עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי המפרט הבא: i3 2100 8GB RAM SAMSUNG 840 EVO המחשב שלי מאוד מהיר, אך במידה ואחליף מעבד, זה ישפר את המהירות הכללית של המחשב? או שהוא כבר הגיע למהירות המקסימלית האפשרית? אני גם משתמש ב-SSD ב-SATA2...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by מאיה גרינברג,

יש לי מעבד ישן E4600 ולוח של אינטל 945GC הבעיה שהמעבד משחק 1GHZ במנוחה ו 2.4 בעבודה . אני לא רוצה את המשחק הזה ובביוס ביטלתי EIST על דיסאבל ועדיין זה משחק למה ? אני משתגעת! יש בעיה במעבד אולי ? הבטריה של הביוס תקינה הוא שינה את ההגדרה ורשום " NO " אבל זה עדיין מופיע המשחק של התדר . מה עושים ?

3. תודה לכל העוזרים .... ואם מישהו יודע מה ההבדל בין הצ'יפסט של אינטל p965 ל- g965 ? תודה.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לפני שבוע בערך היתה כתבה שמחירי מעבדי ה- AMD64 ירדו במחיר. אני לא ראיתי שום ירידה בשוק חנות. מתי זה אמור להכנס לפועל הירידה הזאת !?!?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by RuThLeSs,

יש בין שני המעבדים כ-300 ש"ח הבדל...האם זה שווה את המחיר? ואיזו ליבה יש למעבדים הנמכרים בארץ? מתי יגיעו VENICE? תודה על העזרה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מתלבט בין: P5Q Pro P5Q3 P5QC P5Q SE2 על Q9550 ומעוניין ב-OC משמעותי. על מה כדאי ללכת ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by morbidangel,

שלום לכולם קראתי מספר ביקורות ואת הסטיקי אבל עדין נותרו כמה שאלות.. 1. האם מעבד E5200 שעבר OC יספק את אותם הביצועים כמו E8400 בעבודות משרדיות\משחקים? 2. עד כמה גודל זכרון cache משפיע על הביצועים? תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני עובד עם לוח האם של MSI Neo2-i865PE. ה-FSB במקום לעבוד ב-200 עובד ב-203 ומהירות המעבד בהתאמה במקום 2400 מגה הרץ עומדת על 2435 מגה הרץ. בנוסף לכך ה-voltage ל-AGP הועלה עצמאית ל1.7v. חיים עצמאיים ללוח האם?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ולמה אף פעם לא מציעים לי AMD באף חנות מחשבים? זה כאילו לא אופציה באף מקום.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. קניתי לפני 4 חודשים מחשב עם DDR333 ואני לא בטוח שזה אכן 333 איך אני בודק כי אין מדבקה על הזכרונות (נ.ב. יש לי SANDRAאם זה עוזר). שאלה נוספת מה זה CAS והאם יש תמיכה בו בלוח שלי בפרט ובשאר הלוחות ככלל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by noamav,

היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7950 ולוח אם gigabyte h81m. אחרי שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שמתי לב לפער שבכותרת. איך הפער ישפיע על הביצועים, ומה ניתן לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי לאחרונה התחלתי לעסוק בעריכה וידאו מקצועית ... בעיקרון אני אעבוד המון על תוכנת פרימייר - אני מעוניין לשדרג את המחשב עד 1000 ש"ח יש לי מעבד E8400 - שקניתי אותו אז.... בשביל משחקים ושאר חלקי מחשב די נחותים (מפרט למטה) אשמח אם תוכלו לעזור לי בנקודות הבאות : 1. הלוח אם שיש לי.. יש לו שני סלוטים של זיכרונות ואחד מהם לא עובד !! - לכן או שאני מחליף את הלוח .. (יש לי עוד כרטיס זיכרון של 1 ג'יג'ה) - או שאני קונה כרטיס זיכרון אחד של 4 או 8 ג'יג'ה.. מה עדיף ?? 2. במפרט ה E8400 מופיע שמהירות השעון שלו עומדת על 1333, זה אומר שאני צריך לקנות זיכרון ולוח תואמים לאותה מהירות - האם זה הנתון היחיד שאני צריך לקחת בחשבון ? - עד כמה נופל המעבד שלי, ממעבדים חדשים שיש בשוק היום ( E840…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by eran256,

היי, רציתי לדעת מתי צפוי לצאת דור חדש של מעבדי אינטל? האם הארכיטקטורה תיהיה חדשה? או אותו סוקט(1155)? תיהיה תמיכה בDDR4? אולי quad channel? בקיצור כל מה שידוע או מעריכים על העתיד... ערן.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by לוח שנה,

שלום לכם, יש לי את הלוח Z77-D3H של גיגהבייט. התעסקתי קצת עם הקירור של הצ'יפסט ונשבר לי הבורג, כך שהייתי צריך לחזק אותו עם חוט חשמל חיצוני. זה די מהודק כעת, אבל לא כמו שהיה עם הבורג. עד כמה זה קריטי, ובפרט אם אני עושה OC? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by koby058,

מי יותר טוב והאם זה שווה את הפרשי המחיר ומה ההבדלים בניהם? לא עושה אוברקלוק בכלל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש את הפנטיום PD 930 3GHZ 2X2MB ויש את הקונרו E6300 1.86GHZ 2X1MB מה בדיוק עושה את הקונרו ליותר טוב מה930 המטמון שלו יותר קטן ומהירות המעבד יותר קטנה. אז מה בדיוק עושה אותו יותר טוב ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ראיתי שבלוח שלי DS3. יש אפשרות לעשות בוט מכמה דברים USB וכל מיני. שאלתי היא: האם אני אוכל להתקין מערכת הפעלה מדיסק און קיי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם זיכרון 512MB מסוג DDR400 קיבלתי מחבר שני כרטיסי זיכרון - כל אחד 256MB, רק אחד מהם הוא DDR400 והשני 266 (במקום 400). האם תיהיה לי בעייה להוסיף את שני הזכרונות במחשב (כדי להגדיל את הזיכרון ל 1G) תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by darkviper,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ורציתי לשאול: אם יש לי לוח אם ddr אז האם אני יכול לשים עליו זכרונות sdram? ??? ואיזה לוח אם הייתם ממליצים לי לקנות? ???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. לוח אם: Asus, 533FSB (אני לא בטוח מה הדגם המדוייק) מעבד: Intel Celleron 1.8GHz זיכרון: DDR333 256MB מחיר: 300 ש"ח האם הערכה הזאת שווה את המחיר שלה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי כלשהו ממה שיש לי עכשיו (ראו חתימה)?

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קיבלתי היום מחשב חדש מהבנק עם מעבד E8400 עם שתי ג'יגה זיכרון ,והרצתי נוסחאות מורכבות באקסל גם במחשב AMD ישן כאמור עם חצי ג'יגה זיכרון במקביל ,והפלא הוא שאין שום עדיפות לE8400 ! האם אפשר להסיק שמעבדי אינטל נחותים בעיבודים פיננסיים לעומת AMD ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לא ראיתי אותו באף חנות און ליין או בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום יש לי מחשב די ישן ומיושן אבל כרגע אני רק קונה זכרון חדש. https://www.amazon.co.uk/Corsair-CMZ8GX3M1A1600C9-Vengeance-Performance-Desktop/dp/B0085IZRSO/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1464702942&sr=8-2&keywords=Corsair+Vengeance+8GB אבל הלוח אם שלי ישן מדי ולא תומך בDDR3 אז אני כבר אקנה לוח אם חדש שבחרתי מההמלצות שנראה סבבה ויחזיק להרבה זמן https://www.amazon.co.uk/ASRock-Motherboard-Generation-Pentium-Celeron/dp/B00MI8D2D4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464796716&sr=8-1&keywords=ASRock+B85M-Pro3 אז רציתי לדעת קודם כל אם הלוח אם אכן סבבה ובעיקר אם אני צריך לבדוק תאימות של עוד חלק חוץ מהזכרונות. מתאים לכל מארז וכרטיס מסך ומעבד גם כאלה…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Vissor,

האם מישהו עבד עם לוחות של פוגיטסו ויש לו ביקורת עליהם? הנסיון שלי טוב איתם,אבל זה כמובן ביחס לכמות שיוצרה בשוק. אשמח לשמוע תגובות לגבי הלוח מהדגם הזה או לוחות אחרים של פוגיטסו. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, קניתי מחשב חדש והרצתי עליו כמה בדיקות כדי לראות שקיבלתי את הכל כמו שביקשתי ומשום מה הזיכרון (8GB 1600MHZ מה שהוזמן) מציג שהוא רץ על מהירות 667MHZ ולא 1600 MHZ, מדוע זה ככה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.