מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אהלן פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס 10 לאחר שהיה לי 7 כעת הקול לא עובד אצלי. התקנתי את הדריבר אבל זה לא עובד (בהנחה שהתקנתי את הנכון) הלוח אם הוא asrock h55m pci express 2.0 אשמח לקישור מתאים לוינדוס 10 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חפרתי בהרבה דיונים בפורום, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה מספיק ברורה. נניח שקניתי זכרון לא VALUE, כמו זה: http://www.gskill.com/en/f2-6400phu1-hz.html אם אני מבצע OC, לאיזה תדר ותזמונים אגיע (ללא קניית קירור לזכרון)? מהו אחוז השינוי בתכלס במשחקים/תוכנות כבדות בOC? ואם אני כבר שואל - כמה אחוזי שיפור ניתן להשיג בOC לצ'יפים VALUE?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ההבדל ביניהם(AMD64) משמעותי? ההבדל במחיר די נכבד(200 שקל בזיג זאג). העניין הוא שאני רוצה לחסוך כמה שיותר על כל החלקים כדי לקנות 6800GT. כפי שניתן להבין המחשב הוא למשחקים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ביכלל מייצגים המספרים 667 800 553 וכו... ואם יש לי לוח אם שרשום בסוג שלו שהוא DDR2-800 אני צריך לקנות זיכרון שהוא 800? בלבד? (שאלה מפדרת אבל אני חייב לדעת
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין מעבד סלרון למעבד intel pentium רגיל. האם ההבדלים הם מהותיים? ואם כן במה זה מתבטא. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון מצאתי את עצמי יותר ויותר מתעניין בקשר לחלקי מחשב (מכיוון שאני מעוניין לקנות מחשב בקרוב) עכשיו הבנתי ש ערכת השבבים Z77 היא שדרוג קל של Z68 והייתי רוצה לדעת האם עדיף לרכוש לוח אם למחשב Z77 מתוך מחשבה לעתיד (תמיכה ב-USB3). אז מה עדיף? ובנוסף הייתי רוצה המלצה כל לוח אם שתומך ב-XMP, + הסבר מה טוב בו בתודה הדר
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לנוכח האי הבנה הגדולה שלי בזכרונות ובטח ובטח למערכת קונרו אני חייב עזרה בבחירה לקחתי שלושה דגמים שכולם בערך באותו תקציב 1300-1900 ועכשיו אני מחפש תשובה לגבי איזה מהם יותר טוב הן בOC והן בתאימות שלו למערכת הקונרו והעתיד של מערך המחשבים כמו VISTA כרטיסי המסך שעובדים בDX10 CF וכדומה. והנה שלושת המועמדים : Corsair 2GB 2*1GB PC2-6400 DDR2 800Mhz Twin2X2048-6400 Mushkin 2GB 1GBx2 eXtreme Performance XP2-6400 DDR2-800 Model 996523 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ יש ביניהם הבדל? או שהאפשרויות הOC מוגבלות באיזושהי צורה באחת מהבחירות? התאימות כנראה תצתרך להיות או עם הP5B DLX או P5W DH DLX תודה מראש לכל העונים!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שם לב שמאוד קל לעשות אוברלקלוק למעבדים של אינטל ולהגיע איתם למהירויות של כמעט 40 אחוז יותר ממהירות השעון המקורית שבה הם נמכרים לצרכן... אז אני לא מבין למה אינטל לא מהתחלה מוכרת נגיד את ה 6400 במהירות של 3000 מגה הרץ.. ככה בכלל הם היו יכולים להראות שהם יותר מהירים מ AMD אז למה הם מגבילים כל כך את המעבדים שלהם? יענו הייתי מבין אם הגבול היה 200 מגה הרץ אבל כמעט כל מעבד עושה 1000 מגה הרץ יותר! אז מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב ישן שהרכבתי לפני מספר שנים, ואז הוא היה נחשב משהו: לוח lanparty ut ultra d nf4 מעבד חד ליבתי ישן של AMD 2 ג'יגה זיכרון בדואל כרטיס מסך של sapphire radeon GTO2 שהמהרתי. היום המחשב החליט לשבות ולהיתקע בשלב הבוט. גם הכניסה לביוס נתקעת והמקלדת מפסיקה להגיב. היות וכך אני מניח שהבעייה הינה בלוח או במעבד, ותרגישו חופשי לתקן אותי אם אני טועה אשמח להמלצה על לוח מעבד וזיכרון שנותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף, ויאפשרו שדרוג עתידי , סביב ה 1000 שח.. עיקר השימושים שלי הינם משרדיים, אבל חוטא לפעמים קצת במשחקים וסימולטורים. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האויב הגדול ביותר של משפחת Core i5 מגיע לביקורת - Ryzen 5 3600X הוא מעבד שש ליבות שכבר החל לתפוס את מקומו בשוק בתור חביב המשתמשים, ואתם מוזמנים להמשיך לקרוא ולגלות האם הוא ראוי לכל המחמאות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כיום יש לי e8400 עם לוח p35 ds3l יש לי 4 סטיקים בתצורה הבאה 2 * 1gb 1066 1* 1gb 800 1* 2gb 800 ברגע שאני מחבר את כולם המהירות יורדת ל667 או משהו כזה השאלה היא מה התצורה האופטימלית לחיבור ועוד שאלה מדוע המהירות יורדת ל667 ולא למהירות של הזיכרון הפחות מהיר קרי 800
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3200 וניס, אני עומד להתקין את הWIN64BIT, והשאלה שלי אם צריך להתקין דרייברים כלשהם, כי אני יודע על הרבה שלא התקינו אבל באתר של AMD יש את זה: AMD Athlon 64 Processor Driver for Windows XP x64 Edition and Windows Server 2003 x64 Editions Version (exe) 1.2.2.1 - Allows the system to automatically adjust the CPU speed, voltage and power combination that match the instantaneous user performance need. Download this Setup Installation program (EXE) to automatically update all the files necessary for installation. This package is recommended for users whom desire a graphical user interface for installation. This .EXE driver is a user friendly localized software in…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הוספתי אתמול 2 סטיקים של 256 מגה סמסונג נוספים. עכשיו יש לי 4 סטיקים, וזה נראה כאילו זה ירד ל-333 ולא 400 כמו שהיה... זה מוריד את הביצועים בהרבה? אפשר לשנות את זה? ושאלה נוספת: יש איזהשהם שינויים שאני צריך לעשות? בזכרון הוירטואלי? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם אני חדש פה בתור משתמש רשום (הייתי אורח פה די הרבה זמן), יש לי שאלה לגבי תאימות זיכרון ללוח אם שלי. יש לי לוח אם כזה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=560&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0 (761GX-M754 ) ואני רוצה לשים לו זיכרון DDR2 של Ceon עם 533MHz כזה: אם אפשר מה צריך לעשות חוץ מלתקוע את זה בסלוט המתאים (אני יודע לעשות את זה )
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בכנס IDF של אינטל במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל-אביב, והקשבתי להרצאה של נשיא INTEL ישראל (שנמצאת בעיצומה) ורציתי לומר את הרשמים הראשונים שלי (לפני שאני אשכח) אז ככה: קודם כל חובה לומר שINTEL השקיעו בכנס (התרוכה משעממת אבל ההרצאות מאד מעניינות) ועכשיו למה שאמר נשיא אינטל: *דבר ראשון עשו הדגמה וקרב ראש בראש בין מחשבי סנטריו בעלי מעבד אחד למחשבי סנטריו בדור העתיד עם שני מעבדים. הם הריצו את המשחק F.E.A.R ונכר שינוי משמעותי, גם בגראפיקה וגם במהירות הרצת המשחק (ברמת גראפיקה הכי גבוהה הדור הישן ב-6-7FPS והדור החדש ב-70-80 שזה שינוי ממש מדהים.) הם גם הריצו את התוכנה cinebanch03 כאשר על המעבד כפול הליבה רצו גם פאוור פוינט, המשחק, ואווטלוק ועדיין נראה נצחון גדול …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לבנות מערכת בצבע שחור\לבן, מארז H440 של NZXT, מעבד i5 3570. זכרונות לא בעיה למצוא, קירור גם כן, מה שכן אני מחפש לוח אם מתאים ואני לא יודע איפה מוכרים בארץ למעבד הזה אני מחפש משהו בצבעים שחור לבן, שדומה לדגם הזה של אסוס
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי היום כבלי IDE ואחרי ששמתי אותם ההרדיסק השתנה ל66(מ33) והCD(52X ACTIMA( והצורב (2100E ימאהה) לא השתנו הצורב נשאר על UDMA 1 והCD נשאר על 33 הם היו אומרים להשתנות??? וההרדיסק הוא על 66 בגלל הלוח או שאפשר לשנות את זה איכשהו ??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על הלוח אם: Foxconn P9657AA-8KS2H ? והאם יש בו אופציית OC בביוס? תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב אם קירור למעבד + לוח אם + ספק אני לא כל כך מבין בלוחות אם אשמח אם תגידו לי מה כדאי לי
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Twinmos ocz סמסונג קינגסטון או חברה אחרת שאתם ממליצים..ואיזה סטיקים כדי לקחת למחשב הזה.... אני לא עושה OC אני חושב לקחת 2 סטיקים של 256.. או לקחת אחד של 512 ובעתיד להוסיף עוד אחד כזה... מה כדיי? מחשב לקידוד סרטים TVRIPS משחקים וקצת גרפיקה.......... Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי לוח H67 של ASUS (לפני התיקון), ויש לי במחשב שני כוננים. אחד מחובר ל-SATA 3 ואחר ל-SATA 2. עכשיו בביוס שני מוגדרים ורואים אותם, אבל אי אפשר לבחור בוט דרך ה-HDD שנמצא ב-SATA 2. מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כידוע, בתעשיית השבבים בין שהיו אלו מעבדים כלליים CPU או מעבדים גראפיים GPU, פותחה לפני שנים רבות טכניקה להנצלת שבבים פגומים, כאלו שבעבר היו נזרקים לפח שכן רק שבב שהוא 100% תקין היה בר שימוש. עם השנים פיתחו שיטה בה הטופולוגיה של השבב מאפשרת נעילת חלקים ספציפיים בו, כאלו שיש מהן יתירות, וכך השבב נשאר פעיל ושמיש אך בתפוקה מופחתת יכולות - משום שלא כל חלקיו של השבב היו פעילים. אם בעבר מתוך wafer שלם נגיד רק 30% מהשבבים נולדו שלמים ושמישים, אז זרקו לפח 70%. אך משעברו לשיטה החדשה, יכלו להנציל אחוז גדול מהשבבים שפעם נזרקו לפח, ולהעלות את אחוז השבבים השמישים לערכים גדולים בסדר גודל מכך. אותה שיטה משמשת כיום את AMD בייצור מעבד Ryzen, על פ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי מהנדס מחשבים באינטל, והוא תמיד אמר לי שאם אני יצטרך מעבד, להגיד לו, יש לו את התוכנית לעובדים שמשיגים במחירי רצפה, אבל ממש רצפה. אז אני די צריך מחשב חדש עכשיו, כי העגלה שלי, שעד לפני שנה וחצי הייתה סוס עבודה ערבי, כבר בקושי מריצה משחקים כי כל משחק היום הוא SM3. ביקשתי ממנו את הQ6600 אבל הוא אמר לי שעדיף לי לחכות לPENRYN שיצא בנובמבר. עכשיו, גם אם הPENRYN יהיה יקר יחסית, המחיר של הCONROEים לבטח יירד בכל מקרה. יש כבר בנצ'מרקים של איזה פרוטוטייפ או משהו ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה זה system zone 2 בלוח אם של אינטל (850GB), ולמה בכל שרב כמעט זה עובר את ה-50 מעלות, האם זה נורמאלי? ואם זה שהעברתי את הטמפ' המקסימלית ל-52 מסוכן (פשוט נמאס לי מהציפצופים)? ועוד שאלה קטנה, האם שימוש בפורט הפראלאלי צריך לקחת כל-כך הרבה משאבים (ולחמם את הבורד עוד)? :-/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-