מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי 2GB ראם בשני סטיקים של 1GB של G.Skill מדגם F2-5400PHU1-1GBNT. אני רוצה להוסיף עוד 2GB, ומתלבט איזה זיכרון להוסיף, ואם כדאי להחליף לXP של 64 סיביות כי כרגע יש לי 32. הלוח אם הוא P35-S3 של GIGABYTE.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אהלן אני מתלבט כבר כמה ימים איזה לוח אם לבחור למחשב החדש שאני בונה...אני צריך לוח אם מספיק טוב שיתאים לSandy Bridge i5 1155 ללא צורך בOC, תקציב עד 500 ש"ח, ובצורך חיבור HDMI, ולפחות 10 חיבורי יו אס בי. תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני חודש את מחשב עם P8P67 . RSM הציע לי לשדרג ללוח EXTREME 4 ב-30 שקל (ללא הרכבה). שווה ? ההבדלים בין הלוחות הוא שבלוח השני (EXTREME4) יש אפשרות SLI או CF .. וב-P8P67 אין. אני גם מקבל כמו מן דבר כזה לקדימה של המחשב של שני כניסות USB3. נ.ב.- אני יכל לשדרג לאיזה לוח שאני רוצה, אני רק משלם את ההפרש בניהם. ואני לא רוצה לשלם יותר מ-200 שקל על שדרוג, אז אם יש לכם משהו להציע, אז סבבה D:
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני ממשיך לנסות ולהבין את צווארי הבקבוק במערכת. בעת קריאת התוכן באתר מסוים (כתבה בכלכליסט), אני נוהג לפתוח בטאב חדש כתבה נוספת (מאותו אתר). אני שם לב שבזמן שהטאב החדש נפתח, הטאב הקיים בעצם הופך להיות מושבת. ממש כך. הדבר מתרחש עד לסוף טעינת הטאב החדש, ואז היכולת לגלול מעלה ומטה (בדף שכבר נטען - זה הקיים אותו אני קורא) חוזרת לה. מכיוון שאני תמיד מנסה להבין למה הדברים מתרחשים, אני מעלה את השאלה לכאן. אציין שאני משתמש בגוגל-כרום (שאמור להיות המהיר ביותר), בכונן SSD, ובמעבד ה 1090T. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, קראתי את הנעוץ ואני חייב לציין שנהנתי מכל רגע, כתוב בצורה טובה וזורמת, הרבה פירוט, בקיצור, תודה לכל אלו שעסקו במלאכה. ועכשיו לעיניין, אני רוצה להוסיף למערכת שלי עוד 2*2GB כדי שהכל יזרום טוב יותר: Q9450 P5Q DELUXE : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q_Deluxe/#specifications mushkin rad line 1066MHZ 2*2GB שרציתם עכשיו בדיול צ'אנל על 800MHZ. שמתי את עיני על קינגסטון PC2-8500 KHX8500D2K2/4G : http://www.tomshardware.com/reviews/4gb-memory-overclocking,2024-5.html או לינק ישר לדף: http://www.valueram.com/datasheets/KHX8500D2K2_4G.pdf המצב כרגע: אני מתכנון להמשיך להריץ את הזכרונות ב400 MHZ השאלה אם הקינגסטון שהבאתי יתאימו. בדקתי את הפרמט…
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קראתי איפה שהוא שGigabyte GA-Z68,זה סדרה שיש בא משהו שנקרא intal Smart Response Technology עכשיו רציתי לקבל הסבר על זה,משהו מסוכם בכמה מילים,או מקום שיפרט לי את זה בצורה פשוטה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
הרכיבו לי מחשב לפי מפרט באחת החנויות ואת מערכת ההפעלה קניתי בחנות אחרת (יותר זול) וחשבתי שזה יהיה קל להתקין (אני חסר ניסיון). המחשב הוא core i7 2600K ,asrock z68 pro 3, sapphir hd 6950 dual fan ועוד כמה דברים. התקנתי סמערכת הפעלה windows 7 והכל הלך בסדר ,אבל לא היה לי חיבור לאינטרנט ומה שהתברר שבעצם אין לי דרייבר של כררטיס רשת כי בעצם לא התקנתי את הדיסקים של כרטיס מסך ולוח אם. אני מנסה לשים את הדיסק של לוח האם קודם כל מפעיל את ההתקנה ומקבל הודעה : generate Serial ATA Driver diskette?? [y/n] לא בטוח מזה אבל כשאני לוחץ Y או N המחשב עושה REBOOT ואני שוב חוזר לאותו מצב עם השאלה הזו. איך יוצאים מזה. נסיתי לחפש מידע בגוגל אבל לבינתיים ללא הצלחה - מה שהבנתי שאני נדרש לעשות דיסק …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כמומחה קטן מאוד בלוחות אם (ובמחשבים באופן כללי) ניגשתי להשוואה בין ארבעה דגמים של GB. http://il.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3853,3772,3855,3812 אשמח לקבל הבהרות לכמה שאלות שעלו על הפרק תוך כדי עיון בטבלת ההשוואה: 1. הדגמים המסומנים ב MA הינם בתצורת micro ATX. מה משמעות העניין מעבר לעובדה שמדובר בלוחות קטנים ביחס ל ATX הסטנדרטי? 2. לדגם ה H67MA-D2H-B3 שני חריצים בלבד לכרטיסי זכרון. עד כמה הדבר מהווה חסרון? 3. דגמי ה D2H אינם כוללים DisplayPorts. מה הייעוד של יציאות אלו? הבנתי כי מדובר ביציאת ווידאו מתקדמת אך לא ברור לי מהו השימוש בפועל. 4. כמות וסוגי חריצי ה PCI משתנים בין הכרטיסים. כיצד אוכל להעריך למה אני זקוק? הנחת העבודה היא שאני מעו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יקרה אם נחבר ללוח שתומך דואל צ'אנל (צ'יפסט P67 או Z68... לא ממש רלוונטי לשאלה) 3 סטיקים של זכרונות (מאותו סוג וגודל כמובן)? האם זה יהיה אפקטיווי? האם יהיה שימוש בדואל צ'אנל?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי הוא E8400 ב-OC קטן ל-3.6gHz. כרטיס מסך HD5850 (גם עם מעט OC), 4 ג'יגה זכרון על לוח אם של ג'יגהבייט EP43-UD3L. עד כאן הכל דבש, אבל לקראת באטלפילד 3 הבא עלינו לטובה, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר כבד כמו ה-GTX570 או HD6970. האם לדעתכם המעבד כבר יהווה פה צוואר בקבוק, או שיהיה בסדר? ואם כן, האם ולאיזה דגם כדאי לשדרג את המעבד, או שאנסה לדחוף את הנוכחי קצת יותר לכיוון ה-4gHz? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מחשב שהורכב ב-KSP. בין שאר הרכיבים, הזמנתי 2 סטיקים של זכרון 4GB של קינגסטון 1333. העניין הוא, שאני חושב שהם חיברו את הסטיקים בצורה לא אופטימלית. כלומר לא ב-Dual Channel (כרגע זה אחד על הסלוט הכחול ואחד על השחור, שהם צמודים אחד לשני). שאלתי היא, האם החיבור לא נכון? יש אולי הגבלה טכנית שבגללה הם חיברו את זה ככה או שמדובר בסתם בלבול? כמו כן, האם ביצועי המערכת נפגעים כתוצאה מכך? (כמובן שאין לי בעיה לחבר מחדש בעצמי, אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני עושה משהו) הנה הלוח המדובר:
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Dual Core E5800 והטכנאי שלי הציע לי לשדרג במחיר די נמוך לE6700 השידרוג שווה? כאילו אני ירגיש תוצאות מבחינת משחקים וכדומה? בבקשה תשובה כמה שיותר מהר כי זה דחוף. תודה. כמובן שאני מדבר מבחינת גיימינג...
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
חיפשתי את האופציה של לעורר את המחשב ממצב SLEEP בעזרת אות רשת WAKE ON LAN באתר גיגאבאייט בלוחות H67 , Z68 ולא מצאתי התייחסות לזה. האם האפשרות הזו קיימת בלוחות של GIGABYTE ?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הלוח שלי ga-g33m-s2l gigabyte וכרגע יש לי 2GB זכרון DDR2 dual channel 800MHz (שני סטיקים של1GB) ויש לי עוד 2 סלוטים פנויים זה המפרט שלו http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2692&dl=1#sp אני רוצה 4GB .. מה יותר כדאי לי לעשות - לקנות זכרונות חדשים מאותו סוג דואל צ'אנל ולהוסיף או לפרק את הישנים ולקנות 2 סטיקים של 2GB חדשים רגילים אם יש המלצה לזכרונות מתאימים אני אשמח
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
P45 Neo3-FR http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=822 http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo3-FR--PCB-1-0-.html#?div=Basic VS P45 Neo2 http://www.msi.com/product/mb/P45-Neo2.html#?div=Detail http://www.kingpc.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=59 כמו שראיתם אני מחפש לוח אם ונראה לי שמצאתי מעניין אותי איזה מהן יוציא תוצאות טובות יותר בOC אשמח לקבל הצעות אחרות CORE 2 QUAD Q9300 GTX 460 2GB DDR 2
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
פתאום אתמול שמתי לב שאני מפעיל דברים והמחשב כבד ולוקח את כל הזכרון ולא היה משהו מיוחד שפתוח אלא עבודה יומית רגילה.. ואז פתאום ראיתי את זה אין לי מושג איך זה ניהיה.. יש למישהו מושג למה זה קרה?
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שוב שלום, אני לא מבין בלוחות אם ומעבדים אז קשה לי לפרט כולכך. קניתי את המחשב שלי לפני שלוש שנים ושדרגתי כרטיס מסך ל gtx 260 זכרונות ל 4 גיגה . המעבד שלי הוא q6600 ולוח אם לא יודע. מטרת השידרוג היא למשחקים,לcall of duty blackops כי המנוע שלו מסתמך רק על המעבד ולא על על הכרטיס מסך(יותר על המעבד ולא הרבה על הכרטיס) ככה שיש לי low fps. התקציב שלי הוא 1000 ש''ח. תודה .
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח של GIGABYTE GA_Z68X-UD3h-B3 עם החיבורים הבאים לכוננים. Chipset: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 2. 3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices 3. 1 x eSATA 3Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s device 4. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. Marvell 88SE9172 chip: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש לוח אם P5N32-E SLI http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI המערכת שלי: core 2 quad q9300 2GB DDR 2 GTX460 ולצערי לאחר שעברתי על רשימת המעבדים של הלוח, המעבד שלי לא מופיע שם כלומר לא תומך האם לאחר עדכון ביוס הלוח יתמוך במעבד?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ככה יעוץ בקשר ללוח אום הזה אם המעבד אם הוא טוב בכלל gigabyte ph67a-d3-b3 לוח אם CORE I5-2500K 3.30 M6 LGA 1155
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אז בהמשך לדיון הזה החלטתי לשדרוג פלטפורמה (למרות שהנוכחית מעולה) עקב התחממות. להלן הרכיבים שאשדרג: HD 6950 1GB CFX Gigabyte Z68X-UD4 I7 2600K המערכת הנוכחית: I7 950 GIGABYTE GA-X58-UD3R HD 6870 1GB CFX כל זה בעלות של 100 שקלים בלבד, מעין "קומבינה". בעיקרון, לא מעניין אותי אם זה משתלם או לא משתלם, פשוט יש שאלה אחת שמסקרנת אותי: האם הלוח החדש יתאים לכרטיסי המסך? אני מקווה שיהיה מספיק מרווח בין הכרטיסים, כדי שלא תהיה בעיה של טמפ' כמו שהוסבר כאן.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכם בימים אלו אני מנסה לשפר את הלפטופ שלי אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות שזוללות לי את הזיכרון (תוכנות תלת מימד) בנוסף לכמה דברים שאני מנסה לעשות איתו אני רוצה לשפר את הזיכרונות אך למרבה הפלא המחשב הזקן שלי לא תומך ביותר מ4 ג'יגה שמותקן כעת עכשיו לאחר ההקדמה המדהימה השאלה שלי היא Ready Boost - הבנתי שאפשרי לחבר DOK שישמש כזיכרון, במידה ואחבר DOK 8G כמה זה יעזור למחשב? ואם אני מחבר אותו דרך מפצל האם זה יוריד משמעותית את העזרה שלו? הרעיון הכללי שלי זה לבטל את הCD ובמקום שהתפנה לי אני רוצה להכניס HDD, מתאם BT, קורא כרטיסים SD, וכמה חיבורי USB נוספים שאחד מהם כנראה יהיה הDOK המדובר תודה לעוזרים וסליחה על החפירה עריכה: אם אני ילחים את הDOK ישירות לUSB חיצוני שלא יהיה חל…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול להסתפק רק במעבד הגראפי של המעבד? לצורך עריכת ווידאו בסיסית ביותר (לא HD)... ומשחקים לא כבדים יענו פיפא וכאלה.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-