מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
כמו שכולכם יודעים בעוד 9 ימים צפויים לצאת 3 מעבדים חדשים מסדרת ה Ci7. האם עפ"י ניסיון העבר, הדבר יביא לירידת מחירים בסדרות הישנות יותר? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן, אל נא תהיו מופתעים. ;D המחשב הישן (בן 9.) מורץ כרגע על PIII 667MHz ו-512MB, וישנה בעיה תמידית; המחשב נתקע / מאתחל את עצמו מחדש פעמים רבות וברציפות, בכל שלב כלשהו. כלומר, התקיעה / האתחול יכולים להתבצע בטעינת מערכת ההפעלה (Windows XP), בעת גלישה באינטרנט, ב-POST, הבנתם את העניין. העניין, שמתסכל אותי כל-כך, היא העובדה שהמחשב יכול לעיתים לרוץ ימים שלמים ללא רבב. בעבר, כשקיבלתי הרבה שגיאות / תקיעות / אתחולים, עשיתי פרמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה, מה שפתר את העניין לזמן מה, עד שאלה חזרו שוב. מכאן, אני חושש שאולי: 1. הזכרונות תקולים. ניסיתי לבצע בדיקה עם התכנות הידועות והמוכרות, ולא התגלתה בעיה כלשהי. בדרך-כלל, כשהמחשב לא מאתחל את עצמו, ובמקום מופיע BSOD, רוב השגיאות…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק למשחקים AMD Athlon 64 X2 4400 הוא e6300 ו e4400 והאם המעבדים לא יעשו בעיות במשחקים כמו crysis מה זה אומר http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=946&model2=882&chart=419
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ללוח האם gigabyte aorus pro z390 וגם לאותו לוח אם גרסת wifi לא ראיתי ברשימות שלהם תאימות לדגמים של הזכרונות הבאים: במיוחד הדגם הראשון זכרון למחשב Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3000MHz CMW16GX4M2C3000C15 DIMM זכרון למחשב Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz CMW16GX4M2C3200C16. זכרון למחשב Corsair VENGEANCE RGB PRO 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz CMW16GX4M2C3600C18 זכרון למחשב Crucial Ballistix Tactical Tracer RGB 16GB Kit (2 x 8GB) DDR4-3000 UDIMM gaming 3000MHz BLT2C8G4D30BET4 גם לא ראיתי ברשימות …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האים אפשר לחבר גם זכרונות 2100 וגם 2700 ביחד?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שגיליתי שאני לא יכול לעשות OC למעבד שלי כיוון שהלוח אם של אינטל לא נותן,עדיף לקנות לוח אם אחר של חברה אחרת שכן תתן לי לעשות OC?.. או ששווה להמשיך לחסוך ולקנות מעבד AMD + לוח אם. ברשותי כרגע 200 דולר.. אולי עדיף לחסוך למעבד AMD? ואפשר המלצות למעבד AMD + לוח אם שיתמוך בכל המערכת שלי ( בחתימה),תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אממ רציתי לדעת איזה אוברקלוק אני אוכל לעשות ל Q6600 אם אני אשפר במפרט הבא, את המעבד ל Q6600: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1510 לאיזה OC אני אוכל להגיע אתם -משערים- ? ועוד שאלה, איך הקירור בשביל לעשות OC בינוני? אממ ואם אני עושה ל Q6600 אוברקלוק ל 3.0GHz, במשחקים ה- E8400 וה- Q6600 יהיו שווים בביצועים? אני מדבר על משחקים שלוקחים רק 2 ליבות.. עוד שאלה טפשית.. אבל בכל זאת אני לא יכול לא לשאול אותה... ATI Radeon HD4850 - 512MB לוח אם - GA-EP43-DS3L מעבד - Q6600 יגרום לי בכל דרך שהיא צוואר בקבוק? אגב, איך הלוח אם שרשמתי עובד עם OC בינוני ל Q6600? תודה למי שיענה לי על כל השאלות, נדב
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האים למישהוא בפורום יש את הלוח:LEADTEK NFORCE 2 PRO ישנה שמועה כי אן מקום בלוח הזה להתקין גוף קרור נורמלי בעל מידות סבירות (אלה רק גוף קרור קטן מהממוצע) בגלל שישנם קבלים ורכיבים הקרובים יותר מידי למעבד ואפילו התקנת גוף קרור כמו וולקנו 6 שלא לדבר על וולקנו 7+ אינה אפשרית כי בגלל הצפיפות יש ממש מגע פיזי של גוף הקרור בקבלים והחלקים שעל הלוח. אשמש לקבל אינפורמציה בדוקה מבעל לוח שכזה ולא להיות מוזן משמועות של בעלי אינטרסים. MILKI
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי יש איזו שהיא בעיה עם זה? האם זה אמיתי
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד: Intel E6300 1.86ghz (בדרך רק הוזמן היום מ-Ebay) זיכרון: OCZ 2GB DDR2 EL 800MHz Platinum XTC Edition Kit CL4-5-4-15 - OCZ2P8002GK (כבר אצלי) קירור: Thermaltake Big Typhoon מארז: 6A19 עם שני מאווררי 120 מ"מ שקטים. מטרות: אוברקלוק לאיזור ה-3.0ghz ומערכת שקטה. באס רצוי - 430mhz. תקציב - מעדיף לא לחרוג מה-1000 ש"ח אלא אם כן זה ממש מוצדק. בקיצור עדיף כמה שפחות ולקבל תמורה מלאה לכסף. אני מבין שהקירור של הצ'יפסט של ה-DS3 הוא חמים למדי גם ללא אוברקלוק, ועם אוברקלוק דיי חובה לדאוג לקירור אקטיבי. חלקכם בטח יודעים שאני חולה על שקט ולא אסכים למחשב רועש. אני יכול לנסות ולהחליף את הקירור של הצ'יפסט ל-Heatpipe עם איזשהו קירור של זלמן לכרטיס מסך שחתכתי פעם והתאמתי ל-Ultra-D שהיה לי.…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבנתי בעתיד יצאו מעבדים עם שבב גרפי מובנה ושיתמוך גם בדיירקטס 11 מזה אומר? שאם הכרטיס מסך שלי תומך דיירקטס 10 ויש לי ווינדוס 7 יהיה לי תמיכה מלאה בדיירקסט 11? משחקים יעבדו על דיירקטס 11? או 10?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכון שבד"כ תמיד כשיש ליבה חדשה למעבדים מסוימים נותנים לליבה הזאת כינוי נכון? :< אז ב AMD זה אמור להיות- נגיד במעבד 2100+ אז למה אני יכול לקנות רק של ליבה Thundbird B ? כאילו אם אני רוצה לקנות T-Bred B? ולמה ה T-Bred A/B לא מופיעים בטבלת המעבדים של AMD?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתהליכי בניית מפרט למחשב חדש ואלה האפשרויות של לוחות אם שחשבתי עליהם: GA-M61P-S3=מחיר 380 שקל GA-MA69GM-S2H=מחיר 400 שקל GA-MA69G-S3H=מחיר 400 שקל GA-M57SLI-S4=מחיר 462 שקל asus M2N-E=מחיר 462 שקל אין לי מושג כל כך על מה להסתכל כשמשווים בין לוחום אם אז זה מאוד יעזור לי אם תשפכו לי קצת אור על הנושא ותעזרו לי לבחור. הנה אתר שמשווה בין שלושת לוחות האם הראשונים שכתבתי: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2434,2579,2554 אתר של לוח האם הרביעי: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2287 ואתר של לוח האם של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=308&l4…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמבין במחשבים אמר לי שמעבדי AMD לא טובים כמו מעבדי אינטל לעריכת אודיו והפקה מוזיקילת בשימוש תוכנות מאחר ואין בהם אופטמציה(אם רשמתי נכון -_-) מישהו יכול להגיד לי חד וחלק אם הוא צודק?כי תכננתי בעתיד כשהרכוש מחשב לגיימינג ושימוש של הפקה מוזקילית עריכה וסטריימניג שקלתי ללכת על AMD בקטע הזה?🤔
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלות בקשר למעבדי אינטל ולוחות אם: בקשר למעבדי אינטל, עדיף Dual Core 2.8GHz על One Core 3.0GHz? יותר מהיר שתי ליבות של 2.8 על 3.0 לבד? ו2.6 שתי ליבות זה גם טוב ומהיר? בקשר ללוחות אם, מה עדיף, P5LD2VM Asus chipset 945 או ASUS 955x Chipset P5WD2 (השאלה שיותר מדויקת היא אם כדאי צ'יפסט של 955 החדש יותר, כי זה עולה כפול מ945 וזה עובר על התקציב, אבל אני רוצה קנייה בטוחה). תודה
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש מחשב חדש והכל סגור למעט לוח האם. היות ויש לי כונן קשיח חיצוני עם חיבור eSATA אני צריך לוח אם עם יציאה שכזו. אני לא מעוניין להשקיע בלוח האם יותר מ 500-550 ש"ח. המליצו לי פה לוח אם של: ASROCK H67M-GE B3 H67 ומבדיקה קצרה גיליתי שהוא בגודל mATX. מכאן עלתה לי השאלה מה ההבדלים בין הלוח הזה לאחיו הגדולים יותר (ATX)? השאלה השניה: האם במידה ואני בוחר מארז שיש לו יציאת eSATA מובנית אני צריך גם לוח אם עם יציאה כזו? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחירו של הלוח שלי בשוק בארץ עומד על משהו כמו 690 שקל! איזה לוח כדיי להזמין במקומו? כי הוא לא עובד טוב עם כרטיסי NV17 שאני משתמש בהם! ועידכון ביוס לא עזר לי ולא עזר להרבה אנשים ברשת שדברתי איתם ! אז תמליצו לי בבקשה תודה מראש :-)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז הנה הסיפור. לאחר שסבלתי חודשים רבים מטמפרטורות גבוהות במיוחד (עד 67 מעלות במאמץ) ב- P4 2.8C שלי (לא פרסקוט), הבנתי שזה בגלל הפאד הטרמי המעפן הזה, כאשר הוצאתי את ההיטסינק מהמעבד ראיתי שאין שום דבר המפריד בין הגוף קירור לפיסת האלומיניום שעל המעבד, רק קצת שחור מהפאד שנשחק לחלוטין. לאחר כמה זמן החלטתי לקנות משחה טרמית, ובאמצעות המדריך שלכם באתר למרוח על המעבד והגוף קירור. קניתי היום את המשחה, ואלכוהול, עשיתי הכל לפי המדריך לאט ובזהירות שלא לפגוע במעבד או בשום דבר אחר (הוצאתי אותו מהסלוט כמובן). ולאחר שסיימתי את מריחת המשחה, שמתי את המעבד בסוקט, הוא התלבש כרגיל כמו שצריך (כלומר הפינים החסרים איפה שיש מרווח בפינה של המקום למעבד), וללא טיפת מאמץ סגרתי את הידית. שמתי את ה…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בביקורת זו אנחנו מסתכלים על לוח האם המתקדם והחדיש ביותר עבור מעבדי ה-Threadripper של AMD - זה שמוכן כבר עכשיו לקבל מעבדים עם 64 ליבות ולסחוט מהם כל טיפת יכולת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, כיצד ניתן לבדוק מה גרסאת הדרייברים שמותקנת ללוח-אם B75M-D2V ומאיפה ניתן להוריד דרייברים שלו? הגעתי לאתר שלהם, אבל לא הייתי בטוח מה להוריד משם. עריכה: עכשיו שבדקתי אני רואה שהגרסא של ה-bios היא F3 - האם כדאי לעדכן ל-F5 (זאת הגרסא המתאימה?)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הכנסתי זיכרון לאחד הסלוטים על הלוח אם, ולאחר מספר שניות החלו מסכים כחולים והתרסקות של WIN , שבסופו הזיכרון לא עבד יותר, בהכנסת זיכרון אחר לאותו סלוט המחשב עובד יפה, מה יכולה ליהיות הסיבה לעיניין זה ומה ניתן לעשות עם הזיכרון הנ"ל?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט איזה לוח אם P-35 של ג'יגבייט לקחת... זה יכול לעזור למי שיעזור לי (י י) http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=292912.0;attach=92848;image בגדול זה הדרישות שלי: לוח אם כמה שיותר טוב שמתאים לדרישות שלי (שלא ממש גבוהות) בכמה פחות מחיר... (= זה משפט המפתח כי אני לא מבין במחירי הלוחות אז אל תשאלו מה התקציב) אז ככה: -יתאים ל Q6600 או מעבד פנרין כלשהו- כנראה Q9450 / Q9550 (י תלוי מתי אני אקנה את המחשב) -יתאים ל4GB (כנראה זה כבר לא תהיה הבעיה פה) -יתאים לכונן קשיח SATA2 אבל שיתמוך באפשרות להוסיף לו עוד כונן קשיח כשאני ארצה - USB2 (כנראה שגם זה לא תהיה בעיה פה) - PCI-E [ל8800GT\GTS-G92](כנראה שגם זה לא תהיה בעיה) - יתאים לספק כח ליברטי 5…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב סביר,ואני כפתרון זמני רוצה לשדרג מ2 RAM ל4 (יש לי WINDOWS 7 32 ואני יודע שצריך לשדרג ל64 וכל זה..) זה המפרט שלי: אני רוצה 2X2 RAM עכשיו יש זיכרון ספציפי שאתם ממליצים? ומהירות זה באמת משנה? תקציב אתם יודעים מחיר סביר לזיכרונות RAM תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-