עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם, יש לי לוח H67 של ASUS (לפני התיקון), ויש לי במחשב שני כוננים. אחד מחובר ל-SATA 3 ואחר ל-SATA 2. עכשיו בביוס שני מוגדרים ורואים אותם, אבל אי אפשר לבחור בוט דרך ה-HDD שנמצא ב-SATA 2. מה אפשר לעשות בנידון?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Ashand,

איזה מעבד נותן תמיכה מלאה ב PCIE 3 החדשים?

3. Started by nicirnTAL,

הלוח שלי הוא: Intel D850GB. אני מעוניין להוסיף עוד כמה מוואררים. הוצאתי את ה"מפה" של הלוח, וראיתי שיש לי 4 כניסות ( אחת מאוכלסת ע"י מאוורר המעבד ). עד כמה מאווררים זה יהיה בטוח לחבר ללוח? ( מאוורר לדים אחד 80MM, ואחד ג'נרי 80MM ) ( ספק 250W )

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המעבר לייצור בתהליך פורץ דרך של 14 ננומטר לא קל עבור אינטל וגורר עימו כמה וכמה עיכובים, אך נראה כי בענקית השבבים מתכננים להמשיך ולדבוק בחלק מלוחות הזמנים המקוריים וישיקו במהלך השנה הקרובי מעבדי Broadwell ומעבדי Skylake במקביל לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%93%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a9%d7%a0%d7%99-%d7%93%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי 2 סטיקים זהים של 256MB 400MHZכ"א של מושקין ועוד אחד במהירות שונה (433MHZ) של קורסייר אבל 512MB ושאני שם אותו עם ה-2 שכבר במחשב המחשב מצפצף ולא עולה בכלל. יכול להיות שבכלל אין אפשרות לשים 3 סטיקים של זיכרון??? - ניסיתי את כל הקומבינציות.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Baz34,

לאחרונה הרכבתי מערכת חדשה בהתאם לעצות המעולות בקיבלתי כאן בפורומים השונים, כרגע חסר לי רק המעבד הכוונה שלי כרגע היא ללכת על ה-E6600 כרגע מחירו עומד על 1380 שח (הזול ביותר) , שאלתי האם כדאי לרכוש אותו כרגע או שעדין קיים פער גדול מידי עד למחיר היעד שלו בסוף החודש, בנוסף לכך הייתי מאוד רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין אחיו החדש E6650 . דבר נוסף , ראיתי שהמעבד מגיע ב-2 תצורות באתרים השונים (BOX ו TRAY) קיים הבדל בינהם?? כי באתר אחד לפחות שראיתי המחיר קצת שונה תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by NTT,

קראתי על דבר שנקרא MULT,שבטח כולכם שמעתם עליו, (אני מדבר כאן הכל על Q9450) ויש לו מולט של 8, אז קראתי גם שמהירות המערכת היא המולט כפול הFSB,(במקרה הזה יש למעבד FSB של 1333 מגה-הרץ) אז מי קובע את הFSB?המעבד או הלוח אם?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by hozitimor,

ככה אני מחפש לוח אם איכותי לאובר קלוק , מחובר לרסיבר 5.0 ,משחקים ,סרטים , עדיפות 12 SATA

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. בינתיים אני נשאר עם הלוח הזה, אז שדרגתי לו את הביוס ככה שהוא יתמוך במעבדי 45 ננומטר. אני יודע שאצטרך לשדרג את המעבד שלי על מנת ליהנות מביצועים טובים במשחקים למעבד של 4 ליבות (q6600, q9300 penryn וכו') ואני רוצה מאוד לשים לי כרטיס מסך חזק ביותר לגיימינג, בנוסף למעבד. כרגע יש ליכרטיס מסך וכרטיס קול מובנים, וחבל לי על זה. אמרו לי שהכרטיס הכי חזק שיוכל לרוץ לי על המחשב מבלי להחליף את הלוח אם הוא דגמי 9800 למיניהם, כי בשביל GTX295 (שהוא הכרטיס החדש ביותר של nvidia) צריך להחליף גם לוח אם ואת זה אני אעשה בעוד חצי שנה נניח, כי עדיף לי לשדרג ל- LGA1366 ולמעבדי core i7. בינתיים אני רוצה לשדרג מעבד, כרטיס מסך וכרטיס קול. אין לי מגבלה כספית, ככה שאפשר להתפרע ולהציע את הכרטיס מסך הכי …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by MDK,

: ??? :

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לכם 2,000 דולר מיותרים וצורך ב-18 עד 36 ליבות עיבוד? כדאי שתכינו את עצמכם לסתיו הקרוב לכתבה

13. וגם תוסיפו בבקשה תגובה האם יש לכם מספיק זיכרון או לא.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by amisha,

ראיתי את זיכרונונת האלו בביקורות ואני עדיין בהלם ............... מה איתכם ??

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב הוספתי אתמול 2 סטיקים של 256 מגה סמסונג נוספים. עכשיו יש לי 4 סטיקים, וזה נראה כאילו זה ירד ל-333 ולא 400 כמו שהיה... זה מוריד את הביצועים בהרבה? אפשר לשנות את זה? ושאלה נוספת: יש איזהשהם שינויים שאני צריך לעשות? בזכרון הוירטואלי? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by KiDi,

לפי ההשוואה של אביט פה http://www.abit-usa.com/products/mb/comparison.php ההבדל בין הלוחות הוא ב RAID FIREWIRE בכמות הSATA/ATA ובSPECIAL FEATURES עכשיו כל הראשונים לא מפריעים לי במיוחד, אבל מציק לי שדווקא ללוח הזה(IB9) אין שום דבר מהSPECIAL FEATURES... למה זה? עדיף לקחת בגלל זה את הAB9?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש שהורכב לי בתוכו רק לוח אם מעבד 3ג כרטיס מסך ופלופי חדשים אני אמור להרכיב לבד 2 הארדיסקים וצורב שאלתי היא האם כאשר אני יבצע את ההרכבה הלוח אם בעצם מוכן לעבודה או שאני אצטרך להתקין אותו בדרך כלשהיא כוון שלא עבד לפני זה מה גם שלא הי הארד דיסק מותקן!אשמח לקבל הסבר בתודה מראש

18. Started by k534d,

האם יש יבואן שמייבא באופן סדיר לוחות אם מתוצרת evga?

19. Started by lt mor,

שלום, יש לי לוח אם של אינטל >> שרת שיש לו 8 סלוטים. כרגע מחובר 4 של Kingston KHX1600C10D3B1/8G DDR3 8GB http://www.amazon.com/Kingston-1600MHz-240-pin-KHX1600C10D3B1-8G/dp/B007TTEHUY האם אני יכול לאוסיף 4 של Kingston HyperX FURY 2x8GB DDR3 1600Mhz http://ksp.co.il/?uin=22755#

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by go_go,

סקירה של לוח אם חדש של חברת ASROCK התומך בשידרוג עתידי של סוקט M2 כמו כן בזכרונות DDR2. הלוח תומך בכרטיסי מסך בפורמט AGP ובפורמט PCI-EXPRES אולם לא ב-SLI. ספק הכח עם 20 פינים ותג מחיר של 74 $. http://www.pcstats.com/ArtVNL.cfm?articleid=1860&page=1

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי שתי זכרונות של סמסונג של 512 כל אחד וקנית עוד שתי סטיקים של שAENEON גם 512 ורק עם 400 DDR להחליף את AENEON למשהו אחר או להשאיר אותם ?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ולרי88,

תנו לי את שתי המוצרים האלה הכי טובים שאפשר בשביל משחקים למה אני גיימר ..! ואת העלות כמובן!!

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by k534d,

אני מרכיב מחשב לחבר חלק מהחלקים כבר יש לו חלק אנחנו קונים. אנו קונים לוח ומעבד, העניין שהמעבד הינו מסוג tray איך הוא מגיע? יש איזה סוג של אריזה? אני יודע שבמקור המעבדים הללו לא אמורים להיות ניתנים לרכישה על ידי הצרכנים ושזה מגיע פחות או יותר במגש, לחנות. לצורך העניין ככל הנראה אנחנו נרכוש הכל מ tms, יש להם את כל החלקים הדרושים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שהיה מסוג AMD ATHLON XP 1700 (בפועל הוא עבד על 1400)

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3025 לא ייאמן אני רוצה לקבור את עצמי כבר הזמנתי מהם מחשב וקניתי 1GB של טווין מוס ב-580 שקל ובמחיר הזה יכלתי לקבל 2GB :'( תנחמו אותי :-[

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים