עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קטגוריה ראשונה - עם כרטיס מסך מובנה (זה קל יחסית). כמו ה- ASUS M2A-VA למשל. קטגוריה שניה - ללא כרטיס מסך מובנה, עדיפות ל-P965 או 650i הכוונה ללוחות לא יקרים (400-800 ש"ח) - גם ל-AM2 וגם ל-775 של אינטל. תודה מראש, TMP

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני קונה מאבד AMD 64 3000+ עם לוח שאינו תומך בDUEL DDR אז אני לא ממש יודע איזה זיכרון לקנות למישהו יש רעיון?? ???

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כותרת. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום. קניתי לאחרונה מסך "22" של DELL והרזולוציה הטבעית שלו היא 1680X1050. האם כדאי לי לקנות לוח אם עם הצ'יפסט החדש של AMD ה780G, או לקנות לוח אם בלי כרטיס גרפי מובנה ולקנות גם כרטיס גרפי נפרד? ביקורת של הצ'יפסט עם ה780G: http://www.tomshardware.com/2008/03/04/amd_780g_chipset/ יש לציין שאני רוצה להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך אך לאו דווקא ברמות הכי גבוהות (כמו COD4). אשמח לתגובות. אורן.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מעבד ZEN יכול לתת מלחמה ל- I7 6950 ? אני לא מבין ממה מתלהבים מ- AMD והליבה חדשה שלהם ? ובנוסף אינטל נותנת 4 ערוצי זכרון מול 2 של AMD עשו 32 כתבות על 32 ליבות ואז מתברר שיש רק 8 ליבות שאולי יצא עד פברואר 2017

6. Started by imac,

ראיתי במכרז של המדינה (העיתון) מחשב שהמעבד שלו הוא GigaPro 1000Mhz מי מיצר את המעבדים האלה הם טובים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Achiron,

לפי מה שהבנתי חייבים 2 חריצי PCIE16 בשביל זה. לי יש רק אחד. זה אומר שCF יורד מהפרק? או שיש אפשרות לפיצול של PCIE16 ל2?

8. לחברי הפורום שלום וחג שמח חשבתי לקנות מחשב חדש, וכבר שחשבתי שהכל ברור, החליטו ההם למעלה להקשות את חיי. אבקש את עזרתכם במספר שאלות. ללא ספק בכוונתי לרכוש מעבד אשר יתמוך ב 64bit - על כן חשבתי על +AMD2800. כעת מודיעים לי כי אינטל צפויה להוציא מעבד כזה. 1. האם להמתין לאינטל ? ומה נראה שיהיה המחיר למעבד ביתי כזה ? כפי הבנתי ל AMD אין שימוש בערוץ כפול לזיכרונות בתושבת 754 !!!!! קראתי את המאמר "תזמוני זכרונות ו Dual DDR - כל מה שרציתם לשאול, ולנו כבר נמאס לענות " היה מרתק אך על שאלתי הוא לא ענה -- אנה הושיעו. 2. האם ישנו כזה שינוי גדול כאשר ישתמשו בזה בתושבת 939 ? ואם כן, הכיצד אם כך מעבדי amd מצליחים להתחרות באינטל שלהם תעבורת נתונים מהירה …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by davidpo,

הדגם הזה "CORSAIR TRIPLE CHANNEL 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 XMS3 CL 8-8-8-24 : TR3X6G1600C8" מומלץ? , והחברה אמינה ומוכרת? (המעבד הוא:I7 intel 920")

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש מצב לירידת מחירים ביזכרונות האלו בכלל? או שזה המחיר הכי זול שיש היום? יש מצב שהמחירים שלהם יעלו כי הזיכרונות נהיים יותר נדירים? אני רוצה DDR2 667MHZ 2X 1GB KINGSTON CL5

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by subarel,

יש לי TwinMOS TwiSTER 800MHZ 512X2 CL5 מעבד E6300 - ולוח P5B איך עדיף לעבוד, על: 800Mhz CL5 677MHZ CL4 533MHZ CL3 ב 800MHZ הוא נותן יחס של 3:2 677MHZ יחס 4:5 וב 533 אני מאמין שזה יהיה 1:1... ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by musari,

מה כל כך מיוחד וחזק במחשבי MAC G5 למה הם יותר חזקים מ PC ואיזה מערכות הפעלה משתמשים ובאיזה סביבה עובדים בהם האם אפשר וינדוס כי מצאתי אחד חזק ב 2000 דולר http://www.apple.com/powermac עם ליבה כפולה ואני מעוניין לקנות אם אני יוכל לנצל אותו למישחקים...תודה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by bar123,

יש לי לוח אם Asus A8n-e והפיטשר של Cool n Quiet עבד מצוין היו לי 2 סטיקים של 512 זיכרון=1024 MB לאחר מכן הוספתי עוד 2 סטיקים של 256 מאותה סידרה ויצרן (הלוח הוא דואל צ"אנל) ומאז הCool n quiet לא נותן למחשב לעלןת בעיות כמו מסך כחול- ביוס eroor ואפילו לא מוצא את ה HD ... אז ביטלתי את זה.... מישהוא יודע מה עושים ולמה זה קורה ?? תודה

• 15 תגובות
    • 847 צפיות
  14. היי לפני כ-8 חודשים קניתי מחשב, ומאז אני לא מפסיק לשפר אותו על מנת להפוך אותו למפלצת משחקים האמת היא שלא אני בחרתי לעצמי את המחשב אלא אבא שלי ( THE MAN WITH THE CASH ) מהסיבה שלא הבנתי באותה תקופה בגרוש, ולכן נאלצתי לשפר בלי סוף את המחשב עכשיו. ישנם עדיין 2 דברים עיקריים ( אולי הכי עיקריים ) במחשב והם המעבד והלוח אם שאני לא יודע מה הולך איתם. אני צריך ממכם שתגידו לי אם המעבד והלוח אם שלי הם טובים בשביל אחד כמוני שהוא גיימר מושבע, שחייב לשחק במשחקים הכי כבדים על הרזולוציות הכי גבוהות עם אפקטים והכול, כבר יש לי כ.מסך תותח ( 7800GT ) אבל אני לא יודע אם המחשב שלי מנצל את כל היכולות שלו. המעבד- 775 3.0 P4. לוח אם- INTEL 915. נו, אז מה אתם אומרים? להחליף משהוא? דבר נוס…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shriko,

זה המפרט שלי: לוח:775i65G asrock לינק לאתר הלוח: http://www.asrock.com/product/775i65G.htm מעבד pentium D 820 2.8 Ghz זכרונות:twinmos 512/400 cl 2.5 + kingston 512/400 cl2.5 הלוח תומך בדואל צ'אנל אבל הזכרונות מופיעים כ 133 (266) ולא כ 200 (400) ובביוס כתוב סינגל צ'אנל ההגדרות בביוס הן 2.5 3-3-8 מדוע הם לא עובדים בדואל? תודה מראש למי שעוזר. :s05: :s05: :s05:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלחתי את המחשב שלי לתיקון ושי קיבלתי אותו החליפו לי למעבד יותר חדש במקום 2.8 NORTHWOOD שמו לי 3.0GHZ עכשיו,אמרו לי שלא קיים מעבד 3.0GHZ של NORTHWOOD אלא רק PRESSCOT,זה הגיוני שיהיה 3.0GHZ NORTHWOOD? כי זה מה שרשום לי בכל תוכנה שבדקתי בהם מה יש לי כגון: CPU-Z , EVEREST ושאלה שנייה היא אם מישהו יכול להביא לי בבקשה דרייברים ללוח אם D865GLC דרך אגב לאחר בדיקה ב3DMARK קיבלתי תוצאה יותר חלשה ממקודם ב70 נקודות וגם לפני כן היה לי תוצאה חלשה(813)! ואני גם מרגיש שהמחשב עובד יותר לאט לפי מה שאני יודע החליפו לי מעבד,לוח אם,זיכרון,כונן קשיח לוח אם נראה לי שהחליפו אבל זכרון החליפו לי כי בדקתי ולפני כן היה לי זכרון של KINGSTON ועכשיו יש לי של InterSpeck משהו כזה וכונן קשיח היה לי של S…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום חברים, יש ברשותי לוח H97 עם סוקט 1150 עם מעבד i5 4690K. קניתי קירור חדש של נוקטואה שהוריד את הטמפ בצורה משמעותית (ב idle אני 25 מעלות וב load אני לא עובר את ה 60). רציתי לעשות המהרה קטנה, אבל הלוח אם שלי לא תומך. אז חשבתי לרכוש מעבד חזק יותר שמתאים לסוקט, וחיפשתי בלוחות i7 4790. העניין הוא שלמרות שמדובר במעבד עתיק ומשומש - עדיין המחיר הנמוך ביותר שמצאתי היה 500 שח, וכשניסיתי להתמקח המוכר נעלב ונעלם. מה העניין? איך יכול להיות שהמעבדים האלה שומרים ככה על הערך יד2 שלהם?

18. Started by moshemanov,

ברשותי לוח אם gigabyte 880gm-ud2h, והייתי מעוניין לדעת איך מפעילים את הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח שלי. נכנסתי ל-Device Manager, אך הוא לא מופיע שם. תמונה: http://i47.tinypic.com/2i6td1.jpg נכנסתי לתוכנה AIDA64 כדי לוודאות שיש לי באמת כרטיס מובנה בלוח, והנה: http://i45.tinypic.com/14930y0.jpg ניסיתי גם דרך הביוס, אבל לא מצאתי שם אפשרות כזאת. תמונה: http://i46.tinypic.com/5x05e1.jpg (נכנסתי ל-Integrated Peripherals) ולמי שחשב שאני רוצה להוסיף אותו לכרטיס מסך שלי אז לא, אני רוצה להפעיל אותו במקום. אז מישהו יודע איך עושים את זה? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kingpin,

בדקתי כול מיני מחירים וזה בכמה אתרים וראיתי שעכשיו יש אתמעבדים החדשים של 64 והם עובדים על 1600 fsb אבל לא מצאתי לוח אם שעובד על המהירות מישהו יכול להסביר מה הולך פה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by someone,

הורדתי קובץ מהאתר של GIGABYTE שנקרא: 7vrxp_f10.zip פתחתי אותו ויצאו 2 קבצים: 7VRXP.F10 FLASH860 שאני פותח את הFLASH זה כותב לי שהצ'יפסט לא זמין (משהו כזה....) מה אני עושה?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי את הלוח הזה http://www.motherboard.cz/mb/ecs/K7SOM75C.htm חלק מהקבלים התפוצצו במופע מהרהיב. איזה לוח כדי לקנות יש עלו מעבד של XP2000 כדי לקנות יד שנייה ...יש מה לעשות ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מצטער אם השאלה חוזרת על עצמה, פשוט לא מצאתי בחיפוש...

• 15 תגובות
    • 892 צפיות
  23. יש לי מחשב שבניתי לפני שנתיים וחצי AMD Athlon 3200 2GB DDR PC3200 SATA Raptor HD ATI X1600 AGP Video Windows Vista לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת את הגיל של המחשב, בעיקר שאני מריץ כמה אפליקציות במקביל (Music, video encoding, photoshop וכו') ואני מתלבט האם לשדרג מעבד, לוח אם, זיכרונות וכרטיס מסך או פשוט לקנות ב- 600 ש"ח בערך שדרוג למעבד Athlon X2 4200. מה דעתכם? האם יהיה שיפור משמעותי בביצועים, וזו השקעה טובה שתיתן לי עוד שנה + על המחשב הזה בכיף או שאני לא כל כך ארגיש את זה מאחר ומדובר במחשב ישן ופשוט עדיף לשדרג? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by NougaT,

הלוח אם שבכותרת זה הלוח שיש לי כרגע עם המעבד I5 760 יש אפשרות לעשות עם הלוח הזה OC ואם כן, ייכנס ללוח אם הזה גוף קירור איכותי למעבד? זה לוח אם MICRO נכון? תודה על התשובות!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by mrbig,

לפי מה שהבנתי המשמעות של התיזמונים שמופיעים במשהו כמו 2 3 4 4 זה הזמן צריך לחכות כדי שנתון יקרא או יכנס לזיכרון שהשאלה שלי האם אתם מסכמים את המספרים ומסתכלים על זה כנתון בודד או האם יש משמעות למיקום המספרים? אני אנסה להסביר האם 2 2 2 4 שזה בעצם 10 מחזורי שעון יהיה יותר טוב מ... 2 3 2 5 שזה 12 מחזורי שעון והאם 2 3 3 5 שזה 13 מחזורי שעון יהיה זהה בביצועים ל 3 2 2 6 שזה גם 13 מחזורי שעון? כמובן שאני מדבר על אותו סוג של זיכרון -ותסלחו לי אם התיזמונים לא הגיוניים כי אני לא ממש מבין לעומק אני פשוט רוצה איזה דרך שאני אוכל להשוות בין סוגים שונים ולראות לבד האם ההפרש מחירים מצדיק עליה של X אחוזים בביצועים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.