עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברים. התקנתי SSD חדש (סמסונג 840) על לוח אם של גיגהבייט מדגם GA-P55A-UD3: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#sp ה SSD הותקן כמובן על בקר ה SATAT6 המבוסס על שבב Marvell 9128. על ה SSD הותקן ווינדוס 8 נקי וכמובן שבביוס אותחל ה ACHI. לצערי אני חש בקפיאות מידיי פעם גם ב SSD וגם בשאר הדיסקים שמחוברים לבקר של אינטל. התופעה קורית בפעם הראשונה שאני מנסה להיכנס חאיזושהי סיפרייה באיזשהו כונן. במקום להכינס מיידית יש דיליי די ארוך. כמובן שנכנסתי לגוגל וחיפשתי דרייברים לבקרים הללו, אך ללא הצלחה (לא באתר של Marvell ולא באתר של אינטל). ווינדוס 8 זיהה את הבקרים הללו בהצלחה, אך הדרייבר שבשימוש (מתוצרת מיקרוסופט) מאוד מיושן - משנת 2010 עפ"י מנהל ההתקנים. ניסי…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מה עדיף MSI H97 GAMING 3 או MSI Z87-GD65? אני משדרג לוח ומעבד,עוד לא הוחלט איזה מעבד יכנס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by mgs_foxhound,

היי, אני חדש בפורום. רציתי לשאול מה דעתכם על הדגם הבא: ‏512Mb 400MHz Corsair (CMX) CL2‎ תנו חוות דעת. אני אשמח אם יש לכם המלצות לזכרונות אחרים שיותר נראה לכם כדאיים. תודה רבה מראש.

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום . לאחר עיון בפורום וחיפוש עדיין לא הבנתי תכלס איך אני מחשב את ה"מחלק" ?? הבנתי שיש הבדלים בין AMD , שמחושב ל HTT . לבין INTEL שמחושב לפי חילוק של הצ'יפסט . אני מעוניין לדעת תכלס , איך אני מחשב עם איזו מהירות זיכרון המעבד שלי יכול לפעול ( ללא OC ) , בלי למה וכו' . דוגמא : 1: מעבד D805 2: Athlon 3800+ . תודה רבה .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Pentium 4 3.0 Ghz FSB 800 Mhz 2MB PRESSCOT SOCKET 775 או AMD 64 BIT 3200? המטרה היא למשחקים..

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אשמח אם מישהו יעזור לי קצת במבחני ביצועים של השניים אחד כנגד השני . בכמה הבדל מדובר והאם כדאי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הציעו לי מפרטים לבניית מחשב השימושים יהיו למדיה סנטר סרטי HD + אינטרנט + ושימושי משרד איזה שילוב עדיף ? BLKDG45ID + E7400 = 1100 או Gigabye- GA-E7AUM-DS2H + E5300 = 950 האם ההבדל בביצועים משמעותי ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי כשכותבים על יציאות USB בלוח אם: "6 ports at mid-board, 6 ports at the back panel" OR "Up to 12 USB 2.0/1.1 ports (6 on back panel, 6 via the USB brackets connected to the internal USB headers)" איפה זה בדיוק הMID-BOARD הזה / internal USB headers? האם זה משהו נגיש?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. לפי מה שהבנתי שני הלוחות האלו מצוינים לאוברקלוק ומגיעים בערך לאותם תוצאות (אני לא טועה, נכון?). אילו יתרונות יש ל - DS3 על פני ה - S3 מלבד הקבלים היותר איכותיים שלו (עד כמה זה בכלל משפיע?) ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by MonoMan,

אהלן אני מעוניין לקנות את אחד מהלוחות האלה Abit NF7-SL או Abit AN7 המטרה: אוברקלוק (לא רצחני, כי אני צריך שקט... :-P ) יוחלפו הזיכרונות בעתיד לזכרונות טובים. ושימוש בSATA (לא RAID) , ושימוש ב.קול יחסית איכותי עם עדיפות ליציאה דיגיטלית תסתכלו במפרט שיש לי עכשיו <<< הNF7 ידוע כלוח מוצלח עם צ'יפסט nforce2 וה AN7 חדש, עם הGURU ושאר שטויות עם צ'יפסט nforce400 אני נוטה לכיוון הAN7 (סתם בא לי לוח מצ'וכלל 8) ) בדיון אחר ציין roadrunner ציין roadrunner מישהו יכול לאשש טענות אלה? לשנות את החלטתי? מה ידוע לכם ומתי אמור לצאת הREV החדש של הלוח אם בכלל?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by ngc224,

האם קיים אתר כל שהוא שאפשר להשוות בו ביצועים של חומרה ? למשל מה יותר "חזק" i3 540 או Athlon II X4 640 ? או כרטיסי מסך כמו HD 5770 מול GTS450...

12. מה ההבדל ומה עדיף לקחת לצורך מחשב עבודה עם עומס תוכנות ומערכת הפעלה וינדוס 7 פרו או אולטימט בין מעבד ‏Core i3 540, 3.06GHz, s1156 ל - ‏Core i3 2100 3.1Ghz s1155 חוץ משינוי מהירות שעון ומספר פינים התושבת (גם בזה מעניין פין אחד פחות איזה הבדל יקרה) שאלה שנייה לגבי לוח אם עם צי'פסט H67 יש כאילו שרשומים B3 ויש כאילו שלא משום מה הבנתי שה B3 זה גירסה המעודנכת לביות שהיו בלוחות עם ה SATA שאלה שנייה על הלוח באתר גי'גהבייט רשום שהתצוגה יחד עם הצ'פסט ככה > Integrated in the Chipset מה זה אומר שלצי'פסט יש בקר תצוגה כמו בקודמים , או שרק יציאת חיבור ה DVI/VGA מחוברים אליו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by nashdy,

שלום לכולם , ותודה מראש. האם לוח אם asrock extreme 9 לא זקוק לגשר קרוספייר? לפי מה שהבנתי יש לו צ׳יפ מובנה שיעשה את פעולה .

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ironman405,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש,ואני לא יודע אם משתלם להוסיף עוד 800 שקל לE6600 ,השאלה אם יש הבדל משמעותי בביצועים ,אני לא מועניין לבצע OVERCLOCKING ?

• 38 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מעבדי CORE 2 DUO מתאימות בכלל משחקים? חוץ ממעבד אקסטרים ומה ההבדל בין שתיי מגה קאש ל 4 מגה קאש במה זה עוזר?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. האם ניתן להתקין מעבד I5 דור שלישי ללוחות האלו DH67BL וגם H67M-GE ???? כרגע מותקן מעבד I5 דור שני בכל לוח אתמול ניסיתי להתקין באינטל ונשמעו ציפצופים .... נבהלתי והחזרתי הכל לקדמותו .... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. מעבד זה תומך בתדר זכרון 2666. אם וכאשר מבצעים oc אז עד לאיזה תדר הוא יכול להגיע? ובהתאם לכך גם לאיזה סוג זכרון של תדר הכי גבוה יכול להתאים לו? הכי הרבה 3200 או יותר ? שאלה נוספת לגבי ספק כוח למיטב ידיעתי במעבד זה צריכת החשמל נמוכה יותר אך בעת oc או ביצוע עומס רב על המעבד, רצוי שיהיה ספק כוח גבוה של 650w לפחות, או יותר מכך ? או שבכלל אין קשר לספק כוח ? בשונה מכרטיס מסך שהוא כן מצריך ספק כוח מסוים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום אני צריך עזרה חיפשתי באתר לוח אם טוב, אבל אני לא יודע איזה לוח אם לבחור. אני מחפש לוח אם משהו כזה. פרטים: 1. לוח אם שיש בו תמיכה למעבדים משולבים לעתיד, שנקראים AMD - ATHLON 64 Bit X2 או בעתיד אם אני רוצה להחליף מעבד AMD - Opteron 64 כפולי ליבה או מעבד AMD - Athlon 64 FX חד ליבה. 2. לוח אם תומך רק DDR2 3. כרטיס מסך PCI EXPRESS, איזה כרטיס טוב גרפיקה למשחקים לילדים?, היעקר שיהיה טוב ואיכותי. 4. כרטיס רשת O/B 5. כרטיס קול O/B יש בו כמה יציאות 6 או 7 משהו כזה, ושיהיה גם רמקול מיוחד סוואפ-פאוור(איך מבטאים). 6. חיבורים לדיסק קשיח IDE + SATA. 7. איזה סוג חברה לקחת זיכרון קינטון או זיכרונות זולים? המומחים מה אתם ממליצים לי לקחת לוח אם? בתודה מראש מייקל חג שמח, גמר חתימה לכל …

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכם יש לי הזדמנות לקנות שרת זה עם מעבד 12 ליבות AMD 2.3GH AMD Opteron 6176 SE לוח זה http://www.asus.com/Commercial_Server_Workstation/KGPED16/#support_QVL אני צריך את המחשב למשחקים יחובר לו כרטיס מסך HD 7900 שאלות : 1. האם השרת יעבוד טוב יותר ממחשב 8 ליבות עם OC ? 2. האם שרת יכול לעבוד כמו מחשב ? עם WIN 7 64 ? 3.האם משהו כאן רואה קשיים בהפעלת שרת ? חסרונות או יתרונות 4.בלוח יש מקום ל-2 מעבדים האם בהפעלת 2 מעבדים אנ י מכפיל את הכוח ? 5.הזכרון מוגבל עד 1333 MHZ 6. מצורף בינצמארק http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+Opteron+6176+SE&id=1568

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by itaysp,

שלום, ברשותי השילוש הבא: הלוח אם שלי התקלקל, ואני שולח לאינטל השבוע ואקבל אחד מתוקן/חדש כנראה. אם אני כבר מפרק את הלוח אם חשבתי לשדרג כבר את המערכת. כמו שאפשר לראות, המעבד שלי הוא K אבל הלוח אם הוא H לכן לא תומך ב OC. חשבתי על האפשרויות הבאות: 1. לקנות לוח חדש כן תומך ב OC, למכור את הלוח הישן ולעשות איזה OC כדי לסחוט קצת מהמעבד (אני מריץ כמה מכונות וירטואליות במקביל בד"כ והייתי שמח לעוד כח) 2. להישאר עם הלוח, למכור את המעבד ולקנות מעבד חדש יותר איזו אפשרות תתן לי את היחס הביצועים/מחיר? אני מעדיף להשקיע כמה שפחות, נגיד עד 500. אשמח גם להמלצות על לוח/מעבד, ולשמוע כמה המעבד/לוח שווים היום בשוק היד2. ועוד שאלה על הדרך. הלוח שלי הוא H67 ולכן גם יש לו כרטיס מסך מובנה. יש לי 2 …

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

עברו כמעט 6 שנים מאז השדרוג שילוש האחרון (שאפילו היה כאן בפורום! , המפרט של YairZ), חלקים בלוח אם הפסיקו לעבוד כמו שצריך ונראה שיש בהחלט "עייפות החומר" למרות פרמוטים וכד'. כמו כן ספק הכח הוא כבר בן 10, כדאי כנראה לשדרג גם אותו. המטרה היא גיימינג וכן שימוש מקצועי סטטיסטי (R, MatLab,Stata וכד') ואולי אולי גם מעט עריכה גרפית (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר וכד'). הדגש הוא על גיימינג. הרזולוציה היא 1920X1080, ואת כרטיס המסך אני אשדרג בנפרד שהמחירים ירגעו קצת (הרבה...) המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel i5 3470 Socket 1155 Gigabyte GA-B75M-D3H Rev 1.1 Kingston 16GB DDR 3 (4 x 4) MSI Geforce GTX 750 Ti HEC 450TD-FT CoolerMaster Centurio…

22. Started by Eviljelly,

הורדתי את Sisoft ובזמן שעברתי על הנתונים פתאום הוא מציג לי את הטמפרטורה של הלוח אם 128 מעלות נראה לי קצת מוזר , הוא גם מציג טמפרטורה של הספק כוח 129 מעלות .. יכול להיות שהגלאי דפוק ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by berliita,

שלום, יש לי מחשב די ישן של IBM (מקורי, עם כל החלקים המקוריים וללא כל תוספות) מסוג THINKCENTER (דגם MT-M 8189-73G). איך אפשר לגלות מה סוג הלוח הראשי שלו, כלומר מה שם החברה שייצרה את הלוח ומה שם הדגם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by silverpist,

מה ההבדלים בינהם ??

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים ואני רוצה לראות שמה שקניתי זה באמת זה שנמצא במארז. הגעתי לשלב שבו אני בדוק את הזכרונות ומשהו לא נראה, בבקשה תראו את התמונה הבאה ותגידו לי אם זה תואם לדגם שקניתי שהוא: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.fastup.co.il/images/20148706.jpg תודה מראש לעוזרים זה מאוד חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים