עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yakir dayan,

כנראה שנשרף לי הלוח אם הישן MSI Patinum x48c ולכן אני זקוק ללוח אם חדש.. המפרט שלי הוא: מעבד: Q9300 ספק: 570W (לא גנרי) כרטיס מסך: HD4870 אבל מתכנן לקנות גם חדש בעתיד... זיכרונות: DRR2 עם אופציה ל-DDR3 בעיקרון רק את המעבד והספק אני לא מתכנן להחליף השאלה שלי אם הלוחות אם החדשים תומכים במעבד שלי או שאני צריך לחפש לוחות אם ישנים? התקציב בסביבות ה-400 500 ככה

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  2. שלום לכולם קניתי לפני יומיים מחשב חדש ! המחשב כולל מעבד 3000+ ** לא נעול ** לוח GIGA-BYTE דגם 7NNXPV כרטיס מסך X800PRO וזכרונות של GEIL PC4400 550MHZ ועכשיו לבעיה המיגבלה של הלוח שלי נמצאת ב FSB 240 ( זה המקסימום שהיצלחתי להגיע בלי ריסטים... ) במצב הזה הזכרונות עובדים ב 480 MHZ בתיזמונים דיי מעפנים של 2.5-3-3-11 ( 11 בגלל ה NFORCE 2 ) וראיתי בביקורות על הזכרונות האלו שהגיעו ל 570 MHZ בתיזמונים במקוריים 3-4-4-8 אבל זה היה במערכת מבוססת INTEL אני יודע שאי אפשר להגיע למהירויות כאלה עם מערכת מבוססת AMD ! אבל..... גם שאני מנסה לעבוד בצורה לא סינכרונית זה פשוט לא מצליח לי :-\ אני יביא דוגמא בוא נגיד אני עובד על FSB 260 ( לא יציב ) אז המחשב נידלק ומראה שהזכרונות עובדים ב 520M…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by bg1987,

אני מתלבט בין שני זכרונות למחשב, mushkin xp http://skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm או ocz reaper http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=500 יש לי ויסטה 64, עם מעבד e8400 @ 3.6 אני כנראה אהיה מעוניין לעשות OC לזכרון בשלב כלשהו. אני מחפש ביצועים למשחקים (אני רואה שה2GB שלי לא מספיק להחזיק את ויסטה לבד - 50% ניצול כל הזמן)

4. Started by winner,

שלום חברים אני מנסה לעדכן את ה-BIOS בלוח הנ"ל מ-F3 ל-F8 - ניסיתי גם באפליקציה האינטרנטית של Gigabyte - @bios וגם דרך עידכון ה-BIOS מה-SETUP של הלוח והוא חוזר תמיד ל-F3. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? רעיונות לפיתרון? תודה למגיבים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ksn1981,

שלום לכולם.. עבר כבר הרבה זמן מאז שהחלטתי לקנות מחשב חדש.. והבנתי את כל מה שרציתי להבין דרך הפורומים המקסימים פה.. הבעייה היא שבתקציב ששמתי ועד שמחיר ה- Q9550 ירד אני מוצא את עצמי מול ה- NEHALEM על כל חידושיו בטווח זמן ותקציב שאני יכול להרשות לעצמי!! ופתאום יש לי עוד כמה שאלות.. תקנו אותי אם אני טועה: מעבדי ה- CORE I7 יעבדו רק עם צ'יפסט X58 (לפחות בהתחלה).. ורק עם DDR3.. ורק ב- TRIPLE CHANNEL ! בנוסף.. מה זה ה- TRIPLE ?? 1. זה לא ה- DDR3 המוצע היום אבל החומרה תדע להתייחס אליו בצורה שונה / יעילה יותר ?? ואם לא, 2. אז החברות יציעו ערכות זיכרון חדשות שזה TRIPLE CHANNEL DDR3?? 3. מה זה ערכות של 3 סטיקים ?? 4. עד שמחירי ה- DDR3 התחילו לרדת עכשיו צריך לצפות שוב למח…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בהשוואה למעבדי דור 8 של אינטל ולמעבדי ריזן של AMD

7. Started by OuTsIDe,

מתי יוצא X38 תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by kai,

אני קונה מחשב חדש, חשבתי לקנות מעבד Intel Xeon עכשיו אני צריך למצוא לוח אם שמיועד למעבד הזה. מצאתי באתר zap.co.il רק ארבעה לוחות אם שמתאימים לIntel Xeon שעולים מינימום 2500 ש"ח שזה מוגזם. עכשיו השאלה שלי היא: האם אני יכול לקנות לוח אם שמיועד למעבדי Intel ולא למעבדי Intel Xeon ולוח האם\המעבד יפעלו כמו שצריך? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  9. Started by No-One,

היי חברים. שמתי לב שיש צוואר בקבוק די רציני מצד המעבד שלי, כמעט בכל שימוש. באחד שוטטויות הקניות שלי נתקלתי בכמה מעבדים שמתאימים לסוקט שלי, היום המעבד והלוח הם: המעבדים הם: X5482 E5472 X5472 X5450 על כולם כתוב שהם עובדים ישירות בסוקט 775 בלי מתאם. השאלות: 1.מצריך לוח מיוחד לקסאון? אם לא אז- 2.על חלקם כתוב 1600MHZ, על שלי כתוב 1333, משנה משהו מצד חוסר תאימות? 3.הבנתי שמעבדי Xeon צורכים יותר חשמל וזקוקים לקירור יותר טוב. כרגע יש קירור סטוק של אינטל, בעיה? אם כן כמה עולה קירור פשוט שיעשה עבודה? בסך הכל מחפש שדרוג בכמה עשרות שקלים, לא השקעות מיותרות על מערכת ישנה. תודה לכולם

10. Started by fit3,

שלום אנשים אני יש לי במחשב שני סלוטים של 256 שעובדים דואלי במהירות 533 השאלה אם בשני סלוטים הריקים שלי אני יוסיף שניים של 512 במהירות 533 זה יהיה בסדרר? או שמומלץ לשים עוד שנים של 256?

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  11. האם מישהו מכיר בעיה מסויימת עם הזיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX שאלה נוספת, האם כרטיס הטלויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , יסתדר עם הזיכרון הנ"ל כי שמעתי שכשהכרטיס מותקן על מערכת הפעלה XP יחד עם זיכרון 4 ג'יגה יש בעיות.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. היי, אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי ולקנות מעבד i9, וכמובן גם לוח אם וזכרונות ובעצם הכל ממש מהתחלה. הבעיה שלי שרוב הלוחות אם שראיתי הם עם שישה חיבורי SATA כמו הנוכחי שלי וזה לא מספיק לי אני חייב יותר מזה (ולא 7... מינימום 8 יהיה מושלם). השימושים של המחשב לא מפלצתיים - גלישה, הורדת תכנים, צפייה בסרטים 4K, קידודים/עריכות וידאו בקטנה (שימוש פרטי לא מסחרי או איזה מישהו שבעל אתר הורדות חחחחח) הבעיה שאני מתקשה למצוא לוח אם נורמלי כמו שאני רוצה ואין אפשרות סינון באתרים של KSP ו-IVORY. יכולים לעזור בבקשה? תודה רבה

13. Started by xray,

כשאני בא ליקנות מחשב למשחקים האם לשים את ה8400 או לנסות ו"ליגנוב" את טכנולוגית הQUAD עם ה6600 .נכון שהQUAD רק בתחילת דרכו ואין תוכנות עדיין בשבילו כיעודי ,אבל אם יש משהוא ש"למדתי" על אינטל זה שהם אוהבים להרדים אותנו ואין לי חשק לקום עוד כמה זמן ולגלות כי נכנס עידן הQUAD ואני לא ערוך . המחשב הוא רק למישחקים ואימיולים וכאלה לא לתוכנות גרפיות וכ"ו .

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yarivy,

שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  16. Started by shlomiu,

מה עדיף? 512MB DDR2 667 של קינגסטון או OCZ? ולמעט העובדה ש - 4*512 תופס את כל הסלוטים בלוח אם, יש ירידת ביצועים לעומת 2*1 סטיקים? דבר נוסף- בפורום אחר מישהו ענה ל בתשובה: "עדיף את הזול יותר ולגבי הסטיקים אין ממש הבדל זה יעבוד פשוט ב2T" מישהו יודע מה זה 2T? שאלה נוספת: מה זה אומר תזמונים, CL? האם Twinmos נחשבת חברה ג'נרית לזיכרונות?

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  17. שלום צריך עזרה במפרט מחשב לתוכנת ARCHICAD. דרישות חומרה מאתר התוכנה Recommended hardware Processor: 64-bit processor with four or more cores RAM: 16 GB or more is recommended; for complex, detailed models 32 GB or more may be required Hard disk: installing ARCHICAD on a SSD (or Fusion) drive is recommended; 5 GB free disk space is required for the installation, 10 GB or more is required per active project Graphics card: Dedicated OpenGL 3.2 compatible graphics card with on board memory of 1024 MB or more is recommended to fully exploit hardware acceleration capabilities. You can find a list of recommended graphics cards at: http://www.graphi…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  18. Started by NJorl,

.

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by Le0n,

מה אתם אומרים על ???????????. K8VT800M זה לוח אם למעבד AMD 64

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  20. Started by shlomik_i,

יש לי מחשב P3 450 והלך לו הארד דיסק עכשיו אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש והכל הדגמים זה ATA 100 ואני לא בטוח שהלוח אם תומך בזה עכשיו יש מדבקה על הציפסט שרשום UltraDMA 66 אז נראה לי שהלוח תומך רק עד ATA 66 או שאולי אני טועה השאלה זה אם הארד דיסק של ATA 100 יעבוד גם על ATA66

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  21. היום הסתכלתי בעיתון מחשבים ואז ראיתי באחד העמודים פרסומת ל A 64 אוקי אמרתי לעצמי מה עם אינטל? עברתי עוד עמוד והופ עוד פרסומת שם ראיתי שכתובת "בעוד אינטל מדשדשת בטכנולוגית 23 ביט AMD כבר מגיעים ל 64 (בערך, לא ביוק כך היה רשום)" בכל מקרה למה באמת אינטל לא מציגה מעבדי 64 ביט ? ולמה איניום 2 עולה כמו איזה מחשב חמוד? (2000+ דולר [רק המעבד])

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  22. כפולי הליבות הודגמו על שרת HP עם 4 שקעים כשבכל שקע פעלו שתי ליבות, כלומר על 4 שקעים פעלו 8 מעבדים שונים עם בקרי זכרון נפרדים עבור כל ליבה. הלוח הוא אותו לוח (שרת קיים בשוק של HP), פשוט מוציאים מעבד אופטרון רגיל ושמים במקומו אופטרון כפול לבות ומפעילים שוב, זהו, הוכפל מספר המעבדים במערכת. כפולי ליבות בשקע 940 (לשרתים) יצאו במחצית הראשונה של 05 וכפולי ליבות בשקע 939 יצאו במחצית השניה של 05. הספק היחיד מבחינת יכולת שדרוג מערכת מובסת שקע 939 הוא האם בקרי הזכרון של כפולי הליבות שיצאו במחצית השניה של 05 יהיו תואמים ל DDR או שיתאימו ל DDR2 בלבד. מקורות: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20040831093201.html http://zdnet.com.com/2100-1103_2-5330737.html?tag=zdfd.newsfeed ht…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אהלן אנשים אני ממש לפני רכישה של לוח אם ומעבד חדש למערכת בחרתי ללכת על לוח אם שמשלב את שני העולמות (DDR1 , DDR 2 + AGP , PCI-E) הלוח אם מחברת ASRock בדגם 775Dual-VSTA והמעבד כניראה יהיה E6300 או E6400 (תלוי כמה כסף ישחררו לי ) האם יש לכם איזה שהם ביקורות לגבי שני המוצרים האלה ? (בעיות בחומרה \ תוכנה ) לפני שאני רוכש אותם ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  24. ססעמו אני עכשיו רק עם האובונטו שהוא אחלה, אבל לגיימינג אני צריך ווינדוס לעזאזל לוח כל כך נפוץ ואין דרייברים?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. היי, אני זוכר שקראתי כאן כמה פעמים שההבדל בביצועי גיימינג בין שימוש בסטיק אחד של זיכרון לבין שימוש בשני סטיקים (כלומר, ערוץ זיכרון כפול) הוא זניח. נתקלתי בסרטון הבא, בו ביצעו בנצ'מרקים בשתי התצורות וקיבלו הבדלים משמעותיים. אשמח להסבר 🙂

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.