עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב הוספתי אתמול 2 סטיקים של 256 מגה סמסונג נוספים. עכשיו יש לי 4 סטיקים, וזה נראה כאילו זה ירד ל-333 ולא 400 כמו שהיה... זה מוריד את הביצועים בהרבה? אפשר לשנות את זה? ושאלה נוספת: יש איזהשהם שינויים שאני צריך לעשות? בזכרון הוירטואלי? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by falukky,

1. קניתי את הלוח הנ"ל, האם יש איזשהם Drivers&Utilities שכדאי לי להתקין (אני מעוניין לעשות OC) ? פה יש את כל הרשימה - מה להתקין ??? http://www.asrock.com/mb/Intel/Z87%20Pro4/?cat=Download&os=Win864 2. לאיזה חיבור בלוח לחבר את הכונן SSD ? 3. אם המערכת הפעלה שלי (Windows 8.1 64 Bit) מזהה את כל הדרייברים שלי - עדיין יש המלצה להתקין דרייברים ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by m_a_t,

זכרונות micron 400 mhz טובים לאוברקלוק? יש משהו אחר עדיף בתקציב דומה? (חריגה של לא יותר מ-50 שקל?)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. רכשתי השבוע מחשב: לוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 מעבד - Intel Pentium Dual-Core E6300 Box http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300 זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-6-6-18 PQ http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPQ הבעיה: כאשר 2 הזיכרונות מותקנים המחשב נתקע באמצע עבודה במחשב ופיתאום עושה לעצמו RESET. הורדתי תוכנה הנקראת MEMTEST86 V3.5 כאשר אני מחבר רק זיכרון יחיד של 2גיגה(1 מתוך הזוג שקניתי) ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת התוכנה הנ"ל הכל תקין וגם העבודה הבחשב טובה ולא נתקעת או מתאתחלת לבד. כאשר אני מחבר את 2 הזיכרונות במצב של DUAL CHANEL או SINGLE CHANEL ומבצע בדיקה לזיכרון בעזרת …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. קודם תענו לי על השאלה ששאלתי בכותרת כי משהו פה לא ברור לי. אני לא זוכר אם שלתי את השאלה הזאת כבר אבלי אשאל שוב כי אני רוצה להיות בטוח. Athlon 64 +3000 יותר טוב מהמעבד P4 3.0Ghz ?? ועוד שאלה קטנה: ה-2.0Ghz שיש ב-Athlon הם כמו ה3.0Ghz שיש ב-P4 או שהם כמו ה-800Mhz שיש ב-P4?? תודה לעונים..!

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. חברה די הגיע הזמן להשתדרג לווינדוס 7 ואני צריך להחליף זיכרון במחשב (בלי קשר רק לווינדוס) ואני לא כ"כ מבין בעסק הזה לכן אני צריך עזרה עם קניית זיכרון מחברה טובה שמתאים ללוח אם שלי (שהוא ד"א די יישן) הלוח הוא Gigabyte GA-8I945P Pro וראיתי שרשום כאן: http://www.pcstats.com/artvnl.cfm?articleID=1830 שאפשר להתאים לו כרטיסים עם מהירויות 533/800/1066 "The Intel 945P chipset does not support the! Edition dual-core processor however. The motherboard can run at 533MHz, 800MHz and 1066MHZ FSB speed with up to 4GB of II memory installed. A single PCI Express x16 slot provides the graphical interface." ויש פרטים גם כאן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E168…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי 1G זיכרון במחשב. אם אני משחק נניח ב- DOOM 3 כמה שעות ורוצה לראות לאחר מכן כמה זיכרון פנוי נשאר לי, אם בכלל נשאר. איך אני עושה את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.

9. הדילמה שלי - האם להשקיע בלוח AM3 טוב עם DDR3, או בלוח AM2, זכרון DDR2 וכרטיס מסך נפרד ? סה"כ המחיר די קרוב המעבד יהיה 435 והשימוש HTPC בעיקר, עם win7 64bit האופציות 1. Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪471 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz , יחידות 2 ₪482 2. Gigabyte MA74GM-S2H AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪293 A-DATA 4GB Kit CL4 DDR2 800Mhz vitesta, יחידות 1 ₪455 Sapphire ATI Radeon 5450 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪260 אשמח להמלצותיכם והארות לגבי היתרון והחסרון באופציה המועדפת תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by slider,

כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. בקרוב אני אמור להחליף את ה - P4 3.6 למעבד E6600 , היות ולוח האם אינו מתאים, גם אותו. האם ההחלפה הזאת מחיבת התקנה מחדש של ה - XP ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מה ההבדלים בין שני הלוחות? והאם בGA-7VRX אין סאונד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by nir.b,

ברשותי : Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 AMD ATHLON XP 2400 משום מה איני מצליח להעלות את ה-FSB מעל ל-100MHz. כל מכפלה אחרת שאני מנסה לקבוע בביוס, לא מאפשרת לי התקנה או פעולה תקינה של מערכת ההפעלה. בזמן ההתקנה קיבלתי הודעות שגיאה רבות, קריסה של הקרנל ושל האקפלורר, ושל מה לא.. :-[ הדרך היחידה שלי להתקין ( אחרי שעות של ניסיונות), הייתה להוריד את ה-FSB ל-100MHz בלבד. כרגע אני עובד במכפלה של 22*100 שנותנת לי 2200MHz. רק במצב הזה מערכת ההפעלה (חלונות 98 מהדורה שניה) עובדת כמו שצריך. אחרי ההתקנה ניסיתי שוב להעלות את ה-FSB. ישר שהוינדוס עלה החלו הבעיות, שוב …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Jack_g,

יש לי תא הלוח NF7-SL ושניי סטיקים של CORSAIR סמתי אותם ב DIMM1 ו בDIMM3 ככה אני זוכר שכתבו פה לעשות. איפה אני יכול לראות את זה מול העיניים שזה באמת עובד ב DUAL?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Elrond,

איפה זה system zone 2 בלוח אם של אינטל (850GB), ולמה בכל שרב כמעט זה עובר את ה-50 מעלות, האם זה נורמאלי? ואם זה שהעברתי את הטמפ' המקסימלית ל-52 מסוכן (פשוט נמאס לי מהציפצופים)? ועוד שאלה קטנה, האם שימוש בפורט הפראלאלי צריך לקחת כל-כך הרבה משאבים (ולחמם את הבורד עוד)? :-/

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by אוריפ,

מישהו יודע מה יהיו המחירם של המעבד החדש של אינטל - הפרסקוט? בוא נגיד שאני מתכנן שידרוג ללוח אם חדש (לא אכפת לי איזה חברה), זכרונות חדשים (גם לא אכפת לי איזה חברה, אבל שיהיה מהיר וגדול - לפחות 400 מגה הרץ ולפחות 512 MB) וכמובן המעבד החדש הפרסקוט (המהירות לא חשובה, אולי איזה 3 ג'יגה הרץ...), כמה העסק אמור לעלות לי. אפילו אם אין לכם הערכה מדוייקת, אז תנו לי הערכה ממה שאתם יודעים בנתיים (אתם המומחים, לא אני... ) תודה!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תראו קניתי לוח חדש של ABIT NF7 הבעיה היא שאני מדליק את המחשב צריך להיות רשום DUAL400 ורשום במקום DUAL333 איך אני עושה שזה יהיה 400 ?? ורציתי לשאול צריכה להיות מנורה אדומה דלוקה בלוח אם גם שהמחשב לא דלוק ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי אני משדרג את ליבת המחשב (לוח אם מעבד זכרון) ומתלבט בין שלוש קומבינציות: 1. intel - E7500 + chipset G41 + 2GB DDr2 2. AMD Phenom II X2 550 + GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H + 2GB DDR3 3. AMD Athlon II 620 + GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H + 2GB DDR3 כולם בערך באותו תקציב. המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי וצפייה בסרטים HD, אבל מידי פעם קצץ עריכת וידאו ותמונות. אשמח להערות איזה מפרט עדיף ולמה. אם למשהו יש רעיון למפרט עדיף הוא כמובן יתקבל בברכה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מה עדיף? : 1) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 או 2) http://foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=956

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bodomist,

הקנייה היא יותר של מחשב כולו מאשר רק של המעבד אבל זה לא מה שמשנה כרגע ... כמו שכולכם בטח כבר יודעים אינטל מוציאים בקרוב את הסדרת מעבדים החדשה... מה שאומר שהסדרה תוזיל את המחירים של המעבדים הישנים... השאלה היא מתי יוצאת הסדרה החדשה... יש כאלה שאומרים עוד שבועיים ויש כאלה שאומרים ב2008... השאלה שלי היא האם כדי לחכות עם הקנייה כדי להשיג אולי משהו יותר טוב באותו מחיר של מעבד נוכחי או אפילו לקנות מעבד נוכחי בפחות כסף ובכך לחסוך? מתי מתוכננת ההשקה של המעבדים? והאם זה באמת יוזיל משמעותית את הסדרה הנוכחית? תודה רבה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by white_rider,

יש לי מעבד CORE 2 E6600 אבל עוד אין לי לוח, כל כך מתלבט ועוד אין את הלוח שכולם יוכלו לומר זה, לכולם יש חסרונות ומחיר מופרז שירד רבות בסופו שך דבר, אני חושב לקנות לוח ביניים, לוח זול שאעבוד איתו אולי חודש חודשים בתקווה שמשהו ישתנה ונקבל סחורה יותר טובה עבור המחיר, את הלוח אני אוכל למכור אחרי כך או להשתמש במחשב אחר שאבנה לאחי. חשבתי על הלוח הכי זול שיש ומצאתי ASROCK 775DUAL-VSTA? חושבים שכדאי לי ללכת על זה? או להשאיר את החלקים בצד עד שאמצה מה שאני מחפש? החלקים שלי CORE E6600 G.SKILL 2GBHZ 800 לא יכפת לי שירוצו על 667 הרי זה זמני האם ייתכן שהלוח יגרום איזה שהו נזק לחלקים הללו. בקיצור כדאי?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tomerf,

שלום חברים. קניתי את הלוח הנ"ל עם מעבד וכו' אך ללא ספק ומארז כי יש לי כבר. לאחר חיפוש ארוך בפורום וגם במדריך המשתמש של הלוח לא מצאתי תשובה לשאלה אם הספק שיש ברשותי מתאים. אני מבין שעל הלוח קיימים חיבורי חשמל של 24 פינים וחיבור נוסף של 8 פינים בשביל 12V אם הספק שלי הוא 450W ויש לו רק חיבור 24 פינים, האם המערכת תעבוד? לא הבנתי את הקונפיגורציה הזו של 24+8. ראיתי מקומות בהם רשום שצריך 24+4 או שבכלל צריך את ה- 4 האלה רק אם יש לי חיבור 20 פין (מכיוון שב-24 יש כבר 12V) אשמח לקבל תשובות לשאלותי. ובכלל.. למה צריך את החיבור הנוסף הזה, האם זה רק אם המערכת שלי "מועמסת" ? *מחובר כ. מסך אחד, HDISK אחד , DVD אחד. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by BRPOQNT,

זה שם טיפוסי לזיכרון ראם : Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance RGB PRO ניסיתי לבדוק מה זה אומר,כל השם המפוצץ הזה. לא ממש הבנתי. במבחנים ביוטיוב,אין שום הבדל בביצועים (במשחקים לפחות) בין CL15 ל 16 או 17. במחיר,דווקא יש הבדלים גדולים. למה בעצם ? המספר הזה של 3000,מייצג תדר עבודה כלשהו. של מה ? זכרונות עם תדרים גבוהים יותר,עולים הרבה הרבה הרבה יותר. למה ? מה המשמעות של התדר הזה ? למה זה חשוב ? על מה זה משפיע ? האם זיכרון בתדר גבוה יותר,גם מתחמם יותר ? צריך ספק יותר רציני ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

דוד שלי מהנדס מחשבים באינטל, והוא תמיד אמר לי שאם אני יצטרך מעבד, להגיד לו, יש לו את התוכנית לעובדים שמשיגים במחירי רצפה, אבל ממש רצפה. אז אני די צריך מחשב חדש עכשיו, כי העגלה שלי, שעד לפני שנה וחצי הייתה סוס עבודה ערבי, כבר בקושי מריצה משחקים כי כל משחק היום הוא SM3. ביקשתי ממנו את הQ6600 אבל הוא אמר לי שעדיף לי לחכות לPENRYN שיצא בנובמבר. עכשיו, גם אם הPENRYN יהיה יקר יחסית, המחיר של הCONROEים לבטח יירד בכל מקרה. יש כבר בנצ'מרקים של איזה פרוטוטייפ או משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. המממ יש לי 200 דולר ומעבד... ואני קונה אותו כנראה מהאתר הזה WWW.ZIPZOOMFLY.COM עכשיו שמעתי שיש ירידת מחירים בקרוב ורציתי לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים בתקציב הזה... אני יכול לחרוג טיפה... תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.