עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by xtract1,

יש את המפרט שלי פה בצד... נדמה לי שפעם קראתי בפיצ'רים של הלוח שלי שהוא תומך ב-Cool'n'Quiet שהבנתי שהיא בעצם מרוידה את מהירות השעון של המעבד כדי להוריד בחום לחסוך באנרגיה (Tני צודק?) בכל מקרה..אם הלוח שלי תואם..האם המעבד שלי תואם גם? איך אני בודק את זה? איך אני גורם לו לעבוד ב-Cool'n'Quiet?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by wizi,

שלום לכולם אז היות וגם אני כמו רבים וטובים תקוע עם לוח בסוקט 939 עם מעבד מעט מיושן (AMD 3000+) וחשבתי שאולי כדאי לי לשדרג רק את המעבד ולחכות ל K10 כמובן שבארץ מעבד בסוקט 939 עולה בערך כמו 5600 או משהו דומה אז בדקתי בחו"ל מסתבר שבמחירים טובים ניתן להשיג אופטרונים בגירסאות 165/170 כמובן בדואל קור השאלה שלי האם שווה להשקיע בשדרוג כזה או שפשוט לסחוב עם מה שיש עד שיצא ה K10 הלוח שלי הוא GA-K8N-Ultra9 ועל פי האתר של גיגה בייט הוא תומך במעבדים כמובן עם עדכון הביוס האחרון המחירים שראיתי עבור האופטרונים נעים באיזור ה 650 שקלים כולל משלוח אשמח לקבל תגובות

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by בייגל טוסט,

אבל זה החלק הפחות מעניין החלק היותר מעניין הוא השימוש במערכת קירור-מים שבה הנוזל הוא חנקן נוזלי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95974 וכנראה שפתרונות כאלה יצאו בקרוב לשוק הרחב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אינטל במצב לא פשוט גם בקטגוריית דרגת הכניסה:

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Ovid,

מתלבט בין I7-4790 ל I5-4690.. אולי אפילו בחסכון של הכסף לטובת הI5 אוכל לקנות את גרסת ה K ולוח אם שתומך OC ולהמהיר את ה4690 I5 ... אבל עדיין לא יהיו לן את הטכנולוגיות שיש בI7... השאלה איפה אני ארגיש את זה? חילוץ קבצי וינראר, פוטושופ, סביבות עבודה כגון visual studio.....? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן, השאלה בכותרת... מעיון ב-SPEC שלו נראה שלא. אם לא, מה סדר גודל המחירים של לוחות שכן תומכים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Omri4u,

So what happens if you raise the FSB speed to say, oh 140 Mhz from 133?? Well it also raises the speed of the connected AGP and PCI buses as well. Here is where the ratios become important - if CPU/AGP/PCI is set at 4/2/1 then, at 140 Mhz CPU FSB the AGP bus runs at 4/2 or 1/2 ratio = 140/2 = 70 Mhz AGP bus speed, likewise the PCI bus is running 1/4 FSB speed, so 140/4 = 35Mhz up from the standard 33Mhz. The more you push the FSB up, the more you also overclock your AGP and PCI cards by fractional amounts as well. קראתי על זה באיזשהו פורום ואני לא מבין משהו אחד אם הראטיו CPU/AGP/PCI מוגדר ככה 4/2/1 וה FSB הוא 140 זה אומר שהמעבד פועל 140/4 שזה 35? והAGP ב 140/2 שזה 70? …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by joe123,

שלום האם שווה להשקיע 400 שקל בשביל לקנות athlon מבוסס 939 (במקום 754)?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sufgi123,

יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p , ולא ברור לי מה bios איזה מתח מגיע לזכרונות . יש אפשרות להעלות את המתח בקפיצות של 0.05V. מישהו יודע איזה מתח מעביר הלוח לזכרונות ? זה קבוע בברירת מחדל או משתנה בהתאם לצריכה של הזכרונות ? יש תוכנה שבודקת את זה ? תודה

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Born2Kill,

אם אני אקנה מעבד C2D אז ה-FPS במשחקים יעלה לי, במיוחד אם אני משחק עם בוטים? ברור לעומת Pentium 4....?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bogdant,

איזה לוח אם יותר כדי שהיה יציב ובעתיד האפשר אובר טוב ומתקוון גם לשדרג בעתיד מ 6400 ל6800 אז

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. http://www.tomshardware.com/hardnews/20050812_023337.html בכנס IDF הקרוב, שיערך בסוף החודש, CONROE, המחליף של ה PRESCOT (וה PENTIUM 4 בכלל) יחשף... הם מבטיחים שהוא יציב צריכת חשמל מופחתת לעומת הטכנלוגיה של היום. כמו כן, ה PENTIUM4 / CELERON יזכו לשדרוג של 65 ננומטר בתחילת 2006:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by topy11,

שלום, כרגע משתמש במחשב בעיקר למשחקים ושימוש רגיל (אינטרנט מוזיקה וכו), אבל לאחרונה התחלתי ללמוד ולעסוק בתלת מימד כרגע בבלנדר. בעתיד כנראה שאשתמש בעוד תוכנות כגון מאיה זיבראש חלק מתוכנות של אדובי אנריל יוניטי ועוד . כרגע משמתמש : 5600X RTX 3070 3200 CL 16 16G Crucial Ballistix 750W ANTEC HCG NOCTUA NHD15 את הזיכרון אני די בטוח רוצה לשדרג ל32 3600 אבל אני מתלבט לגבי המעבד. יש ירידות מחירים ומבצעים ואני מתלבט אם לשדרג ל5800X3D או ל5900 השאלה אם כדאי ואם יתאים? או לחכות ובעתיד לשדרג הכל?

• אהבתי!
    • 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש הבדל משמעותי לאדם שמשתמש במחשב לצרכים משרדיים?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום וברכה לאחרונה נשרף לי איזה קבל בלוח אם ואני לא מצליח לתקן אותו (הלחמתי קבל חדש אבל ככל הנאה שיש עוד אי אלו בעיות שלא מצאתי - הספק תקין)\ לכן אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב שלי שגם ככה ישן אולם אין לי תקציב כך שאני מעוניין לקנות כרגע לוח אם יחסית חדש שיתאים למעבד הישן אולם שיוכל להתאים גם למעבדים חדשים כאשר יהיה לי תקציב גבוה יותר. המחשב משמש גם למשחקים אבל לא בתדירות גבוהה ולא משחקים ממש חדשים. להלן פרטי המחשב (בין 3 שנים) מעבד: AMD ATHLON 64 3200 939 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 (שרוף.....) זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT ראיתי שאפשר להשיג את הלוח אם שלי באזור ה-250 ש"ח יד שנייה לא בטוח שזה הדבר הכי משתלם אשמח להצעות

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני צריך דריוורים ללוח הישן הזה. האתר של Epox אומנם פעיל אבל לא ניתן להוריד ממנו את הדריוורים(הלינק שבור, כנראה שרת הFTP לא פעיל). אני מניח שהסיבה לכך היא שהחברה כבר לא פעילה. אני לא מוצא את הקופסא של הלוח, ניסיתי להתקין כמה דריוורים מהאתר של Nvidia, שמתאימים לNforce ללא הצלחה, כרטיס הקול לא עובד, ואני מניח שהדריוורים לא מתאימים. אם למישהו יש את הדריוורים האלה בבית והוא יכול להעלות אותם אלפי תודות. אם למישהו יש לינק רלוונטי אחר גם אשמח מאוד. החיפוש שביצת. בגוגל לא הניב תוצאות, נשאלו שאלות דומות בפורומים אחרים שהפתרון שנתנו שם לא עבד. בנוסף אשמח ללינק לעידכון ביוס אחרון ללוח הזה, וכן הוראות איך לבצע את העדכון. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אל תכעסו עלי בבקשה כי אני יודע שכבר דיברו על זה הרבה בעבר אבל עדיין הייתי רוצה שמישהו יסביר לי מה זה ההפרש מחירים הענקי הזה בין מעבדי INTEL למעבדי AMD. כאילו ב 698 ש"ח אפשר לקנות AMD AUTHLON 2500+ BARTON כאשר בכמעט אותו מחיר (699) אתה בקושי משיג INTEL PENTIUM 4 1.7 GHZ. למה זה?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, מחר אני הולך לקנות לוח אם חדש לאחר שהלוח הקודם נשרף לי, הלוח הוא Intel DG43RK. וגם אני צריך לקנות לו זכרון DDR 3 בנפח 4 ג'יגה. האם הזכרון הבא יתאים ללוח?: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14162&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by FlyHigh,

אני צריך לוח אם למפרט הבא: כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost 2GB GDDR5 מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כרטיס זיכרון RAM: Hynix Original 8GB DDR3 1600 הערות: א. עדיף שיהיה יציאת PCI רזרבה (למקרים בהם נהרסת כניסה, שיהיה רזרבה) ב. תקציב עד 355 ש"ח (לא מאמין שצריך להשקיע יותר) ג. תושבת 1150 ד. לא חייב 4 חיבורי RAM (רצוי שלא, יותר זול) ה. חנות - TMS ו. שיהיה מספיק חיבורי USB וSATA (כמה שיותר חדשניים ואיכותיים USB 3 וכו') ז. mATX ח. תמיכה מלאה ב 1600Mhz RAM ט. שיהיה של חברה מוכרת (Gigabyte, MSI וכו') י. H/W Monitoring שיהיה טוב (אני לא יודע איזה דיסק קשיח יש לי, זה משנה איזה יש לי?)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. לכל סוג? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Pc_Ghost,

רציתי לדעת מה הפנטיום המקביל למעבד 1000 AMD... תודה...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by אביחי,

אני צריך מחשב נייד ב 20,000 (אפשר גם ב 21,000) למשחקים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. זקוק למחשב שרוב הזמן לא משמש לאפליקציות כבדות אלא לגלישה/וידיאו/אופיס, אבל אני מעוניין שיעבוד חלק גם בעומס של המרת וידיאו/גרפיקה וכו'. כן אשמח על המלצה ללוח תואם טוב. התקציב - סביר. אין לי כסף מיותר אבל אוציא מה שצריך כדי להשיג את הנ"ל. תודות מרובות מראש![br]פורסם בתאריך: 30.01.2008 בשעה 18:27:25 וגם קירור טוב ושקט!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם, הזמנתי לי לכבוד Battlefield 4 מעבד 4770K. ראשית אבקש המלצה ללוח אם וזכרונות עבור OC בסיסי עד בינוני. עד 1000 ש"ח, כל שקל שאפשר לחסוך - מה טוב - 8GB זיכרון מספיק בהחלט - אין צורך בכרטיס מסך או קול בלוח אם - נכון לרגע זה אני כנראה אשתמש בזוג כרטיסי HD6850, לכן צריך שהלוח יתמוך ב CrossFire. בעניין הנושא האחרון: כמה עניין ה CF מייקר את העסק ? יש לי 6850 שיושב בצד כבר חודשים, ובמידה ואני אצליח למכור אותו אני אעדיף למכור גם את השני ולעבור לכרטיס קצת חזק יותר. שנית, ברשותי קירור MUGEN2, האם הוא מתאים למעבד הנ"ל ? אם כן בכמה הוא עדיף\לא-עדיף על הסטוק של אינטל ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by vourt,

האם מישהו מכיר או התנסה עם הלוח GA-Z170X-Gaming 7 ומעבד האינטל 8700K? באתר של Gigabyte לא כתוב שיש תמיכה אבל אם אני לא טועה זו אותה תושבת. גם אם כן עדיף להחליף לוח אם לתמיכה מלאה? תודה!

דיונים חדשים בפורומים