עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gil_k,

המעבדים E4400, E6320, E6420 מתחילים להמכר בארץ כנראה נעה הראשונים שמתחילים עם המכירה, הנה קישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7489 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7490 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7488 ד"א, אני מתכנן לקנות מחשב עד סוף החודש בערך, איזה מעבד כדאי לי לקחת? עד עכשיו בניתי על הירידת מחירים של ה E6600. יום טוב עריכה: שכחתי להוסיף שגם המעבדים השתפרו וגם המחירים ירדו (לפחות ככה זה בנעה), ה E6300 BOX עלה 1150, עכשיו עולה 1070 וזה E6320, כנ"ל גם לגבי E6400 ו E4300. אולי בסוף אני עוד יקנה מהם =]

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שאלה האם במישחקים האתלון יותר טוב או האופטרון??...ואותו דבר גם לגבי עבודות משרדיות ועבודות רגילות בווינדוס?......ובכלליות מה כדאי.?.. וגם לגבי אובר קלוק..... תודה לכל העוזרים......

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מאשר אם הייתי הולך רק על זיכרון 2666 במערכת RYZEN תודה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ DDR 4 16G/2666 Samsung 3rd Party D416G2666SA3D 2 ₪ 231 ₪ 462 HP DDR 4 16G 3000 CL16 V6 7EH65AA 1 ₪ 319 ₪ 319

4. אני מחפש מעבד טוב בשביל משחקים.. המפרט שאני מרכיב הוא כזה (ללא המעבד): SeaSonic 560W gold x-series Gigabyte GA-x58-usb3 או ASUS P8P67 B3 (תלוי במעבד שתציעו) WD1002FAEX דיסק קשיח 1TB G.Skill Ripjaws 2x2GB DDR3 1333MHz LG SATA DVD X22 ASUS GTX550 Ti-Top 1GB GDDR5 איזה מבין המעבדים הוא הכי טוב (אם תוכלו לדרג לי) core i7 960 3.2GHz core i7 2600 3.4GHz core i7 2600K 3.4GHz ומה בערך הפרשי מחירים ביניהם??

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by omri1958648,

שאלה קטנה לפני כמעט שנה המחשב שלי הפסיק לעלות המאווררים עבדו יש אור רק הוא עלה תמונה פתחתי אותו וראיתי כי המאוורר של הכרטיס מסך לא זז וכנראה הזמן עשה את שלו והוא נשרף לקחתי את המחשב לתיקון ואמרו לי כי גם הלוח אם וגם הכרטיס מסך נשרפו ובגלל זה קניתי כבר מחשב חדש ונשאר לי 3 חלקים (2זיכרונות שכל אחד 2GB RAM DDR3 ומעבד I3 530 )השאלה שלי אם הלוח אם נשרף יש מצב שהוא גם שרף את החלקים האלו ? \תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by benchuk,

אז ככה.. בעזרת השם, אני קונה מחשב עוד מעט , ואני לא יודע מה לקחת מבין שלושת הלוחות למעלה. אם אתם צריכים מידע המחשב הולך להיות עם amd5000 ועם 2 ג'יגה זכרון אם אתם צריכים את כל המפרט אני יביא. תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מה עדיף E7500 או ‏Phenom II x3 Tripple-Core 710 שניהם בערך באותו מחיר ואני לא יודעה מה עדיף לבחור ואם הפנום החדשים טובים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לידידה שלי שיש מחשב ישן שהיא משתמשת בו רק לאינטרנט וMSN. הלוח אם ישן מאוד, והיא רוצה לקנות זיכרון חדש, כדי שלפחות XP ירוץ עליו בצורה נורמלית.... חשבתי שכדי אז שהיא תקנה סטיק אחד של 1 ג'יגה... אבל.... אין לי מושג באיזה זיכרונות הלוח אם משתמש, ואם בכלל עדיין מוכרים זיכרונות שתואמים ללוח אם... הלוח אם הוא MS-6385. מישהו יודע איזה זיכרון צריך לקנות לו?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן התקנתי היום 8 GB ראם, ומוצג לי במערכת שמותקן לי רק 4 (3.5 ניתנים לשימוש), במנהל המשימות כתוב לי משהו בוצע Commit 1.8/7.0. וגם בdxdiag כתוב לי קבצי החלפה 1.9 GB בשימוש, ו5.2 GB זמין, זאת אומרת שאשדרג ל64 BIT יהיה לי 8 GB RAM מוצג?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אחרי שהשיקה "על הנייר" את מעבדי ה AMD Ryzen 4XXX לניידים עם שלל הבטחות למגוון רחב של שיפורים ולביצועים מרחיקי לכת - מגיעים סופסוף הביקורות על המוצרים עצמם, ונראה שאכן AMD עשתה בשוק הניידים (שוק בו לא היה לה דריסת רגל ושום מוצר איכותי באמת) מה שהיא עשתה בשנים האחרונות בשוק המעבדים השולחניים, קרי - הפכה לחלוטין את יחסי הכוחות והראתה שגם במחשבים ניידם היא יכולה לייצר מעבדים טובים משמעותית ממעבדיה של אינטל. מרגש מאוד לנו כצרכנים לראות סופסוף תחרות שמביאה לנו מוצרים טובים יותר ויותר- בניגוד ל 1-2 עשורים האחרונים של קפיאה על השמרים מבית אינטל שללא תחרות די השתדלה לשפר מוצרים בצורה מינימלית ככל האפשר. https://www.youtube.com/watch?v=Y9JcW_LtXH8

11. לפי מה שהבנתי שני הלוחות האלו מצוינים לאוברקלוק ומגיעים בערך לאותם תוצאות (אני לא טועה, נכון?). אילו יתרונות יש ל - DS3 על פני ה - S3 מלבד הקבלים היותר איכותיים שלו (עד כמה זה בכלל משפיע?) ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by taotao,

http://www.crg-shop.com/Product.asp?Pid=CT12864Z40B&Cat2Cat1ID=2835&Cat2ID=9116 למה הזכרונות האלה זולים כול כך ? יחסית כאילו רציתי לקנות 1 גיגה של סמסונג שזה נחשב ממוצע ביותר ולא מצאתי מיתחת ל1200 שקל אז איך זה שאלה עולים 700 ומשהו הם לא משהו או סתם חברה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dino,

דוד שלי הזמין מחשב והיום קבלתי אותו כדי להרכיב לו את החלקים {לוח אם, מארז, מעבד, זכרונות, היטסינק}, הרכבתי, התקנתי את המערכת הפעלה {XP PRO}, הרצתי 3D MARK אחרי זה נכנסתי לביוס {GIGABYTE GA-7VAX}, ורשום שם שהמעבד רץ ב-27 מעלות ובתוכנה של ג'יגהבייט רשום אותו הדבר ובטעינה רשום בתוכנה של ג'יגהבייט שהמעבד רץ ב-32 מעלות, הגיוני ל-AMD? המערכת: AMD ATHLON XP 1800 0.13MICRON GIGABYTE GA-7VAX KT400 AGPX8 DDR400 SAMSUNG 256MB PC2700 DDR333 CAS 2.5 SEAGATE 40GB 7200 ATA100 2MB CACHE SIMBADA CASE + GENERIC 400W PSU CREATIVE INSPIRE 2400 2.1 2S+SUB IIYAMA 1413 PRO 0.25 HP OPTICAL MOUSE PS2/USB SONY X52 CD-ROM DRIVE SONY 1.44 FLOPPY DRIVE זו המערכת, אני יודע שיש דברים שלא קשורים אבל אין…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. לאחרונה קרה לי משהו מוזר, כבר התנסיתי עם מספר לוחות DFI NF4, ביניהם 2 עם זיכרונות TCCD של חברים ועוד אחד אתמול של חבר עם הBH-5 הנ"ל. התקנתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס והכל עבד מצויין, הותקן גם GTA:SA ושיחקנו קצת ועבד הכל מעולה, הלכתי, וכמה שעות מאוחר יותר חבר שלי פתח את המחשב ולאחר כחצי שעה(לפי מה שהוא אמר) המחשב תקע מסכים כחולים בלי סוף עד לרמה שאי אפשר היה להעלות אותו במצב רגיל אלא רק בSAFE MODE, אחר כך הוא גם עשה ריסט וציפצף. שבאתי הסתבר לי שבDEBUG LED דולקות 3נורות מה שאומר שיש בעיה בזיכרונות. לקחתי זיכרון SAMSUNG TCCC 512MB מהמחשב של אחותו והוצאתי את הBH5, שמתי אותו בסלוט הראשון השני והשלישי והוא לא עבד, בסלוט הרביעי המחשב עשה בוט והכל עבד מצויין עלה לוינדוס ועבד לל…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה את המפרט אתם יכולים לראות.... חשבתי על משהו כזה... Kingston 1024X2 DDRII 667MHZ CL5 AMD 3800+ Dual-Core AM2 65W ADO3800CUBOX מה אתם אומרים שווה?.. או שאני ישדרג את המחשב לאיזור של לעשות אותו HTPC?....(משמע...החלפת לוח למיקרו ATX...ומארז תואם?) טעות בפורום...נא להעביר!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Bar Naftali,

הוסף כחבר שלח הודעה צפה בפרופיל חסום משתמש שלום לכולם מעוניין לקנות במשך השבוע זיכרון 16 ראם או 8×2 (לא משנה) אשמח להצעות (חנויות אייבורי וKSP בלבד) תקציב: מהו התקציב שהוקצה לקנייה?650 אם ניתן לחרוג מהתקציב, מהי החריגה המותרת? 50± עדיף שלא מפרט נוכחי: מעבד: ryzen 5 1600 לוח אם: asus prime 350m-a קירור המעבד: כלול במעבד (חלק מהקירורים הקיימים למעבדים מהווים הגבלה לחלק מהזכרונות בשוק ולכן חשוב לציין את …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by milgy,

מי עדיף ולמה ? מה אתם אומרים? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by toniviner,

what is dual ddr and what is it good for? what is better: 1) one stick of 256MB 2) tow sticks of 128MB

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by wraithLord,

לוח אם ASUS H81MA, שבב Pentium G3250. קירור של ארקטיק די בסיסי (אין לי את הדגם). מה שהזוי לי ורציתי לשאול עליו זה שהליבות עומדות על האחת 21-23 והשנייה 24-26, כאשר החבילה ~31 קבוע... איך זה הגיוני שהלוח עומד על 20 מעלות מעל טמפ' הרתיחה ? יכול להיות שזה דפקט בשבב קריאה/בתוכנה, או זה ככה אמור להיות? אני משחק WOW, HOTS וLOL הכל על אולטרה עם AA גבוהה ביותר חלק קבוע 90 FPS ומעלה אז כאילו הכל פנאן אני רק שואל כי אני חושש ואני לא רוצה שאם הלוח פגום זה יפגע בכרטיס מסך.... GTX750 עריכה: טמפ' כרטיס מסך במנוחה 22C.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by fredi157,

שלום וברכה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך R9 270X למחשבי אבל התברר שנוצר לי צוואר בקבוק. הנני רוצה לשדרג את הלוח אם, מעבד וזיכרון אני מחפש שידרוג שיחזיק לאורך זמן יחסית ארוך התקציב שלי הוא כ1000 אך אם זה לא יספיק אני מוכן להיות גמיש במחיר תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום אני כרגע עם 16gb ( 2x8) ורוצה לשדרג ולרכוש עוד זוג כרטיסי זכרון של 16 שיהיה סהכ 32 מותקנים אצלי הזיכרונות מהדגם הבא: Corsair Vengeance RGB 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit מקט יצרן : CMR16GX4M2C3200C16 איני מוצא בחנויות את אותם הזכרונות , מה עושים ? יש אפשרות להוסיף זכרונות שונים ? יש זכרונות מסויימים שמתאימים בהתאם לדגם הנ"ל? ראיתי זכרונות דומים שההתחלה של מקט יצרן זה CMK... זה משנה לי ?

22. Started by santapwz1,

היי חברה יש לי שאלה אני מתכנן לקנות מחשב חדש http://ksp.co.il/?print=16015 זה המפרט יש לי כבר ספק: seasonic 620w modular יש לי כמה שאלות עליו: מעבד AMD Trinity Quad-Core A10-5800K Socket FM2 3.8GHz (4.2GHz Turbo) Radeon HD 7660D לוח אם Gigabyte GA-F2A55-DS3 FM2, AMD A55, DDR3 1866, HDMI, PCI-E, GBL זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1866Mhz Vengeance Dual Channel CL9-10-9-27 מה אתם אומרים על השילוש הזה אני יותר בכיוון של סרטים באיכות גבוהה וקצת משחקים באיכות סבירה ,לא משהו מטורף משהו נורמלי לגמרי איך המעבד משולב כרטיס מסך ? ולמה כולכם תמיד הולכים על אינטל,מה היתרון שלהם על המעבד AMD שנתתי ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by On-LIne,

אנשים לכול מי שמבין באמת אני רוצה לבנות טיל בליסטי אני רוצה בבקשה שמשהו יגיד לי איך קוראים ללוח אם עם שתי מעבדים לא יקר וגם לא פשוט משהו טוב אבל לא יקר מי שמבין מבין. וגם איזה זיכרון כדאי לי לקחת (sdram ddr .........וכ'ו) כמובן שזה קשור ללוח אם אם אפשר תגובת רצניות מאנשים שמבינים עניין אם אני יצליח ארגן מהר הכול אני יפרסם פה את המחשב והביצועים שלו אני רוצה לשים לו שתי מעבדים של כול אחד 2.5 בתודהההההההההההה רבההההההההההה מראש רותם on-line :bash: :bash:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני מחפש את שם התושבת של מעבד PentiumIII 500MHz (כן, ישן). חלק אמרו לי Slot A (זה לא AMD?), חלק אמרו Socket 1 או Socket A. זה לא המחשב שלי, אלא של חבר שהלך לו הלוח-אם. אני רוצה לחפש בלוחות קנייה/מכירה ברשת, דרישה ללוח מתאים, הבעיה היא שאני לא יודע איזו תושבת לכתוב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by gidonmar,

שלום רב אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי פשוט לשימוש הילדים(פיפא וכדומה) ושישמש גם לצפייה בסרטים שאני מצלם (פורמט MOV) התקציב הכולל הוא 2000 שח השאלות שלי: 1. האם לקחת מעבד עם מאיץ גרפי מובנה, האם זה מספיק לדרישות או שחייב להוסיף כרטיס גרפי נפרד? 2. האם יש המלצות לכאלה? 3. האם יש משמעות גם ללוח האם ולצ'יפסט במקרה זה? 4. ראיתי את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2755 באייבורי, זה יכול להיות טוב? תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים