עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by L1ron,

יש לי לוח אם ASRock ConRoe1333-D667 שהצ'יפ שלו זה North Bridge: Intel Lakeport-G i945GC אני רוצה לעדכן את הביוס ,המחשב שלי משתמש עם הלוח מאז נובמבר 2007 ומאז לא שניתי כלום איך אפשר לעשות את זה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by crazydiamond,

איך אפשר לפרק מאוורר מקורי של אינטל מעל פנטיום 3 1000 - socket 370 מבלי לפגוע בלוח, בגוף הקירור או במעבד, יש תופסנים שמצמידים את גוף הקירור אך זה בלתי אפשר לפרק אותו בעדינות. נא עזרתכם בהקדם. בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Amir74,

מישהו יכול להסביר מהם המספרים האלו אומרים CAS x-x-x ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני צריך לקנות מחשב אוטוטו ;D העניין זה שאני בהתמהמהות לגבי כמה דברים. אחד.) זה הלוח הזה http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7N400-L.htm. שתיים.) האם הפרש המחירים בין Radeon 9600 לבין ה 9600PRO שווה את הההשקעה ??? -ואם כן, מה אני מקבל בהבדל הזה? תודה באמת על העזרה. ארז.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מתכון לזכרונות DDR הבאים : האים ההבדל הוא רק בשמות שהיצרן מדביק לזיכרונות שלו ? אם לא אז מה באמת ההבדל ? מהירות העבודה של הזיכרונות או מה ? והאים כול הזיכרונות הללו יתאימו ללוח MSI KT3 ULTRA ARU ומה היה ההבדל בשימוש בין כול רכיב זכרון כזה או אחר (כי ההבדל במחירים הוא לא כזה משמעותי , כ 10 אחוז לכאן ולשם). מתנצל על כול כך הרבה השאלות פשוט נושא הזיכרונות וההבדל ביניהם לא כול כך ברור לי (לפני שמשקיעים עוד אלפי שקלים על ציוד היקפי אחר)תסבירו לי לאט שאבין מהר . דרור.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. ראיתי שבלוח שלי DS3. יש אפשרות לעשות בוט מכמה דברים USB וכל מיני. שאלתי היא: האם אני אוכל להתקין מערכת הפעלה מדיסק און קיי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום. יש לי את לוח האם הבא: GA-945P-S3 (rev. 1.0) וכפי שאתם יכולים לראות, כתוב בספסיפיקציה שלו שהוא תומך בעד 4GB של RAM: "4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) " האם ה-4GB האלה כוללים גם את הזכרון שעל כרטיס המסך? אני שואל כי קניתי 4GB זכרון לא מזמן, ואמנם יש לי כרגע winXP שמזהה רק 3.25GB מתוכם, אבל אני מתכנן לשדרג ל-win7 64bit בקרוב, ולכן קניתי את הזכרון. מה שמדאיג אותי הוא שכשהמחשב עולה, גם ה-bios מזהה רק 3.25GB ולא 4GB. (כרגע יש לי כרטיס מסך עם 256MB זכרון ואני עוד מתכנן לשדרג עוד כמה ימים לכרטיס עם לפחות 512MB זכרון) אגב, אם החשש שלי נכון, ומגבלת ה-4GB של לוח האם כוללת גם את הזכרון שעל כרטיס המסך, אז יש לי טעם בכלל לשדרג ל-win7 64bit או שיהיה עדיף לי 3…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי בדקתי כמה משחקים שבזמנו הגדרתי על זולוציה של 1600 על 1200 , על המעבד E6300 וראיתי שיש קצת קירטועים ולא רץ חלק כמו שרצו חלק על מעבד AMD3800 ליבה כפולה , לדוגמא בCALL OF DUTY 4 , DARKS OF DAYS , עדיין לא בדקתי עוד , אבל ברזולוציות נמוכות המעבד E6300 מריץ יותר טוב מהAMD3800 ,בקריסיס יש יותר ביצועים בכל הרזולוציות בE6300 . אני לא מבין למה?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by גד :),

מי יותר טוב ולמה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dask1,

הגוף קירור (CM HYPER 212X) יכול קצת לזוז, הכוונה שאני יכול לסובב אותו קצת זה תקין ?? (אולי שהמשחה הטרמית תתיבש זה יהיה טוב ?) כל הברגים של הלוח אם הוכנסו בסדר חוץ מאחד מעצבן ביותר בצד שמאל למעלה הוא פשוט לא רצה להיכנס את הכנסתי אותו איכשהו בכל זאת אבל הוא לא יושב טוב, הוא קצת עקום אפשר להשאיר את זה ככה ? נכנסתי לביוס וראיתי שמהירות המעבד היא 4GHZ ויש לי 4790 (רגיל) למה זה ככה ? ואם זה תקין ? מה הלאה ? מה עכשיו אני צריך לעשות להגדיר בביוס דברים ? לעשות לו בדיקות מאמץ ? משהו כזה??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. (כנראה הקניה תהיה מזיגזג) התקציב של לא גדול והמטרה לחסוך כמה שיותר בקניה הזו... אז ככה: אפשרות ראשונה שחשבתי עליה לוח אם : Gigabyte GA-7VTX-H Plus זיכרון: 256MB DDR BUFFALO מעבד: AMD XP 1800 אפשרות שניה: לוח אם: Gigabyte GA-7VRXP זיכרון: 256MB Transcend DDR 2700 מעבד: AMD XP 1700 אני ממש חוסך בשקלים כאין לי האפשרות לעשות קניה יקרה אז איזה אפשרות כדי לי ללכת? וסתם אולי יעניין אותכם אני קונה גם כרטיס מסך HERCULES 8500 LE ודיסק קשיח MAXTOR 40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Sikopp,

שלום לכולם נכון שיש לי מעבד 8500 של אינטל ולוח תואם בגודל ITX רציתי לדעת אם אני עובר לרייזן בשביל עריכות (לפי הבנתי הם יותר מתאימים) במחיר כמה שיותר זול שניתן בשביל שילוב שכזה איפה ניתן לקנות או כדאי לקנות לוח בגודל ITX (מארז NANO S של FRACTAL) . אשמח לעונים שבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי 2GB של KINGSTONE המחשב שלי הוא : E6550 P6N V2 מסך 19 רחב של LG GIGABYTE 8600GTS האם שווה לקנות עוד 2GB או אפילו יותר? בכמה זה ישפר את הביצועים? לא מתכנן OC לשום רכיב במערכת

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by alias,

לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם כבר זמן מה שאני נתקל בתופעה מוזרה מאוד בחיישני טמפ' נסיתי מספר תוכנות אם זה hwmonitor . realteamp . speedfan . ועוד כמה שאני לא זוכר כולם מראות לי טמפ' נעה בין 59-ל 79 שרוב המקרים זה 65 בכל הליבות קצת חמים אצלי בבית ( המחשב בסלון ) וכשאני מפעיל מזגן זה יורד מעט מה שהכי מוזר זה , בביוס טמפ' המעבד על 43 והלוח 36 ( סתם בדקתי עכשיו ) לפני הפעלה של המזגן .. מה אפשר לעשות אם בכלל ? בתוכנות של הווינדוס ? כי זה לא הגיוני שבביוס יראה לי ככה ובתוכנה ככה , מה קורה פה ? מדובר על 2600K , לוח P8P67 DELUXE , קירור whatevercool transformer 4 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by LOOSE,

היי, אני מעוניין לעדכן את הביוס שלי מ 1.8 ל 1.9 ולכן צפיתי בסרטון הבא: עכשיו יש לי שאלה קטנה, בעמוד של ההורדה רשום לעדכן את ה BIOS & ME אבל בוידאו עצמו רואים בברור שהוא מעדכן רק ביוס. השאלה היא, על איזו אפשרות עלי לבחור? אני אומר שאני רוצה לעדכן את הביוס מאחר שישנה תופעה שלא מאפשרת לי לשמור שום שינוי שאני עושה בביוס. זתאומרת שאחרי שאני מבצע שינוי > שמור וצא, לאחר מכן הכל חוזר לברירת מחדל. תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by peacebringer7,

שלום נזכרתי שיש לי עוד 2X1 GB DDR2 667MHZ שבנתיים שוכבים בצד.ומכיוון שאני עומד לקבל וינדוז 7 64 ביט אז השאלה שלי האם יהיה כדאי להוסיף אותם למחשב?יש לי (כתוב במפרט מחשב) איזה 800MHZ 2GB מצועצע כזה עם צלעות קירור או משהו.אז אני מניח שלהוסיף אותם יוריד אותו ל667MHZ,אבל מצד שני אותם בטח נוכל להפיל בDUALL CHANNEL,+יהיה לי 4 גיגה+הם מחולקים על 3 סטיקים אז זה בטח גם תורם למהירות.אז זה ייתן שיפור בביצועים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by emil.shalom,

שלום לכולם, שאלה לי אליכם.. יש לי כרגע מחשב שנרכש לפני 4 שנים שכולל בתוכו מעבד 2600k ואומנם עדיין לא יצא מעבד skylake אבל דעתכם המקוצעית האם כדאי באמת להשקיע כרגע ולשדרג את המחשב ? האם יש הבדל משמעותי להיום ? כמו שציינתי בתגובה הצורך לשדרוג הוא התחדשות בטכנולוגיה חדשה יותר. אין לי בעיה פיננסית להשקיע.. באם מדובר במעבר למשהו שהוא צעד ענק בתעשייה כביכול ולא איזה משהו מזערי שלא מרגישים אולי שווה לי לחכות בכלל לשנה הבאה שאמורים לצאת הרבה טכנולוגיות כמו הדור השביעי למעבדי אינטל Cannonlake 10NM וכרטיס גרפי המטורף בסדרת Rx400הכולל HDM2.0 והssd יראה למחיר שפוי בגדלים גדולים בהרבה. וכמובן בעיקר לו שסרטי 4k והמעבר למשחקים 60fps עם רזולצויה של 4k תיהיה חדה ונקייה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Frequency,

מה ההבדל בין מעבדי ה32BIT ומעבדי ה64BIT?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. מתלבט בין: P5Q Pro P5Q3 P5QC P5Q SE2 על Q9550 ומעוניין ב-OC משמעותי. על מה כדאי ללכת ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. תודה לכל העוזרים .... ואם מישהו יודע מה ההבדל בין הצ'יפסט של אינטל p965 ל- g965 ? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by yonir,

הגעתי למסקנה שלעולם לא יהיה לי שימוש במחשב הישן-ישן שלי מלפני 10 שנים.. (מלפני המחשב שהיה לי עד שקניתי את המחשב האחרון שלי לאחרונה) פנטיום (הראשון) 100Mhz וכל שאר החלקים במארז, מקלדת ועכבר (לא זוכר כרגע איזה חלקים בדיוק- כרטיס מסך, כרטיס קול, איזה 7GB בהארד דיסק וכו'..) יש סיכוי שמישהו יתן לי עליו איזה 100 ש"ח (או יותר) ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by RomaDev,

מעניין מאוד ! Intel או AMD

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם זיכרון 512MB מסוג DDR400 קיבלתי מחבר שני כרטיסי זיכרון - כל אחד 256MB, רק אחד מהם הוא DDR400 והשני 266 (במקום 400). האם תיהיה לי בעייה להוסיף את שני הזכרונות במחשב (כדי להגדיל את הזיכרון ל 1G) תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by k534d,

האם יש יבואן שמייבא באופן סדיר לוחות אם מתוצרת evga?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.