מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מחיר של ה E6300 850 ש"ח זה מחיר טוב או שיש בפחות? יש חנויות זולות יותר שלא מופיעות בזאפ? וקניתי זיכרון של קינגסטון במחיר מאוד טוב רק שהוא CL5 זה גרוע?? ומי היצרן האמיתי של הציפים שלהם?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך תמיכה לזיכרונות 667 ואם אפשר 800. pci-e נחוץ. לא מתוכנן OC ולא sli/crossfire. בלי כרטיס מסך מובנה. המחשב למשחקים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם באינטל סוף סוף יחזירו לצרכנים את היכולת לבחור במעבד ביניים שמותאם להמהרה עצמאית? לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הרבה פעמים ראיתי אתכם אומרים שה P1.6 לא קיים,וההפסיקו לייצר או משהו כזה. אז למה יש באיזשהו אתר פופולרי מקוון למכירת מחשבים כזה מעבד? (אה!! איך להמנע מפירסום חינם1!!!! תותח אני... ;D) אם אני אבל אישור מיוחד אני אתן לינק. והאם כדי לקחת את זה שמצוי שם באתר, הלו הוא ה - Intel P4 - 1.6GHz 478PIN 512k Cache או את ה Intel P4 - 1.8AGHz 478PIN 512k Cache שגם כן מצוי שם? אני מדבר על שני אלו המסויימים! וזהו. עריכה - עם EPOX 4G4A, איזה זיכרון? אני 512 ביחידה אחת, אבל לא נורא אם יבוא כפול. ל OC עריכה 2 - יש לוח אחר בלי סאונד? שיחסוך לי בהוצאות? כמו זה שרשום שורה מעל, איכותי כמוהו, אבל בלי תג מחיר כזה?רק שם ראיתי איפה לחסוך. צריך שיהיה לו LAN, בלי סאונד, טוב ל OC, עם RAID..... תודה …
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי DELL M3800 מגמגם קצת כשאני מפעיל קבצים כבדים של מודלים 3D אפילו בלי טקסטורות ובלי הצללות בתוכנות פשוטות כמו סקצאפ. השאלה אם שדרוג הזיכרון ל16GB (ראיתי ב200 ומשהו שקל באמזון ) שווה את הכסף? או שזה עניין של מעבד או כרטיס מסך לדעתכם? המפרט היום הוא: I7 4712HQ 12GB DDRL3 NVIDIA QOUAD 1100M
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש, ובאתי בניסיון לתקים אותו על לוח האם. הבעיה היא, שבמקום חיבור AGP סטנדרטי, מצאתי רק את המעגלים של החיבור (נקודות מתכת קטנות מסודרות בצורת פינים), אבל החיבור עצמו (הפלסטיק החום עם השקע לכרטיס), לא היה מחובר למעגלים. האם זה בסדר, או שאני צריך לפנות לחנות? יכול להיות שצריך לקנות את זה בנפרד?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום עם לא נתייחס לאופציות השידרוג וכו' ניקח 2 מעבדים C2D E8500 ו i5 750 עם נשים את שניהם במחשב עם סירקולצויה טובה מאוד של 5 מאווררים במארז וקירור ברמה של thermalright ifx-14 (לE8500) ן NOCTUDA-NHD14 לi5 750 ,שהם זהים במחיר בערך. איפה יהיה פוטנציאל לOC יותר גדול?האם במקרה הזה עם לוח טוב אפשר להגיע ל5GHZ עם הE8500? ולמשחקים שתופסים 1-2 ליבות הE8500 יהיה יותר חזק?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח והרכבתי אותו, וברגע שהדלקתי את המחשב הוא כותב DETECTION וכאילו מריץ משהו כזה \ : \ : כאילו בודק משהו ואחרי זה רושם : MBU| tra 133 (PDC20276) Bios is no drives attached והוא לא מציג את המסך עם הלוגו של גיגהביט ולא מריץ את הזיכרון ורושם "כדי להיכנס לביוס לחץ F1". ישר עובר לכונן A ומחפש דיסקט וכאילו הכל כרגיל... ובאמת הכל כרגיל התקנתי ווינדוס והכל בסדר מה הבעיה הזו?? מה לעשות<?? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בנייח קיט של Crucial 2x2gb , מדגם ct25664ba1339.m8fr, במהירות 1333mhz. לוח אם- http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67bl.html אני רוצה להוסיף עכשיו עוד 4 gb של זכרון, השאלה שלי היא אם אני קונה לדוגמא זכרון במהירות יותר גבוהה, אז הזכרון יעבוד אך יהיה על המהירות והתזמונים של הזכרון הישן נכון? וכך אם זכרון מהיר יותר יהיה יותר זול, אז אין לי בעיה לרכוש אותו? ועוד שאלה, עדיף לי לרכוש קיט של עוד 2x2gb ואז הזכרון יעבוד ב dual/quad channel או שאין את הדברים האלה יותר ואני יכול לקנות זכרון 1 של 4gb?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את הASUS P5GC-MX1333 ודקה לאחר שהעליתי את המחשב הוא שבק חיים. בחנות אמרו לי שהביאו לי מחשב זהה חלופי ולאחר מכן גיליתי שקיבלתי בעצם P5VD2-VM SE ההייתי צריך חבר שיחפש באינטרנט דריבר לזה ועכשיו עשיתי מבדק קטן באינטרנט וממה שאני רואה זה שמבחינת הזיכרון מה שהתכוונתי לקנות עדיף יותר. עד כמה יש הבדל? מה יכולת להיות שעבדו עליי כשאני חזור לחנות כדי לקחת דריבר לצעוק על המוכר ולדרוש פיצוי? לעזרתכם אודה מאוד
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד AMD 3200 VENICE על לוח DFI lp NF4U-D ואני אולי מזמין זכרון מארה"ב מהחנות www.tigerdirect.com תמליצו לי על הזכרון הכי טוב בתקציב הזה בבקשה... חשבתי על OCZ Platinum Rev2 1GB כמובן שיהיה 1GB בקיט של 512*2 תודה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקרר את המחשב יותר טוב. הוא קצת ישן - לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד Intel i7 860 2.8Ghz אני מניח שאי אפשר להתקין את הקירורים הכי חדשים? מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם אפשר להתקין או לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ליפני כמה חודשים נעזרתי פה בפורום לבניית מפרט למחשב חדש בכל המפרטים הוצע לי זיכרון 8 גיגה ונאמר לי שזה הרבה ומספיק לצרכים של היום-נכון להיום.. בסופו של דבר לקחתי זיכרון 16 גיגה ומאוד מרוצה מהמפרט בכללי... אבל אני שם לב שכמעט תמיד הזיכרון שלי על 50 אחוז ניצול אם הייתי מקשיב לעצות פה והייתי לוקח 8 הייתי תמיד על 90 או 100 אחוז?? או שמשהו לא בסדר אצלי במחשב..??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שאין כול כך הבדל משמעותי לפחות בביצועים בינו לבין ה 2400 + .....!??!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע 4 ג'יגה 1600MHZ . עשיתי דיי טעות והיה עדיף לי לשלם עוד קצת ולקנות כבר זכרן 8 ג'יגה אבל לא יעזור להתבכיין עכשיו אז בקיצור בלוח שלי יש 2 סלוטים של ראם וחשבתי להוסיף עוד סטיק של 8 ג'יגה ולקבל סך הכל 12 ג'יגה ראם. יש המלצה למקום שכדאי לקנות ? ( יש ב KSP זכרן של 8 ג'יגה של GSKILL ב 365 שקל אבל התגובות הקשות על השירות לקוחות שלהם גורם לי לחשוב פעמיים לפני שאני קונה מהם משהו)
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין כרטיס מסך (נאמר radeon 9200) בלוח אם משולב כרטיס מסך? (האם ניתן לנתק את הקיים ולהגדיר כרטיס חדש לא משולה?)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4/Overview איך הלוח אם הזה? טוב / רע? מה בעצם קובע אם לוח אם טוב או רע? שימושים: כרגע אין צורך בגיימינג, למרות שהייתי מעוניין לשמור את האופציה, לכן אשמח לדעת גם אם יתאים לגיימינג. יתכן שיחוברו אליו 3 מסכים כאשר אחד 32/34 אינץ' וכנראה השאר 24 אינץ'. יתכן שיחובר אחד גדול ואחד קטן ויתכן שרק שני קטנים (עוד לא יודע, אז צריך שהאפשרויות תהיינה קיימות).
-
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות את ה- Gigabyte PCIE*1 וספק כוח HEC 475. הלוח עובד עם מחשב ATX2 עם חיבור של 24 פינים, ואני לא בטוח שהספק כוח גם עם 24 פינים. יעבוד לי כמו שצריך? לא תיהיה בעיית תאימות?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3025933,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטולדו הוא אתלון 64 כפול ליבות, כלורמ מיועד לשוק השולחני, שקע 939, אמור לצאת לשוק בחודש 6 (תאריך ההשוק הוקדם עקב הקדמת השקת כפול הפרסקוט של אינטל לאותו שוק). 1.3 וולט? זה אפילו פחות מה 1.4 של הווניס, מעניין, נחמד, זה עושה 2200 מגה הרץ עם מתח יותר נמוך מזה של הווניס, זה מרשים. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 הערה: א. מי שקונה היום לוח 939 טוב יוכל בעתיד להחליף את המעבד לכפול ליבות כזה. ב. יהיה מעניין. ג. בעוד מספר ימים יושק האופטרון כפול הליבות לשרתים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I7 920 VS I5 750 איזה מעבד יותר טוב? איזה מעבד יותר משתלם? איזה מעבד יותר טוב לOC? איזה מעבד יתן ביצועים טובים יותר? איזה מעבד מתאים לתקציב של 6500 שקל? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש - כתובים בתמונה הלוח אם והזכרונות, עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוסיף ללוח אם עוד 2 זכרונות מהמחשב הקודם, הזכרון הקיים הוא Kingston 99U5471-012.A00LF 4GB DDR3-1333 (667 MHz) אפשרי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-