עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Eviljelly,

הורדתי את Sisoft ובזמן שעברתי על הנתונים פתאום הוא מציג לי את הטמפרטורה של הלוח אם 128 מעלות נראה לי קצת מוזר , הוא גם מציג טמפרטורה של הספק כוח 129 מעלות .. יכול להיות שהגלאי דפוק ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by H.I.V,

שלום אחרי התלבטויות רבות איך לשדרג את המחשב הישן שלי הגעתי לזה: Intel Pentium 4 2.4 MHZ 533 FSB Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 AGP *8 MB 512 333 Mhz Kingston סה''כ= 2500 עם מארז האם לדעתכם זה כדאי? תודה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. האם לקנות את ה AMD 64 3200 או לחכות לדגמים בעלי SOCKET 939 ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by adis50,

‏Core i5 650, s1156, 4MB, GPU Core, Tray ‎ ‏Core i5 750, s1156, 8MB Tray‎ איזה מעבד עדיף?? (אין הבדלי מחירים) ויש גם את ‏Core i5 661, s1156, 4MB, GPU Core, Tray ‎ אבל הוא יותר יקר ב100 ש''ח שימושים כמו של כל אחד משחקים , סרטי HD, אינטרנט, פוטושופ, אופייס וכו'

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by vourt,

האם מישהו מכיר או התנסה עם הלוח GA-Z170X-Gaming 7 ומעבד האינטל 8700K? באתר של Gigabyte לא כתוב שיש תמיכה אבל אם אני לא טועה זו אותה תושבת. גם אם כן עדיף להחליף לוח אם לתמיכה מלאה? תודה!

6. היצירה הבלתי צפויה של אסוס שכוללת שמונה ליבות עיבוד פיזיות מגיעה אל החנויות לכתבה

7. שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת AMD רייזן מהדור השלישי. ממה שאני רואה באתרים של יצרני לוחות האם, לוחות אם מבוססי צ'יפסט B450/X470 לא תומכים בדור השלישי ללא עדכון ביוס. איך אני יכול לבצע עדכון ביוס (אני מתכנן לרכוש את החלקים ולהרכיב לבד) מבלי לקנות איזה מעבד זול כמו רייזן 1200? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Sepsis,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתכם לגבי שדרוג המעבד שלי לטובת שיפור ביצועים בתוכנות Lightroom 5 ו-Photoshop. נכון להיום אני עם AMD Athlon II x4 640 (3.0ghz) שיושב לו על GA-MA78LMT-US2H עם 16GB זיכרון 1600. החוויה שלי בזמן השימוש בתוכנות (בעיקר בלייטרום) איננה חלקה. כשאני בודק את ביצועי המעבד תוך כדי עבודה אני רואה שכמעט כל פעולה שאני עושה בזמן עיבוד התמונה מקפיצה את העומס על המעבד ל-100% בכל ארבעת הליבות. זה בא לידי ביטוי באיטיות וגמגומים קלים בכל תמונה, אבל במצטבר כשעובדים על כמות גדולה של תמונות זה די מעצבן. יש לציין שמערכת ההפעלה, התוכנות עצמן, הקטלוג וקבצי המקור של התמונה כולם נמצאים על Samsung Evo 4 SSD (256gb). אופטמיזציה של הדיסק והתוכנות עצמן (הגדלת cache וכדומה) כב…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by lipa,

בקיצור , יקר ולא משתלם http://www.legionhardware.com/document.php?id=572

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by bogdant,

איזה לוח אם יותר כדי שהיה יציב ובעתיד האפשר אובר טוב ומתקוון גם לשדרג בעתיד מ 6400 ל6800 אז

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SixKiller,

שלום יש לי לוח אם חדש Abit Nf7 SL והוא עושה לי די בעיות כפי שאמרו לי כשקניתי ואני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע למה להחליף... אז אם תוכלו להגיד לי אני ישמח משהו בסביבות ה650 שקל או 700 [הכותרת נערכה, למה זה מסובך לכתוב אחת הגיונית במקום שאני יעשה את זה ? ]

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום לכולם, אני בתהליכי קניית מחשב (המטרה עד ה10 לחודש), התקציב שלי הוא 4000 אבל כבר חרגתי ממנו. כעיקרון המליצו לי בפורום מפרטי מחשב את המעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ואני קראתי עליו קצת והוא ממש טוב אבל הבנתי שזה מעבד דור ישן כבר והוא רק 2MB cache לכן השאלה שלי האם שווה לי לחרוג בעוד 300 ש"ח ואני אכן ארגיש את השיפור בביצועים אם אני אקנה את המעבד הזה: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333FSB 4MB Box שעולה 975 ש"ח האם השיפור ל4MB ו2.33GHz באמת יהיה מורגש ושווה את ההשקעה הנוספת של 300 ש"ח ? זה המפרט שאני מתכוון לקנות נכון לעכשיו: מעבדים Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz 2MB BOX ¤ 685 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 650 מארזים Compucase HEC …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. השאלה בנושא!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by BlackSheep,

שלום. אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי (2.4GHz) באחד ממעבדי ה-64BIT החדישים של אינטל, ותהיתי אם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מחליף אותו. כי אין לי מושג בעניין.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Sickp,

זה הלוח המדובר: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3262#ov ואני רוצה להתקין עליו מעבד Athlon2 x3 455 אבל ההערה הזאת מטרידה אותי: האם זה ישפיע בצורה דראסטית על הביצועים המקוריים של המעבד?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by bati6,

איך אני קונה לוח אם? לפי מה אני יודע אם הלוח אם שאני קונה יתאים לכרטיס מסך או למעבד כלשהו? ומה חשוב להסתכל בקניית לוח אם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני לפני קניית מחשב חדש עם זיכרון של 4G והשוותי מחירים של כמה חנויות. נתקלתי במשהו מוזר, Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 שנמכר ב500 ש"ח (http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31075) לעומת 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 DDR III 1600Mhz שנמכר ב670 ש"ח בKSP http://ksp.co.il/gourl.php?uin=9214 . האם זה אותו מוצר? אם לא, מה ההבדלים ביניהם ובמה כדאי לי לבחור? האם הפרש המחירים הזה הגיוני נוכח זה שKSP אמורה להיות אחת החנויות הזולות ביותר וזה שpandas יקרה מKSP בכל שאר רכיבי המחשב? ובכלל, האם קנייה של המוצר הנ"ל משתלמת וטובה למחשב חדש?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תקשיבו אז ככה : אני מביא מעבד Q6600 לא משנה איך אני מביא בעזרת ה' . נתחיל מזה שהמעבד שלי כרגע הוא E2140 ולוח אם P5VD2-MX . בקיצור אני מביא את הQ6600+קירור כנראה את הפריזר 7 + אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך גם ב4 ליבות גם בFBS גבוהה כמובן שיתמוך ב4 ליבות והכי חשוב שיהיה בו SLI כי יש לי כבר כרטיס אחד של 8600GT ואני בעתיד הרחוק יקנה עוד אחד . בקיצור מה דעתכם על מה שאני מתכנן לעשות ? איזה לוח תומך בכל הדרישות שלי ? האם משתלם לי בכלל לקנות עוד כרטיס של 8600GT או שבכלל כרטיס אחד לדוגמא 8800 במקום כל הסיפור הזה ? והאם הקירור יתאים לי ? תודה.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום בלינק הזה http://guru3d.com/newsitem.php?id=4591 אפשר לראות את המעבדים החדשים של אינטל שמתוכננים בקרוב, כפי שרואים אינטל תעביר את השוק של חלקי ממעבדי הליבה כפולה לFSB של 1333 מגה הרץ! בכול מקרה, למה אינטל ממשיכה להשקיע בשוק כפולי הליבה? למה לא לעבור לשוק של מרובעי ליבה?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אחותי רוצה גם לקנות מחשב לילדים שלה הם בניי 12 הם רוצים לשחק משחקים שאני יביא להם.דום 3 סימס 2 פאר קריי וכדומה...והיא מעצבת גרפית . היא רוצה מחשב שיספק אותה לשני הצרכים עיקריים משחקים ,וגרפיקה( עיצוב בפוטו שופ פריהנד ..) ובין השאר גם לשים כתוביות לסרטים מפורמט XVID ל VCD ולהקליט מהטלוזיה תוכניות לפעממים..! בין השאר אופיס אינטרנט וכל שאר הדברים שזה כל מחשב יכול לעשות. מהירות הקלטה וקידוד לא כל כך משנה. הבדל של 20 דקות בקידוד לא יפריע לה. צריך מעבד עם יכולת עיבוד חזקה שלא יתחמם מעבודה בעומס . השאלה איזה מעבד לקחת AMD או אינטל לפי בחירתם ציינו דגם ומחיר ולוח אם התואם לו. תודה תקציב עד 1300 שקל ולוח עד 650 שקל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by itaysk,

(כן... עשיתי חיפוש) ??? ואיזה מהם ידוע בבעיות ויצאה לו גרסא 2? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום מה ההבדלים בין שני השוקטים 1155 לבין 2011?ומה האחרון? מדובר על מחשב שהשימוש שלו זה מכונות וירטואליות ופה ושם משחקים לפי התשובה למעלה איזה מעבד יותר חזק מבין שני אלו https://shop.digitec.ch/en/Comparison/2584654-635000 לפי זה אני יצמיד לוח כרגע המצב הוא Intel Core i7 4790K BOX (LGA 1150, 4GHz, Unlocked) + ASUS MAXIMUS VII RANGER (LGA 1150, Z97, ATX) תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by hck,

היי, ברשותי מחשב בן כ7.5 שנים. לוח אם Gigabyte Z370 HD3P, עם מעבד I7-8700 ו64GB זכרון SSD שלSamsung 960 evo בנפח 250GB + כרטיס מסך GTX 1060 6GB. המחשב משמש בעיקר לעריכת תמונות. שקלתי לשדרג אותו בגלל שתוכנות העריכה PS, LR, Topaz נהיו ממש כבדות ואני מרגיש שהמחשב נהיה איטי. בגלל שעלות מחשב חדש וחזק היא מאוד גבוהה שקלתי כרגע לפרמט את המחשב ולהגדיל את הSSD בכדי שהכל ירוץ עליו במקום על כונן SSD רגיל וככה למשוך עוד חצי שנה- שנה. האם יש כרטיס SSD NVMe PCIe 3 שהוא יותר מהיר *משמעותית* מה960 EVO שלי? האם התוכנית לפירמוט המחשב והגדלת הSSD שווה את ההשקעה ואכן ארגיש שיפור בביצועים?

24. ובעיקר הכוונה ללוחות קטנים . וכן האם כל לוח אם מתאים לכל כרטיס מסך ולהיפך? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Omri Salem,

הייי. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בעקרון השימוש של המחשב בעקר לאחסון תמונות אבל אני משחק בו 2 משחקיי רשת והם DOTA 2 ו CS:GO שני המשחקים לא כלכך רציניים אבל עדיין בזמן האחרון המחשב שאיתי מעל 5 שנים מתחיל להראות סימני זקנה. בכל מקרה צירפתי תמונה של המפרט והייתי שמח לדעת מה הייתם משפרים קודם, בעקרון מה שהומלץ לי זה SSD אם יש מישהו שיודע להגיד לי שזה יתאים ללוח אם והאם באמת כדאי לקנות דווקא SSD אני אשמח. תמונה של המפרט שלי מצורפת

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.