עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הנושא מדבר בעד עצמו

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  2. AMD מתכננת הורדה של 20-30% עבור המעבדים עם ליבה אחת כבר החודש. ואילו בחודש הבא להוזיל את כפולי הליבה ב 25-50% . זה יביא לכך ש ה 3800+ יהיה זול מעט מה 945 של INTEL. וזה לפי מסמך לא רשמי שדלף שלא בכוונה (או שכן?) שווה לחכות לכל אלה שקנו 3000+ ותכננו לעבור לכפול ליבה בעתיד. (העתיד כבר כאן) http://www.digitimes.com/mobos/a20060612A1001.html http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2800

• 124 תגובות
    • 10k צפיות
  3. Started by eli33,

המקורי לא עובד יותר.. אז אני צריך לקנות חדש. איזה כדאי לקנות . אם אפשר מ KSP . ואם כבר אני קונה אז עדיף שקט במחיר של 50 - 80 שקל גג. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  4. Started by Doron404,

אלהן, אני רוצה לשפר קצת את הביצועיים של הלוח שלי, ומתלבט בין גירסת ה2600+ של Thoroughbred או Barton שניהם בערך באותו המחיר, והבנתי שתוספת הקאש של הברטון לא תעזור כ"כ בהרצת ווידאו HD - שזו די המטרה לשידרוג. על מי כדאי ללכת? ומי מהם אוברקלוקר יותר טוב? תודה אנשים =]

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by TaLTooL17,

אם אני בוחר באפשרות לעשות OC למעבד בTMS זה מבטל את האחריות על המעבד? ואיך ה-E4500 למשחקים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. שלום לכולם, מבדיקות בסיסיות שערכתי ככל הנראה יש לי בעיה בכרטיס הזיכרון שגורם לקצר חשמלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463899.new#new) ולכן אני צריך להחליף את הסטיק (שווה לנסות, מקסימום יהיה לי מחשב עם פי 2 זיכרון). ע"פ CPUZ לוח האם הוא M3A78-EMH HDMI וחיפוש קצר באינטרנט העלה שהוא תומך בכרטיס מסוג DDR2 במהירויות שונות. מה שלא הצלחתי לראות זה האם הלוח תומך בכרטיסי CL6, CL5, משהו אחר או שזה כלל לא רלוונטי והוא תומך בכולם? האם בכלל יש לזה משמעות מבחינת מהירות העבודה? כלומר האם שווה להשקיע ב-CL6 לצורך העניין? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. היי יש לי לוח אם ga-7kt600 ו-256MB Kingston DDR333 ואני רוצה להוסיף זכרון. מה עדיף? להוסיף עוד סטיק של 256MB מאותו סוג או לקנות 512 בסטיק אחד ddr400 ההפרש הוא 100 ש"ח בערך בין האופציות... דבר נוסף המעבד שלי ישן יחסית athlon xp 1800 כך שהוא מנצל רק 266 רוחב פס תודה אייל

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. http://www.tomshardware.com/2007/05/04/which_is_the_best_mainstream_cpu/page11.html רואים בהבדל משמעותי שמעבדי AMD עדיפים במחיר ובביצועים על מעבדי INTEL למשתמש הממוצע וההפתעה הכי גדולה היא שהתכנולוגיה המיושנת של AMD מבזבזת םחות חשמל וצורכת פחות WATS דבר שהייה נראה לא הגיוני ... תיתווכחו עם תום ;D

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  9. Started by teddy85,

אני משתחרר עוד חודש ב 20 ליוני ושלושה ימים אחרי זה יוצא ה conroe והיתי רוצה לקנות מחשב חדש אבל תוך כמה זמן בארך יהיה מספיק ביקורות של לוחות ומאבדים שמתאימים ושווה לקנות כי אני ממש לחוץ לקנות מחשב

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by benor,

Pentium 4 1.4 Ghz Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark Amd Barton 2500 Arithmetich Benchmark Multimedia Benchmark

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by mano4now,

שלום לכולם, יש לי מערכת טובה עם Q6600 וכרטיס מסך GTX280. ויש לי הזדמנות לקנות חדש ולגלגל את המחשב הזה הלאה. אני קורא המון בפורום הזה ואני יודע שאתם ממליצים בעיקר על I5-750. אך לא מצאתי בדיוק את כל השיקולים בנושא ומתי ההמלצה היא ללכת על דגם של I7. יש גם כוונה אולי לכרטיס מסך GTX-4XX ( אולי אפילו 480 ) השימוש העיקרי הוא גיימינג כבד על רזולוציה של 1900X1200 עם מסך 24 אינטש של דל. התקציב לא בעייתי כלל אך גם שלא יהיה בזבזני זקוק לעזרתכם המנומקת לקבלת החלטה תודה מראש מנו

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  12. אז ככה, יש לי חבר ויש לו כרטיס זכירון של KINGSTON 256 MB מהירות 266MHZ (pc 2100). אני רוצה להוסיף לו עוד כרטיס אחד באותה מהירות והכל וגודל של 256 MB אבל זה של חברה בשם NCP (נראה לי משהו ישן) האם כדאי להרכיב שני כרטיסי זכרון מחברות שונות. האם זה יכול לפגוע בכרטיס הנוכחי שלו? לשרוף אותו לגרום לנזק למעבד ללוח אם? אם יש סיכוי שמשהו יכול לקרות למחשב שלו אני לא רוצה לנסות אבל אם אפשר לנסות ובמקרה הגרוע זה פשוט לא יעבוד אז בסדר. אפשר את דעתכם בבקשה בהקדם? תודה רבה, איתי.

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  13. Started by Swimmer,

אני מחפש לוח אם קטן, סטנדרטי[P3 1000], שכל הכרטיסים למינהם צרובים עליו[מעבד, כרטיס מסך, כרטיס רשת], בגודל של 24 על 15 ס"מ לפחות... למודינג חמוד לממיר של Yes

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  14. חיפשתי בגוגל, אבל אין משהו מסודר ,הכל מבולגן ,רציתי לדעת עים משהו יודע ,היכן יש רשימה מסודרת תודה רבה חברה.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by Shay2111,

האם זה אפשרי לשחזר את הביוס לגרסה ישנה יש לי לוח של גיגהבייט GA-EX58-UD5 אם עדכון ביוס F13 שמשהוא מוזר בעדכון הזה כשהמחשב עולה יש תרגע שבוא הוא מראה חומרה ואיזה מהירות מעבד וגרסה רק שאני יודע שיש לי מעבד I7 2.66 שלא נמצא באובר קלוק וכשה המחשב עולה הוא מראה שמעבד שלי נמצאה על מהירות 2.80 ובביוס הוא מראה 2.66 ??

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בדקתי באוורסט בקטגוריה של COMPUTER<OVERCLOCK וראיתי שרשום בזיכרונות ככה DIMM1: Nanya M2U25664DS88B3G-5T 256 MB PC3200 DDR SDRAM (3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz) (2.0-2-2-6 @ 133 MHz) וככה גם בשני ורציתי לשאול המהירות של הזיכרול שלי היא על דול עכישו על 200*2=400 והתזמונים כמו שאתם רואים גבוהים עכשיו אם אני יוריד את המהירות אז התיזמונים יהיו נמוכים (מה שיותר טוב כמו שהבנתי) כמו שרשום בתוכנה?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  17. יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים ויכולות אוברקלוקינג (אוברקלוקינג גם של הזיכרונות, המעבד, הלוח ואפילו הכרטיס מסך) או אחר בין זיכרונות: G.skill 2X1GB CL5 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ לבין G.skill 2X1GB CL4 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK ?

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  18. שלום רב אני מחפש לוח אם חזק ל gaming של אסוס או גיגבייט עד 1500 שקל! מה הלוח שהכי טוב היום בשוק ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום לכולם!! הלכתי היום לקנות מאורר פשוט לסוקט 775 והציעו לי את זה: http://www.glacialtech.com/product/socketT_5061_light.htm האם זה יתרון\חסרון בגלל שזה מתחבר עם ברגים ללוח במקום פינים המוכר אמר לי שזה יותר יציב בגלל שהסיכוי נמוך שפינים התקלקלו כשמוציאים ומכניסים מצד שני הברגה נשחקת,לא?

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  20. Started by ticls,

בזמן האחרון אני מרגיש שאני יפיק תועלת מהוספת זיכרון, בעיקר לעריכת וידיאו ומולטיטסקינג, ובאופן כללי האיטיות (הלא קריטית) של המחשב. יש לי שני סטיקים של 1x2GB DDR3 1333Mhz אני רוצה לקנות עוד אחד, הבעיה שקראתי שבמשחקים אני דווקא עלול לאבד ביצועים משום שכרגע זה עובד על דואל צ'אנל ואם יהיה לי 3 סטיקים זה לא יעבוד על הטכנולוגיה הזאת. או משהו כזה. מאחר ו 4 gb מספיק לכל משחק היום אני בעצם פוגע בשימוש העיקרי שלי במחשב עם ה"שדרוג" הזה. אני לא בטוח במה שאני כותב , אשמח להבהרות מלומדות בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by raul53,

הלוח אם שלי הוא m68mt-s2p (rev. 3.0 אני רוצה לשנות בהגדרות של הביוס שיהיה achi בשביל ssd שקניתי. אך אין לי אפשרות כזאת. חיפשתי אם יש עידכון לביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#bios First Release - משמע שאין עידכון, וזה מה שיש לי, נכון? אז אין טעם להתעסק עם זה צריך להוריד דרייבר "SATA RAID/AHCI"? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3726#driver הורדתי את זה ואין שום התקנה, רק קבצים, באתר כתוב: Preinstall driver, press F6 during Windows* setup to read from floppy floppy? מאיפה אשיג אחד? אפשר עם USB? אולי להתקין דרך הווינדוס? תודה.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  22. מדובר ב- DDR3 1800 PC3 14400 שאני מביא מחו"ל ואני לא מצליח להבין מה טוב יותר במספרים 8-8-8-24 או 8-8-8-27 או 8-8-8-21 מה אומר המספר 24 או 27 ? בפועל , כיצד משפר את הביצועים 24 או 27 ? צריך הסבר

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by nadnad,

קניתי את המחשב שלי ביחד עם זה לפני שנה וחצי, ובדקתי ב My computer (דרך לחצן ימני) והמהירות הייתה 1500 משהו כזה (1.5 Ghz) לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בכרטיס מסך והחליפו לי אותו, ולפני כמה ימים אני בודק אותו דבר ב my computer ואני רואה שזה 1150 (1.15 Ghz) יכול להיות שהחליפו לי את המעבד? יכול להיות שזה השתנה כי היה לי 98 ועכשיו XP? יכול להיות שזה סתם בעיה? או שהחליפו לי מעבד בלי ידיעתי! תודה, יוני. ד"א מה המהירויות הרגילות של המעבד הזה? 1500? תודה לעונים. טוב עכשיו בדקתי באתרים וראיתי שזה 1500 ואצלי זה 1150... מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  24. קראתי איפשהו שהיא תתמוך עד 8 ראם, ויש איזה חכמולוג אחד שאמר לי שהיא תתמוך עד 128 גיגה, שזה אומר 64 סטיקים של 2 גיגה.... ברור שזה לא נכון אבל מישהו יודע מה הנכון?

• 54 תגובות
    • 5.3k צפיות
  25. שלום, הגיע לידיי לוח אם 945GZM3-L עם מעבד p-4 D 2.8, האם ישנה ה אפשרות ליצור ממנו מחשב HTPC? כמובן שאני יודע שיש צורך להוסיף לו כרטיס גרפי בברכה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.