עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by moshe_ha,

אני רוצה לקנות זכרונות לא ל-OC...הם טובים או שהם מיועדים ל-OC?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yaniv_appX,

יש איזשהו הבדל בין גרסאות המעבדים באיכות שלהם שיש הבדל כספי בניהם פרט לזה שהבוקס מגיע עם קירור והטראי לא מגיע עם קירור? כאילו אם אני מכנן לקנות קירור יותר איכותי עדיף לי לקנות את הטראי או לשלם עוד תוספת כסף על הבוקס משום שגם המעבד עצמו יכול להיות יותר איכותי ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by XpHunTeR,

שאלות מעודכנות בתגובה הרביעית תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by TheBeast,

שלום! אני משתמש זה שנתיים בערך במחשב P4 עם מעבד Prescott במהירות 3000GHZ. לוח אם של ABIT מדגם IS7-G ו512 MB זיכרון פנימי. את המעבד אני רוצה להחליף בחדש, מכיוון שמעבדי PRESCOTT מתחממים מהר ולא מביאים תוצרים טובים. לשם כך- רציתי לדעת לאיזה מעבד כדאי להחליף, איפה אפשר להשיג והאם אצטרך להגדיר את מערכת ההפעלה שלי לשם כך או לפרמט ולהתקין אותה מחדש אפילו! אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה מראש, שגיא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. קודם כל מי שלא ראה הנה לינק http://www6.tomshardware.com/motherboard/20030707/index.html אני רוצה לומר קודם כל הביקורת מאוד גדולה ומרשימה. אבל לדעתי יש כמה נתונים מוזרים בביקורת כמו 1. למה הלוחות של MSI מוצגים תמיד במקומות הראשונים שלא כמו בשאר הבדיקות ברשת 2. למה הNEO2 של MSI עבר OC כדי להעלות את התוצעה שלו כדי להיות במקום הראשון האם TOM גורם ללוחות ה MSI להיות בכוונה חזקים יותר ולהראות את הביצועים שלהם ב OC או שהם נופלים מהאחרים ללא OC. מדום לוחות מצויינים של ABIT ו EPOX שנבדקו כאן באתר נמצאים במקומות האמצעיים למרות שהוכרזו כלוחות טובים או מועדפים. בקיצור האם שוב האתר של TOM לא אוביקטיבי ומשמש כ"עלון פירסומי" לחומרת מחשבים.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by xb,

קניתי מחשב שתומך ב-Dual DDR ואיתו שבב זיכרון אחד של : Twinmos PC2700 512 memory chip ואני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות עוד שבב אחד בידיוק כזה ולעשות Dual של 1024 או שעדיף לקנות Samsung PC3200 256x3/2 ולעשות dual ? ואם 333 או 400MHZ זה באמת כל כך משנה? תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by LRa,

What's important is : dual lan, easy oc, bios update without floppy, 4usb onboard(without additional cables) and a price aournd 500nis. What's not : SATA. Thanks

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by FireThrower,

היי.! בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה. התכנון תחילה היה לקנות את ה 965 . המערכת תשמש לגיימינג כבד , שימוש משרדי , צפייה בסרטי HD ושימושים ביתיים כמו גלישה באינטרנט. ה 1055T הגיע ל TMS ובהפרש של פחות מ 100 שקלים מה 965. אני יודע שלגיימינג עדיף לקנות את ה 965 מכיוון שהתדר שלו הרבה יותר גבוהה מהתדר של ה 1055T . ( 3.4 > 2.8 ) אך לפי המחקרים המעמיקים שלי על המעבד הזה ניתן לבצע אוברקלוקינג לתדר ממש ממש גבוהה בקלות יתרה . (אנשים הגיעו בקלות ובקירור סטוק ל 4.0) השאלה שלי היא , האם עדיף לי כבר לקנות את ה 1055T ולבקש שיבצעו לי עליו אוברקלוק ולקבל ביצועים גבוהים יותר ועוד שתי ליבות , או להשאר עם ה 965 בתדר סטוק?. (הקירור למעבד הוא XIGMATEC DARK KNIGHT לוח האם GIGABY…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Guyke,

שלום! אני מרכיב לעצמי מחשב ויש לי התלבטות בין שני המעבדים , גם המחירים שלהם די דומים,המטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by the damonion,

מה עדייף 3700amd or 3800amd ??

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום רב, אנו מתכנים לקנות מחשב למשרד עם מעבד קונרו ועם שמונה ג'יגה זיכרון (במחיר נמוך מזה של סרבר). קראתי מספר הערות מטרידות על הקונפיגורציה הזו, וקיבלתי הרגשה שזו חיה שעוד לא נולדה. http://forumz.tomshardware.com/hardware/Motherboard-4GB-8GB-Ram-ftopict195013.html האם למישהו יש ניסיון עם שמונה ג'יגה זיכרון ? להלן המפרט שאותו אני מתכוון להזמין (פתוח להצעות כמובן): ASUS P5B-VM Intel 965 4x 2GB Dual Channel DDR2 533MHz (PC4200 E6700 Core 2 Duo Graphics Card (?) Windows XP 64bit and/or Linux Enterprise 4 WS בברכה, איתי

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שמעתי ש AMD יותר מהיר מ INTEL אבל גם מתחמם יותר. מה באמת יותר טוב?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dowi,

היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש לעבודה מאומצת בעיבוד תמונה. התקבעתי על מעבד - 2600k (או i7 2600 אבל ההבדל ממש זניח במחיר אז למה לא k ? ) עם 16 גיגה ראם לפחות בלי כרטיס מסך - יש ליבה גראפית במעבד שתספיק כאן. אבל אולי בעתיד אקנה.. לא מתכנן OC. איזה לוח אם Z68 מומלץ ? דרישה אולי ייחודית מלוח האם היא שאני אוכל לחבר 2 מסכים. (כמובן רצוי usb3,sata3) תודה רבה!, דובי

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by d_g,

שלום. אני חושב על לקנות את המעבד CELERON D 64BIT (לא החלטתי על מהירות שעון עדיין)... רציתי לשאול קודם כל איך המעבד והאם הוא יותר טוב מסלרון רגיל שהוא לא 64BIT והאם התמיכה שלו ב 64BIT היא אמיתית? (המעבד הוא לא לגיימר כבד, אלא פעם בחודש אולי איזה משחק או שתיים) כמו-כן רציתי שתמליצו לי על לוח טוב אליו באיזור ה 1000 שקל... תודה מראש.

15. Started by sh_idan,

יש הצעות ?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בס"ד מחפש גרסת BIOS עדכנית ללוח אם P67A-UD4-B3 ! תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי חברים. אני מעוניין בזיכרון הבא: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=1&uin=31357&txt_search=HyperX+FURY+DDR4&buy=&minprice=0&maxprice=0 כיום יש לי מחשב די טוב אם 16 DDR4 2133 והייתי רוצה להתקדם ל64 גיגה אני חושב שהלוח שלי תומך כמובן אשמחש תגידו לי איך לודאות.במידה וכן אחליט לרכוש כמה דברים: איך המחיר? מבחינת ביצועיים אני ארגיש הבדלים? המחיר 1590 יש יותר זול או אולי בכלל עדיף לי להוסיף עוד 16 גיגה DDR 4 2133 מהירות או לשים 64 נקי? חברה מומלצת? בכללי יש לי מחשב חזק I7 6700 16RAM DDR 4 SSD 500 GIGA SAMSUNG EVO 850. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zoman,

שמתי לב בפעם הראשונה כי ללוח הזה יש שני סלוטים של כפול 16 האם ניתן לעשות מערך של SLI?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by itaysk,

איזה זכרונות משתמש PII ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מחפש לוח שלא יגביל אותי יותר מידי לביצועי אוברקלוק באיזור 1100 ש"ח, שיגיע עם קירור טוב, קירור למעבד יהיה קירור אוויר, והוא צריך להיות מואם למעבד ולזכרונות הבאים: מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX ¤1584 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤296 דרישה נוספת, הלוח צריך להיות מותאם ל-SLI שאולי יהיה בעתיד.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. איזה לוח אם מומלץ היום במחיר של עד 800 ש"ח עם chipset P55 לביצוע OC בינוני של עד 4G עם קירור אויר. המעבד הוא I5-750 כמו כן מהו הקרור(כ-300 ש"ח) והזכרונות המומלצים (4G כ- 600 ש"ח)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by liran2001,

Workstations... אני מבין שהמחשבים החדשים כיום המשמשים כמחשב ראשי גדול בעל מספר גדול של מעבדים (לחברות גדולות שצריכות שימוש במחשב חזק), משתמשים במחשב מבוסס Intel Xeon או AMD Opteron. למי שמבין קצת - מה עדיף היום ביחס תמורה למחיר\ביצועים ? אולי אם יש קישור לטבלה של ביצועים\מחירים... ? ואולי פירוט לדגמים ספציפים למעבדים אלה שעדיף לקנותם כיום. תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Regev,

[glow=red, 2, 300]האם זכרונות VIKING טובים לOC והאם זכרונות OCZ טובים מהם?[/glow]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by itaysk,

על מה זה משפיע? האם ההבדל בין 256 ל 512 מורגש?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, שאלתי את השאלה גם בפורום כרטיסי מסך אבל לא ממש ידעו לענות לי שם, אז אולי כאן משהו מכיר את האפשרות הזאת, ואשמח אם תענו לי . יש לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI ( עם תמיכה ב Hybrid ) כמוכן יש לי כרטיס מסך ATI HD4870 512. אני יודע שמבחינה טכנית יש אפשרות להפעיל את שניהם ביחד, אבל אני לא ממש סגור על איך לעשות את זה. אשמח לקבל המלצות, אגב הלוח אם הוא : ga-m78sm-s2h (הלקוח הקודם עבר מחשב ga-m56s-s3 ) תודה .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים