עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by aloneg,

למה CPU-Z מראה לי מהירות זיכרון של 166MHZ למרות שעל הזיכרון עצמו רשום 333MHZ PC2700??? האם יש דרך לשנות זאת ל333MHZ???

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. תראו כולם אני מחפש מעבד ולוח אם טוב שהולכים להיות במחשב משחקים עכשיו תראו עד עכשיו חיכתי למעבדים החדשים של amd שיצאו אבל אני לא רואה אותם למכירה בשום חנות בארץ יענו זיגזג וכמה חניות בשכונה , אז השאלה שלי לחכות עד שהם יצאו ולקנות אותם? שזה יעלה טונה כסף בטח או שלקנות עכשיו פרוטסט אינטל 3.2 עם לוח אם של אביט ic7 ? תראו אני לא יכול לחכות הרבה זמן בגלל שיש לי פה ראדון 9800 פרו שמחכה לו בקופסא ואני לא רוצה שעד אז הוא יהפוף למה שהפך הגיפה 2 שלי , עוד משהו אני רוצה שהמערכת תהיה חזקה לעתיד שלא תתישן ולא תעלה שום משחק אחרי 3 שנים יענו שתחיה איזה 5-7 שנים ככה וגם איזה לוח אם כדאי ic7-g ic7 ic7 max מה כדאי לי יש בינהם הבדל גדול במחיר??????????????

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום, לאור העובדה שההורים שלי עומדים לקנות מחשב חדש החלטנו שהמחשב החדש יעבור אלי והם יקבלו את המחשב הישן שלי לאור העובדה כי התקציב מוגבל לאזור ה 2300-2500 ש"ח רציתי לברר מספר דברים 1. אני חשבתי על מעבד E4400 ,האם זו בחירה טובה ? לפי מה שקראתי זו בחירה תקציבית די טובה מה המעבד המקביל של AMD שמספק ביצועים ברמה שלו ? 2. זכרונות, בחנות שבה הורי רוצים לקנות (רק עליהם הם סומכים), אני יכול לקנות או 1 GB של זכרונות במהירות 800 של AENON או 1 GB של זכרונות במהירות 667 של קינגסטון/TRANSCEND מה מבין האופציות עדיפה ? 3.לוחות אם, הלוח אם שמוצע שם כברירת מחדל הוא INTEL NEWBERRY LAKE D945GCNL לפי מה שראיתי הלוח אם הזה פחות טוב ממה שיש אצלי כרגע - INTEL 946GZIS האם זה נכון ? לכן אני ח…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=608109

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אני חושב שזה ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם - כפול ליבה , תמיכה ב 64 ביט) יש לו ביצועים מעולים , מיחר זול מאד יחיסת לכפולי הליבה האחרים ( 1629בלוגיק ) ויכול לעשות OC בקלות ל 3.2 MHZ עם קירור אוויר לפי ביקורות באנטרנט . חוץ מזה נראה לי שבעתיד יהיו יותר יישומים שמייסמים בצורה טובה יותר את היתרון שבכפולי הליבות, כך שזה מעבד עם אורך חיים בביקורת הזאת למשל http://www.driverheaven.net/reviews/dualcoreintel/sandra.htm הוא עוקף את ה ATHLON 64 3800 וגם את FX 57, ובשאר הבנצ'ים ההפרש הוא ממש קטן לפעמים לטובת 3800 ולפעמים לטובת ה PENTIUM D 820 ( להזכירכם ה 3800 עולה הרבה היותר ממנו, על FX57 בכלל אין מה לדבר מבחינת מחיר) הערות : 1. אז מה אם אין לו EIST , משום מה זה לא מפריע לי.... עדיין…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. GA-7VRXP או EP-8K5A2 מה שחשוב לי בעיקר זה ששניהם יתמכו במעבדים של AMD עם באס 333 וכל שאר הפיטשרים שיש בשניהם... ודרך אגב לכרטיס קול של אפוקס יש איזה שהם חיבורים דיגיטליים ואם כן איזה?? ??? זה גם חשוב לי

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yoavyoavyoav,

היי , יש לי כיום 2 סטיקים של זיכרון DDR400 512MB ג'נרי ב Dual Channel , ויש לי עוד אחד של 512 שמצאתי בארון חח השאלה שלי היא אם כדאי לי להוסיף אותו , או שאולי עדיף שלא כי זה יוריד לי את ה Dual Channel ... תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 913 צפיות
  8. טוב אז ככה, אבא שלי חוזר עוד שבוע מארה"ב.... ובנתיים הוא שלח כמה הפתעות עם דוד שלי. אחת מההפתעות היא זכרונות למחשב... לאחר התייעצות פה באתר החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 ל2 של ה512 שכבר יש לי. הזכרונות שיש לי היינם DDR2-PC6400 800MHZ, אלה שהיו לי במחשב היינם GEIL ואלה שהתקנתי עכשיו הינם KINGSTON... עכשיו נכנסתי לCPU-Z ואני לא בדיוק מבין מה שרשום שם אם מישהו יסביר לי אני מאוד יודה לו... במיוחד מזה FREQUENCY... ממה שהצלחתי להבין פחות או יותר זה רק שהזמונים הם 5-5-5-15.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shimon16,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך בAGP intel dual core ddr2 האם יש כזה דבר? אם כן, תתנו לי לינק בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shashax,

Intel-775 P4 3.0Ghz 800Mhz Fsb 1Mb Chache -מעבד Intel Glen Rid with lan 10/100 DDR 400 -לוח אם ברוב המפרטים פה נמנעים בכלל מלהזכיר את אינטל- למה? איך אלה לעומת דגמים של AMD? (פשוט קיבלתי העצת מחיר שהכל טוב בה- חוץ מזה ולא הייתי בטוח אם זה בסדר) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. כרטיס מסך - ?N6600GT 256MB, DVI, PCI-E מעבד - Intel Pentium D 920 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box לוח אם - ?P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, SATA2? זיכרון - ?2GB Kingston? מה אתם אומרים ? הייתם משנים משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני בהתקנה של מחשב חדש הלוח DFI INFINITY מעבד AMD 64 3200+ 939. הבעיה: הבסיס של הגוף קירור לא מכסה איזה 2-3 מ"מ בצד המעבד... ניסינו ב-2 הכיוונים ויש את אותו המרווח... האם זה קריטי? או שככה זה אמור להיות? בתודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by GMTK,

שלום לכולם אני חייב תעזרה שלכם. המוכר של המחשב היתקשר אליי ואומר לי עם אתה רוצה יש את זה באותו כסף z68 pro 3 gen והלוח שאני הזמנתי זה Fatal1ty P67 Professional את מה כדאי לקחת? הZ68 גם של אשרוק ואני לא יודע עם של fatal1ty הוא אמר לי ככה בטלפון שומע תרוצה לחכות עוד יומים או שאני יביא לך דגם יותר חדש באותו כסף ואני צריך להיתקשר להחזיר לו תשובה היום עם אני רוצה אותו מחר. זה המפרט.: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Holography,

http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Danny_Malis,

מישהו יכול להביא לי קישור לחנות ברשת שמספקת חומרה גם לארץ ? תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by AlexBe,

*מתלבט בין שני המעבדים , יש לי אופציה לקחת אותם במתנה כאילו אם היו נותנים לכם אופציה לבחור בין שניהם את מי הייתם לוקחים במתנה ? אם רשום עבור עבור מעבד 13900 , Performance Core Base Frequency 2.0GHz לעומת 3.4GHz ב 13700k, יש בזה חיסרון ואם כן מה הוא ? שורה תחתונה יותר חשוב לי מהירות כללית של שימוש במחשב שארגיש יותר סנפיות וזרירות בפתיחת תוכנות גלישה משחקים בעיקר ועוד. במילים אחרות חוץ מ oc יש איזשהו יתרון או היגיון ב לקחת אותו על פני ה 13900( שבעצם מאפשר לי לקחת לוח אם זול יותרb760 וקירור זול יותר בגלל tdp 219 לעומת 253 מבלי לאבד ביצועים ככה חושב) ואני רואה שה Performance Core Turbo Frequency עבור 13900 זה 5.6 לעומת 5.2 ב 13700k אז ההנחה …

17. Started by shay33,

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ??? :s05: ??? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה עדיף D סלרון 2.6-2.8GHZ או P4 2.4GHZ ? לעריכת וידאו\עבודה עם פוטושופ פלאש\תוכנות 3D (פשוטות יחסית). לא למשחקים. ההפרש במחיר גדול מאוד, האם זה שווה את זה? או שP4 טוב רק למשחקים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לדעת איזה מעבד יעבוד יותר טוב עם משחקים חזקים... Q6600 או E6850\E6750\E6600??? תודה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by djdodo,

שלום לכולם אני בזמן האחרון חושב לקנות מחשב חדש ובגלל התקציב המוגבל אני חשבתי ללכת לכיוון לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הבעיה שאני לא מבין כלום בנושא הזה ורציתי לדעת איך הביצועים של כרטיסי המסך האלו לעומת הכרטיסים הרגילים? איזה לוחות אם יש עם כרטיסים טובים? (אני לא כל כך משחק במשחקים אבל אם מדי פעם אני ארצה לשחק במשחק האם זה יהיה סביר מבחינת ביצועים?) כמו כן קראתי שבקרוב אמור לצאת ל INTEL שבבי G35 עם כרטיס מסך מובנה של GMA X3500 האם היציאה של השבב קרובה? והאם הביצועים של הכרטיס מסך יהיו טובים יותרמאלו שקיימים היום? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by igor5,

רציתי לדעת מה ההבדל בין AMD וINTEL ? מבחינת ביצועים מי יותר טוב? ומה אתם מעדיפים ולמה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, קודם כל - אם יש טעות בפורום נא להעביר, לא ידעתי כ"כ היכן ניתן לשים את השאלה. תודה. ולעניינינו - יש לי ולחבר ויכוח - במצב Hibernate (שהבנתי ששונה ב-XP ובויסטה - אשמח גם להסברים), האם יש צריכת חשמל כלשהי? ניסיתי לחפש מידע בנושא, לא כ"כ מצאתי תשובה החלטית, יש כאלו שטוענים שהזיכרון נשמר על הHD והמחשב מכבה את עצמו באופן מוחלט, דעה אחרת אומרת שיש צריכת חשמל כזו או אחרת ושרק החלקים העיקריים והזללניים מתכבים - מסך, HD, מעבד ואילו יש צריכת חשמל כזו או אחרת. ויש כאלו שטוענים שגם במצב מכובה (כיבוי מלא) יש צריכת חשמל של כ-2.3W לערך של המעבד, וזו נפסקת רק אם מנתקים את הספק מהחשמל. אם כן - מהי בעצם צריכת החשמל של מחשב (אילו חלקים בעיקר, מהי הצריכה פחות או יותר) במצב Hiberna…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by integral,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98919

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by iveco,

יש לי כמה מעבדים ישנים שרציתי לעשות מהם מחשב לאינטרנט , שמיעה מוזיקה יוטיוב וצפיה בשידורים TV אונליין לא מעבר הבעיה שאני רואה למשל ערוץ 2 שידור חי המעבד על 80 - 100 אחוז מאמץ כולה שידור אינטרנט לא משחק ולא משהו שאמור להיות כבד ... אני נכנס ל YOUTUBE המעבד על 80- 100 אחוז למה זה כל כך מתאמץ ? עכשיו לקחתי כמה מעבדים P4 3GHZ HT , PD , AMD Athlon X2 ושמתי לב שיש להם טכנלוגיה SSE1-2-3 ולמעבד החדש שלי יש גם SSE1-2-3-4 יכול להיות שזאת הסיבה שהמעבד כל כך מתאמץ שחסר לו SSE4 ? קידוד ? יש לי כמה מחשבים ישנים כאלה מבאס אותי לזרוק אותם ..

25. Started by benyben,

שלום. מבלי להתחשב בכל הנתונים האחרים (כי אני מבין שמדובר ב Socket אחר, ולכן בלוח אם אחר), מי מבין שני המעבדים הללו טוב יותר (חזק יותר, מהיר יותר, מתאים יותר למשחקים). תודה רבה (וסליחה על השאלה הקצת-מפגרת)

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.