עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by slider,

בבקשה תסבירו לי מה זה CTL, DTL, ומה ההבדל ביניהם... נ.ב. מה זה EDO ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by R@mi,

שלום, אני קונה מפרט חודש הזה ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ 1.8ל 3.0 עכשיו זכרונות ולוח אם זה דבר חשוב מאד אני קונה את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה (מצויין בתמונה האם הזכרונות יגבילו אותי ? תודה..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, עיינתי בפורום ויש משהו שאני לא מבין. בשאלות הנפוצות שלכם רשום שאין שום יתרון ל DDR3 על פני השני, אך בויקיפדיה רשום כי הוא מהיר פי 2. יכול להיות שפשוט לא הבנתי את הכוונה שלהם. http://en.wikipedia.org/wiki/DDR3_SDRAM DDR3 SDRAM is an improvement over its predecessor, DDR2 SDRAM, and the two are not compatible. The primary benefit of DDR3 is the ability to transfer at twice the data rate of DDR2 (I/O at 8× the data rate of the memory cells it contains), thus enabling higher bus rates and higher peak rates than earlier memory technologies. In addition, the DDR3 standard allows for chip capacities of 512 megabits to 8 gigabits, effectively enabling a maximum memory modu…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Guri,

בדקתי עם EVEREST את נתוני המחשב http://img36.imageshack.us/f/14434750.jpg/ לפי מה שהבנתי, רק 3 ליבות פועלות, כאשר הראשונה כל הזמן על 0% האם זה תקין, או שיש מצב שהמעבד תקול? מה ההסבר לכך? איך ניתן לבדוק פעילות הליבות, למשל תוך כדי משחק כדי לראות שכולן תקינות?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. תקשיבו אז ככה : אני מביא מעבד Q6600 לא משנה איך אני מביא בעזרת ה' . נתחיל מזה שהמעבד שלי כרגע הוא E2140 ולוח אם P5VD2-MX . בקיצור אני מביא את הQ6600+קירור כנראה את הפריזר 7 + אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך גם ב4 ליבות גם בFBS גבוהה כמובן שיתמוך ב4 ליבות והכי חשוב שיהיה בו SLI כי יש לי כבר כרטיס אחד של 8600GT ואני בעתיד הרחוק יקנה עוד אחד . בקיצור מה דעתכם על מה שאני מתכנן לעשות ? איזה לוח תומך בכל הדרישות שלי ? האם משתלם לי בכלל לקנות עוד כרטיס של 8600GT או שבכלל כרטיס אחד לדוגמא 8800 במקום כל הסיפור הזה ? והאם הקירור יתאים לי ? תודה.

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by בייגל טוסט,

אבל זה החלק הפחות מעניין החלק היותר מעניין הוא השימוש במערכת קירור-מים שבה הנוזל הוא חנקן נוזלי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95974 וכנראה שפתרונות כאלה יצאו בקרוב לשוק הרחב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by RAZIEL98,

שלום שידרגתי שבוע שעבר את המחשב היה לי זיכרון 1x3 gb ושידרגתי עכשיו ל 4x3 gb עכשיו השאלה שלי האם המעבד שלי יריץ את המשחקים שיש היום ? תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by michabb,

שלום רב, מחשב נייד אסוס X200. החלפתי סוללה לסוללה מקורית,מטען מקורי, האינדיקטור של הסוללה מראה טעינה מקסימלית בין 80-85 אחוז, גם לאחר טעינה של 24 שעות. האם יתכן שהמחוון של הסוללה מזייף? הסוללה מחזיקה מעמד בין 2-3 שעות. תודה לכל המשיבים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by 6kwar,

שלום קניתי את הלוח האם הזה GIGA-BYTE GA7VRXP ואת המאיץ HERCULES 3D PROPHET FDX 8500LE וניכנסתי לאתר של giga-byte וראיתי שיש משהו בעיה עם הATI File Name BIOS Version (Date) Version Description 7vrx_f1.zip F1 (Mar. 01, 2002) 1. MP release GA-7VRXP File Name BIOS Version (Date) Version Description 7vrxp_f6e.zip F6e (Beta) (Apr. 16, 2002) 1. Supports AMD AthlonXP 2100+ CPU 7vrxp_f4.zip F4 (Feb. 26, 2002) 1. "AGP Aperture Size" default to "128Mb". 2. Correct "BIOS Flash Protection" function. 3. Supports Register DDR. 4. Make sure that Flash8xx utility can not flash BIOS when "BIOS Flash Protection" is "Enabled". 5. DUAL BIOS function will auto update the FLASH when…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by djelectric,

אחרי שראינו את MSI מציגה טיזרים לשני לוחות אם בעלי ערכת השבבים X99, גם גיגהבייט מציגה לוח מתקדם משלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%9d-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a6%d7%94-%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%97-x99/

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הבוקר (24.6) החלטתי לבדוק האם האמת נכונה. אני כבר אומר לכם שמה שאני אגיד פה הוא בעירבון מוגבל כיוון שיכול להיות שיש השפעות לרכיבים נוספים כמו ספק זיכרון וכו, אז ככה, הרכבתי הבוקר מערכת הכוללת AMD ATHLON XP 1800 GIGABYTE VRXP REV 1.1 CORSAIR 256 PC-3200 LEADTEK A 250 GEFORCE 4 TI 4400 מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO קודם כל אני חייב לציין שאין בעית יציבות ולפי נסיוני אין בעיית דרייברים או התנגשויות. התקנתי את כל הדרייברים הקיימים גם של GIGABYTE וגם של LEADTEK ווואלה קסם, הכל עובד חלק ואין שום בעיה, ואז אמרתי לעצמי, או קיי בוא נריץ גם בדיקות יאללה מריך 3DMARK2001SE ניקוד 9488 תגידו מה דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by NoamHa,

שלום. רכשתי לוח Asus p5b-VM עם 4 מודולים של זיכרון 1GB. בהגדרות הרגילות של הלוח מופיע במערכת שיש 2808MB של זיכרון. לאחר שינוי הגדרה ב Bios שנקראת משהו כמו PCI Remap מופיע לי ב BIOS גם 4088MB אבל אני מקבל הרבה שגיאות ב Memtest והמחשב מבצע Reset. הבנתי שזה משהו שקשור לזיכרון שהמחשב שומר לחלקים אחרים. מדובר אבל בהמון זיכרון 1.2GB, איך אפשר לבטל אל זה? דרך אגב על הלוח אין כרטיסי PCI או מסך, הכל מובנה. תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by hedva,

בדקתי כאן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2814,2800 ה s2h הוא מיקרו ויש בניהים כמה הבדלים. אבל מה המשמעות???

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אינטל במצב לא פשוט גם בקטגוריית דרגת הכניסה:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'. כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל. תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25 וגם קירור טוב ושקט!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Rockstatement10,

כיום יש לי i3 2100, במידה ואקנה i5 4690 זה יהיה בסדר או שעדיף כבר את הדור העדכני ביותר? כמובן גם שאקנה לוח שמגיע איתו. מצאתי אותם ביחד ב-700 ש"ח. בנוסף, במידה ומחליפים לוח אם זה נכון שרצוי לפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by foty123,

שלוום לכולם , לאחרוהנה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי .. מעבד I7 2600K . לפי היצרן המהירות של הזיכרון צריכה להיות 1333 MHZ . אם אני עושה OC אני יכול להגיע לכל תדר שאני ארצה . השאלה היא האם זיכרונות של DDR4 יפעלו בכלל ?

18. Started by HeroesCut,

שלום ותודה מראש, אני מחפש לוח אם טוב שיש לו יכולת OC הכי גבוהה שאפשר למחיר של 600-800, נא לנסות כמה שפחות אבל לא על חשבון הביצועים. מעבד I5, עדיפות ללוח עם CF וSLI

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by KYSG,

אפשר בבקשה לקבל רשימה של לוחות אם (דגמים טובים לOC) ויש להם גם תמיכה בCrossFire ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by golanc,

שלום, יש לי מחשב ישן – מעבד AMD Athlon 64 3000+ (1.80Gh) M512 זיכרון DDR 400Mh כרטיס גרפי Radeon X600 (לדעתי עד M512, אבל לא זוכר ממש) לוח אם Asus A8N-E מ.ה. Win7 (שמסתבר שעובד על הפלטפורמה הזאת הרבה יותר טוב מ XP!) המחשב עמד בצד הרבה זמן, ועכשיו הוא הולך לשמש HTPC. למחשב היה עוד M512 זיכרון, אבל הזיכרון התגלה כלא תקין. כרגע הוא עובד סביר, אבל ליותר ממשימה אחת מגיב די לאט (כצפוי מכמות הזיכרון) ואני שואל - 1. אם אני קונה זיכרון – האם לקנות כבר עוד G1, או רק M512 ? האם עוד G1 ינצל כראוי את ה Dual-Channel , או שהרכיבים צריכים להיות באותו גודל ? (ההבדל בינהם במחיר לא כזה נורא) 2. האם כדאי לקנות כרטיס מסך חדש כדי לראות כמו שצריך HD ? (ה 720p עובד כמעט בסדר, למעט ריצודים קל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by nisi90,

אני מתלבט בן 2 המעבדים האלה, בהנחה שאני הולך לעשות OC בינוני שיהיה יציב בעבודה שוטפת איזה מעבד יהיה עדיף מבחינת ביצועים? ידוע לי שה3570K הרבה יותר טוב לOC השאלה אם ה3570K בOC יציב בעבודה רציפה (ישאר כך קבוע) יהיה חזק יותר מאשר ה4670K בOC יציב? האם ההבדל הטכנולוגי בינהם לא גדול ולא שווה בעצם את ההשקעה של עוד 200 שקל ל4670K? (הכרטיס מסך מובנה לא מעניין אותי) תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שאלה! איזה לוח יותר טוב למעבד E6600: *אגב שניהם ללא כרטיס מסך נכון? ASUS ASUS P5B או...................... GIGABYTE ga-965p-ds3

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן, הנה משהו מעניין ששווה לקרוא ולדעת. לא מזמן קניתי מחשב חדש (AMD 2200 על לוח ABIT NF7) וגיליתי שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 53 מעלות. אחרי שגיליתי שהטמפרטורה של המעבד תביא לקיצור חיינו המשותפים ביחד, ואחרי עזרה מפורום OC, התקנתי את הBIOS החדש (גרסה 1.4) והטמפרטורה של המעבד ירדה ב24-27 מעלות (עומד עכשיו על 26-29 בלי קירור למארז). גם המהירות של המאורר (SF2 שעובד עם חיישן עצמאי) ירדה בחצי - כנראה שהעדכון של הביוס עושה משהו טוב למעבד. לידיעתכם, זהר.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by B.D.B,

[ltr]well the AXP 1800+ is getting old and being HL2 is around the corner I figger it's upgrade time again. I was thinking about getting an S939 A64 3000+ (190$ @ newegg), considerring the 754 socket is almost dead. looked around and there isn't many s939 mobos. anyways, I need a recommendation for one with an AGP and a PCI E slot. or for an PCI-E to AGP adapter. I assume that all athlon 64 (s754,s939,s940) uses the same type of heatsink, because I also need a heatsink since it comes as OEM. nothing fancy, but better than stock, and most important in the 100-150nis range. thanks in advance. and please reply, because I've noticed people just don't reply to my threads.[/ltr…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by tomer_et,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני צריך את עזרתכם. אני רוצה לשדרג את לוח האם הזכרונות והמעבד. התקציב שלי הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס ואני לא כל כך מבין בתחום. על איזו חומרה הייתם ממליצים לי כדי שלא בעוד חצי שנה המחשב שלי יהיה ענתיקה. רב השימוש שלי במחשב הוא מולטימדיה והמרות של סרטים (דבר שהיום לוקח לי שעות עם P4 450). חוץ מזה מה הדיוט כמוני צריך לדעת כדי שבחנות לא יעבדו עלי - על מה להתעקש ועם מה אפשר להתפשר. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים