עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ערכתי את הפוסט מאחר שהבנתי שאין בעית תאימות בין הזכרונות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL (אותם הזמנתי באיבי) ללוחות H67... ראיתי בפורום מפרטי מחשב שיש המלצות על ASROCK, כוונתי הייתה לקנות intal h67 cl האם כדי ללכת על ה Asrock H67M-GE ההבדל במחיר זניח 40 ש"ח (אין לי מושג מה ההדל בלוחות) או שבכלל כדי ללכת על Asrock Z68 Pro3-M פה ההבדל הוא 200 ש"ח.. ללוח יתחבר מעבד I5 2500 לא K כמובן הזכרונות G.Skill F3-12800CL9D-8GBXL וכרטיס מסך אחד! אני לא מתכוון לעשות אווברקלוק לעולם לא עשיתי ולא מתעסק עם זה.. מכן השאלה איזה לוח כדי לי לקנות ומה ואיזו תוספת יתן לי Z68 תודה מראש ושבת שלום אמיתי שחר

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  2. האם אפשר להרכיב איזשהו מחשב HTPC קטן או שבגלל הצריכה היחסית גדולה שלו של חשמל זה בעייתי? אם מישהו מכיר לוח אם MINI-ITX מתאים זה יכול להיות מעניין אולי לעשות פרוייקט קטן במינימום כסף (יש את רוב החלקים כבר בעיקרון). המעבד הוא תושבת AM2+ ואני לא הכי בקיא במעבדים שלהם וגם זה די מבלבל אותי כל הסוגי תושבות. האם המעבד יוכל לשבת בלוח אם עם תושבת AM3? אם יש למישהו הצעות , תכתבו!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by avraham711,

האם יהיה לי צוואר בקבוק בין core i5 2500 ללא OC ל gtx 560 ti sli האם יהיה צוואר בקבוק והוא ישפיע על הביצועים? אם כן עד כמה וזה יהיה מורגש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. Started by yevv,

יש לי מעבד AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ עכשיו השאלה שלי היא מה מומלץ יותר למעבד PROCCESSOR SPEED (CPU) גבוה יותר או נמוך יותר? הכי גבוה זה 3400 והכי נמוך זה 800.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  5. היי, אני מתכנן לרכוש בקרוב לוח אם למחשב חדש ולחבר אליו הארד דיסק בחיבור IDE. בגלל שההארד דיסק ישן והלוח חדש, יכולים להיות בעיות תאימות? הלוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H וההארד שאני אחבר אליו: WD WD400 WD Caviar SE IDE

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  6. שלום . בתכלס התקציב שלי הוא 3000 פחות או יותר , כי אחרי שאני קונה מעבד לוח אם וזכרון אני צריך לקנות גם קירור , ועוד כמה ציוד הקפי למחשב . אז ככה שאתה יכולים קצת לחרוג . אבל אם אין צורך ותוכלו לתת לי משהו חזק בפחות מחיר אני מעדיף , כי אני רוצה להוסיף גם אולי עוד כונן קשיח . בקיצור תתנו משהו טוב במחיר טוב , לא חייב להשתמש עד ה2300 בדיוק . השימוש שלי הוא לגיימינג ועריכה גראפית . המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS4 (775 C2Q 1600Mhz intel P45 DDR2 1200 3xPCI-E 2xGBL 139a) מעבד: Intel® CORE2 dou CPU E8300 @ 2.83GHz s775 1333Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia 460GTX 1GB ספק כוח: Seasonic 620W זכרון: Corsair DHX 2x2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 אני צריך מעבד טוב לגי…

• 11 תגובות
    • 963 צפיות
  7. אני שוקל לרכוש לוח מבוסס Z68,ונתקל ביותר מידי תלונות על בעיה כזו האם יש מישהו פה שנתקל בבעיה זו או בעיית יציבות אחרת בלוחות מבוססי ציפסט Z68 ?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  8. Started by Joli,

שלום!! אני מחפש לוח אם שיתאים לי לחלקים הבאים: מעבד Q6600 זכרונות DDR3 של corsair וכ.מסך 9800GT של gigabyte תודה!!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  9. האם קיים מתאם בין זכרון DDR3 ללוח אם DDR2 ? אם כן, ניתן להחליף מעט זכרון DDR2 במחשב קיים , בהרבה זכרון DDR3 עם מתאם. הבדלי המחיר בין 2 הסוגים הופכים זאת לכדאי. תודה יהודה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by rank,

שמעתי בחלק מהמקומות שלהוסיף עוד ראמ משפר את המהירות של הריבוי משימות יש לי עכשיו 4 גיגה ראמ שהיום אני משתמש בעד 50 אחוז שאני לא משחק , השאלה היא האם להוסיף 4 גיגה נוספים ישפר את המהירות ?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by eliran 23,

היי. ברצוני להגדיל את הזכרון שלי מ2GB ל-4GB (קרי - להוסיף זכרון של 2). זה המפרט של המחשב שלי: Win 7 Pro 32bit מעבד: intel core quad CPU Q8200 2.33GHZ 2.34GHZ זכרון: 2.00GB כרטיס זכרון: Asus Nvidia ENGT 430 1GB דיסק קשיח: 500GB מצטער אם החסרתי פרט חשוב. ואשמח להמלצה למקום בצפון שמוכר בלא מחירים מופקעים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ראיתי באיזה מקום כרטיס זכרון בודד DDR3 שכתוב עליו triple channel אבל לא כתוב שם שום דבר על dual channel (ועל זכרון אחר ראיתי שכתוב dual channel + triple channel) האם זה אומר שזכרון זה אינו תומך בערוץ כפול? מה, אי אפשר לקחת 2 כרטיסי זכרון כאלו מסוגו ולעבוד ב dual channel ? אם אני זוכר נכון ערוץ משולש או כפול לא תלוי בכלל בכרטיס זכרון עצמו, אלא במעבד וכמובן תמיכה בלוח. או שאולי אני טועה פה במשהו?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מסיבות שאינן תלויות בי אני חייב להזמין את המפרט מאיבורי והתקציב ללוח בסביבות 700 ש"ח פלוס-מינוס. אם יש הצדקה ממשית אני יכול לחרוג לסביבות ה-800 ש"ח. המטרה היא OC לסביבות ה-4.4-4.5GHZ באופן רציף 24/7 לסימולציות, ללא גיימינג. העדפה ל-ASUS... אין אצלנו ניסיון מוצלח עם גיגבייט משום מה. כרגע על הכוונת: * לוח ASUS P8Z68-V LE שעולה ~695 ש"ח עם כל היתרונות של Z68 וחוסך לי כרטיס מסך נפרד. * לוח P8P67 LE B3 שעולה ~760 ש"ח ודורש כרטיס נפרד. המלצות והסברים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  14. שלום. בלוח אם מסוג MSI P67 GD55 קיבלתי - על פי AIDA64 - מתח במצב מנוחה (למעבד מסוג 2500K) של 0.9 וולטס (ואף פחות) לעומת זאת, על לוח אם מסוג Asus Maximus IV Extreme Gene Z, הקריאה מורה על 1.184 וולטס. אמנם יכול להיות שמדובר בזוטות, אבל כאחד שמנסה ל UnderVolt כמה שיותר (בשלב זה), מעניין אותי אם אפשר לסמוך על הקריאה הזאת.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by ranrt,

המליצו לי מ RSM על הלוח הזה http://www.msi.com/product/mb/Z68A-G45--B3-.html, האם יש למישהו ניסיון איתו ? הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מחברי הפורום. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות במרץ (לבקש מאבא ליומולדת ) מעבד. דגם הלוח שלי הוא: GA-MA74GM-S2 revision 4.01 לא ניראה לי שהגירסא הזאת מגבילה אותי בתמיכת מעבדים זיכרון : 2GB מעבד נוכחי: AMD athlon 5000+ נכון שהמחשב לא מאוזן טיפה(יש לי קצת ידע) הספק מספיק(לא לדאוג) והכרטיס מסך הנוכחי הוא HD 6770 ויש לי צוואר בקבוק 0=(אני חושב ככה) כאלו הכרטיס יותר מדי חזק למעבד ואני רוצה לקנות מעבד חדש: ממה שבדקתי הלוח תומך בהרבה מעבדי AMD ואני מתלבט בין השניים: AMD Phenom X2 955 QUAD CORE לבין AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple הבנתי שאולי אני אצליח לפתוח את הליבה השלישית משהו כזה ועם יש לכם משהו יותר טוב להמליץ גג 500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by free_me_0,

העתיד כבר כאן ולוחות אם-X79 צצים בחנויות. חברת GIGABYTE מפרסמת 4 דגמים לתושבת החדשה LGA2011 האם יש הבדלים גדולים בין הדגמים. מתברר שלא כל כך. GA-X79-UD3 (rev. 1.0) GA-X79-UD5 (rev. 1.0) GA-X79-UD7 (rev. 1.0) G1.Assassin 2 (rev. 1.0) הבדלים : ההבדל הראשון שנראה בולט לעין היא כמות סלוטים לזיכרון שרק ה-UD5 מתהדר ב-8 כל היתר מסתפקים ב-4.לא נכנס לשאלה העם זה משנה. נעבור לפאנל אחורי לכולם יש 2 חיבורי USB3 . כמות USB2 פחות או יותר שווה. ללוח היחיד שיש 1394 הוא ה-UD5 לוח היחיד שאין זוג מחברי ESATA בפאנל אחורי UD7 היוקרתי. כמות מחברי ה-SATA3/6 זהה בכל הלוחות . ארבעה SATA3 פלוס זוג SATA6 כמות ה-SATA שמגיע עם הציפ של-Marvell 88SE9172 משתנה כאשר : UD3 וגם ה-UD5 מקבל 4 …

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  18. שלום רב ושבת שלום, לאחרונה הגעתי למצב של רוויה עם תושבת ה775 ולפי דעתי הגיע הזמן לשדרג,לכן ארצה את המלצתכם. הבחירות שצמצמתי (תוך מעבר על עשרות המלצות וביקורות בחו"ל) מתוך עשרות של לוחות אם הינם: GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 GIGABYTE Z68XP-UD4 ASUS P8P67 Deluxe B3 P8Z68-V PRO ‎ ASUS P8Z68-V PRO/GEN3 ASUS השימושים שלי הינם: עדיפות לOC מירבי,תוחלת חיים,תמיכה בUSB3 ובגדול קיום מערך SRT עתידי (שיכלול כונן SSD בשידוך לכונן מכאני) אודה גם כן לשידוך מתאים מבחינת זיכרונות טובים לOC -האם צריך 2133 או שעדיף להסתפק ב1800MHZ? שידוך לקירור אוויר:יהיה H100. שידוך למעבד:I5-2500K. תקציב כולל:סביב 1250 ~ אודה רבות למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חבר שידרג ל 8 ג'יגה אך מזוהה רק 4 מה צריך לעשות ככה שהמחשב יזהה 8 ג'גה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. ממה שקראתי פה הבנתי שאין ממש צורך במעבדי i7 עבור גיימינג..אם זה נכון אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה ובנוסף להמליץ לי על מעבד מתאים עבור גיימינג. תודה מראש ושבוע טוב עידו *שכחתי לציין שהמעבד חייב להיות של intel בעקבות הנחה משמעותית

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. סלוט ה PCI שבלוחות כבר קיים המון זמן וכרטיסים רבים כבר מותאמים ל USB (ויש אפילו כרטיסים על PCI-E X1 ) נניח שיש אדם שמראש אין ברשותו כרגע כרטיס PCI והוא מעוניין לקנות מחשב חדש או לוח האם היום כשקונים מחשב חדש או שידרוג שילוש (לוח+מעבד+זיכרון) אפשר כבר להתעלם מסלוט זה? זה יכול להוזיל את עלות הלוח ולא חסרים תחליפים נוחים-כרטיסים בחיבור USB האם היום צריך אדם לחשוב על אופק שידרוג לעוד שנתיים ולקנות לוח עם סלוט PCI שעולה יותר על מנת שאולי הוא יצטרך בעוד שנתיים לקנות כרטיס PCI ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. השאלה בכותרת השמות באתר הם Kingston 4GB DDR3 1333 ,Hynix 4GB DDR3-1333. אשמח לתשובה. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by CRT,

שלום, התחדשתי עם לוח אם של INTEL DH67CL. התקנתי את כל הדרייברים החדשים ועדיין לא מסוגל לעשות פעולה פשוטה של JACK RETASKING. כלומר להכניס לכניסה כחולה (LINE IN) לדוגמא ולהגדיר אותה כיציאה לאוזניות. אני מסרב להאמין שביטלו אופציה כזו , כנראה אני לא מעודכן איך עושים זאת. מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שבוע טוב, ברצוני לבצע שדרוג לכמות הזיכרון במחשב הנייח שלי, כרגע למרות שזה מצחיק יש לי רק 2GB זיכרון אשר תופסים 2 סלוטים (1X1GB). אני מצרף למחשב כונן SSD שישמש למערכת ההפעלה (ווינדוס 7 64BIT) ולעוד דברים, ועל הדרך אני רוצה גם לשפר את הזיכרון של המחשב. לוח האם שברשותי הוא GA-P35-DS3L וכאמור תומך ב DDR2. בסה"כ אני מעוניין ב8GB. ואני לא מתכוון להשאיר את הזיכרון הקיים מכיוון שהוא רק 400MHz ויאלץ את שאר הזכרונות לעבוד באותה מהירות. והשאלה שלי היא מה הכי עדיף: 2x 4Gb (2x2Gb) -1 1x 8Gb (2x4Gb) -2 4x 2Gb (1x2Gb) -3 אני חושד שאתם תענו לי שזה ממש לא חשוב ועקרוני ושהשילוב הכי זול צריך להיות הבחירה שלי אבל בכדי לוודא אני שואל אותכם מה עדיף תודה!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגיימינג ואני כרגע בהתלבטות לגבי כמה רכיבים. מה שרציתי לשאול אתכם הוא דבר כזה, הציעו לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI ואת הזכרונות האלה: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 עכשיו בדקתי באתר של G Skill ורשום בעמוד של הזכרונות הנ"ל שהם תומכים בלוח אם עם צ'יפסט H67 אבל לאחר מכן יש פירוט של לוחות אם והלוח הנ"ל לא מופיע שם ולפי מה שאני רואה מפורטים שם רק לוחות עם צ'יפסטים אחרים.. הנה קישור לעמוד באתר של ג'י סקיל: http://www.gskill.com/products.php?index=337 אז קודם כל, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם שני הרכיבים הנ"ל יוכלו לרוץ בצורה טובה …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים