עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Trumpeldor,

טוב היה לי ת'רד דומה לפני מספר חודשים שלא התממש בסופו של דבר, אבל החלטתי לא להקפיץ אותו... המפרט שיש לי CORSAIR CMX512-3200C2 512MB 400MHZ PC3200, XMS-PC3200C2 Rev5.1/6.1 (2-3-3-6-1T) --chip--> Mosel Vitelic 5ns מעבד A64 3000+ s.754 newcastle לוח EPOX 8kda3j (DIMM voltage 2.5-2.8v) אני מתלבט בקניית זכרון נוסף ?512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2? עולה כ490ש"ח ולעומתו ?512MB A-DATA? 500MHZ עולה כ400ש"ח ההפרש מחירים זניח בהנחה שהקורסייר זהה לסטיק שיש לי כבר (אמנם הצ'יפ לא מזהיר, אבל לא מתוכנן אוברקלוק שובר שיאים, רק משהו פשוט בהמשך) הוא עדיף על ה ADATA ? ובמידה והצ'יפ עליו שונה ? נאמר XMS-PC3200C2 Rev3.1 (2-3-3-6-1T) --chip--> Infineon B-5, האם זה בכלל משנה ? או שדווקא ה A…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Oranl,

היי, הרכבתי מחשב עם מעבד AMD Athlon II x3 445 על לוח Gigabyte GA-880GM-UD2H ולספק כוח יש חיבור 4 פין בלבד למעבד כשעל הלוח החיבור הוא 8 פין.. האם אפשר לחבר את ה-4 או שצריך להחליף ספק? או לקנות מתאם? לא מתוכנן OC אגב.. לא מצאתי הבהרה לכך בחוברת של הלוח.. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3475#manual אשמח לעזרה :s05:

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום יש לי שאלה קטנה. האם אפשר לחבר ללוח בעל תושבת של כרטיס מסך pci-e, כרטיס שהוא agp? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Night,

?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ggaall,

יש לי שתי כרטיסים של 8gb מחוברים, אך המחשב לוקח כל אחד מהם רק כ4gb. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by arnon,

בפנדה אומרים שאין יבואן רישמי שמביא את הגירסה האלחוטית והגירסה הרגילה עולה 1300 בIQPC אומרים שהם מוכרים מיבואן רישמי את הגרסה האלחוטית ב1187 מה אתם אומרים האם יש יבואן רישמי לWIFI

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום. יכול שזאת השאלה ההזויה ביותר שנשאלה בפורום, אבל הסקרנות הורגת אותי. לאחרונה קראתי איפושהו שמעבדים זהים יכולים להיות "שונים". לא זוכר איך ולמה - משהו שקשור ל Batch או Stepping? אני מצרף כאן תמונה של שני מעבדים זהים (i7 950), ומבקש לבחור את ה"טוב" מביניהם אנא - סלחו לי, אבל הסקרנות לפעמים גוברת

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. האויב הגדול ביותר של משפחת Core i5 מגיע לביקורת - Ryzen 5 3600X הוא מעבד שש ליבות שכבר החל לתפוס את מקומו בשוק בתור חביב המשתמשים, ואתם מוזמנים להמשיך לקרוא ולגלות האם הוא ראוי לכל המחמאות לכתבה

9. ראיתי שבארה"ב הוא כבר נמכר. מה יהיה מחירו בארץ לפי דעתכם ? ושאלה שניה: האם הלוח הזה יתמוך במעבד הזה (E2180) ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581829 אני ממש צריך את עזרתכם בנושא זה, לא בא לי לקנות לוח שלא יתמוך במעבד, ואח"כ להיתקע איתו. תודה רבה לכל המשיבים.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

טוב, אז אח שלי החליט שלא טוב לו עם הסלרון החמוד והישן שלי (2.1 ג'יגה) אז החלטתי להחליף לו אותו. כיוון שיש לי כמה חלקים שאני לא ממש צריך (פירוט בהמשך) אז החלטתי להסיר גם אותם בלי חשש מהמחשב ולבצע איזה החלפה קטנה עם מישהו שאני מכיר. עכשיו, המעבד החדש צריך להיות פנטיום 4 עם באס של 533 מגה הרץ, הדבר החשוב הוא שאיזה מהירות אני יכול לקבל במקום החלקים הבאים: מעבד סלרון 2.1 כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 (כולל הראק כמובן) וכונן DVD של אסוס X12 בדיקה מהירה שלי העלתה שהחלקים שווים כחדשים 1300 ש"ח, הם במצב מצויין (רק קצת אבק, לא נורא) ועובדים כמו שצריך, אז מה דעתכם? איזה מעבד אני יכול לקבל במקומם בלי להוסיף כסף? תודה וסוף שבוע נעים. נ.ב. המלצה שלי, אל תשימו סלרון על SQ800, זה …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ~Pizza~,

היי. ברשותי סטיק אחד של Kingstone hyperx gensis 8GB 1600mhz. אני חושב להוסיף סטיק נוסף ואני רוצה שזה יעבוד בDual channel, העניין הוא שאני מתקשה למצוא איפשהו בארץ סטיק נוסף כזה. השאלה שלי היא- האם דגם אחר דומה יתאים? זה למשל: http://www.tms.co.il/product/13563 לא רואה כל כך מה ההבדלים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני רוצה להרכיב מחשב שיריץ סרטים בלבד, אני רוצה מעבד קר כדי שלא שישמעו את המאוורר שלו (פעם אחרונה שבדקתי הוידאו שלי היה שקט ), לוח עם כרטיס קול מובנה, ועדיף גם עם כרטיס מסך מובנה עם TvOut בשביל חיבור לטלוויזיה. זיכרון 256 זול, לא משנה איזה מהירות. הדגש הוא על שקט וביצועים לסרטים בלבד. לא משנה אם זה אינטל או AMD או אפילו VIA, לא משנה DDR או SDRAM, שיריץ סרטים! עדיף גם במחיר זול מאוד. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by idanashh,

שלום שמי עידן ואני מאוד שמח שהאתר ניפתח מחדש (הפורם) אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני רוצה ליקנות לוח ומעבד חדש אבל אני לא יודע איזה כדי לי, כמובן שאני רוצה AMD אבל יש מלא סוגים, אני רוצה משהוא שיתאים לאיזה אוברקלוק טוב אבל לא צריך להגזים אני מקווה שתעזרו לי בתודה עידן נ.ב יש לי זכרונות 3*64 PC-133 אבל אני חושב שאני יסתדר עם זה יש לי רק 1200 ש"ח

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מחירו של הלוח שלי בשוק בארץ עומד על משהו כמו 690 שקל! איזה לוח כדיי להזמין במקומו? כי הוא לא עובד טוב עם כרטיסי NV17 שאני משתמש בהם! ועידכון ביוס לא עזר לי ולא עזר להרבה אנשים ברשת שדברתי איתם ! אז תמליצו לי בבקשה תודה מראש :-)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אם הבנתי נכון, ה Q6600 כבר לא משתלם היום מה שמשאיר אותי עם Q8200 שמגיע בתדר סטוק של 2.33 (1333FSB) מכפלה 7 ו 4 מגה קאש (¤1015) Q9300 שמגיע בתדר סטוק של 2.5 (1333FSB) מכפלה 7.5 ו 6 מגה קאש (¤1200) ו Q9400 שמגיע בתדר סטוק של 2.66 (1333FSB) מכפלה 8 ו 6 מגה קאש (¤1340) על פניו נראה שה Q9400 הוא המתאים ביותר, השאלה שלי היא איזה מהם הוא המתאים ביותר למחיר אציין שאני מתכוון להמהיר עד 3.2Ghz (GIGABYTE GA-EP45-UD3R, G.skill DDR2 4096MB 800MHZ HK CL4-4-4-12, SeaSonic 500W ET)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by avivboker,

מה ההבדל בין מעבד BOX ל TRAY? זה איזה שהוא רכיב שונה או מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שאלת השאלות ..... כמובן מבלי לאבד ביצועים .... https://www.youtube.com/watch?v=gjdRQ2iEccI

18. מה הפקטור המשפיע ביותר על זמני טעינה במשחקים(התחלת משחק חדש/טעינה בין שלבים) האם זה כרטיס מסך חזק או מעבד חזק במידה שזה שניהם מה אחוז ההשפעה של כל אחד מן הגורמים? תודה מראש לכל העוזרים

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by orirulez,

המעבד כולל GPU. האם הוא יכול להחזיק הזרמת סרטי 1080P בHDMI ללא כרטיס מסך נוסף?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Styx,

שלום חברים לקראת BF4 החלטתי לשדרג ל8GB מכייון שאני לא כ"כ בטוח מה יש לי בדיוק על המחשב אני מוסיף פה שתי לוגים(אחד של CPU-Z והשני של speecy) אשמח להמלצות תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Or ei,

אני רוצה לקנות לוח חדש תמליצו לי בקשה על דגמים שהם גם טובים לOC ראיתי את הלוח הזה והוא די מתאים.... Asus TUV4X-E מה אתם אומרים עליו ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eli.g,

יש לי רק 128 זיכרון rdram(אני יודע עלוב) אבל רוב הדברים עובדים בלי בעיה כמו nba2003 רק עולה קצת לאט אבל חפיף. הא כן,יש לי מעבד intel pentium 4 1.6 ולוח של אינטל d850gb (נראה לי) ככה שדי נדפקתי אם המחשב למרות שקניתי אותו לפני שנה וחצי. או קי אז השאלה היא ההם להוסיף עוד זיכרון כשאני יודע שעוד כמה חודשים אני הולך לשדרג את המחשב למחשב מבוסס amd שכמובן לא יתמוך ב rdram? :bash: ???

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by noamav,

היי, קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7950 ולוח אם gigabyte h81m. אחרי שהתקנתי את הדרייבר של כרטיס המסך שמתי לב לפער שבכותרת. איך הפער ישפיע על הביצועים, ומה ניתן לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Yossi Asuline,

מקווה שזה קשור לכאן אם לא תסגרו , ככה יש לי מחשב נייד של אסוס שקיבל מכה ומאז הוא נכנס למצב bios ותקוע עליו להלן התמונה , בבקשה תעזרו לי לחלץ את המחשב

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.