עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by icebreak,

אחרי השטות של FARCRY 64BIT מגיע HALF-LIFE 2 שרץ על 64 ביט: האתר שפרסם את הביקורת כרגע נפל מהעומס, אז לא הזדמן לי לקרוא הכל, אבל הנה הכתבה: http://techgage.com/review.php?id=3889 והנה ה GOOGLE CACHE של המסקנות: http://216.239.51.104/search?q=cache:qPoRPNKJvIYJ:techgage.com/review.php%3Fid%3D3889%26page%3D2+&hl=en Surprisingly enough, I didn't see an ounce of benefit from the 64-Bit. The 32-Bit had better overall frame rates than the 64-Bit. I was a bit confused by this, because in our article from June, I found better overall FPS while running the 32-Bit version of the game in x64. I look forward to other benchmarks around the web in the days to come to see if my resul…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by OneWingedAngel,

אהלן, אני מקווה שאני כותב בפורום המתאים. בבעלותי המפרט הבא, שקניתי לפני חודש: AMD 720BE על קירור סטוק Biostar TA790GX 128M 5.x כרטיס מסך Leadtek Geforce 8800GTS 640MB זיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD ספק כוח Enermax Noisetaker 420W מארז Tempest המחשב ללא שום OC. בחודש האחרון אני מקבל הרבה מסכים כחולים, התחלתי להריץ בדיקות: * הרצתי בדיקת שטח על שני ההארדיסקים שהראתה שאין בעיה * הרצתי את memtest במשך כשעתיים והוא החזיר כמה שגיאות במבחן השלישי (אחרי כשעה וחצי) * קראתי שאחרי עדכון BIOS ייתכן וכמה הגדרות בלוח אם (שקשורות לזיכרון או למתחים) יקבלו ערכים לא מתאימים, ומומלץ לעשות Clear CMOS * אחרי שעשיתי Clear CMOS, הרצתי שוב את memtest למשך של…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by hasake,

לפי השוואה באתר של ג'יגהבייט ההבדלים ביניהם מסתכמים בזה: Audio: B75 - Realtek ALC887, H77 - VIA VT2021 codec LAN: B75 - Realtek GbE LAN chip, H77 - Atheros GbE LAN chip Expansion Slots: B75 - 1xPCI-E X16, 1xPCI-E X4, 2X PCI. H77 - 1xPCI-E X16, 1xPCI-E X4, 1xPC-E X1, 1X PCI Storage Interface: B75 - 1 x SATA 6Gb/s, 5 x SATA 3Gb/s. H77 - 2 x SATA 6Gb/s, 4 x SATA 3Gb/s + RAID Support בH77 יש עד 10 חיבורי USB 2, בשני 8. בשניהם עד 4 חיבורי USB 3. מפרט: i5 3450, sapphire 7850, a-data ddr3 1600 1.5v, seasonic s12ii 520w. ועכשיו להתאמה לצרכים שלי: אני לא מתכוון להשתמש ב SLI/CROSSFIRE ככה שלא משנה כל הסלוטים. לאן ואודיו? חשוב בערך כמו המקשי מולטימדיה הלא שימושיים שיש לי על המקל…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי קצת חוות דעת על הלוח הזה: Asus P8P67-M הבנתי שהוא מצויין לגיימינג והוא גם לא יקר ממש, אבל הוא לא תומך SLI (רק CF) וזה מה שעושה לי להתלבט עליו יש לכם לוח אחר שתומך SLI בסביבות המחיר של ה- ASUS עם צ'יפסט ?P67

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by x-dude,

הי חברה אני מקווה שתוכלו לעזור לי,זכיתי במכרז ב Netaction לפני איזה המממממ חצי שנה משהו כזה,ואני עדיין בספק לגבי איזה סוג הלוח אם שלי,מישהו בטוח יודע זה P-4 1.6Ghz כל מה שאני יודע שזה SiS 650 שאני מפעיל את Sandra אז מוצג בפני שהלוח הוא ECS ניסיתי לגשת לאתר של ECS כדי לעדכן ביוס אבל יש שם הרבה סוגים. למישהו יש איזשהו מושג ? אני צריך לדעת בדיוק איזה סוג הלוח אם שלי תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by -Tal-,

היי, איך אני יכול לבדוק את הכוח של המחשב ברגעי מאמץ ושהוא משתמש במלוא המפרט שלו? המפרט שלי Core 2 Due E7500 2.93Ghz זיכרון G.skill F2-6400CL4-2GBPI-B DDR2 - X2 סה"כ 4GB לוח אם GIGABYTE EP43-UD3L איך אני יכול לבדוק את זה? תודה

7. Started by tzuriel18,

יש לי 4 GB DDR3 1600 האם זה מספיק כדי להריץ משחקים על HIGH ?(אני יקנה את ה290 ) או שזה יגביל את המערכת? אפשר הסבר מפורט על כך (אם זה מגביל או לא?)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Chura,

שלום אני מעוניין להחליף זיכרון למערכת שלי,אני מאמין שמה שיש לי עכשיו הוא זוועתי לא ? אבל אני קצת מבולבל מכל הדדברים ! מה זה אומר PCXXXX ? מה ההבדלים? וCLX.X ? ראיתי בלוח יד שניה זיכרונות של GGEIL ? איך הם ? http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4392 או כאלה חדשים ב450 כל 512.... http://www.supertalentmemory.com/pdf/240%20PIN%20512-1GB%20Unbuffered%20DDR2-667%20DIMM%2008-05.pdf חן

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by maor0247,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך GEFORCE GT240 512MB GDDR5 וכשהתקנתי אותו במחשב.... בהתחלה זה הראה תצוגה ,אבל על חלק מהמסך (יש לי מסך FULL HD) ואחרי שהתקנתי את הדרייבר ועשיתי ריסטרט למחשב..... המחשב מעלה את הוינדוס עד לפני ה LogOn ואחרי זה נתקע (ועושה ריסטרט שוב). רציתי לשאול האם הלוח אם שלי אמור לתמוך כרטיסים מסוג זה??? קישור: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by sunsetter,

שלום, בשבוע הבא אני מתקין מערכת מבוססת על 939 ואני מתלבט בין שני לוחות אם. דרך אגב שני לוחות האם האלו ברשותי ואחד ישאר ספייר. המפרט הנו : Fx-60 w Tuniq Tower Powercolor X1950pro with Arctic cooling 512mb 2gb (2X1gb) Crucial Ballistix tracer Windows Vista Home Premium המטרה הסופית שלי היא להגיע לאוברקלוק גבוה יחסית ב FSB ובזכרון - 275 ביחס של 1:1. לגבי המעבד כל מה שאני רוצה זה 2.75ghz כלומר מכפלה של 10. A8n-Sli Deluxe - כרגע מותקן על המחשב. הלוח מאוד "מפורסם" אבל יש לו בעיות ידועות ולא פתורות בלרוץ עם זכרונות ב 1T ב FSB גבוה. כמו כן קירור הציפס'ט שלו הוחלף ל Thermaltake extreme spirit 2 שמפריע לי קצת מבחינת המיקום במארז. Abit AT8 32x - הלוח הזה זוכה לתשבוחות מדהימות לגבי…

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shloosh,

מה יותר מהיר???? ואני מתכוון מבחינת משחקים!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yonni,

יש לי לוח אם של GIGABYTE 8IK1100 875P שיש לו DUAL BIOS. מה זה? למה זה טוב?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Hydra,

אוף, יש לי את הלוח אם K8NF-9 ואת הזכרונות VALUE של Kingston ועד שגיליתי איפה לשים אותם בגלל שהם DS, שנים. החוברת של הלוח אם כזו דפוקה. הינה מה שהיא מציגה: DDR1 DDR2 DDR3 DDR4 2 Memories | DS/SS | DS/SS | X | X | X | X | DS/SS | DS/SS ----------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Memories | DS/SS | DS/SS | DS/SS | DS/SS וכמובן שבשום מקום לא מוסבר איזה מהם הוא סלוט DDR אחד ואיזה הוא DDR2..... אהה וזה קנייה טובה ? (ה Kingston CL3).

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by BIGWOLF,

מה ההבדל בין זכרון UNBUFFERED ל - REGISTERED

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Judas Iscariot,

עברו כמעט 6 שנים מאז השדרוג שילוש האחרון (שאפילו היה כאן בפורום! , המפרט של YairZ), חלקים בלוח אם הפסיקו לעבוד כמו שצריך ונראה שיש בהחלט "עייפות החומר" למרות פרמוטים וכד'. כמו כן ספק הכח הוא כבר בן 10, כדאי כנראה לשדרג גם אותו. המטרה היא גיימינג וכן שימוש מקצועי סטטיסטי (R, MatLab,Stata וכד') ואולי אולי גם מעט עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר וכד'). הדגש הוא על גיימינג. הרזולוציה היא 1920X1080, ואת כרטיס המסך אני אשדרג בנפרד שהמחירים ירגעו קצת (הרבה...) המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel i5 3470 Socket 1155 Gigabyte GA-B75M-D3H Rev 1.1 Kingston 16GB DDR 3 (4 x 4) MSI Geforce GTX 750 Ti HEC 450TD-FT CoolerMaster Centurio…

17. המחשב הוא למשחקים תאכלס. וככה המפרט שלו : מעבד -E8400/E8500 שתי דיסקים קשיחים 320 ג'יגה לרייד 0 (כמובן שהלוח צריך לתמוך ברייד 0) 2 זכרונות של 2 ג'יגה פנימי 800MHZ וכרטיס מסך ATI 4870 . אני צריך לוח אם שקודם כל לא יהווה שום צוואר בקבוק לאחד מהדברים הנ"ל אני לא בקיא בנושא של לוחות אם בהבדלים מ P45 ל P43 וכו'... אני ישמח להסבר מה לקחת ולמה. אני לא הולך לעשות ממש OC אולי רק בסיסי לכרטיס מסך ולמעבד אבל לא ברמה של קירורים ושל שינוי מתחים בכלל. הלוח צריך לתמוך ברייד 0 והדגש הוא ביצועים שיהיו טובים למשחקים. זה ממש יעזור לי תודה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. בהמשך לדיונים האלה (שימוש ב-MATLAB, C, Modelsim, Xilinx ISE שכולם אינם מרובי-נימים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458684.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458572.msg3916158#msg3916158 בסוף קניתי I7-930 עם 6G זיכרון שבפועל היה איטי בכ~10% מה--E8500 כששניהם בסטוק (ה-E8500 מגיע רחוק בהרבה ב-OC הרי). ממה שקראתי עד עכשיו, ה-E2500K ב~1000 ש"ח נותן שיפור של 30-40% בישומים חד-נימיים בהשוואה ל-E8400 והוא גם OCר קיצוני בהרבה עם 4 ליבות ולא שתיים. עם מחירים סבירים בהחלט ללוחות P67 מיד עם ההשקה אני שוקל לשדרג סוף סוף... עד היום עוד לא קם מתחרה ראוי ל-E8500 שלי בתחום הזה... גם אחרי כל כך הרבה שנים. מה דעת המומחים? גם LAME ןגם WINZIP לא ממש מרובות…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הדגמה מאד מעניינת, בין סנדי ברידג' משנת 2011 מומהר ל- 5 גיגה הרץ, מול מעבדי דור 10 עם 4 , 6 ו- 8 ליבות:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by lipa,

בקיצור , יקר ולא משתלם http://www.legionhardware.com/document.php?id=572

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. נכון, זה כבר ידוע, אבל אושר שוב ע"י בחיר בחברת AMD. כמובן שזה לא כך אצל אינטל. עוד פראמטר במכלול השיקולים לכאן או לכאן בהחלטה על איזו פלטפורמה ללכת.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני רוצה לקנות את ה- Gigabyte PCIE*1 וספק כוח HEC 475. הלוח עובד עם מחשב ATX2 עם חיבור של 24 פינים, ואני לא בטוח שהספק כוח גם עם 24 פינים. יעבוד לי כמו שצריך? לא תיהיה בעיית תאימות?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום עם לא נתייחס לאופציות השידרוג וכו' ניקח 2 מעבדים C2D E8500 ו i5 750 עם נשים את שניהם במחשב עם סירקולצויה טובה מאוד של 5 מאווררים במארז וקירור ברמה של thermalright ifx-14 (לE8500) ן NOCTUDA-NHD14 לi5 750 ,שהם זהים במחיר בערך. איפה יהיה פוטנציאל לOC יותר גדול?האם במקרה הזה עם לוח טוב אפשר להגיע ל5GHZ עם הE8500? ולמשחקים שתופסים 1-2 ליבות הE8500 יהיה יותר חזק?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. האם ניתן להתקין מעבד I5 דור שלישי ללוחות האלו DH67BL וגם H67M-GE ???? כרגע מותקן מעבד I5 דור שני בכל לוח אתמול ניסיתי להתקין באינטל ונשמעו ציפצופים .... נבהלתי והחזרתי הכל לקדמותו .... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by hilatza,

שלום, שמעתי שמעבד אינטל atom מתחמם, האם זה נכון? אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן 11-12" , בעיקר לשימוש בוורד, אקסל, אינטרנט ומוזיקה.. האם מעבד intel atom יהיה טוב לשימוש זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים