מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
קניתי לוח של איפוקס רשום בחתימה את הדגם... ואני לא מבין איך מחברים 5.1 ערוצים בלוח הזה כי יש לו רק שלוש יציאות מאחור MIC,LINE IN,LINE OUT איך מחברים פה 5.1? ומה יש לי באונד בטורם או כרטיס אחר?
-
http://www.firingsquad.com/hardware/cpu_gpu_roadmap_07/
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על הלוח מבחינת ביצועים (לא OC) מבחינת פיצרים, בכללי. והאם יש משהו שעדיף עליו עם תוספות מקסימלית של 150 שקל. בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת עם למישחקים כדי ללכת על קניה של מעבד כפול ליבה טוב כמו E8500 או E8600 שיצא או שעדיף מעבד עם ליבה מרובעת כמו Q9450 תודה רבה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב 2.8 פנטיום 4 , עם לוח אפוקס שתומך עד 4 גיגה. כרגע הזיכרונות לי הם שניים של 256 שעובדים ב Dual - מיקון טק 256, 3200 , דידיאר. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב... ואני לא רוצה לפגוע בדואל... מה האפשרויות שלי!? לשני סלוטים הנותרים אני יכול להכניס איזה זיכרון שאני רוצה (שניים שווים)? אני צריך לשמור על אותה חברה בשני הסלוטים הנוספים? או שאני יכול לקחת חברה אחרת עם נתונים זהים? אני יכול לקחת 2 של 512 , או רק 2 של 256 בשביל לא לפגוע בדואל הקיים!? אני אשמח לתשובה כמה שיותר מפורטת! תודה רבה , רונן...
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה. (ראה מפרט) איני מרוצה מתיפקודו והחלטתי לפרמט אותו ולהוסיף זיכרון היות ויש לי רק 256 זיכרון. אשמח אם תיכנסו למפרט שלי, תסתכלו איזה חלקים ושל איזה חברות יש לי ותגידו לי מה אמור להתאים למערכת שלי. כמו-כן אשמח לשמוע האם הינכם חושבים שרצוי שהוסיף עוד סטיק של 256 או שקריטי סטיק של 512. חג שמח, ותודה. יונתן
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני זוכר שקראתי פה בעבר שלא שווה להשקיע במעבד מרובע עבור משחקים. האם זה עדיין רלוונטי? זה נכון שמעבד מרובע הוא לא טוב עבור משחקים (גם אם רוצים להתסכל לעתיד הקרוב)? תודה מראש.
-
- 143 תגובות
- 16.2k צפיות
-
-
אז... נכון להיום אני עובד עם INTEL 2.8 עם תכנולוגית HT... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נדחה לתקופת החגים) ואני מתלבט אם לעבור ל AMD... איך אני יכול לעשות חישוב של מה כדאי לי? אני יודע שמעבדי AMD לא תומכים ב HT (יש רק את המעבדים היותר יקרים שהם DUAL CORE).. ????
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם ניתנה לי הזדמנות לקנות את המפרט הבא לוח אם גיגה בייט i875p 8ik1100 עם זכרון 256*2 של קינגסטון עם מעבד אינטל 3ג מה אתם אומרים? (אבקש התיחסות ספציפית לחלקים הנל)
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני צריך 256 SDRAM אבל אני לא יודע עם חד צדדי יתאים לי כי לי יש דו-צדדי
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הספק גנרי של פנטיום 4
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
צריך זיכרון טוב מאוד , 1GB . עם תיזמונים מעולים , וכנראה אני לא יעשה OC .
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אני מחפש MOBILE XP 2500 או 2600. האם יש איזו חנות (חוץ מ excaliberpc) בארץ או בחו"ל שמוכנה לגלות מה הסטפינג שהיא מוכרת ? האם מישהו קנה כזה מעבד בארץ ? אם כן באיזו חנות ומה קיבלת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
דגם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 (D9GMH) 800MHz http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=1808#post1808 בביקורת אומרים לא לתת יותר מ 2.20, אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות ב 2.20 ב 800 מגהארצ 4-4-4-12, יש לי כל הזמן תקיעות קטנות בסרטים ורעש בזז מעצבן כאילו משהו לא בסדר(פעם אחרונה שניסיתי כל פעם שהיה תירגום היה בזז קטן)משהו ממש לא בסדר, וזה כנראה צריך יותר וולטז, וגם ויסטה מתחיל כל פעם במסך שחור במקום בפתיחה רגילה. אחרי הוספת מתח ל 2.35 הבעיות נפתרו, זה אפשרי לישתמש בוולטז הזה ? כלומר אין אפשרות אחרת להגיע ליציבות לפחות ב 800מגהארצ עם 2.20, פשוט לא אפשרי. יש בעייה לא ידועה בלוחות P5W DH Deluxe ? לא מספיק יש נפילות Vdrop מאוד גבוהות, גם בעיות עם הזיכרון. קנ…
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש למערכת חדשה שילוב טוב של לוח אם, מעבד וזיכרונות. הדרישות: מהמחשב האופן כללי - שירוץ בלי תקיעות, עם הרבה חלונות פתוחים (אופיס, אינטרנט) או הקרנת 1080P (לא במקביל לחלונות הפתוחים). לא משמש למשחקים בכלל (למעט סוליטייר, בבלס...). מהמעבד - לא משהו ספציפי, לא משנה לי AMD או INTEL. עדיף TRAY עם קירור זול (50-60שקל) שעדיף על הסטוק מבחינת שקט\קירור. זכרונות - 4GB (לא יודע אם יש יתרון לזכרונות שיש עליהם צלע קרור או לא) לוח אם - פה מתחילות הבעיות והסתבכתי עם כל הדגמים: אני לוקח 4GB אז מאוד רצוי תמיכה עד 8GB (עם 4 חריצים). יציאה קואקסיאלית (של האודיו) שני PCI רצוי תמיכה ב-PCI-EX.2 לפי מה שחיפשתי ראיתי שלוחות שמתאימים לAMD מגיעים עם יותר פיצ'רים וכמו שאמרתי לא משנה לי המעבד …
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשימושים מגוונים. יש לי g.skill 2x1024 800 mhz cl 4 וכ. מסך 9600gso אבל הזכרונות שוכבים כרגע בארון כי הם לא מתאימים ללוח אם. תודה
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
האם כל אלה שיש להם מעבד 64BIT משתמשים בוינדוס XP 64? כי אני עומד לקנות מעבד AMD 64 ורציתי לדעת אם כדאי WIN XP 64 או להשאר עם WIN XP PRO אני עומד לשחק במשחקים כבדים אז הם יפעלו? ומשחקים חדשים שיצאו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הI5 הוא מצויין לגיימינג אבל אין לי מושג לגבי זיכרונות ולוח אם. התקציב שלי לשלושת הדברים הללו הוא 2000 שקלים פלוס מינוס. הרבה תודות
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח למצוא בשום מקום :\ תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
חברה י שלי בעייה חבר שלי בא אלי עם זכרונות של 512 pc3200 elexir 256 ram pc3200 digma 256 ram pc3200 geil זה הזכרונות שיש לי pc3200 digma pc2100 spectec הלוח שלי זה nforce4-k8nf9 עכשיו זה הבעייה בהתחלה שמנו את כול ה4 של 256 והמחשבלא עלה ניסינו אחד של 512 2 של 256 והמחשבלא עלה ניסינו את כול האפשרויות והמחשב לא עלה.. רק ככה הוא עלה- שמנו 512 ו256 מישו יודע מה זה לעזאזל יכולה להיות הבעייה? למה הלוח לא תומך בזכרונות האלה?או אולי זו בעייה אחרת?
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב ממש חזק לא ירחיב במפרט רציתי פשוט לדעת מה הלוח אם הכי טוב והכי חזק לאוברקלוקים כבדים ממש עד 1500 שקל! ומה הדעה שלכם על black ops
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-