עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני יודע שמהירויות המעבד כן משפיעות, למרות המכפלות הגבוהות, אבל איך למעשה זה קורה?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by hardgore1,

הי, העדפתי להתחיל את הנושא מחדש.. המחשב שלי - 333 intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz bus (msi G41M-P33 Combo (MS-7592 (ram 4 GB ddr2 trancend 400 MHz (2x2GB-dual win 8 pro 64 bit אני מעוניין לעבוד עם הרבה חלונות וטאבים ותוכנות, ושהמחשב לא יקפא למוות כשאני חוזר אליו ומעיר אותו האם אני צריך במקרה שלי עוד זכרון, או ssd? מתלבט, למרות שנראה לי שזה רק זיכרון. אם אתם מכירים מישהו שמוכר יד2 ddr3 4x2 או 1x8 אשמח לשמוע. כמובן אחפש במקביל, ומחפש את האופציה הכי זולה, וכמובן נראה שזה אכן עובד בלוח הזה.. מעדכן למי שלא קרא את האשכול הקודם בנושא- הלוח שלי כנראה יש בו אי תאימות לddr3, למרות שכתוב באתר היצרן שהוא תומך. בתקופתו רק התחיל ה ddr3 אם אני…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by jbgood,

היי אשמח לקבל המלצה ללוח nf4 אולטרה -לא sli אבל שקט ככל שניתן (אם יש דבר כזה nf4 שקט).... תודה מראש....

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Sickp,

זה הלוח המדובר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#ov ואני רוצה להתקין עליו מעבד Athlon2 x3 455 אבל ההערה הזאת מטרידה אותי: האם זה ישפיע בצורה דראסטית על הביצועים המקוריים של המעבד?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום במחשב שלי יש מעבד של XEON 12-Core Xeon E5-2670 v3 במהירות של 2.0ghz בלוח של אסוס X99 עם 32 גיגה זכרונות האם כדאי לי להחליף את המעבד ל 6950X (יש לי מחיר טוב עליו יד 2)? השימושים שלי הם עריכת וידאו , תיקוני צבע שימוש עיקרי ב Davinci resolve, AE, Mocha,FCPX

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by XpHunTeR,

שאלות מעודכנות בתגובה הרביעית תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז ככה, המפרט של המחשב זה ככה ... איך המעבד? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory רצוי לשים 2? Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower 420W Case כ.מסך: x800gt ועכשיו ...איזה מבין הלוחות הבאים יותר מתאים /טוב יותר ,או מה יותר עדיף לקחת בקיצור...? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 או GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 או שעדיף בכלל את ASUS A8N-E ? 8)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by naorca,

אני בחור טכני אבל מעולם לא עשיתי OC לאף רכיב. יש לי מעבד i7-4790 והייתי רוצה לנסות OC, בעיקר כדי לסחוט קצת יותר במשחקים. כרגע אני עם כרטיס GTX 760 אבל בקרוב מחליף ל RTX 2060. אשמח להסבר כללי, הדרכה, מה לבדוק לפני? איך לבצע? סיכונים? הלוח שלי הוא GA-H97-HD3 -Gigabyte תודה!

9. שלום רב אני לא מוצא לוח אם המתאים לI7 שיש לו כרטיס מסך מובנה, אלא אם אני שם בו I3 אשמח לדעת אם קיים כזה ואם כן, אז איזה תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. זה כבר עבר כל גבול ! זכרונות קורסייר שעלו 900 שקל היום עולים 1300 שקל ועוד הרבה זכרונות , וזה רק בחנות שאחת שבדקתי אז זו רק ההתחלה! זה בלתי יאמן החמדנות הזאתי! אם לעוד אנשים נמאס מזה אני חושב שכדאי שתגיבו על כך בתקווה שבעלי החנויות יראו את ההודעות האלה ויבינו שהמחירים האלה בישראל נמאסו! לא מספיק שהמחירים פה מסוגלים להגיע עד לכ1000 שקל יותר ממה שאפשר לקנות מחו"ל הם עוד מעלים את המחירים לשמיים! אני חושב שהבעיה היא בחמדנות של בעלי החנויות ולא התייקרות של שבבים או כל דבר מהסוג הזה. אני מקווה שעזרתי לכם להבין שאנחנו צריכים לא לקנות כלום מהחנויות עד שהמחירים יהיו שפויים , ואני מקווה שתעזרו לעוד אנשים להבין זאת. אז בבקשה קצת תגובות ועזרה עד שנוריד את המחירים! ;D

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אחרי שהגיע אליי מעבד משומש מאיביי (D945), והיה נדמה לי שהוא לא עובד תקין החזרתי לשולח והחזיר לי כסף. אני רוצה להזמין שוב ממוכר אחר, והמוכר כותב לי - LOCKED, CAN'T overclocking. מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by roeiw,

שלום, יש לי בלוח 6 כניסות SATA2, ו4 של אינטל ועוד 2 של Jmicron או משהו כזה שפועלים על צ'יפ חיצוני.. לאיזה מהחיבורים עדיף לחבר את הדיסק קשיח שלי? 36ADFD, כי הבנתי שהחיבורים של האינטל לא מאפשרים NCQ יכול להיות כזה דבר?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי יש לי לוח אם דגם gigabyte 8sr533 עם ביוס של award גירסה f6 הכי מעודכנת וציפסט של sis645 היום קניתי זיכרון של מושקין pc2700 blue 512 mb יש בביוס אופציה של top performance כשאני מאפשר אותה עם הזיכרון הנ"ל המחשב לא עולה ומציג הודעת שגיאה עם הזיכרון הקודם של מייקרון שהיהpc2100 256 mb זה עבד בלי בעיה השאלות שלי הם 1-מה בדיוק האופציה הזו משנה ולמה אי אפשר להפעיל אותה עם הזיכרון החדש 2-איזו תוכנה מראה לי מהירות של הזיכרון בדיוק אם זה 333 או 266 או בכלל 3-בגלל שהלוח שלי עובד ב 133 האם זה נכון שהזיכרון יעבוד אולי על 333 אבל הביצועים יהיו של 266 שהם 133*2 תודה!

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by d_g,

שלום. אני חושב על לקנות את המעבד CELERON D 64BIT (לא החלטתי על מהירות שעון עדיין)... רציתי לשאול קודם כל איך המעבד והאם הוא יותר טוב מסלרון רגיל שהוא לא 64BIT והאם התמיכה שלו ב 64BIT היא אמיתית? (המעבד הוא לא לגיימר כבד, אלא פעם בחודש אולי איזה משחק או שתיים) כמו-כן רציתי שתמליצו לי על לוח טוב אליו באיזור ה 1000 שקל... תודה מראש.

15. Started by zoman,

שמתי לב בפעם הראשונה כי ללוח הזה יש שני סלוטים של כפול 16 האם ניתן לעשות מערך של SLI?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by kalda01,

איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ? אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4. כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by yosh,

שלום, עכשיו ששניהם באותו מחיר מה עדיף Q6700 או Q9300??? (אני לא פריק של OC...) תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by NaorYfrach,

אני מדבר כרגע על המחשב הישן שלי . הוא מבוסס E2140 ו8600GT . השאלה שלי היא כזאת . אחרי התלבטות החלטתי להשאיר את המחשב הזה ולא למכור אותו בגלל שהוא עבד לי מצויין לצרכים רגילים ביום יום . הבעיה בו היא שהלך לי הלוח אם . אני רוצה להביא לוח אם חדש ויש לי כמה שאלות . 1.האם משתלם לי בכלל להשקיע בלוח אם בכלל במחשב כזה למרות שהוא עבד מצויין ? 2. כמה אמור לעלות דבר כזה ? 3. מה אני צריך לעשות בזמן שאני מחליף לוח משחות טרמיות נקיונות וכו' ? 4. יש התקנה מסויימת והאם כל הדבר שהיו על המחשב נמחקים אוטומטית ? 5. והשאלה המרכזית האם כל צ'יפסט של ליבה כפולה תומך במעבד הזה ? ואם כן אילו צ'יפסטים . תודה .

19. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123 2) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7796 3) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=1619 איזה מהם עדיף ולמה למערכת שכוללת E6420 ו - 2GB G.SKILL HK 800MHZ ומיועדת ל - OC ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by xb,

קניתי מחשב שתומך ב-Dual DDR ואיתו שבב זיכרון אחד של : Twinmos PC2700 512 memory chip ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות עוד שבב אחד בידיוק כזה ולעשות Dual של 1024 או שעדיף לקנות Samsung PC3200 256x3/2 ולעשות dual ? ואם 333 או 400MHZ זה באמת כל כך משנה? תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shgec,

שלום. בבקשה יעוץ. מערכת שיש לי עכשיו: MSI P45D3 NEO MB E8400 CPU 8GB RAM 1333 MHZ KINGSTON (2X4) DDR3 HEC-COUGAR-750W PSU GPU- SAPPHIRE HD-4850X2 2GB מארז של IVORY HDD sata-2 250gB זה מחשב שהולך לשמש לגלישה וסרטונים מ YOUTUBE. ז"א להיות מחשב של הורים. אני רוצה שהוא ישאר רלווטנטי כמה שיותר זמן. יש טעם להחליף את המעבד ל EXTREME? נגיד Q9300 או יותר גבוה או שבעתיד ניתן להסתפק ב-OC למעבד קיים? כרגע אין לי תלונות מהמחשב, עובד מציין, אצל ההורים הוא יהיה רק עבור גלישה, פייסבוק וסקייפ. אני פוחד על העתיד שמעבדים 775 יעלמו מ-EBAY בזמן הקרוב. רק בבקשה, אין צורך להציע להחליף מארז או ספק. הוא מספיק טוב גם למעבד חזק יותר. בבקשה תתרכזו במעבד. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by habahaba,

אהלן, קניתי מ- ebay סטיק זיכרון 4G עם תזמוני CL9-10-F2, אך קיבלתי זיכרון של אותה החברה עם תזמוני CL9-11-F3. שלחתי הודעה למוכר והוא אמר לי שזה אותו הדבר, אך אם אני לא מרוצה, הוא יחזיר לי את הכסף. השאלה היא האם המספר הזה זה באמת התזמונים של הזיכרון (נראה לי מאד שכן) והאם יש הבדל בביצועים שארגיש. הוא מסכים להחזיר לי את הכסף אבל אני לא רוצה להיות סתם קטנוני אם זה באמת אותו הדבר. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by TheBeast,

שלום! אני משתמש זה שנתיים בערך במחשב P4 עם מעבד Prescott במהירות 3000GHZ. לוח אם של ABIT מדגם IS7-G ו512 MB זיכרון פנימי. את המעבד אני רוצה להחליף בחדש, מכיוון שמעבדי PRESCOTT מתחממים מהר ולא מביאים תוצרים טובים. לשם כך- רציתי לדעת לאיזה מעבד כדאי להחליף, איפה אפשר להשיג והאם אצטרך להגדיר את מערכת ההפעלה שלי לשם כך או לפרמט ולהתקין אותה מחדש אפילו! אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה מראש, שגיא

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. קודם כל מי שלא ראה הנה לינק http://www6.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html אני רוצה לומר קודם כל הביקורת מאוד גדולה ומרשימה. אבל לדעתי יש כמה נתונים מוזרים בביקורת כמו 1. למה הלוחות של MSI מוצגים תמיד במקומות הראשונים שלא כמו בשאר הבדיקות ברשת 2. למה הNEO2 של MSI עבר OC כדי להעלות את התוצעה שלו כדי להיות במקום הראשון האם TOM גורם ללוחות ה MSI להיות בכוונה חזקים יותר ולהראות את הביצועים שלהם ב OC או שהם נופלים מהאחרים ללא OC. מדום לוחות מצויינים של ABIT ו EPOX שנבדקו כאן באתר נמצאים במקומות האמצעיים למרות שהוכרזו כלוחות טובים או מועדפים. בקיצור האם שוב האתר של TOM לא אוביקטיבי ומשמש כ"עלון פירסומי" לחומרת מחשבים.

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. נכנסתי לאתר של gigabyte ושמתי לב שבמפרט של לוחות האם בצ'יפסט x58 רשום לגבי הזכרונות "memory - Dual/3 channel memory architecture" לפי מה שאני יודע מעבדי הx58 מחייבים זכרון משולש אבל עכשיו אני רואה שהמפרט בלוח אם סותר את זה. השאלה בנושא למעלה תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים