עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש אפשרות כזאת ? להפעיל את המחשב על ידי מקש מקלדת ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by spin,

או קי קניתי היום שילוש amd 64 +3000 epox 8kda3+ geil golden dragon 3500 512 mb האם כדאי לי לשנות ל ams 64 3200 epox 8kdaj geil ultra platinum 3500 512 mb דרך אגב ההתלבטות שלי בשינוי היא מפני שללוח הראשון שכתבתי יש עדכון ביוס שנותן לו לבצע אוברקלוק גדול למדי ובשני אני לא יודע אם העדכון תקף לגביו תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 773 צפיות
  3. שלום,אני בימים הקרובים משדרג את המחשב ואני עוד בהתלבטות לגבי איזה מעבד לקחת,או I5 4690 או I7 4790. הדרישות העיקריות הם גיימינג ומעבד לטווח ארוך. הבנתי שהיתרון המשמעותי של הI7 בגיימינג הוא הHT,אך השאלה שלי היא האם יש מגמת עליה במשחקים התומכים בHT? כי סך הכול אין הרבה הבדל בין המעבדים ברוב המשחקים,אבל הI7 עולה כ450 ש"ח יותר. ראיתי שבמשחקים התומכים בHT יש הבדל בביצועים בין השניים. בנוסף בדרך כלל אני לא נוטה לרכוש כרטיסי מסך היי אנד אלא מיד אנד,השאלה היא האם הכרטיס לא יגביל אותי לפני המעבד? כרגע יש לי 760GTX OC. תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by d30DK,

היי, נתקלתי בעבודה במחשב G4, כלומר מחשב שאמורים להביא לי. למישהו יש מושג מה זה מעבד G4? ביקשתי מחשב חזק יותר מהנוכחי C2D. זה בכלל משהו חדש? אני אישית מכיר את ה-Q הקודמים אחרי ה-C2D, ואז סדרת ה-i של אינטל. גוגל מביא קצת דברים לא קשורים, חלקם אפילו ישנים כי G4 זה קצת משהו כללי מסתבר. אין לי דגם ספציפי אלא רק G4. אשמח לתשובה, אפילו אם היא יחסית כללית. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכולם. אני מחפש לוח אם למעבד : AMD Athlon 64 3200 939-pin. אבל הלוח צריך לתמוך בדברים הבאים: PCI-E, ו DDR 2 עם אפשר אז גם SATA 2 (עם עוד יש מקום אז גם SLI) האם קיימת חיה כזאת ? תודה מראש סתו

• 14 תגובות
    • 708 צפיות
  6. הלוח הוא לאינטל סוקט 478 וכרגע יש שם זוג זיכרונות 256*2 והלוח עובד בדואל צ'אנל.. יש לי אפשרות במקום זוג הזיכרונות לשים סטיק אחד של 1 ג'יגה.. רק שאז אני מאבד את הדואל צ'אנל מה עדיף בתכל'ס ? חצי ג'יגה ודואל צ'אנל או 1 ג'יגה וסינגל צ'אנל ? תודה לכל מי שיעזור

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by aofer,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא כשהמחירים ירדו, רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות האלה: Gigabyte 965P-DS 3 ו gigabyte 965P S3 ומה ההבדל בין הגירסה הרגילה לrev 3.3 מה הכי מומלץ? אני אשים עליו מעבד E6600 או E6700 ולא מתוכנן שום OC

• 14 תגובות
    • 817 צפיות
  8. אני מתלבט בקניית לוח אם בגלל שכרטיסי המסך הבאים שיצאו יתמכו בAGP8 והלחותו האם עדין לא האם כדאי קודם לחכות ללוחות אם כאלו על מנת לקבל את היכולות בשידרוג? או שזה לא שווה את זה ? ואם תוכלו להגיד לי איזה לוחות אם תומכים ומתי הם יצאו

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. AMD Athlon II X4 640 Socket AM3 או Intel Core 2 Duo E7200 Tray או שעדיף בכלל AMD PHENOM אבל אני מחפש משהו עד 550 ש"ח גג תודה! כי אני רוצה לחבר לזה גם לוח-אם טוב! התקציב הכולל גם ללוח-אם זה 900 (ואני צריך לוח-אם שמתאים לDDR 2 RAM ) המחשב הוא מחשב למשחקים שכבר יש לי את החלקים הבאים 4GB DDR2 kingston 800 MGH nvidia geforce 9800 GT תודה לעוזרים!!!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by dodo9876,

שלום עד כמה באמת מעבד 45nm עדיף על 90MM ? באם נשווה מעבד 2 ליבות 1MB קש לכל ליבה 90MM מול מעבד 2 ליבות 1MB קש או 512 KB לכל ליבה 45MM מה יתן לביצועים של המחשב ?

• 14 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by xgamer,

שלום... יש לי מעבד אינטל 2.4 / 533MHZ. עקב כך שהלך לו הלוח חשבתי על הלוח הבא: P4S800D-X http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 יש לוח טוב יותר שאפשר להביא בתקציב של 400 שקל? כמו כן איזה זיכרון מומלץ? אני מתכוון לקחת 512. כדאי לקחת 2*256 עכשיו ובעתיד לשים עוד זוג כאלה? כדי לנצל את הדואל? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 710 צפיות
  12. קיבלתי את הלוח - ההרכבה הייתה קלה מאוד ללוח יש 3 נורות המציינות מעבר חשבל תקין למעבד זיכרון וצ'יפסט - לא הכי שימושי אבל מוסיף ליופי הקירור לצ'יפסט ענק ויחסית שקט מקבלים איתו מיני היטסינקים כדי להדביק על המוספטים - אחלה של דבר מבקלים מברג של EPOX לאחר ההרכבה ובלי הרבה צרות עשיתי OC קליל של 250*9 וביחס של 1:1 לזיכרונות , עלה בלי בעיות בכלל . לוח מומלץ לכול המתלבטים . אשמח לענות על שאלות

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  13. סתם מתעניין לדעת אם יש לי מעבד נדיר

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by carz12345,

היי, אני מנסה להתאים למעבד i7 8700k לוח אם ואני לא יודע מה טוב ומה פחות טוב. אני קראתי על הלוחות באינטרנט אבל הם פשוט זורקים עלי מידע שאני לא כזה מבין בו. אני מחפש לוח אם שאיתו אני אוכל להתחיל לעשות אוברקלוק(משהו שהוא חדש בשבילי) בצורה נוחה ויעילה ועם כמה שפחות סיבוכים. חשוב לי האפשרות לsli שכנראה אני אעשה בהמשך. עכשיו אני אפילו לא יודע מה חשוב באמת ומה לא ובלי להשים לב התחלתי להיסחף במחירים והגעתי ללוחות אם ששוים 1300 שקל(maximus x hero). השאלה שלי היא האם ה-z370 ultra gaming יעשה את העבודה או שאם אוסיף עוד טיפה אוכל להשיג לוח אם יותר טוב? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל ללוח אם עם חריגה של עד מאה שקלים. …

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by giloman,

שלום לכולם ! דבר ראשון רציתי לדעת איך שני הלוחות הללו לOC לוח א' : EPOX EP-9GF6100-M http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=439 לוח ב' : EPOX EP-9NPA7I http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=410 רציתי לדעת איזה מהם יהיה יותר טוב לOC , לכמה HTT כל אחד מהם אמור להגיע בערך ואילו מתחים אפשר להגדיר לכל רכיב בשניהם בנוסף לזה ארצה לשמוע את דעותיכם על לוח ל 939 עם כרטיס מסך סביר (משולב ) שיתאים לOC ושיהיה בו אפשרויות לשליטה נרחבת על מתחים תודה !

• 14 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by liortaib,

אני כבר מאוד מבולבל-חבר שלי רוצה לקנות hd 4850 cf kit עכשיו הוא לא יודע איזה לוח יתמוך לו בצורה הטובה ביותר הוא שאל אותי אם הלוח ga-ex38-ds4 יתמוך בצורה הטובה ביותר ב cf אם לו אני רוצה לקבל הצעות של לוחות שיתמכו ב cf בצורה הטובה ביותר

• 14 תגובות
    • 960 צפיות
  17. Started by EPRO,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האחד של אסוס והשני של אביט. הדגמים המדוברים הם:ASUS P4P800 E DELUXE ו- ABIT IS7 (G/E?? קראתי איזשהו מאמר שהשווה בין רב הלוחות הנפוצים כיום ובשורה התחתונה הוא המליץ על ABIT IS7 ואחריו על ASUS ? הלינק למאמר היה מפורום זה ל-ANANDTECH.COM עד עכשיו הייתי די נעול על אסוס ולאחר קריאת המאמר התערערה החלטתי נכנסתי ל-KSP וראיתי שמבחינת מחירים האביא עולה כמעט חצי מחיר השאלה האם באמת האסוס טוב יותר ולכן עולה יותר או שעולה כך רק בגלל השם ואיזה לוח באמת טוב יותר אם להציא את המחיר החוצה אני באמת מבולבל אשמח אם תיתנו לי תשובה

• 14 תגובות
    • 838 צפיות
  18. התקציב הוא 1300 לא יותר...הוא צריך לוח,מעבד,זיכרון ומארז כנראה... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  19. היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, בגלל זה אני קונה מעבד ולוח אם חדשים, וכמובן גם זיכרון חדש.. כרטיס מסך אני אקנה מאוחר יותר.. לפי השמועות חודש הבא יוצאים מעבדי אינטל חדשים אז אני רוצה לדעת האם צפוייה ירידת מחירים כאשר יצאו המעבדים החדשים או בכלל אם צפוייה ירידת מחירים מתישהו בזמן הקרוב (החודשים הקרובים) בגלל שאני לא רוצה ליקנות חלקים ב 800 שקל ואז לגלות שהערך שלהם ירד ב 100~200 שקל כעבור חודש..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Bear Cub,

יש לי את המחשב שנוכחי מפרט בצד. אם אני מוסיף עוד 2GB זיכרון אני ארגיש שיפור במהירות של המחשב או שכרגע התוכנות של היום במילא לא מנצלות את ה 2GB? יש לציין שאני מרבה להשתמש בתוכנות כבדות וגם במקביל כגון Pinnacle studio 10 , Photoshop cs2 .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://img503.imageshack.us/img503/1221/dsc00445mn1.jpg מה השחור עושה? ומה הלבן עושה? אחד מהם קשור לכרטיס קול? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by shus2000,

שלום חברים, אני מחפש לוח אם שיכול לעמוד בטמפרטורה גבוהה בזמן עבודה.. מדובר שטמפרטורת חדר תהיה 45-50 מעלות... בכך שבתוך המארז הרבה יותר...

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by risbo,

עלמה הוא משפיע? הוא משפיע על משחקים? ומה ההבדל בין הלוחות הוזלים יחסית ליקרים יחסית?נגיד ב- asus אבל לוחות באותה טכנולוגיה של היום שמתאימה למעעבדים החדשים.... תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by moish77,

מה עדיף? MSI K8N ultra or DFI LanParty NF4

• 14 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by sabosal,

ga-965p-s3 v3.3 רשום ליד ההתאמה למעבד: Intel Core™ 2 Duo E8400 3.00GHz 6MB 1333 FFd (by Overclocking)...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.