מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אחרי ששמתי את הזכרונות החדשים שמתי לב שאין לי בכלל שינוי במהירות של המחשב... אז הורדתי את התוכנה EVEREST Corporate Edition וראיתי שהמחשב מזהה את הזיכרונות בדיוק את הדגם והכל אבל בspeed הוא רושם 667... הזכרונות שקניתי הם של ocz דגם reaper hpc 1GB 1066MHZ (זה ערכה של 2 סטיקים 1GB כל אחד). הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-P35-DS3L בבקשה עזרה...
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החדשה על המחיר של פנטיום 4 EE הזכירה לי משום מה תקופה נשכחת: המעבד הראשון שעבר את ה GHZ היה AMD ואז אינטל היו כל כך בפאניקה לשמור על תואר מלך הביצועים שהם הוציאו לשוק מעבד לא עובד (פנטיום 3 1.13 GHZ) לינק http://www6.tomshardware.com/cpu/200008282/index.html עכשיו לעומת זאת בגלל אותה סיבה בעצם (את'לון 64) הם מוציאים מעבד במחיר עצום שאף-אחד לא יכול לחשוב עליו בתור מעבד ביתי רק בשביל לשמור על התואר נשמע דומה?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי את לוח האם הבא: GA-945P-S3 (rev. 1.0) וכפי שאתם יכולים לראות, כתוב בספסיפיקציה שלו שהוא תומך בעד 4GB של RAM: "4 DDR II DIMM memory slots (supports up to 4GB memory) " האם ה-4GB האלה כוללים גם את הזכרון שעל כרטיס המסך? אני שואל כי קניתי 4GB זכרון לא מזמן, ואמנם יש לי כרגע winXP שמזהה רק 3.25GB מתוכם, אבל אני מתכנן לשדרג ל-win7 64bit בקרוב, ולכן קניתי את הזכרון. מה שמדאיג אותי הוא שכשהמחשב עולה, גם ה-bios מזהה רק 3.25GB ולא 4GB. (כרגע יש לי כרטיס מסך עם 256MB זכרון ואני עוד מתכנן לשדרג עוד כמה ימים לכרטיס עם לפחות 512MB זכרון) אגב, אם החשש שלי נכון, ומגבלת ה-4GB של לוח האם כוללת גם את הזכרון שעל כרטיס המסך, אז יש לי טעם בכלל לשדרג ל-win7 64bit או שיהיה עדיף לי 3…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מקווה שתוכלו לענות לי על השאלות שלי.. : 1. מה זה מעבד כפול ליבה? 2. מה עדיף יותר לעשות.. להשים במחשב שני זכרונות של 512 או אחד של 1024 ולמה ? וגם איזה להשים ddr או ddr2 ? 3. למה עדיף AMD על פנטיום כאשר מדובר במחשב למשחקים? אומרים שפנטיום יותר חזק בביצועים לא? זהו לבינתיים.. תודה רבה לעוזרים..
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וספציפית אני מתכוון ל ATHLON 64 3800 DUAL CORE S0CKET 939 BOX
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו פירסם תמונה ככה: שימו לב שב Proccessor תחת Powers זה מופיע על 19.50 W ,אצלי זה כל הזמן קבוע על 117.60 W, למה זה???
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה אתם מציעים לקחת מעבד Box והמאוורר יעשה את העבודה בצורה טובה או לקחת מעבד Tray ולהוסיף מאוורר? אני אשחק במשחקים כמו GTA V , Call of Duty המעבד: Intel Core i7-4790 Haswell אני רוצה לדעת אם מאוורר BOX יספיק לי או שעדיף לקחת מעבד TRAY להשקיע במאוורר קצת יותר טוב? כרגע אני חושב לקחת Tray + מאוורר - Arctic Cooling Freezer i30 מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, סוף סוף אחרי השקעה רבה וקריעת תחת קיבלתי את הזכרונות החדשים של MUSHKIN !!! קניתי 4 סטוקים של 1 G - mushkin eXtreme Performance 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM Unbuffered DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit System Memory. חלקכם יחשבו שאני קצת ... יתכן שאתם צודקים בכל מקרה הנה תמונה טובה שצילמתי בשבילכם\ן: הנה עוד כמה תמונות בסטייל:
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, עקב יציאת דור החדש של המשחקי המחשב (דום3, האף לייף2 בקרוב ועוד) החלטתי להחליף כמה רכיבים במחשב משום שאין לי מצב שבו אני יכול לקנות אחד חדש עכשיו המצב הנוכחי של המחשב שלי הוא כזה - כרטיס מסך Radeon 9600 XT, זכרון של 512 מגה ומעבד של 1.5 ג'יגה הרץ של פנטיום 4. אני מעוניין להחליף את המעבד לאחד טוב יותר אבל אני לא יודע אם לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדים חדשים של 2.4 או 2.5 ג'יגה הרץ. הלוח אם הנוכחי שלי הוא Jetway I401-R/I401 שזו איזה חברה סינית או יפנית אז בעקרון, איך אני יכול לברר אם הלוח אם יתמוך במעבד חדש, אשמח אם מישהו יברר זאת ויגיד לי פה כי אני ממש לא מתמצא בנושא הזה אם הוא לא תומך, על איזה לוח אם סביר ולא יקר אתם יכולים להמליץ לי? ובכלל, על איזה מעבד אתם יכולים …
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת שהמחשב יודע שמותקן עליו כפול ליבה ? איפה אני יכול לראות את זה או לדעת שהוא מכיר בזה ?? יש לציין שיש לי MSI K8N SLI PLATNIOM שמותקן עליו phoenix awardbios v6.00 ואני לא יודע אם זה הכי חדש שיש :\ help!...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/2006/07/14/amd_says_intel_conroe_power_claims_skewed/ :-X לא רגיל ל AMD
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שני מעבדים פיזים לא שתי ליבות כאילו שעל ה לוח אם יהיו שני סוקטים אם יש אז: תוכנות שבנויות למעבד אחד יעבדו טוב על התצורה הזאת? (לא כמו הדואל-ליבה שצריך תוכנות שמיועדות לניצול מלא של 2 הליבות) מה יותר טוב תאורטית (בהנחה שכל שאר הרכיבים נשארים קבועים כמובן- עד כמה שזה אפשרי) דואל-מעבד או דואל-ליבה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ייתן לי מבין שתי הלוחות ביצועים יותר טובים, ב OC, וגם בלליות איזה לוח יותר יציב אמין (למפרט שלי בצד) חשוב לי לציין ששניהם עולים 400 שקל וזה התקציב שלי לא פחות ולא יותר בקיצור על איזה אתם ממליצים?הסיבה היחידה שלי כרגע ללכת על MSI בגלל הPCI-E 2 וגם בגלל שהלוח יותר מעודכן טכנולוגית תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי מספר ביקורות ואת הסטיקי אבל עדין נותרו כמה שאלות.. 1. האם מעבד E5200 שעבר OC יספק את אותם הביצועים כמו E8400 בעבודות משרדיות\משחקים? 2. עד כמה גודל זכרון cache משפיע על הביצועים? תודה רבה!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי לאט לאט השבוע אני קונה לו עוד ההרדיסק(ברשותי יש כבר 40GB SEGATE 7200) ושמעתי שאפשר לחבר שני ההרדיסקים בחיבור רייד כול עוד הלוח תומך בכך כמובן. הלוח שיש לי כרגע לא תומך בזה אבל תוך חודש אני קונה לוח חדש ואני רוצה לשאול עם כדאי לי לקנות לוח שתומך ברייד, כמה זה יתן שינוי בביצועים, ועם אני יקנה ההרדיסק של חברה אחרת לא יהיו בעיות? ברצוני לשאול עוד שאלה כדי לחסוך תרד על איזה לוח עם רייד אתם ממליצים כי חשבתי ללכת על הp4p800 אבל לפי מה שראיתי הוא לא תומך ברייד
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.קניתי באייבורי corsair xms2 cl4-4-4-12 על כרטיס זכרון עצמו רשום נתון זה אך ב BIOS כתוב לי cl5-5-5-18 ניסיתי גם לראות ב EVEREST אך אין שם נתונים כאלו 2.המעבד הוא q6600 המפרט שלו כולל 8mb L2 cache אך EVEREST מראה 4mb L2 cache כאן אני לא יודע אם זה נחשב ל 4x2 או שגם כאן יש בעיה בחומרה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע פנום 965 שרץ על 4.2. מה שמאט אותי זה זכרון של 4גיגה ddr2( לוח ישן יחסית) חשבתי או לקנות לוח חדש לפנום וזכרון 8גיגה ddr3. או לעבור למעבד חדש לגמרי i5 לוח חדש וזכרון 8גיגה. הלב אומר להשאר עם הפנום. מה דעתכם? שימוש בעיקר bf4. יש לי כרטיס מסך 560ti. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי שבלוח שלי DS3. יש אפשרות לעשות בוט מכמה דברים USB וכל מיני. שאלתי היא: האם אני אוכל להתקין מערכת הפעלה מדיסק און קיי?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, הרכבתי מחשב עם מעבד AMD Athlon II x3 445 על לוח Gigabyte GA-880GM-UD2H ולספק כוח יש חיבור 4 פין בלבד למעבד כשעל הלוח החיבור הוא 8 פין.. האם אפשר לחבר את ה-4 או שצריך להחליף ספק? או לקנות מתאם? לא מתוכנן OC אגב.. לא מצאתי הבהרה לכך בחוברת של הלוח.. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#manual אשמח לעזרה :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_5400_gold_gx_xtc_dual_channel יש לכם מידע על הזיכרון הזה? אני מתלבט עם KINGSTONE..
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בביקורת זו אנחנו מסתכלים על לוח האם המתקדם והחדיש ביותר עבור מעבדי ה-Threadripper של AMD - זה שמוכן כבר עכשיו לקבל מעבדים עם 64 ליבות ולסחוט מהם כל טיפת יכולת לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
נגיד כתוב AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX אז המהירות היא 2400 לכל ליבה או לשניהם ביחד?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן, אל נא תהיו מופתעים. ;D המחשב הישן (בן 9.) מורץ כרגע על PIII 667MHz ו-512MB, וישנה בעיה תמידית; המחשב נתקע / מאתחל את עצמו מחדש פעמים רבות וברציפות, בכל שלב כלשהו. כלומר, התקיעה / האתחול יכולים להתבצע בטעינת מערכת ההפעלה (Windows XP), בעת גלישה באינטרנט, ב-POST, הבנתם את העניין. העניין, שמתסכל אותי כל-כך, היא העובדה שהמחשב יכול לעיתים לרוץ ימים שלמים ללא רבב. בעבר, כשקיבלתי הרבה שגיאות / תקיעות / אתחולים, עשיתי פרמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה, מה שפתר את העניין לזמן מה, עד שאלה חזרו שוב. מכאן, אני חושש שאולי: 1. הזכרונות תקולים. ניסיתי לבצע בדיקה עם התכנות הידועות והמוכרות, ולא התגלתה בעיה כלשהי. בדרך-כלל, כשהמחשב לא מאתחל את עצמו, ובמקום מופיע BSOD, רוב השגיאות…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה חברה של זיכרונות לגיימרים אתם ממליצים??
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגוף קירור (CM HYPER 212X) יכול קצת לזוז, הכוונה שאני יכול לסובב אותו קצת זה תקין ?? (אולי שהמשחה הטרמית תתיבש זה יהיה טוב ?) כל הברגים של הלוח אם הוכנסו בסדר חוץ מאחד מעצבן ביותר בצד שמאל למעלה הוא פשוט לא רצה להיכנס את הכנסתי אותו איכשהו בכל זאת אבל הוא לא יושב טוב, הוא קצת עקום אפשר להשאיר את זה ככה ? נכנסתי לביוס וראיתי שמהירות המעבד היא 4GHZ ויש לי 4790 (רגיל) למה זה ככה ? ואם זה תקין ? מה הלאה ? מה עכשיו אני צריך לעשות להגדיר בביוס דברים ? לעשות לו בדיקות מאמץ ? משהו כזה??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-