עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש לוח שלא יגביל אותי יותר מידי לביצועי אוברקלוק באיזור 1100 ש"ח, שיגיע עם קירור טוב, קירור למעבד יהיה קירור אוויר, והוא צריך להיות מואם למעבד ולזכרונות הבאים: מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤296 דרישה נוספת, הלוח צריך להיות מותאם ל-SLI שאולי יהיה בעתיד.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אוקיי.. תראו את המפרט שלי בחתימה חשבתי לשדרג את המעבד לE5200 כמה שיפור במשחקים אני אראה? לדוגמא בCOD 5 אני משחק ופה ושם אני מרגיש תקיעות וFPS נמוך. האם שדרוג מהמעבד שלי אל הE5200 ייראה הבדלים מורגשים? וכן, הלוח שלי תומך ב45nm יש חנות ליד הבית שלי, הוא מוכן להחליף לי את המעבד לE5200 , הוא מרכיב לי ולוקח את המעבד הנוכחי שלי, תמורת 300 ש"ח .

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by deluxe,

יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה. בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד. בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר. צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו. בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר. התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Drakon,

אם אפשר ,אני מאד אשמח עם מיהוא יציין את ההבדלים בין DDR ל RDRAM...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by hamoodit,

המעבד החדש מבית אינטל (חדש אצלינו, כבר לא בעולם) יעבור מחר השקה רשמית אצל היבואן איסטרוניקס. מחיר משוער 510$ ללא היטסינק ו 530$ עם היטסינק (משום מה אינטל הגדילה את ההיטסינק המקורי שלנם קצת - כנראה פחדו שהמעבד הזה יתחמם). כלומר ביום טוב כולל מע"מ - 3000 שקלים חדשים. אז קפצו לסניף הבנק הקרוב, משכנו את הרכב, הבית והפלייסטישן וצאו לקניות. May The Nforce be with you

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הלוח GA-7N400PRO שלי בא עם ביוס F6 באתר של גיגה ביט http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-7N400%20Pro.htm מופיע רק הביוס F9.... והוא גירסה Mass Production Release מוזר..

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DJO,

שלום, ברשותי כרגע P2 350 ויכול להיות שאני אקבל בחינם לוח מתאים +מעבד P3 450. רציתי לדעת חוץ מהשיפור של המאה מגהרץ האם בין הפנטיום 2 ל 3 יש גם שינויים טכנולוגייים כל שהם (SSE?) והאם ל P3 יש יכולת אוברקלוקינג יותר טובה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב .. אני בתחילת הדרך של בניית מחשב חדש ,קניתי בהזדמנות מעבד intel core i7 2600k ולפי מה שהבנתי בכתבה כאן שהוא מיועד לOC ,אני לא מתכוון להשתמש באופציה הזאת אבל אני מעוניין לבנות מחשב לטובת משחקים ברמה גבוהה א- בהתאם לצרכים שלי על איזה לוח אם הייתם ממליצים בחום (אשמח לדגם ספציפי) ? ב-האם זה שהמעבד הוא עם סיומת K ז"א שהמעבד חלש יותר מה 2600 הרגיל ? ג-האם המעבד החדש מצריך גם שינויים בכלל הרכיבים (כגון זיכרונות RAM ,קירור ,וכו) בתודה מראש לכל העוזרים ... crak100

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by VIEWSONIC,

שווה לקנות את הזיכרון הזה ? הנפח שלו 2 גיגה והבנתי מחנות שעוד מעט יכנס הדור של ה 4 גיגה לסטיק . הציעו לי את הסטיק של טרנסד משהו כזה 2 גיגה 1333 ב 135 ש"ח זה שווה את הכסף ? או שעדיף לחכות לירידה של מחירים / 4 גיגה ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. חבר שלי קונה מחשב, הלוח אם אצלו בבית כבר הוא עכשיו מחפש איזה זכרון לקנות, עם לוח כזה ומעבד 3000+ VENICE הוא רוצה לעשות OC כמובן והוא מחפש זכרונות. הייתי הולך ישר על הG.SKILL PC4400LE TCCD אבל המחיר אייאיאי המחיר מישהו יודע על זכרון שיעלה עד 1400-1500 ש"ח שיתן אחלה ביצועים בOC (לא מחפש לשבור שיאים או משהו אבל משהו מכובד) ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Glow,

שלום! כמו שרשמתי בכותרת אני מעוניין לקנות זיכרון ,שני סטיקים שלו בנפח של 256 שיעבדו בדואל ושיעמדו בMHZ גבוהה.. המפרט שלי : מעבד: INTEL PENTIUM 4 1.6MHZ לוח אם: GIGA- BYTE 8IEXP דיסק קשיח: WDC WD400BB-00CAA0 כרגע עשיתי OC למעבד והגעתי ל1.9 והזיכרון ב 303 MHZ ולפי מה שאמרו לי הוא מפריע..... המליצו לי לקנות את זה Samsung PC3200 TCCC שיכול להגיע ל 500MHZ... אפשר המלצות אחרות או דעה על הזיכרון? תודה מראש...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אז ככה, המפרט של המחשב זה ככה ... איך המעבד? AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory רצוי לשים 2? Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD Raidmax Scorpio 868 Black Midi Tower 420W Case כ.מסך: x800gt ועכשיו ...איזה מבין הלוחות הבאים יותר מתאים /טוב יותר ,או מה יותר עדיף לקחת בקיצור...? DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 או GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 או שעדיף בכלל את ASUS A8N-E ? 8)

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היום ביקרתי ב KSP כדי לקנות לוח חדש וזכרון. הלוח שרציתי לא היה במלאי (IS7-E) לכן לקחתי את הלוח IS7 (שעלה 70 יותר). הזכרון שרציתי לקחת הוא: ADATA 512MB 400MHz (שעולה 250) ביקשתי בפירוש עם שבבים של ADATA ולא!! VT. המוכר שאל אותי איזה זכרונות יש לי כרגע, אז אמרתי לו זכרונות עם שבבים של VT (זה באמת מה שיש לי). אז הוא אמר שכדאי לקחת זכרונות של VT כי אם אני אקח ADATA יכול להיות מצב שהם לא יעבדו ביחד. והוא גם אמר שהזכרונות שיש לו שם הם עם CL 2.5 ואם הזכרון שלי גם עם CL 2.5 אז הם יוכלו לעבוד ביחד. אז לקנות את הזכרונות עם שבבים של ADATA, והם יתאימו לי? או שלקנות את הזכרונות של VT? (אני מוסיף תמונה של הזכרונות מ CPU-Z). תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. XP שעובדים על MAX 133FSB?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

כתוב עליו N1996 והצ'יפ סט זה ויאVT82C693A

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. הנה כמה לוחות אם שאני מתלבט ביניהם, אשמח אם תעזרו לי לבחור את הטוב ביותר: http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=31141 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 או http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33FBC תודה.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by YANIV286,

http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=BV80605001905AM〈=heb&cart=127788073317899887 קצת לא ברור לי העניין על פניו אותם נתונים כמו של I7 870 /1366שמתומחר בארץ בסביבות ה 3000 ש"ח ה I7 875K/1156 מגיע עם ערך מוסף של מכפלה פתוחה TURBO BOOS ונמחר ב 1580 ש"ח :s05: אם כך פני הדברים זה ממש מציאה מזל שלא קניתי את ה920.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אינטל הודיע רשמית שהיא עובדת על מעבד דור 8 שמשלב כרטיס גרפי של AMD(!) וזכרונות HBM2. בינתיים לא מדובר ממש בחלק אחד אלא בכמה חלקים נפרדים מחוברים על לוח בטכנולוגיה שנקראת EMIB. המעבד מיועד לניידים, צורך 45W וצפוי לצאת בתחילת השנה הבאה. מעניין באיזה מוצרים נראה אותו: https://www.anandtech.com/show/12003/intel-to-create-new-8th-generation-cpus-with-amd-radeon-graphics-with-hbm2-using-emib

20. שלום, קניתי חלקים ואני מרכיב לבד, בגלל שאני קמצן קניתי מאיבורי/ksp באילת... 1.את המעבד קניתי מKSP שהו 4790 בגירסת tray והוא נראה ככה: http://up414.siz.co.il/up3/2hyfdgkmzuyh.jpg למה לעזאזל יש עליו מדבקה בצד "החשוב" ??! להוריד את זה ? מי שם את זה שם אינטל או קיאספי ? עדיף לי לא לגעת בזה וללכת לחנות לצעוק עליהם שיחליפו לי את זה?? (אני עכשיו גם מפחד שהמוכר נגע בעצבעותי במעבד עצמו איפה שאסור לגעת, או שאפשר לגעת אבל לא ממומלץ? לא סגור על זה ... \= ) 2.קניתי לוח אם gigabyte z97x-sli עכשיו באתר של gigabyte יש שלוש גירסאות Rev 1.0 1.1 1.2 ככה זה כתוב באתר שלהם, בפועל על האריזה שקיבלתי לא כתוב שום אזכור לזה... אבל בmanual רשום Rev.1001 (כן אלף לא נלחץ לי פעמיים) זה אומר שקיבלתי א…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

הדור הבא של אינטל שמיועד להחליף את מרובעי הליבות הניידים הפופולריים מתקרב ומופיע במבחני ביצועים ראשונים עם תדרים מירביים מרשימים לכתבה

22. Started by 243 56,

האם זה אומר משהו על דילים משותפים בין החברות?

23. Started by aka_katz,

מחפש לוח מיני ITX עם 2 כניסות LAN. האם קיים כזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by asili,

יש לי מחשב XP 1700+ 256 PC2100 CRUCIAL GIGABYTE 7VTHX+ המחירים של 256 עומדים על כ 350 שקל חשבתי אם כדאי להשקיע כבר בעוד זכרון לביצועים יותר טובים מה אתם אומרים כדאי או כדאי לחסוך את הכסף? אני משחק הרבה גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות לא כל כך כבדות אין בארץ זכרונות של קרושיאל נכון? אני רוצה 2 זכרונות מאותו סוג

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. לאחי יש יום הולדת והוא חוסך למחשב כי מה שיש לו עכשיו גרוע p3 450 , לוח מעפן ו 256 mb sdram התקציב הוא מאוד דל , אני חשבתי בכיון של axp 1600 + לוח + 256 mb של זיכרון . הכרטיס מסך הוא gf2 mx , לדעתי לא צריך להחליף אותו מכיון שהוא מריץ כל משחק ולא ממש איכפת לו , אבל הוא יראה שינוי משמעותי במשחקים , לא ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.