עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avivboker,

שלום לכולם ליפני כמה חודשים נעזרתי פה בפורום לבניית מפרט למחשב חדש בכל המפרטים הוצע לי זיכרון 8 גיגה ונאמר לי שזה הרבה ומספיק לצרכים של היום-נכון להיום.. בסופו של דבר לקחתי זיכרון 16 גיגה ומאוד מרוצה מהמפרט בכללי... אבל אני שם לב שכמעט תמיד הזיכרון שלי על 50 אחוז ניצול אם הייתי מקשיב לעצות פה והייתי לוקח 8 הייתי תמיד על 90 או 100 אחוז?? או שמשהו לא בסדר אצלי במחשב..??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום ברצוני לחבר כונן נוסף למחשב ולשים בו את קובץ הSWAP יש לי לוח אם מסוג ASUS M2A-VM את תמונתנו צירפתי וסימנתי עליה את החיבורים ופרטים בקישור הבא http://asus.com/product.aspx?P_ID=DkEhMfgo4ExcGXpn&templete=2 יש שם 4 חיבורי SATA המופרדים לזוגות צבעים (כחול ווורד) כרגע הכונן יושב על שחור והסידי יושב על וורוד לאן אני אמור לחבר את הכונן הנוסף? או שזה לא משנה? יש שני ערוצים גם ב-SATA? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Thermo,

היי, אני רוצה לשדרג את הלוח אם + מעבד + זיכרון - ובדקתי כל מני אתרים אני לא ממש יודע מה יותר טוב ממה ראיתי את ההצעה הזו בזיגזג: Gigabyte GA-7VRXP ( Socket A - KT333A - CREATIVE - LAN - USB 2 ) + AMD XP 1800 + 256MB DDR 2700 ב 1700 שקל שווה ? ואני לא רוצה להוציא יותר מ2000 שקל

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. זו המערכת שאני בונה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450007.0 נקודות התיחסות : 1. ALC889 VS ALC888B 2.USB3 על הלוח לאומת שידרוג עתידי בעזרת כרטיס PCI-E ותפסת SLOT פנוי(אופציית החיבור ל4 מסכים בעזרת שני כרטיס מסך נפסלת) 3. RAID 0,1 מספיקים לי 4.רכיבי INTEL HD לא בשימוש 5.אין יציאת S/PDIF Out COAXIAL בH55 או בכלל לשקיע עוד 30% ב Asus P7H55D-M Evo H55 CHIPSET אני כבר מבולבל

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by bogdant,

תגידו מתי בידיוק ירדו המחרים של CORE2 E6600 אשר אמור לעלות 316$ש זה 1500שח או בכלל יש סיכוי שבארץ זה ירד ל לפחות 1600 עם כן אז מתי באוגוסט לא???

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. קניתי מחשב חדש - כתובים בתמונה הלוח אם והזכרונות, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוסיף ללוח אם עוד 2 זכרונות מהמחשב הקודם, הזכרון הקיים הוא Kingston 99U5471-012.A00LF 4GB DDR3-1333 (667 MHz) אפשרי? תודה

7. Started by matizami,

המחשב שלי כבר קשיש ואני מעוניין לקנות מחשב חדש. עד שאני אקנה מחשב חדש, אני חושב להאיץ את שלי עם כונן SSD וזאת לאור הקנייה הקבוצתית המתגבשת באתר. האם המפרט שלי תומך בSSD? Q6600 GIGABYTE GA-P35-DS3L 4GB RAM

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. חג שמח, מישהו מכיר את הלוחות האלה של ASROCK? מישהו התנסה בכלל עם הלוחות שלהם? ה Instant Boot שלהם הדליק אותי ומהווה שיקול מבחינתי, ואחרי שהייתי נעול על ASUS או Gigabyte אני עכשיו שוב מתלבט... ההבדל ביניהם: G31 - 3100 DX9,VGA; 10/100 G41 - X4500 DX10, VGA+DVI-D, can display Full HD 1080P with VGA DVI-D; 10/100/1000 ההבדל ביניהם 65 ש"ח בקוברה PC ואני מתלבט. אם אני אקח את ה G31 אני אוסיף כ. מסך Sapphire 4350 512MB מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Irena Dubkova,

היי, הלך לנו הלוח אם ואנחנו רוצים לרכוש לוח אם אחר במקום זה שהלך מבלי לשדאג את המחשב מצורפת תמונה עם הפרמטרים אשמח איזה לוח אם מתאים?

11. שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Naor2231,

זאת המחשב שלי כרגע, בנוסף יש בדרך אליי - מארז - Antec GX1200 כונן - Samsung 256 850 Evo SSD קירור נוזלי - AuraFlow 240 Rgb ובחמישי לחודש שיצאו המעבדים החדשים למכירה(אני מקווה) אני מתכנן לרכוש את הI7-8700. עכשיו ידוע לי שבשביל זה אני צריך להחליף לוח אם וראם ורציתי לקבל ממכם המלצות. יש לוח אם טוב שתואם למעבד החדש שאני יכול לקנות כבר עכשיו? אם לא אז איזה לוח אם ומתי הוא יוצא? ואותה השאלה לגבי ראם(מתכנן על 16)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. המחשב כרגע במעבדה,לא מצאתי כרטיס מסך שאיתו אוכל לבדוק אם זו הבעיה. המחשב משמש אותי רק עבור גלישה וצפייה בסדרות וסרטים. אני במרבית מהיום לא נמצא בבית,נמצא בלימודים ועם מחשב נייד. אם הכרטיס מסך יהיה הבעיה אז נראה לי שאני אקנה את ה - RX460 WINDFORCE OC 4G 4GB ייתכן שבשנה הקרובה אני אשדרג את המסך הישן שלי(שכבר גוסס עם מס' שורות של פיקסלים שורפים) ל - Dell U2515H. האם שווה לחשוב כרגע על שידרוג של מעבד/זיכרון? כשאני גולש (משתמש ב-Chrome),בד"כ פתוחים במקביל מס' רב של טאבים אז לפעמים זה מאט מאוד את הגלישה ואת המהירות של המחשב. העניין שהלוח אם שלי תומך עד DDR3 2000MHz וזה עם OC. ללא OC,המקסימום שאני יכול זה DDR3 1866MHz. לפה נכנס המעבד מ-2009,שתומך עד DDR3 …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. את זה לא צפיתי מגיע : מעבד חדש של חברת Ageia שיגיע על כרטיס בתצורת PCI-E (אך לא רק) המיועד לחישובי פזיקה בלבד במשחקים שמבוססים על המנוע הפיזיקלי של NovodeX נחשף, כידוע כיום חישובים כאלו מתבצעים על ה CPU בלי בעיה מכיוון שאפילו במשחק הכי "פזיקלי" כיום HL2 נראים 20-50אובייקטים "פזיקליים". עם המאיץ הפיזיקלי לפי החברה תיהיה אפשרות לעד 40 אלף דמויות/אובייקטים פיזיקלים , מה שמביא אותי לחשוב על דבר אחד A group of monsters standing next to a building... 20 hours development. Sending a rocket into the side of the building... 5 seconds gameplay. The side of the building collapses onto the monsters... priceless. מה גם שדווקא לי אישית נראה שחברות השבבים , ATI , NVIDIA יאמצו את ה…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Shasoosh,

אני בוהה כבר עשר דקות בשני הלוחות הנ"ל ולא מצליח להבין מה ההבדל בינהם חוץ מזה של GA-H87-D3H יש שני USB יותר. שני הלוחות בדיוק באותו מחיר. אשמח להבהרה. תודה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4491#ov http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4492#ov

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by roiv11,

למה ב-ksp ה-870 יקר יותר מה-930?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by TomerPerez,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכורן במחשב שלי מ8 ג"ב ראם ל16/32. כרגע אני משתמש במעבר יחסית ישן core i7 2600k עם לוח אם asus p8p67 mpro. צוואר הבקבוק שלי הוא בזיכרון ולכן אשמח להמלצות ( בעיקר מודאג מההתאמה של זיכרון רלוונטי למערכת היחסית ישנה הזו). מעוניין לקנות ישר, עדיף באיסוף עצמי מאזור חיפה/ קריות. מוכן להשקיע סביבות 300-450 ש"ח ל16 גב. תודה מראש על העזרה, תומר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by thedarkman,

I7 920 VS I5 750 איזה מעבד יותר טוב? איזה מעבד יותר משתלם? איזה מעבד יותר טוב לOC? איזה מעבד יתן ביצועים טובים יותר? איזה מעבד מתאים לתקציב של 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי כיום 8GB ואני שוקל לשדרג ל-16GB. השאלה היא האם תהיה בכך תועלת של ממש. לכאורה דפוס השימוש שלי במחשב דורש הרבה זכרון, אבל בפועל הוא עובד די מהר לטעמי. קצת יותר פרטים לגבי הצרכים. אני משתמש בשני דפדפנים בו זמנית (לא חשוב כרגע למה), כשבכל אחד מהם פתוחים בו זמנית עשרות טאבים ולעיתים יותר ממאה טאבים. אני משתמש בתוכנות גרפיות כמו PaintShop Pro X7 ו- DxO Optics Pro 10. אני משחק במשחקי מחשב, אבל רובם לא מאוד דורשניים (עקרונית לא קונה משחקי AAA לפני שהמחיר שלהם יורד מתחת ל-10 דולר, כלומר לפחות בני שנתיים~שלוש). לא משתמש כמעט במכונות ווירטואליות, אבל כן מתכוון להשתמש בהן לעיתים יותר קרובות. לוח האם שלי הוא ASRock Z87 Extreme4, המעבד הוא i7-4770K וכרטיס המסך הוא HD7850 2GB. די…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by aboren,

שלום לכם לבן שלי יש לוח אם GA-H110M-S2H Socket 1151 - Intel H110 היום יש לו מעבד I5-6400 הוא רוצה לשדרג את המעבד ל I7-7700 ראיתי שלסוקט הזה יש גם מעבד I7-8700 אך בטבלת התאימות באתר של גיגהבייט לא מופיע המעבד הזה עדיין. האם כדאי לשדרג? (הבן שלי גיימר) לאיזה מעבד כדאי להחליף בלי להסתבך עם החלפה של לוח וכל זה. המון תודה אביב.

22. האם ניתן להתקין כרטיס מסך (נאמר radeon 9200) בלוח אם משולב כרטיס מסך? (האם ניתן לנתק את הקיים ולהגדיר כרטיס חדש לא משולה?)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. ga-ma785gm-us2h אני רוצה לדעת האם הלוח הזה תומך במעבד 720 be ,והאם אפשר לפתוח ליבה נוספת עם הלוח הזה ? (יענו עם יש לו acc ). ועם לא ,העם יש לוח שתומך באלו בטווח מחיר הזה . נ.ב ,עדיפות גבוהה ללוח שתומך ddr2 ולא 3 . תודה .

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום יש לי לוח אם מסוג ga-ma780g שנראה ככה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3004#ov השאלה שלי האם הכרטיס usb 3 הזה יתאים אליו http://www.ebay.com/itm/New-2-Port-Express-USB-3-0-PCI-Expx1-Adapter-Internal-Port-Expansion-Cards-/310810411946?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485dbe83aa והאם באמת זה מה שיאפשר לי להעביר קבצים מזיכרון נייד שתומך ב usb 3 במהירות גבוהה יותר ממה שאני מעביר כיום? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by iPsych,

שלום לכולם, יש ברשותי הלוח שרשום בטופיק, מאחר ואני דיי חדש בכל העניין של הזכרונות, ואני דיי מתעצל להתחיל לחפש נושאים ישנים בנושא רציתי לדעת כמה פרטים על הלוח הזה- א. באיזה סוגי זכרונות הוא תומך, ובאיזה מהירויות? ב. האם ניתן פשוט לקנות סטיק זכרון אחד של 256MB DDR ולשים אותו במקום ה SD הקיים? ג.כנ"ל רק לגבי RDRAM, והאם יש חובה לקנות זוגות שלו? ד. אם אני קונה זוג RDRAM האם אני יכול לשים בזוג הסלוטים הנוסף זוג סטיקים של SDRAM? תודה מראש לכולם. :saint:

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים