מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לשילוש AMD 2500+ ול- OCZ 512MB 3200 Premier Series
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
-
יצא היום חבילת דרייברים חדשה מבית EPOX. (לא יודע אם זה תומ או לא בלוחות NF2 אחרים) מתוך האתר הרשמי של http://www.epox.org/ Download of latest NForce 2 drivers with the following inclusion data :- Audio driver 3.34 (WHQL'd) Audio utilities 3.17 Network driver 3.13 (WHQL'd) GART driver 2.78 (WHQL'd) SMBus driver 2.75 (WHQL'd) Memory controller driver 2.75 (WHQL'd) IDE driver 2.70 In The Box (WHQL'd) IDE driver 3.07 Full Driver Installer 3.22 Suitable for Windows 2000 and XP only. להורדה פה: http://www.epox.org/drivers/nv278_2k_xp.exe
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איזו מבין ערכות השבבים המצוינות למלעה טובה יותר, ולמה היא עדיפה על האחרות. (האיקסים באו במקום מספרי דגם)
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם מישהו נתקל בבעיות כאילו או אחרות בשילוב הנ"ל ?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
nForce 2 400 - אותו nForce הפעם בגירסת Single Channel (ערוץ זיכרון יחיד) הזולה יותר. תמיד ידענו שהאתלון לא יכול לנצל את רוחב הפס שהאנפורס 2 מציע משני הערוצים שלו כיוון שה FSB עצמו מוגבל ל 400Mhz או 3.2Gb/s ~ שיכול להיות מסופק על ידי מודל PC3200 יחיד... והנה זה מוכח בהשוואה של amdmb בו בוחנים את ה ASUS A7N8X כנגד ה NV-400-64 של Soltek שמשתמש בציפסט החדש. הציפסט החדש שווה ואף עולה בביצועיו ברוב הבנצמארקים על ה A7N8X. וזה לא הכל - כמו שנאמר הציפסט הזה ישמש ללוחות זולים יותר על מנת להתמודד מול VIA. ואכן הלוח של סולטק צפוי לעלות סכום זעום של 70 דולר - לא רע בשביל מלך ביצועים - אם אתה לא זקוק ל RAID, SATA ולשאר הפינוקים. כמו כן לדעתי הציפסט הזה יתברר כאוברקלוקר מעולה - אין …
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
איזה ציפסט יותר טוב? אני קונה AMD 64BIT 3000+ 939 ואני מתלבט בין הלוחות אם ABIT AV8-3rd Eye ל EPOX EP-9NDA3+ כעיקרון יש להם אותה התמיכות, אותו המחיר, אבל ציפסט שונה. אני רוצה לדעת מה מבין השניים יותר טוב תודה מראש לעוזרים :>
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מתסבר שכמה חבר'ה בפורומים של nForceHQ לא בידיוק חושבים שהדרייברים של nVIDIA ל-nForce הם טובים כ"כ, ולפעמים גורעים טיפה מהקודמים. אז מה עשו? לקחו את החלקים הכי טובים מכל הדרייברים של nVIDIA ושילבו לחבילה אחת שלהם. למישהו יש מושג על זה? כאן יש את החבילה של המשתמש Morpheus1 שעד כמה שידוע לי היא האחרונה שיצאה.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
לפני שבועיים בערך הייתה ידיעה באתר שתהיה גירסת AGP לNF4.... האם זה בוטל? כל ה NF4 יהיו רק עם PCI-E?
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מה ההבדלים בינהם ? הבדלים גדולים ? במה מתבטאים ? על מה ללכת תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום D: יש לי כמה שאלות בנוגע ללוחות עם הסטפינג הנ"ל... למיטב הבנתי, הלוחות בלי הסטפינג הנ"ל מרשים למעבדי AMD בתושבת 939 לעבוד ב800 ולא 1000HT ,וגם כי בסטפינגים הקודמים היו כמה שיבושים ופגמים. אודה למי שיבהיר לי את העיניין, ויאמר לי האם לוחות בעלי הסטפינג הנ"ל כבר יצאו ממפעל NVIDIA. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
ערכת השבבים הבאה של NVIDIA למערכות מבוססות AMD תשוחרר החודש ואולי אפילו עוד השבוע. הערכה תקרא nForce 4 ותכלול תמיכה ב-PCI Express ובטכנולוגית ה-SLI של NVIDIA המאפשרת איחוד כח החישוב של מספר מעבדים גרפיים והצגת התצוגה על מסך אחד. מפרט מלא לא פורסם רשמית עדיין אך השמועה אומרת שרשימת התכונות כוללת תמיכה ב-Serial ATA וב-Channels High-Definition Audio ?7.1. לוח הזמנים הזה משאיר מעט זמן למתחרה, ATI, ששוקדת על השקת ערכה מתחרה שתענה ככל הנראה לשם Radeon Xpress, להציג את המועמד שלה לתחרות. מקור: http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=1602&more=1
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
זה נכון שאפשר להרכיב nforce 4 ביחד עם AMD 64 3000 בסוקט 734? אז זה אומר שבעצם אפשר לשים כרטיסי מסך בחיבור PCI-E.? אם כך.? ואם כל זה נכון..אז מתי ייצא הלוח אם המופלא הזה ועל איזה דגם או חברה אתם ממליצים?! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בעמוד הראשי יש כתבה על nForce 4 מישהוא יודע מתי הוא יוצא לחנויות ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האתר Inquirer מדווח כי ערכת השבבים nForce4 או בשם הקוד שלה CK8-04 אמורה לצאת באמצע אוטובר. גרסאות של ערכת השבבים כבר נמצאות אצל שתי חברות גדולות לייצור לוחות אם,Asus and MSI . http://www.theinquirer.net/?article=18499
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום אז אני מתכוון לקנות במחשבי החדש מעבד AMD 3000 סוקט 754 ווהלוח החדש נ-פורס 4 שיותאם לסוקט שלי... עכשיו השאלה שלי היא: א. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך 6600gt והוא צריך חיבור PCI-E לכן אני לוקח את הכרטיס הנ"ל, אני הבנתי שיש אפשרות לSLI אם תוכלו להסביר לי מה זה והאם כדאי ומשתלם לי לקחת לוח שהוא Nforc4-SLI... ב. האם כדאי לי לעבור לסוקט 939? האם זה משפר המון בביצועים? ואם לא אז אני יישאר עם הסוקט הרגיל שלי.. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך לדעת את ההבדלים בין שתי ערכות השבבים בבקשה. ביקרתי בסטיקי אך לא ראיתי אותן מופיעות שם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב ובחנות שהוא רוצה לקנות ממנה אין לוחות עם ה550 אלא רק עם ה430, הוא מתעקש לקנות מהם ביגלל השירות שלהם והיינו רוצים לדעת מה ההבדלים בין שתי הערכות שבבים ועד כמה זה יפריע לו במחשב לעבודות אופיס, אינטרנט, כמה תוכנות של העבודה ותיכנון להפעלת מערכת ויסטה בעתיד. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אם יש לכם לוח-אם בעל צ'יפסט מהסדרה החדשה של אנוידיה (750i/780i/790i וכו') אתם בוודאי מודעים לבעייה בניגון סרטים, אם אתם לא מודעים, סביר להניח שלא הרצתם מספיק קבצי וידאו בזמן האחרון... בזמן ניגון הוידאו, בכל תוכנה שהיא, רנדומאלית (תוך כמה דקות או שעות) פתאום יופיעו פסים שמנים אנכיים בצבעי הקשת על גבי התמונה, מהר מאוד יופיעו נקודות מסביב לסמן העכבר, ולקינוח, תקיעה מוחלטת של המחשב (HALT). * הבעייה תקפה לגבי וידאו בלבד (כל השאר - משחקים \ תוכנות מאמץ וכו' עובדים מצויין) לאחר קריאה מתמשכת על הבעייה, נתקלתי בפיתרון זמני (עד שיצא תיקון רשמי לדריברים או whatever). * מורידים את נגן המדייה: VideoLAN (ידוע כ-VLC) * Settings / preferences / Video / Output Modules יש לסמן Adv…
-
- 3 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
איך אני בודק אם יש אחד מהם בלוח האם שלי? ga-965p-ds3 rev3.3 בדקתי באתר של gigabyte את הלוח אם אבל לא מצאתי שם כלום על זה.. אני צריך את זה בשביל מדריך כלשהו.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-