עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kondson,

סליחה על הבורות מה זה NFORCE2 התכוונתי לשאול האם זה סוג של ביוס? האם כרטיס מסך???? ובמה זה טוב לעומת דברים דומים?

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by shmatul,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פשוט, לצורכי אינטרנט/וורד זהו (לא נראה לי שישחקו עליו) יש הצעה למחשב קומפלט עם לוח NFORCE2 - או קיי לא של יצרן מכובד (CHAINTECH) אבל לא איכפת לי שאלתי היא.. איך הכרטיס מסך GF4 ONBOARD ? כלומר אם משווים אותו ל-GF4 רגיל (אם אני לא טועה הוא מדגם GF4 MX 440) אני יודע שהוא עובד בשיטת MEMORY SHARE , לא איכפת, רק סתם רציתי לדעת איך הביצועים כי אני לא מוצא השוואות בין כרטיס רגיל לבינו.. תודה ליאור

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by yanivsk,

רציתי להבין האים יש הבדל בביצואים בין השניים אם כרטיס מסך אחד ? או איזו שהם בעיות אם ה Nforc4 SLI אם כרטיס אחד.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by HellBoY,

האם כדי לי לחכות לאנפורס 4 ?או שמספיק אנפורס 3 למשחקים? או אנפורס 2? או ציפסטר ביכלל אחר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש,אבל אני מאד מתלבט האם לקחת nforce4+939 או nforce3+754, עדיין לא הבנתי אם amd 3000-754 יתן ביצועים טובים יותר מאשר amd 3000-939 בגלל מהירות השעון הגבוהה יותר שלו. ןהאם בגלל זה במידה ואני יחליט ללכת על ה-nforce4+939 אני ייצטרך לקחת מעבד מהיר יותר (אולי 3200+)כדי להשוות מהיריות. כמו כן ההיתי מעוניין לדעת את ההבדלים שבין 939 לבין 754 . תודה לכולם מראש

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by fire1ce,

שלום יש לי לוח שלא תומך ב DUEL ויש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד יכל לעבוד ה 400. לוח תומך 400. עכשיו עובדים על 333. השאלה שלי היא האם אני יכול לעלות את התדר ל 400 או שזה מסוכן לאחד מהרכיבים?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by KOBRA CHOPER,

Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2=985 NIS ASUS M2N-E AM2=690 nis!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  8. Started by tsvika,

מהו בדיוק הגשר הצפוני? למה הוא צריך קירור? האם יש עוד גשרים על הלוח אם? איך הם נקראים? על מה הם אחראים?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by FatherBoard,

מה זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. אני מבולבל: דיברתי (התווכחתי) עם אנשים שאומרים לי שלליבה של נורת'ווד *תמיד* יהיה 512kb זכרון מטמון בגלל שזה בעצם ההבדל בין הנורת'ווד לבין הווילמייט. אז איך ייתכן שיש לי חבר שיש לו P4 1.7 עם 256kb cache וכן, ליבת המעבד היא NorthWood!! ואני יודע את זה כי אני הרכבתי לו את המחשב ואני גם הזמנתי לו את המעבד הזה (לפני שנה ומשהו) ויש למעבד רק 256kb Cache. יש לו לוח אם: Matsonic MS9317E אני גם ראיתי מעבד 2.0GHz עם 256kb cache אצל מישהי שהייתי אצלה שהוא גם היה NorthWood!! היה לה לוח אם: ECS P4VXASD2+ שני הלוחות אם הלסוקט 478, שזה סוקט לNorthWood בלבד. אז אני רק רוצה שמישהו יגיד לי למה אנשים תמיד אומרים ש: תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Fighter,

כמה חזקה ליבת הנורת'ווד מליבת הוילמייט? אני למשל מסכים שהוילמייט חלשה מאוד יש לי p4 1.7ghz willamette והצלחתי לעשות לו אוברקלוק רק עד 1.7@1.9

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by gigabot,

שלום יש לי 2 מעבדים בבית שניהם 2.4GHZ רציתי לשאול איזה כדאי יותר למערכת שלי המפרט בחתימה, הNORTHHWOOD עובד על 1.5 V והפרסקוט על 1.3V ההעדפה היא לאוברקלוק וביצועים, חשוב לציין גם לביצועים במשחקים, בפרסקוט יש 1M זיכרון מטמון ובנורטווד 512K מה זה נותן לי ומה בכללי עדיך לי? תודה על העזרה אלי.

• 52 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by gigabot,

שלום יש לי 2 מעבדים בבית שניהם 2.4GHZ רציתי לשאול איזה כדאי יותר למערכת שלי המפרט בחתימה, הNORTHHWOOD עובד על 1.5 V והפרסקוט על 1.3V ההעדפה היא לאוברקלוק וביצועים, חשוב לציין גם לביצועים במשחקים, בפרסקוט יש 1M זיכרון מטמון ובנורטווד 512K מה זה נותן לי ומה בכללי עדיך לי? תודה על העזרה אלי.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by ben389,

הזמנתי מעבד P4 3.0C וקיבלתי מעבד 3.0E(SL7E4). איזה מעבד עדיף? כדאי לי להשאר עם הפרסקוט או להתעקש על הנורטווד?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by idang,

שלום, Number Lock לא פעיל באופן אוטומטי גם לאחר שניגשתי לביוס והורתי לו לפעול באופן קבוע. האם עדכון לביוס אמור לפתור בעיה כזו ? ? מדובר במחשב שולחני: Dell Optilex 755 גרסת ביוס: A04 11/5/2007

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. NVIDIA ו VIA ייצרו מערכת דוגמת ה SPIDER של AMD - מתחרה שלישית בעולם ה X86 http://www.via.com.tw/en/products/processors/nano http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3549763,00.html וכן כרטיס מסך S3 (מי שזוכר) http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=5&ArticleID=567&P=1

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  17. החברה הציגה היום את החזון שלה לשנים הבאות בה תקן אחד מאחד ניטור תוכנתי בעזרת שבבים מובנים בכל רכיב חומרה אשר מספק למערכת ההפעלה ניטור אחיד של כל רכיבי המחשב ברמת טמפרטורה ,מהירות סיבוב מאוררים, מצב כולל ועוד הרבה דברים נוספים: ESA: Enthusiast System Architecture התקן כבר נתמך ע"י החברות הגדולות ביותר בתעשיית המחשבים. חובה לראות ! *מנהלים, אפשר לשים על זה חדשה ב HOMEPAGE ? תראו בעצמכם: http://www.hothardware.com/articleimages/Item1051/ESA_flash_FINAL.swf

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לאחר רכישתה של ATI על ידי AMD הופצו שמועות ורזמים על תכנון פיתוח מעבד ראשי משולב מעבד גראפי, זאת מכיוון ש ATI - מפתחת מעבדים גראפיים, ו AMD - מפתחת מעבדים ראשיים, עובדים כעת כחברה אחת וכנראה יחשבו על פרוייקט שכזה. למעשה Intel חשבו על הרעיון עוד לפני ATi+AMD, וככל הנראה עובדים על פיתוח מעבד זה כבר בימים אלו. האתר TheInquirer.net מדווח כי חברת פיתוח מעבדים גראפיים וערכות השבבים Nvidia, הצטרפה לתחרות של שילוב מעבד ראשי+מעבד גראפי. בשביל Nvidia תחום המעבדים הוא תחום חדש לחלוטין, אך בכל זאת היא מחליטה להצטרף ולהיות מתחרה ל-2 חברות פיתוח מעבדים רציניות - AMD ו Intel, שעוברות כעת תקופה לא קלה של תחרות אחת עם השניה, האם Nvidia תצליח להכנס לתחום ולהיות מתחרה רצינית? Nvidia עובד…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. http://www.nvidia.com/page/nforce5_specs_intel.html

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בתור אחד שעדיין מחפש אחר הלוח אם האולטימטיבי למעבדי AMD AM2 להרכבת מחשב סלוני דיי התרשמתי מלוחות האם המבוססים AMD 690G אבל בתור אחד שממש אוהב את העבודה של NVIDIA חיכיתי שהם יתנו את המכה שלהם ואכן ראיתי שהוציאו את ה-7050 השאלה שלי היא כזו... מה לדעתכם עדיף? (אהבתי את ה-NVIDIA בגלל ה- PureVideo שלהם שעושה פלאים...) האם מערך לוחות האם מבוסיי 7050 יגדל? (כי כרגע יש רק אחד של ABIT ואחד של ECS) האם יש ביקורות רציניות ברשת על הפלטפורמה הזאת? השוואות בין השתיים, תוכניות עתידיות? ולדעתכם איזה מהם יהיה עדיף? תודה מראש.. [br]פורסם בתאריך: 24.06.2007 בשעה 11:57:18 Nישהו?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by koby058,

מה עדיף לקנות?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by orelzion,

מה יותר טוב, ולמה? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by 1tanai,

איזה דרייבר אני צריך לכרטיס מסך זה לwin xp

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. Started by lmlm,

http://www.guru3d.com/article/mainboard/366/1/ לוח מעולה עם סקירה מעולה. ;D

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  25. Started by The Ball,

אני הזמנתי מחשב עם הלוח ABIT AT7_MAX2 הבנתי שהוא הלוח הטוב ביותר שיש כרגע גם בביצועים וגם ב- OC המחשב צריך להגיע עוד איזה שבועיים בערך אז אני עוד יחול להתחרט אני שמעתי שיצא לוח חדש עם צי'פ של Nvidia NForce 2 http://www.leadtek.com/motherboards/nforce2/k7ncr18d-pro/k7ncr18d-pro.htm והנה האתר של ה-ABIT http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?PRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=AT7-MAX2%2FXP תכנסו ללוח הראשון משמאל זה הלוח כתבו באתר של ה-NForce שלזכרון שלו יש bit DualDDR Memory Architecture 128 מה זה בדיוק אומר? איזה לוח יותר טוב במחינת ביצועים נטו?! ואיזה לוח יותר טוב ל-OC?!

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.