עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. AMD's "tsunami" of products to change competitive picture http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39385

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. ga-ma785gm-us2h אני רוצה לדעת האם הלוח הזה תומך במעבד 720 be ,והאם אפשר לפתוח ליבה נוספת עם הלוח הזה ? (יענו עם יש לו acc ). ועם לא ,העם יש לוח שתומך באלו בטווח מחיר הזה . נ.ב ,עדיפות גבוהה ללוח שתומך ddr2 ולא 3 . תודה .

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Thermo,

היי, אני רוצה לשדרג את הלוח אם + מעבד + זיכרון - ובדקתי כל מני אתרים אני לא ממש יודע מה יותר טוב ממה ראיתי את ההצעה הזו בזיגזג: Gigabyte GA-7VRXP ( Socket A - KT333A - CREATIVE - LAN - USB 2 ) + AMD XP 1800 + 256MB DDR 2700 ב 1700 שקל שווה ? ואני לא רוצה להוציא יותר מ2000 שקל

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by nec_000,

מידע מעניין ששופך אור על הסוגיה. עקרו חוסר בפרוסות סיליקון 7nm , כאשר 80% מהיצור הולך להתחייבויות חוזיות למקרוסופט וסוני לטובת יצור קונסולות: https://www.tomshardware.com/news/tsmc-prioritizing-apple-consoles#:~:text=Meanwhile%2C AMD's contracted 7 nm,will be used for consoles. עבור מעבדי ריזן 5000 וכרטיסי מסך RDNA2 אין כמעט בכלל הקצאה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by vladk,

אני מתלבט בין ההבאים, מה דעתכם עדיף ולמה: Asus A7V333 (קיים בישראל ?) Epox 8K3A+ (אין on board LAN) Gigabyte GA-7VRXP (האם העובדה שאין הגנה נגד התחממות יתר של המעבד מהווה בעיה?) (ואם אפשר ציינו מחיר של הלוחות בארץ) הדרישות שלי מהלוח הם: מיועד ל AMD תמיכה ב AMD ATHLON XP 2000 ויותר 3 ויותר מקומות לזיכרון תמיכה בזיכרון מסוג DDR 200/266/+ onboard 5.1chan sound onboard LAN 10/100 (רצוי מאוד) יותר משני חיבורי IDE זהו. תודה :-)

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by FlyHigh,

אני צריך לוח אם למפרט הבא: כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost 2GB GDDR5 מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כרטיס זיכרון RAM: Hynix Original 8GB DDR3 1600 הערות: א. עדיף שיהיה יציאת PCI רזרבה (למקרים בהם נהרסת כניסה, שיהיה רזרבה) ב. תקציב עד 355 ש"ח (לא מאמין שצריך להשקיע יותר) ג. תושבת 1150 ד. לא חייב 4 חיבורי RAM (רצוי שלא, יותר זול) ה. חנות - TMS ו. שיהיה מספיק חיבורי USB וSATA (כמה שיותר חדשניים ואיכותיים USB 3 וכו') ז. mATX ח. תמיכה מלאה ב 1600Mhz RAM ט. שיהיה של חברה מוכרת (Gigabyte, MSI וכו') י. H/W Monitoring שיהיה טוב (אני לא יודע איזה דיסק קשיח יש לי, זה משנה איזה יש לי?)

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עד איזה מתח אפשר להביא למעבד AMD ATHLON XP בלי קשר לטמפרטורה... מה המתח שלא גורם לו נזק ??

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by sgsg,

שלום, מאחר שכבר די הרבה זמן לא בניתי מפרט חדש, ראיתי שמציעים מפרטים רבים עם 4GB זיכרון. אני זוכר שפעם היו בעיות שרק חלק מהזיכרון היה מזוהה או שלא תמיד כל הזיכרון תפקד. האם כמות הזיכרון כבר לא בעייתית גם עם ווינדוס 32 ביט? ויסטה וגם XP?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אז ככה, אני מתכנן לרכוש כ. זכרון של 8GB, ובהנחה שאצטרך בעתיד יותר מזה, אוסיף עוד 8GB. עד כאן נשמע מצויין. הבעיה מתחילה, כשצריך שהכרטיס השני, יעבוד באותה מהירות ויהיה בעל אותו הספק - כל עוד שאני אקנה כרטיס בעל מאפיינים סטנדרטיים, זה בסדר. וגם עדיף שזה יהיה כרטיס מאותה חברה, ואפילו זהה. - ופה הבעיה. בהנחה שארצה לשדרג, בטח זה יקרה בעוד שנה~שנתיים. מי מתחייב לי שעדיין ימכרו את הכרטיס שלי בזמן זה? מה הפתרון? האם לקנות פשוט עכשיו שני כרטיסים? האם אפשר לקנות כרטיס אחר ולהריץ אותם לא בDual Channel. אלא על מסילות 1 ו-3? או שאולי המחירים יהיו אז זולים יותר, וזה לא סיפור, ומקסימום אקנה סט חדש של 2X8... מחכה לתשובות מנסיונכם

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ran-erez,

האומנם מכפלת המעבד סגורה, אבל השאלה שלי אם אני מעלה את תדר ה FSB מ 1333 ל 1600 זה יגרום להמהרת המעבד ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by --- The King ---,

שלום, איזה מעבד יהיה יעיל יותר למחשב גיימינג? (i5-6600 או i7-6700) האם הi7-6700 שווה את המחיר? (זה בערך 400 שקלים הפרש). אני לא מעוניין בגרסאות ה-K, אני לא מתכנן לעשות OC.

13. Started by aboren,

שלום לכם לבן שלי יש לוח אם GA-H110M-S2H Socket 1151 - Intel H110 היום יש לו מעבד I5-6400 הוא רוצה לשדרג את המעבד ל I7-7700 ראיתי שלסוקט הזה יש גם מעבד I7-8700 אך בטבלת התאימות באתר של גיגהבייט לא מופיע המעבד הזה עדיין. האם כדאי לשדרג? (הבן שלי גיימר) לאיזה מעבד כדאי להחליף בלי להסתבך עם החלפה של לוח וכל זה. המון תודה אביב.

14. Started by TheDiesel,

לצורך השאלה אני אשתמש במעבד core i7 6700k באחד מאתרי השווואות המחירים מוצגים שני גירסאות של מעבד core i7 6700k אחת Intel Core i7 6700K Tray ואחד Intel Core i7 6700K Box שאלתי היא מה ההבדל בין TRAY ל-BOX

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום יש לי מחשב בין 4.5 שנים עם מעבד core 2 duo 6600 לוח הוא של אסוס שאני לא ס\זוכר את הדגם אבל הוא מקבוצת הדלוקס המחשב שלי הפסיק לעלות והוא מבקש דיסק סיסטם על ההתחלה בביוס אני רואה שהוא מזהה רק דיסק אחד מתוך 4 זה לא פעם ראשונה שהוא עושה לי בעיות עם ההארדיסקים וחלק גדול מחיבורי הsata לא מזוהים כבר הרבה זמן גם אם אני מחבר את דיסק הסיסטם לSATA שאמורה לעבוד הוא מבקש דיסק סיסטם... אני מניח שהלך לי הלוח ועכשיו אני מתלבט אם להחליף את הלוח או לקנות מחשב חדש והשאלה היא : א. איזה לוח עם איזה חיבור וצ'יפסט אני צריך בשביל מעבד כמו שלי? ב. יש עוד לוחות מהדור הזה? ג. האם שווה להשקיע במחשב חדש למרות הבעיות בצ'יפסטים החדשים שיש עכשיו או לקנות לוח אחר , לשלם על החלפה ולחכות ? תודה רב…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by sunsetter,

שלום, בשבוע הבא אני מתקין מערכת מבוססת על 939 ואני מתלבט בין שני לוחות אם. דרך אגב שני לוחות האם האלו ברשותי ואחד ישאר ספייר. המפרט הנו : Fx-60 w Tuniq Tower Powercolor X1950pro with Arctic cooling 512mb 2gb (2X1gb) Crucial Ballistix tracer Windows Vista Home Premium המטרה הסופית שלי היא להגיע לאוברקלוק גבוה יחסית ב FSB ובזכרון - 275 ביחס של 1:1. לגבי המעבד כל מה שאני רוצה זה 2.75ghz כלומר מכפלה של 10. A8n-Sli Deluxe - כרגע מותקן על המחשב. הלוח מאוד "מפורסם" אבל יש לו בעיות ידועות ולא פתורות בלרוץ עם זכרונות ב 1T ב FSB גבוה. כמו כן קירור הציפס'ט שלו הוחלף ל Thermaltake extreme spirit 2 שמפריע לי קצת מבחינת המיקום במארז. Abit AT8 32x - הלוח הזה זוכה לתשבוחות מדהימות לגבי…

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shloosh,

מה יותר מהיר???? ואני מתכוון מבחינת משחקים!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. את זה לא צפיתי מגיע : מעבד חדש של חברת Ageia שיגיע על כרטיס בתצורת PCI-E (אך לא רק) המיועד לחישובי פזיקה בלבד במשחקים שמבוססים על המנוע הפיזיקלי של NovodeX נחשף, כידוע כיום חישובים כאלו מתבצעים על ה CPU בלי בעיה מכיוון שאפילו במשחק הכי "פזיקלי" כיום HL2 נראים 20-50אובייקטים "פזיקליים". עם המאיץ הפיזיקלי לפי החברה תיהיה אפשרות לעד 40 אלף דמויות/אובייקטים פיזיקלים , מה שמביא אותי לחשוב על דבר אחד A group of monsters standing next to a building... 20 hours development. Sending a rocket into the side of the building... 5 seconds gameplay. The side of the building collapses onto the monsters... priceless. מה גם שדווקא לי אישית נראה שחברות השבבים , ATI , NVIDIA יאמצו את ה…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by gurzeev,

היי איזה לוח עדיף בין השניים, ללא התחשבות במחיר? הP5N עם צ'יפ 650i של NVIDIA, והP5B 965P של אינטל, שממה שקראתי טיפה חלש יותר. אין שימוש וצורך בSLI, אז גם בזה לא להתחשב בהשוואה. השאלה לאיזה לוח אם יש ביצועים יותר טובים, ומי מהם אוברקלוקר טוב יותר? (נראה לי P5N אבל נשמע מכם) תודה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. לקחנו את הסטנדרטי החדש של אסוס עבור LGA2066 לסיבוב נסיון - האם יש בו שיפורים גדולים מספיק בכדי להצדיק דור חדש לאותה התושבת? לכתבה

21. שלום לכולם! אני במהלך בניית מפרט לHTPC, עכשיו אני צריך המלצה ללוח אם לAMD (כנראה 4850E), שתומך בלפחות 4 PCI (מודם 56K, כרטיס טלויזיה, כרטיס קל ואחד נוסף), 4 סטה (צורב DVD, בהמשך BLUE RAY, שני הארדיסיקים), וכניסת IDE אחת לפחות. 450 ללא חריגה (בטווח הסביר זה בסדר) עד לעמוד 2 תגובה ראשונה דובר על לוח MICRO ATX נ.ב אם אפשר לוח גם בעל אפשרות תמיכה בCF HYBRIDE (שילוב של הכרטיס מסך של הלוח אם יחד אם כרטיס מסך אחר), זה יהיה נחמד אפשר לחרוג ל550 אם יש את הכרטיס.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הזמנתי מחשב חדש עם 2500K ולוח אם P67A UD3 קראתי שP67A UD3P יותר טוב באוברקלוק למעבד האם זה נכון? והאם כדאי להוסיף 150 שקל ולקחת אותו?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Classify,

איזה מעבד מ-3 הבאים עדיף ללוח הזה: AMD: GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a התקציב הוא עד הוא עד 500 שקל.. המחשב לא יהיה מועמס יותר מדי, בעיקר גלישה,סרטים אופיס ושימושים יומיומים אחרים.. (אבל למרות שגם פנטיום 3 מספיק לשימושים האלה אני רוצה מעבד כמה שיותר חזק בגבול התקציב שלי) לא מתכוון לעשות OC Athlon II x3 Triple Core 445 3.1Ghz Socket AM3 Box 390 Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box 460 Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box 495

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. השאלה בנושא!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב חדש, ואני מחפש המלצה לפי המפרט הבא: יש לי את ה i7-980X Extreme Edition עם גוף קירור ומאוורר מקורי שלושה מודולי זיכרון 1.65v CORSAIR DOMINATOR (3 x 2GB) DDR3 1600 12800 8-8-8-24 מערך דיסקים RAID 5 Seagate 1TB SATA, אני מתכנן לקנות SSD 160GB בקרוב למערכת ההפעלה ספק כוח 1KW מארז Thermaltake Armour HD4870 שני הלוחות די דומים במפרט וגם במחיר, אני מתכוון לעשות קצת OC אבל ל6 ליבות - אני לא מוצא יותר מדי טעם לכך מעבר לסקרנות... מה שחשוב לי זה יציבות, שקט, אפשרויות הרחבה עתידיות. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3251&ProductName=GA-X58A-UD7 http://www.asus.com/product…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים