עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by danshimsh,

שלום לכולם, הייתי אתמול בסניף של באג ושאלתי לגבי USB3 על מחשבי דסקטופ. המוכר אמר שבמחשבים הרגילים אין אך ייתכן שיש בדגמים היקרים יותר. האם USB3 לא נכנס לשוק בכל מחשב חדש שיוצא ? מדברים על USB3 כבר הרבה זמן אם עדיין לא - מה הצפי? דן שמשוני

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by spectra,

שלום כולם, לאחרונה חיפשתי לוחות אם שתומכים בUSB 3 ושמתי לב באתר של ג'יגהבייט של הלוח שברשותי כביכול תומך USB3. קניתי את הלוח לפני שנה (נראה לי) וזה לא נשמע לי הגיוני.. יש למישהו הסבר לעניין הזה ?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by OmerDude,

hi guys, is it possible to do- use 3200 on a 2700 board?? will it run at the boards' speed (2700)? thanks, Omer BTW the board is asus P4S533-VM

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by PSdesign,

אז היום עם מפרט סופי באתי לKSP הכול טבו ויפה רק המוכר שם החליט שהוא שונא את הV-DATA.... בלי יותר מדי נמוקים. אז הוא הציע את הTWINS או את הקינג (למרות שהוא אמר שעדיף את הקינג כי הם יותר מתאימים ללוח אם... ) אני מדבר על סטיקים של ג'יגה... רצתי לדעת אם הוא צודק הוא שהוא סתם מנסה לסחוט ממני עוד כמה שקלים :\ כאילו ממה שהבנתי V-DATA אמינים כל עוד לא משתמשים בהם לOC או שיש לך סתם תקציב ענק... ולי אין, אז סתם להוסיף עוד 150 שקל על "שם" זה די בזבוז... בקיצור יש הבדל או לא? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by DCAG,

ובכן?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by Malt,

היי אנשים, שאלה לי אליכם אני יכול לקנות בהפרש של 10$ או שתי חתיכות של Corssair Value Select של ג'יגה עם תזמונים של 5 וbus של 800Mhz או Corssair XMS2 Kit של 2ג'יגה (שתי חתיכות של גיגה) עם תזמונים של 4 אבל 675Mhz. מה עדיף לדעתכם כאשר מה שיותר זול זה ה XMS2?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by yotep,

מה המתח של המעבד צריך להיות? כי ראיתי שאצל חבר שלי הוא על 1.84 מה שנראה לי מוגזם וגורם לטמ' גבוהות

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  8. לאחרונה קרה לי משהו מוזר, כבר התנסיתי עם מספר לוחות DFI NF4, ביניהם 2 עם זיכרונות TCCD של חברים ועוד אחד אתמול של חבר עם הBH-5 הנ"ל. התקנתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס והכל עבד מצויין, הותקן גם GTA:SA ושיחקנו קצת ועבד הכל מעולה, הלכתי, וכמה שעות מאוחר יותר חבר שלי פתח את המחשב ולאחר כחצי שעה(לפי מה שהוא אמר) המחשב תקע מסכים כחולים בלי סוף עד לרמה שאי אפשר היה להעלות אותו במצב רגיל אלא רק בSAFE MODE, אחר כך הוא גם עשה ריסט וציפצף. שבאתי הסתבר לי שבDEBUG LED דולקות 3נורות מה שאומר שיש בעיה בזיכרונות. לקחתי זיכרון SAMSUNG TCCC 512MB מהמחשב של אחותו והוצאתי את הBH5, שמתי אותו בסלוט הראשון השני והשלישי והוא לא עבד, בסלוט הרביעי המחשב עשה בוט והכל עבד מצויין עלה לוינדוס ועבד לל…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by MiGHTyDuCK,

אני יודע שעדיף אני לא יודע מה ההבלדים ביוק אומקיםVENICE ההפרש הוא 50 שקל שווה את ההפרש ? ATHLON 64 3000 WINCHESTER BOX 939 909 NIS ATHLON 64 3000 VENICE 939 BOX 959 NIS

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  11. Started by deannahum,

שלום הזמנתי השבוע מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ Venice 939-socket... בקופסא שהמוכר הציע לי לא רשום (לא מוזכרת המילה) Venice... המוכר אומר שזה Venice למרות שלא רשום. הקופסה נראית בדיוק כך : רציתי לדעת אם זה אכן וניס... ואם כן, אז איפה בדיוק רשום שזה וניס ? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by captaincaveman,

טוב נו, אז בחנות אחת בינתיים (שימו לב, לא PREORDER אלא IN STOCK)... איפה? newegg כמובן. נכון לעכשיו רק 3500+ אבל בטח האחרים יצוצו בימים הקרובים.

• 29 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by yotam.m,

יש לי שאלה קטנה מה ההבדל בין שתי הליבות האלו במעבדי AMD. ולמה ליבת san diego נמצאת רק במעבדים גבוהים מ AMD 3500+ ביצועים, בקרי זכרונות, או מה שלא יהיה. תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by IP,

וגם איזה גרסה הכי כדאי להתקין ואיך? אתם חושבים שזה יעזור במשהו? (עד עכשיו הכלל לא התעסקתי עם זה) תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  15. תודה רבה לעוזרים....

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  16. Started by shlomom,

ההודעה קצת באיחור אבל היוזמה מעניינת למדי. חברת VIA הודיעה (באוקטובר 2006) על מעבד מתוצרתה בשם C7®-D (מריץ X86) שצורך 20W בלבד. הם אמנם לא מתחרים ישירים של AMD ו INTEL אבל ישנם מוצרים רבים שמעבדים קטנים ודלי הספק נחוצים בהם. היוזמה המענינת היא ש VIA מחשבת את ההספק שהמעבד צורך במשך 3 שנות עבודה ומתחייבת לטעת עצים שיצרכו כמות דו-תחמוצת הפחמן זהה לכמות שנוצרה בעת יצירת האנרגיה למעבד, כך שלא תהיה פגיעה באיכות הסביבה. מעבד ה C7®-D שקול ל 4 עצים רחבי עלה. אם כן יש לנו מדד חדש להערכת מעבדים. מעתה אמור מעבד ה INTEL שלי שקול ל 26 עצים כמה עצים המעבד שלך? לעמוד המוצר

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by f_b_i,

האם יש להשיג בארץ את הסדרה הזאת של הלוחות אם? שהסתכלתי במפרט יש דגם שתומך במעבד של אינטל ויש דגמים שיש להם מעבדים של VIA על הלוח,הבנתי נכון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by wiretap,

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג לוחות כאלו בארץ? אני זוכר שלפני כמה זמן ראיתי כאלו בפלונטר, אבל נדמה שהם נעלמו מרשימת הלוחות למכירה שלהם. תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. Started by epiknx,

שלום רציתי לשאול עם למישהו מחברי הפורם יש מושג איפו אפשר לקנות את הדבר הזה בארץ. אני פשוט חייב להשיג אותו . אתר:http://www.via.com.tw/en/products/mainboards/motherboards.jsp?motherboard_id=470

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by Lucky7,

VIA have led the way in pioneering the unified driver set. The VIA 4in1 drivers, often known as a VIA 4in1 service pack have been the mainstay of VIA systems for years - optimizing stability and comparability. Today (10 December 2002) is an historic occasion, as VIA changes the name to VIA Hyperion 4in1 drivers and launches the driver set, optimized for performance for VIA's latest chipsets. The name Hyperion will most certainly supercede the name 4in1 all together in the future, but "4in1" has been kept in the name for identification sake. The version numbers also continue on from the 4in1 driver series so as not to confuse our customers. Users downloading drivers for…

21. Started by turtleman,

הבנתי שמבחינת OC הK8T800 גרוע. אבל אם אני לא רוצה לעשות OC איזה צ'יפסט עדיף?

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  22. Started by roadrunner,

במיבחנים של hardocp הKT600 החדש לוקח את ה-NFORCE2 החדש אפילו שאין לו DUAL CHANNEL תחשבו מה יקרה אם יוסיפו לו DUAL CHANNEL

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  23. הם השתגעו או משהו?! ;D ;D מעבד עזרא ומעבד נחמיה :o ;D ;D מה עם מעבד לימור ומעבד שימעון? במהירות 1.4 ו1.5 בהתאם :D ומעבד שוקי 1.8 מבוסס ליבת אדוני ;D ;D ;D

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by Decktor,

שלום לכם כרגע קראתי בחדשות על זה שיש לVia בעיות תאימות עם הRadeon 9700 מה שמעניין אותי זה עד כמה הן חמורות ואם זה יפריע לי בשידרוג שאני מתכנן יש לי Gigabyte 7vtxh+ שמבוסס על KT266A

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  25. ובשונה מהSLI של (3Dfx )nVIDIDA הdualGFX מאפשר חיבור מקבילים של כל כרטיס, מכל יצרנית, גם של ATi http://www.hkepc.com/hwdb/k8t890driversli-1.htm גרסאה מתורגמת: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fk8t890driversli-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 אם הלינק לא עובד תשתמשו במתרגם של אלטה-וויסטה, http://babelfish.altavista.com/ תתרגמו מסינית מופשטת לאנגלית.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.