עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SUPER300,

אני לא ממש מבין בWiFI ובחיבורי אינטרנט, אז האם לוח האם הזה יכול ליצור רשת אלחוטית ולהתחבר לרשת אלחוטית בלי כרטיס רשת וראוטר נפרד?

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by kalda01,

יש לי מחשב עם WIN7 64BIT ו4GB זיכרון. שמתי לב שגם כשהמחשב לעיתים קרובות טוחן את הדיסק ללא סיבה. במנהל הביצועים אני רואה שהרבה תהליכים מבצעים I/O לקובץ PAGE.SYS. האם הגדלת הזיכרון ל8GB אמורה להועיל לי?

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI, עם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד, ועם גופי קירור איכותיים. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? ( צ'יפסט Z77) אשמח להרבה הצעות וגם סיבות להצעות.. תודה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by jungle-man,

היי לוח של גיגהבייט h61m-d2h-usb3 Rev.1 . וינדוס 7 אינו מצליח ליצור פרטישנים (התקנה מלאה) על דיסקים של WD . האם יתכן שהלוח ללא B3 סטפינג וקיימת הבעיה בבקר הSATA?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. זאת אומרת האם יש מהמשחקים החדשים שממליצים על יותר מ4GB ? למשל MAX PAYNE3 כתוב 2GB-16BG האם זה אומר שמומלץ 16GB ?או שזה סתם הגזמה. המפרט שלי בצד, וגם עשיתי אוברקלוק למעבד ל4GHZ וחבל לי שהזיכרון יגביל אותי,אבל אם עדיין אין כל משמעות למעל 4GB אז הייתי מעדיף לחכות, כי המחירים של הזיכרונות יורדים מהר מאד.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ראיתי שרוב המעבדים תומכים בסוקט 1155 האם יש גם מהעבדים החדשים ללוח 1156? הלוח שלי זה GIGABYTE P55UD3.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  7. היי , אני שואל בגלל שיש לי מחשב AMD 3000 (קניתי לפני חמש שנים) שאני מרגיש שהוא נעשה כבד מיום ליום. כמובן שזה קשור לעובדה שהתוכנות נעשות יותר כבדות עם השנים , אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת מה לגבי החומרה עצמה. תודה ,

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by LIDOR_13,

אז ככה זה ידוע שגוגל מנצלת הרבה מחשבים בייתים בשביל הרבה כוח ומשאבים ואני חשבתי לעצמי,גם אני יכול? יש לי 2 מחשבים בייתיים רגילים ,אפשר להשתמש בשני המחשבים כאחד? ז"א להשתמש במשאבים של שניהם כמחשב אחד?[כונן קשיח אחד] אשמח לתשובות והסברים תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by Xilver,

לוח האם שלי הוא ASUS M2N-E הוא מקבל את המעבדים החדשים? מה המעבד הכי טוב שאני יכול להביא בתקציב של עד 500? אפשרי לחרוג מה500 אם המעבד טוב משמעותית..

10. כמובן AMD חיפשתי בהרבה אתרים ומצאתי רק לוח אחד, לא קריטי הייצרן, הדרישה היחידה היא שיהיה בעל קירור פאסיבי יש סיבה שהם לא נמכרים בארץ ? דרור

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. Started by highmiko,

שלום לכולם, ניסיתי לחפש פוסט קיים בקשר לשאלה שלי, אך לצערי לא מצאתי ואני מתנצל מראש אם זה לא המקום המתאים לשאול. הרכבתי לי מערכת בעיקר למשחקים עם כרטיס מסך חזק. אך היא תשמש אותי גם לשימושים נוספים (רב תכליתיים) כרטיס המסך שבחרתי הוא Sapphire HD7850 OC מקריאה באתר היצרן הבנתי שהכרטיס תומך ב Pcie 3.0 החדש שמגיע עם הצ'יפסטים החדשים B75,H77,Z77 וכו'. השאלה היא כזאת. אני לקחתי לוח אינטל שמבוסס H67 שתומך ב PCIE 2.0 האם כדאי לי לקחת לוח שתומך גם כן ב PCIE 3.0? כמובן בהתחשב ביחס מול תועלת. במידה וכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח כזה עד 500 ש"ח. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by HilaX3,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, עד עכשיו היה לי מחשב סביר שאפילו לא הייתי צריכה לבדוק טמפרטורות. קניתי מחשב חדש ולאחר מכן הוא עבר אוברקלוק. מדובר במעבד920 Intel Core i7, שהומר מ-2.6GHZ ל- 3.8GHZ. אפשר לראות במפרט של המחשב את הקירור והמארז. עכשיו, שמתי לב שהטמפרטורות דיי גבוהות. ביררתי עם אנשים אחרים שיש להם אובר קלוק, וגם הם לא הגיעו לטמפרטורות כאלו. מדובר ב- 50 מעלות במנוחה (עם אובר קלוק). החלפתי מיד משחה טרמית ובדקתי חיבור של הקירור למעבד. ביטלתי את האובר קלוק, והטמפרטורות עומדות על 39, 41, 40. רציתי לדעת אם זה טמפרטורות סבירות? אם לא, כמובן שאחליף משחה טרמית. (פה מדובר בלי אוברקלוק) תודה רבה לכל העוזרים. אשמח גם לדעת אם אולי הבעיה במעבד עצמו.. תודה, הילה

13. יש למישהו המלצה על גוף קירור שקט, איכותי ולא ממש יקר? התקציב הוא בסביבות 200-300 שקל. אפשר קצת לחרוג אם הוא מקרר ממש יותר טוב מכל גוף קירור אחר... אם זה עוזר, אני קונה מעבד IB- 3570K, ומתכוון לעשות לו OC לסביבות 4.7Ghz, ככה שהטמפרטורות יהיו די גבוהות.. ודרך אגב, קירור מים לאו דווקא שקט יותר, נכון? הרי גם לו יש מאוורר לרדיאטור. האם בכל זאת כדאי לקנות קירור מים? (אני מדבר על קירור מים די זול- 300-400 שקל)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בהרבה מאוד מקומות אני רואה משפטים כמו "כשהמתח גבוה מדי אז הוא לא יציב" וכדומה. יש לי כמה שאלות בקשר לזה: 1) מה זה בדיוק מתח לא יציב? זה אומר שאם המעבד למשל צריך לקבל מתח של 1.2V, אז הוא מקבל לפעמים 1.23V? 2) למה ככל שמעלים את המתח, אז המתח נהיה פחות יציב (למשל כשאני עושה OC)? 3) איך יודעים שהמתח לא יציב, ולמה זה גורם? 4) סתם שאלה שעלתה לי לראש: האם גם אם אני מעלה את תדר העבודה של המעבד, אבל לא מתעסק עם המתח, זה יכול לגרום למתח לא יציב? אם כן, למה? אשמח מאוד להסבר מפורט (וכן בהיפוך אותיות- מטורף) תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by DarkenHero,

אהלן חברה, לפני בערך שנתיים קניתי מחשב ממפרט שאתם הרכבתם לי (תודה על העזרה אז) ורציתי לשאול משהו. לי יש מעבד AMD Phenom II 955 x4 Black Edition. המהירות שלו אמורה להיות 3.2Ghz אבל למעשה הוא תמיד פועל לי על 800Mhz. (המכפלה יורדת מx16 ל x4). קראתי שזה כביכול מנגנון שלו כדי שהוא לא יפעל סתם, אבל גם שביטלתי את הC1E וגם את הCool'n'quite הוא עדיין ממשיך לרדת ל800Mhz. זה מפריע לי במשחקים בעיקר כי כל הזמן יש לי לאגים מטורפים בחלק מהמשחקים בגלל זה. ד"א זה לא בגלל הכרטיס מסך כי הוא nVidia Geforce GTX 470. ניסיתי גם לעשות שהמתח קבוע, וגם לשנות את ההגדרות צריכת חשמל המינימאליות למקסימאליות וזה לא עוזר.. תודה רבה על העזרה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by itayassa,

הROG הכי טוב שיש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by mystic,

אני רוצה לקנות מחשב אבל טכנאי שאני מכיר אמר שזה עניין של שבועיים-שלושה עד שיצאו מעבדים חדשים מה שיגרום להורדת המחירים של המחשבים עם המעבדים הנוכחיים.. אמת בדבריו?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by AzurA,

שתי שאלות ברשותכם קודם כל לא מצאתי בשום חנות פה באילת בדקו עם המון ספקים את הלוח הזה ואין לאף אחד , לא יודע מה הקטע הוא נדיר או משהו ? המקום היחיד שמצאתי שברשת שלהם יש במלאי זה KSP , שמתי מקדמה 175 ש"ח ונאמר לי שביום שני-שלישי זה יגיע יש מה לדאוג מלקנות אצלם ? שמעתי כמו כולם את השמועות על חלקים משומשים וכו' שזה בעצם ההסבר למחירים הזולים האלה אני יכול לבטל בכל רגע, כשיגיע הלוח אני הולך להסתכל עליו ב70 עיניים כדי לראות שאין נזק פיזי או משהו דומה לזה בכלל ויש באפשרותי לבטל ללא דמי ביטול מה דעתכם ? אני יכול להיות רגוע ? או שיש משהו ספציפי לבדוק בו? לגבי הזכרונות שאני הולך להתאים לו, איזה לקחת אני רוצה 16GB של CORSAIR, על איזה ללכת 1600 או 1866 ? ואם 1600 אז יש דגם עם 1.35V , …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mrBezos,

ראיתי עץ אחר על טמפ' של מעבד והמליצו לו להוריד את realTemp. הורדתי את זה כדי לראות מה הטמפ' של המעבד שלי וקיבלתי את התוצאות האלה: http://tinyurl.com/temperatureHW - siz במקום הצונזר אני לא מבין בדיוק מה אמור להיות אבל אני חושב שהמצב ממש לא טוב. אני לא יכול לפתוח את המחשב בגלל שיש את המדבקות האלה שאם אני פותח אז אני מאבד אחריות אז אני לא יכול לפתוח את המארז ולשאוב אבק ולנקות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Ding Ding Dong,

יש לי כרגע 4G זיכרון 800MHZ(נקנה ב2009). אני רוצה להוסיף לו 2-4 ג'יגה 1333MHZ, זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  21. רציתי לדעת אם הטמפרטורה של מייצבי המתח והמעבד (וגם לגבי כרטיסי מסך וזכרונות) מגבילה OC, או שיש הגבלה למתח מסויים אפילו אם הטמפרטורה של מייצבי המתח והמעבד נמוכה? כלומר, אם יש לי קירור מטורף ואני מגיע למתח של 1.7v בטמפרטורה נמוכה, אני מוגבל מבחינת המתח?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  22. לאחרונה מערכת ההפעלה שלי מתלוננת על מחסור בזיכרון כאשר אני מפעיל משחקים כבדים. אני כרגע עם שני סטיקים של 2GB. (G.skill 2000Mhz). הלוח שלי מאפשר מקום ל 4 סטיקים ואני רוצה לקנות סטיק בודד של 4GB. לפי המפרט באתר Gigabyte הוא תומך בעד 16GB זיכרון. מכאן שהוא תומך ב 4GB סטיק יחיד. (מדובר ב GA-MA770T-UD3). האם לקנות את הזול ביותר? עם מהירות תואמת? (יש לציין שכשמערכת ההפעלה הייתה חדשה הוא לא התלונן על מחסור).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בזיכרון הקודם של קינגסטון 2 גיגה שקניתי לא היה SP בסוף!! מה זה אומר ה SP? ובזיכרון הזה כתוב לי בAIDA את זה Auto Self Refresh Not Supported ולעומת זאת הקודם תומך!! האם התמיכה ב Auto Self Refresh היא חשובה? האם יכול להיות שהזיכרון הזה לא מקורי או סוג ב? הזיכרון נקנה ב KST. ותאריך היצור שלו הוא מהשבוע השני של 2012. דרך אגב המהירות של המחשב השתפרה באופן משמעותי מ2 גיגה ל 6!!

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  24. Started by אלעד כהן,

יש לי התלבטות בין המעבד AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition TRAY Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray כל אחד טוען משהו אחר ואני כבר מבולבל לגמרי.... זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/3ks62mrp/1 המחשב בעיקר למשחקים.. אך כמובן גם גלישה ומחשב ביתי רגיל.. עוד שאלה האם זה נחוץ לשים 8gb ראם או שאפשר להשאיר כמות על אחד כיאלו רק זיכרון אחד של 4.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, אני רוצה להוסיף עוד כרטיס RAM למחשב. זה הלוח אם שלי: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPLCM/#specifications ואני לא בטוח איזה RAM לקנות. ה-RAM שיש לי עכשיו הוא DDR2 1GB 400MHZ, שלא ברור לי כ"כ איך הוא עובד, אם 400MHZ לא מופיע כנתמך בלוח אם. לפי התשובה שלכם לגבי הזיכרון הנוכחי שלי, אדע איזה RAM לקנות. תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים