפרק ולנקות אותו כי הוא היה במצב זוועה, ועכשיו אני צריך לחבר את ההיט סינק והמאוורר מחדש ואין לי משחה תרמית. מדובר על פנטיום 4 2.4mhz, המחשב עומד להיות כבוי רוב הזמן. האם ממש חובה משחה תרמית או שאפשר לחפף ופשוט לחבר הכל בלי? ואם חובה, איפה אפשר להשיג מהר בב"ש? כי זה צריך להיות מורכב תוך יומיים ככה... תודה!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nick_Less,

אני צריך המלצה לזכרונות. אבל יש כמה דברים שאני רוצה תקציב 1200 גג 2X256 שיהיו PC3500 לפחות (שלא יגביל אותי ממש באובר קלוקינג) ותזמונים טובים ואם אפשר אז מ האתר www.pch.co.il תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  19. כדאי ב200 שקל? זיכרון למחשב KINGSTON 1GB DDR2 667MHZ זיכרון סופר מהיר מהחברה מספר 1 בעולם בתחום הזכרונות למחשב KINGSTON ! * מהירות 667MHz מסוג DDR2 * זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר * יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz * מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL זכרון מקורי עם אחריות לכל החיים ע"י קינגסטון ישראל! מפרט טכני זיכרון איכותי מתקדם למחשבים החדשים ביותר מתאים לכל הלוחות מבוססי DDR2 התומכים במעבדי AMD ומעבדי INTEL יכולת תמיכה גם בלוחות במהירויות 533MHz ו-400MHz ועוד שאלה: מה אני אמור לעשות עם הזיכרון 512 שיש לי עכשיו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by none,

אם כן איזה לוח אם מומלץ? למעבד נורתווד

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום קניתי לאחרונה לוח אם MSI H97 GAMING 3 , מעבד I5 4690 3.5 GHZ וזכרון 8 ג"ב DDR3 1600. ניסיתי להרכיב אותם ביחד המחשב נדלק אבל אין תמונה מסך שחור.. אני חושד שהספק שלי חלש ולא מחזיק לי את המערכת , האם אני צודק או שהרכיבים הללו לא יכולים לעבוד ביחד? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by rico,

שלום לכולם, קניתי לפני כמה חודשים מ- ebay זיכרונות OCZ Repaer HPC Edition 2x2GB DDR2 קישור להמחשת הכרטיס זיכרון: http://www.ebay.com/itm/OCZ-4GB-2x2GB-Reaper-PC2-6400-DDR2-800-240pin-Memory-OCZ2RPR8004GK-New-/351293436679?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item51cab87307 עכשיו, סיפור קטן לפני שאמשיך, לפני כשנתיים "נשרף" (יצא מכלל שימוש) כרטיס זיכרון 1 מהסוג הנ"ל, וכן גם כרטיס מסך ישן Tac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 ולקח איתו זיכרון אחד שלOCZ Reaper HPC Edition 1x2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 (סלוט זיכרון), לכן יש כרגע רק 1... כרגע הזיכרון הנוכחי נמצא בסלוט מספר: DDR_1 (צבע חיבור צהוב), וישנו עוד חיבור זיכרון בצבע צהוב DDR_3 ו- DDR_2 ו- DDR_4 הם בחיבור בצבע אדום. ניסיתי…

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

היי, אני מתכנן להתקין WIN7 ולהפעיל את AHCI, עכשיו ראיתי באתר של גיגהביט שיש להם דיירבר להתקנת AHCI לפני התקנת מערכת ההפעלה. הבעיה היא שאין לי דיסקט. האם רק הפעלת AHCI בביוס זה דבר מספיק? האם התקנת הוידוס תזהה שאני צריך להתקין AHCI ותידע להתקין לבד מהדיסק?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. איך אני "מציל" את החצי ג'יגה ומשמיש אותה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.