מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ואני מחפש המלצה לפי המפרט הבא: יש לי את ה i7-980X Extreme Edition עם גוף קירור ומאוורר מקורי שלושה מודולי זיכרון 1.65v CORSAIR DOMINATOR (3 x 2GB) DDR3 1600 12800 8-8-8-24 מערך דיסקים RAID 5 Seagate 1TB SATA, אני מתכנן לקנות SSD 160GB בקרוב למערכת ההפעלה ספק כוח 1KW מארז Thermaltake Armour HD4870 שני הלוחות די דומים במפרט וגם במחיר, אני מתכוון לעשות קצת OC אבל ל6 ליבות - אני לא מוצא יותר מדי טעם לכך מעבר לסקרנות... מה שחשוב לי זה יציבות, שקט, אפשרויות הרחבה עתידיות. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3251&ProductName=GA-X58A-UD7 http://www.asus.com/product…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איזה מעבד יהיה יעיל יותר למחשב גיימינג? (i5-6600 או i7-6700) האם הi7-6700 שווה את המחיר? (זה בערך 400 שקלים הפרש). אני לא מעוניין בגרסאות ה-K, אני לא מתכנן לעשות OC.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם ציפסט P965 וזול (אבל לא חרא). בנתיים ברוב הדיונים או שמחפשים לוח אם 945 תקציבי או P965 שובר שיאים. אני מחפש לוח אםP965 כמה שיותר זול אבל עם יחס ביצועים חלקי כסף גבוה. אני חושב שאסוס DELUXE הוא יקר לשם השוואה ואני לא כל כך מתעניין בלוחות של גיגהבייט כי הם לא OCרים טובים וגם יש איתם לפעמים בעיות. אני קצת הסתכלתי לכיוון של האסוס P5B הרגיל. מנהלים, חיפשתי ואין עוד דיון כזה.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קבלתי מחשב נייד עם מעבד של אינטל מדגם i7 5500u ובמפרט של המחשב היה רשום שהמעבד שלו הוא i7 6500u. השאלה שלי היא מי מהמעבדים טוב יותר בכללי ובפרט מי טוב יותר לעבודה עם תוכונת גרפיות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה חשבתי על משהו לנוכח ירידת המחירים המשמעותית של הזכרונות. בעתיד יתכן מאוד שאצטרך יותר מ4 ג'יגה והשאלה היא האם כדאי להוסיף עוד 4 עכשיו כשהמחיר נמוך או לחכות עוד קצת ולקחת סיכון שהמחירים יעלו?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זאת המחשב שלי כרגע, בנוסף יש בדרך אליי - מארז - Antec GX1200 כונן - Samsung 256 850 Evo SSD קירור נוזלי - AuraFlow 240 Rgb ובחמישי לחודש שיצאו המעבדים החדשים למכירה(אני מקווה) אני מתכנן לרכוש את הI7-8700. עכשיו ידוע לי שבשביל זה אני צריך להחליף לוח אם וראם ורציתי לקבל ממכם המלצות. יש לוח אם טוב שתואם למעבד החדש שאני יכול לקנות כבר עכשיו? אם לא אז איזה לוח אם ומתי הוא יוצא? ואותה השאלה לגבי ראם(מתכנן על 16)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Asus blitz formula Vs gigabyte x38 DQ6 מה כדאי מבחינת הביצועים?!ובמה הם נבדלים?! הלוח מיעוד לOC, בתקווה ל3.8 לא לשים לב למחיר! תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי איזה לוח עדיף בין השניים, ללא התחשבות במחיר? הP5N עם צ'יפ 650i של NVIDIA, והP5B 965P של אינטל, שממה שקראתי טיפה חלש יותר. אין שימוש וצורך בSLI, אז גם בזה לא להתחשב בהשוואה. השאלה לאיזה לוח אם יש ביצועים יותר טובים, ומי מהם אוברקלוקר טוב יותר? (נראה לי P5N אבל נשמע מכם) תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, חשבתי לאחרונה לשדרג את המעבד במחשב. יש לי סוקט LGA1155 וכרגע המעבד הוא i5 2440. הבנת שהמעבד הטוב ביותר שאני יכול להרכיב הוא i7 3770. המחשב משמש לעבודה ולגיימינג והכרטיס הגרפי הוא gtx970. האם לדעתכם אני אראה הבדל בביצועים או שזה זניח ולא כדאי לשדרג? אודה מאוד לעצות. רונן
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש כמה לוחות אם שנראים מצויינים אבל איזה עדיף אני לא יודע ולכן אני שואל אותכם, כמו כן אשמח אם תציינו מדוע לוח אחד עדיף על משנהו תודה ASUS P6T Deluxe http://www.skypc.co.il/pl_product~31300~10~0.htm DFI LanParty UT X58 MSI X58 Platinum או Eclipse http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2385&CatCode=411 GIGABYTE GA-EX58-UD5 (EX58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=528_724_886&products_id=8842 כבר הזמנתי מסך, כרטיס מסך וספק כוח: Gecube Radeon HD4870X2 2GB PCIe Cooler Master 700W Silent Pro Asus 22" LCD VW222U זה אוברקיל לעכשיו אבל לא לעוד כמה שנים, ולכל אלו שממליצים לשדרג בעתיד ולקנות עכשיו כרטיס פחות טוב אני לא א…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הכל טוב אבל מה ? KSP דפקו אותי כבר יותר מחודש שאין להם את הזכרונות של A-DATA שבניתי עליהם וחיכתי שהם יביאו אותם אבל כל שבוע הם דוחים שוב ושוב ושוב... עכשיו אני תקוע עם מחשב AMD64 3200 +R9800P ... אבל עם 256 מגה זכרון איטי וג'נרי מהמחשב הישן שלקחתי מימנו סטיק אחד הבעיה היא שה256 האלה תופסים לי את המחשב בביצים והכל זז לאט שלא נדבר על משחקים שיש מלא לאגים בקיצ-קוץ אני צריך 1 גי'גה זכרון 2x512 שהוא צריך להיות איכותי מאוד ,מהיר ושלא יעשה בושות ב OC ... יש לכם הצעה טובה ? שלא תחרוג יותר מידי מ 1500 שקל גם ככה אני לחוץ במזומנים כרגע נ.ב חשבתי אולי ללכת על ה PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 עם ה CAS Latency: 2-2-2-5 אבל הם יוצאים יקרים מידי בכל אופן מה אתם…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מתי בידיוק ירדו המחרים של CORE2 E6600 אשר אמור לעלות 316$ש זה 1500שח או בכלל יש סיכוי שבארץ זה ירד ל לפחות 1600 עם כן אז מתי באוגוסט לא???
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, שאלה לגביי מחשב נייד)לא מצאתי פורום של מחשבים ניידים). אפמישהו שמע על powerpc הם מוכרים נייד חזק https://www.pcpower.co.il/workstations/laptops/superbook.html מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך דריוורים ללוח הישן הזה. האתר של Epox אומנם פעיל אבל לא ניתן להוריד ממנו את הדריוורים(הלינק שבור, כנראה שרת הFTP לא פעיל). אני מניח שהסיבה לכך היא שהחברה כבר לא פעילה. אני לא מוצא את הקופסא של הלוח, ניסיתי להתקין כמה דריוורים מהאתר של Nvidia, שמתאימים לNforce ללא הצלחה, כרטיס הקול לא עובד, ואני מניח שהדריוורים לא מתאימים. אם למישהו יש את הדריוורים האלה בבית והוא יכול להעלות אותם אלפי תודות. אם למישהו יש לינק רלוונטי אחר גם אשמח מאוד. החיפוש שביצת. בגוגל לא הניב תוצאות, נשאלו שאלות דומות בפורומים אחרים שהפתרון שנתנו שם לא עבד. בנוסף אשמח ללינק לעידכון ביוס אחרון ללוח הזה, וכן הוראות איך לבצע את העדכון. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי הייתה לי בעיה עם האודיו הקדמי בלוח הנ"ל, היו רעשים סטטיים כאלה ממש מעצבנים..בקיצור פתחתי את המארז כדי לראות מה קורה- מהפאנל הקדמי יש באנדל כזה של חוטים שבסופם מתפצלים ל-2 באנדלים על 1 רשום HD AUDIO על השני רשום AC97 ה-HD AUDIO היה מחובר (מה שלא נראה לי הגיוני , פלאג פשוט ירוק של 3.5 ואוזניות פשוטות של Sennheiser) חיברתי את ה-AC97 ועכשיו לא שומעים כלום כשאני מחבר את האוזניות -מקור הרעש זה לא האוזניות - חיברתי לאייפוד ושומעים בסדר גמור מה אני עושה לא טוב ? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם אני שם סטיק של גיגה אז יהיה לי גיגה של זיכרון?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שטסתי לחו"ל פתחתי כאן דיון על מעבד שמתחמם - מאוד- בלי סיבה נראית לעין. http://hwzone.co.il/community/threads/566391-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%A5-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9E%D7%9D-%D7%91%D7%A4%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%90%D7%96-%D7%A0%D7%A8%D7%92%D7%A2-%D7%95%D7%90%D7%96-%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%A0%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%9F אחת הסיבות שהועלו כאפשריות הם משחה טרמית בלויה או ישנה או מיובשת או חוסר מגע טוב בין גוף הקירור למעבד. חזרתי אחרי חודש כמעט, הבעיה כמובן לא נעלמה ועדיין קיימת. פתחתי את המחשב, פירקתי את גוף הקירור והמאוורר, ואני לא בטוח שאנ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב P4 64 BIT ואני אמור לקבל אותו ביום חמישי ... עכשיו חלק מהאנשים אומרים לי שעדיף היה לקנות מעבד INTEL Pentium Dual Core אז מה עדיף? :nixweiss: :'( :'(
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד יש לי לוח אם של אינטל מעבד וזכרונות של אינטל איזה מהם הדרייבר של הלוח אם ואם אפשר לינק לדרייבר זה יהיה מצויין , השם גם טוב... לינק לפירוט המחשב שלי מהתוכנה EVEREST http://www.siz.co.il/down.php?i=gdtwzmmayzb5.htm
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מאחר שכבר די הרבה זמן לא בניתי מפרט חדש, ראיתי שמציעים מפרטים רבים עם 4GB זיכרון. אני זוכר שפעם היו בעיות שרק חלק מהזיכרון היה מזוהה או שלא תמיד כל הזיכרון תפקד. האם כמות הזיכרון כבר לא בעייתית גם עם ווינדוס 32 ביט? ויסטה וגם XP?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם יש אפשרות (אני כמעט בטוח שיש ) ל2 מעבדים (לא מעבד כפול ליבה!) שיפעלו על מחשב אחד הכוונה היא או ל-2 תושבות למעבד על לוח אם או איזה אפשרות אחרת כמו גוף חיצוני וכו' אך כל דבר אחר גם יתקבל בברכה ואני ישמח! תודה מראש לכל מי שינסה/יעזור.............tnxx
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
את זה לא צפיתי מגיע : מעבד חדש של חברת Ageia שיגיע על כרטיס בתצורת PCI-E (אך לא רק) המיועד לחישובי פזיקה בלבד במשחקים שמבוססים על המנוע הפיזיקלי של NovodeX נחשף, כידוע כיום חישובים כאלו מתבצעים על ה CPU בלי בעיה מכיוון שאפילו במשחק הכי "פזיקלי" כיום HL2 נראים 20-50אובייקטים "פזיקליים". עם המאיץ הפיזיקלי לפי החברה תיהיה אפשרות לעד 40 אלף דמויות/אובייקטים פיזיקלים , מה שמביא אותי לחשוב על דבר אחד A group of monsters standing next to a building... 20 hours development. Sending a rocket into the side of the building... 5 seconds gameplay. The side of the building collapses onto the monsters... priceless. מה גם שדווקא לי אישית נראה שחברות השבבים , ATI , NVIDIA יאמצו את ה…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-