עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי מ SIMPELTECH ATHLON 1700 PLUS לו GIGABYTE GA-7VRXP והחום של המעבד 61 מעלות ו SYSTEM TEMP = 45-47C !!!! למה? האם זה סביר למצב מנוחה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Ev,

שלום, אני משתמש במערכת הפעלה של ויסטה (32 ביט) ומשחק ב-FALLOUT 3. סה"כ הביצועים די טובים אך ציפיתי ליותר... להערכתי צוואר הבקבוק של המערכת הינו זיכרון ה-DDR (רק 1 ג'יגה וגם די איטי). לפני שאני אקנה זיכרון חדש אני רוצה לבדוק האם באמת זאת הסיבה ומכאן השאלה: 1. יש דרך לבדוק בכמה מהזיכרון שלי אני משתמש בכל רגע נתון או תוכנה כלשהי המאפשרת לראות מה מעכב את פעולת המערכת ? 2. על סמך ידע אישי, מישהו יכול להגיד מה גורם לצוואר הבקבוק של המערכת שלי ? תודה לכולם.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by winnerm,

בשעה טובה אני מרכיב מערכת חדשה ,בשביל לחסוך בעלויות ,אני מזמין חלקים מסוימים מחול (כונן וזיכרונות) ,ואת השאר אני אקנה בארץ (לוח אם,כרטיס מסך,ספק כוח ומעבד) אשמח לעזרה שלכם בבחירת הram ,כאמור אין עוד לוח אם ,הלוח יותאם אחר כך. אלה האופציות: https://www.amazon.com/Corsair-2x16GB-3200MHz-Memory-CMK32GX4M2B3200C16/dp/B016ORTNI2?keywords=corsair+32gb+ddr4+3200mhz&qid=1537309779&sr=8-1&ref=sr_1_1 (1400 ש״ח) https://www.amazon.com/Corsair-32GB-3000MHz-Memory-Systems/dp/B014UYPEXE?keywords=corsair+c15+32gb&qid=1537309603&sr=8-1-fkmrnull&ref=sr_1_fkmrnull_1 (1350 ש״ח) https://www.amazon.com/gp/product/B0171GQR0C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אוקיי אני כניראה אקנה מחשב עם המעבד E6300 ואני עד עכשיו לא מבין מה ההבדל בינו לבין פנטיום D? למשל מחשב עם פנטים D 3.0 ג'יגה עובד כמו 3.0 א זה אני מבין מעבד קונרו E6300 עובד כמו..? 6.3 ג'יגה? או 1.86 Mhz? (כי רשום שם גם את זה ואני לא מבין) תודה למי שיסביר, ועם אתם מביאים לינק אז בעברית בבקשה..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by WazZzap,

שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל אני עומד לקנות מחשב חדש בקרוב... ורציתי לדעת מה זה צוואר בקבוק והאם ה 2.8 DUAL של INTEL יעשה צוואר בקבוק ל PX8800GTS 320MB

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום אני צריך עזרה חיפשתי באתר לוח אם טוב, אבל אני לא יודע איזה לוח אם לבחור. אני מחפש לוח אם משהו כזה. פרטים: 1. לוח אם שיש בו תמיכה למעבדים משולבים לעתיד, שנקראים AMD - ATHLON 64 Bit X2 או בעתיד אם אני רוצה להחליף מעבד AMD - Opteron 64 כפולי ליבה או מעבד AMD - Athlon 64 FX חד ליבה. 2. לוח אם תומך רק DDR2 3. כרטיס מסך PCI EXPRESS, איזה כרטיס טוב גרפיקה למשחקים לילדים?, היעקר שיהיה טוב ואיכותי. 4. כרטיס רשת O/B 5. כרטיס קול O/B יש בו כמה יציאות 6 או 7 משהו כזה, ושיהיה גם רמקול מיוחד סוואפ-פאוור(איך מבטאים). 6. חיבורים לדיסק קשיח IDE + SATA. 7. איזה סוג חברה לקחת זיכרון קינטון או זיכרונות זולים? המומחים מה אתם ממליצים לי לקחת לוח אם? בתודה מראש מייקל חג שמח, גמר חתימה לכל …

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Oranl,

היי, אני מחפש לוח אינטל עבור מעבד i5-3550. הדרישות הן תמיכה בזיכרונות ב-1600mhz, תמיכה ב-SATA 3 ועדיפות ל-USB 3. אין צורך בכ. מסך מובנה (יצורף לו GTX660TI). לא יבוצע OC והמחשב ישמש בעיקר לגיימינג. רצוי שהתקציב יעמוד על כ-500 ש"ח פלוס מינוס. מקווה שזה ריאלי. אפשר גם המלצות ללוחות אחרים שעומדים בדרישות אבל עדיפות ראשונה לאינטל, כי ייתכן ואוכל להשיג הנחה עבורו. חשבתי על הלוח הזה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813121601

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. לפי מה שהבנתי שני הלוחות האלו מצוינים לאוברקלוק ומגיעים בערך לאותם תוצאות (אני לא טועה, נכון?). אילו יתרונות יש ל - DS3 על פני ה - S3 מלבד הקבלים היותר איכותיים שלו (עד כמה זה בכלל משפיע?) ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by toniviner,

what is dual ddr and what is it good for? what is better: 1) one stick of 256MB 2) tow sticks of 128MB

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אם לא מתכנן המהרה, האם כל ההבדלים בינהם זאת האפשרות ל smart response?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Abit.com.tw,

שניהם PC3500 מה לקחת? ד"א ממש לא מעניין אותי שלהוא יש מנורה מסכנה ועיצוב וזה.. שטויות

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by zag_zag,

תסלחו לי על הבורות, אבל מה זה CAS latency ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Lioriii,

עשיתי עידכון לביוס ומשום מה כל פע שאני מדליק את המחשב הוא נותן לי הודעה שהוא לא מוצא את ה-PRI H.D ואז אני נכנס לביוס ולוחץ על AUTO DETECT ורק אז הוא מאשר לי את זה אבל זה כל פעם שאני מדליק את המחשב וזה מביא לי עצבים!! מישהו יכול בבקשה לעזור לי???העידכון שעשיתי הוא F11 איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת זה ממש דחוף!!!!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by the_lighting,

INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX 1244 1747 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ההבדל בינהם משמעותי? שווה את המחיר?

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. וכמו כן מה ההבדלים בין ה MSI P965 NEO לבין ה MSI P965 PLATNIUM? קישור ללוח באתר היצרן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=744

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by HardWarePassion,

אני מעוניין לקנות מעבד לעבודה במשרד וגם קצת משחקים (ושלא יהיה עגלה) הסתכלתי באתר של GYRO וראיתי שם מעבד דורון 1800 - 45 $ דולר. ב GYRO אמרו לי שמהירות השעון שלו זה 1.8 הבאס 266 והזכרון מטמון 256KB אבל באתר פה ( HWZONE ) רשום שה L2 של הדורון זה 64KB !!!! יכול להיות שזה נמוך יותר מסלרון ? והשאלה הכי חשובה 45$ לדורון ב SOCKET A זה לא גניבה לאור היום ? במיוחד שבקרוב המעבדים בעלי התושבת הנ"ל יעלמו מן העולם. ושוב יכול להיות שיש טעות פה באתר ? כי רשום שה L2 של הדורון היא 64KB !!!! מה לפנטיום 3 שלי יש 256 ולסלרון הכי מסריח יש 128KB !!!! HELP SOS

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. זה מה שאני צריך לשדרג, וזה התקציב שלי פחות או יותר (לא הרבה יותר אולי 100+ שקל MAX). איך הדבר הזה: AXP 1800 + Epox 8K3A+ + Mushkin 256 PC3000 זה ב 2045 שקל. זו בעצם חבילת ה AXP 1800 של פנדה, רק עם לוח אם שונה שעולה ב100 שקל יותר. תעזרו לי, אני רוצה את הטוב ביותר במחיר הזה. לא לאוברקלוק. ואין סיכוי להגמשת המחיר.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לפי מה שהבנתי המעבד יכול לתת בוסט ל 3.7 בפועל אני על IDLE על 1.6 ובמאמץ זה מגיע רק ל 3.4 , למה זה ? לגבי זכרונות אני עם זכרונות 1600M אבל מזוהה רק 1333M ? הערה: לוח אם של ג'יגהבייט z68xp-ud3

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by integral,

http://www.burntware.com/dc/ נחמד, הגיע ל 3.6 על מתח סטוק. עלה ל 3.9. ה 3800 ב 2.5 גיגה. תזכרו, חצי מחיר

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. כרגע ממספר סיבות אין לי כוונה לרכוש אחד מהכרטיסים המובילים של ati או nvidia . בעוד מספר חודשים מתוכננת להתבצע קנייה שכזו ולכן יש צורך בלוח שיאפשר ניצול מלא של כרטיס מסך כמו 9800 של nvidia (מתוכנן לצאת לשוק בתוך כחודשיים ). לכן בכוונתי לרכוש לוח אם עם הכרטיס המשולב הטוב ביותר . ברור לי שהכרטיסים המשולבים חלשים בהשוואה לכרטיסי מסך ייעודיים. היות ויש לי מסך crt משובח ,אין לי שום בעיה ליהנות ממשחק ברזולוציה של 1024*768 ללא פילטרים ,כל זמן שה- fps ( frame rate per second) אינו נופל מ-25. כך שאני אהיה מבסוט אם אני אוכל להריץ משחקים "ישנים " בני שנתיים-שלוש כמו : Fear ,far cry halflife2 doom3 prey call of duty 2 אם אתם יודעים מהו הלוח עם הכרטיס הגראפי המשולב החזק ביותר ,ר…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני מחפש את שם התושבת של מעבד PentiumIII 500MHz (כן, ישן). חלק אמרו לי Slot A (זה לא AMD?), חלק אמרו Socket 1 או Socket A. זה לא המחשב שלי, אלא של חבר שהלך לו הלוח-אם. אני רוצה לחפש בלוחות קנייה/מכירה ברשת, דרישה ללוח מתאים, הבעיה היא שאני לא יודע איזו תושבת לכתוב. תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני לא יודע אם שמתם לב אבל הלוחות החדשים יקרים יותר בחלקם בכמה עשרות שקלים וחלקם אף יותר ממאה ש"ח מהלוחות הקודמים קצת מוזר שהלוחות החדשים יקרים יותר ??? בהתחשב בתקלה של אינטל . אם מסתובב פה נציג של אחד החנויות או יבואנים נשמח לקבל הסברים לתופעה המכוערת

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Blade,

אני יודע שזה שייך איך שהוא לטכנולוגיה של המעבד.... ואני יודע שזה קיים רק במעבדים 3.66MHZ אבל בבקשה מה זה? ומה זה אומר ולמה אין את זה במעבדים נמוכים יותר כמו 2.66 או 2.4 תודה אחים שלי

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום רב, רכשתי אתמול מעבד I3 2100 (מספיק בהחלט לצרכים שלי בהתחשב בזה שאני עם מערכת של 6 שנים כבר עם מעבד AMD ATHLON 4200 2.2 GHZ אך הוא מקרטע לאחרונה) והייתי שמח לקבל המלצה לגבי לוח אם תושבת 1155, זיכרון 4GB וקירור הכי משתלמים. ראיתי בדיון המוצרים המומלצים שני לוחות אם שנראים מספקים אך תהיתי אם יש משהו אחר שאולי לא פורסם שם. זכרונות יש לי כיוון אבל שוב הייתי שמח לשמוע את דעתכם וכנ"ל לגבי קירור שהאמת אין לי יותר מדי מושג מה נחשב הכי משתלם בימינו. התקציב: 500-600 מקסימום. המארז FRACTAL DESIGN R3 עם ספק SEASONIC 512W. חנויות במרכז בלבד בבקשה. תודה רבה מראש, זאב.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם אחרי הרבה הרבה חיפושים אני מתייאש ופנוה אליכם בתקווה שתעזרו לי למצאו חנות שעושה משלוחים לארץ ושיש לה את הלוח הזה במלאי תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים