עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מחפש לוח שלא יגביל אותי יותר מידי לביצועי אוברקלוק באיזור 1100 ש"ח, שיגיע עם קירור טוב, קירור למעבד יהיה קירור אוויר, והוא צריך להיות מואם למעבד ולזכרונות הבאים: מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤296 דרישה נוספת, הלוח צריך להיות מותאם ל-SLI שאולי יהיה בעתיד.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כמו שאומרת הכותרת, ובערך באיזה פרקי זמן\מהירות שעון הוא יעלה. ניראה לי ששאלה יותר מדיוקת למה שאני רוצה לדעת, מתי הוא יגיע ל5GHZ? תודה רבה!!, יאיר.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by d_g,

שלום. אני חושב על לקנות את המעבד CELERON D 64BIT (לא החלטתי על מהירות שעון עדיין)... רציתי לשאול קודם כל איך המעבד והאם הוא יותר טוב מסלרון רגיל שהוא לא 64BIT והאם התמיכה שלו ב 64BIT היא אמיתית? (המעבד הוא לא לגיימר כבד, אלא פעם בחודש אולי איזה משחק או שתיים) כמו-כן רציתי שתמליצו לי על לוח טוב אליו באיזור ה 1000 שקל... תודה מראש.

4. אני כנראה הולך לקנות השבוע זכרונות סמסונג, והשאלה איזה צ'יפים לדרוש מהמוכר. ואם אפשר קצת פרטים על הזכרונות (מה הבאס המינימלי שהם יגיעו לי אליו - במידה ואני אפול על זכרונות לא ממש אוברקלוקרים), ומה המתח הממוצע שהצ'יפים האלה דורשים... תודה (:

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Ashand,

שלום במחשב שלי יש מעבד של XEON 12-Core Xeon E5-2670 v3 במהירות של 2.0ghz בלוח של אסוס X99 עם 32 גיגה זכרונות האם כדאי לי להחליף את המעבד ל 6950X (יש לי מחיר טוב עליו יד 2)? השימושים שלי הם עריכת וידאו , תיקוני צבע שימוש עיקרי ב Davinci resolve, AE, Mocha,FCPX

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ערב טוב קניתי Ryzen 7 1800x + ASUS x370-F GAMING שניהם ביחד יצאו 1900 למי שרוצה לדעת צריך המצלה לזכרון + קירור למעבד + משחה טרמית אם צריך קירור עד איזור ב300 אפילו עדיף פחות, לא מתכנן OC בזמן הקרוב .. אז משהו איכותי ועדיף זול זכרון 16GB אם צריך MHZ גבוה שאר המפרט 1060 6gb enermax 625w+ HAF-X תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nec_000,

בהחלט מעניין, מעבד רב תחומי, אשף ב- productivity המסוגל לבצע גם מטלות (גיימינג למשל) לא רע בכלל - השוואה רוחבית:

8. לוח - X58 של Gigabyte זכרונות - 3 סטיקים של Patriot, כל אחד - 4GB (סה"כ 12GB) מערכת הפעלה - Win7 64Bit. כתוב שיש 12 GB זיכרון, ובסוגריים כתוב שרק 8GB בשימוש. למה זה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. כפי שחלקכם יודעים ( מי שעקב אחרי הבניה שלי במדור הפרוייקטים ) היה לי מעבד 4770K שעבר תאונת DELIDDING מצערת ועקב כך הוחלף ל4670K הייתי חייב מחשב תקין ועובד . לאור יציאת ה4790K , האם כדאי להזמין מאמאזון ולהחליף ? 418$ כולל מיסים שהם 1469 ש"ח .

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, אני מחפש מחשב לצורכי משרד. מעבד אינטל E5200 או AMD AM2 4200x2 מה מבין המעבדים טוב יותר ללא קשר למחיר? ומה מהם נותן תמורה טובה יותר למחיר? תודה רבה חבר'ה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ymdv,

ברצוני לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש. העתיד טמון בכפולי הליבה, אין ספק, אולם בשלב זה הבחירה היא בפחות רע: מעבדי אינטל עדיין אינם כפולי ליבה "אמיתיים" עד צאת מעבדי ה"יונה" - כך הבנתי, ומצד שני הAMD ללא DDR2 - ומצפים ללוח חדש (M2) למה אם כך עדיף לצפות, ל"יונה" או לM2 מה יגיע לשוק מוקדם יותר? יש הערכות לגבי מחירים? איזו שילוב לדעתכם יהיה מוצלח יותר?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by אנימשוגע,

יש לי את המפרט מחשב הבא: אני מעונין להחליף את הלוח אם ,ללוח שתומך 2mb וגם תומך ddr/ddr2 ומעבד יותר טוב ממה שיש לי כרגע על התקציב אני לא כל כך סגור אבל אני צריך משהו שיהיה טוב ולא יקר וגם המלצה על מארז נורמלי עד 400 ש"ח

• 38 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by kalda01,

איזה לוח אם עם VGA מובנה הייתם ממליצים עבור מעבד AMD בפורמט AM3 ? אני מדבר על פנום 955 או אטלון 630..שניהם X4. כמו כן מבקש המלצה לחנות באזור ראשל"צ

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Blah,

ראיתי ב PCH שמוסיפים את זה למעבד, מה זה ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום כולם אחרי כמה ימים של התלבטויות הבנתי שלצרכים שלי הלוח RAMPAGE FORMULA של ASUS יהיה הכי מוצלח בשבילי עכשיו אני רק צריך להתאים לו זכרונות מוצלחים בשביל OC הגון... מתכוון להשקיע קירור אוויר רציני אבל לא מערכת מים המחשב יכלול Q9450 ובנתיים רק 4870X2 אחד לפחות 4 גיגה זיכרון שיעבוד בתדרים גבוהים ומומהרים אני רוצה לעשות לו OC שיעלה לי למערכת עוד כמה FPSים טובים... אשמח לשמוע גם איזה קירור למעבד מוצלח אפשר לקנות שוב כרגע ללא מגבלת תקציב. אתחשבן בסוף כשאדע מה האופציות שעומדות בפניי, בעיקרון כסף הוא לא בעיה אבל לא רוצה לזרוק אותו סתם. מארז גם אין לי כרגע... אשמח לשמוע מומלצים למערכת הזו שמתגבשת לאט לאט תודה לעונים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Oranili,

אם אפשר הסבר מפורט בבקשה? תודה :xyxthumbs:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by LOTE,

שלום חברים, אני מתכוון בקרוב לרכוש חומרה חדשה ומחשב חדש בכללי, השימושים שלי הם גלישה ולרוב משחקי מחשבים קלים (CS, CSGO, Payday, League of Legends ואולי כמה נוספים). הידע שלי בחומרה הוא אמנם לא אפסי אבל די קלוש (בניגוד לידע בנושאים אחרים שקשורים למחשבים) והייתי שמח לדעת מספר דברים לפני שאני ניגש להתייעץ בכלל על מה לקנות. כמובן שהשאלות האלו מגיעות לאחר בדיקה בגוגל. 1. מה עושה מעבד אחד טוב ממעבד אחר? כנ"ל ללוח-אם. השאלה מגיעה ממקום של השוואה, אני רוצה להשוות בין חלקים מסויימים ולשם כך דרוש לדעת את מה שהופך אחד לטוב מהשני. 2. איזו חברות אמינות יש לספקי כוח? ובנוסף מהי כמות הוואט הדרושה לספק כוח שיחזיק בדרישות שלי? זהו בינתיים לדעתי, …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by pc4u,

הי מצעים לי P4 עם לוח של jtway אני אוהב את אסוס וא בדיוק יודע עם יש אסוס שתומח ב DDR

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yaniv_appX,

יש איזשהו הבדל בין גרסאות המעבדים באיכות שלהם שיש הבדל כספי בניהם פרט לזה שהבוקס מגיע עם קירור והטראי לא מגיע עם קירור? כאילו אם אני מכנן לקנות קירור יותר איכותי עדיף לי לקנות את הטראי או לשלם עוד תוספת כסף על הבוקס משום שגם המעבד עצמו יכול להיות יותר איכותי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by computer_freak,

מה ההבדל? אני חושה שfsb זה רק הערוץ שבין המעבד לזיכרונות לכרטיס מסך וpci וbus זה כל ערוץ מידע שיש מחשב באופן כללי ועוד משהו יש לי לוח אם asus p4s333m מהירות הבאס שלו 333 נכון? ודבר אחרון שאומרים מהירות בסיס מתכוונים לבאס?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by adis50,

בכמה ה930 יותר טוב כי הוא יותר יקר ב215 ש''ח השאלה אם זה שווה והאם יש ל930 עוד יתרונות מלבד ה0.2 במהירות כשהשימושים האם משחקים ושימשו ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים שפועלים יחד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by rob_roy,

לפני שאקנה מחשב, רציתי להבין כמה דברים, ברשותכם: מחשב שישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים ישנים או זולים (דיאבלו, חולית, TFTD) - האם יש לו צורך בסדרת ה i3,i5,i7 של אינטל, או שעדיף ה core 2 quad? עד כמה כדאי לחפש לוח אם עם USB3 או SATA2 או DDR3? לאיזה שימוש כדאי להתעקש על כל אחד מהם? איך יודעים מה הנתונים הנכונים? לגבי לוח אם Gigabyte P55 UD6 - באתר motherboard.org הוא מוצג עם USB3 + SATA2; בזאפ הוא מוצג עם USB2 + SATA; באתר הטיוואני שבקישורי החנויות הוא מוצג... בטיוואנית. אז מי צודק? אם מחשב נישא מפסיק לתפקד - אפשר לחבר את הכונן הקשיח שלו למחשב רגיל כדי להציל קבצים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני בתהליכי שדרוג המערכת שלי (לוח, מעבד, זיכרון, כרטיס מסך ואולי ספק), שכבר מתקשה בסחיבת המשחקים החדשים שבאים עלינו לטובה. מה דעתכם על הזיכרון הזה http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-240-Pin-Platforms-CMZ8GX3M2A1600C9/dp/B004CRSM4I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1320433695&sr=8-1 שיהיה מיועד למערכת מבוססת I5 או I7 עם כרטיס GTX560 Ti?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yotamoo,

הבנתי שזה דרייברים לצ'יפסט, אבל מה הם נותנים לי? ומתקינים אותם כמו בעידכון ביוס, כלומר בצריבה של פלאש, או פשוט כמו דרייברים של כרטיס מסך למשל. ד"א יש עידכונים לצ'יפסטים של אינטל?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by sh_idan,

יש הצעות ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים