מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות Core I5 6600 ויש לי זיכרונות של 1333 על 1.5V. הבעיה היא שבפירוט של המעבד רשום שהוא עובד עם 1333 על 1.35V. אז אני רוצה לשאול, האם זה באמת משנה? ובמידה וכן, האם לשנות את הוולטאג' בביוס יעזור?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני שוקל ברצינות החלפת מעבד לאחר ביצועים מאוד ירודים במשחקים,בעיקר BF4,שם אני משחק על FPS ממוצע של 20 עם הרבה דרופים,בקיצור לא שחיק. אני כרגע עם PENTIUM G840,וחושב להחליף לI5 3470,מה דעתכם? הוא די זול(בסביבות 750 שקל) ומתאים לצ'יפסט שלי(B75),כלומר אני לא אצטרך לקנות גם לוח אם. אשמח אם תשתפו אותי בדעותיכם לגבי המעבד ולגבי כמה זמן הוא יחזיק לי,תודה. (כרטיס מסך-GTX 660,8GB RAM)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (מפרט מצד ימין ) בתקציב של 2000 שקל בערך. פתחתי ת'רד בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388086.0 אבקש ברשותכם לקרוא את הת'רד האמור לפני השאת העצות. בפורום מפרטים הציעו לי קודם כל לברר אם הלוח אם שלי תומך במרובעי ליבה או לא. חוץ מזה, אין לי איזו שהיא אג'נדה בנושא השידרוג מלבד הרצון להגיע לתוספת הביצועים הגדולה ביותר האפשרית למפרט שלי, בתקציב הנתון. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, מישהו במקרה יודע איפה ניתן לקנות בארץ ddr4 בקיט של 2x8 או אפילו 4x8? ניסיתי להזמין באמאזון אבל לוקח להם הרבה זמן והם כל הזמן מעקבים את המשלוח ככה שאני שוקל לבטל...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט הנוכחי: AMD Athlon "Barton" 2500 @ 3200 לוח אם Abit 512mb DDR 400Mhz Geforce 5900XT מה יתן לי שיפור משמעותי יותר בביצועים במשחקים? שדרוג א: שדרוג מעבד + לוח אם שדרוג ב: שדרוג כרטיס מסך + הוספת 512 מגה זיכרון פנימי
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 1G זיכרון במחשב. אם אני משחק נניח ב- DOOM 3 כמה שעות ורוצה לראות לאחר מכן כמה זיכרון פנוי נשאר לי, אם בכלל נשאר. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלוח שלי הוא: Intel D850GB. אני מעוניין להוסיף עוד כמה מוואררים. הוצאתי את ה"מפה" של הלוח, וראיתי שיש לי 4 כניסות ( אחת מאוכלסת ע"י מאוורר המעבד ). עד כמה מאווררים זה יהיה בטוח לחבר ללוח? ( מאוורר לדים אחד 80MM, ואחד ג'נרי 80MM ) ( ספק 250W )
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מתכנן בזמן הקרוב (חודש עד שיגיע) לקנות מעבד דותן 1.73 533 מגהרץ ואת המתאם של אסוס ללוח שלי ולדותן! עכשיו יש לי שאלה העם הצורה שבא המתאם מיתלבש תפריע לקרור גז להיתחבר למעבד? כאילו איך גופי הקרור יתלבשו על מהעבד העם בעזרת הטבעת השחורה עם ה-4 פינים או בעזרת חיבור מיוחד! בכול מקרה עם מישהו לא הבין אותי אני פשוט ישמח לקבל תמונות מאתרים שאני לא מצאתי שמראים איך המתאם מיתלבש ואיך הקרור וכו וכו וכו תודה..
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכל המעוניין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2668&products_id=19631
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה ללוח אם עבור מחשב שיכלול את הרכיבים הבאים: מעבד אינטל i7 6700 (ללא אוברקלוק) זיכרון 16gb ddr 4 זמני כרטיס מסך gtx 1060 חשובים לי אפשרויות USB 3.0 ו USB 3.1 יציאות+תעבורת נתונים. ׁ( אני צריך לחבר 5 מכשירי USB לא כולל עכבר ומקלדת חלק מהם תומכים ב USB 2.0 ) הסכום בסביבות 550 שקל. עדיפות לASUS ו GIGABYTE ללוח יתחברו: חוץ (מעכבר ומקלדת ) כרטיס קול חיצוני , סינטיסייזר , מקלדת נגינה . מולטי אפקט , וג'יסטיק למשחקים + 2 לרזרבה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3025 לא ייאמן אני רוצה לקבור את עצמי כבר הזמנתי מהם מחשב וקניתי 1GB של טווין מוס ב-580 שקל ובמחיר הזה יכלתי לקבל 2GB :'( תנחמו אותי :-[
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב ייועד לגיימינג קל עד בינוני כי הבן שלי בדיוק בשלב המעבר ממשחקי ריימן למשחקי GTA/DOOM וכדומה... מעבד - האם הפרש הביצועים בין i5 7500 ל i5 7600 שווה את ההפרש במחיר של 133 ש"ח? האם הAlpine 11 Pro מספיק למשימה? זכרונות - Hyper-X או Kingston? שניהם במהירות 2133 סטיק בודד של 16GB DDR4. לגבי המהירות, הייתה שמועה ש2400 לא מוצלחים באותה מידה כמו ה2133, האם זה נכון או שלרכוש 2400? המבנה של הHyper-X יותר "קרבי"(צלעות קירור), משמעותי? ההפרש במחיר 33 ש"ח. לוח - GA-H270-HD3 או GA-Z270P-D3 ? אם אני לא טועה בZ270P יש תמיכה לזכרונות מהירים יותר(לשדרוג עתידי...?) ותמיכה בUSB 3.1, שניהם באותו המחיר 491 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף Phenom II X2 550 + GA-770-UD3 האם כל הX2 550 בעלי מכפלה פתוחה? המעבד יכול לעבוד ב3.8GHZ עם קירור סטוק? או E6300 +P43DS3L + XIGAMTEK 963?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לוח האם שלי התפגר וזה הזמן כנראה לקנות סט חדש של מעבד ולוח אם. שניהם יורכבו ביחד עם: radeon hd4670 hynix 2x512mb (ישודרג לאחר קניית הלוח אם + מעבד לזוג סטיקים של 2 ג'יגה) creative sound blaster live 24 bit wd 120gb sata2 wd 250 gb sata2 ocz modstream 520w לגבי המעבד: אני לא מעוניין ב-quad וחשבתי על E7200/E6650 שאוכל אח"כ להמהיר כרצוני - חשוב לי מאוד יחס התמורה למחיר. לגבי הלוח אם: אני רוצה משהו פשוט ואמין, עדיף של gigabyte. לוח האם האחרון שנשרף והתחיל את כל העסק הזה היה dfi lanparty ultra-d שקניתי ב-1200 בזמנו, אז אנא, משהו פשוט שיתמוך ב-OC מכובד ויהיה זול ואמין. שוב התקציב הינו 1000-800 ש"ח. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במה זה יותר טוב מה-SATA I ? אם בכלל?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל הזמן שאלתי את עצמי מה זה אומר ואף פעם לא ממש טרחתי לברר, אשמח לתשובה בעניין. כי לפעמים אני רואה שיש הפרש מחירים בין 2 הגרסאות אפילו שהמעבד הוא אותו מעבד.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לכם 2,000 דולר מיותרים וצורך ב-18 עד 36 ליבות עיבוד? כדאי שתכינו את עצמכם לסתיו הקרוב לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מרכיב מחשב לחבר חלק מהחלקים כבר יש לו חלק אנחנו קונים. אנו קונים לוח ומעבד, העניין שהמעבד הינו מסוג tray איך הוא מגיע? יש איזה סוג של אריזה? אני יודע שבמקור המעבדים הללו לא אמורים להיות ניתנים לרכישה על ידי הצרכנים ושזה מגיע פחות או יותר במגש, לחנות. לצורך העניין ככל הנראה אנחנו נרכוש הכל מ tms, יש להם את כל החלקים הדרושים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה זכרונות יציגו לי ביצועים טובים יותר למערכת מבוססת אינטל, בלי OC: הסדרה השחורה של Mushkin PC3200 black, או הסדרה של GeIL PC3200 400MHz DDR Ultra?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר הסבר בבקשה על הלוח ומה הוא שווה בכללי אני מדבר על דגמים של ASUS(שתומכים בטכנולוגיה הזו DUAL CHENNLE ) אני רוצה לדעת כי אני הולך להחליף את הלוח שלי אז אני רוצה חוות דעת עליו? א.אם הוא חזק מלוח רגיל ומעלה את מערכת ההפעלה מהר מאוד ? ב.אם הוא לוח חזק למשחקים(משחקים כבדים)? ג.אם יש בו ארבעה סלוטים פנויים של זיכרון ד.אם הוא טוען לזיכרון תוכנות בצורה מהירה(כמו בפוטושופ)? ה.כמה הוא יכול לעלות לי? תודה לכול העוזרים באמת תודה :)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב שלי הלוח אם gigabyte- 7vtxh במהירות 133MHZ מעבד athlon xp 1700+.הלוח אם התקלקל לפני מספר ימים.את הלוח אם המקורי שלי לא הצלחתי להשיג אבל ראיתי באחד האתרים לוח אם לסוקט A בשם Gigabyte GA-7VM400AM VIA KM400 במחיר של 372 ש"ח. האם יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424 המחיר הרגיל שובר שיא בפני עצמו, לא? אבל שימו לב למבצע בתל אביב... 220 שקל * 2 = 440 ל-2GB! זה עובד כמו שני סטיקים שקונים ביחד, נכון? אין משמעות מיוחדות שקונים שני זכרונות מאותה אריזה(doual channel kit)?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סקירה של לוח אם חדש של חברת ASROCK התומך בשידרוג עתידי של סוקט M2 כמו כן בזכרונות DDR2. הלוח תומך בכרטיסי מסך בפורמט AGP ובפורמט PCI-EXPRES אולם לא ב-SLI. ספק הכח עם 20 פינים ותג מחיר של 74 $. http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleid=1860&page=1
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בואו נתעלם משיקולי המחיר. מה עדיף למחשב לגיימר רציני? שיקולי שיש לקחת בחשבון: מהירות (אם יש הבדל), קירור, חיבורים. אני מודע לעובדה שאחד הוא X48 והשני P45 אז אם אפשר להגיד גם מה עדיף ולמה.. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הפמרט הבא- <---------------נמצא בצד... אני רוצה מתוך ה4 ג'יגה שיש לי לשדרג 2 למהירות גבוה יותר השאלה האם אפשר שיעבודו הזכרונות למרות שכול 2 ג'יגה במהירות אחרת האם זה יהיה דואל צ'נל ואיזה זיכרונות אתם ממליצים לי במהירות הכי גבוה שאני יכול ללוח אמ שיש לי עדיפות לקינגסטון. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-