מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , סליחה על הבורות לא הייתי מעודכן בדורות החדשים של המעבדים . אני מקבל בקרוב מחשב עם מעבד אינטל G640 . רציתי לדעת מאיזה אריכקטורה בנויות הליבות שלו ? ואיך הוא בהשוואה ל C2D ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם הקטן בעולם! מחשב מושלם בשביל הורדות באימיולאו גלישה http://www.mini-itx.com/reviews/pico-itx/default.asp?page=1 [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
האם המעבד Pentium D 930 יכול להתאים ללוח Gigabyte GA-G41M-COMBO ? ( לדוגמא המעבד עובד על לוח gigabyte g41m-es2l )
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מה ההבדלים בין שני השוקטים 1155 לבין 2011?ומה האחרון? מדובר על מחשב שהשימוש שלו זה מכונות וירטואליות ופה ושם משחקים לפי התשובה למעלה איזה מעבד יותר חזק מבין שני אלו https://shop.digitec.ch/en/Comparison/2584654-635000 לפי זה אני יצמיד לוח כרגע המצב הוא Intel Core i7 4790K BOX (LGA 1150, 4GHz, Unlocked) + ASUS MAXIMUS VII RANGER (LGA 1150, Z97, ATX) תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו זה המפרט שלי , המחשב ישן משנת 2004 יש לי עכשיו 512 RAM ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיגה RAM , יש לי DDR אתם יכולים להציע לי כרטיס זיכרון DDR של 1 גיגה במחיר הנמוך ביותר ? והאם זה יעזור לי ואני יוכל להתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה עם הכרטיס הזיכרון כלומר שאני יוסיף היה לי 1.5RAM האם יסחוב לי וינדוס 7 ? בתודה לכולם ! [/b]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הטולדו הוא אתלון 64 כפול ליבות, כלורמ מיועד לשוק השולחני, שקע 939, אמור לצאת לשוק בחודש 6 (תאריך ההשוק הוקדם עקב הקדמת השקת כפול הפרסקוט של אינטל לאותו שוק). 1.3 וולט? זה אפילו פחות מה 1.4 של הווניס, מעניין, נחמד, זה עושה 2200 מגה הרץ עם מתח יותר נמוך מזה של הווניס, זה מרשים. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 הערה: א. מי שקונה היום לוח 939 טוב יוכל בעתיד להחליף את המעבד לכפול ליבות כזה. ב. יהיה מעניין. ג. בעוד מספר ימים יושק האופטרון כפול הליבות לשרתים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מהמעבדים הבאים יותר טוב: i5 750 או i7 920 לוחות אם: i5: EX58-UD3R של GIGABYTE i7: P55-UD4P של GIGABYTE תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך תמיכה לזיכרונות 667 ואם אפשר 800. pci-e נחוץ. לא מתוכנן OC ולא sli/crossfire. בלי כרטיס מסך מובנה. המחשב למשחקים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, בקרוב אני משדרג את המעבד לI5 3570K ואת הלוח אם ללוח תואם מן הסתם. את שניהם אני קונה מIQPC. ההתלבטות המרכזית היא בין הZ77 PRO4 לEXTREME4. מה ההבדלים ביניהם והאם הם שווים את ההבדל במחיר(סביבות ה200 ש"ח)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם AB61 SHUTTLE הורדתי את העידכון לביוס והכנתי דיסק הצלה עם הפקודה format a: /s ופתחתי את הזיפ יש שם שני קבצים בשם: AB61S023.BIN Awd761.exe אז מה שאני עושה זה מכניס את הדיסק לכונן A ועושה ריסט המחשב עולה לדוס דרך הדיסק ורושם את הפקודה הזו a:\awd761.exe ab61s023.bin (\:a מסמן את אות הכונן) ואחר כך המחשב שואל האם לשמור ללחוץ Y לעשות ריסט להיכנס לBIOS וללחוץ F10 ולאשר את שמירת השינויים Y. ככה עושים? עוד משהו אין אפשרות פשוט לעלות דרך דוס ולהפעיל את הקבצים של העידכון מהדיסק הקשיח?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הבנתי נכון איך זה יכול ליהיות זה מעבד של 9415 ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5421 ובמה אני מרגיש תהבדל אם יש לי E6600 לבין E6300
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חג שמח, מישהו מכיר את הלוחות האלה של ASROCK? מישהו התנסה בכלל עם הלוחות שלהם? ה Instant Boot שלהם הדליק אותי ומהווה שיקול מבחינתי, ואחרי שהייתי נעול על ASUS או Gigabyte אני עכשיו שוב מתלבט... ההבדל ביניהם: G31 - 3100 DX9,VGA; 10/100 G41 - X4500 DX10, VGA+DVI-D, can display Full HD 1080P with VGA DVI-D; 10/100/1000 ההבדל ביניהם 65 ש"ח בקוברה PC ואני מתלבט. אם אני אקח את ה G31 אני אוסיף כ. מסך Sapphire 4350 512MB מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זו המערכת שאני בונה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=450007.0 נקודות התיחסות : 1. ALC889 VS ALC888B 2.USB3 על הלוח לאומת שידרוג עתידי בעזרת כרטיס PCI-E ותפסת SLOT פנוי(אופציית החיבור ל4 מסכים בעזרת שני כרטיס מסך נפסלת) 3. RAID 0,1 מספיקים לי 4.רכיבי INTEL HD לא בשימוש 5.אין יציאת S/PDIF Out COAXIAL בH55 או בכלל לשקיע עוד 30% ב Asus P7H55D-M Evo H55 CHIPSET אני כבר מבולבל
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אפשרי ? אם אפשר בתדר 667mhz , ולא משהו לא מוכר , מהחברות שמכירים (samsung , kingstone , corsair ...........) 1000 +- שיתאים למפרט שרשום לי בצד :] תודה (אל תתייחסו לזכרונות שכבר קיימים במפרט הקורסאיר)
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט קשות.... אני קונה מחשב חדש עם: AMD Athlon xp 2000+ Epox 8rda Kingston DDR333 512 עכשיו, אני מתלבט האם לקנות שני סטיקים של 256 ולהנות מיתרונות ה Dual DDR או לקנות סטיק אחד של 512, שלפי מה שאמרו לי טוב יותר לאוברקלוק. מה אתם הייתים עושים?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בנייח קיט של Crucial 2x2gb , מדגם ct25664ba1339.m8fr, במהירות 1333mhz. לוח אם- http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67bl.html אני רוצה להוסיף עכשיו עוד 4 gb של זכרון, השאלה שלי היא אם אני קונה לדוגמא זכרון במהירות יותר גבוהה, אז הזכרון יעבוד אך יהיה על המהירות והתזמונים של הזכרון הישן נכון? וכך אם זכרון מהיר יותר יהיה יותר זול, אז אין לי בעיה לרכוש אותו? ועוד שאלה, עדיף לי לרכוש קיט של עוד 2x2gb ואז הזכרון יעבוד ב dual/quad channel או שאין את הדברים האלה יותר ואני יכול לקנות זכרון 1 של 4gb?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחיר של ה E6300 850 ש"ח זה מחיר טוב או שיש בפחות? יש חנויות זולות יותר שלא מופיעות בזאפ? וקניתי זיכרון של קינגסטון במחיר מאוד טוב רק שהוא CL5 זה גרוע?? ומי היצרן האמיתי של הציפים שלהם?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי עדיף ביניהם מבחינת עלןת תועלת למשחקים ואוברקלוק?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או שאין כול כך הבדל משמעותי לפחות בביצועים בינו לבין ה 2400 + .....!??!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי P3 930 עם 2X 128 SDRAM נראה לי 100MH.. יש אפשרות פשוט להחליף אותם בזכרונות DDR חדשים? אולי לערבב ולהוסיף על הקיימים DDR? הודעה ראשונה! איזה כיף לי... עלו והצליחו..!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקרר את המחשב יותר טוב. הוא קצת ישן - לוח אם gigabyte p55m-ud2 מעבד Intel i7 860 2.8Ghz אני מניח שאי אפשר להתקין את הקירורים הכי חדשים? מה אני צריך לבדוק כדי לדעת אם אפשר להתקין או לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייי. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בעקרון השימוש של המחשב בעקר לאחסון תמונות אבל אני משחק בו 2 משחקיי רשת והם DOTA 2 ו CS:GO שני המשחקים לא כלכך רציניים אבל עדיין בזמן האחרון המחשב שאיתי מעל 5 שנים מתחיל להראות סימני זקנה. בכל מקרה צירפתי תמונה של המפרט והייתי שמח לדעת מה הייתם משפרים קודם, בעקרון מה שהומלץ לי זה SSD אם יש מישהו שיודע להגיד לי שזה יתאים ללוח אם והאם באמת כדאי לקנות דווקא SSD אני אשמח. תמונה של המפרט שלי מצורפת
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-