עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Sp_RuS,

אני פעם ראשונה חש צורך להגיב על הביקורת שלכם של הלוחות אם.... ראיתי את התוצאות, תמונות של הלוח, ואני חושב שהמסקנות שלכם, נו... היו מעט לא הוגנות כלפי הלוח של MSI... :-\ חוצמזה שהוא הרבה יותר זול מהלוח של גיגבייט, הוא גם עקף אותו (אם כי במעט), בביצועים, אפילו נזניח את כמה שהוא עקף בנקודות ספורות.. ונגיד שהוא הציג אותם ביצועים ביכולות ובביצועים, אפילו שהוא הרבה יותר זול!!! אמרתם בעצמכם שהעיצוב כמעט זהה!!!!! ומעולה!!! Gigabyte P35-DQ6 יתרונות * עיצוב נעים לעין (איזה עיצוב ואיזה נעלים?! כמעט אותם צבעים יש להם.. טוב נו נניח.. על טעם ועל ריח נוותר..) * מערכת קירור מרשימה ויעילה * אוברקלוקר מצוין (אאמממ... אבל MSI ניצח בקצת.. =\ בכל זאת... ) * סידור לוח אידיאל…

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by sambusak,

שלום לכולם. זה כבר הרבה זמן שאני מרבה לקטר על ביצועי התלת מימד של המחשב שלי (ראו מפרט). בקיצור, דיברתי עם מכר שעובד בתחום הסאונד. הוא ניסה כל מיני מחשבים (כיום עובד עם ATHLON כמובן). אבל הוא סיפר לי שבשלב מסויים הוא עבד עם אמולטור WINDOWS98 עם מקינטוש G4. המפתיע הוא שהמקינטוש הציג ביצועים עד פי 4 ממעבד ATHLON הכי חזק שהיה בתקופה (לפני חצי שנה בערך). ההסבר שניתן הוא העובדה שG4 הוא מעבד 128BIT. כלומר אם הוא מרנדר תמונה של 24BIT, יש לו מנוע מיוחד שמאפשר לו לחשב כמה חישובים כאלו במקביל, בעוד שמעבדי 32BIT, יזדקקו ליותר מחישוב אחד. בתור מי שמתעניין באנימציה ורוצה מחשב חזק, רציתי לדעת אם מישהו פה עובד או עבד על מקינטוש לאפליקציות תלת מימד. האם מישהו עובד על MAC ואמולטור WIN98? א…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by zone51,

הי , מה הלוח המומלץ למיפרט הבנוי על AMD Sempron Socket 754 התקציב בסביבות 500 שח תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לכל אלו שמחפשים זיכרונות עם המון MB וMhz, אז יכול להיות שכרגע פתרתי לכם את הבעייה. בשבוע הקודם מחירי הזיכרונות לא עלו פחות מ610 ש"ח, שמחיר זה הוא גם מחיר נמוך מאד בשפל המדרגה. כבר חשבנות שכבר המחיר של הזיכרונות לא יכולים לרדת יותר, אז טעינו. לאחר חיפוש משעמם באינטרנט נמצאה החנות פלונטר, אשר מוכר 2 סטיקים של זכרונות בבאנדל אחד במחיר מפתיע, 490 ש"ח!!! לאחר כמה שפשופי עיניים ודמעות אושר (וגם צביטת לא נעימות) הבנתי שאיני חולם, מחיר הזכרונות ירד בכ120 ש"ח, ועולים פחות מ2GB של 667Mhz!!! עכשיו נשאלת השאלה הבאה: עוד כמה הם יכולים לרדת? קרדיט: לאור כהן

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. איזה לוח יותר טוב............ga-7vrxp או ga-7zxr או ga-8irx???????

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nirsul,

??? שלום ! היום פירקתי מאוורר מספק ישן ואני לא ממש מוצא את השקע שעל לוח האם כדי להשחילו - בשמי ובשם ההנהלה ניר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי תבעיה הזאת כבר חודשיים ואני פשוט לא יודע מה לעשות בCPU-Z הוא מראה שיש לי 2 סטיקים של 2GB כל אחד ובסך הכל 4GB אבל מישום מקום פיתאום יש לי רק 2.75GB במאפיינים של המחשב שלי, הבעיה התחילה כשהיה לי WIN 7 ULTIMATE ואז עברתי לXP כי חשבתי שאולי הבעיה תיפתר אבל כלום לא קרה זה נישאר 2.75GB יש למישהו פיתרון לזה ? אולי להתקין WIN 7 ULTIMATE X64 ואז יהיה ניצול מלא של הזיכרון ? יש מצב שנישרפו לי כמה צ'יפים בזיכרונות אבל הם ממשיכים לעבוד ? יש לי זיכרונות איכותיים G-Skill DDR2 4096MB 1000MHZ CL5 איך זה יכול להיות הדבר הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by בייגל טוסט,

אבל זה החלק הפחות מעניין החלק היותר מעניין הוא השימוש במערכת קירור-מים שבה הנוזל הוא חנקן נוזלי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95974 וכנראה שפתרונות כאלה יצאו בקרוב לשוק הרחב

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Yotam1131,

היי אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ואני לא יודע מה כדי AMD או INTEL ? גם מבחינת אמינות וגם מבחינת ביצועים במשחקים? אני מתלבט בין AMD Phenom || X4 290 או Intel Core 2 Quad Q8200 שניהם יעברו OC בחנות שאני יקנה .. אני רוצה ליהיות בטוח ליפני שאני קונה ... כי INTEL הרבה יותר נמכר מAMD אבל אני רואה בגראפים שהפאנום לוקח תQ8200

10. Started by STi,

שלום אנשים,ניקיתי מחשב מאבק,ובטעות ממש שטותית שרפתי את המעבד. ניקיתי את ההיט סינק שלו שהיה מפוצץ באבק וגם המאוורר,שסיימתי רציתי לבדוק שהמאוורר עובד חלק אז הדלקתי כשהמעבד חשוף ללא גוף קירור הוא פשוט דלק לכמה שניות וכבה. אחרי הכל חיברתי הכל חזרה ויש ציפצופים מהלוח, אז אני מאמין שהמעבד נשרף.השאלה איך אני יכול לדעת אם הלוח גם הוא נהרס,בלי לבדוק עם מעבד אחר... המעבד הוא AMD 1400 תושבת A לא חשבתי שהוא ישרף בכזאת קלילות ממש 2-4 שניות

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by computer_freak,

זה שלמעבד 64 ביט יש אוגר של 64 ביט לעומת 32 אומר שהמהירות שלו באמת פי 2?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ccc,

יש לי איי אם די אטלון 1200 עכשיו מצאתי אותו אחרי הרבה זמן סביר להניח ואפילו בואו נחמיר שהוא נפל בוא נגיד ... משלוש מטר שהוא בתוף קופסא של דיסק ריק אני יכול להגיד לכם בוואאדות ששום פין לא נשבר אני גם יכול להגיד לכם שהוא נראה חדש יש סיכוי שהוא נהרס? אם כן אם לא למה ותנו אחוזים... זה דחוף! אני משתגע!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by FARKASH7,

כמובן שזה תלוי בשימושים. המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי+תכנות(סטודנט מדעי המחשב). פה ושם קצת סרטים. לפי מה שנראה לי הI3 יעשה את העבודה. מה שכן ההפרש במחיר לא קטן, כ200-300 שקלים, ביחס לתקציב למחשב,1700-2000 שקלים. בכל זאת אני שוקל לקחת I5 כי אני יודע שאני לא ישדרג את המעבד הזה אף פעם. מחשבים אצלי שורדים לא מעט, 5-6 שנים, רציתי לדעת האם ההשקעה בI5 כן כדאית מבחינה עתידית, והאם המחשב יעבוד מהר יותר ביחס לI3 בעתיד. או שבעוד שלוש שנים שניהם יהיו עגלות, ואין שום סיבה להשקיע את האקסטרה כסף. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני צריך שהוא יהיה : - קטן - בעל יציאת S VIDEO - בעל 5.1 ערוצים בסאונד ON BOARD והכי הכי חשוב זול ! תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by xtract1,

יש את המפרט שלי פה בצד... נדמה לי שפעם קראתי בפיצ'רים של הלוח שלי שהוא תומך ב-Cool'n'Quiet שהבנתי שהיא בעצם מרוידה את מהירות השעון של המעבד כדי להוריד בחום לחסוך באנרגיה (Tני צודק?) בכל מקרה..אם הלוח שלי תואם..האם המעבד שלי תואם גם? איך אני בודק את זה? איך אני גורם לו לעבוד ב-Cool'n'Quiet?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אני יודע שמהירויות המעבד כן משפיעות, למרות המכפלות הגבוהות, אבל איך למעשה זה קורה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by SilentBob,

תערוכת Computex 2016: חברת MSI הציגה אב-טיפוס ראשון ללוח אם עבור דור שבבי ה-Kaby Lake של אינטל שיגיע בסוף השנה, עם ערכת שבבים עדכנית מדגם Z270, שלושה חריצי PCI-Express X16, צמד חריצים עבורי כונני M.2 - ובעיקר מעגל מודפס שנראה מרשים מאוד, עם פסים אדומים על בסיס שחור שמגיעים מכיוון תושבת המעבד (עדיין LGA 1151) וחיבור כרטיס המסך. מה דעתכם? https://goo.gl/mRysWL

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ggaall,

היי אני עומד לשפר את לוח האם הקיים שלי, ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות. אחרי קצת מחקר הגעתי ללוח אם Gigabyte ga-z87x-d3h. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים כבדים(assassins creed 4,bf4) וקצת מולטיפלייר. האם לוח האם הזה הוא מתאים, או שכדאי לחפש אחד אחר? אם כדאי, בבקשה תנו לי הצעות

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by FireThrower,

היי.! בשבוע הקרוב אני מתכוון לקנות מערכת מחשב חדשה. התכנון תחילה היה לקנות את ה 965 . המערכת תשמש לגיימינג כבד , שימוש משרדי , צפייה בסרטי HD ושימושים ביתיים כמו גלישה באינטרנט. ה 1055T הגיע ל TMS ובהפרש של פחות מ 100 שקלים מה 965. אני יודע שלגיימינג עדיף לקנות את ה 965 מכיוון שהתדר שלו הרבה יותר גבוהה מהתדר של ה 1055T . ( 3.4 > 2.8 ) אך לפי המחקרים המעמיקים שלי על המעבד הזה ניתן לבצע אוברקלוקינג לתדר ממש ממש גבוהה בקלות יתרה . (אנשים הגיעו בקלות ובקירור סטוק ל 4.0) השאלה שלי היא , האם עדיף לי כבר לקנות את ה 1055T ולבקש שיבצעו לי עליו אוברקלוק ולקבל ביצועים גבוהים יותר ועוד שתי ליבות , או להשאר עם ה 965 בתדר סטוק?. (הקירור למעבד הוא XIGMATEC DARK KNIGHT לוח האם GIGABY…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by POPCORN,

חבר הביא לי מחשב שהצלעות קירור שלו מפורקות. אני מנסה לעזור לו לחבר ולא מצליח פתחתי את הקליפסים משכתי החוצה אני מצמיד ללוח ולוחץ על הקליפסים וכשאני עוזב אני רואה שזה לא מחובר בכלל מישהו יכול להסביר לי מה לא עשיתי בסדר או איך מחברים את הצלעות האלה?? את המשחה אני אקנה אחרי שאראה שאני מצליח לחבר תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by !_Evil_!,

קיבלתי עם המחשב SDRAM וזה לא משו 133mhz חשבתי לעלות את זה ל DDR 400MHZ 512 עכשיו איך אני יודע עם זה יעבוד במחשב שלי? יש לי לוח אם MSI 661FM2 איך אני יודע עם זה יתאים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by udi s,

שלום לכולם אני רוצה להפוך את המחשב שליי לפיילר איזה לוח יתאים לי מסגרת התקציב עד 1000 שקל (רק ללוח שאר הדברים כבר נלקחו בחשבון) כ. רשת 1gb כמובן יכולת להכיל הרבה אמצעי איחסון העדפה לאסוס או גיגהבייט תודה מראש אודי

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by iSolt,

לוח אם: H97 D3H מעבד: 4590 זכרונות נוכחיים: http://ksp.co.il/?uin=20374 זוג (16GB) האופציות שחשבתי עליהן http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FWK2_16 / http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FBK2_16 / http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FK2_16 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=0514-012TB0x2 מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים זכרון: 549 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Transcend DDR3 1600Mhz זכרון: 559 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Kingston DDR3 1600Mhz זכרון: 590 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Crucial Ballistix DDR3 CL9 1600Mhz מה הזוג שישתלב בצורה הטובה ביותר עם הזיכרון הנוכחי שלי? (אם יש לכם הצעה טובה וזולה יותר …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by NaorYfrach,

אני מדבר כרגע על המחשב הישן שלי . הוא מבוסס E2140 ו8600GT . השאלה שלי היא כזאת . אחרי התלבטות החלטתי להשאיר את המחשב הזה ולא למכור אותו בגלל שהוא עבד לי מצויין לצרכים רגילים ביום יום . הבעיה בו היא שהלך לי הלוח אם . אני רוצה להביא לוח אם חדש ויש לי כמה שאלות . 1.האם משתלם לי בכלל להשקיע בלוח אם בכלל במחשב כזה למרות שהוא עבד מצויין ? 2. כמה אמור לעלות דבר כזה ? 3. מה אני צריך לעשות בזמן שאני מחליף לוח משחות טרמיות נקיונות וכו' ? 4. יש התקנה מסויימת והאם כל הדבר שהיו על המחשב נמחקים אוטומטית ? 5. והשאלה המרכזית האם כל צ'יפסט של ליבה כפולה תומך במעבד הזה ? ואם כן אילו צ'יפסטים . תודה .

25. Started by Guri,

בדקתי עם EVEREST את נתוני המחשב http://img36.imageshack.us/f/14434750.jpg/ לפי מה שהבנתי, רק 3 ליבות פועלות, כאשר הראשונה כל הזמן על 0% האם זה תקין, או שיש מצב שהמעבד תקול? מה ההסבר לכך? איך ניתן לבדוק פעילות הליבות, למשל תוך כדי משחק כדי לראות שכולן תקינות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.