מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים. ברצוני לומר משהו לפני הכל: תודה רבה למנהלים ולגולשים! - מאז שגיליתי את HWZONE החיים שלי בכל מה שקשור למחשב הרבה יותר קלים ובטוחים! HWZONE היא פשוט פנינה! האוירה והמנטליות של החברים הן פשוט יוצאות מהכלל. תודה רבה. - זה לוח האם שלי: GIGABYTE Z68P DS3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3899#sp הוספתי היום זכרון ורציתי לדעת אם המערך בסדר, היה לי 2X2 והוספתי 2X4 כולם בתדר 1600 השאלה היא כזו: מאחר והלוח הוא DUAL CHANNEL , האם זה חשוב באיזה סלוט יושב מה? שמתי סלוט הראשון והשלישי את ה 4X2 ושמתי בסלוט השני והרביעי 2X4 זכרונות כאלו: http://www.gskill.com/products.php?index=349 - הנה תמונה מ SIW: - האם הכל בסדר ?
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי , יש לי כרגע דואל קור e7400 , לוח אם של Gigabyte Ep45-DS3L כרטיס מסך HD6950 וזכרון 4G DRR2 רזולוציה 1920X1080 Full hd בעקרון , הכרטיס מסך סבבה , לפחות אני חושב ככה זה שאר המערכת שלא ממש עושה את העבודה. היעד העיקרי הוא BF3 באיכות טובה וחשיבה קדימה. התקציב הוא כ2000 שקלים או קצת יותר , כמובן שעדיף הרבה פחות למעשה אני צריך עזרה בבחירה נבונה של לוח אם ומעבד , כמו כן האם יש צורך לשדרג את הזכרון שלי ? ושאלה אחרונה , אני צריך מערכת קירור (ספק 620W)? תודה רבה לעונים .
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה ההבדל בין ביוס לביוס היברידי {של גיגהבייט} לבין uefi אני יודע שהשניים האחרונים באו להחליף את הביוס הרגיל חוץ מהתמיכה בדיסקים מעל 2.2 גיגה מה ההבדל בין ביוס היברידי ל uefi ??? :jump: :jump:
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב שהיה אצלי בשימוש פעם. והיום אני צריך את המחשב הזה בשביל האולפן הביתי שלי.. רק בשביל האולפן.. מחשב שיחזיק תוכנות כמו קיובס (למי שמכיר) מפרט המחשב ישן הזה: לוח אם: msi ms-7008. מעבד: אינטל פנטיום 4. זיכרון: 3 כרטיסי זיכרון של 256MB. שזה יוצא ביחד 768MB דיסק קשיח: 80GB אוקי..אני חשבתי לשדרג אותו טיפה ב... כרטיס זיכרון של 2GB ודיסק קשיח 320 גיגה התאמת גם אין לי כ"כ הרבה כסף להשקיע על מעבד ולוח אם גם כי אני חייל... השאלה עד כמה זה יהיה טוב ואם יהיה טוב בכלל ללוח אם ולמעבד הזה.? ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע בכייף תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב המיועד לשימוש ב 3ds max ו after effects. המחשב מורכב מהמפרט הבא: Scythe Mugen 3 GIGABYTE Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston CoolerMaster CM 690 II (ללא HD וללא כרטיס מסך, עם OC) האם הוצאה נוספת לרכישת 2600K כדאית במקרה הזה או שכדאי לחסוך ברכישת ה 2500K?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איך הלוח הנל למטרת SLI אני יודע שיש יותר זולים לקחתי אותו בגלל ריבוי היציאות שלו שגם חשוב לי אפשר חוות דעת מקיפה על הלוח בבקשה הלוח: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 Intel Z68 Chipset ראיתי שהלוח התמיכה במערך שלו הוא סלוט 1 16X והשני 8X ככה רוב הלוחות התומכים במערך כרטיסים אבל יש יקרים יותר שיש להם שתי סלוטים של 16X תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שיש לי כרגע זה דגם המעבד:AMD Athlon 64 X2 4000+ דגם לוח-אם:gigabyte ga-m56s-s3 דגם זכרונות:G.Skill 2gb 800mhz pc2-64000 F2-6400CL5S-2GBPQ כרטיס מסך : hd4770אני יכל להחליף למעבד Intel Dual Core E6500 וללוח שתכף אעדכן פה את הדגם הדבר הזה יגרום לבעיה במחשב ? או שלהפך והמחשב ירוץ יותר מהר בלי צוואר בקבוק
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול שלי. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי איך אני יודע אם ללוח האם שלי אני אוכל להוסיף כרטיס מסך (לשים לו שניים). יש לכם מומלצים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רצתי לדעת האם זיכרון מוגדר בxmp כ 2T זה אומר שגם בלוח amd הוא יהיה 2T או שיכול להיות שהזיכרון הוא גם 1T ורק באינטל הגדירו אותו כ2T כי קראתי איפה שהו שאינטל עובד רק ב 2T שזה נשמע מוזר אבל העדפתי לוודות את זה לפני שאני משנה את התזמונים ועוד דבר מה הם הערכים twr tfaw trtp twtr האם אני חיב לשנות אותם או יכול להשאיר אותם על אוטומט ואם כן לשנות לאיזה ערך תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני משדרג את המחשב בתקציב לא ככ גבוהה. חשבתי ללכת על ה 2120, למשחקים בעיקר. עכשיו ראיתי שבעוד 200 250 שח אפשר לקחת את ה 2320, השאלה היא אם התוספת שווה את המחיר? מה ההבדל בין ה2320? לבין ה 2400 / 2500? וההבדלים זה רק המהירות? יהיה כרטיס מסך 6850 ויתחבר למסך דל 23 וטלוויזיה 32״. תודה!
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היציאות למסכים של הלוח אם שלי הלכו ויש לי לפעמים מסכים כחולים. קניתי לצערי את המחשב ב סקאיי פי סי שפשטו רגל ולכן אין לי אחריות על כלום. פניתי לחברה אחרת שאומרת שהיא תומכת באחריות לנפגעי סקאיי פי סי. הם בדקו לי את המחשב ואמרו שצריך להחליף את הכרטיס מסך ושהם ינסו לדבר עם היבואן - מה שלא הצליח ולכן הם אומרים שלדעתם אין לי ברירה אלה להחליף לכרטיס חדש MB GIGABYTE GA-H55M-D2H L1156/6.4GT RETAIL במחיר של 450 שקל היום יש לי GIGABYTE GA-H55M-USB3 נראה שהוא עולה יותר. מה אתם אומרים? לנסות לדבר עם היבואן? להחליף לכרטיס אחר? אני לא יודע מה לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום , לאחי מחשב עם הלוח הזה P5KPL-CM http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications Memory 2 x DIMM, Max. 4 GB, DDR2 1066*/800/667 Non-ECC,Un-buffered Memory Dual Channel memory architecture *Overclock speed **Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) מן הסתם קובץ הזכרונות הנתמכים [בערך בן 3.5] שנים לא מעודכן... וחשבתי להוסיף לאחי זכרון במחשב [יש לו רק 2GB] מהסוג הזה [נמכר ביד2] : Micron 1GB 800MHz DDR2 SDRAM ECC אז זה אמור לעבוד? לא לעבוד בכלל? לקרטע? מסכים כחולים? לא ידוע? תודה מראש נ.ב. כרגע יש לו בלוח DIMM1: Kingston 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בבקשה בהמלצה ללוח + מעבד + זיכרון שישמשו לעבודה כללית (הרצה של WIN 64 ביט) עם אופציה לOC קל במידת הצורך (= לוח יציב, רצוי אסוס או גיגבייט) אני לא מחפש חיבורים מיוחדים בלוח, רק 6 USB לפחות, ולא חובה USB 3.0. בלי כרטיס מסך מובנה, לוח בגודל רגיל (לא מיני) 4 גיגה זיכרון בתצורה של 2 סטיקים (אם לא נכנס 4 גיגה אז בעיקרון גם 2 יספיקו, בתצורה של סטיק אחד) מעבד רצוי בלי ליבה גרפית (אלא אם היא משמשת כליבת עיבוד נוספת לשידרוג הביצועים הכלליים של המעבד) התקציב לצורך העניין זה 1100 ש"ח, אבל אפשר לחרוג ב100~150 ש"ח אם השידרוג מצדיק את זה. תודה לעוזרים!
-
- 45 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
בעקרון אני מחפש זכרונות של corair gt 2400MHz לצערי הרב לא מצליח למצוא את המוצרים של corair כמעט בכלל לאחרונה מצאתי את g.skill באותם נתינים רצחתי לדעת האם כדי ו האם יש הבדל בין דתי החברות ?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם בדגם:GA-Z68P-DS3 אז אני זקוק לעזרה בבחירת זכרונות 2x4GB מחנות ksp תקציב עד 400 ש''ח תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, חברים. יש לי מחשב מבוסס לוח האם הזה [אציין לכל מקרה]: [glow=red,2,300]Gigabyte GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem [/glow]ויש עליו 6GB זכרונות GSKILL מהסוג הזה: G.Skill DDR3 6GB 1600MHZ Tri Channel Pi CL8 F3-12800CL8T-6GBPI לינק: http://www.gskill.com/products.php?index=180 ברצוני לשדרג ל-12GB כעת, אך הבנתי שלא ניתן להשיג את אותו המודל של זכרונות ולכן אני פונה אליכם. [glow=red,2,300]1.[/glow] האם תוכלו לספק לי לינק [Amazon-or Newegg] למודל הזכרונות של GSKILL שיש לו תאימות למודל שלי? מצאתי פה משהו אחרי סינון קל, אך עדיין אינני יודע אם משהו משם מתאים.. http://tinyurl.com/7n6m4ca [glow=red,2,300]2. [/glow]במקרה ואני מוצא את המודל המתאים, האם יש צורך כלשהו בעת התקנת…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מה דעתכם עדיף ? אני מחפש שילוש (לוח אם מעבד זיכרון וכרטיס מסך) במחיר דיי נמוך, מה העדיפות ל 2120 או ל 955 של AMD? (ד"א - איזה כ"מ אני יוכל לקנות שלא יהיה צוואר בקבוק ועם ספק 450W?) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי במחשב שנקנה לפני 3 וחצי שנים. הלוח אם הוא: GA-EP43-DS3L http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847#sp לגבי הזכרונות מצויין: Support for DDR2 1200+/1066/800/667 MHz memory modules יש לי עכשיו 4GB על 400MHZ לפי המחירים היום יוצא ממש זול להחליף אותם ל8GB עם 1333MHZ השאלה אם הלוח אם יתמוך בהם. תודה מראש! עריכה: טוב עכשיו קלטתי שה1333 ברובם הם DDR3, יש מצב שקיים 1333MHZ DDR2 ? ההבדל במחירים בין הפחות מ1333 ליותר(כולל) הוא ממש משמעותי, זו הסיבה שאני שואל ספיציפית. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה להתחיל לעבוד עם סאונד (בין היתר CUBASE). אין לי הרבה כסף כרגע ויש לי מחשב בן יותר מ10 שנים. הבנתי שבמצב כזה צריך מחשב שיהיה עם זכרויות טובים, לוח אם טוב ומעבד עם עדיפות ל4 ליבות. אז מצאתי מחשב למכירה יד 2 ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בנוגע למפרט עם יותר ספציפיות לגבי אותם חלקים. אני מאוד מאוד לא בעניינים וזה מאוד לא התחום תעסוקה שלי בשלב הזה של החיים אני אני אשמח לשמוע את דעתכם חבר שלי ראה את המפרט והוא קצת יותר בעניינים ואמר לי שאם זה היה ב1000 אז זה היה יותר מומלץ. המפרט: למען הסר ספק המפרט שאני מוכר - מעבד: 955 מכפל פתוח שלא מגביל אפילו שד כמו 580GTX - קירור: מוגן 2 קירור איכותי למי שמבין שומר על המעבד קריר באה עם שתיי מאוררים(120mm) - לוח א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם תוכנות עיצוב כגון פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. לפעמים שניהם פתוחים ביחד. (וגם פיירפוקס פועל ברקע). בכל אופן, שמתי לב במנהל המשימות שפוטושופ צורך כ2.4GB של זיכרון(אני עובד עם קבצים גדולים) והפיירפוקס לוקח עוד איזה 600MB ואפילו 1GB בכייף והאילוסטרייטור עוד, ובקיצור אני מגיע למצב של 92% שימוש בזיכרון פיזי. אני מגיע גם לאזורים האלה רק עם פוטושופ ופיירפוקס. האמת שפוטושופ לבד עם קובץ יחסית קל מגיע ל65%-70% מהזיכרון. יש לי windows 7 64bit עם 4GB זיכרון ב2 סטיקים (Corsair DHX 800 DDR2 - CL4). האם הפיתרון לבעיה היא תוספת 2 סטיקים נוספים ובכך להגיע ל8GB? לוח אם Asus Striker II Formula מעבד Q6600 SLI 9600GT superclocked W/Coolermaster cooling ספק TT750 מודולרי תודה …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עובר ללוח עם SOCKET1155 ומציעים לי מעבד G 630 ראיתי שבתוספת של מאה ומשהו שקל אפשר כבר לרכוש מעבד I3 אין לי מושג במספרים לי כרגע יש E5800 הבנתי שהG630 חזק ממנו אבל אם אני כבר מליף פלטפורמה שלמה למה לא להוסיף עוד קצת ולקחת כבר I3 פשוט שאלה נוספת ראיתי שבמחיר של I3 פשוט מסדרה 500 אני יכול לרכוש מעבד G850 FCR בקיצור מבולבל המטרה בעיקר גיימינג תקציב עד 450 ש"ח למעבד תודה
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-