עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמתי לב שבאט'לונים למינהם הL2 עובדים על 128ביט ובמעבדי פנטיום 4 וCORE2 על 256ביט ופנטים 4 אני מדבר על נרט'ווד והלאה לגבי ישנים יותר אני לא יודע מה הולך.. אז השאלה שלי היא כזאת... מה זה משנה הביטים האלה??? ואם יש לאינטל ייתרון בביטים אז למה הם דוחפים כ"כ הרבה L2???? מה הארכיטקטורה של AMD כזאת מעולה שהם לא צריכים כ"כ הרבה L2 כמו הנטברסט והקור 1 ו-2?? תודה מראש. pedator_008

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  2. Started by NetSpider,

האם יש חשיבות על איזה סלוט לשים את הכרטיס מסך ? שמתי את הכרטיס על הסלוט הראשון המחשב לא עלה , רק אם אני שם אותו בשני הוא עובד ... ועוד שאלה , האם יש צורך בחיבור הספק לחיבורי הלוח של ה 5V/12 (HDD-type) וה FDD-type ... ?

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  3. הלוח החדש מבית DFI אשר מבוסס על הצ'יפסט המדובר RD600 הגיע לאחד המשתמשים מXS, כרגע הוא צירף בעיקר תמונות ומידע טכני על הלוח. הינה פרטים על הלוח מהאתר של DFI: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PAGE_TYPE=US&PRODUCT_ID=5155&SITE=US והינה תמונה מהביוס + פירוט: כמו שאתם רואים הלוח מאפשר שינוי מתחים נרחב להרבה רכיבים (אם כי עדיין לא ידוע מה טווח המתח לDDR2). ועכשיו, הינה לכם מבחר בוקים של הלוח: באתר הבא תוכלו גם לראות את LAN PARTY 680I http://www.thetechrepository.com/showpost.php?p=136&postcount=4 http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=29&threadid=1971495&enterthread=y מקור בXS: http://www.xtremesyst…

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by zoman,

שמתי לב בפעם הראשונה כי ללוח הזה יש שני סלוטים של כפול 16 האם ניתן לעשות מערך של SLI?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eladbu,

אני צריך הסבר לגבי 2 דברים 1 מה זה psb parking בתוכנת הביוס והאם היא אמורה להיות enabale או dis 2 מה זה latency time clock ומה אמורה להיות הספרה שם כרגע 32 בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by סעדה,

2133mhz cl15 עדיף על 2400mhz cl16?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  7. Started by nadav_83,

אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב. הבנתי שעדיף להוסיף זיכרון מאותו יצרן ומאותה מהירות. הזיכרון שקיים ברשותי הוא: A-DATA 2GB 800Mhz DDR2 רק לא הבנתי מה אומר הפרמטר של latency. אני יודע שזה רשום בנעוץ אבל לא ממש ברור לי מה ההבדל נניח בין 5-5-5-12 ל 5-5-5-18? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. אנו רק 4 חודשים (לערך) מאז השקת ריזן במרץ האחרון, וזו כבר איטרציה שלישית במספר של שיפורי ביצועים המתקבלים כתוצאה מעדכוני Bios ועדכוני קוד תוכנה בכותרים השונים. תהליך המעיד כי הפלטפורמה והארכיטקטורה החדשה הזו, טרם מיצתה את מלוא הפוטנציאל שלה. זהו תהליך יפה ומרשים לעקוב אחריו מן הצד כפי שאנו עושים (אלו שטרם רכשו מחשב חדש), ולראות אחוזים רבים של שיפור המתקבלים מכל אפטמוז ואפטמוז עוקב אחריו. הפעם מדובר על גרסת מיקרו קוד 1.0.0.6 לביוס של לוחות האם, אשר הופץ ליצרניות הלוחות בימים אלו ומוטמע במוצר להורדה. **זוהי הבטחה מצד AMD שסופר לנו עליה לפני כחודש, והובאה לפני החברים בשרשור אחר (מי שזוכר). נשים לב מטה ל- 3 דוגמאות מייצג…

9. Started by ofcourse,

אני מנסה להבין מאתר היצרן מה ההבדלים בין שני הלוחות הללו ואני לא מצליח. אולי תעזרו לי LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro לבין Leadtek NFORCE2 WinFast K7NCR18G-Pro

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by jackass,

אני יודע שהנושא נחרש עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אני רוצה לקנות לוח NFORCE 2 בהתחלה חשבתי על ה EPOX אבל ראיתי שיש איתו מלא בעיות אח"כ על ה ASUS אבל אני לא צריך את כל הפיצ'רים של הדלוקס והוא יקר מדי... שלא נדבר על ה CHAINATEC... (את האסוס לא דלוקס לא מוכרים בחנות שאני קונה) נשארתי עם הלידטק במחיר סביר (כמו של האפוקס) אז רציתי לדעת אם ידועות בעיות עליו כמו על האפוקס ואם כדאי בכלל. תודה ???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. האים למישהוא בפורום יש את הלוח:LEADTEK NFORCE 2 PRO ישנה שמועה כי אן מקום בלוח הזה להתקין גוף קרור נורמלי בעל מידות סבירות (אלה רק גוף קרור קטן מהממוצע) בגלל שישנם קבלים ורכיבים הקרובים יותר מידי למעבד ואפילו התקנת גוף קרור כמו וולקנו 6 שלא לדבר על וולקנו 7+ אינה אפשרית כי בגלל הצפיפות יש ממש מגע פיזי של גוף הקרור בקבלים והחלקים שעל הלוח. אשמש לקבל אינפורמציה בדוקה מבעל לוח שכזה ולא להיות מוזן משמועות של בעלי אינטרסים. MILKI

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by OR007,

כיוון שהם עולים אותו דבר רציתי לדעת אילו מהם יותר משתלם ? אני יודע שלג'יגה בייט יש המון פיצ'רים אבל מה לגבי הלידטק ? חוץ מזה רציתי לשאול מה ההבדל בין גרסאת ה-GA 7VAXP לבין ה GA 7VAXP ULTRA שמצדיק את ה-200 ש"ח הפרש ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yonni,

איך זה שלוח אם כזה עם כל האפשרויות שיש+ FIREWIRE + GF 4 CARD, עולה כ"כ מעט - 850 ש"ח.... יש לו כל מה שיש ללוחות באותו מחיר אבל גם כרטיס GF שלבד עולה 350 -400 ש"ח. מישהו יכול לתת עליו חוות דעת?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by danatg,

היכן ניתן למצוא SPECS של לוח האם המדובר? רוצה לדעת אם הוא תומך בINTEL TURBO BOOST תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by arik100,

אהלן המאוורר של הלפטופ שלי עושה בעיות מישהו יודע איפה אפשר לקנות מאוורר לדגם זה? תודה lenovo yoga 500 15ibd

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  17. Started by silverrfox,

הייתי רוצה לדעת לאיזה סטוק יש תמעבדים הכי טובים לגיימיניג היום בשוק? והאם זה נכון שבקרוב אינטל תפסיק לייצר מעבדים לסטוק 1155 או שהאם אינטל תמשיך לייצר מעבדים חדשים עבורו? אני כרגע אם מעבד lvy bridge QuatCore Intel Core i5-3570K 3.40GHz הייתי רוצה לדעת לכמה זמן הוא עוד יספיק לי והאם הכרטיסי מסך החדשים כיום או בעתיד הקרוב לא יוכלו לעשות לי איתו צוואר בקבוק? ומה ההבדלים בין הסדרות מעבדים של sandy bridge - lvy bridge - haswell האם בעתיד אינטל תייצר מעבדי haswell לסטוק 1155 גם? בדקתי בTMS תמעבדים הכי חזקים שיש להם להציע לכול סטוק Intel Core i7 4960X 3.6Ghz BOX LGA2011 ₪5256 Intel Quad-Core i7 3770K 3.5Ghz HyperThreading 8MB Tray LGA1155 ₪1538 Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם המארזים של היום מתאימים לנהלם עם תושבת LGA1366 שאמור לצאת בקרוב. או שהמבנה שלהם שונה וצריך מארז ויהיו מארזים מתאימים? תודה רבה מראש לכולם!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by HingedEmu2,

הורדתי realtemp כדי לבדוק אם התוכנה שאני משתמש בה בד"כ אמינה (צד ימין), ופתאום שמתי לב שהload שלי ממש גבוה. Uploaded with ImageShack.us זה נורמלי? הרצתי אנטי ווירוס לא מצא כלום, לנסות גם malware? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  20. מציאה או לא מציאה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=1454 זה אפילו בא עם קירור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לחברת 3com נגמרו אספקת הצ'יפים של ה 10/100 לחברת ABIT. אז כל מי שקנה בזמן האחרון לוח של ABIT עם 10/100 או מתכוון לקנות עכשיו כזה לוח יקבל כנראה GIGABIT LAN!!! 8) רק עכשיו גיליתי את זה כי באמת לא הבנתי למה זה רשם לי gigabit כשהתקנתי את הדריוור ;D ;D ;D :funn: :coolman: יצא שקיבלתי גם את הקירור לצ'יפסט החדש (הכחול) וגם GIGABIT LAN, כנראה שקניתי אותו בדיוק בזמן הנכון

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by B.D.B,

[ltr]recently I bought 1Gb of BH-5 in 2 sticks of 512mb each. now for some reason, they just doesn't want to run even close to stock (stock is 433 2.5-4-4-7 2.8v) on my NF7-S. right now I'm running them at DDR 333Mhz 2-3-3-10 at 3.3v and it's not even barely stable. FYI I'm running a marlin D25 bios, which helped a bit but still not even close to stock. I guess it's just a compatibility issue with the NF7 (those are the new BH-5 from 2005). anyways the store is willing to replace them with something else and I don't know what to take. so what I'm looking for is a 1Gb OC memory (512x2) for 1400 nis ,1500 max. can't be BH-5 cause it doesn't work. tnx in advance.[/ltr]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by FlashBang,

hi,I am looking for a good mobo for socket 478 (for a northwood core),that will support DDR 400,have good oc abilitys,support of ATA 133,and AGP the budget is up to 450 NIS.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by LRa,

What's important is : dual lan, easy oc, bios update without floppy, 4usb onboard(without additional cables) and a price aournd 500nis. What's not : SATA. Thanks

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Laure.,

Hi, I'm looking for a basic MB for the intel dual core E8300. I'm looking for something as cheap as possible (but from a decent company), and I don't need an on-board graphic card. How is the Gigabyte P31-S3G? or maybe the Asus P5KPL-CM? Seriously guys, only cheap suggestions, nothing more than 450 NIS Thanks, and sorry about the english P.S. I don't intend to do any OC, CF or whatever

• 3 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.