עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Zippo,

יצאתי פראייר עם משיהו שכנראה עבד עלי, אבל אני רוצה דלעת בכמה: הנה הסיפור: שהייתי בכתה ו', עכשיו אני בט', 4 שנים משהו כזה, קניתי בחנוכה אז משחב חדש, הכל סבבה, לפני 3 חודשים החלטתי לשדרג אותו, אז קניתי כרטיס מסך חדש, מעבד חדש, לוח אם חדש, וזיכרון חדש מהטכנאי שלי ב1600 שקל... עכשיו תראו את הפרטים של המשחב שלי, יצאתי פראייר לפי מה שהבנתי בהשוואה של אחרים, אני רוצה דלעת בכמה (את המשחב החדש קיבלתי לפני חדושיים וחצי-שלוש): +AMD Athlon XP 2500 Ram של 256 MB, 1.83 GHz ולא שזה קשור, הכרטיס מסך שלי סך הכל ג'י פורס 5200, ככה שאני מרגיש סופר פראייר, אז בכמה פראייר.... וכמה יעלה לי לשדרג את החקלים האלה לחלקים חדשים וטובים?

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  2. Started by poop,

שלום! רציתי לשאול ואודה מאוד למי שיוכל לעזור: מה ההבדל בזכרונות קינגסטון בין הסדרה הרגילה לבין HYPER-X, מה זה HYPER-X ולמי זה נועד? 2. ראיתי בהרבה מקומות שכתוב על הזכרונות TIMINGS, רציתי לדעת מה זה התזמון בקצרה, ומה יותר טוב כמה שהמספר יותר גדול 5-5-5 או קטן יותר למשל 3-3-3 וכו'? תודה רבה מראש למי שיעזור!

• 13 תגובות
    • 718 צפיות
  3. או שיש רק PCI ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 6600GT,

לפורום שלום , יש לי התלבטות קשה , קניתי לוח חדש של גיגה בייט לוח מפואר דגם 8I945GMH-RH(קניתי כבר לפני חודשיים) קניתי גם אחד גיגה זכרון מהירות 667 , הארד דיסק sata 2 200 גיגה, הבעיה שנשארתי עם המעבד הישן שלי אינטל פנטיום 4 3.0(תומך hyper - theading), אני לא מרוצה ממנו ואני יודע שהוא ישן , התפנה לי תקציב קטן של 650 שקל ואני רוצה לקנות מעבד שיחזיק לי משחקים וריבוי ישומיים במהירות ויעמוד בכבידות גדולה יותר. אני רוצה לקנות Pentium D 820 Intel לינק : http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=384 השאלה שלי האם שווה לי לקנות את המעבד הזה ואם כן כמה הוא יותר טוב מהמעבד שלי כרגע (הלוח שלי תומך אך ורק בפנטיום 4 ופנטיום d) כמה ההבדל גדול במשחקים אם בכלל... תודה...

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  5. Started by pazer005,

אני קצת לא מעודכן למרות שניסיתי להסתכל הנעוצים: האם התושבת כבר יצאה ופשוט כל לוח תואם ל-amd64 החדשים של 4000+ כבר מתואמים לתושבת הזאת?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני בחרתי את הבחירה שלי ואני אומד מאחוריה אבל אני רואה אנשים משקיים הרבע מאוד כסף בINTEL אז אני רוצה לדעת למה? אולי פיספסתי משהוא.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. סתם עניין אותי לדעת איזה רכיב או רכיבים משפיעים על מהירות הטעינה של משחק, חלונות או כל דבר דומה אחר...?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=465

• 13 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by Xiao Xiao,

שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את ה MB,CPU והזיכרון. הוא לא מבין במחשבים כל-כך, הוא רק רוצה זול. הוא פשוט הלך לחנות ליד הבית שלו והציעו לו מעבד AMD 3100+ עם MB של elite וזיכרון 256MB. הוא שאל אותי מה דעתי על זה ואחרי קצת חיפוש לא מצאתי חוות דעת, אבל מצאתי דף איביי עם הMB והCPU: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3474508578&category=44935 אשמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על זה. אם אתם חושבים שזה לא טוב אז אולי תוכלו להמליץ על MB+CPU+זיכרון (צריך גם להחליף מארז?) ב1500 שקל בערך? הוא רק עובד על המחשב הוא לא צריך ביצועים למשחקים. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by HellBoY,

שלום לכולם, אני מאוד מתעניין במעבדים בכל מיני תכומים ורוצה פשוט לדעת קצת יותר על הדברים הבאים..: http://img209.echo.cx/my.php?image=untitled8hj.jpg אני יודע שזה הרבה נושאים אז אם יש איהשהוא מדריך או מישו שבאמת מוכן להסביר לי.. תודה רבה לכולם!

• 13 תגובות
    • 795 צפיות
  11. שאלה בכותרת, מעניין אותי במיוחד, אנשים שעשו שידרוג מחד ליבה לדו ליבה ומה היה השינוי המשמעותי שקיבלו(מבחינת ביצועים וכו').... לדוגמא, צריבה ו-NFSMW לא הולכים ביחד =/ כרגע....

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

כרגע יש ברשותי i3 2100 + 8GB RAM + HD 7970 המחשב בעקרון בסדר גמור למשחקים, מריץ כל משחק כיום בצורה נחמדה ביותר והגדרות בסדר. ידוע לי שהמעבד לא להיט כאן והשאלה היא האם מומלץ בחום להחליפו לגבי גיימינג עכשווי ועתידי? במידה וכן, אצטרך גם להחליף לוח.

13. E8400@3.7GHZ או E5200@5GHZ המגבלה שלי זה הלוח אם (EP43-DS3L) לכן אני מוגבל עם OC ל E8400, האם שווה לי להחליף ל E5200 ולנסות להגיע ל 5GHZ על אוויר(לא מבחינה כלכלית)?

• 13 תגובות
    • 835 צפיות
  14. אני יודע שמהירויות המעבד כן משפיעות, למרות המכפלות הגבוהות, אבל איך למעשה זה קורה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by zaroor,

1-האם צי'פסטים של חברות sis -via ללוחות האם כבר לא יכולים לתמוך במעבדים כפולי ליבה של אינטל ? 2 -ללוחות האם של AMD רשום באס כך : Hyper Transport Bus (כמו באינטל ה FSB ) אז לידו רשום גם : MT/s =מה הפרוש של זה ? ןיש גם :HyperTransport™ 3.0 מה ההבדל בזה שרשום 3 ??? 3- מה הסיבה שהפסיקו לרשום את ה : BUS SPEED במעבדים וגם בלוחות ל- ‏Core i3 530 ,‏Core i3 540 ,‏Core i5 661 ואולי עוד כמה , וב- AMD בכלל לא ראיתי שרשום ברובם ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yaniv20,

שלום, אני מחפש לרכוש בתקופה הקרובה זיכרון בנפח 16 ג'יגה. החלטתי ללכת על זכרונות של Corasir בתצורה של 4x4 ובמהירות 1600 מסדרת Dominator Platinum. רק שיש משהו שלא ברור לי. Corsair לא מוכרים בסדרה זו ערכות של 4x4 במהירות 1600, אך לעומת זאת הם כן מוכרים 2x4, כך שאם אני רוכש את זה פעמיים אני מגיע לנפח של 16GB. אני בטוח שאפשר לרכוש 2 ערכות של 2x4 והעניין יעבוד, אך האם אני מפספס פה משהו ותיהיה פה איכשהו פגיעה בביצועים ? כמה יתרון יש בכלל לערכול של 4x4 ? ואם אין, למה CORSAIR לא נותנים מראש את האפשרות של 4x4 במהירות הזאת אם ניתן לרכוש פעמיים 2x4 ?

17. שלום. אני כרגע מריץ מעבד 2600K עם מכפלה מומהרת ל 48 (4800MHz כמובן) בבדיקת Prime95 במשך 25 דקות (כן, יש עוד זמן), ללא כל בעיות. זה לא קצת מפתיע? האם זכיתי בצ'יפ מוזהב (: ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. נישארו ברשותי מיספר רכיבים יקרים למדי אחרי שלוח האם הלך לעולמו. תקנו אותי אם אני טועה ולא מעודכן , אבל עד כמה שהצלחתי להבין , עבור השימוש העיקרי שלי במחשב בתור gamer , מעבד 2500 שמורץ בהצלחה ל-3200 מספיק בהחלט , היות וממילא העומס העיקרי מוטל על המעבד הגרפי וההבדל בביצועים זניח לעומת שימוש במעבד חזק יותר . בהיתחשב בעובדה שלוח אם nf2 עולה כ- 300 שח ואילו שידרוג ללוח עם agp כמו nf3 754 ומעבד 64 bit יעלה יותר מ-1500 , נראה לי שעדיף עבורי ללכת על לוח nf2, מפני שנכון לעכשיו ובעתיד הקרוב - אין וגם לא יהיה windows 64 bit ומשחקים תומכים ב-64bit במהלך לפחות 12 החודשים ה…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by bs315,

ערב טוב. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L, ו- 2 GB זיכרון (Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12). אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל- 4GB זיכרון. האם יש טעם לחפש עוד סט של 2x1GB במהירות זהה, או פשוט לקנות קיט 2x2GB במהירות 1066Mhz חדש? השיפור בביצועים יהיה שווה את ה"בזבוז" של הזכרונות הקיימים?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Guarding angel,

חג שמח לכול חברי HWZONE מוצעים לי 3 לוחות של Abit IS7-E2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=164 IS7-E http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=80 IS7 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=79 איזה מהם טוב יותר (C@ וכדומה)?

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by oMer_Hasarut,

קראתי את הידיעה של הורדת המחרים שהראו כזה דבר: FX53 ו-FX55 עולים אותו דבר, אבל ל-FX55 יש יתרונות על פני FX53 שהופכים את FX53 למעבד הכי לא משתלם. היתרונות הם בביצועים (למרות שלא בדקתי זה נראה לי מובן מאליו) ובנוסף לזה שהתושבת של FX55 היא 939 לעומת 940 ב-FX53. כיוון שהבעיתיות עם המעבדים האלה היא התאמה של לוחות אם וזיכרונות (ומחירים קרים להחריד), הלוח אם של FX55 יהיה יותר זול (כיוון שיש (שיהיו) הרבה לוחות שתומכים בתושבת שלו לעומת שוק מצומצם של לוחות אם ל-FX53. לפי דעתי מי שקונה FX53 ממש טיפש אבל לפחות טיפש עם כסף

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. תערוכת CES 2017 - יצרניות לוחות האם מציגות קירות שלמים של לוחות אם חדשים ונוצצים. אנחנו בחרנו בעבורכם את הפייבוריטים שלנו לכתבה

23. Started by aquarius,

מישהוניודע מתי ייצאו סאן דייגו והווניס ועוד משהו האם הם יהיו יותר טובים מהפנטיום M עם מתאם אסוס?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by waltobc6,

הלך לי הלוח אם במחשב הנוכחי שלי, ובגלל שהלוח אם ישן ולא קיים יותר בשוק אני צריך לקנות לוח אם חדש, אשמח אם תוכל להמליץ לי על לוח אם זול שיתאים גם לכרטיס מסך למעבד ולזיכרונות שלי: המפרט של המחשב הזה הוא: מעבד - QX6700 כרטיס מסך -4870X2 -דורש PCI EXPRESS 2.0 סלוט אחד של 16 זיכרונות - 2 של גיגה, ועוד 2 של 4 - סך הכל 6 גיגה - אני צריך 4 סלוטים DDR2 ספק - 700W של OCZ וזהו... תוכל לתת לי לוח אם זול שיתאים למפרט של המחשב הזה? והאם הלוח אם של Intel G43 יש לו PCI EXPREE 2.0?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by mr.Man,

אז... נכון להיום אני עובד עם INTEL 2.8 עם תכנולוגית HT... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נדחה לתקופת החגים) ואני מתלבט אם לעבור ל AMD... איך אני יכול לעשות חישוב של מה כדאי לי? אני יודע שמעבדי AMD לא תומכים ב HT (יש רק את המעבדים היותר יקרים שהם DUAL CORE).. ????

• 13 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.