מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אשמח אם תעשו לי קצת סדר: א. i7-9XX תושבת 1366 צ'יפסט X58 ב. i5-7XX + i7-8XX תושבת 1156 צ'יפסט P55 ג. i3-5XX + i5-6XX תושבת 1156 צ'יפסט H55, H57, Q57 מה אמור SandyBridge להחליף? ומה לגבי השאר? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעדכן את הBIOS, אבל רציתי לדעת מה המשמעות של האות 'D' בגירסת ה BIOS והאם לעדכן לגירסא הזאת או לעדכן לגרסא אחת מתחת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יקרים לא מזמן פירקו חוות שרתים ישנה לידי ומכיון שאסור היה להם למכור את הציוד הם פשוט זרקו אותו הצלתי משם 3 שרתים מבוססים על 486 DX2 66MHZ 8 MB RAM מה ל#$%#$% אתם חושבים שאפשר לעשות עם כזה דבר ? מישהו מכיר אולי תוכנה שתאפשר לי לנצל את הכוח של שלושתם ? או אולי לוח אם לארבע מעבדים פחות או יותר זהים (חוץ מסדרת יצור כולם זהים ואני יכול להשיג מעבד רביעי) רעיונות ? משהו ? זה מעלה WIN3.1 וגם WIN3.11 בקלות
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. כשבוחרים לוח אם, מה צריכים להיות ההיבטים שלי? זאת אומרת למה צריך לשים לב, מה חייב להיות מה כדי שיהייה ככה וככה.. 2. מהוא הלוח אם הטוב ביותר למעבדי AMD ATHLON 64? ולמה? ככה אתה מרוצה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש באפשרותי שני אופציות איזה מהן עדיפה וכמה ההבדל בין 512 ל1024 Cache משמעותי AMD Athlon 64 (3000+) - 512K Cache - RETAIL 1,492.98 ש"ח + SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL 1,551.09 ש"ח = 3044.07 או AMD Athlon 64 (3200+) - 1024K Cache - RETAIL 1,828.23 ש"ח + SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail 996.81 ש"ח =2825.04 אין צירוף עדיף
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום !! כמו שרשמתי בכותרת, קניתי מעבד מ-KSP ויש מדבקה במרכז המעבד בצד התחתון. האם זה בסדר להרכיב את המעבד ככה ??
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוף, יש לי את הלוח אם K8NF-9 ואת הזכרונות VALUE של Kingston ועד שגיליתי איפה לשים אותם בגלל שהם DS, שנים. החוברת של הלוח אם כזו דפוקה. הינה מה שהיא מציגה: DDR1 DDR2 DDR3 DDR4 2 Memories | DS/SS | DS/SS | X | X | X | X | DS/SS | DS/SS ----------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Memories | DS/SS | DS/SS | DS/SS | DS/SS וכמובן שבשום מקום לא מוסבר איזה מהם הוא סלוט DDR אחד ואיזה הוא DDR2..... אהה וזה קנייה טובה ? (ה Kingston CL3).
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לגיימינג, האם אני ארגיש איזשהו הבדל בין השניים ? חוץ מגיימינג יהיו כמובן כמובן גם שימושים אחרים כגון:פוטושופ בתור תחביב קטן בלבד, צפיה בסרטים, סתם שוטטות באינטרנט, האם אני ארגיש הבדל בכל אחד מהפרמטרים האלו ? האם הE8400 שווה את הכסף ? או שכדי לי ללכת אחרי הכל על E2180 בOC.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע amd palomino athlon xp 1800 (ראה מפרט) לפי האתר של ג'יגה בייט הלוח אם שלי תומך עד athlon xp 2600+ fsb266 יאנו אין תמיכה במעבדי BARTON ומעבדי FSB333... : אם אני אחליף למעבד athlon tbred 2400 זה יהיה שווה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הסיקוונס שלו שיעלה ראשון את הסי די וחיפשתי בבוט ולא מצאתי מישהו יודע איך?
-
Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 MSI P67A-GD55 (B3) אותו מחיר.... צריך לוח לOC של 4.5 ... SLI CROSS 99 אחוז לא יהיה... מה עדיף משניהם??
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי 10 שנים על מק אייר החלטתי לרכוש מחשב שולחני, לכן אשמח לעזרתכם. אני מחפש לוח ל 5600X AMD ורציתי לדעת האם לרכוש לוח עם wifi/BT מובנה או לקחת כרטיס הרחבה נפרד. ושאלה שניה לגבי זיכרון, האם עדיין משתלם לקחת שני זכרונות בנפח קטן (כמו שהיה לפני עשור) או שזה לא משנה ועדיף ולקח יחיד בנפח גדול? (למקרה שארצה להרחיב בעתיד) למקרה שזה חשבו השימושים שלי למחשב די בסיסיים קצת עריכת וידאו וסאונד, משחקים פשוטים (CK3 וכדומה), שני כוננים HD בגיבוי raid 1 ועוד שני כונני SSD. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, שמעתי שמעבד אינטל atom מתחמם, האם זה נכון? אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן 11-12" , בעיקר לשימוש בוורד, אקסל, אינטרנט ומוזיקה.. האם מעבד intel atom יהיה טוב לשימוש זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא בארץ בחנות מחשבים (שיש לה במלאי, ולא באתר עם "הבטחה" להזמין תוך שנה), 2 סטיקים של 1024 מגה כל אחד, מסוג DDR1 עם ביצועי OC סבירים ובמחיר שפוי של פחות מ 1400 ש"ח ?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 סטיקים של זיכרון במחשב 2 של 4 ג'יגה ואחד של 8 ג'יגה כולם באותה המהירות 1600mhz והמחשב מזהה שיש לי 16 ג'יגה משום שהטסק מנג'ר מראה שיש לי רק 12 (ראו תמונה) למה זה ככה ולאן נעלמו ה-4 ג'יגה החסרים? http://jpg.co.il/view/550b4d5b4592e.jpg/ תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי למי שיש משפחה בארה"ב,חברים שחוזרים מטיול בארה"ב או כל אחד שאתם מכירים, מומלץ לבקש שיעשו טובה וירכשו לכם את הKIT הנ"ל. אחלה מחיר :o אני למרות שאני לא צריך כלכך עוד 2 ג'יגה (יש לי כבר שניים שהבאתי באוגוסט) לא התאפקתי והזמנתי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820145590 גם בלי ה 30$ REBATE זה עדיין משתלם (אופציית ה REBATE אפקטיבית למי שהולך לשהות בארה"ב למעלה מחודש)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
1. האם יבואנים יביאו את הלוחות של אסוס או גיגבייט ? 2. האם זה הלוח הכי עוצמתי של AMD GA-AX370-Gaming K7(rev.1.0) מכל יצרני הלוחות ? האם משהו מצא לוח עם סאונד טוב יותר ? http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K7-rev-10#kf 3. איזה חנויות בישראל ימכרו AMD ? או הצהירו שימכרו את המעבד החדש ? 4. האם יש יבואן ל- AMD בישראל , הרבה פרשו 5. האם זה חיבור בלוח אם הכי טוב לכונן מערכת ווינדוס 10 ? NVMe PCIe
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מהמעבדים עדיף (ללא תלות במחיר)?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם. מה הטמפרטורה ה"נורמלית" של מעבד P4 2.4Mhz ? ומאיזה טמפ' צריך להתחיל להיזהר! תודה וחג שמח...
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי היתלבטות מאוד גדולה ביגלל התקציב יש את הלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2255 ויש את זה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2256 לגבייהם לא בדיוק הבנתי מה ההבדלים ....... מלבד הגוף קירור של הגשר הדרומי שיש לו צינור נחושת מה שבראשון אין והשלישי זה הלוח הזה http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2384 השאלה שלי היא אם הלוח הראשון עדיף מהשלישי ואולי ביכלל כדאי את השני בתוספת 200 שקל או שמא הפורמולה מנצח את כולם? ושווה 1300 שקל בעקרון מה שאני הולך לעשות איתו זה משחקים אוברקלוק רצחני ממש ממש ממש (Q6600) אז אני רוצה את הלוח שהכי מתאים לזה מבין השלושה וקרוספייר שמתי לב ששני הלוחות הראשונים יש גם אחד כחול ושניים שחורים ואילו בפורמול…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלו מאמזון למערכת חדשה שאקנה בקרוב . BL2K8G36C16U4B https://www.crucial.com/memory/ddr4/bl2k8g36c16u4b האם עלולות להיות בעיות כלשהן מבחינת תאימות ללוח אם ? האם הם נחשבים לבסדר ? הם יתאימו לכל לוח אם שאקנה ? מתכוון לשדך אותם למעבד 5600/5800XT תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
לוח האם שלי DP55WB התקלקל בשנית. פעם שנייה שמתקלקלים הספק+לוח האם במקביל. נקנו בSKYPC. פעם ראשונה התקלקלו לפני שהחנות נסגרה והוחלפו צי'ק-צ'אק במסגרת האחריות. עכשיו סקייפיסי התאחדו עם זד מחשבים. דיברתי עם שירות הלקוחות של זד, מסרו לי שהם נותנים אחריות ללקוחות סקייפיסי, אבל את הלוחות של אינטל הם שולחים לאינטל בהולנד ועד שהלוחות חוזרים לוקח לפחות חודש וחצי. נראה לכם תקין? אשמח לעצות כי לחכות חודש וחצי זה לא נקרא אחריות זה לומר ללקוח - לך תקנה חדש. אני חייב את המחשב ללימודי תעודת MCITP ולהרצת מכונות וירטואליות, אני לא יכול לחכות חודש וחצי. כמו כן אם למישהו יש קומבינות עם אינטל או חנות שיכולה לעזור לקצר את הזמן (גם בהחלפה ללוח אחר) אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-