מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש כאן... יש לי שאלה...האם ניתן לחבר 2 מחשבים יחד? או 2 לוחות אם יחד? זו שאלה שמציקה לי כבר מלא זמן...אם יש אפשרות כזו ואם זה בכלל קיים משהו כזה? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון הגעתי למסקנה שהמעבד שלי (intel pentium 4 2.66ghz) מגביל את הביצועים של הכרטיס מסך שלי (A7600GT), אז החלטתי לקנות מעבד שלא יגביל את הכרטיס מסך הזה. הלוח אם שלי זה asus p4s8x. אם אפשר שהמחיר לא יעבור את ה 1000 כי אני די מוגבל בתקציב אחרי שידרוגים אחרים.. ושהלוח אם שלי אכן יתמוך במעבד שאני לא סתם יקנה. תודה מראש.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. כשפירקתי את המחשב והוצאתי כבל USB3 מלוח האם, גיליתי שאחד הפינים יצא יחד עם הכבל. הכבל הזה הולך למארז. עכשיו יש לי 2 אופציות: 1. לסחוב 10 קילו עלי לסניף הקרוב ממנו קניתי את המחשב, שזה די רחוק. 2. לחיות עם זה. 3. איך דבר כזה יכל לקרות בלוח אם די יוקרתי עם המילה "gaming"? לוחות שכאלה לא אמורים להיות עמידים לדברים כאלה? השאלה שלי, אם אמשיך לחיות עם הבעיה הזאת בלוח, זה יכול לסכן רכיבים אחרים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי פה מפרט בשבוע האחרון למחשב למשחקים ב 5 אלף שקל ושמתי בו את הלוח אם ASUS P5Q היום נסעתי ל skypc להתייעץ וליראות מי מה מו והוא אמר לי ש ASUS P5Q לא מומלץ בכלל למשחקים ו DFI פיתחה לוח אם מיוחד למשחקים שהוא: לוח אם DFI LANParty DK P45-T2RS ¤738 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=4711079392052 מה אתם חושבים? הדגם של DFI באמת מאוד מומלץ למשחקים? רויה =]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה לוחות אם מומלצים לOC? יחד עם זיכרונות DDR2 זולים וטובים? לא מחפש פיצרים שטותיים שמיקריים תלוח אם.... רק שיהיה יכולות OC טובות.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב לקרוב משפחה וזו הפעם הראשונה שאני נמצא במצב שבו אני מתכנן מחשב עם מעבד Ryzen. זכור לי שמעבדי אינטל כדוגמת I7 8700K היו עושים בעיות על לוחות זולים מבחינת התחממות VRM. רציתי לדעת האם צריכה להיות בעיה ללוח הזה (GIGABYTE B450M DS3H) להתמודד עם ה-Ryzen 5 2600 במצב סטוק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי , אני מקווה שזה הפורום הנכון, אני די עובד עצות כרגע, לאחר עדכון שנעשה דרך הUPDATE LIVE של MSI ללקוח אם, המחשב נכנס לREBOOT לופ, יש לי אחריות על המוצר שנרכש בTMS בנתניה, בשישי האחרון הגעתי אלייהם, הם אמרו שאכן יש בעיה וצריך לשלוח ליצרן, רק שאני בטעות הורדתי את המדבקה בגב לוח האם ( פעם ראשונה ששידרגתי את המחשב בחלקים כאלה ), בTMS נתנו לי הרגשה של התנערות מוחלטת ממני למרות שהצגתי את הקבלה של הרכישה וכמובן ששמרתי את הקופסא של הלוח עם כול מה שצריך, אמרו לי תנסה לצור קשר עם היצרן אולי יעזרו לך .... יצרתי קשר עם היצרן דרך האתר של MSI ועד היום לא קיבלתי מהם תשובה כול שהיא. מאוד מרגיז הנושא באיחוד שביום שישי האחרון רכשתי לוח אם חדש ועוד כמה דברים ובKSP החתימות אותי על טופס …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה החנות הכי זולה לזכרונות DDR 128 אני רוצה ליקנות לוח חדש אבל יש לי זכרונות של PC-133
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב חדש וצריך מידע על הלוח כדי לדעת אילו ג'מפרים להדליק,מה לחבר והכל הבעיה שאין על הלוח שם (ישן מאוד-378) זה כל מה שכתוב עליו: pc133 gfx pro ht2543cb1 taiwan canada class-b ices-003 אז אין לי מושג איפה לחפש-יש CHIP של SIS וAUDIO של CMEDIA...
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות בלוח אם הנל Gigabyte GA-B75M-D3H לכבות דרך הביוס את הטעינה דרךUSB? כלומר שה USB יעביר רק מידע ,ללא טעינה ? אני אמור לחבר dac חיצוני בחיבור USB ומומלץ שלא יעביר מתח טעינה כזה או אחר תודה רבה שי
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אל תכעסו עלי בבקשה כי אני יודע שכבר דיברו על זה הרבה בעבר אבל עדיין הייתי רוצה שמישהו יסביר לי מה זה ההפרש מחירים הענקי הזה בין מעבדי INTEL למעבדי AMD. כאילו ב 698 ש"ח אפשר לקנות AMD AUTHLON 2500+ BARTON כאשר בכמעט אותו מחיר (699) אתה בקושי משיג INTEL PENTIUM 4 1.7 GHZ. למה זה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ABIT NF7-M מול Leadtek K7NCR18G-Pro שניהם משולבי כ.מסך ושניהם אותו מחיר. 1. מי יודע מה ההבדלים? איזה עדיף יותר? (זה לא למשחקים ולא לאוברקלוקינג) 2. איזה זיכרונות עדיף איתם? ( שמעתי שיש איזו בעיית תאימות עם twinmos או geil...????) ??? זה דיי דחוף...... נ.ב. זה לבארטון 2500+
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 סטים של זכרונות ומבחינת תאימות ללוח שלי גם.. הלוח המדובר הוא ASUS P5ND2-SLI שתומך ע"פ הספר בזכרונות בתדר של עד 667 אך ביצעתי עם שלי אובר ל800 והלוח לא הרגיש אותו ולא ביצע הגבלה כלשהי.. דבר שני כמובן שאוטוטו אני רוכש ASUS N32 680I-SLI ואז תיפתר הבעיה אך כרגע האם יש תאימות ללוח שלי לגבי הזכרונות הנ"ל ומה הכי מומלץ מהם לאובר די רציני..כמובן שהם סט של 2GB. 1.TWINMOS TWISTER 800MHZDDR2 2.GSKILL 2GB BHKDDR2 CL4 3.PATRIOT EXTREME 2GB PC6400 800MHZ 3 הסטים הם על תדר של 800MHZ עם אחריות לכל החיים כמובן מה ההבדלים בינהם ואם הם זניחים ומה ייתן לי אובר יותר יציב/אמין/רחוק ככל האפשר?? תודה לעונים.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל דזה קשור לביוס ואיך שהוא ללחות אם אז אני שואל פה איך אני עושה CLEAR לCMOS ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי איי אם די אטלון 1200 עכשיו מצאתי אותו אחרי הרבה זמן סביר להניח ואפילו בואו נחמיר שהוא נפל בוא נגיד ... משלוש מטר שהוא בתוף קופסא של דיסק ריק אני יכול להגיד לכם בוואאדות ששום פין לא נשבר אני גם יכול להגיד לכם שהוא נראה חדש יש סיכוי שהוא נהרס? אם כן אם לא למה ותנו אחוזים... זה דחוף! אני משתגע!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן שזה תלוי בשימושים. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי+תכנות(סטודנט מדעי המחשב). פה ושם קצת סרטים. לפי מה שנראה לי הI3 יעשה את העבודה. מה שכן ההפרש במחיר לא קטן, כ200-300 שקלים, ביחס לתקציב למחשב,1700-2000 שקלים. בכל זאת אני שוקל לקחת I5 כי אני יודע שאני לא ישדרג את המעבד הזה אף פעם. מחשבים אצלי שורדים לא מעט, 5-6 שנים, רציתי לדעת האם ההשקעה בI5 כן כדאית מבחינה עתידית, והאם המחשב יעבוד מהר יותר ביחס לI3 בעתיד. או שבעוד שלוש שנים שניהם יהיו עגלות, ואין שום סיבה להשקיע את האקסטרה כסף. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול ישבתי להתקין את המערכת החדשה שלי: NEO 2 PLAT, Wini 939 3000, ועוד 512 מגה זיכרון ל 512 שכבר יש לי. בחוברת הלוח צויין שכדי לעבוד בדואל צ'אנל, יש לשים את הזיכרונות בסלוטים 3 ו- 4. שמתי את הזיכרונות בסלוטים הנ"ל, והמערכת עולה בפוסט כאשר רשום דואל צ'אנל. אולם המהירות היא רק 333 במקום 400 שאמור להיות, למרות שהמעבד מזוהה כ- 1800 מגהרץ כמו שהוא אמור להיות. חשבתי בהתחלה שזו בעיה של הגדרות בביוס, אז נכנסתי והעברתי מ- Auto ל- 200, אך גם זה לא עזר. EVEREST גם כן מזהה את המעבד כמו שצריך להיות, אבל שוב רושמת שהזיכרונות רצים ב- 333. איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמרו לי יש 3 פינים : און אוף, ריסט, ולפעמים טורבו... אבל איפה הם?!!?!?! אמרו לי שזה קטן.. אבל באיזה איזור זה בערך?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תערוכת Computex 2016: חברת MSI הציגה אב-טיפוס ראשון ללוח אם עבור דור שבבי ה-Kaby Lake של אינטל שיגיע בסוף השנה, עם ערכת שבבים עדכנית מדגם Z270, שלושה חריצי PCI-Express X16, צמד חריצים עבורי כונני M.2 - ובעיקר מעגל מודפס שנראה מרשים מאוד, עם פסים אדומים על בסיס שחור שמגיעים מכיוון תושבת המעבד (עדיין LGA 1151) וחיבור כרטיס המסך. מה דעתכם? https://goo.gl/mRysWL
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה , הלוח אם שלי הוא גגב'ביט SQ800 אולטרה עכשיו גירסאת הביוס שלי הייתה F7 ועדכנתי בטעות לה F13 שזה ללוח אם אחר לגמרי עכשיו המחשב נדלק הכל עובד אבל זהוא מסך שחור אין כלום רק נדלק מאוררים וזהוא לא מראה כלום אנשים העם הלך לי הלוח אם ? הוא עובד... אני שומע הכל עובד כרגיל ... רק הביוס לא מתאים ואין לי דרך להחליף כי אני לא רואה מסך עכשיו אני מדבר ממחשב נייד .... בבקשה אנשים מה לעשות אחרת הרבה הרבה זמן אני יהיה בלי מחשב . :-[ :'(
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שמהירויות המעבד כן משפיעות, למרות המכפלות הגבוהות, אבל איך למעשה זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואני לא יודע מה כדי AMD או INTEL ? גם מבחינת אמינות וגם מבחינת ביצועים במשחקים? אני מתלבט בין AMD Phenom || X4 290 או Intel Core 2 Quad Q8200 שניהם יעברו OC בחנות שאני יקנה .. אני רוצה ליהיות בטוח ליפני שאני קונה ... כי INTEL הרבה יותר נמכר מAMD אבל אני רואה בגראפים שהפאנום לוקח תQ8200
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:מעבד AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU 565.41 ש"ח :זכרון Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory 537.63 ש"ח :קירור למעבד Spire FridgeRock CPU Cooler for AMD Features Copper base, Temperature control & Auto restart. Noise level 27.5~36.0 dBA, Air flow 21.70 CFM at 3,500 RPM, 27.19 CFM at 4,200 RPM 51 שקל :הכל 1155 יש לי שאלות: 1.אני צריך את הקרור למעבד? 2. זה הכי טוב שאני יכול להוציא ב1200 שקל?? 3. אם יש לכם חלק שאתם חושבים שאתם יכולים להביא ביותר זול או חלק אחר באותו מחיר יותר טוב תגידו לי.. זהו.. זה 99% מה שאני יקנה מי שיש לו מה לאמר על זה שיגיד עכשיו או שישתוק לתמיד :]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי ראיתי את הזכרון GEIL 256 MEG PC2700 במחיר די קורץ. רציתי לדעת אם הזכרון הזה יוכל לעבוד ב CAS2? ואם לא יהיו בעיות כי הלוח שלי תומך רק עד PC2100 ועוד שאלה אחת קטנה האם GEIL יותר טובה מ WINBOND? וכמה יעלה לי WINBOND 256 MEG PC2700?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד: AMD 2500 AXP היה בשימוש במשך שנתיים אם אני לא טועה. עבר OC, שנשאר למשך שבוע. אין בו שום נזק או תקלה. עכשיו אני רוצה להחליף את המעבד בעד אחד חלש יותר ושיוסיפו לי כסף. מישהו הציע לי סמפרון 2200 תמורתו, שנקנה לפני כחודש. עכשיו לשנינו אין מושג כמה כסף הוא צריך להוסיף לי. המעבד שיש לי עולה היום, חדש, 600 ש"ח ושלו 300 ש"ח. ומצטער על הפוסט שפירסמתי ב"מפרטי מחשבים"... הוא היה כללי מדי ולא ידעתי איך למחוק אותו...
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-