עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ItayGurvitz,

שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך 8800GTS 640MB וברצוני להוסיף עוד כרטיס 8800GTS 640MB שיעבדו ביחד ב SLI. יש לי 2 PCI slots ו 3 PCI express x16 הלוח אם שלי תומך Crossfire, אך לפי מה ששעמתי, גם ב SLI. הבעיה היחידה היא הדרייברים. הלוח אם שלי קישור: http://xtreview.com/addcomment.php?id=479&view=Intel-D975XBX2-motherboard "Formally chipset i975X can supported not only CrossFire, but also SLI, and even Quad SLI. In two last cases the problem consists only in the limitations, of drivers. " אז יש אולי דרייברים פרוצים או משהו? מצאתי 8800GTS 640 ב 450 שקל בלבד (יש שנייה) ואני ממש ממש רציתי לקנות. אולי לא קשור לכאן... אבל מי שרוצה לוח אם Crossfire חזק... אולי יחליף איתי ללו…

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by qpalzm,

בהשוואה ל-318mhz עם SLI-DR: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2620&p=10

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by I T Z I King,

אני משתגע כבר, אני עומד לקנות מחשב ואין לי מושג מה לעשות. חשבתי ללכת על הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe ולשים עליו כרטיס מסך eVGA 7900GT 256Mb אבל מסתבר שכמעט ואין הבדל בין SLIX16 לבין SLI מה שאומר שאני אבזבז המון כסף על לוח שלא שווה את זה... תנו עצה, זה המפרט שלי נכון לעכשיו, איפה הגזמתי? AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 GEIL 1GX2 PC3200 400MHz DDR SDRAM Aluminum Blue Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS eVGA 7900GT 256Mb PCIe LG GSA-4167B DVDRW Bulk Black Thermaltake Swing VB6000 Black No Psu Window Enermax Liberty 400W Active PFC

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  4. שלום לכולם , אני מעוניין לבנות שרת ואני עושה שעורי בית. נוכחתי לדעת שקיימים בשוק מספר תדרים שבהם SLOTים של PCI עובדים וכמו כן (אני לא זוכר את המונח המקצועי אז תסלחו לי) 64 BIT או 32 BIT הייתי מעוניין לדעת האם לוחות אם בייתים של P4 החדשים או לוחות אם של AMD 64 BIT עם SOCKET 939 תומכים ב SLOTים של PCI של 64 BIT למה אני שואל זאת כי קיימים כרטיסי רשת לשרתים שאני מעוניין להשתמש בהם וכרטיסים אלו תומכים ב : Supports PCI-X 133Mz וב 64-bit הכוונה היא ל SLOT עצמו. מה זה PCI-X ? השאלה האם דברים אלו נתמכים בלוחות החדשים הבייתים שנמכרים היום ? שאלה נוספת היא עומס העבודה המוטל על המעבד. קיימים בשוק לוחות אם שבאים עם בקר RAID של SATA בעלי תמיכה ב 0 ו 1. אני מעוניין לבצע RAID…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  5. Started by אבי11,

שלום רבותי אם יש למישהו מידע על מתאם slotket ms6905 master לפנטיום3 אודה לכם על כל מידע לנ"ל תודה אבי

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by l_r_c_t,

שלום בDevice Manager הדבר היחיד שלא מוגדר הוא הSmBus Controller. האם יש דרייבר מיוחד בשבילו ואיך אני מגדיר אותו. (לידע כללי הSmBus Controller שולט בתעבורה בין הלוח אם לבין הרכיבים המונחים עליו?) תודה על העזרה ועל המידע.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Cha,

אהלן... יש לי שאלה בנוגע ללוחות אם .. אני רוצה לקנות לוח אם חדש ושיהיה כמה שיותר חזק.. הבנתי שיש מספר סדרות מה עדיף מבין שניי אלו ואם אפשר להסביר לי מה ההבדל ואיך זה מתבטא socket 1366 או socket 1156 מחכה לתשובה תודה רבה!

8. Started by Black_Citadel,

אני כמעט בטוח שכן אבל בגלל הספק הקטנטן שאלתי

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by Dr.Hoffman,

מישהו יכול להביא לי בבקשה קצת מידע על התושבת של אינטל - 7 Socket,אני יודע שהיא ישנה אבל אני צריך לדעת לאיזה מעבדים זה ואיזה זכרונות היא מתאימה בדרך כלל... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by gondor,

יש טעם לחכות למעבדים/לוחות מבוססי socket 939 או שביצועי ה 754 עדיין מספקים לטווח הקרוב ? האם ה 754 מהיר/איטי יותר ביחס ל AMD שעובד ב dual channel ? ( הבנתי שזה לא קיים ביחד )

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by idanohh,

מה ההבדל ולמה 939 עולה יותר ( גם במעבד וגם בלוח )....

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by CashMAn,

שלוםם!! תגידו מישהו יודע מתי הלוח הסוקיט הראשון של אינטל 775 בבקשה אני צריך לדעת ?...

13. אני עומד לקנות SOCKET 939 עם זיכרון DDR400 השאלה שלי היא כיצד עדיף לבנות את המערכת מבחינת ביצועים טובים יותר - 4X512 או 2X1024 ? כמו כן, האם עדיין חייבים להתקין זיכרון בזוגות או שאני יכול לשים למשל רק מודול זיכרון אחד ועדיין לקבל ביצועים מושלמים ב- DDR400? תודה

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  14. Started by prelly,

רציתי לדעת מתי יצא ה מעבדי s-939 והnforce4

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by guyyug,

socket A = soket 462 או שהם שני דברים שונים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  16. Started by ברבוניה,

הי, הלך לעולמו לוח האם שלי GA-7N400S איפה אני יכול לקנות לוח חדש ? (אני גר באזור ת"א) יש המלצות על לוח מסויים ? חשבתי כבר לעשות שדרוגון למחשב שלי אם אני כבר אשדרג למעבד חדש יותר אז אני גם אצטרך גם מארז חדש ? תודה לעונים חיים

17. Started by HardWarePassion,

קודם כל שלום לכולם יש לי כרגע פנטיום 3 - 800 בעסק(משרד) ונמאס לי ממנו מעבד-לוח-זכרונות ישנים ואני מעוניין לבנות מחשב חדש. הבעיה היא כזאת ! בניתי מחשב בעלות מינימלית של לוח+מעבד ( 462 ) ויצא לי בין 600-800 ש"ח השאלה היא אם לא עדיף להשקיע טיפה יותר ולקנות לוח 754 עם מעבד של 64 ביט ? כי טווח ההפרשים נמוך מאוד. ( 300 - 400 ש"ח ). הבאסה היא שהבנתי מיבואן שאני עובד איתו שהלוחות של AMD 754 לא דואלים ! . *דרך אגב הלוח של ECS עם השבב NFORCE2 הוא כן דואלי. מה לעשות ? לקנות את הלוח המתקדם 754 או שעדיף להישאר ב 462 ? עם לוח שהוא דואלי ?. ***היבואן שאני עובד איתו הציע לי לוח ל 754 ב 99 $ של ABIT ------> http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MB018# אם אפשר חוות דעת על…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by pazer005,

אני קצת לא מעודכן למרות שניסיתי להסתכל הנעוצים: האם התושבת כבר יצאה ופשוט כל לוח תואם ל-amd64 החדשים של 4000+ כבר מתואמים לתושבת הזאת?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן! ;D יחליפו את השם ל סוקט M2 לסוקט AM2 :D ויש שם רשימה קצרה של מעבדים חדשים שיצאו... http://www.theinquirer.net/?article=28367

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by T-Flash,

האתר Dailytech הודיע כי AMD גילתה ללקוחות ה OEM שלה מעט מידע מעניין אודות הדור החדש של מעבדי AMD, שישבו על תושבת ה Socket AM3. המעבדים יווצרו על מיקרו ארכיטקטורה חדשה של AMD, ה K8L אשר תביא עמה מגוון שיפורים וטכנולוגיות חדשות. המעבד החדש יתמוך בזיכרון DDR3 אשר יביא איתו מהירויות זיכרון גבוהות במיוחד, וכמו כן צפוייה תמיכה ב HyperTransport 3.0. האתר גם מודיע כי מעבדיי Socket AM3 יתאימו גם ללוחות תומכים AM3 וגם ללוחות התומכים AM2 בלבד. הבשורה משמחת מאוד, כיוון שלפי הנתונים הקודמים שיערנו כי משתמשי AMD שירצו להשתדרג למעבד חדש יצטרכו להחליף גם לוח אם. המעבדים הראישונים לסוקט AM3 אמורים לצאת באמצע השנה הבאה.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  21. שלום, אני מתלבט לגבי בחירת מעבד עבור המחשב החדש שאני קונה, חשבתי לקחת או athlon64 3500 (סוקט939), או athlon64 3400 (סוקט754), עכשיו, השאלה שלי היא האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים בין המעבדים? אשמח אם תגבו את דעותיכם בקישורים להשוואות ובנצ'מרקים. תודה רבה! יניב

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by BIGWOLF,

קראתי באחד האתרים ש AMD לא תשתמש בתכנולוגיות ה - SOI (סילקון - און - אנסולטור) בגרעין ה BARTON המיועד לעבודה עם שדרת K8 החדשה של ATHLON XP. אז מה זה SOI ? שאילה נוספת: במאמר בזה גם נכתב שאחד השיפורים יהיה הוספת L2 512K - ו שינוי ה FSB מ 266 - ל - 333, אז אם כך מה המשמעות ללוחות אם וזכרונות שאנו רוכשים עם FSB 333 כמו ה 7VRX לדוגמה אם בכל מקרא המעבדים עובדים על FSB 266 ? תודה

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Regev,

איך SOLTEK נחשבים בלוחות אם?????? מה שאני יודע שהם וASUS היחידם שנותנים THERMICAL DIODE לAMD.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. בהמשך לחדשה שפרסמתי זה עתה. מה דעתכם על הלוח הזה מבחינת הביצועים שבביקורת? האם יש מקום ללוח אם כזה בארצנו הקטנטונת? האם תמליצו למישהו שהולך רק על אינטל על הלוח אם הזה על מנת לחסוך לו בשדרוג? גם חברות אחרות מציעות פתרון דומה. ל-ASUS יש את ה-P5P800, ל-ABIT יש את ה-AS8 ול-GIGABYTE יש את ה-GA-8IP775 (שלושה דגמים) מה שאומר שיש כבר ארבע חברות שחשבו על לקוחות של אינטל שרוצים מעבד מהיר יותר (ולא אכפת להם שהם חמים מאוד ) אך לא מוכנים לשלם הון תועפות על זה. הערות והארות - זה המקום כמובן.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אנשים אני נואש אני חייב לדעת ומהר מה לקחת אני רוצה סה"כ OC נחמד של 250 לזכרון ולמעבד אני יודע שהנאו יכול לתת למעבד את כל הכוח אבל גם ש3.2 אמורים (עקרונית , ע"פ סקירה של של זכרונות הtwinmos האחרונה) לתת אופציה ל250 מDFI ת'כלס אין כל עליונות על הNEO, רק בOC , אבל אני הרי לא רוצה משהוא רצחני וגם BH-5 פרימיום ספיד , או ADATA האדומים (500DDR) עזרו קונה, מחר גג מחרתיים

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.