מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת , הלוחות הם: Gigabyte GA-K8N Ultra-9 DFI Infinity nF4 Ultra ASUS A8N בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב למחר גדול של דברים, העצבניים ביותר הם תוכנות גרפיקה. חשבתי ללכת על פנטיום 3000 ולוח אביט או גיגהבייט (בעוונותי יש לי חיבה גדולה לגיגהבייט...), אבל אז שמתי לב שיש כמה סוגים של של פנטיום 3000 - יש את פנטיוםC יש את הפרסקוט ויש אחד ל LGA775, כולם בסביבות אותו המחיר. מה ההבדל מבחינת הלוח והקירור שצריך לקנות לכל אחד? ההבדל בביצועים הוא גדול, או שבשביל אחד שלא ממש אכפת לו זה זניח? השיקול העיקרי הוא לא אחוז למעלה או למטה בביצועים או בטמפרטורה (לא מעניין אותי OC כרגע) אלא אורך חיים ויכולות הרחבה בעתיד.
-
- 14 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום! הדרישות של CRYSIS, דורשות מהירות מעבד 2.8GHZ. ועם נגיד אני יקנה מעבד 2.6GHZ C2D, אז המשחק יעבוד אצלי? ונגיד יש לי מעבד שתי ליבות, מה ההבדל בין שתי ליבות לבין ליבה? שתי ליבות זאת אומרת שבכול ליבה זה 2.6GHZ?
-
- 14 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם זה נכון? למה? איפה זה רשום? תביאו הוכחה
-
- 14 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ראיתי את הכותרת " שבבי זיכרון 4 גיגה " התלהבתי בצורה מטורפת פתאום אני נכנס לכתבה ומה כתוב ? " זה לא יקרה בקרוב " ומדברים על שנת 2011 אז למה זה טוב הכתבה ? לחכות ל 4 גיגה סטיק עד שנת 2011 ?
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר 6 שנים עם אותו מחשב שבזמנו 4 ג'יגה ראם היה הרבה, היום אני מבין שזה מתחת למינימום אפילו. המחשב התחיל לעשות לי לפעמים מסכים כחולים, 'לקרטע' וכו' רק מגלישה בכרום, יוטיוב ושימוש בפלאש במקביל. אני די בטוח שזה נובע מחוסר בזכרון כי בתיאור של המסכים הכחולים רשום memory cache. בקיצור, הגיע הזמן להוסיף. מה גם שיש לי Win 7 64bit שזה המינימום 4 ג'יגה זיכרון ל64 ביט. בנוסף, שמתי לב שכאשר אני גולש בכרום והרבה חלונות פתוחים, במקביל אני משתמש בפייסבוק, יוטיוב וכל מיני אתרים שפועלים במקביל, כשאני נכנס למנהל המשימות ולביצועים אזי יש ניצול באופן רציף של 65-80% מהזיכרון ואפילו מדי פעם יש קפיצות ל90% מהזיכרון הפיזי. ברשותי המחשב הבא: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לינקים: 1) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123 2) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7796 3) http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=29&idproduct=1619 איזה מהם עדיף ולמה למערכת שכוללת E6420 ו - 2GB G.SKILL HK 800MHZ ומיועדת ל - OC ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתבתי אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הזכרונות החדשים PC-4000 500Mhz אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות.........אז בבקשה אם מישהו מבין בזה אז שימליץ לי על איזה חברה ללכת. לפי מה שקראתי במדריך הזה שיש בעמוד הראשי של האתר הבנתי שכדאי לי לקנות את הזכרון של A-Data, אבל בכל זאת אני רוצה אמלצות מכם. נ.ב אני רוצה לקנות 256X2 Dual Chanel תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום מחר אני הולך לקנות את המעבד i52500k ואני מחפש לוח מהחנות ksp במחיר של עד 900 שקל הלוח צריך להיות טוב לאוברקלוק ושיהיה לו אפשרות לעלות מתחים כרגע לא מתוכנן מערך כרטיסים אלא רק כרטיס אחד אבל אם יהיה לוח שניכנס בתקציב עם אפשרות לcf אז בכיף בנתיים אלו הלוחות שיש לי בראש P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P8P67 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E P8P67 LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E P67A-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E ^^ שווה לחרוג בשביל הלוח הזה בעוד 50 שקל ? יש לו תמיכה טובה במערך מרובה כרטיסים נכון ? בעקרון הדבר הכי חשוב זה oc תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן כן,אתם שומעים נכון.. אינטל מורידה את מחירי הפנטיום D בעד 50 אחוז! http://www.reghardware.co.uk/2006/05/05/intel_price_cuts/
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכם! מעוניין לקנות מחשב חדש עם Q6600.. עכשיו אני מאוד מעוניין לעשות לו OC אך אינני יודע איזה לוח אם לקחת. הMSI P43 NEO3-F או GA P43 DS3L איזה מהם טוב יותר מבחינת ביצועים? ואיזה טוב יותר מבחינת OC, אני מעוניין להגיע ל3.4GHZ לפחות.. שמעתי שבשניהם לא קשה להגיע ל400FBP אך אינני יודע בוודאות.. תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כשמכניסים מודולים חדשים של זיכרון למחשב צריך לעשות איזה כיוון לפני? הרכבתי לניסיון שני מודולים שעל פי הנתונים אמורים לעבוד עם הלוח שלי , והם לא העלו בכלל את שלב הביוס (מסך חשוך) , האם זה אומר שהם לא מתאימים/לא תקינים, או שאני צריך לעשות משהו לפני? לפני כן היו שם שני זיכרונות קודמים שעבדו, וגם עובדים כרגע , אך בדקתי גם בלעדיהם. באחת התגובות שענו לי כאן מישהו כתב שצריך לעשות איזה כיוון עם הסטיק הישן ורק לאחר מכן להכניס את החדש.
-
- 14 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי זכרון של A-DATA 512DDR 400MHZ, מעבד AMD BARTON 2600+, ולוח ABIT NF7-SL אני יודע שהתזמונים של הזכרון הם 2.5 בלוח הגדרתי על 2.5 מצב ה TURBO אבל בתוכנה AIDA32 כתוב: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) Chipset Properties Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 CAS Latency 2.5T RAS To CAS Delay 3T RAS Precharge 3T RAS Active Time 7T Memory Slots DRAM Slot #1 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) משהו …
-
- 14 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום, שמי אלעד ואני חדש ב-HWzone. באתי לכאן בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין להחליף את הראם הנוכחי שלי - Spectek 256MB ב- Kingstone 512MB. אך לצערי הקינגסטון יקר מדי, ואני לא אוכל להגיע לסכום הדרוש בזמן הקרוב אז החלטתי לשלב את הראם הנוכחי שלי ב- Kingstone 256MB ורציתי לדעת האם זה יהיה כמו לקנות את ה-512MB. מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם :} אלעד.
-
- 14 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, רק רציתי לדעת איזה מעבד הכי טוב ויוציא הכי הרבה ביצועים (ושיהיה ניתן לעשות לו overclock) מהכטיס החדש של ATI: ATI Radeon HD4850??? אני אישית לא מבין במעבדים, אבל הייתי משער (שם דגש על משער) שמעבד של AMD יותר מתאים לכרטיסי ATI מאשר מעבדי INTEL.. בקיצור אני מעדיף מעבד עם 4 ליבות, לא חשוב לי אם זה יהיה AMD או INTEL תודה!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם של גיגהבייט GA-7VRXP שמבוסס על ערכת השבבים של VIA KT333. כרגע יש לי Athlon xp 2100 ו שני סטיקים של זכרונות 2700 DDR, המחשב אינו נמצא באוברקלוק ולא היה גם במצב זה. לאחרונה החלטתי לשדרג את המעבד וחשבתי בהתחלה על XP 3000 בתור פתרון טוב ויעיל במחיר ממוצע (כאלף ש"ח)אך לאחרונה חשבתי לעצמי למה לא לקנות Mobile xp 2500 שכולם מפארים את יכולת האוברקלוק שלו וכך אני אוכל לעשות לו אוברקלוק (בתקוה) עד למהירויות של לפחות Athlon 3200. השאלה שלי היא מה יותר כדאי בשבילי, ואם בכלל לוח האם הזה יוכל לספק את האוברקלוק שאני מייחל לו, ואם הזכרונות הם לא גורם מגביל במערכת שלי.
-
- 14 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/amd_working_on_16_core_processor_with_integrated_pci_express_3_controller.html אולי עדיף לקנות מעבד במחיר 1000$ AMD כך שאני יוכל תמיד להוסיף עוד מעבד ללוח תמיד שארצה .( תמיד רציתי מחשב עם 32 ליבות ) במקום לקנות אינטל כל שנה +לוח חדש וזכרונות לאינטל יש הרבה סיפורים ויחצנים ובפועל לא רואה הבדל כל שנה . אינטל מומחים בלהוציא כסף מאנשים בלי תמורה הולמת.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בקיצור.. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום שהפעלתי אותו היה רשום CPU Clock Frequency: 200 Mhz רציתי לדעת האם זה באמת אמור להיות ככה?
-
- 14 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל
-
- 14 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אחרי בעיה שהייתה לי איתו אני רוצה לדעת אם יש בעיה אם במתח הזה לתדר בסיס(מתחת הוא לא יציב), התדר 1.86.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אשמח אם מישהו יעזור לי קצת במבחני ביצועים של השניים אחד כנגד השני . בכמה הבדל מדובר והאם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ומה המקביל שלהם אצל AMD ? כלומר DUAL CORE וגם 64 ביט ? אתלון ? ומה זה בעצם נותן לי שהם 64 ביט ? כמה מקסימום זיכרון אני יכול לחבר היום על לוח אם סטנדרטי וזול שתומך במעבדים אלו ? תודה לכולם,
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-