עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by atlass,

הלוח שלי ga-g33m-s2l gigabyte וכרגע יש לי 2GB זכרון DDR2 dual channel 800MHz (שני סטיקים של1GB) ויש לי עוד 2 סלוטים פנויים זה המפרט שלו http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2692&dl=1#sp אני רוצה 4GB .. מה יותר כדאי לי לעשות - לקנות זכרונות חדשים מאותו סוג דואל צ'אנל ולהוסיף או לפרק את הישנים ולקנות 2 סטיקים של 2GB חדשים רגילים אם יש המלצה לזכרונות מתאימים אני אשמח

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by LIRON1,

שלום הלוח P67A UD3 תומך SLI מלא?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by rroonnii,

אני כנראה פחות או יותר רוכש מפרט כזה [table][tr][td] חיר [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] [/td][td] 1125₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window[/td][td] [/td][td] 395₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם[/td][td] [/td][td] 208₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3[/td][td] [/td][td] 252₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer SATA Black[/td][td] [/td][td] 97₪ [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][…

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Eli100,

פתאום אתמול שמתי לב שאני מפעיל דברים והמחשב כבד ולוקח את כל הזכרון ולא היה משהו מיוחד שפתוח אלא עבודה יומית רגילה.. ואז פתאום ראיתי את זה אין לי מושג איך זה ניהיה.. יש למישהו מושג למה זה קרה?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by santakelev,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא E8400 ב-OC קטן ל-3.6gHz. כרטיס מסך HD5850 (גם עם מעט OC), 4 ג'יגה זכרון על לוח אם של ג'יגהבייט EP43-UD3L. עד כאן הכל דבש, אבל לקראת באטלפילד 3 הבא עלינו לטובה, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר כבד כמו ה-GTX570 או HD6970. האם לדעתכם המעבד כבר יהווה פה צוואר בקבוק, או שיהיה בסדר? ואם כן, האם ולאיזה דגם כדאי לשדרג את המעבד, או שאנסה לדחוף את הנוכחי קצת יותר לכיוון ה-4gHz? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nir2711,

שלום לכולם ככה יעוץ בקשר ללוח אום הזה אם המעבד אם הוא טוב בכלל gigabyte ph67a-d3-b3 לוח אם CORE I5-2500K 3.30 M6 LGA 1155

7. אני מעוניין לבנות מפרט למחשב חדש. השימושים שלו יהיו בעיקר למולטימדיה באיכות גבוהה, ואינטרנט ומשחקים. אני לא גיימר כבד אך מדי פעם משחק במשחקים עם דרישות גבוהות כדוגמת קרייסיס 2 כך שאני לא זקוק לרכיבי אקסטרים. אני מעוניין במעבדי אינטל מהסדרה החדשה וחשבתי בכיוון של 2500K I5. כמו כן אני מעוניין לעשות למעבד OC בחנות. שמעתי למעבדים מהסדרה החדשה יש יכולות גרפיות ברמה גבוהה אך אינני יודע האם זה אומר שאין לי צורך בכרטיס מסך. אציין שיש לי כרטיס מסף GTX260 שאוכל להעביר למחשב החדש אם יש טעם בכך. בנוגע ללוח האם, אני לא יודע איזה צ'יפסט לבחור, מה מיוחד בכל אחד, מה חדש ביותר וכדו', אך אני מחפש לוח עם כמה שיותר תאימות לתקנים חדשים. אני לא מעוניין במערך כרטיסי מסך. אשמח לקבל המלצות על כיו…

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  8. Started by sollito,

שלום לכם בימים אלו אני מנסה לשפר את הלפטופ שלי אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות שזוללות לי את הזיכרון (תוכנות תלת מימד) בנוסף לכמה דברים שאני מנסה לעשות איתו אני רוצה לשפר את הזיכרונות אך למרבה הפלא המחשב הזקן שלי לא תומך ביותר מ4 ג'יגה שמותקן כעת עכשיו לאחר ההקדמה המדהימה השאלה שלי היא Ready Boost - הבנתי שאפשרי לחבר DOK שישמש כזיכרון, במידה ואחבר DOK 8G כמה זה יעזור למחשב? ואם אני מחבר אותו דרך מפצל האם זה יוריד משמעותית את העזרה שלו? הרעיון הכללי שלי זה לבטל את הCD ובמקום שהתפנה לי אני רוצה להכניס HDD, מתאם BT, קורא כרטיסים SD, וכמה חיבורי USB נוספים שאחד מהם כנראה יהיה הDOK המדובר תודה לעוזרים וסליחה על החפירה עריכה: אם אני ילחים את הDOK ישירות לUSB חיצוני שלא יהיה חל…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. האם אני יכול להסתפק רק במעבד הגראפי של המעבד? לצורך עריכת ווידאו בסיסית ביותר (לא HD)... ומשחקים לא כבדים יענו פיפא וכאלה.

10. שלום לכולם. ברצוני לרכוש לוח אם P5N32-E SLI http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI המערכת שלי: core 2 quad q9300 2GB DDR 2 GTX460 ולצערי לאחר שעברתי על רשימת המעבדים של הלוח, המעבד שלי לא מופיע שם כלומר לא תומך האם לאחר עדכון ביוס הלוח יתמוך במעבד?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sky1sky10,

חיפשתי את האופציה של לעורר את המחשב ממצב SLEEP בעזרת אות רשת WAKE ON LAN באתר גיגאבאייט בלוחות H67 , Z68 ולא מצאתי התייחסות לזה. האם האפשרות הזו קיימת בלוחות של GIGABYTE ?

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  12. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. במסגרת שדרוג שביצעתי למחשב, החלפתי את הלוח אם לאחד יותר טוב מבוסס צ'יפסט P35 לעומת הישן שהיה בסיסי ומבוסס צ'יפסט G31. בנוסף גם העליתי את כמות הזיכרון מ 3GB ל- 6GB, מה שגרר להתקנה מחדש של מערכת ההפעלה - 64 ביט. הרבה אמנם לא יצא לי להתעסק עם המחשב לאחר השדרוג, אך האם אני אמור להרגיש בקפיצה כלשהיא בביצועים? ה- OC למעבד נשאר זהה - 3600 מה"ז ב- OC לעומת 3000 מה"ז תדר בסיסי, שאר הרכיבים נשארו זהים. בנוסף האם אפשר בחלונות 7 להעביר את קובץ הזיכרון הוירטואלי שיעבוד על הזיכרון במקום על הדיסק הקשיח?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  13. מה יקרה אם נחבר ללוח שתומך דואל צ'אנל (צ'יפסט P67 או Z68... לא ממש רלוונטי לשאלה) 3 סטיקים של זכרונות (מאותו סוג וגודל כמובן)? האם זה יהיה אפקטיווי? האם יהיה שימוש בדואל צ'אנל?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שוב שלום, אני לא מבין בלוחות אם ומעבדים אז קשה לי לפרט כולכך. קניתי את המחשב שלי לפני שלוש שנים ושדרגתי כרטיס מסך ל gtx 260 זכרונות ל 4 גיגה . המעבד שלי הוא q6600 ולוח אם לא יודע. מטרת השידרוג היא למשחקים,לcall of duty blackops כי המנוע שלו מסתמך רק על המעבד ולא על על הכרטיס מסך(יותר על המעבד ולא הרבה על הכרטיס) ככה שיש לי low fps. התקציב שלי הוא 1000 ש''ח. תודה .

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. שלום, כמומחה קטן מאוד בלוחות אם (ובמחשבים באופן כללי) ניגשתי להשוואה בין ארבעה דגמים של GB. http://il.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3853,3772,3855,3812 אשמח לקבל הבהרות לכמה שאלות שעלו על הפרק תוך כדי עיון בטבלת ההשוואה: 1. הדגמים המסומנים ב MA הינם בתצורת micro ATX. מה משמעות העניין מעבר לעובדה שמדובר בלוחות קטנים ביחס ל ATX הסטנדרטי? 2. לדגם ה H67MA-D2H-B3 שני חריצים בלבד לכרטיסי זכרון. עד כמה הדבר מהווה חסרון? 3. דגמי ה D2H אינם כוללים DisplayPorts. מה הייעוד של יציאות אלו? הבנתי כי מדובר ביציאת ווידאו מתקדמת אך לא ברור לי מהו השימוש בפועל. 4. כמות וסוגי חריצי ה PCI משתנים בין הכרטיסים. כיצד אוכל להעריך למה אני זקוק? הנחת העבודה היא שאני מעו…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by fers,

יש לי שאלה מאוד פשוטה: התדר הרגיל של המעבד הזה הוא 3.3 אך שמעתי שיש לו turbo boost והוא מגיע ל 3.7 רציתי לדעת איך הוא פועל והאם הוא אוטמטי הוא שצריך לשנות משהו ב bios?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, ביקשו ממני המלצה ללוח אם ומעבד i7 בתקציב 2,200 ש"ח זה סופי והבנאדם נעול על i7... הלוח צריך לתמוך SATA3 ו USB3 ולתמוך בעוד כול מיני חידושים , רק לא לוח מחברה MSI. אין צורך ב OC - הבנאדם לא יעשה OC בחיים... חנות מעודפת http://www.rsm.co.il/ שאלה שלא קשורה לפורום הזה: מה עדיף כונן SSD או SAS : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1881 או http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1849 תודה רבה!!! :-*

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by elioz.edri,

היי כולם אז ככה אני ממש נמצא בנקודה שאני לא מבין טוטאלית איך בעצם ה-I7 עובד כל אחד אומר לי דברים שונים לגמרי.. אז אני מבקש אם אתם יכולים לתת לי הסבר מפורט שמסביר בעצם איך ה-I7 עובד עם כל הליבות הוירטואליות והליבה הגראפית והכל בעצם. ועוד שאלה..מה ההבדל בין ה-I7 2600 ל-2600K כנ"ל לI5 52500 ל-2500K. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  19. Started by yaniv76,

היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. שלום. אני טכנאי מחשבים זמן רב. לאחרונה אני נכנס חזק לנושא בדיקות הביצועים של מערכות. קיבלתי מחשב לתיקון עם בעיות תוכנה בפוטושופ CS5 ואחרי תיקון התוכנה שעבר בהצלחה בדקתי לו ביצועים עבור בעלי המחשב (חברה כלשהי) .המחשב כשלעצמו עובד מעולה ומריץ עריכות בדו מימד בעיקר תוכנות ADOBE המפרט של המשב הוא : מעבד i5-760 לוח אם asus p7h55 usb3 זכרון 8GB דיסק קשיח 1T WD כ מסך gigabyte ASUS EAH5770 מערכת הפעלה win 7 home prem 64bit התוצאות שהוא מקבל ב pcmark 7Version: 1.0.4.0 היא 2624 המערכת השניה אמורה לתת תוצאה נמוכה משמעותית מעבד I3-2100 לוח אם ASUS P8H61 MLE זכרון 4GB דיסק קשיח WD 500GB כ מסך -מובנה מערכת הפעלה win 7 home prem 64bit התוצאות שהוא מקבל ב pcmark 7Version: 1.0.4.…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by Ashand,

שלום כל הלוחות שחיפשתי אין בהם pcie x16 אני רוצה לבנות סרבר קטן , יש לי כרטיס sas/sata 6gb/s שאני רצה להתקין עליו + 4 הרדיסקים של 3tb 6gb/s הבעייה שאני לא מוצא לוח כזה...יש לי cpu ram etc להתקין עליו. האמת שגם על מארז אני חושב שיתאים לי ללוח ושיכול להכיל 4 הרדיסקים אולי עם hd cage שיש לי. בכל אופן מישהו מכיר לוח כזה??

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by danielbr,

המפרט שלי היום הוא זה: מעבד: p4 d820 (כפול ליבה מהירות 2.8MHZ) לוח אם: p5w hd delux זיכרון: 3g ddr2 800MHZ כרטיס מסך: ati hd 5770 כמו שאתם רואים המעבד כבר חלש ויוצר צוואר בקבוק. אין לי הרבה כסף התקציב לשידרוג המעבד הוא מקסימום 850 שקל. חשבתי להחליף למעבד Q9550 שיחזיק לי עוד כמה שנים ואז אני כבר אחליף לוח אם מעבד וזיכרון. השאלה האם כדאי להשקיע בכזה מעבד יקר או לבחור מעבד פחות טוב? ד"א השימושים שלי במחשב זה הרבה משחקים וסרטי HD (שכבר לא עובדים אצלי) עד עכשיו שרדתי עם המעבד הזה רק בגלל שהוא עובד במהירות 3.8GHZ.

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  23. הזמנתי לפני כמה ימים מעבד T1100 ואת הלוח הזה http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A88V_EVO/#specifications מתוך הנחה שהוא יתמוך במעבדי הבולדוזר הבאים עלינו לטובה (שאני מתכוון לקנות בעתיד הרחוק). אבל אתמול קראתי שהדור השני של מעבדי הבולדוזר ישתמש בדבר שנקרא FM2. עוד לא הבנתי אם מדובר בסוקט חדש ושונה או שהוא יתאים ללוח שאני קונה עם AM3+. אודה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by RONG23,

שלום אשמח להסבר על ההבדלים בין לוות האם הללו? ביחוד לגימינג והמלצה על לוח לא יקר מידי לoc עתידי וללא cf sli חשבתי על asrock z68 pro תודה

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  25. שלום הגיע זמן להחליף את הגרוטה שיש לי, נמאס לי מהמגע הרופף של הזכרונות והלוח. מחשב לשימוש רב תכליתי גם משחקים וגם עריכת סאונד וכולה. יש לי כרטיס מסך HD4850 ואני נשאר איתו כי הוא מספק אותי. חשבתי על החלקים הבאים: מעבד: Intel Core i5 2500 לוח:Asus P8Z68-V LE זיכרון:2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel 1600MHz CL9-9-9-24 סה"כ 1975 1. התלבטות בין לוח האסוס ל:GigaByte Z68X-UD3H-B3 די דומים, איזה נראה לכם עדיף? 2. המלצות אחרות? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים