עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי במצב רגיל טמפרטורת המעבד שלי היא כ-29-33 מעלות שזה די יפה. עכשיו הקטנתי קצת את מהירות המאווררים כדי שהמחשב יהיה שקט יותר וזה התבטא בעלייה לטמפרטורת מעבד של 37-39. השאלה שלי היא עד איזו טמפרטורה אני יכול לעלות מבלי שייגרם נזק (אני ללא אוברקלוק). תודה

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by 00Amir,

יש לי נייד דל, 5110 , ויש בו כרטיס GT525 , ראיתי באיביי למכירה כרטיס 560M.. http://www.ebay.com/itm/New-Nvidia-GeForce-GTX-560M-1-5G-GDDR5-Video-Card-N12E-/110808839886?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item19ccb8b6ce האם יש מצב להחליף ולשדרג את הנייד לי? איך אני יודע אם הספק כוח (אם יש כזה) יחזיק? למישהו יש ניסיון? מישהו חושב יש סיכוי שזה יעבוד? שאר המפרט : I7 2670QM , 8Gb ..

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by bneli,

עשיתי לasrock fatal1ty p67 professional עדכון ביוס לגירסה 2.00 רציתי לשאול... זאת הגירסה האחרונה נכון? (שמעתי שמעבדי הIVY יתמכו בלוחות האלה אחרי עדכון ביוס) אז רציתי לדעת עם זאת הגירסה שצריך.?..(ברוך השם טפו טפו טפו הכל הלך חלק בעדכון בלי בעיות )

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  4. Started by yossi555555,

הלוח שלי הוא FOXCONN G41MXE תמונה מצורפת חשבתי לרכוש כרטיס מסך HD 6850 או HD 6870 מסתבר שאלה כרטיסים לא קטנים בממדים היום פתחתי את המחשב וגילתי שחיבורי הSATA נמצאים בצד ימין מתחת לחיבור ה PCI EXSPRES נראה שזה יוצר איזה בעיתיות בחיבור הכרטיס יצליח לכנס ?? אם צריך החלפה ללוח תואם עם חיבורים שונים יש המלצה ? P5G41T-M LX ASUS יעמוד בקריטריונים? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by bneli,

ASUS P8Z68-V/GEN3 או ‎P8Z68-V PRO/GEN3 או הMaximus IV Extreme-Z האגדי? בהתחלה חשבתי ללחכת על P8Z68-V/GEN3 כי יהיה לו תמיכה עתידית בPCIEX 3 ויתמוך ה22NM(וחשוב לי מאוד שיהיה ללוח תמיכה עתידית כמה שיותר ארוכה..) אבל רציתי לוח יותר עם צלעות קירור..וראיתי שלP8Z68-V PRO/GEN3 יש עוד צלע באמצע וגם אין לו את הכניסות ONBORD המעצבנות של הכרטיס המובנה ואז כבר חשבתי עם אני משקיע כל כך הרבה על לוח למה שאני כבר ילך על תחליפים ולא ילך על הMaximus IV Extreme-Z שרציתי עוד בהתחלה ..אבל Maximus IV Extreme-Z אני לא יודע אם יהיה תמיכה לPCIEX3 ויותר חשוב אם תיהיה תמיכה בעתיד ל22NM?? מישהו יודע..?לא מצאתי כלום באתרים... אני ממש הייתי רוצה כבר ללכת עליו ..זה הלוח לאוברקלוק והלוח הכי יפה ש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, המחשב שלי מבצע ריסטרטים, ואני מניח שהבעיה נמצאת בלוח אם או במעבד, מאחר ושללתי את שאר החלקים חוץ מהספק. אני מניח שהספק הוא לא הגורם לבעיה כי מדובר בספק enermax 82 pro, וחוץ מזה נראה לי שהגיע הזמן לעבור לסדרה החדשה של המעבדים. הייתי רוצה לוח אם, מעבד מסוג i5 או i7 שיעבדו בצורה טובה עם הכרטיס מסך gtx260 וזכרונות. אני פחות משחק במחשב בימים אלו אבל הייתי רוצה שcrysis ו-gta4 למשל יעבדו עליו בצורה אופטימלית, התקציב לכל השלושה הוא 2000 ש"ח ואשמח לקבל גם המלצה על מקום לרכוש ממנו את הרכיבים, תודה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by Tomshay,

אני צריך לוח אם שייתמוך בOC קל עד בינוני למעבד 2500K, אני מביא אותו ב500 שח אבל אני לא מוצא ביקורות עליו. אני בטוח שיש יותר טובים אבל מישהו יכול לספר עליו? יש לי אפשרות להביא גם GIGABYTE GA-Z68A-B3-D3

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. Started by arikm,

למכרה שלי יש מחשב ישן ASUS P5VDC-MX עם חצי גיגה זכרון 533Mhz. הלכתי לחנות ושאלתי את המוכר אם הקינגסטון 1G 667Mhz מתאים למחשב. פתחתי את האתר של ASUS עם הלוח בחנות, הראיתי לו והוא אמר לי שכן - הזכרון יוריד מהירות ויתאים את עצמו למחשב. כשהכנסתי את הזכרון החדש למחשב שום דבר לא השתנה - עדיין רק חצי גיגה למחשב. השארתי את הזכרון החדש לבד, ניסיתי בשני הסלוטים ועדיין רק חצי גיגה. בסוף החזרתי את הישן והוא משום מה לא עובד יותר - המחשב מצפצף ולא מאתחל. (בחיפוש באינטרנט הבנתי שכנראה צריך כרטיס שבנוי מ-16x64 ולא 8x128 - לא שזה עניין שם מישהו). עכשיו חזרתי לחנות דיברתי עם המוכר שמסתבר שהוא בכלל טכנאי! והוא אמר לי אין לעשות, שתקנה מחשב חדש. דיברתי עם עוד נציג מכירות והוא אומר בעי…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. יש 2 לוחות שהם בעלות אותו מפרט, אחד של Intel http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67cl.html והשני של gigabyte http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3779#sp בלוח של גיגה בייט יש אפשרות להרכיב 2 כרטיסי מסך, זה לא רלוונטי עבורי. כל שאר המפרט זהה, יש הפרש של 100 ש"ח בינהם יש הבדל בין הלוחות האלה שעדיף לוח אחד על פני השני, או שזה אותו הדבר ואין טעם להשקיע עוד 100 תודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  10. Started by luckyme,

כשאני מדליקה את המחשב אין תצוגה אך מערכת ההפעלה כן עולה הכרטיס מסך טוב, הוא חובר למחשב אחר ועבד התקלה קרתה לאחר ניתוק המחשב מהחשמל וחיבור מחדש הוספתי תמונה של הלוח אם http://img715.imageshack.us/img715/4092/img0270tq.jpg

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zahi,

שלום לי יש amd fx-8120 כתוב אצל היצרן שהוא צורך 125 w מדוע מופיע אצלי בתוכנת hwmonitor ב packeges 192w

12. היי שלום לכולם, היו שדרגתי זכרון ל 12 GB וה WINDOWS אכן מזהה זאת, אבל משום ב TASK MANAGER ההתנהגות היא שונה...מדוע ? הוספתי Screenshot מפרט בצד, אודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  13. Started by Liran -,

היי, רכשתי לאחרונה מעבד Intel i3 2120 בתצורת Tray. כשפתחתי את המעבד גיליתי להפתעתי מדבקת ברקוד בחלקו התחתון של המעבד, בחלק עם הפינים שאמור להיכנס לתושבת. כמובן שלא כ״כ ניתן להסיר את המדבקה מאחר והיא דיי ״נקרעת״ כשאני נוגע בה. בחנות שרכשתי טוענים כי כלל המעבדים מגיעים עם מדבקה באופן זהה ואין עם זה שום בעיה, עליי להניח את המעבד כפי שהוא, למרוח משחה טרמית, להוסיף קירור והכל יהיה בסדר. מה אתם אומרים? לירן.

14. שלום לכם, חיפשתי בנעוץ אך לא מצאתי. יש לוחות אם עם נניח 12 כניסות USB, כאשר 4 מהן בפאנל האחורי ועוד 8 בלוח האם. ראיתי שזה מעין 8 פינים כזה שרשום שם USB, אבל מה מחברים לשם כדי להפוך את זה ל- USB רגיל כאילו ולהוציא את זה לפאנל האחורי. אשמח לעזרה, תודה רבה D:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. השאלה בכותרת. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון (DDR2) ויש לי עוד סטיק של 2GB DDR2, אבל באתר החברה לא רשום שהוא ניתמך יכולה להיבצר בעיה בחיבור שניהם ביחד (זה יכול לפגוע במערכת)? אני רק רוצה לנסות, אולי זה יעבוד. אשמח לתשובות.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  16. שלום אני מאור ויש לי שאלה לגבי רכיבי המחשב שלי להלן השאלה: יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: לוח אם ASUS P7P55D-E מעבד INTEL I3 540 זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ הפעלתי תוכנה SPU-Z וכתוב לי שם שהיחס הוא 1:23 אני מנסה להבין איך זה יכול להיות כי יחס כזה גבוהה אומר ביצועים נמוכים ככה הבנתי מטכנאי מחשבים בחנות אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי לפי הרכיבים שלי את היחס ואיך מגיעים ליחס הזה בתודה מאור...

17. Started by Thant,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב של אבי למבוסס I5 וזקוק להמלצה על לוח אם וזכרונות, המחשב ישמש בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט עם קצת עריכת תמונות, כך שמספיק לוח וזכרונות mid-end. כמובן שלפחות 4G מבחינת הזכרונות. המעבד ככל הנראה יהיה Core i5 2310 2.9Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray אשמח גם להמלצה על קירור שקט ויעיל בשבילו. יש לו כרטיס מסך כך שאין צורך בonboard אין תקציב מוגדר, אך אני מניח שלוח בתחום המחירים של 500-600 שקל יהיה יותר ממספיק. תודה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  18. Started by purple-hey,

אני קצת מאבד את הידיים והרגליים פה,בבקשה תקנו אותי אם אני טועה:אם אני מבין נכון, אין שינוי משמעותי בין 1333MHz לבין 1600 MHz. הנתונים החשובים הם CAS Latency וה Voltage. ואם אני מבין נכון, ככול ששניהם נמוכים יותר כך הכרטיס אפקטיבי ומקורר יותר. מזה אני מניח לאולי עדיף 1333 ב CL 8 על 1600 CL9. נכון? ומה לגבי מתחים, כמה משמעתי ההבל בין 1.6 ל1.5? בנוסף שאלת המליון: הנה שתי דוגמאות: http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12272 כמובן שאין מה להשוות בין G.Skill לבין Elixir, והנתונים של הG יותר טובים, אבל יש פה כפול(!) זכרון בפחות מחיר.. אם אני לא מתכנןן OC כבד מה יתן תוצאות טובות יותר? האם נכון שה ELixir לא טובים ל OC? …

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. בדומה למבחני הטעימה שפפסי היו עורכים מפעם לפעם, גם AMD יחד עם האתר HardOCP ערכה מבחן עיוור לגיימינג. בנו ארבע מערכות: זוג ראשון היו A8-3850 ו-i3-2105 עם הGPU המובנה, למעט מעבד ולוח כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לאנשים לשחק ולבחור מי מבין השתיים היו עדיפה. הגיימרים לא ידעו מיהו מי ומה יש בתוכו אלא רק מערכת A ומערכת B. כצפוי היה רוב מכריע של אנשים שהעדיפו את ה-A8. עד כאן התוצאה לא מפתיעה ודי צפויה. המערכת הבאה היתה FX-8150 + 7970 כנגד 2700K + 7970 כאשר למעט לוח ומעבד כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לגיימרים להריץ משחקים אבל כאן התוצאה היתה מפתיעה. כמות הגיימרים שהעדיפה את ה-FX היתה קרובה לפי 2 מזו שהעדיפה את ה-SB. גם במקרה הזה הגיימרים לא ידעו מה הריצו אלא רק שמות סתמיים …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by mnjmse,

90XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL‎ האם הוא תמך בSLI?

• 4 תגובות
    • 865 צפיות
  21. כאשר מציעים לי כמה אופציות של מעבדים, איך לקבוע מי מהיר ממי. כלומר: השם מורכב מכינוי, למשל Core i3, i5, i7 וכן מיפרט גיגההרץ, למשל 2.9, 3.3, 3.4 האם הגיגההרץ מראה מי מהיר יותר, או החלק הראשון של השם? במלים אחרות: מי מהיר יותר? האם Core i3 3.3GHz או Core i5 2.9GHz ??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. DDR SO-DIMM DDR 333mhz PC 2700 200 פינים, 1GB * 2 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  23. אהלן, ראיתי ביד-2 בחור שמוכר AMD Phenom II X4 965 במחיר שמתאים לי. 1.איך המעבד בהשוואה לשלי במשחקים? (בעיקר RPG ואסטרטגיה) 2.איך המעבד בOC? עם ה4000 שלי הגעתי ל2.7 מ2.0. 3.האם הספק שלי יחזיק אותו? ובכללי אם יש אנשים בפורום שיש להם את המעבד הזה אשמח לחוות דעת. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by papkin,

מה אתם אומרים על הלוח הבא של אסוס P8Z68-V LE http://www.asus.dk/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  25. הזמנתי את הזכרונות האלה, רציתי לדעת אם הם מומלצים וטובים ? http://www.gskill.com/products.php?index=390 http://www.kitguru.net/components/memory/zardon/g-skill-sniper-ddr3-8gb-1600mhz-1-25v-sr2-memory-review/all/1/ תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים