מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני מאוד מתלבט בין 4 לוחות אם ואני צריך לבחור אחד מהם בדחיפות 1. ASUS A8N-E 2. GIGABYTE K8N ULTRA-9 3. ABIT AN8 ULTRA 4. MSI K8N Neo4 Platinum העדפה שלי זה אסוס או ג'יגהבייט אבל אני פתוח להצעות ואם אפשר לדרג אותם זה יהיה טוב תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חברי הפורום היקרים... שאלה בוערת מאוד עלתה בראשי בזמן האחרון ואשמח לקבל חוות דעת של חכמים ממניי... למה על פי הנתונים היבשים הזכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1234 עולים פי 3! מאלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 - בהנחה שיש 2 ב Dual Channel יכול להיות שאני סתם הוזה הרי corasair זה מותג עולמי ו twinmos הם חברה "לא מוכרת"(לפחות בישראל) בבקשה אשמח לתשובה עריכה: השאלה היא למה זכרונות שהנתונים שלהם שווים כמעט - הפרש מחירם כל כך שערורייתי
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול שלי מדגם Realtek ALC88 @ Intel 82801GB ICH7. הכרטיס מובנה בתוך לוח האם שלי, שנקרא Gigabyte GA-G41M-ES2L. הבעייה היא שעל פי ניסיון העבר שלי עם עדכון דריברים של כרטיסי קול אשר מובנים בתוך לוח האם (בעיקר דרך Windows Update), כל ניסיון לעדכן את הדריבר של כרטיס הקול הוביל להשבתה מוחלטת של הסאונד במערכת ההפעלה שלי, עד שהייתי מחזיר את הדריבר הישן. אז מה צריך לעשות בנידון? האם יש צורך במקרה כזה לעדכן את הדריבר של כל לוח האם (דבר שאני חושש שהוא מסוכן)? או שהתופעה מתרחשת רק בדגמים ספציפיים של כרטיסי קול? (באופן דומה, בעבר כשהיה לי חלונות XP, הייתי מקבל מ-Windows Update עדכונים לדריבר של כרטיס הרשת שלי בזמנו גם מתוצרת Gigabyte, שגם הוא היה מובנ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני בעוד שבועיים קונה מחשב חדש ואיתו אני קונה ווינדוס חדש שיתאים לביצועים שלו השאלה היא איזו מערכת ווינדוס כדאי לקנות? מצד אחד ווינדוס 7 נחשב כווינדוס הכי טוב ונוח שיש כרגע, אבל הרבה אנשים (ללא ביסוס עובדתי) טוענים שבעתיד הכל יתבסס על ווינדוס 8 ושווינדוס 7 כבר שייך להסטוריה. גם ראיתי שהdirectx החדש הוא רק לווינדוס 8.1 שרק היום ידעתי שיש כזה דבר.. (8.1) אין לי מושג איך זה משפיע (אשמח גם לדעת לגבי זה) בכל מקרה... מה כדאי ולמה? נ.ב אין לי מושג איפה לשים את הפוסט הזה, אבל לדעתי לוח אם מעבד וזכרון זה הכי כללי וקשור (כנראה) לתוכנה שאפשר, אז יכול להיות שזה מתקשר.. (מצטער אם שמתי את זה במקום הלא נכון) תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הנה משהו מעניין ששווה לקרוא ולדעת. לא מזמן קניתי מחשב חדש (AMD 2200 על לוח ABIT NF7) וגיליתי שהטמפרטורה של המעבד במנוחה היא 53 מעלות. אחרי שגיליתי שהטמפרטורה של המעבד תביא לקיצור חיינו המשותפים ביחד, ואחרי עזרה מפורום OC, התקנתי את הBIOS החדש (גרסה 1.4) והטמפרטורה של המעבד ירדה ב24-27 מעלות (עומד עכשיו על 26-29 בלי קירור למארז). גם המהירות של המאורר (SF2 שעובד עם חיישן עצמאי) ירדה בחצי - כנראה שהעדכון של הביוס עושה משהו טוב למעבד. לידיעתכם, זהר.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם משהוא קנה בארץ ובמיוחד אם בזיגזג 939 box ומצא קופלון לhl 2 שמה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם חדש Abit Nf7 SL והוא עושה לי די בעיות כפי שאמרו לי כשקניתי ואני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע למה להחליף... אז אם תוכלו להגיד לי אני ישמח משהו בסביבות ה650 שקל או 700 [הכותרת נערכה, למה זה מסובך לכתוב אחת הגיונית במקום שאני יעשה את זה ? ]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
IE7 920 VS AMD Phenom II X4 965 מי חזק יותר ובאיזה הפרש אני לפני שידרוג Q6600
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד dell inspiron N5110 עם המעבד שבנושא,האם זה תקין שבמאמץ (הרצת gta4 למשל על גרפיקה גבוהה) הוא יגיע ל94 מעלות?,זה יכול לגרום נזק? אם כן מה אפשר לעשות? (הוא מגיע ישר איך שאני מתחיל לשחק ל81 מעלות ובהמשך הוא הגיע בנתיים ל94 אחרי כרבע שעה של משחק) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לאחרונה לשדרג את המעבד במחשב. יש לי סוקט LGA1155 וכרגע המעבד הוא i5 2440. הבנת שהמעבד הטוב ביותר שאני יכול להרכיב הוא i7 3770. המחשב משמש לעבודה ולגיימינג והכרטיס הגרפי הוא gtx970. האם לדעתכם אני אראה הבדל בביצועים או שזה זניח ולא כדאי לשדרג? אודה מאוד לעצות. רונן
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מבין שני הלוחות הבאים עדיף על מערכת מבוססת core 2duo ? 1- DFI INFINITY 975 X IG 2- GIGA byte ga965pds3 אני מחפש את הלוח אם הכי בטוח לעבודה עם הקונרו, שיהיה מבוסס ATI , ושלא יעלה יותר מ k1200 - אם יש לכם הצעות נוספות ללוחות אם אני ישמח לשמוע, תודה
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מאחר שכבר די הרבה זמן לא בניתי מפרט חדש, ראיתי שמציעים מפרטים רבים עם 4GB זיכרון. אני זוכר שפעם היו בעיות שרק חלק מהזיכרון היה מזוהה או שלא תמיד כל הזיכרון תפקד. האם כמות הזיכרון כבר לא בעייתית גם עם ווינדוס 32 ביט? ויסטה וגם XP?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחנתי את כול הלוחות P67 שיש כרגע בשוק מבחינת פיצ'רים והכול הגעתי ל ASROCK שסיכם לי את הכול . המחיר של הלוח מאוד משתלם והוא ניראה לי מעוד מעניין ולא מצאתי הרבה הבדלים ביחס ל asus pro /deluxe שווים תתוספת העצומה של הכסף . עכשיו מה אתם אומרים האם לקנות אותו או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי כמו שאתם יכולים לראות בצד סלרון 2.4 לוח אסוס P4-S533-X 512 די די אר במהירות 333 כרטיס מסך ג'יפורס-4 מסדרת MX440 עם 128 מגה הרדיסק שעובד במהירות 7200 סל"ד עם 8 מגה באפר צורב שמשמש גם בתור סידירום.. קורא כפול 40 המארז מאורר ומקורר באופן סביר פלוס הרצתי את הצורך במהירות - אנדרגראונד (חחח נשמע על הפנים בעברית..) ומידי פעם בקטעים עמוסים היו קצת תקיעות ממש לא הרבה, ושאני מוריד את רמת האפקטים אז זה קורה ממש לעיתים רחוקות מה לדעתכם הסיבה? המעבד ? הזכרונות ? הכרטיס מסך ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בונה עכשיו מפרט למחשב החדש שאני יקנה ועכשיו הגעתי לקטע של הזכרונות: הלוח שאני קונה הוא ASUS P5B שיש לו תמיכה עד 1066MHZ למהירות של הזכרונות, אז עכשיו נתקעתי בשלב של הCL,ראיתי שיש הרבה CLים אז ראיתי שיש הבדל משמעותי במחיר בין CL5 לCL2 (ש2 הוא יותר טוב) שזה הבדל של מחיר של לפחות 200 ש"ח, אז זה שווה להשקיע עוד 200 ש"ח (מינימום) בשביל לשדרג מCL5 לCL2? ויש הבדל משמעותי במהירות בין CL5 לCL2 שהוא מצדיק את המחיר שלו?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
INTEL 1.6 A + לוח של ABIT של DDR 266 עולה כ2000 ש"ח AMD XP 2000+ שהוא 1.67 +לוח של ABIT של DDR 266 יוצא כ 2200 ש"ח עכשיו הAMD מתחמם בהרבה אז לא נשכח גם מאוורר טוב שמייקר ב30 דולר לפחות, אז מישהו מוכן להסביר לי למה AMD ?!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte p35-ds3p , ולא ברור לי מה bios איזה מתח מגיע לזכרונות . יש אפשרות להעלות את המתח בקפיצות של 0.05V. מישהו יודע איזה מתח מעביר הלוח לזכרונות ? זה קבוע בברירת מחדל או משתנה בהתאם לצריכה של הזכרונות ? יש תוכנה שבודקת את זה ? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלוום לכולם , לאחרוהנה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי .. מעבד I7 2600K . לפי היצרן המהירות של הזיכרון צריכה להיות 1333 MHZ . אם אני עושה OC אני יכול להגיע לכל תדר שאני ארצה . השאלה היא האם זיכרונות של DDR4 יפעלו בכלל ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
זה אני או ש i7 870 ירד ב 1500 שקל?!?.... אני זוכר שהמחיר שלו עמד על 3K בערך...[br]פורסם בתאריך: 20.07.2010 בשעה 14:02:30 אני אוהב לענות לעצמי.... אולי אני יפתח פורום פרטי.... ;Dhttp://www.techpowerup.com/126876/Intel_Cuts_Prices_of_Various_Desktop_Processors.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א.אני קונה מחשב חדש הוא למישחקים וסרטים ואני צריך להכניס אותו בתוך 2000 ש"ח ~ לכן אני צריך למצא לוח אם סביר במחיר של 300 שקל.... ב.האם שווה להכניס" במאמץ" של עוד 150 שקל ASUS P5Q PRO P45 שעולה ביד שניה 450 שקל {המפרט אמור להיות מעבד-E7400 זיכרון RAM-4GB קשיח-500GB כרטיס-4850 או 4870} תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Pentium 4 3.0 Ghz FSB 800 Mhz 2MB PRESSCOT SOCKET 775 או AMD 64 BIT 3200? המטרה היא למשחקים..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב P4 64 BIT ואני אמור לקבל אותו ביום חמישי ... עכשיו חלק מהאנשים אומרים לי שעדיף היה לקנות מעבד INTEL Pentium Dual Core אז מה עדיף? :nixweiss: :'( :'(
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני אקנה מעבד C2D אז ה-FPS במשחקים יעלה לי, במיוחד אם אני משחק עם בוטים? ברור לעומת Pentium 4....?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-