עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Moo,

קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אוקיי למי שיש משפחה בארה"ב,חברים שחוזרים מטיול בארה"ב או כל אחד שאתם מכירים, מומלץ לבקש שיעשו טובה וירכשו לכם את הKIT הנ"ל. אחלה מחיר :o אני למרות שאני לא צריך כלכך עוד 2 ג'יגה (יש לי כבר שניים שהבאתי באוגוסט) לא התאפקתי והזמנתי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145590 גם בלי ה 30$ REBATE זה עדיין משתלם (אופציית ה REBATE אפקטיבית למי שהולך לשהות בארה"ב למעלה מחודש)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Hydra,

אוף, יש לי את הלוח אם K8NF-9 ואת הזכרונות VALUE של Kingston ועד שגיליתי איפה לשים אותם בגלל שהם DS, שנים. החוברת של הלוח אם כזו דפוקה. הינה מה שהיא מציגה: DDR1 DDR2 DDR3 DDR4 2 Memories | DS/SS | DS/SS | X | X | X | X | DS/SS | DS/SS ----------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Memories | DS/SS | DS/SS | DS/SS | DS/SS וכמובן שבשום מקום לא מוסבר איזה מהם הוא סלוט DDR אחד ואיזה הוא DDR2..... אהה וזה קנייה טובה ? (ה Kingston CL3).

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, אחרי 10 שנים על מק אייר החלטתי לרכוש מחשב שולחני, לכן אשמח לעזרתכם. אני מחפש לוח ל 5600X AMD ורציתי לדעת האם לרכוש לוח עם wifi/BT מובנה או לקחת כרטיס הרחבה נפרד. ושאלה שניה לגבי זיכרון, האם עדיין משתלם לקחת שני זכרונות בנפח קטן (כמו שהיה לפני עשור) או שזה לא משנה ועדיף ולקח יחיד בנפח גדול? (למקרה שארצה להרחיב בעתיד) למקרה שזה חשבו השימושים שלי למחשב די בסיסיים קצת עריכת וידאו וסאונד, משחקים פשוטים (CK3 וכדומה), שני כוננים HD בגיבוי raid 1 ועוד שני כונני SSD. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכם יש לי הזדמנות לקנות שרת זה עם מעבד 12 ליבות AMD 2.3GH AMD Opteron 6176 SE לוח זה http://www.asus.com/Commercial_Server_Workstation/KGPED16/#support_QVL אני צריך את המחשב למשחקים יחובר לו כרטיס מסך HD 7900 שאלות : 1. האם השרת יעבוד טוב יותר ממחשב 8 ליבות עם OC ? 2. האם שרת יכול לעבוד כמו מחשב ? עם WIN 7 64 ? 3.האם משהו כאן רואה קשיים בהפעלת שרת ? חסרונות או יתרונות 4.בלוח יש מקום ל-2 מעבדים האם בהפעלת 2 מעבדים אנ י מכפיל את הכוח ? 5.הזכרון מוגבל עד 1333 MHZ 6. מצורף בינצמארק http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Opteron+6176+SE&id=1568

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by ngc224,

האם קיים אתר כל שהוא שאפשר להשוות בו ביצועים של חומרה ? למשל מה יותר "חזק" i3 540 או Athlon II X4 640 ? או כרטיסי מסך כמו HD 5770 מול GTS450...

7. Pentium D 930 3.0 Dualcore 64 Bit 2x2 Cache Gigabyte 8i945P-G WD 250GB Sata2 16MB cahce WD 60GB Zalman 9500 Cooler HEC 400W אז זה המפרט של המחשב שעד עכשיו היו בו 2*512 DDR2 של Corsair שתי שאלות לי אליכם: 1. מה יותר כדאי לקנות.. [glow=green,2,300]2*1024 [/glow] עם לייטנסי נמוך [glow=green,2,300](3)[/glow] או[glow=red,2,300] 4*1024 [/glow] עם לייטנסי טיפה גבוהה יותר[glow=red,2,300] (4) [/glow] אם נתחשב בזה שהמחשב מריץ רוב הזמן תוכנות רינדור למיניהם ופוטושופ 2. על איזה זכרונות הייתם ממליצים בשתי המקרים אם אני כן רוצה לעשות OC הגבול שלי זה 900 שקל (ל2 או 4 ג'יגה)

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי מחשב במפרט הבא: לוח אם: gygabyte k8nspro s-754, gbl, f/fire זיכרונות: יש לי 2 ג'יגה (2 של 1) ddr2 400 כרטיס מסך: Redeon 9800 pro מעבד: AMD ATHLON 64 3000 הלוח אם התקלקל... ואני צריך להחליף אותו אבל הוא ממש ישן ולא מצאתי מקום לקנות אותו.. בכל מקרה זה ממש זול, אז רציתי לדעת אם יש לוח אם שיתאים למפרט ויהיה יותר טוב? הרי במחירים האלה אפשר להשקיע עוד טיפה לשיפור משמעותי.. אני לא מתכנן לקנות מחשב חדש ככה שרק זה מה שאני מתכנן להחליף- ואם מישהו ימליץ לי לקנות גם מעבד איתו בלא הרבה כסף שייתן שיפור גדול ויתאים לכל שאר הרכיבים אני אוכל גם לקנות עם הלוח אם מעבד קצת יותר טוב.. אני חושב שכל השדרוג הזה לא צריך לעלות על 600 שקל.. ככה שזה בערך התקציב.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום מה ההבדלים בין שני השוקטים 1155 לבין 2011?ומה האחרון? מדובר על מחשב שהשימוש שלו זה מכונות וירטואליות ופה ושם משחקים לפי התשובה למעלה איזה מעבד יותר חזק מבין שני אלו https://shop.digitec.ch/en/Comparison/2584654-635000 לפי זה אני יצמיד לוח כרגע המצב הוא Intel Core i7 4790K BOX (LGA 1150, 4GHz, Unlocked) + ASUS MAXIMUS VII RANGER (LGA 1150, Z97, ATX) תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Reality,

אהלן חברים אני מעוניין להוסיף זכרונות במחשב שקיים אצלי 7 שנים הלוח אם שיש לי Gigabyte GA-H61M-USB3-B3 כיום יש סטיק 1 - Kingston 4GB DDR3 1333MHz רציתי לדעת מה דעתכם? האם אפשרי? ועד לאיזה נפח ניתן להגיע במצב הקיים? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 11GnR,

הזכרונות זהים, מדובר על סט של 2*4GB ב340 וסט של 4*4GB ב530. שום שימושים מיוחדים, בזמן שאני משחק אני לא פותח תוכנות כלשהן, ולא מתעסק בעריכות וידיאו או גראפיקה .

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yz101,

כיום נמצא במחשב T5250 זה מעבד שמיוצר בליטוגרפיה של 65NM. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=30786&processor=T5250&spec-codes=SLA9S האם מעבד T6400 יתאים במקומו? http://ark.intel.com/Product.aspx?id=40479&processor=T6400&spec-codes=SLGJ4 יש הבדל בין הסוקטים PPGA478 ל PGA478? מישהו יודע איפה אפשר לראות את רשימת התאימות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. איפה הלחצן לשחרור הgpu? בסופו של דבר אני צריך להוציא את הבטריה הסוכרת…

14. Started by swisaman,

היי, בקרוב אני משדרג את המעבד לI5 3570K ואת הלוח אם ללוח תואם מן הסתם. את שניהם אני קונה מIQPC. ההתלבטות המרכזית היא בין הZ77 PRO4 לEXTREME4. מה ההבדלים ביניהם והאם הם שווים את ההבדל במחיר(סביבות ה200 ש"ח)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. המחשב הוא למשחקים תאכלס. וככה המפרט שלו : מעבד -E8400/E8500 שתי דיסקים קשיחים 320 ג'יגה לרייד 0 (כמובן שהלוח צריך לתמוך ברייד 0) 2 זכרונות של 2 ג'יגה פנימי 800MHZ וכרטיס מסך ATI 4870 . אני צריך לוח אם שקודם כל לא יהווה שום צוואר בקבוק לאחד מהדברים הנ"ל אני לא בקיא בנושא של לוחות אם בהבדלים מ P45 ל P43 וכו'... אני ישמח להסבר מה לקחת ולמה. אני לא הולך לעשות ממש OC אולי רק בסיסי לכרטיס מסך ולמעבד אבל לא ברמה של קירורים ושל שינוי מתחים בכלל. הלוח צריך לתמוך ברייד 0 והדגש הוא ביצועים שיהיו טובים למשחקים. זה ממש יעזור לי תודה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בהמשך לדיונים האלה (שימוש ב-MATLAB, C, Modelsim, Xilinx ISE שכולם אינם מרובי-נימים): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458684.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=458572.msg3916158#msg3916158 בסוף קניתי I7-930 עם 6G זיכרון שבפועל היה איטי בכ~10% מה--E8500 כששניהם בסטוק (ה-E8500 מגיע רחוק בהרבה ב-OC הרי). ממה שקראתי עד עכשיו, ה-E2500K ב~1000 ש"ח נותן שיפור של 30-40% בישומים חד-נימיים בהשוואה ל-E8400 והוא גם OCר קיצוני בהרבה עם 4 ליבות ולא שתיים. עם מחירים סבירים בהחלט ללוחות P67 מיד עם ההשקה אני שוקל לשדרג סוף סוף... עד היום עוד לא קם מתחרה ראוי ל-E8500 שלי בתחום הזה... גם אחרי כל כך הרבה שנים. מה דעת המומחים? גם LAME ןגם WINZIP לא ממש מרובות…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kob27,

קניתי במחיר מצחיק 2 ג'יגה זיכרון משומש של CORSAIR מדגם CMX 3200C2 DDR400 PLATINUM אבל נראה לי שעבדו עלי וזה בעצם CAS 3 ולא CAS 2. תראו את התמונה הבאה (ברקע שמתי תמונה של Cynthia Lea כדי שיהיה נחמד להסתכל) והשאלה היא האם הזכרון מזויף? כי ב CPU-Z כתוב שזה CMX1024-3200C2 של CORSAIR שזה אומר שזה CAS 2 אבל בתיזמונים זה כותב 3.0, ולמה כתוב בסיריאל נמבר FFFFFFF ותאריך ייצור שבוע 225 שנה 225? וגם שיניתי בביוס לתיזמונים הבאים 2-3-3-6 שזה מה שאמור להיות עבור הזכרון מהדגם הזה אבל ב CPU-Z ה SPD עדיין נשאר ללא שינוי. מה אתם חושבים, יש לי סיבה להחזיר המוצר ולבקש את הכסף חזרה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by roiv11,

איזה משני הלוחות יותר טוב למשחקים ולOC קטן? והאם UD3 תומך בזכרונות במהירות 1600? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by serg90,

אהלן, יש לי מחשב של כבן 6 שנים, ואני שוקל להוסיף לו 4GB RAM (להשלים ל-8GB) ולקנות כרטיס מסך חדש. מבחינת הספק הכוח יש ברשותי seasonic 550w 80plus bronze ולוח אם GB P55M-UD2 אני רוצה לדעת האם המערכת תשרוד אם אשרדג לכרטיס מסך מודרני. הן מבחינת צוואר בקבוק והן מבחינת שרידות של מערכת ישנה, מבחינת הספק חשמל ואורך חיים של כלל המערכת (מנסיון עבר נשרף לי ספק כוח לאחר כ4-5 שנים מבלי שנעשו שינויים כלל. אחד שבזמנו נחשב ל"איכותי" ובעל שם).

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, המחשב בחלקו בן 6 שנים, משמש בעיקר למשחקים. על הלוח כרגע E8400 3GHZ, וכרטיס מסך 7850HD, ספק 610W. שקלתי האם להוסיף כרטיס נוסף לCF או לרכוש חדש כמו ה 290X, אך נאמר לי שהCPU יוצר צוואר בקבוק. לכן אשמח לשמוע על CPU חלופי מתקדם יותר שיוכל לשבת על אותה תושבתת וישמש לאותם שימושים (בעיקר משחקים). תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הדגמה מאד מעניינת, בין סנדי ברידג' משנת 2011 מומהר ל- 5 גיגה הרץ, מול מעבדי דור 10 עם 4 , 6 ו- 8 ליבות:

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לוח Asus P5S800-VM. הלוח מורכב במחשב דיי בסיסי (מעבד P4, המסך מחובר לכ מסך המובנה, ספק גנרי ברמה יחסית גבוהה ותקין, ומחוברים HDD ו CD ROM) כמעט בכל הפעלה ה BIOS מתאפס מעצמו ללא סיבה - יש הודעות של Overclocking Failed, Chassis Intrusion Detected F1 to continue F2 to enter setup וכן הלאה. בתוך ה BIOS הכול מתאפס - תאריך, Boot Order וכן הלאה הסוללה תקינה והחלפתי בסוללה חדשה, הג'אמפר מחובר נכון, המתח על הסוללה ועל הג'אמפר כ 3.1V כשהמחשב לא מחובר לחשמל המחשב לא באוברקלוק הג'אמפר של Chassis Intrusion מחובר נכון (על 2 הפינים במקום המפסק של ה Chassis Intrusion) אין משהוא אחר שאמור להקפיץ שגיאות BIOS כלשהן כשהרכבתי את המחשב הוא לא היה עושה את זה, יום אחד הוא פשוט התחיל

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by R@mi,

שלום, אני קונה מפרט חודש הזה ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ 1.8ל 3.0 עכשיו זכרונות ולוח אם זה דבר חשוב מאד אני קונה את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה (מצויין בתמונה האם הזכרונות יגבילו אותי ? תודה..

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by PandemicFan,

שלום !! כמו שרשמתי בכותרת, קניתי מעבד מ-KSP ויש מדבקה במרכז המעבד בצד התחתון. האם זה בסדר להרכיב את המעבד ככה ??

25. Started by KYSG,

אפשר בבקשה לקבל רשימה של לוחות אם (דגמים טובים לOC) ויש להם גם תמיכה בCrossFire ?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים