עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by toniviner,

what is dual ddr and what is it good for? what is better: 1) one stick of 256MB 2) tow sticks of 128MB

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אוקיי למי שיש משפחה בארה"ב,חברים שחוזרים מטיול בארה"ב או כל אחד שאתם מכירים, מומלץ לבקש שיעשו טובה וירכשו לכם את הKIT הנ"ל. אחלה מחיר :o אני למרות שאני לא צריך כלכך עוד 2 ג'יגה (יש לי כבר שניים שהבאתי באוגוסט) לא התאפקתי והזמנתי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145590 גם בלי ה 30$ REBATE זה עדיין משתלם (אופציית ה REBATE אפקטיבית למי שהולך לשהות בארה"ב למעלה מחודש)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם ברשותי לוח-אם מדגם: gigabyte z370m ds3h . יש לי זיכרונות של: Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2400Mhz CL17 2X8 האים ניתן לשלב זיכרון מדגם: Crucial 8GB DDR4-2400 UDIMM CT8G4DFD824A Series: Crucial Form Factor: UDIMM Total Capacity: 8GB Specs: DDR4 PC4-19200 • CL=17 • Dual Ranked • x8 based • Unbuffered • NON-ECC • DDR4-2400 • 1.2V • 1024Meg x 64 • Kit Qty: 1 Speed: 2400 MT/S DIMM Type: Unbuffered Component Configuration: x8 based

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. לפי שאני רואה שאין הפרש עצום בין DDR2 ל- DDR3 במחירים האם אפשר להתקין בלוח אם כזה זכרונות DDR3

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Itaylasman,

אהלן, אני שוקל לעבור מאינטל (P4 3.0GHZ) ל( AMD (Athlon 64 3500 אני לא מכיר את AMD בכלל וממה שלא הבנתי לגבי לוחות האם זה האם יש בעיה לעבוד עם זכרונות DDR2 667MHZ? אני חושב ללכת על ASUS : A8N-SLI Deluxe או A8N-SLI או A8N-SLI SE אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין ולהמליץ... (הדגם החדש של ASUS יקר לי מדי... לצערי) תודה

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ziv_r,

ניסיתי לקרוא קצת שירשורים בנושא ולא מצאתי תשובה לשאלותי. מה הקשר בין המעבד\לוח אם\זכרון בהקשר של מהירות? האם נכון שרצוי שלכולם יהיה אותה מהירות? האם נכון ששום מעבד לא יכול לתקשר עם הזכרון\לוח אם במהירות גבוהה יותר מ 667? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by BenSalem2,

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2165 האם הלוח אם הזה יעביר לי טוב את המפרט הבא?? GigaByte ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box 4GB MEMOREY KINGSTON והאם יש לכם לוח אם מומלץ לרכיבים שלמעלה התקציב הוא עד 400 עדיפות לגג 330 תודה רבה ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. עכשיו בנושא מעבד... רציתי לקחת בשבילו E7400, אבל לפני שאני עושה את זה - מה ההבדלים בינו לבין E5200? או יותר נכון - מה עדיף לצרכים האלו ולמה? וכמו כן - איזה לוח אם מומלץ עבור מקרה זה? (לא OC ולא כלום) הזכרונות יהיו DDRII 800Mhz, כ. מסך כנראה 8400GS. אני לא יודע איזה צ'יפסט כדאי, והאם כדאי לקנות 2 ס…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. 1. האם יבואנים יביאו את הלוחות של אסוס או גיגבייט ? 2. האם זה הלוח הכי עוצמתי של AMD GA-AX370-Gaming K7(rev.1.0) מכל יצרני הלוחות ? האם משהו מצא לוח עם סאונד טוב יותר ? http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K7-rev-10#kf 3. איזה חנויות בישראל ימכרו AMD ? או הצהירו שימכרו את המעבד החדש ? 4. האם יש יבואן ל- AMD בישראל , הרבה פרשו 5. האם זה חיבור בלוח אם הכי טוב לכונן מערכת ווינדוס 10 ? NVMe PCIe

11. שלום לכולם אחרי הרבה הרבה חיפושים אני מתייאש ופנוה אליכם בתקווה שתעזרו לי למצאו חנות שעושה משלוחים לארץ ושיש לה את הלוח הזה במלאי תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Chura,

שלום אני מעוניין להחליף זיכרון למערכת שלי,אני מאמין שמה שיש לי עכשיו הוא זוועתי לא ? אבל אני קצת מבולבל מכל הדדברים ! מה זה אומר PCXXXX ? מה ההבדלים? וCLX.X ? ראיתי בלוח יד שניה זיכרונות של GGEIL ? איך הם ? http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=4392 או כאלה חדשים ב450 כל 512.... http://www.supertalentmemory.com/pdf/240%20PIN%20512-1GB%20Unbuffered%20DDR2-667%20DIMM%2008-05.pdf חן

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by huber,

כנראה יגיע ב 2022, עם DDR5, חריץ הרחבה PCI-E5 וייצור בטכנולוגיית מזעור של 5NM:

14. Started by maXopka,

טרגדיה. אחרי שנים של שימוש אוהב של אמא היא החליטה שהיא לא צריכה אותי יותר ןלכן אני מחפש משפחה חדשה. כשהיא הלכה, היא לקחה איתה את כל יכולות הרייד של דיסקים שלי, 4 במספרם ונותרתי בלי מידע מאוד חיוני, שצברתי במשך שנים. הבעיה היא שבקר הרייד היה מובנה בתוך הצ'יפסט של הגשר הצפוני 680I SLI ולכן אני מאוד מתקשה למצוא כיום לוח בעל צי'פסט זהה ע"מ שאוכל להציל את המידע ולוח אם זהה לא ניתן להשיג כיום בשום חנות. האם יש פתרון בדמות לוח אם מודרני או פחות, עם צ'יפסט זהה או דומה, אבל עדיין יכול להפעיל את הבקר רייד על דיסקים שלי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by iPsych,

שלום לכולם, יש ברשותי הלוח שרשום בטופיק, מאחר ואני דיי חדש בכל העניין של הזכרונות, ואני דיי מתעצל להתחיל לחפש נושאים ישנים בנושא רציתי לדעת כמה פרטים על הלוח הזה- א. באיזה סוגי זכרונות הוא תומך, ובאיזה מהירויות? ב. האם ניתן פשוט לקנות סטיק זכרון אחד של 256MB DDR ולשים אותו במקום ה SD הקיים? ג.כנ"ל רק לגבי RDRAM, והאם יש חובה לקנות זוגות שלו? ד. אם אני קונה זוג RDRAM האם אני יכול לשים בזוג הסלוטים הנוסף זוג סטיקים של SDRAM? תודה מראש לכולם. :saint:

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום יש לי מחשב בין 4.5 שנים עם מעבד core 2 duo 6600 לוח הוא של אסוס שאני לא ס\זוכר את הדגם אבל הוא מקבוצת הדלוקס המחשב שלי הפסיק לעלות והוא מבקש דיסק סיסטם על ההתחלה בביוס אני רואה שהוא מזהה רק דיסק אחד מתוך 4 זה לא פעם ראשונה שהוא עושה לי בעיות עם ההארדיסקים וחלק גדול מחיבורי הsata לא מזוהים כבר הרבה זמן גם אם אני מחבר את דיסק הסיסטם לSATA שאמורה לעבוד הוא מבקש דיסק סיסטם... אני מניח שהלך לי הלוח ועכשיו אני מתלבט אם להחליף את הלוח או לקנות מחשב חדש והשאלה היא : א. איזה לוח עם איזה חיבור וצ'יפסט אני צריך בשביל מעבד כמו שלי? ב. יש עוד לוחות מהדור הזה? ג. האם שווה להשקיע במחשב חדש למרות הבעיות בצ'יפסטים החדשים שיש עכשיו או לקנות לוח אחר , לשלם על החלפה ולחכות ? תודה רב…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ohadbx2,

המפרט שלי: מעבד CORE 2 DUO E7200 לוח אם GA-G31M-S2L כרטיס מסך GTX 650 זכרון כרגע: 2 סטיקים של 1GB PC2-6400 (400 MHz) כל אחד. סה"כ 2 GB. אני משחק לא מעט במשחקים, אבל אין לי בעיה להסתפק בהגדרות בינוניות. לפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה), צוואר הבקבוק במחשב שלי הוא הזכרון. אני שוקל להחליף את הזכרון בלבד ולסחוב עוד שנה-שנה וחצי ואז כבר לקנות מחשב חדש לגמרי על בסיס DDR4, ויש לי מספר שאלות: 1. חשבתי למשל לקנות 2 סטיקים כאלה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=733774 אבל אני לא בטוח מה לבדוק כדי לוודא שהמחשב שלי מתאים, ובכלל לאיזה תוספת ביצועים אפשר לצפות? 2. לפי האתר של הלוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2693#ov הוא תומך בתדר של …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש באפשרותי לקנות את הכרטיס החדש של ATI - Radeon 9700 אבל בשביל להישאר במסגרת התקציב שלי אני אצטרך כנראה לקצץ את הזיכרון ל 256 האם יורגש הבדל משמעותי? זה יגביל אותי בצורה כלשהי? דרך אגב אני עובד עם WIN XP (עם זה עוזר) ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by computer_freak,

רציתי לדעת מהי ליבת המעבד? היא כוללת את היחידה האריטימתית וזהו? או שעוד משהו? ועוד משהו מה מבדיל מעבד אחד ממעבד שני לדוג': פנטיום 1 לפנטיום 2 פנטיום 2 ל3 ו3 ל 4?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

מהם הציפים הכי טובים כיום של זכרונות הראם? איזה דגם? ואיזה זכרון בנוי עליהם? אני צריך דוגמה אם עדיך מהאתר הזה WWW.NEWEGG.COM תודה טל

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by roy132,

שלום לכולם יש לי שאלה כאשר אני מחליף לוח-אם אזאני צריך לפרמט את הכונן הקשיח שלי ביגלל שיש לי windows 7 מקורי ואני לא רוצה שיהיה בעיות של אי מקוריות כאשר הוא יגיד לי שה windows לא מקורי גם אני צריך לפרמט איזשהו רכיב אחר אשמח לדעת

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by avivlevy,

קונה מחשב חדש (כנראה מחר) ואני צריך בדחיפות לוח ל805D , 667DC כרטיס קול+רשת מובנה ציפ'סט 915G לפחות עכשיו בקשר למחיר כמה שיותר נמוך יותר טוב.... אני מכווה שיש משהו ב600שקל +- עכשיו זיכרון חשבתי על G.Skill DDR2 667MHZ 1G DC 5-5-5-15 האם הם יהיו מספיק טובים לOC קטן? איזה זיכרון טוב יש בסביבות ה600-700 שקל ? ( DC;1G;667 )

• 40 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gad57,

אני זוכר שהנושא נטחן עד דק, אפשר לנסח את השאלה בצורה אחרת, האם המשחקים למדו לנצל את הHT? בגדול, ההתלבטות היא בין I7 7700HQ ל I5 7300HQ , שאר המאפיינים זהים, 16GB RAM , GTX1060. ההבדל במחיר הוא סביבות ה100-200 דולר, תלוי בדגם.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by KingYes,

שלום לכם. רכשתי בזמנו את הלוח אם עם החשש של תקילות ב-4 חיבורי ה-SATA-ות. כמובן, היה לי בעיות קשות עם המחשב, שלבסוף התברר שזה הגיע מה-SATA-ות.. כמובן שאם הייתי משתמש ב-SATA3, אז הכל עבד כמו שצריך.. עכשיו KSP החליפו לי ללוח אם חדש.. כיצד ניתן לוודאות שאכן זה גירסה של לוח אם התקינות ולא עוד לוח כמו שהיה בעבר עם החשש לתקילות? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. רכשתי מחשב נייד עם מעבד Intel® Core™ i5-1035G1 Processor. בעל 8 ליבות. חשבתי לפי המפרט שהתדר שלו הוא 3.6 אבל עכשיו אני רואה שהתדר שלו הוא 1.0 ורק בטורבו הוא מגיע ל 3.6 והרי התדר זה נתון משמעותי מאוד פי3.6פיולות בשניה! מה זה אומר בדיוק תדר בסיס ותדר טורבו(ושההפרש בניהם כה גדול)? שהמעבד רוצה לחסוך בחשמל אז הוא בתדר נמוך ואם יד צורך הוא מאיץ אוטומטית? כי פתאום ראיתי את המחשב עם דפדפן עם כרטיס אחת שהגיע כמעט ל 80 אחוז cpu ,זה כיוון שהמחשב לא ראה צורך להאיץ לטורבו?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.