מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום, בערך אחרי פסח אני מתכוון לקנות את המחשב החדש שלי, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק וגם אם כן אז משהו קטן מקסימום של 150MHZ FSB וגם אותם לעשות עם מכפלה נמוכה מהמקור. אז רציתי לדעת אם יש סיבה מיוחדת להשקיע ב-8RDA+ של Epox? {אולי כרטיס קול יותר איכותי.... לא יודע} או שמספיק ה-Nforce2 הפשוט של Leadtek, והאם הוא יתן את אותם ביצועים? גם מבחינת הבקר קול המובנה. תודה מראש, מתן.
-
- 14 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הזמנתי מהאינטרנט מעבד ולוח אם חדש P3 3.0Ghz 800FSB + ASUS P4C800 שתומך בDual DDR 400 איזה וכמה זכרון כדאי לי לקחת שיהיה הדבר הכי טוב ? תקציב של 200 דולר לזכרון ואני מבקש מחירים של חו"ל ולא של הארץ ... כי אני מזמין מחול
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-
-
סתם מתעניין לדעת אם יש לי מעבד נדיר
-
- 14 תגובות
- 995 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והשגתי את המפרט הבא: מעבד intel celeron 1.7 זיכרון 333 mhz ddr 256 geforce 4 ti42000 לוח אם אינטל אקסטרים משהו כזה 4x agp אז הבעיה היא שאני מפחד שהמעבד יוריד את הביצועים של הג'יפורס בגלל שיש לו רק 128 cachememory .נשאר לי מספיק כסף כדי: או להחליף את הסלרי בפנטיום או להחליף את הג'יפורס ti4200 ב- 4800 או להחליף את הלוח אם לאחד שיש בו 8x agp המוכר אמר שעדיף להחליף את המעבד ורציתי להתייעץ לפני שאני מוציא 5700 שקל
-
- 14 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הי אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלו ואני לא יודע מה לבחור ,אני רואה ששתיהם מקבלים ביקורות מדהימות בOC ובכלל בביצועים. המעבד הולך להיות Amd xp 1700 0.13. מה אתם הייתם לוקחים ולמה. הציוד הקפי שמגיע עם הלוח לא כל כך משנה לי חוץ מכרטיס קול ורשת. שבשניהם יש אותם. המחיר Abit NF7 SL Rev 2 -725 Epox 8RGA+ - 820. אני מתכוון להגיע לבאס של 200+. תודה
-
- 14 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי, אני עומד להזמין מחנות ברשת את הרכיבים הבאים: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB 3200 Ultra (1 chip) אין לי נסיון בהתקנות שכאלה (אבל אני מבין אנגלית :-) ) אני לא מתכנן OC אבל רוצה להפיק את המקסימום בלי OC. כמה קשה לדעתכם המשימה? יש סיכויים לעשות טעויות פטאליות? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות שני סטיקים של זכרונות DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory, שעולים 577 ש"ח, לבין לקנות זכרונות GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit, שעולים 692 ש"ח. הזכרונות של GeiL יקרים ביותר ממאה שקל, והשאלה שלי היא במידה ואני יקנה את הזכרונות של WinBond, האם אני באמת יראה ביצועים פחות טובים לעומת GeiL? אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות בזמת הקרוב, לכן זה לא ממש גורם מבחינתי. תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, תבלחו לי ל הבורות אבל מהו אותו REV2 שחסר ולא יהיה לי אותו בלוח החדש שאני קונה והאם ללוח הזה (שאני מתכוון לקנות עוד יומיים) יש את אותו REV2.? http://www.abit-usa.com/products/mb/nf7/ תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הוא עוקף את האינטל פנטיום 1.8? כי שמעתי שזאת המהירות שהוא פועל בה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום סוףסוף מכרתי את המחשב שלי ועכשיו אני רוצה לשדרג לוח+מעבד אבל יש לי כמה בעיות... נתחיל, יש לי בערך 1600 שח 1500-1600... לקניית מעבד+לוח+אולי זכרון למה אני אומר אולי זכרון? בהתחלה חשבתי לעצמי שאני לא צריך... כי יש לי כבר קינגסטון 512 מגה אבל PC2100 אבל אם אני ארצה לקנות את הבארטון שעובדים ב333 מהץ אני חייב להחליף זכרון כדי שהוא יפעל נכון? בכל מקרה אני לא יודע מה לקחת... במידה והזכרון יעבוד אז לוח+מעבד תמליצו לי בבקשה בהנחה והוא לא יעבוד מה הייתם עושים? קונים ברטון וזכרון או רגיל ולשים את שלי? בכל מקרה אני רוצה דעות, המלצות בקשר לשילוש הזה אני מבולבל לגמרי... לא יודע מה לקחת.....
-
- 14 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג: מעבד לוח אם זכרון כרטיס מסך אני מעוניין לעשות אובר קלוק !!! אפילו אובר קלוק רציני אז תתחשבו בזה אם המעבד לא יבוא עם מאוורר ואם ישאר כסף אז תוסיפו גם איזה מאוורר + היטסינק נחמדים אני חושב שהמעבד צריך להיות 1700 T BRED B אבל לא הבנתי את הקטע של הסטפינגים שלו אם אפשר תרדו גם מ2000 שקל
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל על שידרוג מעבד אבל רוצה לדעת אם זה יעבוד בכלל אם לא אז אני יוותר כי הלוח שלי יחסית חדש ועלה מספיק לפני כמה חודשים...
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
התייחסו בשני סעיפים : 1.במצב רגיל (תזמוני חברה ותדר של 400 MHZ ) 2. OC 3.שינוי תזמונים קיצוני לאגרסיביים אלו המתחרים להלילה : בפינה הכחולה יש לנו את המתאגף מבית GEIL העמיד למכות מתח של 3.1V ורוחב כתפיו הוא כ 495 מגה הרץ בזמונים רגילים במכת מתח של 3.0 : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1483740607.htm בפינה השמאלית יש לנו את המתאגרף מבית OCz בעל התזמוניםהרגילים המצויינים של 3-2-6-2 ויכולת תדר של 433 מה הרץ!! ( עמידות למתח עדיין לא נוסתה!!) http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+EL+DDR+PC-3500+Platinum+Edition שניהם בעלי צ'יפים של 4.5NS אז באו נתחיל בקרב!!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי שב axp ישנו SSE שאין ב TB. האם יש עוד הבדלים הגורמים לתוספת ביצועים אצל ה axp? עריכה: TB = Thunder Bird... המהיר בסידרה היה 1.4Ghz ואז עברו ל AthlonXP החל מ1466mhz
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באיזה טמפרטורה הוא יכול להשרף ואם אני צריך לקנות עוד מאוררים נ.ב : הייתי בממדיון היום והמחשב כל הזמן היה פתוח עם הורדה ומירק...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שמי זאב, אני ממש צריך את עזרתכם בקשר לבחירה אז בבקשה תרשמו לי בכנות תודה רציתי לדעת איזה לוח אם, הוא הכי מומלץ - אבל בעיקרון שיהיה לו: AGP 8X, FSB 800Mhz, שיתאים למעבדי Intel בלבד (לא משנה איזה מהירות מעבד), *ואם אין לוח אם בלי Sound, LAN זה לא חובה ממש. המחיר ממש לא משנה לי (אני מסודר ) והלוח אם מיועד למשחקים ולגלישה ברשת. אז בבקשה תרשמו לי את סוג הדגם, החברה שמייצרת, ואם אפשר גם מחיר, ואם יש לכם איזה המלצות בבקשה. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://www.asus.com.tw/support/download/item.aspx?ModelName=P4P800 נסיתי להוריד את הדרייבר כמה וכמה פעמים מכל הלינקים והZIP פשוט דפוק, אי אפשר לפתוח אותו - יש שם קבצים משובשים ! למישהו יש כוח להוריד את הZIP ולראות אם הוא מצליח לפתוח אותו ? עוד מישהו נתקל בבעיה ? (אני מדבר על הדרייבר ל WIN 2K) עשו טובה תורידו את זה, בדיוק לוקח 3 דקות, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל המעבדים בעלי 512K ו333MHZ הם בעלי ליבת בארטון? או שיכול להיות שזה מעבד עם ליבה יותר ישנה?
-
GA7VRXP או EPOX 8K5A3 ואם יש משהו שעולה משהו בין הראשון לשני והוא מספק ביצועם טובים תגידו לי תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, כיום יש לי מחשב במפרט הבא סלרון 466 לוח אם MS 6309 זיכרון SDRAM 100MHZ, 128MB כרטיס גרפי וודו3000 16MB HD 40GB SEAGATE 7200RPM אני מעוניין לשדרג את המחשב, אבל עקב חוסר כספי ניכר, האופציה הזולה ביותר שמצאתי היא פשוט להחליף מעבד לסלרון 1.1GHZ, ולהשאיר את שאר המחשב איך שהוא. השאלות הן ככה: 1) מתברר שאני צררך לשדרג את הBIOS עלמנת לתמוך במעבד החדש - האם כרוך בכך סיכון כלשהו? 2) מה התועלת הצפויה מהשדרוג? האם קיים רכיב אחר במערכת אשר יכול להוות צוואר בקבוק במידה כזאת שתוצאות השדרוג לא יורגשו? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כדאי לי לעשות עידכון ל-BIOS לגירסה יותר מתקדמת, אני פשוט לא עשיתי אף פעם ללוח אם הזה יש לכם המצות או שאתם אומרים שאני לוקח סיכון!!!! עזרה בבקשה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שמי יוני, תושב הרצלייה איש מחשבים במקצועי סטודנט בפתוחה. אומרים שלא ניתן להמציא את הגלגל, אבל לעיתים נדירות מתגלות פריצות דרך אמיתיות. עוד אומרים שהיהודים יודעים לעבוד עם הראש - ובכן, כנראה עשינו זאת שוב חברים במשך השנתיים האחרונות אני עוסק בתכנון מעבד תלת מימדי. לפי דעתי עליתי על משהו עקרוני שאף אחד מבין יצרניות המעבדים עלתה עליו. אפילו בניתי אב טיפוס שימחיש היטב את הרעיון האדיר. השיטה בה המעבד יפעל ידועה לי, וכן ידוע לי גם כיצד יהיה המעבד בנוי מבחינת חומרה אבל.. ישנו את הנושא הטכני בו אינני חזק במיוחד ולצורך כך אני זקוק לסיעור מוחות יחד עם אנשי/נשות חומרה ואלקטרוניקה אופטימיים שיש להם זמן פנוי לצורך שותפות אפשרית בפרויקט שיכול לשנות המון אז מי שרואה עצמו מתאים/…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד INTEL PENTIUM 4 2.4B NORTHWOOD והלוח הנ"ל איך אני מאפשר את שית ההיפר טרטינג הזאת? שמעתי שיש משהו בביאוס או משהו אם גאמפר A31 מישהו מכיר יודע?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-