מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדל מהותי בין הלוחות ? האם אתם חושבים שההבדל הוא רק ב FEATURES ולא בדברים כמו ביצועים או יכולות המהרה ? איפה אפשר לברר דבר כזה? כי אני לא רוצה לחוות את זה על בשרי אם אתם מבינים למה אני מתכוון ERM...
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצא את הגירסת דלוקס שאני מת לקנות ל OC ראיתי שההבדלים הם ב DAID ו SATA ובמשהו שנקרא AL של ASUS השאךה שלי האם כדי להתפשר בנושא כי לפי כל המבחנים שראיתי ה דלוקס הוא ה-OC ולא ראיתי כלום בקשר לדלוקס משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי עד כמה זה התפשרות
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש למישהו מושג האם לוחות ה Asus P4P800 הנוכחיים שכרגע נמכרים בישראל עדיין מסוגלים להפעיל את ה PAT ? הייתה איזו חדשה שהאפשרות מבוטלת בלוחות החדשים, אבל קשה לי להאמין שהסטוק מתחלף עד כדי כך מהר
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה הזמנתי מחשב עם לוח אם p4p800, וקיבלתי את גרסת ה- se. מישהו יודע מה ההבדל? והאם כדאי לי ללכת לצעוק עליהם? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה P4P800S SE אזוס כמובן אני מרכיב מחשב לאחי שעיקר השימוש הוא אינטרנט משחקים +כרטיס 5700+מעבד 3 פרסקוט +256*2 לא חברה משהו 400מ"ה
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
מממ יש לי את האביט ולחבר שלי את האסוס ורציתי לדעת איזה מהם טוב יותר? ד"א כתוב לי בaida: IC7(-G) so how can i know if its original ic7 or ic7-g?
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום דעה של משהו שטוען ששמע ש P4P800SE לוח אם לא משהו בכלל, האם יש לכך סימוכין?? אני דווקא בדקתי עליו באינטרנט ומצאתי ביקורות המהללות אותו ואת העובדה שהוא מהיר יותר מ P4P800 ויציב מאוד. כרגע יש לי מחשב עם הלוח אם הזה (לא ממש שלי, שלי AMD), ומכל לוחות האם שהוצעו הוא קיבל את הציונים הטובים ביותר בביקורות באתרים השונים. לי באופן אישי יש מספר בעיות במחשב אבל אני לא חושב שבאשמת המעבד (למרות שהכל יכול להיות). אז מה דעתכם על הלוח הזה? ??? [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום, נא לקחת לתשומת ליבך. לא יזיק גם לקרוא את חוקי הפורום בהזדמנות זו.]
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום!! חיפשתי מידע ולא מצאתי רציתי לדעת של איזה חברה הלוח. מה המחיר שלו? ואם הוא טוב תודה מראש למי שעוזר ???
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם.האם הלוח הנ"ל P4S800D-E Deluxe הגיע כבר לארץ?אם כן היכן אפשר להשיג אותו? מבוסס על ציפסט SIS655TX תודה
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
מישהו יודע אם היבואנים נותנים להוסיף עוד 256MB בתוספת תשלום?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
<אין פרסומות חינם!> להבא חבר'ה קראו את ההסכם שאתם חותמים עליו!
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה ? הוא טוב לאובר ? וכו'
-
- 9 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני עתיד לרכוש מערכת המבוססת על CORE I5 ואני מביא לוח אם מארצות הברית. ההתלבטות העומדת בפניי היא בין שתי הלוחות הבאים: Asus P7P55 D-E Gigabyte GA-P55A UD3 שני הלוחות תומכי SATA 3.0 ו-USB 3.0, לוחות פחות או יותר שווים לפי מה שהבנתי, מה אתם מציעים? אין מה להתייחס להבדלי המחירים, פשוט איזה מבין השניים עדיף ולמה? או שאין זה משנה. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת את ההבדלים בין הצ'יפסטים עד עכשי הבנתי ש P תומך יותר בריבוי כרטיסי מסך ו H בליבה גרפית אין לי צורך לא בזה ולא בזה חשבתי על המערכת הבאה מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold OCZ3421K אשמח מאוד לשמוע דעות והצעות לגבי הלוח אם בעיקר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ה-P55: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2177 ה-H57M: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2179 שניהם אותו המחיר, מה עדיף? (קונה מעבד i5 עם כרטיס מסך 5770) ומה לגבי הבעיה עם הלוחות P55 של Gigabyte? הבעיה נפתרה או שעדיף להתרחק מהם? הלוחות האלו לא תומכים ב Memroy Triple Channel נכון? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
האם יש דרך לעשות SLI בלוח אם? ראיתי שהוא תומך רק CF , מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מקריאה בפורום גיליתי כי הלוח P55A-UD3 נשרף דיי בקלילות בניסיונות העלאת מתחים לOC ובנוסף מהירות הPCI-E יורדת לX8 כשמשתמשים בהתקן SATA3 או USB3. מס' שאלות: 1. בשימוש בהתקן SATA3/USB3 המהירות של שני חריצי הPCI-E נפגעת או שלמשתמשים בכרטיס מסך בודד אין כל פגיעה מה"בעיה" הזו? 2. אם לא מבצעים OC, עדיין קיימות בעיות אמינות עם ייצוב המתח? 3. שקלתי לקחת לוח זול במעט (או אפילו באותו המחיר) שאינו כולל בתוכו את הנושא של USB3 והSATA3 וכשתקנים אלו יהיו נפוצים יותר, אשתמש בהם בעזרת חריצי הרחבה (כמו שעשיתי בעבר עם USB וSATA2) - דעתכם בנושא? אשמח לתגובותיכם בהקדם לשלושת שאלותי. תודה, אבירן.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הלוח P55A-UD4P של GBבעייתי מבחינת התושבת? (או מכל בחינה אחרת) אני מפחד שמשהו יהרס לי, כי אני ממש לא מאלה שקונים מחשב או חלק כל יומים ניסתי לחפש במפרט את אחד התושבות Foxconn, LOTES, Tyco AMP ולא מצאתי זה המפרט : GIGABYTE - P55A-UD4P s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E Warranty 3 Years Warranty Model GA-P55A-UD4P CPU 1. Support for an Intel® Core™ i7 series processor/Intel® Core™ i5 series processor in the LGA1156 package (Go to GIGABYTE's website for the latest CPU support list.) 2. L3 cache varies with CPU Chipset 1. Intel® P55 Express Chipset Memory 1. 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system…
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש בלוח שציינתי. אני תמיד שם את המחשב ב SLEEP והבעיה שלי היא שאיכשהו המחשב "מתעורר" ע"י כל מקש שנלץ במקלדת... זה ממש מציק . גם אם המחשב ב SLEEP ואני שולף התקן USB שמחובר אליו (למשל מוציא את החוט של המקלדת) המחשב מתעורר לחיים. איך אפשר לבטל את זה? חיפשתי ב BIOS משהו שקשור לאופציה הזו ולא מצאתי. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות החליפו לי את הלוח בלוח חדש-אותו אחד רק בגרסה קצת יותר חדשה ואני רואה שהגוף קרור של המעבד אל הצד זה בסדר? אני צריך דריברים חדשים?
-
- 11 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי P5B יש לי E6300 השאלה - האם הזיכרונת האלה יתאימו? G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 מכאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5954 או שאני אצטרך CL5.. מישהו רואה בעיית תאימות? לא מוצא QVL של הP5B...... מתכנן קצת OC.... תודה..
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חברה אני הולך לרכוש מחשב חדש, רציתי לדעת איזה מהלוחות יותר טוב (עם אופציה לאובר עתידי) בפנדה טוענים שהQuad מעביר מתח יותר יציב למעבד מאשר הP5B, יש עיניין בדבר ?
-
- 50 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח p5b deluxe ואני לא מוצא בביוס את הכיוונים של התיזמונים של הזיכרונות אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאד. נ.ב יש לכם אתר יוצה מן הכלל אחד הטובים בארץ.תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות תלוח אם הזה (כולם אומרים שהוא טוב יותר מהDQ6 אז נלך עליו) רק כדי להיות בטוח הוא יתאים לזכרונות 2.2V + ? אלה למשל http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition 2x1gb ואם כן, הזכרונות מצדיקים תמחיר שלהם? כמעט 300 דולר? או שעדיף ללכת על משהו של GSKILL באותו מחיר?
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-