עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by דין.,

שלום חברים, במידה והייתם צריכים להחליט, מבלי תלות במחיר,איזה מעבד עדיף לשימוש All-around במחשב שהיעוד העיקרי שלו הוא להיות מהיר אמין ושקט (לא מתוכנן אוברקלוקינג), במה הייתם בוחרים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לפני שבוע בערך היתה כתבה שמחירי מעבדי ה- AMD64 ירדו במחיר. אני לא ראיתי שום ירידה בשוק חנות. מתי זה אמור להכנס לפועל הירידה הזאת !?!?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by demonshlomo,

יש לי מעבד אינטל 1500 עם לח-אם GIGABYTE ga-8sq800 !! אבל לצערי :'( המעבד שלי כבר לא מספיק חזק וכשהבאתי מחבר את המעבד 2800 533 באס שלו המחשבר עבד כמו טיל.... אז אני די רוצה לשפר את המעבד שלי אבל אני לא יודע מה לקנות! הלוח שלי תומך בבאס של עד 533.... אז אני יכול לקנות מעבד כמו זה:Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz שעולה 1150! או את הבאנדל הבא:AMD 2800+ ATHLON XP 333FSB OEM CPU ב170$ (AMD יותר זול בארצות הברית ורוב המעבדים של INTEL לא!) ABIT NF7-S NFORCE2 8X AGP/AUDIO/SATA ב150$ שתיהם ביחד בשקלים זה יוצא:1426 שקלים חדשים בהחלט!!! מה אתם אומרים? או שבדלל כדאי לי להשקיע ב לוח ומעבד חדשים של ה800 באס של אינטל?

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by bob24,

באתר הזה מוכרים מחשב: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 ומצטטים שם את hwzone מפארים את ליבת הcore 2 quad אבל עורכי האתר של זד בעצם עיוותו את הציטוט כי הציטוט מדבר בעצם על המעבדים בעלי 2 ליבות והם שינו את זה מcore 2 לcore 2 quad חח.. הנה המאמר המקורי: http://hwzone.co.il/reviews/6800_xtreme/

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. *הוספתי את הפרטים החסרים* שלום חברים! שנים שלא ביקרתי כאן.. מה שלומכם? רציתי לבקש את עצתכם לקראת הרחבת זכרון שאני מתכנן. אז ככה כרגע יש לי לוח אם gigabyte עם צ'יפסט x58 דגם הלוח GA-X58A-UD3R המעבד הוא core i7 950 זכרונות נוכחיים: g.skill f3-12800CL7-2GBPI תדר: 1600, תזמונים: 7-8-7-24 תומך XMP 3 סטיקים של 2 הצ'יפסט עובד ב-tripe channel ויש כרגע 3 סטיקים של 2 גיגה רציתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה בנוסף. חיפשתי ולא מצאתי סטים של triple channel. אז החלטתי לקחת סט של quad ולהשתמש רק ב3 מתוכם. חשבתי להשתמש במודולים של g.skill הם משרתים אותי מעולה כבר שנים רבות. הכי נוח לי לקפוץ ולרכוש ב-ksp. אני לא מתכוון לבצע שום אובר-קלוק. יש לי פה בעצם 3 שאלות מרכזיות: …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ויש לי 2 הצעות למעבד- האחד- intel pentium D 915 dual core 2.8G השני- intel core 2 duo E4300 1.8G 1. לא ברור לי מה ההבדל בין שניהם.. אשמח לקבל עזרה. עוד שאלה היא בנושא הלוח אם intel Coconut Creek uATX lan100 DDR2533 2. האם יש לו תמיכה ב SATA2 3. האם התמיכה שלו בזכרונות היא Dual Channel ? 4. האם בכלל הלוח הזה מתאים ל-2 המעבדים שהצגתי בצורה אופטימלית? תודה לכל מי שעוזר!!!

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Lioriii,

האם כדאי לעשות עידכון ביוס ואם כן כיצד? ואם אני רוצה לאפס אותו מחדש איך אני עושה זאת???

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני משדרג את המחשב שלי לאט לאט השבוע אני קונה לו עוד ההרדיסק(ברשותי יש כבר 40GB SEGATE 7200) ושמעתי שאפשר לחבר שני ההרדיסקים בחיבור רייד כול עוד הלוח תומך בכך כמובן. הלוח שיש לי כרגע לא תומך בזה אבל תוך חודש אני קונה לוח חדש ואני רוצה לשאול עם כדאי לי לקנות לוח שתומך ברייד, כמה זה יתן שינוי בביצועים, ועם אני יקנה ההרדיסק של חברה אחרת לא יהיו בעיות? ברצוני לשאול עוד שאלה כדי לחסוך תרד על איזה לוח עם רייד אתם ממליצים כי חשבתי ללכת על הp4p800 אבל לפי מה שראיתי הוא לא תומך ברייד

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by DJPOWER,

אני צריך סטיק 1 של 512 לאוברקלוק שמגיע ל500-520 מגה הרץ 500-600 שקל איך הקינגסטון היפר אקס? לכמה הם מגיעים בערך?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם אולי אני טועה, אני לא חזק בתחום אבל אני בעל מחשב נייד D820, בחודשים האחרונים אני רואה שהוא די איטי למרות תחזוקה כללית שעשיתי. הסתכלתי ב-CPUZ ואני רואה שמהירות השעון היא באיזור 1 ג'יגה. אבל המהירות שכתובה ב-MY COMPUTER במאפיינים מדברת על יכולת של 2 ג'יגה. צירפתי תמונה. האם הוא באמת איטי מכפי שהוא צריך להיות או שזה ככה צריך להיות? תודה לכם וערב טוב [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by -Blaze-,

הזמנתי עכשיו E6400 וDFI INFINITY 975X, זה מגיע מחר. זה עלה 1515 למעבד ו1060 ללוח אם + משלוח זה 2615 שקל אז נכנסתי ל NEWEGG לראות כמה זה יעלה, וזה מה שמצאתי: מעבד: 1350 לוח: 1125 סה"כ 2475! וזה עוד בלי משלוח! המשלוח שם זה עוד איזה 30 דולר המשלוח הכי יקר, אז זה 2600! זה אשכרה אותו מחיר כמו בארה"ב! איך זה יכול להיות!??! כנראה שזה בגלל שנועה מביאים את המעבדים בייבוא אישי מארה"ב, לדעתי עוד מעט המחירים בארץ יעלו

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by amisha,

ראיתי את זיכרונונת האלו בביקורות ואני עדיין בהלם ............... מה איתכם ??

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by NETANELKOREN,

מעבד:CORE 2 DUO Q6600 כרטיס מסך:1950XTX 512 MB זיכרון:4 סטיקים של 1GB מהירות-667 MHZ דיסק קשיח:GB250 SATA 2 ספק כוח:ENERMAX LIBERTY 500W האם יהיה צוואר בקבוק

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ccc,

מחו"ל... צריך רק אתרים אמינים ולא ימכרו אותו ביותר מ10$ NF7-SL V2 תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by alias,

לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ashkenazone,

ניסיון ? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12638 נראה טוב, 2GB ב420 ש"ח.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by sapartil,

מה ההבדל בין CORE 2 DUO ל DUAL CORE ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by rikus,

הם עולים כמעט כפול, זה בגלל שיש שתי מעבדים בעלי אותו תדר על סוקט אחד? ואם כן, זה לא אומר שהמהירות שלהם צריכה להיות מוכפלת? או שזה שתי מעבדים איטיים שהם שווי ערך לחד ליבתי באותה תדירות?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Echo,

קיץ שמח לכולם... :asthanos: שאלה בקשר לתוכנות כגון CPUIdle ודומיה: בכל פעם שאני משתמש בהן הטמ' אמנם צונחת פלאים, אבל יש רעש סטטי מהרמקולים כשאני מנסה להשמיע משהו והפרעות כבדות בקליטת שידורי טלויזיה עם ה FlyVideo.... זה נורמלי? [המפרט של המחשב בצד ] אגב, מכיוון שה-XP מצוי במצב "קיפאון" של 40 מעלות [כן כן משתמשי פנטיום יקרים, 40 זה קרח באתלון.......] והטמ קופצת ב10 עד 20 מעלות כשעובדים עם המחשב, אין סכנה שהתנודות האלו יזיקו למעבד? אגב 2... אני מתלבט בקנייה בין Mini Copper Orb ל Volcano 6 cu, אם יש לכם המלצות, גם לHSFים אחרים באותו טווח מחיר, אני אשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Adun,

הנושא הזה הוא משני עולמות, אחד של לוחות אם והשני אודיו ולכן לא ידעתי איפה להניח את הפוסט הזה.. מקווה שזה המקום המתאים. ולסוגייה: לוח אם שלי הוא ASUS MAXIMUS VI HERO, ובאתר של אסוס, הם מתהדרים בכ. קול מפואר, מיוחד, חזק, עם כל מיני פיצ'רים של גיימינג וכו', שזה טוב כמובן. אך אני בדילמה בין שני אוזניות גיימינג. מצד אחד מה שמושך אותי יותר היא Roccat Kave XTD Premium 5.1, שמבחינתי הייתי קונה אותה. ה'בעיה' עם האוזניות האלה שהן מגיעות עם כרטיס קול 5.1 סראונד מובנה בשלט של האוזניות עצמן. זה תחליף מעולה למי שאין כ. קול איכותי במחשב. אך לכ. קול כמו שיש לי, אני חושש שאקבל פחות איכות כמו שהייתי מקבל הייתי מחבר את האוזניות האלה ישירות לכ. קול של הלוח אם שלי. מאידך, יש את האוזניות השניו…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by huber,

מה דעתכם עליו? כל הערה/הארה תתקבל בברכה...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. יש לי את לוח האם הבא: GA-945P-S3 (rev. 1.0) וכפי שאתם יכולים לראות, כתוב בספסיפיקציה שלו שהוא תומך בעד 4GB של RAM: "4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) " האם ה-4GB האלה כוללים גם את הזכרון שעל כרטיס המסך? אני שואל כי קניתי 4GB זכרון לא מזמן, ואמנם יש לי כרגע winXP שמזהה רק 3.25GB מתוכם, אבל אני מתכנן לשדרג ל-win7 64bit בקרוב, ולכן קניתי את הזכרון. מה שמדאיג אותי הוא שכשהמחשב עולה, גם ה-bios מזהה רק 3.25GB ולא 4GB. (כרגע יש לי כרטיס מסך עם 256MB זכרון ואני עוד מתכנן לשדרג עוד כמה ימים לכרטיס עם לפחות 512MB זכרון) אגב, אם החשש שלי נכון, ומגבלת ה-4GB של לוח האם כוללת גם את הזכרון שעל כרטיס המסך, אז יש לי טעם בכלל לשדרג ל-win7 64bit או שיהיה עדיף לי 3…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. היי בדקתי כמה משחקים שבזמנו הגדרתי על זולוציה של 1600 על 1200 , על המעבד E6300 וראיתי שיש קצת קירטועים ולא רץ חלק כמו שרצו חלק על מעבד AMD3800 ליבה כפולה , לדוגמא בCALL OF DUTY 4 , DARKS OF DAYS , עדיין לא בדקתי עוד , אבל ברזולוציות נמוכות המעבד E6300 מריץ יותר טוב מהAMD3800 ,בקריסיס יש יותר ביצועים בכל הרזולוציות בE6300 . אני לא מבין למה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ביקורת נהדרת על הלוח . בקיצור ניראה לי הבחירה הכי טובה למערכת מבוססת P4 וזכרונות DDR ,הוא עולה 500 ש"ח !!!. ובעל אופציות OverClock מדהימות ,שליטה של FSB מ 100Mhz-200MHz קפיצה של 1MHZ כל פעם ... שליטה על AGP/PCI כדי להוריד את ה Bus שלהם ... וכמובן Vcore עד של 1.85 . מה אתם אומרים ? וגם שווה לקחת P4 1.7GHz איתו ? או עדיף כבר את ה 1.6Ghz כמובן שהם על 400MHz . וגם איזה זכרון כדי ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nexus2555,

ערב טוב, אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש מחשב חדש והכל סגור למעט לוח האם. היות ויש לי כונן קשיח חיצוני עם חיבור eSATA אני צריך לוח אם עם יציאה שכזו. אני לא מעוניין להשקיע בלוח האם יותר מ 500-550 ש"ח. המליצו לי פה לוח אם של: ASROCK H67M-GE B3 H67 ומבדיקה קצרה גיליתי שהוא בגודל mATX. מכאן עלתה לי השאלה מה ההבדלים בין הלוח הזה לאחיו הגדולים יותר (ATX)? השאלה השניה: האם במידה ואני בוחר מארז שיש לו יציאת eSATA מובנית אני צריך גם לוח אם עם יציאה כזו? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים