עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בקיצור חבר אחד פנה עלי כדי שאני ירכיב לו מפרט מחשב שיחזיק מעמד במשחקים כבדים ושיחזיק בעתיד . המחשב הנ"ל מטרתו למשחקים ,ושום אובר קלוק . אני בנתיים הרכבתי מפרט כזה בערך : P4 2GHz 512k = 1300 nis MSI Ti4200 = 1200 nis Mushkin DDR 333 = 530 nis Maxtor 60GB 7200RPM = 600 nis עכשיו אני לא יודע איזה לוח כדי לקחת , אני מעדיף שיהיה צ'יפ של Intel כמובן על זכרונות DDR ושיהיה Sound Onbord ועם יש מצב אז שיהיה גם כרטיס רשת , לא חובה אבל עדיף כמובן . בנתיים כל זה עולה 3,630 ש"ח , אני מבקש הצעות ללוח אם שלא יעבור מעל סכום של 600 ש"ח .

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Josh Fredr,

3> you please do not disappoint me oh yeah and their big brothers should be arriving on the 21st.. his name is big brother Titan X

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Works4me,

הייתי חייב חרוז זהו , פרוייקט אחרון השנה , מבטיח זה יבנה בתוך TJ08B-E עם שני רדיאטורים ( 180 ו-120 ) יומן פרוייקט ימוקם כמובן בפורום המתאים תודה לפלונטר שסיפקו לי את הלוח והמעבד במהירות שיא

4. http://www.compusale.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000114 עריכה : הלוח מגיע עם מעבד מולחם און בורד , סביר להניח שזה א.מ.די - אקס.פי 333 .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by iii2,

שלום, אני מתכנן לקנות מעבד מארצות הברית ולהזמין למשפחה שיש לי שם, בעקרון אני קצר בתקציב אז ראיתי את הi5 4460 ב189.99 מאמזון. בעקבות המלצה שקראתי פה הסתכלתי באתר FRYS.COM ובעמוד הראשי הופיע לי המעבד הזה http://www.frys.com/product/8044264 האם זה באמת נכון? המחיר מאוד מאוד נמוך, באמזון למשל הוא עולה 224, 36 דולר יותר! ממילא לא תכננתי לרכוש מעבד כזה מהיר אבל אם זה יוצא לי באותו המחיר וחזק יותר, למה לא? השאלה היא האם האתר הזה אמין והמוצר באמת חדש באריזה המקורית? אני לא מעוניין לקנות מעבד לא חדש. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by itsik1231995,

שלום, הזמנתי אתמול לוח אם, מעבד וזכרונות חדשים בשביל מחשב שכבר יש לי (עקב תקלות שמקורם בלוח אם ככול הנראה ..) בוא ספק כוח, כרטיס מסך וכול שאר הדברים הנחוצים היום שמתי לב שללוח אם שלי יש חיבור 8PIN בשביל ההספק למעבד, בעוד לספק כוח יש רק חיבור 4PIN הסתכלתי ברשת והבנתי שזה לא כזה קריטי ושאפשר לחבר את ה 4PIN אל החיבור ולהשאיר את 4 הגידים האחרים רקים ברוב המקרים בהם משתמשים במעבד יחסית חלש שלא צורך הרבה חשמל, אבל רציתי לשאול ספציפית לגבי החלקים שלי, שכן אני לא יודע לאן הגידים הרקים האלה מובילים ואני לא רוצה שאזורים מסויימים בלוח אם לא יקבלו חשמל ... אז ככה הספק כוח הוא 500W של OCZ דגם OCZ500SXS הלוח אם הוא Gigabyte GA-H81M-DS2V המעבד הוא Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB L…

7. Started by ofirterev,

חברה קניתי מעבד חדש core i 5 650 רציתי לדעת כמה ליבות הוא ראיתי שאינטרנט וכתוב שהוא 4 ליבות אשמח אם מישהוא יסביר לי אייך הולכת הסידרה של icore תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חברה שלום יש לי לוח GA-8IK1100 וכרטיס מסך ATI RADEON 9800 RPO ליד כניסת AGP על הלוח יש כניסת מתח של 12V וגם על הכרטיס יש כניסה של 12V ואני לא יודע עם מותר לחבר את שניהם ביחד לספק הכח או אולי צריך רק אחד , ואם אחד אז איזה מהם ??? ??? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קיבלתי זכרונות DDR של CORSAIR והם מגיעים עם מעין 'כיסוי' שחור על הציפים של הזכרון עצמו שנראה כאילו יש לו קשר לקירור. לא כתוב עליו שצריך להוריד אותו לפני ההתקנה. האם צריך להוריד אותו? או קי אחרי שצחקתם, בבקשה תחזירו תשובה. עד עכשיו היה לי פנטיום 3...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by swisaavi,

בזמן האחרון הגעתי למסקנה שהמעבד שלי (intel pentium 4 2.66ghz) מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך שלי (A7600GT), אז החלטתי לקנות מעבד שלא יגביל את הכרטיס מסך הזה. הלוח אם שלי זה asus p4s8x. אם אפשר שהמחיר לא יעבור את ה 1000 כי אני די מוגבל בתקציב אחרי שידרוגים אחרים.. ושהלוח אם שלי אכן יתמוך במעבד שאני לא סתם יקנה. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אז כמו שההדלפות רמזו לפני כמה שבועות, העניינים מתחילים להתבהר יותר בעזרת הדלפות נוספות - בתמונה ששוחררה כנראה נרמז באופן רשמי נושא הקירורים וה-X המסתורי שנלווה לחלק מליין המוצרים. ה-X במעבדי רייזן לא מייצג את האפשרות שלו לעבור OC בדומה לאינטל משום שכל מעבדי רייזן יהיו ניתנים להמהרה, אלא את היכולת שלו לבצע OC בעצמו (ע"ע XFR = Extended Frequency Range, משהו שמזכיר את הטורבו של אינטל), גרסאות ה-X מגיעות עם קירורי אוויר מותאמים למעטפת תרמית של עד 140W, היתר יגיעו עם קירורי אוויר פשוטים יותר עם מעטפת תרמית של עד 95W - כל הקירורים יגיעו עם תאורת לד RGB. http://prnt.sc/ebcoq7 בנוסף הודלפו האריזות "הרשמיות" של מעבדי Ryzen, מוזמנים להתרשם: http://prnt.sc/ebcnzs

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by asilic,

הי ראיתי את הזכרון GEIL 256 MEG PC2700 במחיר די קורץ. רציתי לדעת אם הזכרון הזה יוכל לעבוד ב CAS2? ואם לא יהיו בעיות כי הלוח שלי תומך רק עד PC2100 ועוד שאלה אחת קטנה האם GEIL יותר טובה מ WINBOND? וכמה יעלה לי WINBOND 256 MEG PC2700?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by andrei21,

רציתי לדעת את ההבדלים בין הצ'יפסטים עד עכשי הבנתי ש P תומך יותר בריבוי כרטיסי מסך ו H בליבה גרפית אין לי צורך לא בזה ולא בזה חשבתי על המערכת הבאה מעבד Intel Core i5-750 Tray I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-USB3 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold OCZ3421K אשמח מאוד לשמוע דעות והצעות לגבי הלוח אם בעיקר

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי מעבד: AMD 2500 AXP היה בשימוש במשך שנתיים אם אני לא טועה. עבר OC, שנשאר למשך שבוע. אין בו שום נזק או תקלה. עכשיו אני רוצה להחליף את המעבד בעד אחד חלש יותר ושיוסיפו לי כסף. מישהו הציע לי סמפרון 2200 תמורתו, שנקנה לפני כחודש. עכשיו לשנינו אין מושג כמה כסף הוא צריך להוסיף לי. המעבד שיש לי עולה היום, חדש, 600 ש"ח ושלו 300 ש"ח. ומצטער על הפוסט שפירסמתי ב"מפרטי מחשבים"... הוא היה כללי מדי ולא ידעתי איך למחוק אותו...

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by alon23,

כנסו לביקורת בלינק, המעבד I7 החדש מאזב מבחינת טמפרטורות ב-OC...הגיע עד ל-98 מעלות !!! הם כתבו שהם בדקו את זה מול עוד אתרים וכולם קיבלו תוצאות דומות :-( מקווה שזה לא נכון....כי תכננתי על ה-I7 החדש http://www.tweaktown.com/reviews/4663/asrock_z77_extreme6_intel_z77_with_ivy_bridge_motherboard_review/index11.html

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ftp://ftp.software.ibm.com/eserver/benchmarks/news/newsblurb_x3455_speccpu_091007.pdf תעשו את ההשואות לבד...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם. לפני כחודש ימים המחשב של אחד מחברי התחיל להראות סימני גסיסה מתקדמים (יש לציין שהמחשב נקנה לפני קצת פחות מ - 3 שנים ברשת אייבורי) עם הדלקת המחשב הוא מייד נכבה, כיוון שלחבר היה עדיין ביטוח הוא שלח את המחשב לתיקון באייבורי, במעבדה החליטו שהבעיה היא הלוח אם GA-P35-DS3L והחליפו ב"חדש" GA-E7AUM-DS2H, יש לציין שאת ההחלפה הם ביצעו על דעת עצמם ולא ממש שאלו את הלקוח האם זה מספק את צרכיו או לא, במעמד הקבלה של המחשב הם פשוט אמרו לו בתור עובדה שזה מה שהם שמו. ולכן נוסיף לשאלה הראשית עוד שאלה, האם החבר צריך להתלונן או שהלוח אם החדש מחודש שקיבל עדיף על הטירחה? *. דרך אגב הלוח אם מחודש הם אמרו לו במעמד הקבלה, והם לא נתנו לו ביטוח מחדש על החלק (כל העסק מריח לא טוב!!!).

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. משהו מוזר במיוחד קורה עם הלוח שלי, GIGABYTE GA-K8NF-9 nForce 4. סינגל צ'אנל או דואל צ'אנל? 2 הזכרונות שלי, יושבים על 2 הסלוטים הראשונים בלוח, שהם השמאליים והסגולים, שאמורים ליהיות מוגדרים Dual Channel. אבל מה שמוזר, זה שכל תוכנות הבנצ'מארק מסמנות שהזיכרון ישב על סינגל צ'אנל, ולא דואל.. ובאמת, המחשב עובד כאילו הוא באמת על הצ'אנל, והתזמונים של הזיכרון ירודים במיוחד. - עכשיו, הביוס.. את הלוח הזה, החלפתי לפני חודש בגלל שנשרף.. לפני זה, עדכנתי ביוס, מ F2 ל F9. עכשיו, אני בא לעדכן את הביוס שוב בלוח הזה, וכתוב לי שהביוס הוא F9. למרות שבביוס עצמו, כתוב שזה F2 ובכל תוכנות הבנצ'מארק. אז.. מה לעזאזל? :\ אם יש לכם פתרון הגיוני לבעיות, אני אשמח לשמוע.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by shushan99,

מעבד של אינטל 8 ליבות ? שלום אני מחפש מעבד של אינטל עם 8 ליבות טהור. בנוסף רציתי לשאול ראיתי מעבדים כמו I7-2600 שכתוב שהליבות שלהם זה 4/8 מה זה אומר? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yaniv_sosner,

יאלה להצביע..!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by sonic,

הביוס פותר את הבעיות האלו: 1. Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. 2. Change AMD CPU Clock Control setting להורדה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dennis14,

לינקים: 1) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123 2) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7796 3) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=1619 איזה מהם עדיף ולמה למערכת שכוללת E6420 ו - 2GB G.SKILL HK 800MHZ ומיועדת ל - OC ?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by akalithium,

שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד E4400 הפעלתי עכשיו CPU-Z ואני שם לב שמכפלת המעבד כל הזמן קופצת בין 6 ל 10 האם זה נורמלי ? אני יודע שאינטל הכניסו קטע שבו המכפלה יורדת... אבל חשבתי שזה רק אם לא משתמשים במחשב במשך זמן ולא תוך כדי שימוש

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by eitanb3,

שלום! אני כרגע עובד על מחשב עם מעבד P9700. אני תוהה, מבחינת המעבד בלבד, איך ביחס למעבד זה יהיה המעבד 3517U החדש? חלש יותר? חזק יותר? אותו הדבר בערך? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by zuchmier,

שלום לכולם, אני מחפש לוח אם חדש לאחר שה- asus p8z68 v pro נשרף :-[ . הרכיבים שברשותי הם: מעבד - i7 2700k זיכרונות - 2x4GB low voltage 1.25 sniper של G.Skill כרטיס מסך - Asus DirectCU II (EAH 6950) ספק כח - SeaSonic 520W 80plus bronze אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם יציב ואמין. והכי חשוב ... שלא ישרף. :

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.