מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת רק כמה הערות - שהמהירות תהיה אידיאלית (אני לא אגיע איתו ליותר מ- 2.4Ghz, בספק אם גם לשם), הדגם\חברה, וכמובן המחיר (1400-1500 ש''ח לשני סטיקים של 512MB). עוד שאלה קטנה - לא יווצרו בעיות כלשהן עקב אי-תמיכת המעבד בדואל צ'אנל? (אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני אצטרך לוותר על התזמונים או על המהירויות...)
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ליפני שאלת השדרוג יש לי שאלה לגבי הזכרונות הנוחכים שלי התוכנה EVEREST הוא רושם לי כך: Device Description DIMM1: Hyundai HYMD232 646B8J-D43 Field Value Memory Type DDR SDRAM Field Value Memory Speed PC3200 (200 MHz) רציתי לשאול מה זה אומר DDR SDRAM? וכם מה זה אומר 200 MHZ שבמפרט המחשב רשום לי 400 ? והאם הזכרונות שלי טובים?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות השבוע זכרונות סמסונג, והשאלה איזה צ'יפים לדרוש מהמוכר. ואם אפשר קצת פרטים על הזכרונות (מה הבאס המינימלי שהם יגיעו לי אליו - במידה ואני אפול על זכרונות לא ממש אוברקלוקרים), ומה המתח הממוצע שהצ'יפים האלה דורשים... תודה (:
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח יומיים ויש לי בעיות מוזרות 1) אין לו מצב DOS ואני חושד שבגלל זה חלק מהתוכנות לא רצות. האם יש אפשרות שיהייה מצב כזה או שזה לא נורא 2) הוא לא נכנס למצס BIOS בלחיצה על F2 כמופיע במסך. מה עושים נקנה במקום מעולה אני רק רוצה לדעת לבד הכל בתודה מראש, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שמסתמן כרגע, המעבדים החדשים של AMD, או יותר נכון לוחות אם שלהם, לא יתמכו בזכרונות DDR 4 אלא רק ב - 5, דבר שייקר לא מעט את המערכת עבור הרבה מאלו שמחכים לשדרוג. https://www.techradar.com/news/amds-next-gen-processors-might-have-a-major-disadvantage-against-rival-intel
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
האים הלוח הזה טוב ל O\C GIGABAYTE GA-7DX+ ואים כן אז עד כמה טוב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה CPU-Z מראה לי מהירות זיכרון של 166MHZ למרות שעל הזיכרון עצמו רשום 333MHZ PC2700??? האם יש דרך לשנות זאת ל333MHZ???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ? אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4. כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה- האם מעבד עם FSB 1333MHz יכול לעבוד על לוח שתומך ב 1066MHz FSB המעבד -intel e8400 לוח אם- KINO-9454 עם chipset: Intel® 945G + ICH7
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. בבקשה יעוץ. מערכת שיש לי עכשיו: MSI P45D3 NEO MB E8400 CPU 8GB RAM 1333 MHZ KINGSTON (2X4) DDR3 HEC-COUGAR-750W PSU GPU- SAPPHIRE HD-4850X2 2GB מארז של IVORY HDD sata-2 250gB זה מחשב שהולך לשמש לגלישה וסרטונים מ YOUTUBE. ז"א להיות מחשב של הורים. אני רוצה שהוא ישאר רלווטנטי כמה שיותר זמן. יש טעם להחליף את המעבד ל EXTREME? נגיד Q9300 או יותר גבוה או שבעתיד ניתן להסתפק ב-OC למעבד קיים? כרגע אין לי תלונות מהמחשב, עובד מציין, אצל ההורים הוא יהיה רק עבור גלישה, פייסבוק וסקייפ. אני פוחד על העתיד שמעבדים 775 יעלמו מ-EBAY בזמן הקרוב. רק בבקשה, אין צורך להציע להחליף מארז או ספק. הוא מספיק טוב גם למעבד חזק יותר. בבקשה תתרכזו במעבד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
העברתי את המחשב דירה והוא קיבל מכה ומשהו נדפק בלוח אם. הכרטיס מסך לא יושב טוב ואני צריך להחזיק אותו עם משהו כדי שהמחשב יעבוד וגם המאוור במארז לא עובד. המחשב בין שנה וחצי בערך ואני מתבלט האם לקנות את אותו לוח אם Gigabyte GA-B85M-D3H או כבר לקנות אחד יותר חדש (כמו למשל Gigabyte GA-H97-HD3 או ASRock H87 Pro4)? זה המפרט שלי Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 X2 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series SHAPPIRE 7870XT BOOST[h=1][/h]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי על AMD Sempron 3000+ Socket 754 יש ב 470 שקלים בLOGIC. מה אתם אומרים? (לא בשבילי, בשביל ילדה בת 12...אני לא חושב שהיא צריכה יותר מזה, רק שיחזיק איזה 4-3 שנים).
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השטפון הגדול החל: אינטל משיקה מספר שיא של מעבדים חדשים מדור ה-Skylake, כולל כמה הפתעות שלא ראינו בעבר לכתבה: http://hwzone.co.il/זה-הזמן-לחשוב-על-שידרוג-מעבדי-ה-skylake-החדשי/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. המעבד הנוכחי במחשב של אשתי הוא C2D E6550 יש לי אופציה להחליף אותו למעבד יותר מהיר אך עם פחות זיכרון מטמון - Pentium E5700, מה יותר עדיף והאם אני ארגיש שיפור בביצועים? ה- E6550 הוא במהירות 2.33 גה"ז ואילו ה- E5700 הוא במהירות 3.0 גה"ז.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן להתחדש במעבד ולוח, אשמח אם תוכלו לכוון אותי ללוחות עם מוניטין טוב (אני מעדיף ג'יגה או אסוס). אני מיעד אותו ל ( Pentium D 3.0Ghz (930 . אגב, איך ה930 באובר? תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תמחשב הבא: e8500 gtx 660 gb ocz 2x2GB platinum gygabyte ep45-ud3lr freezer 13 מעוניין לשדרג מעבד לוח וזיכרונות לשימוש גיימינג עד 2000 ש''ח 3000 ש''ח אשמח להצעות
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא חשוב לי שיהיה עם SLI.. OC אולי עוד שנה.. חשוב שיתמוך ב USB3 בהתחלה חשבתי על asus p7p55d e lx,אבל בסוף הקניה בחו"ל לא הסתדרה,והרשת היחידה שמוכרת את הלוח זה אייבורי ב 830 ש"ח !!! מחר אני רוצה כבר לקנות (קר ל I5 שיושב אצלי..) הצעות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לתרד זה אין שום מטרה אלא הדיון עצמו בלבד הוא המטרה. בשנתיים האחרונות אנחנו עדים לאין ספור מעבדים חדשים כתוצאה ממלחמת הענקים AMD וINTEL ,INTEL עובדת תוך כדי הזרמת כספים רבים לייצור ופיתוח בעודה מנסה לדחוק את AMD מאחור ,AMD אינה נכנעת ומנסה להשיג עליונות תוך כדי הצגת טכנולוגיות וייעול המבנה של המעבד. כתוצאה מכל זאת אנו זוכים לדגמים רבים של מעבדים ולשפור ניכר בתכונות המעבד. בתרד זה עליכם להכתיר את המעבד שבעינכם הוא הכי טוב מבחינת יחס ביצועים מחיר. צרפו להודעתכם תרשימים וגרפים וכל מה שתרצו. בסוף התרד אני יכתיר את המעבד הזוכה בהתאם לתגובות במידה ויהיו מספר מעבדים שלא ניכר ההבדל בינהם נבצע עליהם סקר. התחרות מתחילה......INTEL VS AMD.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון צריך לעדכן ביוס או שהוא מגיע עם ביוס בסדר? האם הטמפ שהוא קורא נכונות? דרך אגב אני ממש מרוצה מהכרטיס קול אין מה להשוות ל CMEDIA\SOUNDMAX שהיה לי לפני.. סוף סוף שומעים איכות ב ATP3 לוח ממש סבבה והמאורר של ה NB לא מרעיש כמו שחשבתי משום מה המאורר של ה CPU פועל ב200סלד יותר לאט מהמאורר השני, שתיהם אותו סוג מאורר ושתיהם חדשים מהקופסא
-
- 37 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים בבית די זהים עם 2 הבדלים עיקריים, לאחד מעבד Q9550s עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ולשני Q8200 עם 4 גי'גה זכרון פנימי. משום מה המערכת של ה- Q8200 דוחסת לי מהר מדי. ע"מ לברר מדוע הפעלתי את CPU-Z. מתברר שהמעבד שלי עובד על המכפלה הנמוכה שלו (6) לאורך כל הדחיסה למעט בשניות הראשונות מהתחלתה. אני מניח שזו הסיבה לביצועים הירודים. יש לי לוח אם גי'גהבייט מבוסס P35. אני לא מוצא אופציה לכבות את היכולת של המעבד לשנות מכפלה. חשבתי תחילה שזו אולי בעיית התחממות. פירקתי את המארז והצבתי מול המעבד וגוף הקירור שלו מאוורר ביתי גדול על מהירות הכי גבוהה. במגע עם המעבד (גוף הקירור) הוא קריר מאוד ולכן זו לא נראית לי הבעיה. מה ניתן לעשות? מה הפרמטר שגורם למעבד להוריד את המכפלה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הלוחות KT3 ULTRA , KT3 ULTRA-ARU אני יודע שאחד מההבדלים בינהם הוא של ARU יש בקר RAID133 שמוסיף אפשרות של עוד שני כונני IDE, אך שני הלוחות תומכים ב4 כוננים (עפ"י האתר של MSI) אז מה הבקר רייד133 מוסיף??? ואיזה עוד הבדלים יש בינהם? ועוד שאלה: כמה מאווררים אפשר לחבר ללוחות הנ"ל? וכמה מאוררים אפשר לחבר ללוח VRXP של גיגהבייט? (בדף של הלוח רשום *2 cooling fan pin header האם זה אומר שאפשר לחבר רק שני מאוררים? מה שניים מספיקים???) והאם שלושת הלוחות מגיעים עם מאוורר?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גלשתי להנאתי היום בלמיר והנה אני רואה פנטיום D דואל קור 805 - 2.6GHZ לכל ליבה ו533 באס http://lamir.co.il/product.asp?product=10050 אמרית לעצמי זו בטח טעות , נכנסתי לאתר של אינטל והנה http://www.intel.com/products/processor_number/body_view_pd.htm
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-