מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט אם לחכות ל- athlon xp t-bred העניין הוא שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ואני רוצה מעבד שיהיה חזק כי אני לא הולך לקנות מחשב חדש לאחר זה במשך הרבה זמן... האם כדאי לי בכלל לקחת אינטל?! כרגע מחירי המעבדים דומים אבל אני ראיתי שב27 במאי תהיה ירידת מחירים מסיבית למעבדי AMD... האם T-BRED ידרוש עדכון רציני ?! אין לי תקציב מוגדר אך תקחו בחשבון שאני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על מעבד - כי אני לא ביל גייטס, ואני רוצה לקנות מחשב קומפלט כולל מסך, אין לי כמה מליונים עודפים להוציא על RDRAM 1066 ומעבד Intel Pentium 4 2.26 ... תודה מראש, MDK
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ךי מס' שאלות לגבי הסלרון החדש: 1) מה המכפלה שלו ומה מהירות הבאס 2)איזה סוקט הוא 370,478 3) איזה לוח תומך בו 4) מה שמו celeron 1.7 ghz או pentium celeron 4 1.7 ghz או משהו אחר בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך השילוב של A7V333 וATXP 1800PLUS? ??? לפי הבנתי יש בעיות של חום עם מעבדים ה1800 ,האם זה תקף גם לנ"ל אני מאוד אוהב את אסוס אז בבקשה לא להזכיר לוחות אחרים ,אני פשוט רוצה לדעת אם שווה להשקיע בכזו מערכת שאלה נוספת:האם זיכרונות 2100 יעבדו טוב עם הלוח(לא מבחינת תאימות) השאלה היא אם שווה לרכוש זיכרונות 2700/3000 והאם הם ייתנו תוצאות הרבה יותר מוצלחות מאשר 2100.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
??? יש סיכוי לממש את האחריות על מעבד AMD שנקנה בחול?
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
תעזרו לי! אבא שלי מתעקש שאני אקנה מ"חבר של חבר שלו". קיצר נתתי לו את החלקים והוא מביא לי אותם מחו"ל או מיבואנים. עכשיו כתבתי לו במפורש Intel P4 "Northwood" 1.6GHz 512K. הוא שואל אותי מה זה נורת'ווד ומה זה ווילמייט, ואומר שהוא יודע רק מה זה פנטיום 4 socket 478 עם 512k. יכול להיות מעבד ווילמייט עם 512k??? תעזרו לי שלא ידפוק אותי עם אחד כזה...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם חדש ואני לא מצליח להחליט אז חשבתי שאולי אתם תעזרו לי להחליט המחשב הוא בעיקר למשחקים אני מעוניין בצע אוברקלוק לא רצחני בעתיד אתם יכולים לראות את פרטי המערכת שלי למטה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חשבתי לקנות מחשב אבל הסכום המוקצה לכך הוא בערך 2500 שקל. הקטע הוא שהמחשב צריך להיות דיי מינימלי ז"א מעבד, לוח אם, זכרון(256), מארז, ומאווררים. חשבתי ללכת על amd 1.7 אני מבקש לשמוע את דעתכם ואם אפשר המלצות לגבי סוג הזכרון ודגם לוח האם והמארז. בתודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית לוח אם בגלל שכרטיסי המסך הבאים שיצאו יתמכו בAGP8 והלחותו האם עדין לא האם כדאי קודם לחכות ללוחות אם כאלו על מנת לקבל את היכולות בשידרוג? או שזה לא שווה את זה ? ואם תוכלו להגיד לי איזה לוחות אם תומכים ומתי הם יצאו
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אינטל אומנם מספקות עם המעבדים שלהם מהירות שעון גבוהות אבל ... משהו בליבה לא פועל כמו שצריך הוכחה: אתם יודעים שאינטל הוציאו את הסלרון ב1700 מגה הרץ עם 400 FSB רק כדי להתחרות ב Amd Duron 1300 Mega-Herz כמובן שהסלרון לוקח את הדורון אבל לא ממש בהרבה לכן זה עוד פעם מראה משהו על הליבה והנה עוד הוכחה: Amd Athlon 2100+ מתחרה ב INTEL P4 2000A והאינטל עוקף אותו בקצת למרות המהירות שעון שלו שהיא: 2000 Mega-Herz ושל ה Amd היא רק 1733 והFsb של אינטל הוא 400 מגה הרץ לעומת ה Fsb של Amd שהוא 166 מגה הרץ או שנראה לי 266 אבל תראו מה קורה פה האינטל מוביל בקצת לאורך כל הדרך זה שוב פעם מראה משהו על הליבה ועל האריכקטורה של המעבד לפי דעתי אינטל צריכים להפסיק את הייצור של המעבדים שלהם (לא…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלא יעבור את ה5000 בלי מסך רמקולים מקלדת עכבר.אני רוצה אחד שיחזיק מעמד שנתיים בלי OC לכרטיס מסך אולי OC אם אני אדע בעתיד אדיף G4TI תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אינטל הציגה לפני שבועיים את היורש של הפנטיום 4 שיקרא פרסקוט הוא מיוצר ב-0.09 מיקרון ויכלול את הטכנולוגיות הבאות: Hyper-Threading technology Micro-architectural enhancements Additional L2 cache 800MHz FSB (200MHz Quad-Pumped) 90nm manufacturing process Close to 100,000,000 transistors לינק לכתבה המלאה http://www.anandtech.com/news/shownews.html?i=15766&t=an
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בפנדה\זיגזג\כל חנות רשת אחרת בישראל...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתי שאלות: א. האם הלוח בא עם כרטיס מסך מובנה? במקרה הזה אני צריך לנטרלו בביוס? ב.האם העלאת הFSB ל133 תתן לי תמיכה בPC2700 בלי להתעסק ברטיו וכו'? :hat:תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מספיק 256 ראם כדי שXP יעבוד חלק עם Athlon xp 1800 ? ? ? ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדאי לקנות? ואם לא, אז איזה לוח עדיף בשביל המעבד הזה? רצוי אחד שתומך ב DDR333 ... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שלושת לוחות האם הבאים: Msi KT3 Ultra2 KT 333 new Gigabyte GA-7VRXP REV 2 EPOX 8K5A2 KT333 NEW קודם כל, למה כולם זה REV2 או NEW? מזה זה אומר? עכשיו להתלבטות, האם יש הבדלים משמעותיים ביניהם? ואיזה אחד מהם הכי כדאי ולמה? (אני לא עושה ולא עישה אוברקלוקינג) הMSI הכי יקר, הGIGABYTE הכי זול אבל לא בהפרש גדול. נ.ב חשוב שיהיה בלוח כרטיס קול ONBOARD, מכיוון שאני לא הולך לקנות מערכת רמקולים טובה בעתיד הקרוב. תודה מראש תומר
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרבה פעמים ראיתי אתכם אומרים שה P1.6 לא קיים,וההפסיקו לייצר או משהו כזה. אז למה יש באיזשהו אתר פופולרי מקוון למכירת מחשבים כזה מעבד? (אה!! איך להמנע מפירסום חינם1!!!! תותח אני... ;D) אם אני אבל אישור מיוחד אני אתן לינק. והאם כדי לקחת את זה שמצוי שם באתר, הלו הוא ה - Intel P4 - 1.6GHz 478PIN 512k Cache או את ה Intel P4 - 1.8AGHz 478PIN 512k Cache שגם כן מצוי שם? אני מדבר על שני אלו המסויימים! וזהו. עריכה - עם EPOX 4G4A, איזה זיכרון? אני 512 ביחידה אחת, אבל לא נורא אם יבוא כפול. ל OC עריכה 2 - יש לוח אחר בלי סאונד? שיחסוך לי בהוצאות? כמו זה שרשום שורה מעל, איכותי כמוהו, אבל בלי תג מחיר כזה?רק שם ראיתי איפה לחסוך. צריך שיהיה לו LAN, בלי סאונד, טוב ל OC, עם RAID..... תודה …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סימפלטק לא מוכרים מושקין, שאיתם תכננתי את המפרט המקורי שלי. השאלה היא, האם XTREME DDR הם חלופה טובה, יציבה, ואוברקלוקית? תודה. ד"א- לא הייתי פה הרבה זמן בגלל בעית HD. השבוע קיבלתי אותו חזרה מהתקיון, ואחרי שיצרתי מחיצה אחת של C אני מקבל מתחת לVERIFYING DMI POOL DATA ג'יבריש. מישהו יודע מה לעשות? TNX ALL.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ואני מחפש board שתומך ב:ddr2700,ata133,usb 2.0,533 ואני לא מוצא אחד שתומך בכל אלו אשמח לתגובות והצעות בתודה מראש omerl אגב חג שמח לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר חודש שאני מנסה למצוא מה ההבדל בין rdram ל- ddr. שאלתי כבר הרבה אנשים איש לא ממש יודע. אודה לכם עד מאוד אם תבהירו לי את הנקודה. שנה טובה ו ארז.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אל תצחקו? (ואל תשאלו למה רק תענו בבקשה בתודה SKAZI)
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע על פי מה הם נותנים את הדירוג? וזה לא קשור למעבדים של INTEL ראיתי פעם איפשהו שאמרו איך קובעים את זה מישהו יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! ב-ksp נותנים על מעבדי אינטל אחריות ל-3 שנים בלבד. זה אומר שהמעבדים אולי לא מקוריים ? בבקשה תעזרו לי...כבר הזמנתי משם ואולי אני אבטל ברגע האחרון... תודה.
-
- 14 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מכיוון שלא היה לי עדיין ניסיון עם מעבד בסוקט LGA775... רציתי לדעת.. איך לעזאזל זה עובד? למעבד אין פינים? איך הוא נכנס לשם? איך זה מתחבר לסוקט?
-
- 14 תגובות
- 686 צפיות
-
-
כן כן,אתם שומעים נכון.. אינטל מורידה את מחירי הפנטיום D בעד 50 אחוז! http://www.reghardware.co.uk/2006/05/05/intel_price_cuts/
-
- 14 תגובות
- 884 צפיות
-