מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את ה- Gigabyte PCIE*1 וספק כוח HEC 475. הלוח עובד עם מחשב ATX2 עם חיבור של 24 פינים, ואני לא בטוח שהספק כוח גם עם 24 פינים. יעבוד לי כמו שצריך? לא תיהיה בעיית תאימות?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3025933,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד לעבודה במשרד וגם קצת משחקים (ושלא יהיה עגלה) הסתכלתי באתר של GYRO וראיתי שם מעבד דורון 1800 - 45 $ דולר. ב GYRO אמרו לי שמהירות השעון שלו זה 1.8 הבאס 266 והזכרון מטמון 256KB אבל באתר פה ( HWZONE ) רשום שה L2 של הדורון זה 64KB !!!! יכול להיות שזה נמוך יותר מסלרון ? והשאלה הכי חשובה 45$ לדורון ב SOCKET A זה לא גניבה לאור היום ? במיוחד שבקרוב המעבדים בעלי התושבת הנ"ל יעלמו מן העולם. ושוב יכול להיות שיש טעות פה באתר ? כי רשום שה L2 של הדורון היא 64KB !!!! מה לפנטיום 3 שלי יש 256 ולסלרון הכי מסריח יש 128KB !!!! HELP SOS
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לגיימינג, האם אני ארגיש איזשהו הבדל בין השניים ? חוץ מגיימינג יהיו כמובן כמובן גם שימושים אחרים כגון:פוטושופ בתור תחביב קטן בלבד, צפיה בסרטים, סתם שוטטות באינטרנט, האם אני ארגיש הבדל בכל אחד מהפרמטרים האלו ? האם הE8400 שווה את הכסף ? או שכדי לי ללכת אחרי הכל על E2180 בOC.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי לביוס וראיתי משהו מוזר (בשבילי) יכולתי לשנות את המהירות של המעבד (נראה לי) יכולתי להעלות למהירות ממש מעולות יש לי מעבד amd 1100 athlon ולוח אם abit kt7a בעיה שניה משהוווווווו סופר מוזר המחשב שלי מזה scsi שאין לי בניסיונות למחוק אותו דרך הxp הוא חזר שוב ושוב (היה לי scsi בעבר במחשב וכמובן שהוצאתי אותו) בעיה שלישית יש לי מחשב מאוד טוב amd athlon 1100 לוח אם abit kt7a raid הארד דיסק ibm 30g rpm7200 זיכרון 256 3 מאוורים להארד דיסק ולצערי אחד מת (אולי הבעיה) cd-rom asus 50x yamaha 16*10*40 live value 128 מארז full tower geforce2 mx400 32 כרטיס רשת 10/100 וכמובן windows איכס פי [glow=red, 2, 300]עכשיו לבעיה[/glow] המחשב נתקע לי כל 10 דקות לשתי דקות וחצי מה לא עשית…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי אפשרות לקנות רק מ-KSP זכרונות ..אין ברירה. יש לי במחשב כבר זכרון 2GB בשני סטיקים של G.SKILL 2GB 800MHZ ככה שגם אם אני יקח יותר מהיר לא יעזור לי.. יש לי מספר אפשרויות : אף פעם לא הבנתי מה משנה ה-CL והLayer PCB . אם אפשר הסבר זה יעזור.. תודה רבה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עבור כל אלו שיש להם תקציב בינוני ומעלה ,לוחות שמבוססים על P55 ,H55 , הם כיום בחירה גרועה ולא משתלמת וזאת מכמה וכמה סיבות ,כדלהלן : תמיכה בעייתית בפורמטים חדשים כמו USB3 ,SATA6 , עקב רוחב הפס המוגבל, כך שהתקני 3 - USB SATA6 יעבדו בצורה מסורסת למדי ולא יאפשרו את מיצוי מלוא הפוטנציאל הגלום בהם. בעיות ב OC גבוהה ,עד כדי גרימת נזק פיזי בלתי הפיך למעבד עקב שימוש בתושבות פחות איכותיות . העדר תמיכה מלאה ב-SLI\CROSSFIRE של שני כרטיסי מסך HIGH END,שעלול להיות בעיה, כבר בעתיד הקרוב עקב המעבר הצפוי לטכנולוגיית תלת ממד במסכים , דבר שידרוש כרטיסי מסך חזקים יותר ובהתאם לכך רוחב פס גבוהה יותר כדי לתקשר עם הזיכרון והמעבד בצורה יעילה. נכון לעכשיו, כדאי להשקיע עוד כמה מאות שקלים בלוחות א…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Pentium D 930 3.0 Dualcore 64 Bit 2x2 Cache Gigabyte 8i945P-G WD 250GB Sata2 16MB cahce WD 60GB Zalman 9500 Cooler HEC 400W אז זה המפרט של המחשב שעד עכשיו היו בו 2*512 DDR2 של Corsair שתי שאלות לי אליכם: 1. מה יותר כדאי לקנות.. [glow=green,2,300]2*1024 [/glow] עם לייטנסי נמוך [glow=green,2,300](3)[/glow] או[glow=red,2,300] 4*1024 [/glow] עם לייטנסי טיפה גבוהה יותר[glow=red,2,300] (4) [/glow] אם נתחשב בזה שהמחשב מריץ רוב הזמן תוכנות רינדור למיניהם ופוטושופ 2. על איזה זכרונות הייתם ממליצים בשתי המקרים אם אני כן רוצה לעשות OC הגבול שלי זה 900 שקל (ל2 או 4 ג'יגה)
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או שאין כול כך הבדל משמעותי לפחות בביצועים בינו לבין ה 2400 + .....!??!
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקור: TG-Daily For the desktop, Intel introduced its FSB1333 upgrade for Core 2 Duo E-series. The upgraded chips of the E6x50 series include the E6850 (3.0 GHz), E6750 (2.66 GHz) and E6550 (2.33 GHz). There is also a new FSB1333 quad-core chip for gamers (QX6850, 3.0 GHz) and a FSB1066 quad-core for the upper mainstream (Q6700, 2.66 GHz). מקור זה מציין שירידת המחירים גם נכנסה לתוקף, אך מקורות אחרים (כמו Daily-Tech) לא מציינים זאת.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד i5-2500K על לוח מבוסס H67 אמנם לא ייתן לי לנצל את האפשרות של המהרת המעבד.. אבל אקבל ליבה גרפית HD3000 (לעומת HD2000 במעבד ללא ה-K).. - האם למעבד ה-K קיים יתרון גם מבחינת ההמהרה של הליבה הגרפית ? - האם היתרונות הגרפיים של מעבד ה- K יבואו לידי ביטוי בכל לוחות ה- H67 ? - האם הפרש הביצועים בין שתי הליבות הגרפיות, מצדיק את ההפרש במחיר ? נ.ב. היתרון הגרפי שאני מחפש הוא חיבור שני מסכים במקביל! תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי עידכון ביוס לללוח asus p4u800-x התקנה פשוטה שלוחצים נקסט נקסט מי שיביא לי יבורך!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט קשות.... אני קונה מחשב חדש עם: AMD Athlon xp 2000+ Epox 8rda Kingston DDR333 512 עכשיו, אני מתלבט האם לקנות שני סטיקים של 256 ולהנות מיתרונות ה Dual DDR או לקנות סטיק אחד של 512, שלפי מה שאמרו לי טוב יותר לאוברקלוק. מה אתם הייתים עושים?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום עדכנתי ל-F7 ומאז יש משהו שמעצבן אותי... אחרי שהוא מראה את המסך של הכרטיס רשת ועובר לטעינת ה-Windows יש ביפ חזק ומעצבן כזה מהמחשב... כמו במחשבים פעם שהיה ביפ כשהם היו עולים. (זה בדיוק כשנגמר המסך של הכרטיס רשת, המסך של טעינת ה-Win עדיין לא מופיע כשיש את הביפ) ועוד משהו בלי קשר: ל-SMART כדאי לי לעשות Enable? יש לי Maxtor 40gb ATA100. ל-AGP Fast Write כדאי? ל-AGP Read Synchronization כדאי? כל אלו נמאים ב-Disable ב- Default...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא בארץ בחנות מחשבים (שיש לה במלאי, ולא באתר עם "הבטחה" להזמין תוך שנה), 2 סטיקים של 1024 מגה כל אחד, מסוג DDR1 עם ביצועי OC סבירים ובמחיר שפוי של פחות מ 1400 ש"ח ?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים לא מזמן פירקו חוות שרתים ישנה לידי ומכיון שאסור היה להם למכור את הציוד הם פשוט זרקו אותו הצלתי משם 3 שרתים מבוססים על 486 DX2 66MHZ 8 MB RAM מה ל#$%#$% אתם חושבים שאפשר לעשות עם כזה דבר ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתאפשר לי לנצל את הכוח של שלושתם ? או אולי לוח אם לארבע מעבדים פחות או יותר זהים (חוץ מסדרת יצור כולם זהים ואני יכול להשיג מעבד רביעי) רעיונות ? משהו ? זה מעלה WIN3.1 וגם WIN3.11 בקלות
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד AMD 3200 VENICE על לוח DFI lp NF4U-D ואני אולי מזמין זכרון מארה"ב מהחנות www.tigerdirect.com תמליצו לי על הזכרון הכי טוב בתקציב הזה בבקשה... חשבתי על OCZ Platinum Rev2 1GB כמובן שיהיה 1GB בקיט של 512*2 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעתי שהמעבדים העתידיים של AMD גם יהיו בסוקט AM2 .. וכל הלוחות AM2 יתמכו במעבדים החדשים ע"י עידכון הביוס. זה נכון ? אם כן, הייתי ממליץ לכל מי שחושב לשדרג את המחשב (כנ"ל לגבי) את האופציה של AMD, מכיוון שבעתיד יתאפשר שידרוג טוב יותר ללא שידרוג לוח האם..
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שתי שאלות: א. האם הלוח בא עם כרטיס מסך מובנה? במקרה הזה אני צריך לנטרלו בביוס? ב.האם העלאת הFSB ל133 תתן לי תמיכה בPC2700 בלי להתעסק ברטיו וכו'? :hat:תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה משני הלוחות יותר טוב למשחקים ולOC קטן? והאם UD3 תומך בזכרונות במהירות 1600? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להתייעץ איתכם לגבי שדרוג המעבד שלי לטובת שיפור ביצועים בתוכנות Lightroom 5 ו-Photoshop. נכון להיום אני עם AMD Athlon II x4 640 (3.0ghz) שיושב לו על GA-MA78LMT-US2H עם 16GB זיכרון 1600. החוויה שלי בזמן השימוש בתוכנות (בעיקר בלייטרום) איננה חלקה. כשאני בודק את ביצועי המעבד תוך כדי עבודה אני רואה שכמעט כל פעולה שאני עושה בזמן עיבוד התמונה מקפיצה את העומס על המעבד ל-100% בכל ארבעת הליבות. זה בא לידי ביטוי באיטיות וגמגומים קלים בכל תמונה, אבל במצטבר כשעובדים על כמות גדולה של תמונות זה די מעצבן. יש לציין שמערכת ההפעלה, התוכנות עצמן, הקטלוג וקבצי המקור של התמונה כולם נמצאים על Samsung Evo 4 SSD (256gb). אופטמיזציה של הדיסק והתוכנות עצמן (הגדלת cache וכדומה) כב…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לקנות זכרונות למחשב הישן שלי ( פאקרד בל גירסת ICONECCT פנטים שלוש 933 וניראה לי לוח משולב ) יש בשוק הרבה סוגים של זכרונות 133 SDRAM והם עולים אפילו יותר מ DDR 400 מה מהם מתאים לי ? אם מישהו יוכל להפנות אותי לחנות שמוכרים בה זכרונות כאלה במחירים סבירים ...
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי את Sisoft ובזמן שעברתי על הנתונים פתאום הוא מציג לי את הטמפרטורה של הלוח אם 128 מעלות נראה לי קצת מוזר , הוא גם מציג טמפרטורה של הספק כוח 129 מעלות .. יכול להיות שהגלאי דפוק ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש אתמול (ע"פ מפרט שקיבלתי כאן בפורום). רציתי להתקין מערכת הפעלה ( 64 WIN7) אך אני לא מצליח להגדיר בביוס את הכונן האופטי שיעלה ראשון. מבקש הסבר על סדר הפעולות שצריך לבצע לפי לוח האם שברשותי. לוח אם: גיגהבייט H81 HD3. מעבד: I5 - 4590 כרטיס מסך: GTX 760 תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-