עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Sunny Jim,

סוף סוף גיליתי את הבעיה, אבל אני לא יודע איך לטפל בה... הזכרון שלי במהירות 667, וכשאני עושה אוברקלוק למעבד, אז משום מה המהירות של הזכרון גם עולה... ניסיתי לשים את הזכרון גם על AUTO וגם לשים על מהירות של 667, אבל בכל זאת מהירות הזכרון עולה. מה שמעניין זה שהמהירות עולה כך שהיחס בין המעבד לזכרון נשאר 4:5, שזה אומר שהיחס הזה איכשהו נעול אצלי. אז איך אני יכול לעשות כך שהיחס יהפוך ל1:1? עוד דבר, כשאני לוחץ על TAB במהלך הBOOT בשביל שזה יראה לי את המסך הראשון הזה שבו זה מחשב לך את כמות הזכרון, מהירות המעבד ומהירות הזכרון, זה מראה לי שמהירות הזכרון היא 166 בDUAL CHANNEL... ככה זה אמור להיות? זה לא אמור להראות לי 333? עריכה: אין יותר בעיה עם הזכרון, מצאתי את הפתרון, צריך לשים את …

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by TermiNal,

היי, אני רוצה בקרוב מאוד מאוד להזמין שילוש מ-newegg. חשבתי על הדבר הבא- Barton 2500+ אני מתלבט, מה אתם אומרים לקחת Mobile ? זכרונות - ADATA 512 PC4000 X2 ולוח - המממ אין לי מושג, תנו משהו חזק לOC.. עכשיו יש לי שאלה שקצת לא קשורה אבל... יש לי כרגע 9600XT וראיתי בTradeZone מישהו שמוכר 9500 פרו ב700 שקל של הרקולס אנלא יודע אם כדאי לקנות כי ה9600XT שלי רק בן חודש.. מה אתם אומרים ? או בכלל לחכות לכרטיסים היותר טובים ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הלוח שמופיע בחתימה שלי למטה שבק חיים סופית . אני מצליח למצוא לוחות מבוססי via בלבד (כמו kv7vt4a pro מבית asrock ) שלא מאפשרים ככול הידוע לי את ה-overclock שאני רגיל מהלוח הישן שלי (ה-barton 2500xp עבד אצלי בצורה יציבה לחלוטין במהירות של barton xp 3200) חשבתי להזמין מ-ebay לוח זהה לשלי בעלות של 40$ אולם היבנתי שעד שזה יגיע לארץ זה עלול לקחת חודשיים ולכן אני מעדיף להוסיף כסף ולקנות בארץ ,אבל אני פשוט לא מוצא מקורות. עצות לינקים לרכישה והערות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by rosesr,

שלא יעבור את ה5000 בלי מסך רמקולים מקלדת עכבר.אני רוצה אחד שיחזיק מעמד שנתיים בלי OC לכרטיס מסך אולי OC אם אני אדע בעתיד אדיף G4TI תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אז ככה... מהמעט שאני יודע על לוחות אם אני אנסה להסביר מה אני מחפש... התקציב: 700 ש"ח (אפשר להתגמש קצת יותר) בגדול אני מחפש לוח אם חזק ומהיר שמתאים למעבד INTEL P4 1.7GHZ קריטוריונים: בעל Socket 478 (שמתאים למעבד 1.7 של אינטל) בעל מינימום 4 חריצי PCI-E בעל מינימום 2 סלוטים לזיכרון שיהיה IDE, USB, AGP וכל השאר (או שיש את זה בכל לוח אם?) וזהו בעיקרון... זה ממש חשוב בשבילי... המלצות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 843 צפיות
  6. יש לי מחשב די ישן.. והמארז שלו שבור.. ואין כפתורי הפעלה.. יש דרך לפתוח אותו דרך הלוח אם (Abit IG-80).. תודה..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Fir3^StorM,

אהלן, אני מתלבט בין ללכת על Digma Ultra 2GB 1066MHz 5CL (עולה 1750) לבין Cellshock 2GB 800MHz 4CL (עולה 1880) לוח P5B DLX הדיגמה זה ללכת על בטוח יותר, כי במילא הוא ייתן לי 533 FSB אז מה אכפת לי. לעומת זאת ה CELLSHOCK לא מבטיחים כלום אבל לפי תוצאות שראיתי הם מעולים, ולפעמים עם קצת מזל ובידיים טובות אפשר להגיע ל 1200MHz. מה כדאי לי ? ^^

8. שלום לכולם, אני בונה לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים. כבר בחרתי מעבד והוא Intel® Core2 Quad Processor Q6600, אבל בכל מה שנוגע ללוח האם שכדאי לי להתאים לו אני מאוד מבולבל. מה שאני יודע זה שה-chipset המתאימים הם 975x, p965 ו-p35. אבל אני לא יודע מה ההבדל ואיזה לוח אם לקנות. אני יכול לראות בברור לדוגמא שלוח האם של Asus שמבוסס על 975x עולה 1415 ואילו לוח אם אם של Gigabyte שמבוסס על p35 עולה בערך 560. אבל אני לא מבין למה הפער, מה ההבדל ומה יותר מתאים לצרכים שלי. מישהו מעוניין להסביר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by david86,

יש לי שאלה- ניכנסתי לאנטרנת לבדוק מה הבדל בין כרטיס זיכרון של DDR -1 400 mhz cl2.5 ן- DDR -1 400 mhz cl 3 באתר היה רשום ש- cl 2.5 יותר מהיר מ- cl 3 ( לפי הרשום איבנתי שככל שה-mhz יותר גבוה ה- cl אמור להיות יותר נמוך כדי שהמהירות תהיה יותר גבוה). אחר כך ניכנסתי לבדוק כרטיסי זכרון של DDR-2 וראיתי ששם הכל ההפך לדוגמה- 533mhz וה- cl4 או- 667mhz וה- cl5. השאלה שלי היא- כיצד יתכן שבטכנולוגיה מחודשת ככל שה- mhz יותר גבוה ה- cl יותר איטי?

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by blueman1,

למה הוא לא יוצא או למה אין איזה כתבה באתר משהו סיקור?

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by gobi,

שלום כולם ! חבר שלי מעוניין לקנות לוח אם והוא מתלבט בין הלוח של ASUS P4P800 הגרסה הרגילה לא הדלוקס ... לבין הלוח של Gigabyte הדגם הוא Gigabyte GA-8IPE1000 Pro2 Intel 865PE מה עדיף לו ? הוא מתלבט מכיוון שהם בערך באותו המחיר אבל הג'יגהבייט כולל הרבה יותר צ'ופרים ..... תודה ...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by deluxe,

יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by HumanFly,

כאמור יש מספר מצומצם של לוחות, אבל מתי אמור להגיע הלוחות עם ה NF4 לארץ ? ותמיכה ב 939 כמובן. אגב, האמת AMD מתכוונת להוציא מעבדים של 939 עם 1 MB cache וגם sse3 ?

• 14 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לבנות מחשב בינוני ראיתי רציתי לדעת האם שווה להשקיע עוד 20 דולר בין [h=1]i3-4360 ל-i5-4430 תודה[/h]

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. בזמנו הלוח האם המומלץ והפופלרי היה ASUS M2NPV-VM . אני פשוט רוצה להרכיב מחשב מבוסס על מעבד AMD ATHLON 64 X2 ורציתי לדעת האם מאז הלוח אם הזה יצאו לוחות אם מובנים טובים יותר עם טווח מחיר זהה?<עד 500 ש"ח פחות או יותר.>

• 14 תגובות
    • 798 צפיות
  16. היי, אז מסתבר שטעיתי ובמחשב החדש שקניתי לקחתי זיכרון שלא נתמך ע"י הלוח אם. המהירות שהצלחתי לגרום לזיכרון החדש לרוץ היא 3133 Mhz, ניסיתי הרבה אפשרויות עם Enable A-XMP וגם Memory Try It! במתחים שונים, כל אופציה גבוהה מ-3133 גורמת למחשב לא לעלות ומחייבת איפוס של ה-CMOS. בזבזתי כבר הרבה זמן על הטעות שלי את הלקח נראה לי שלמדתי אבל אני תוהה מה לעשות הלאה, עד כמה שיפור של מהירות הזיכרון שווה את ההשקעה של הזמן והכסף (כי במקום שקניתי לא מוכנים להחליף... לגיטימי אבל כן הייתי מצפה ממקום מקצועי להתקשר ללקוח שהזמין מחשב שלם ולהודיע לו שהזיכרון שהוא בחר לא נתמך על ידי הלוח אם). האם יש סיכוי שמתישהו בעדכון BIOS הזיכרון הזה כן ייתמך? האם שווה לספו…

• 14 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. ^^^ כותרת. ומה יותר טוב בביצועים (משחקים,הרצת תוכנות...)? בתודה מראש!

• 14 תגובות
    • 932 צפיות
  18. Started by asili,

אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ואני לא מצליח להחליט אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי להחליט המחשב הוא בעיקר למשחקים אני מעוניין בצע אוברקלוק לא רצחני בעתיד אתם יכולים לראות את פרטי המערכת שלי למטה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. בס''ד שלום קניתי לוח אם חדש ושהרכבתי אותו שמתי תבורג שלידו יש הלחמה, ובטעות הלחמה אישתפשפה מהבורג עם זה מבטל לי אחריות?? תמונה של ההלחמה :http://imageshack.us/photo/my-images/695/676992.jpg/ אתם רואים זה אישתפשף האם יש אחריות על הלוח עם יקרא משהוא ??

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. קניתי AMD 3200+ TRAY, הוא מורכב והכל, אבל הדבר היחידי שדיי חסר לי זה המדבקה המדבקה: למטה... יש למישהו מושג איך אפשר להשיג אחת? וכן, אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל בבקשה להתייחס ברצינות.

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  21. היי, כרגע יש לי Hynix Original 4GB DDR3 1600 x2 (במצטבר 8GB). אני מעוניין להוסיף עוד 4GB RAM למחשב, השאלה היא: האם בשביל להוסיף עוד זכרון RAM, אני חייב את אותו הסוג הקודם? או שזה הולך לפי התדר? אשמח לקבל המלצה לזיכרון טוב שלא יעשה לי בעיות, תודה

22. המחשב שלי כיום הוא i5-2500K ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג. מה כידאי לקנות נכול להיום או שבככל כדאי להמתין לסדרה 4000? המחשב עובד ככה שלא יפריע לי מאוד (מלבד שהוא כבר קצת איטי) להמתין לסדרה החדשה אם זה שווה את זה. אני מתכנן להשאיר את המחשב החדש 6-7 שנים אם זה משנה. ובנוסף למעבד אני מתכוון לקנות M2 SSD במהירות גבוהה סביב 3500MB. כרגע עם כ.מסך Palit Geforce GTX 1060 Dual 3GB GDDR5 VR Ready

• 14 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. בוקר טוב. יש לי מחשב המורכב מלוח אם מדגם gigabyte GA-H77-DS3H עם גרסת ה BIOS העדכנית ומעבד I5 2400 מורכב עליו. המחשב עובד כרגע עם כרטיס מסך AMD RADEON HD 7770. אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך לאחד קצת חזק יותר - GTX 650TI אך הלוח מסרב לעשות BOOT. ניסיתי גם לשים כרטיס אחר GTX 560 TI, אך גם אתו הבעיה חוזרת. עם כרטיסים של AMD, אין בעיה, ניסיתי עם 2 כרטיסים. מה לפי דעתכם הבעיה?

24. בארצות הברית ה3200 עולה 900 שקל!!! לארץ הוא עדיין לא הגיע מישהו יודע מתי הוא אמור להגיע או באיזה חנות אני יכול למצא אותו? תודה. ועוד שאלה: אם יש לי את האפשרות האם כדי לי להביא אחד כזה מחול? האם אני יסתכן שאולי תוך שבוע יקרה משהו ואז המעבד הלך קפיש כי אין לי אחריות בארץ האם אפשר להשיג אחריות בארץ? תודה

• 14 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.