מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,792 דיונים בפורום זה
-
בע''ה, מחשב לא יקר לשימוש כללי ומשחקים לא כבדים - מתלבט בין שני המעבדים הנ''ל. חוות דעת ו/או השווה בין השניים יתקבלו בברכה. תודה מראש, יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי חייב חרוז זהו , פרוייקט אחרון השנה , מבטיח זה יבנה בתוך TJ08B-E עם שני רדיאטורים ( 180 ו-120 ) יומן פרוייקט ימוקם כמובן בפורום המתאים תודה לפלונטר שסיפקו לי את הלוח והמעבד במהירות שיא
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט נמצא בהמשך. רציתי לקחת Asrock z68 pro 3 - M כי הוא יותר זול אבל המוכר אמר לי שעדיף לי לשדרג ל Asrock Z68 pro 3. אבל בעקבות הכתבה שמופיעה בעמוד הראשי של האתר לגבי הביצועים של Z68 בהשוואה ל P67 האם כדאי היה מלכתחילה להישאר עם הערכה P67??? המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - TRAY ₪1417 לוח אם: [..] ASROCK Z68 PRO 3 - זמין במלאי ₪689 זיכרון: [..] G.SKILL "RM" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - זמין במלאי ₪333 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 DUAL FAN DIRT3 SPECIAL EDITION חדש! לרוכשי מערכת מחשב מעל 4000! ₪1275 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC DF-30 w/o PSU ₪480 ספק כוח: [..] ANTEC …
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.compusale.co.il/lastone.aspx?cat=00000000000000000114 עריכה : הלוח מגיע עם מעבד מולחם און בורד , סביר להניח שזה א.מ.די - אקס.פי 333 .
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. רכשתי לוח Asus p5b-VM עם 4 מודולים של זיכרון 1GB. בהגדרות הרגילות של הלוח מופיע במערכת שיש 2808MB של זיכרון. לאחר שינוי הגדרה ב Bios שנקראת משהו כמו PCI Remap מופיע לי ב BIOS גם 4088MB אבל אני מקבל הרבה שגיאות ב Memtest והמחשב מבצע Reset. הבנתי שזה משהו שקשור לזיכרון שהמחשב שומר לחלקים אחרים. מדובר אבל בהמון זיכרון 1.2GB, איך אפשר לבטל אל זה? דרך אגב על הלוח אין כרטיסי PCI או מסך, הכל מובנה. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת, תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין זיכרון פנימי 1066 RDRAM? והאם הוא יתאים ללוח 850i ? רגיל שיש בו עכשיו זיכרון PC 800? והאם ניתן לערבב בין הזיכרונות? למשל בסלוט אחד יהיה 256 PC 800 ובשני יהיה 128 PC 1066? נ.ב -אם כתבתי את הדיון במקום הלא נכון אז תעבירו אותו כי אני לא יודע איפה פורום זיכרונות...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי ראיתי את הזכרון GEIL 256 MEG PC2700 במחיר די קורץ. רציתי לדעת אם הזכרון הזה יוכל לעבוד ב CAS2? ואם לא יהיו בעיות כי הלוח שלי תומך רק עד PC2100 ועוד שאלה אחת קטנה האם GEIL יותר טובה מ WINBOND? וכמה יעלה לי WINBOND 256 MEG PC2700?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ftp://ftp.software.ibm.com/eserver/benchmarks/news/newsblurb_x3455_speccpu_091007.pdf תעשו את ההשואות לבד...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סגרתי מחיר עם חנות ואז הוא אמר "לא התכוונתי ל אטלון הרגיל לא לוינסט,תוסיף עוד 100 שקל" גם כ.מסך ביקשתי msi t2d256 והוא רשם msi t2d256e שהוא מופחת צינורות או משהו כזה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, (פתחתי ת'רד זהה בפורום המפרטים- ואני לא יכול למחוק. אז אם צריך בבקשה תמחקו אותו). OK... אז בשעה טובה ביום שני שבוע הבא אני אעשה פסיכומטרי. מה שאומר שסוף סוף יהיה לי זמן להתעסק עם קנית מחשב חדש. אבל אני לא יכול להתאפק ולכן אני לצערי מתחיל לבדוק כבר עכשיו במקום ללמוד. Undecided בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את השילוש הנוכחי שלי, את הכרטיס מסך וכנראה שגם את המארז. זה בנתיים. עכשיו יש לי: Celeron Tualatine 1200@1600 378 MB SDRAM@133 Radeon 8500 LE אין לי תקציב. אני מעוניין לבזבז על זה כמה שפחות כסף, אבל גם להשקיע את הסכום הדרוש עבור מחשב סביר שיריץ משחקים טוב, יעבד וידאו וקול במהירות סבירה ויחזיק זמן סביר. בכל מקרה הכלל המנחה הוא שאם אין הבדל מורגש בביצועים- ללכת על הזול. …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האתר OC Workbench פירסם היום תמונה של המעבד הכפול ליבה הבא לסוקט AM2, זהו AMD Athlon 64 X2 5000+. כמו שאתם בוודאי זוכרים, המעבד יעבוד על תדר 2.6GHZ ויהיה בעל 512KB של CACHE לכל ליבה. המעבד יצא רק לסוקט AM2. :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך ישן EN8600GT שהו כרטיס ישן ותופס רק סלוט אחד עכשיו אני רוצה להחליף אותו במשהו חדש, ואני רואה שכל הכרטיסי מסך החדשים תופסים 2 סלוטים לפחותוהם ארוכים מאוד , יש כאלה שאפילו 3 אני חשבתי גם בלוח אם שלי זה יהיה בסדר אבל אז ראיתי שהצ'יפסט התחתון(דרומי) ממש גבוה ואני לא יודע עכשיו אם ללוח אם שלי אפשר לשים כרטיס שטופס יותר מסלוט אחד מה שאני שואל זה האם יש למישהו כזה לוח אם כמו שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov או דומה ויש לו כרטיס חדש ארוך שתופס 2 או 3 סלוטים?? אני חושב לקנות:1) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7324 או2) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6729 INNO…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הביוס פותר את הבעיות האלו: 1. Remove the Thoroughbred 2000+ above Vcore patch. 2. Change AMD CPU Clock Control setting להורדה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין 3 סטים של זכרונות ומבחינת תאימות ללוח שלי גם.. הלוח המדובר הוא ASUS P5ND2-SLI שתומך ע"פ הספר בזכרונות בתדר של עד 667 אך ביצעתי עם שלי אובר ל800 והלוח לא הרגיש אותו ולא ביצע הגבלה כלשהי.. דבר שני כמובן שאוטוטו אני רוכש ASUS N32 680I-SLI ואז תיפתר הבעיה אך כרגע האם יש תאימות ללוח שלי לגבי הזכרונות הנ"ל ומה הכי מומלץ מהם לאובר די רציני..כמובן שהם סט של 2GB. 1.TWINMOS TWISTER 800MHZDDR2 2.GSKILL 2GB BHKDDR2 CL4 3.PATRIOT EXTREME 2GB PC6400 800MHZ 3 הסטים הם על תדר של 800MHZ עם אחריות לכל החיים כמובן מה ההבדלים בינהם ואם הם זניחים ומה ייתן לי אובר יותר יציב/אמין/רחוק ככל האפשר?? תודה לעונים.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה ששאלתי: Hello! My name is Segev. I have buy the corsair xms2 twin2x1024-6400c4 g. My motherboard is asus commando. Cpu: Intel core 2 duo e6600 2.4ghz. Now my memory works on 1.95v and cl5(5-5-5-18) at 400mhz. I want its work in cl4 (4-4-4-12) with 2.1v at 800mhz. How did I do this??? התשובה שקיבלתי: Dear Valued Customer, You will need to adjust memory voltage, which is usually in the jumperfree configuration menu, to 2.1 volts. The 4-4-4-12 timings refer to the (CAS-tRCD-tRP-tRAS) latency settings in the BIOS. If you are unable to find these settings I would recommend that you check your motherboard manual, or contact your motherboard manufacturer for mo…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, לפני כשבועיים הגעתי הביתה לסופ"ש כרגיל, וכשהדלקתי את המחשב הוא עלה לשניה, רק אור ומאווררים החלו לפעול ואז הוא נכבה. ניתקתי הכל חוץ מלוח האם והספק ועדיין זה קרה, מכיוון שאין לי עוד ספק ולוח אם בבית נתתי לKSP לבדוק לי את המחשב. הם התקשרו אליי לפני כמה ימים ואמרו לי שלוח האם שלי נשרף. לוח האם שהיה לי היה Asus P8h61-m lx למעבד i5-3550 שברשותי. עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות, אני יכול לנסות למצוא חנות שעוד מוכרת לוח אם מתאים למעבד שלי ולקנות שם (אין לי ממש זמן לזה, אני חייל). או, לקנות לוח אם, מעבד חדש וקירור חדש ואז ייתכן והמחשב שלי יהיה מוכן עוד היום. אשמח להמלצות לשני הצדדים ועצה כללית למה הכי כדאי לעשות. לפרוטוקול יש ברשותי:…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני מקווה שזה הפורום הנכון, אני די עובד עצות כרגע, לאחר עדכון שנעשה דרך הUPDATE LIVE של MSI ללקוח אם, המחשב נכנס לREBOOT לופ, יש לי אחריות על המוצר שנרכש בTMS בנתניה, בשישי האחרון הגעתי אלייהם, הם אמרו שאכן יש בעיה וצריך לשלוח ליצרן, רק שאני בטעות הורדתי את המדבקה בגב לוח האם ( פעם ראשונה ששידרגתי את המחשב בחלקים כאלה ), בTMS נתנו לי הרגשה של התנערות מוחלטת ממני למרות שהצגתי את הקבלה של הרכישה וכמובן ששמרתי את הקופסא של הלוח עם כול מה שצריך, אמרו לי תנסה לצור קשר עם היצרן אולי יעזרו לך .... יצרתי קשר עם היצרן דרך האתר של MSI ועד היום לא קיבלתי מהם תשובה כול שהיא. מאוד מרגיז הנושא באיחוד שביום שישי האחרון רכשתי לוח אם חדש ועוד כמה דברים ובKSP החתימות אותי על טופס …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איזה מעבד לפי דעתכם יותר טוב למשחקים,תלת-מימד וגראפיקה?,AMD או PENTIUM4
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים, שאלה מהירה.. נגיד יש לי מעבד 2.8 הרץ בליבה כפולה.. אז יש לי שתי ליבות שכל אחת עובדת על 2.8 הרץ? זאת אומרת בסה"כ 5.6 ? או ששתי ליבות של 1.4 ? אני יודע שבפלייסטיישן שלוש זה ככה.... אז איך זה פועל במחשב? מכירים אולי מדריך כלשהו שנותן הסבר? תודה ולילה טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא ASUS P5S800-VM. יש בו שתי תושבות של זיכרון RAM והזיכרון המירבי האפשרי הוא 2GB. כרגע יש לי צ'יפ אחד של 512MB DDR 400MHz, ואני רוצה להשאיר אותו. אני מעוניין לקנות עוד צ'יפ זיכרון של 1GB (זה המקסימום שאני יכול להוסיף). שמעתי שזה גם צריך להיות באותם זמנים או משהו כזה אז מצאתי צ'יפ בדיוק עם אותם זמנים כמו שלי 3-3-3-8. רציתי רק לדעת אם אני צריך לדעת דברים מיוחדים בשביל שהצ'יפ יעבוד. הכוונה שלי היא שאני יודע פיזית איך ואיפה לשים את הצ'יפ, אבל האם צריך לעשות דברים נוספים חוץ מההרכבה הפיזית או שאני פשוט מרכיב את הצ'יפ וזהו?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח - X58 של Gigabyte זכרונות - 3 סטיקים של Patriot, כל אחד - 4GB (סה"כ 12GB) מערכת הפעלה - Win7 64Bit. כתוב שיש 12 GB זיכרון, ובסוגריים כתוב שרק 8GB בשימוש. למה זה?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יכול להיות שאני מחליף את המעבד שלי בקרוב אבל אני לא יודע אם זה בטוח שאני אוציא את המעבד הנוכחי והקירור ואשים חדש. מה אני צריך לעשות? פשוט להוציא את הקירור והמעבד ולהכניס את החדש שהפינים יתאימו לחורים בסוקט בלוח , למרוח על כולו משחה טרמית ולשים עליו את ה TRUE ? או שזה קצת יותר מסובך מזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-