עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Vidati,

רק עכשיו גיליתי שP35 בעצם לא תומך בSLI ואנשים מציאים לי פה לוח קרוספייר עם 88GTX... למה? אולי אני טועה אבל SLI ו-CROSSFIRE לא עובדים ביחד על אותו לוח... אז עוד פעם: מה כדאי לי לכרטיס מסך של נווידיה שתומך גם ב45NM של אינטל (הדור הבא) וגם SLI? ללכת כבר על ה680i?

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by Avi952,

בזמן האחרון אני קורא טענות שאומרות כי לוחות ה-P43 אינם לוחות טובים ל-OC. כדי לוודא את החשדות רציתי לשאול אתכם איך הם בהשוואה ל-P35 אשמח לראות מבחני ביצועים שמצדיקים\לא מצדיקים את הטענה בתודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. אני לא יודע אם זה כולל גם את שאר ה REV של הלוח הזה אבל עדכון הביוס האחרון (F12) שיבש לי משהו במאוורים. כרגע המאורר של ה CPU עובד על 1700 ללא שום אפשרות לשליטה עליו. הייתי צריך ללכת לביוס ולשנות את ה Fan controller ל VLT במקום ה AUTO שהוא היה עליו ועדיין אני מרגיש שיש שינוי משמעותי ב RPM בין ישומים שונים. כרגע אני על 730 RPM במנוחה ובמאמץ הוא עולה ל 1700. מישהו עוד נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  4. ההבדלים היחידים שראיתי ביניהם הם 6 מול 4 תושבי SATA לאחד יש s/pdif out ולשני אין שני אלה כמובן לטובת ה ds3 אלה ההבדלים היחידים? על מה ולמה הבדל של 100 שקל? עריכה: וה ds3r לא עדיף על ה ds3 בהרבה? (הבדל של שקלים בודדים) יש לו עוד שני SATA, גשר דרומי מתקדם יותר..

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by sambusak,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד QUAD. אין לי כוונה להוציא סכומים מטורפים, אבל חשבתי על אפשרות של הכנת המחשב לשידרוגים עתידיים. בגלל זה חשבתי על רכישה של לוח מבוסס NFORCE 750i, שהוא לוח לא יקר יחסית. אני כרגע מעוניין לרכוש כרטיס מסך 9600GT ואולי בעתיד שהמחירים ירדו ושתצא הגרסא הבאה אז לרכוש אחד זהה נוסף. בחנות המחשבים אמרו לי שאי אפשר להשוות בין הצ'יפסט של אינטל לNFORCE, ושהNFORCE לא מתקרב לרמה של אינטל מבחינת אמינות וביצועים. אני די בספק לגבי האמירה הזו. האם למישהו שי נסיון עם 750I? או יכול להפנות אותי למאמר שמשווה בין הצי'פסטים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ATGatdner,

אני יודע שההבדל העיקרי זה שבדגם ה r יש גם raid, ואני לא מתכנן להשתמש בזה בעתיד הקרוב או בכלל. השאלה היא אם יש עוד סיבות לשלם 50 שקל יותר בשביל הדגם הזה, או להסתפק בדגם הבסיסי יותר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by yogev s,

אני מתכנן לקנות מחשב והמעבד הוא הדבר הראשי שאני רוצה להשקיע, ובוא נגיד שהתקציב זאת לא הבעיה. מה כדאי לי לקנות, את הפנטיום של אינטל 3.2 או את הדגם של amd??? הסבירו לי פחות או יותר על זה שכדאי לקחת בחשבון את האמינות של intel והחשיפה החלשה שיש לamd בישראל, אבל אני קורא כאן שכדאי לקחת מעבדים של amd. ודרך אגב, מה הוא בערך המחיר של כל אחד מהם ואיך הביצועים?? תודה רבה רבה

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  8. הממ... כידוע, (למי שכן יודע ;D), שני המעבדים הללו הם מתחרים ישירים. לפנטיום 4 נורת'ווד, יש 512KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 256ביט. לאת'לון XP יש 256KB ב L2 שלו כשרוחב הפס של ה L2 הזה הוא 64ביט. כתוצאה ישירה מכך, ה Latency של ה L2 של האת'לון לוקה בחסר לעומת ה L2 בנורת'ווד, והמעבד נדרש לבזבז יותר "מחזורי עיבוד" כדי לגשת למידע אשר נמצא שם. ממבט ראשון נראה שהאת'לון נחות מאד לעומת הפנטיום 4 באספקט הזה...וזה נכון. מקריאות רבות שעשיתי ומהידע שצברתי הגעתי למסקנה היחסית פשוטה שהפנטיום 4 נשען מאד בביצועיו על ה L2, והוא חיוני לו יותר משה L2 של האת'לון חיוני לו. האת'לון מסתמך על המטמון האקסקלוסיבי אשר האפקטיביות שלו עולה על זו של המתחרה שלו, ויש לו L1 בגודל של 128K…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  9. Started by kill_b7,

משקולים כלכליים אני לא יכול לשדרג את כל המערכת שלי אלא חלק ממנה עד השנה הבאה לפחות. אני מחפש לוח אם שתומך במעבד שלי P4(סוקט 478) ומאוד כדי עם DDR2. בעיקרון לוח שמספק את זה ולא עובר את ה450-500 שח. חיפשתי קצת ומצאתי 2 דגמים נחמדים: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5977 http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=P4I65G&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השאלה אם שניהם יתאימו והאם יש לכם המלצות אחרות. אני אשמח לקבל כל טיפ אפשרי

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by WarMachine,

לחבר שלי מצוי המעבד הזה והוא רוצה שאני אעשה לו אוברקלוק ,נראה לי שאלו המעבדים הישנים ולא הנורטווד כי אני לא זוכר שיצא נורטווד של 1700,בכל מקרה אם זה המעבדים הישנים כמה אוברקלוק אני אוכל כבר לעשות והאם זה באמת מעבד Williamate

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by slider,

כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם זה נכון? המחשב הבא שלי (לוח זיכרון מעבד) הולכים להיות מבוססים על פנטיום 4 2.26 והrdram 1066.... שמעתי מלא שמועות על זה שיש איזושהי בעיה עם המערכות הפעלה של מיקרוסופט (win ...) שהם נתקעות עם המעבדים שמעל 2.26... האם זה נכון? בכלל שמעתם על זה??? אני דיי נלחצתי מזה....

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by holy_banana,

שלום לכם. יש לי פנטיום 4 2400 והוא לאחרונה התחיל לעבוד לי על 1800. הלוח אם הוא abit IT7 ניסיתי להחזיר בביוס ולעשות load optimized .... וזה החזיר לי ל2400 באחת מהפעמים שעשיתי את זה אבל בדרך כלל זה פשוט עושה cpu is unworkable.,.. ואז press F1 to continue יש המלצה לטיפול ? אני לא חושב שיש בעיה של חום כי לא עשיתי שום אוברקלוקינב ושום דבר וחוץ מהמאוורר של המעבד שבא איתו יש מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ושתיים שמוציאים מאחורה. (מאווררים ג'נרים, פשוטים).

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  14. Started by Idan-h,

לי יש את הפנטיום 4 עם באס של 533MHZ, לחבר שלי את הAMD עם ליבת הבארטון. רציתי לדעת מי יותר טוב באופן כללי, ובמי כל אחד מתמחה (אני יודע שאינטל עריכת וידאו). האם האתלון XP שלו טוב יותר מהP4 שלי במשחקים? (לא חושב) תודה.

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by eSLC,

מבחינת ביצויעים במשחקים בעיקר! אם נפתח דיון כזה בעבר תנו לי לינק...

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by idox,

האם יש איזה בעיה עם המעבד הזה ? האם קיים HT במעבדי P4 2.53 ? עידו

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  17. Started by FIRE-KID,

ראיתי בחנות מחשבים לידנו שיש מודעה: P4 2.66GHZ 533 ב350 שקל (כנראה יד שניה) לא יודע איזו ליבה... שווה קניה?

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by King Of Action,

קניתי מעבד P4 2400B וכעת נראה לי שעשיתי טעות בבחירה של המעבד מפני שכמעט כל אחד ממליץ על ה-xp2400 שנמכר באותו מחיר של ה-p4 2400b. האם באמת עשיתי טעות ? האם האמד באמת הרבה יותר טוב מהמעבד של אינטל ?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by Dr__MIKO,

שלום כולם רציתי לדעת מי עדיף לדעתכם בין המעבדים הנ"ל בתחום משחקים? תודה תום

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by eli_a,

יש לי עכשיו P4 3.0G פרסקוט האם משתלם לי להחליף אותו לAMD 64 3000 וזה למשחקים כבדים כמו:DOOM3 FAR CARY HALF LIFE וחבריהם תודה מראש אלי :hi: :hi:

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Started by 321321,

אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג לוח כזה p4 socket 478 rd-ram אודה לו מאוד. או אפילו לו עם סלוטים של ddr אבל בזול

22. "Of course you are not going to be able to run a Prescott at that speed in a box. In fact it is a moot point if you can run one at conventional speeds in a box" מקור: http://www.theinquirer.net/?article=18693 כעת אותו אתר שעשה את ההמהרה של הפנטיום 4 עשה גם משהו מעניין עם FX53: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=42687 טוען שיכול יותר אבל צריך לוח אחר.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  23. שלום הרכיבים המרכזיים במחשבי הם: Pentium 4 630 3.0GHz 2GB DDR2 533 GeForce 6800GS יש לי בבית מעבד Pentium D 820 2.8GHz מיותר (אחד המחשבים בבית עבר שדרוג). משחקים חדשים כבר לא עובדים כל כך טוב אצלי. לדוגמא: Rainbow Six Vegas 2, Assassins Creed. האם החלפה למעבד השני תתן לי שיפור משמעותי במשחקים? אני פשוט לא רוצה סתם להחליף ולגלות שהמחשב שלי יהפוך לתנור ללא שום שיפור. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 402 צפיות
  24. Started by OR007,

כיוון שההבדל ביניהם הוא פחות מ-100 ש"ח אני שואל שאלה זאת, למרות שאני באופן אישי נוטה לכיוון של AMD, למישהו יש בנצ'מרקים שמשווים ביניהם אולי ?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by dorman2,

החלפתי לאחרונה מעבד ישן מסוג P4 2Ghz למעבד "מתקדם" יותר מסוג P4 3Ghz. עם עלית מערכת ההפעלה בוצע עדכון דרייברים ע"י מערכת ההפעלה. פתחתי את מנהל ההתקנים וגיליתי להפתעתי שהותקנו שני מעבדים מאותו הסוג ( רצ"ב תמונה). האם פשוט להסיר את אחד מהם? למה גורמת ההתקנה הכפולה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.