מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! כרגע ברשותי PHENOM II 955 ולוח GIGABYTE GA-790XT-usb3 יש לי אפשרות לקנות i7 2600K ולוח MSI P67-GD53 ביד שנייה בכ1200-1300 ש"ח. השאלה - האם השידרוג יהיה שוה את זה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי במשחקים? המעבד כנראה יקבל OC לכיוון ה4.5-5GHZ
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשידרוג של מעבד, לוח וזכרונות. מעבד אני די נעול על I5 3570K וזכרונות 4GBX2 1866 מעוניין בOC , מעדיף יותר של גיגבייט אבל לא חייב. תודה!
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתחיל להבחין שהמחשב שלי עובד מעט לאט יותר , כל פעם שבדקתי הCPU נמצא על אחוזים נמוכים של שימוש אבל לעומת זאת הזיכרון שלי נמצא על אזור ה90 אחוז. לכן חשבתי להוסיף עוד 4GB זיכרון במטרה לעכל על עבודתו. איזה זיכרון כדאי לי להוסיף למחשב? הזיכרון הקיים שיש לי מופיע בחתימה (OCZ 1066HZ 4GB).. יהיה כי יעיל להוסיף זיכרון עם אותה מהירות לפי הידע שלי , אבל איזה זיכרון נחשב אמין ויעיל יותר? אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אז הלוח אם של אשתי מת (קבל נפוח) ויש צורך להחליף אותו. להחליף שילוש לא בא בחשבון כי המחשב לא מספיק בשימוש כדי להצדיק הוצאה כזו, אז אני מחפש לוח אם באיזור ה300-350 שקל שיהווה מחליף. הדרישות: תאימות למעבד AMD 6000+ AM2 תאימות לDDR2 אפשרות לשילוב כרטיס מסך מודרני (שיקנה בהמשך) אפשר למצוא משהו שיעמוד בדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מרגיש שאני יפיק תועלת מהוספת זיכרון, בעיקר לעריכת וידיאו ומולטיטסקינג, ובאופן כללי האיטיות (הלא קריטית) של המחשב. יש לי שני סטיקים של 1x2GB DDR3 1333Mhz אני רוצה לקנות עוד אחד, הבעיה שקראתי שבמשחקים אני דווקא עלול לאבד ביצועים משום שכרגע זה עובד על דואל צ'אנל ואם יהיה לי 3 סטיקים זה לא יעבוד על הטכנולוגיה הזאת. או משהו כזה. מאחר ו 4 gb מספיק לכל משחק היום אני בעצם פוגע בשימוש העיקרי שלי במחשב עם ה"שדרוג" הזה. אני לא בטוח במה שאני כותב , אשמח להבהרות מלומדות בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם לוח אם גמור ומעבד תקין מסוג t4400 dual core. חבר הציע לי לוח אם שיש לו שמתאים לשלי ומגיע עם מעבד t8100. הוא אומר שהמעבד שלו טוב יותר למרות שמחיפושים ברשת ראיתי שדווקא שלי חדש וחזק יותר למרות שלפי השם זה לא הגיוני. האם שווה לשדרג או שבעצם לא מדובר בשדרוג?
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
רוצה להוסיף זיכרון ל 2 מחשבים קיימים: 1. מחשב עריכת וידאו, לוח ASUS P6X58 DELUX - כרגע יש לו סט של G.SKILL 3X2GB DDR3-1600 8-8-8-24 , כלומר 6 גיגה, בטריפל צאנל. (WIN7 PRO) 2. מחשב חלש יותר,משמש לאינטרנט לריבוי משימות, לוח ASUS P5B DELUX - כרגע יש לו Kingston DDR2- 667 2X1GB כלומר 2 גיגה, בדואל (WIN XP) למחשב2 - הבנתי ש XP לא יזהה יותר מ 3-3.5 , אז להוסיף סטיק אחד של 1GB, או עדיף סטיק אחד של 2GB? (או 2 של 1 גיגה) המחירים של ה 667 דומים ל 800, אז עדיף- http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=4141 http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=5732 למחשב1 - -משנה אם אני מוסיף 2 סטיקים או עדיף להוסיף עוד 3? (בלוח יש 6 מקומות, 3 תפוסים בטריפל) -קנייה מ KSP- מה עדיף: http://ksp.co.il/?…
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש לוח אינטל עבור מעבד i5-3550. הדרישות הן תמיכה בזיכרונות ב-1600mhz, תמיכה ב-SATA 3 ועדיפות ל-USB 3. אין צורך בכ. מסך מובנה (יצורף לו GTX660TI). לא יבוצע OC והמחשב ישמש בעיקר לגיימינג. רצוי שהתקציב יעמוד על כ-500 ש"ח פלוס מינוס. מקווה שזה ריאלי. אפשר גם המלצות ללוחות אחרים שעומדים בדרישות אבל עדיפות ראשונה לאינטל, כי ייתכן ואוכל להשיג הנחה עבורו. חשבתי על הלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121601
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ואני רוצה מעבד I7 יש מלא סוגים ואני לא יודע איזה לבחור התקציב למעבד עד 1700 ש"ח (רק המעבד) ופחות אני צריך את המעבד למשחקים כבדים כמו call of duty battlefiled כל המשחקים הכבדים שיש פוטושופ , תוכנות בכללי ושהמחשב ירוץ מהר בלוח אם אני צריך כרטיס רשת תקן N , כרטיס קול, וכמה שיותר יציאות USB3 תקציב אלף ומשהו אבל לא אלפיים וכמובן תואם למעבד. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים ה Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8M3.5 GhzBox וה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX לא הבנתי מה זה שמונה ליבות של המעבד של AMD מה יש בו שמונה ליבות?! אם אתם ממליצים על מעבד אחר במחיר של בערך 1700 ופחות אז בבקשה תגידו תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם הכי טוב שאתם יכולים להביא לי עם כרטיס רשת מובנה תקן N למעבד הזה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רבותי חברי הפורום, חיפשתי קצת המלצות ולא ממש מצאתי (בעיקר תלונות של אנשים על מאוורר X וכד'), אז אני אבקש את עזרתכם: מחשב אישי של משפחה, לא גיימרים ואפילו לא קרוב לזה. מעבד Q8300 לוח פשוט (אני אבדוק את הדגם אם יש צורך ) של אסוס החדר בו המחשב נמצא מתחמם קצת בקיץ (ללא מיזוג) אבל משתדלים לא להפעיל את המחשב יותר מדי בחום גם ככה איזה מאוורר מומלץ? ראיתי את ה Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 שנראה לי סביר אבל הייתי שמח לשמוע המלצות. בתודה מראש, דניאל
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
כאשר אומרים על מוצר שהוא נחות טכנולוגית ממוצר אחר, מתכוונים שהמוצר האחר יכול לעשות דברים שהמוצר הנחות לא יכול לבצע. נכון לעכשיו, כאשר מדובר במעבדים, לאף חברה אין מוצר בעל עליונות טכנולוגית שמסוגל לבצע דברים שהאחר לא מסוגל. כל מה שמסוגל מעבד אינטל לעשות מסוגלים מעבדי AMD וגם ההיפך. יש כמה מהירים יותר ויש כמה מהירים פחות, הכל תלוי בעומס העבודה ובסוג מבחן הביצועים. מעבדי הדגל של אינטל מהירים יותר מאלה של AMD אבל טכנולוגית כולם יכולים לעשות אותו דבר. זאת לא נחיתות טכנולוגית. לא כך הדבר כאשר מדובר בליבות הגרפיות המובנות. כאן יש עליונות טכנולוגית לAMD שמאפשרת למערכות מתוצרתה לעשות דברים שמערכות אינטליות לא יכולות לעשות עצמאית (משחקים ב-DX11 למשל). אפשר לומר שמערכות עם גרפיקה מו…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה מעבד חדש מתנה Intel Core i7 3770 3.4Ghz !! ואני מעוניין לרכוש לוח חדש עבורו רוב שימושיי במחשב הם עבור high-end גיימינג אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח ברכישת הלוח אשמח לקבל הצעות ותגובות מקצועיות ! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2G זכרון, HMT112U6TFR8C-H9 (ראו תמונה מ-CPUZ) אני רוצה לשדרג אותו ל-4G, במינימום מחיר. מה אתם ממליצים? מישהו מכיר חנות בהרצליה פיתוח?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה בבחירת לוח אם למעבד 3550 ללא OC. חיפשתי כל מיני לוחות ובחרתי את הלוח הזה של ג'יגהבייט: Gigabyte GA-Z77X-D3H Socket 1155 Z77 CHIPSET הלוח הנ"ל עולה באיזור ה-800 ש"ח. יקר יחסית. העניין הוא שאני לא בטוח שהלוח הזה מיועד למשתמשים כמוני שלא מתכוונים לעשות OC או מערכי כרטיסים וכדו'. המפרט שלי הולך להיראות בערך כך: Intel Ivy Bridge Core i5 3550 G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz NT Dual Channel CL9-9-9-24 Club3D nVIDIA GeForce GTX 260 (216 Processor Cores) 896MB DDR3 PCIe Crucial SSD M4 Sata3 120GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm - שני כוננים כאלו LG GH24 GH24NS90 SATA x24 Scythe Mugen 3 Rev B SCMG3100 SeaSonic S12II B…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
נמצא בעבודה שרת זרוק בפינה, פתחתי אותו והוצאתי משם את המאוררים את המעבד ואת הזכרונות. ארבעה זכרונות Hynix 1GB 2RX8 PC2-5300F http://www.jecom.com/img/hyn1gb.jpg עד כמה שהבנתי מהרשת זה זכרונות DDR 2 אבל משום מה הם לא נכנסים לי לסלוטים בלוח EVGA 780I
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתלבט בסוגיית בניית מערכת לעיבוד גראפי "קל" - בעיקר המרת קבצי RAW ב-Batch - התוכנות שאני משתמש בהן הן Nikon Capture NX2 ו-DXO Optics, תוכנות ש-"לוקחות" הרבה משאבי מעבד ויודעות להשתמש בריבוי ליבות, בעתיד, אולי אשתמש גם ב-Photoshop Elements. כנראה שהמחשב ישמש גם לצורך ווירטואליזציה לתרגול סביבות שרתים - עדיין לא בטוח אם אשתמש ב-VmWare או בתשתית אחרת. הדילמה היא בבחירת המעבד עליו תתבסס המערכת - בהנחה שאני מוותר על כרטיס גראפי נפרד ומסתפק במעבד הגראפי המובנה במעבד, מה עדיף, מבחינת תמורה לכסף - מעבד Intel Ivy Bridge (מבחינת תקציב, כנראה ממשפחת i5) או APU של AMD (כנראה ממשפחת A8) - ברגע שאחליט באיזו מערכת לבחור, יהיו כמובן דילמות נוספות בבחירת צ'יפסט ולוח אם, …
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
עריכה למדתי לבד איך הם עובדים תודה בכל מיקרה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח GIGABYTE P35-DS3L יש לי בביוס אפשרות HPET Mode קודם כל מה זה HPET?? ואיזה מוד עדיף32ביט או 64ביט? עכשיו המחשב עובד על 32 שניסיתי לשנות ל64 כל פעם שנכנסתי לסטים הוא הפסיק לפעול למה זה קרה? האם שאני משנה את זה צריך לפרמט את המחשב או רק להתקין שוב תסטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום כולם. יש לי שאלה לגבי סוגי לוחות האם. בשמות שלהם כתוב נגיד 75M ויש את ה 75 הרגיל. אני יודע שM אומר שהוא קטן יותר (מיני). למה מייצרים גם דגם גדול וגם קטן ומהו השוני ביניהם ברמת התפעול ומה היתרונות של לוח קטן לעומת גדול מאותו הדגם? ויש סיומות שונות כמו DS3V לעומת DS3H. מה ההבדל ביניהם? תוכלו להביא לי את הסיומות השונות, ומה כל אחד מהם אומר. ומהם ההבדלים בין לוח עם שבב 75 ללוח עם שבבים חדשים יותר כמו 77 או ישנים כמו 65,45,35 וכו'. עוד מידע שיעשיר את הידע שלי בנוגע ללוחות אם יתקבל בברכה. בתודה ירדן.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה של תוכנות בעיקר אדובי פוטושופ אילוסטרייטור פרימייר ואינדזיין אני צריך שהוא יוכל להריץ לי אותם ברמה דיי מקצועית עכשיו יש לי לוח אם הרוס (בגלל זה אני מחליף) gigabyte p35s3g מעבד intel e6750 (תקין) ספק כוח - צג אליטה 500w כרטיס מסך - 8500 geforce gt יש מצב שהוא פוגע לי ביכולות העריכה והעיבוד של המחשב? לא עבד לי כל כך טוב ברמות הכבדוד של פוטושופ ופרמייר התייעצתי קצת וחשבתי להחליף כבר את כל המערכת כמעט שזה כולל לוח אם מעבד זכרונות וספק כוח מה שהציעו לי מעבד - i5 3450 לוח אם - p67 ad3b3 זכורונות - 8 gb אתם חושבים שיש לי צורך במפרט הזה או כדאי לי לקחת משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את המחשב הסלוני שלי. המחשב משמש להקרנת סרטים ולמשחקים כגון pro evolution, fifa. לפני שאני מגדיר תקציב לשדרוג, רציתי לשאול האם יש היום לוחות אם שכרטיס המסך המובנה שבהם יספיק כדי להריץ את המשחקים הנ"ל (ואת המחליפים שלהם שיצאו בקרוב), או שעליי עדיין להסתמך על כרטיס מסך נפרד. במידה וניתן להסתפק בכרטיס המשולב, אשמח לשמוע המלצות על דגמים כאלו של לוחות (גם לאינטל וגם ל-AMD). *כרגע משחק ב 720*1280, אך בעתיד הקרוב ייתכן וזה יעלה גם ל 1920*1080
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מאיפה אפשר להוריד ביוס UEFI לדגם הנ"ל, ראיתי ביוסים לדגמי Z68 אחרים רק שלדגם הספציפי הזה אין???
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-