עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Thant,

Hi all, I'm new here so heya I'm about to build a new system and been trying to decide between 2 mobo's, any input is apreaciated: Abit IS7 or P4P800 deluxe With that im going to put a P4 2.8C processor 2x512mb DDR400 (not sure of brand yet) 2x80GB SATA HDD planning on a RAID 0 config Radeon 9800pro 128mb Thats the basics of it, again any input is welcome P.S sorry about typing in english, but typing hebrew on this computer is an ordeal

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  2. http://www.tomshardware.com/reviews/best-gaming-cpu-core-i3-2100-phenom-ii-x6-1075t,2859.html תוצאות מאוד מעניינות. מה תגידו?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by ezb2co,

שלום. אני לא בטוח אם זה המקום לשאלה, אבל זה פשוט נובע מחוסר ידע בסיסי בחומרה אני לקראת קניית מחשב נייח חדש. רציתי לדעת אם בלוחות האם (או בכל רכיב בסיסי אחר לצורך העניין) קיים צ'יפ WIFI מובנה, או שצריך להוסיף כרטיס כלשהו למחשב? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי את ה-Asus z170 Deluxe, וקיבלתי איתו את אנטנת וייפיי כמו שבתמונה. גם אם היא לא מחוברת ללוח אם יש משהו שקולט וייפיי ויש אפשרות להתחבר לרשתות, אבל אני לא מבין אם האנטנה הזאת עוזרת להגביר את האות שהוא מסוגל לקלוט, או גם לשדר וייפיי למכשירים אחרים במדיה והוא מחובר לרשת כלשהי. מישהו מכיר?

5. Started by shklak,

אמנם לא ממש רלוונטי, אבל בכל זאת מעבד (ארכיטקטורה למעשה) מעניין מאוד ועם עבר מפואר. הייתי אומר שלפחות הנתונים שלו מעניינים (בלשון המעטה) : מקור : http://theinquirer.net/?article=24284 למי שלא מכיר את הארכיטקטורה הנ"ל, פרט קטן ואולי שולי מתוכה, שאולי יזכיר נשכחות - תדר המעבד הגיע לסביבות 200-233 MHz בזמן שהפנטיום, בזמנו, דישדש ב-60/66 MHz. למתעניינים, חלק ראשון מתוך כתבה מקיפה ביותר אודות הארכיטקטורה - The History of Alpha Processors: Facts and Comments מקור : X-Bit Labs

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by butz10,

שלום לכולם. השבוע ביצעתי שדרוג קטן למחשב שלי. החלפתי מארז(Antec One Hundred), ספק כוח(Corsair 600w) זכרונות 4GB קינגסטון DDR3 ולוח אם של GIGABYTE GA-P43T-ES3G הרכבתי את הכל עם המעבד הקיים שלי (E5200) וכרטיס מסך של GEFORCE 8400GS הכל עבר בהצלחה הדלקתי את המחשב הWIN לא עלה כמובן כי התבצע שינוי בחומרה. ביצעתי פורמט והתקנתי שוב WIN 7 64BIT. לאחר ההתקנה אני נתקל בבעייה שכשאר אני מדליק את המחשב הווינדוס לפעמים עולה ולפעמים פשוט מגיע למסך שחור ולא מגיב. כמו כן אני לא יודע אם זה קשור אבל שהתקנתי את המעבד בדקתי בביוס והוא זיהה את המעבד שלי כ1.70GH והמעבד שלי במקור הוא 2.50GH. אז פשוט שינתי את המכפלה של הלוח אם מ-8 ל-12.5 והוא השתנה ל2.50GH אשמח אם למישהו יש רעיון... תודה

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היו לי במחשב שני סטיקים של 2GB , הלכתי ורכשתי שניים נוספים זהים מבחינת מפרט בשביל להגדיל ל8 והמערכת כרגע רושמת לי שרק 4 בשימוש. כשהמחשב עולה הוא גם רושם לי שיש רק 4. לוח האם שלי תומך ויכול להכיל עד 16GB והמערכת שלי היא 64BIT יש למישהו רעיון מדוע המערכת לא מזהה את כל ה8?

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו ניסה אותה או בכלל עשה FLASH ל P4S533 אני אף פעם לא עשיתי FLASH ל BIOS אני יודע שזה יכול להרוס אותו ולכן אני לא יודע אם לעשות או לא. אם מישהו יכול לענות לי בנושא

9. Started by ff10,

אני מטלבת בין Q6600 לE6850. בעקרון יותר חשוב לי לשנה הזאת שיעבוד לי כמה מהר שיותר מהר כי אני גם ככה אני עוד מעט מתגייס לצבא.. בקיצור מה יותר כדיי לי לקחת?

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by iyehuda,

התקנתי WIN7 ultimate על המחשב של הבן שלי עם מעבד XP2400 וזיכרון 1.5G המחשב עובד בסדר אבל אני שם סרט ב youtube הסרט מקרטע את אותו סרט אני רואה על המחשב שלי E8400 ללא בעיות האם לפרמט מחדש ולהתקין XP האם ה WIN7 הוא הגורם לאיטיות המחשב ?

11. המערכת (גם הWIN7 וגם הBIOS) משום מה מזהה רק חצי מהזכרון. היום החלפתי לסטיק אחד של 2 גיגה, המערכת מזהה רק 1. לפני כן היו לי 2 סטיקים של 512, המערכת זיהתתה רק 512 סה"כ. לעומת זאת בCPUZ מופיע לי 2 גיגה. לוח אם- P4M800 PR08237 למישהו יש כיוון למה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by NIR-T,

בכל מקום אומרים לי משהו אחר.....אני מדבר על שני סטיקים של 256MB, אל תתייחסו לכסף כי זה לא הפרש עד כדי כך קריטי, אני לא עושה ש-ו-ם OC וגם לא אעשה בעתיד.. תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by toniviner,

אני רוצה ליקנות זכרון אבל אני לא יודע מה אדיף: WINBOND DDR400 256MB ב 367 ש"ח SPECKTEK DDR400 256MB ב 279 ש"ח 256MB PC3200 400MHz DDR Value GEIL ב 344 ש"ח ?????????????????????????????????????????????

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by yonni,

קניתי מערכת העובדת ב- DUAL DDR עם שני סטיקים של WINBOUND 512 MB 3200. ב-BIOS תחת MEMORY FREQUENCY ב- AUTO MODE הוא כותב 333 MHZ...זה לא אמור להיות 400? כמו כן על סטיק אחד כתוב BH-5 ועל השני BH-6... האם זו סיבה נוספת לכך שהWINDOWS קורס תכופות, זה משפיע על היציבות?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  15. שלום התקנתי וינדווס 7 64 ביט ושמתי לב שהתדר של המעבד יורד כשהוא לא בשימוש..חפרתי קצת ב-Control Panel בלי קשר האמת ומצאתי את ה - Power Management מה דעתכם על האופציה הזאת ? כדאי להשאיר על דיפולט ? (5% מינימום 100% מקסימום) לא יכול להיגרם שום נזק למעבד ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  16. כל הזמן כותבים יתרונות שהמעבדים האלה יעילים יותר אבל XP מנצל רק ליבה אחת והשנייה לא פעילה זה באמת ככה?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by nirko,

יש לי מעבד amd 2500 ברטון ורציתי לשאול למה כשאני בודק במאפיינים של "המחשב שלי" המעבד מזוהה בתור 1100mhz??? הבעיה אצלי, או שככה זה...?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ben_amitai,

טוב אז כמו שכתוב בכותרת יש לי שני סטיקים של 2GB KINGSTON הרכבתי את שניהם כמו שצריך ובביוס רשום שיש לי 4GB אבל כשאני נכנס לווינדוס ובודק ( קליק ימני על המחשב שלי ואפשרויות) הוא רושם לי רק 2 גיגה. גם כשאני בודק בTASK MANAGER הוא רושם 2. אני עובד עם ווינדוס 7 32 ביט [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by zgd,

שלום. אני מעוניין בלהדליק מחשב עם הלוח אם הספציפי הזה מרחוק דרך ה-LAN. לגרסת ביוס קוראים: IG31C-M7S. עכשיו, בהגדרות בביוס אני נכנס ל-Advanced -> Power config ואז מופיע לי מסך עם הכותרת ACPI (לא power config). שמה יש תת תפריט שנקרא: Advanced Resume Event controls. ושם אפשר לאפשר את האפשרות: Resume on PME#. (עם הסולמית) עכשיו בדקתי בהוראות של הביוס וכתוב: When you select Enabled, a PME signal from PCI card returns the system to Full ON state. ואז כתוב שאני צריך כרטיס רשת שיתמוך בWOL....... עכשיו השאלה שלי היא כזו: זה נראה כאילו אפשר לעשות WOL ללוח M. אבל השאלה שלי אם WOL יעבוד גם במצב שהמחשב כבוי לגמרי, ולא רק במצב המתנה. (שאני מבין שמצב המתנה זה ACPI) ,תודה מראש לעוזרים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Keman,

שלום לכולם. השאלה היא כזאת: למישהו קיים מושג כלשהו איך עושים WAKE ON LAN על לוחות של גיגהבייט K8NSC-939 ועל K8NS-939-ULTRA ? הורדתי MAGIC PACKET SENDER UTILITY ואפילו כמה סוגים שונים, ושום דבר לא עובד !!! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by lmlm,

ועוד תוצאות ותמונות של Wolfdale וגם Yorkfeild ! http://forum.coolaler.com/showthread.php?t=158813

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  22. א

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. Started by omrij,

http://anandtech.com/IT/showdoc.aspx?i=2772&p=1 כצפוי, ביצועים מדהימים גם עם 4 ליבות שאמורים לפגוע באינטל בגלל הFSB המוגבל לעומת הHTT של AMD

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  24. נכסנתי להסתכל ב-PCH ולהפתעתי מחירים ירדו בצור הניכרת ביותר גם של המעבדים וגם של הזכרונות... now the question is: Axp 2700 (333mhz VS axp 2500 barton איך ה-2700 ל-O/C ? ומה ההבדלים בביצועים בין שניהם ? תודה רבה, התשובה דחופה לי, תכננתי להזמין את המחשב כבר מחר אבל עכישו לאחר ירדית המחירים העצומה אני אדחה את זה בעוד כיום יומיים. אז על איזה מעבד ללכת ?

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by dark_zero,

INTEL CORE 2 DUO E6550 (4MB)1333 1333Mhz (לא 1066!!) 2.33Ghz תכנסו לאתר של אייבורי ותראו זה ממש מוזר מה הם התחילו להמציא מעבדים משלהם? http://ivory.co.il/product.asp?productid=270&CatCode=

• 44 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים