עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mtao21,

עכדנתי BIOS ללוח אם DX79SI ,והיה לי הפסקה חשמל בעע ואז מחשב לא עלה לי בכלל. ז"א לוח שלי כבר מת. אם יש דרכים לעלות אותו למחשב בכלל או שאין סיכוי לחיות אותו?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. היי, השאלה בכותרת + אם אפשר,הסבר קצר על הגדרת הזיכרונות בביוס של לוח האם הנ"ל - מבית ASUS,והאם זיכרונות אילו יתאימו ללוח האם הנ"ל? לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. הזיכרונות שברצוני לרכוש ולהתקין:(Corsair Vengeance DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8R (4*4GBׁׂ. המעבד שלי:INTEL I5-2500K SANDY BRIDGE ללא OC. תודה רבה מאוד מראש .

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  3. Started by swisaman,

מה ההבדל בין שני לוחות האם הללו? ASUS P8Z68-V PRO ASUS P8Z68-V LX ההבדל הוא 40$ במחיר,השאלה אם זה מצדיק תוספת 40 דולר או לא..

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by Kmkiller,

שלום, האם כרטיס ram זה http://ksp.co.il/?select=.1038..392..796..127..518.&list=1&sort=2&glist=0&uin=14039&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= יתאים ללוח אם הזה http://ksp.co.il/?select=.1030..52..64..127..346.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15266&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= והראם הזה יתאים? http://ksp.co.il/?uin=15068 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  5. Started by yossi555555,

זה הלוח שלי H67M-V של FOXCONN לינק לאתר היצרן http://www.foxconnchannel.com/ProductDetail.aspx?T=motherboard&U=en-us0000520 א. איזה סוג של זכרונות מתאימים לי ?? ב. במצב הנוכחי במפרט הקיים אם אני יוסיף עוד סטיק של 4GB זה יועיל לי במשהו? האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים? או במהיאות המחשב למשל בWINDOWS? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  6. שלום רכשתי לוח אם מעבד וזיכרונות באייבורי - לוח אם P8H67-M PRO של asus http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H67M_PRO/ התקנתי את הזיכרונות כפי שהבנתי במניואל של הלוח (למרות שאני רגיל להתקין בדילוג על סוקט)כלומר, שני הזכרונות קרובים אחד לשני DIM A1 DIM A2 שהם בעצם Chanel A כך מסבירים במניואל. בכל אופן אחרי כשבועים היו לי בעיות עשיתי בדיקה וזיכרון אחד היה תקול- לקחתי את המחשב לאייבורי הטכנאי מעבדה אמר שלא התקנתי נכון. בכל אופן החליפו לי את הזיכרון התקול אבל התקינו אותו בדילוג. כלומר, DIM A1 u ו- DIM B1 .אבל בכל זאת רציתי לדעת האם להשמע למניואל של הלוח אם. למרות שגם אני רגיל להתקין זכרונות בדילוג. מצורפת תמונה של המיואל. תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  7. שלום, יש לי מעבד QX9770 ולוח אם GA-EP45C-UD3R אני משתמש במחשב לעיבוד גרפי בפוטושופ, לייטרום, גלישה ומשחקים (לא גיימר). תמיכת הלוח אם: DDR3: 2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR3 2000+/1600/1333/1066/800 MHz memory modules DDR2: 4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory Dual channel memory architecture Support for DDR2 1333+/1066/800/667 MHz memory modules יש לי 2X2Gb של DDR2 ויש לי אפשרות לקנות עוד סט כזה ב 150 ש"ח. השאלה, האם כדאי לקנות את הסט הנוסף של ה DDR2 או לקנות 2x4Gb DDR3 ? האם אני אנצל יותר את ה FSB עם ה DDR3 ? האם זה יורגש/משמעותי? אגב, ל DDR3 אם …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. Started by darko78,

שלום לכולם למחשב שמיועד לעריכת וידאו, אני מתכוון לקנות את המעבד הזה: מעבד: Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1156 8MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1418 צריך המלצה ללוח אם מתאים. עד 1000 ש"ח. רצוי של ASUS תודה

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by Svensk.il,

שאלה קצת מוזרה - יש לי לוח ASrock Z77 Extreme4 עם הביוס העדכני ביותר. הבעיה היא שגם התמונה של asrock בהדלקת המחשב וגם הביוס עצמו לא מוצגים במסך מלא אלא בריבוע קטן יותר. אני עם מסך 23" שמחובר ב-DVI לכרטיס GTX460, דרייברים עדכניים והמסך עצמו מדווח כשנמצא בביוס שהוא על 1920x1080. רעיון למישהו?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by BneXt,

אני רוצה מפרט טוב לגיימינג משחקים כמו WOW,Aion,Guild wars וכו'. אז זה המפרט וגם התקציב שלי : http://www.tms.co.il/preview/spec/ft9q4pnc מה אתם אומרים עליו?המפרט הזה טוב ? תודה לכולם =] עריכה : חח התבלבלתי זה לא בפורום הזה..חח התבלבלתי בין מעבד למפרט..סורי ..אפשר למחוק מנהלים

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  11. Started by aofer,

היי, אשמח להסבר קצת (או קישור) שמסביר מה ההבדלים ואיפה באים לידי ביטוי היתרונות של הI7 תודה מראש, עמית

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Gil80,

אהלן. מדובר במפרט לגיימינג בעיקר - גם עריכת תמונות כבדה. כרטיס מסך טוב כבר יש - ATI 6950 עם ליבות פתוחות כמו 6970 2GB זיכון. תקציב: 5000 שקל. לוחות אם שאני מתלבט לתושבת 1155 - אם זאת התושבת הפופלרית??? Asus Z77 SabreTooth Asus P8Z77-V-Pro Asus P8Z77-V-Deluxe מה מהם מומלץ מבחינת אמינות, קלות בהמהרה, ריבוי פורטים ואופציות עתידיות שהלוח אם יכול לתמוך בהן. אשמח גם להמלצות על חברות אחרות. מעבדים: המעבד Ivey הזה Intel Core i7 3770 או 3770K - ההתלבטות היא בגלל שהבנתי שהמעבד מתחמם המון ב-OC. http://ark.intel.com/products/65719/Intel-Core-i7-3770-Processor-%288M-Cache-up-to-3_90-GHz%29 או המלצה שלכם לדגם מ-Sandy Bridge? ההתלבטות בין המעבדים נובעת משיקול של ביצועים מול מחיר. האם…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by nirkatan2,

שלום לכולם. אני מבקש לשפר במעט את ביצועי המחשב שלי. לשם כך חשבתי לרכוש זכרון RAM חדש ובכך להרחיב את "המוח" של המחשב. אני לא בטוח לגבי סוג הזיכרון והתמיכה של לוח האם, לכן אני מתייעץ. בנוסף האם החלפת המערכת לחלונות 7 תעשה הבדל? מצורף מפרט המחשב הנוכחי לעיונכם. תקציב השדרוג עומד על כ 600 שח. ניר

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. שלום. אני משתמש רגוע יחסית (רשת, וורד, סרטים, מוזיקה), אבל שונא lag (איטיות בכלל). מפרט המחשב שלי מצוי מימין, אבל אציין שאני משתמש ב Celeron G530 (דו ליבתי), ובליבה הגפרית המובנית בו, ואני מבסוט. עם זאת, אני משתמש בכונן SSD Sata 3 מהיר (550MBPS R/W). השאלה שלי היא כזאת: מכיוון שכרגע יש לי נטבוק (עם Atom, אין לי מילה אחרת מלתאר אותו מאשר - מאעפן!) בנוסף לשולחני - דבר שדי מעצבן אותי - עניין אותי לדעת האם לדעתכם כדאי לחכות ל Surface של מייקרוסופט כתחליף ראוי גם לשולחני וגם לנטבוק. אני סטודנט, ובשיעורים אני לרוב על וורד. אך תמיד (תמיד!) גם גולש בצד לאתרים אחרים. כאשר אני מגיע לבית, אני אך ורק על השולחני, וגם שם - בעיקר ברשת. אז שקלתי לרכוש Chrombook החדש, ובסוף ירדתי מה…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  15. הכוונה לכתבה הזאת: http://hwzone.co.il/hardware/news/138600 בדברי הסיכום (איך לא...) מוסיף הכתב: המממ.. אני שואל לאיזו תחרות הכתב מתכוון? למעבדי הfusion החדשים יש כוח עיבוד כולל גבוה יותר מכל i3 יהיה זה sandy או ivy. אין אף i3, גם כאלה שיקרים יותר ממעבדי fusion שיש להם כוח עיבוד גבוה יותר ממעבדי fusion מרובעים. יש גירסאות i5 (סאנדי וIVY) שכן מצליחות להראות ביצועי CPU עדיפים אבל הם לא באותו תקציב. יש מספר עומסים שבהם בליבה בודדת יש עדיפות לאינטלים i3 אבל זאת לא התמונה כולה. למעבדי A8-A10 יש יותר ליבות (שני מודולים עם ארבע תת-ליבות) שסה"כ מעניקים לו כוח עיבוד כולל גבוה יותר מאשר מעבדי אינטל עם שתי ליבות עם או בלי HT. באפליקציות שמשלבות CPU עם GPU מובנה (למשל תוכנות דחיסה,…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. שלום. אני שם לב שהמעבד דנן מופיע באתר של Newegg כ Deactivated. הנה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819116394 מדוע? האם הוא הוחלף? במידה וכן, באיזה מעבד? הסיבה שאני שואל היא משום שזה נראה לי אחלה מעבד, בעל צריכת חשמל נמוכה, ומעט טוב יותר מסדרת הפנטיומים (אם כי זאת זולה יותר). תודה!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by Zeev86,

היי. יש לי לוח אם של asus מודל M2N-TVM/S לא בגוגל, ולא באתר הייצרן אין את המודל הזה. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ArielElia95,

שלום, אני מתכנן לקנות את המוצר הזה: http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB-3-0-HUB-to-PCI-E-Expresscard-Card-Adapter-/170719696292?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item27bfafd5a4#ht_2949wt_1163 ובכך יהיה לי במחשב 4 יציאות USB 3. רציתי לדעת באיזה מן החיבורים שבתמונה אני אמור לחבר את זה? http://img37.imageshack.us/img37/6329/13402807610773.jpg הבעיה הגדולה שאני דיי בטוח שזה החיבור שנמצא משמאל למעבד, הקטן הזה. החיבור הזה חסום לי ע"י הקירור של המעבד.. והקירור חוסם לי גם את החיבור הכחול הראשון של הראם. אני חושב שאולי גם הכרטיס מסך (Sapphire HD5870 1GB) טיפה חוסם את ה-PCI-E. מה ניתן לעשות? תודה.

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by eitanb3,

שלום! אני כרגע עובד על מחשב עם מעבד P9700. אני תוהה, מבחינת המעבד בלבד, איך ביחס למעבד זה יהיה המעבד 3517U החדש? חלש יותר? חזק יותר? אותו הדבר בערך? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מה מעבד עושה כשהוא מתחמם יותר מדי? המחשב כבה? הוא מוריד תדר? מן הסתם יש למעבד מן סוג של הגנה עצמית, אז הרי אי אפשר לשרוף את המעבד, לא? אז אין סכנה ממשית של שריפת המעבד, נכון?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by SUPER300,

אני מחפש לוח אם טוב שיתמוך בשני כרטיסים בSLI ועם מספיק פאזות שיספקו מתח יציב למעבד. מה אתם אומרים על זה: GA-Z77X-UD5H יש לכם המלצה על לוח אם טוב אחר בתקציב של 1000 שקל? אשמח להרבה הצעות וגם נימוקים להצעות.. תודה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  22. שלום חברים אני עתיד לרכוש מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1מחיר: ₪1044 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1מחיר: ₪637 מארז: Scythe FenrisWolf Aluminum, 2X 120mm Slip Stream + 4X HD Stabilizer + ESATA כמות: 1מחיר: ₪279 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪385 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB SATA 3 Caviar Blue כמות: 1מחיר: ₪489 כרטיס מסך: MSI 7850 2GB GDDR5 TwinFrozer 2 Retail - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪1289 כונן אופטי: LG GH24NS50…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. מפרט ראשון לשימוש אוטוקד מחפש מפרט עם עלות מינימלית ללא דגש על שידרוג (אני מאמין שצריך להחליף מחשב כל 3 שנים עם עלות מינימלית) עם זיכרון יחסית גדוול+ מסך 24" עם אפשרות לקלוט טלויזיה בעיקר עם אפשרות בסיסית להקליט ראו מה הדרישות עבור אוטוקד 13 מיבחינתי נקודת יחוס [list type=disc] [*] Microsoft® Windows® 7 Enterprise, Ultimate, Professional, or Home Premium ( compare Windows 7 versions) or Microsoft® Windows® XP Professional or Home edition (SP3 or later) For Windows 7: Intel® Pentium® 4 or AMD Athlon™ dual-core processor, 3.0 GHz or higher with SSE2 technology For Windows XP: Pentium 4 or AMD Athlon dual-core processor, 1.6 GHz or higher with SSE2 tec…

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מתכנן לבנות מחשב חדש בחודש הקרוב, אז אני אוסף מידע על רכיבים. הדבר הראשון הוא כמובן המעבד ולוח-האם. אני מתכנן לבנות את המחשב בעיקר למטרות גיימינג כבד (שיתבסס על gtx 670), והבנתי שבשביל זה מספיק ה-2500k או ה-3570k. עכשיו אני מתלבט ביניהם כי מצד אחד, הפרש המחיר לא מאד גדול אז לכאורה עדיף את החדש יותר, מצד שני, זה באמת משנה משהו לגיימינג? מה גם שאני שוקל להתחיל להתנסות בהמהרה ואני שוקל להמהיר את המעבד כשהמחשב יתחיל להיות קצת חלש כדי לסחוט ממנו עוד זמן חיים, והבנתי שדווקא בקטע הזה ה-3570k מתחמם יותר מדי ולכן פחות טוב לזה, אבל אני לא יודע אם מדובר בהמהרה קיצונית או משהו קטן. על מה מבין אלה אתם ממליצים (או איזה עוד שיקולים אני צריך לקחת בחשבון?) לגבי הלוח-אם, כא…

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  25. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש. המעבד שאני סגור עליו זה i5 3570K אבל לגבי הלוח אני עדיין מתלבט על הדגם הזה Gigabyte GA-B75M-D3H איך הוא מישהו שמע עליו? שווה את ה 400 ש"ח? הבנתי שיש לו יציאת HDMI שמעבירה גם קול וגם תמונה. האם במידה ואני משתמש בכרטיס מסך חיצוני אז יציאת ה HDMI תתבטל ולא אוכל לראות דרכה סרטים במסך אחר? או שאין קשר ויציאה זאת תמשיך לעבוד היות והיא בלוח ולא קשורה לכרטיס מסך? אם יש לכם המלצה על לוח אחר עם 4 סלוטים של זיכרון ותומך ב USB 3, אשמח לשמוע הצעות! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 982 צפיות

דיונים חדשים בפורומים