עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TalG,

ערב טוב, נדפק לי אחד מכרטיסי הזכרון במחשב ואני מעוניין להחליף אותו וכבר גם לשדרג את הכמות באותה ההזדמנות. המחשב שלי לא חדש, אבל נכון לעכשיו הוא עושה את העבודה ואינני מעוניין להוציא הרבה כסף על שדרוג של שלשה. אשמח לעצה, האם קיים זכרון טוב שאני יכול לקנות כעת שישמש אותי בלוח הקיים (גיגהבייט, מצ"ב תמונה) ואשר גם אוכל להעביר ללוח מודרני יותר וישרת אותי נאמנה שם? תודה רבה וחתימה טובה.

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  2. הייתי רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים, ה - Q6600 שלי כבר מתעייף והלוח אם איתו כבר בא בימים (Gigabyte P35-DS3L). התקציב שלי הוא באזור ה 2000 ש"ח עם מקום להתגמשות, אבל לא פרועה. בכל אופן חשוב לי מאוד שיהיה התאמה בין החלקים האחרים במחשב Nvidia 560ti , Dual DDR2 4gb RAM. המארז שלי הוא Gigabyte 3DAurora , אם חשוב לציין את הספק אני אבדוק (אם אפשר להגיב אם זה חשוב או לא). לא בטוח אם זה רלוונטי, אבל באופן כללי לא מתוכנן OC. שימושים: משחקים כבדים (BF3, total war shogun 2 דוגמאות..) , סרטים , ושימוש יומיומי שוטף .. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם אני מרכיב שילוב עבור מכונת שתחזיק לי בעיקר VM's ואיחסון מהיר. מדובר על מכונה שתחזיק לפחות 8 מכונות בו זמנית. מה אומרים על השילוב הבא: G.SKILL Ripjaws X 32GB (4x8GB) DDR3-1866 FX-8150 לגביי הלוח אם אני מתלבט מעט: Gigabyte GA-990XA-UD3 Gigabyte GA-970A-D3 השאלה האם לשימושים שלי יש הבדל או שאני יכול לחסוך מעט? ובכלל מה אומרים על המעבד? תודה יבגני

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. שלום! ברשותי לוח אם של חברת ASUS מדגם P5QL בן בערך 4 שנים. יש לו יציאת PCIe 2.0 x16 אחת בלבד ואליה מחובר בד"כ כרטיס מסך של NVIDIA מדגם 450 GTS 1GB. עכשיו ממש אחרי צאת הצום, אני מדליק את המחשב ולא מופיעה שום תמונה (אפילו לא מסך הביוס - כלומר אני לא יכול להפיל מצב בטוח), מסך שחור, אבל באוזניות אני יכול לשמוע את הווינדוס 7 נדלק. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר עם אותה יציאה אבל קיבלתי את אותה תוצאה. איך אני יכול לדעת אם היציאה מתה (ומה הסבירות שדבר כזה יקרה)? ונניח שהיציאה מתה, יש איזשהו מעבדה בארץ שעושה החלפות? כי אני ממש לא מתכוון להחליף מערכת שלמה בזמן הקרוב. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  5. Started by itaysp,

שלום לכולם אני מחפש לעצמי אולטרה בוק, ומצאתי אחד זול (600 דולר עם 128 ג'יגה של SSD ו4 ג'יגה זכרון) עם i3-3217U, אבל אני לא מוצא עליו יותר מידי מידע. איך המעבד הזה? הוא יכול להספיק לעריכה קצת בפוטושופ פה ושם (לא איכפת לי שיהיה לאט זה מחשב משני שיהיה לאוניברסיטה אבל אני כן ארצה פה ושם קצת פוטושופ, קצת VISUAL STUDIO.. שיהיה קצת איטי לא נורא, אבל איטי בקטע סביר) הקפיצה הבאה היא ל i5-3317U שיש לו טורבו בוסט בניגוד ל i3 ואני משאר שגם יתאים יותר לצרכים, אבל זה כבר להוסיף עוד 250 דולר ואז אם כבר התקציב עולה, נפתחות עוד אופציות לנוטבוקים אחרים... בעקרון אני מעדיף לקנות את מחשב ב600 דולר, אבל אני ממש אתבאס אם אני אקנה אותו והשימושיים היחידם שאני אוכל לעשות איתו זה לגלוש באינטר…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מעבד core i7 975 extreme עוד כמה זמן אני יכול למשוך עם המעבד הזה עד השדרוג הבא? ???

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by NerVo,

שלום! יש לי מחשב ישן, רוצה לעלות זכרון. זה הזיכרון המתאים ללוח האם הזה: http://www.memoryupgrade.pro/gigabyte-memory1-gigabyte-memory1-ddr-1-motherboard-memory-ga-8simlhp-tw.html אחד מהתשיים הראושנים קשה קצת למצוא אחד כזה בדיוק ב EBAY אבל האם זה זה? : http://www.ebay.com/itm/Low-density-2GB-2-X-1GB-PC2700-184pin-ddr-333-Mhz-non-ecc-Memory-ddr1-DIMM-RAM-/180855437176?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1bd2f778

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  8. שלום, המעבד i5-3570K תומך בטכנולוגיית WiDi (שידור מדייה אלחוטי) האם אוכל לשדר עם מחשב נייח i5-3570K לטלויזיית הLCD שלי (עם מתאם כמובן) - אני שואלת כי כל הפוסטים והדפים שמצאתי מדברים על מחשבים ניידים, ולא מצאתי כלום על נייחים. - אם טעיתי בפורום אנא העבירו אותי לפורום הנכון. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by NerVo,

שלום! לקחתי מחשב ישן פנטיום 4. שמתי לו ווינדוס XP.\ כשאני מנסה לראות סרטים באינטרנט או עושה פעולות למיניהם המחשב עובד לעט, בדקתי וה CPU USAGE על 100%. במחשב יש 768 RAM של DDR1. אם אני ישים יותר זכרון RAM האם זה ישפר את הביצועים והמחשב יפסיק להתקע בזמן צפייה בסרטים באינטרנט או פעולות למיניהם ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by peripushkin,

לפני מספר לא קטן של חודשים, המחשב שלי התחיל לעשות פריזים/ריסטרטים. בדר"כ זה היה קורה בשעתיים הראשונות אחרי הדלקת המחשב וגם בדר"כ תוך כדי הפעלת סרטון באינטרנט/שיר בWMP. בהתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך אבל נאמר לי שהטמפרטורות תקינות. לאחרונה שמתי לב שלפעמים המחשב מזהה 4GB מתוך 6GB של הזיכרון RAM ולפעמים את כולם. פה חשדתי. כרגע מאז שהוצאתי את הזיכרון שהימרתי שיש סיכוי הכי גבוה שיהיה בעייתי (ליד המעבד) לא היו פריזים/ריסטרטים, טפו טפו. עכשיו, אני יודע שיש על זיכרונות אחריות לכל החיים, חיפשתי בגוגל וראיתי שיש גם כל מיני סעיפים של (אם נגרמו נזקי טבע כמו התחמצנות וכו וכו אז לא מחליפים.. חארות) כדאי לי לשלוח להם את הזיכרונות? החנות שקניתי ממנה כבר נכחדה (pandas.co.il).. יש מקום…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  11. שלום ! אני קונה עכשיו מחשב עם מעבד - INTEL I5-3570K IVY BRIDGE ובתוך המפרט הציעו לי לוח אם של ASROCK Z77 PRO4 אני צריך לדעת האם הלוח הזה מומלץ ויתפקד טוב עם המעבד והאם לא עדיף במקומו את הלוח אם של GIGABYTE GA-Z777-D3H . ועוד דבר הציעו לי במפרט את הדיסק קשיח של HITACHI 1TB SATA3 האם הוא מומלץ והאם לא עדיף במקומו את הSEAGATE 1TB SATA3 תודה לעוזרים צריך תשובות כמה שיותר מהר !

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by NI4NI,

שלום האם יש בעיה כלשהיא ב"ערבוב" זיכרונות מיצרנים שונים ? נגיד, יש לי במחשב 8GB של זיכרון DDR3 1600MHZ CL9 מתוצרת gskill ואני רוצה להוסיף עוד 8GB של זיכרון עם אותן ספסיפיקציות, רק שהוא מתוצרת, נגיד patriot. האם יש איזושהי בעיה עם זה ? תודה

13. יש לי את הקיט הזה gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR2 שהוא בעל זרם נמוך 1.25 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=390 אני מוסיף קיט נוסף RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBXL עם זרם 1.5 Volts http://www.gskill.com/products.php?index=355 ואני לא ידעתי שיש הבדל בזרם שהזמנתי ורק עכשיו ראיתי רשום על שניהם שיש תאימות ללוח שלי (ASRock Fatal1ty P67 Professional) ושניהם אותו תיזמון ראיתי הזיכרון עוד לא הגיע. רציתי לדעת עם יש סיכוי שהם לא הסתדרו ביחד? או יגרם נזק? תודה רבה שנה טובה =] עדכון:בסוף הבאתי זיכרון סנייפר נוסף שם מתח זהה של 1.5 ושמתי אותם ביחד והכל בסדר את הסנייפר ה1.25 הוצאתי והוא מתוכנן לשימוש במחשב אחר שיהיה בבית.. תם ונישלם

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הלך לי הלוח אם, מחפש אחד במקום רצוי שיהיה ברמה דומה עם אותה כמות כניסות, איזה לוח? (מעדיף ATX לא מיקרו) איפה למצוא, האם שווה להזמין מחו"ל? (מעבד 9300, זכרונות DDR2, כרטיס מסך QUADRO3500FX) תודה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  15. שלום לכולם אני קונה מערכת הפעלה ווינדוס7- 64 ביט לוח אם p8z68 asus מעבד core i7 2600 האם המערכת הזאת מתאימה ל64 ביט? זיכרון 8GB בברכה מושיק

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. אני מעוניין להרכיב מפרט למשחקים ומולטימדיה. כרגע אני מנסה להגיע לשילוש המתאים ביותר, כי עם שאר הרכיבים יהיה פשוט יותר להסתדר אח"כ. התקציב: 2.5K לשלושת הרכיבים, רצוי לא להשתמש ביותר. מעבד: אני נוטה לבחור ב-3570K בעל הביצועים הטובים ביותר בסדרה והוא גם לא מגביל אותי ל-OC עתידי. זיכרון: החלטתי שכדי להתפנק אקח 16GB זכרון RAM השאלה איזה סוג כדאי לקחת, 4*4GB או 2*8GB? ולגבי מהירותו, 1600 או 1333? לוח: אני מתלבט בין שני דגמים של ג'יגה בייט שההפרש ביניהם 150 ש"ח בקירוב, ולא מצאתי בהם יותר מדי הבדלים. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה פשר ההפרש המשמעותי יחסית במחיריהם, ומה מתאים יותר לשימושי. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4140#ov http://www.gigabyte.us/produc…

• 65 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. שלום אשמח לחוות דעת על לוח אם Intel DX79TO לוח האם הנל אמור להיות חלק ממערכת חזקה לעריכות גרפיות ותוכנות 3D שתקציבה 7200 שח מהמפרט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=543280.0 אשמח לקבל חוות דעת על הצ'יפסט X79 והסוקט 2011 וחשיבותם, האם ניתן להתפשר עליהם כדי לחסוך במחיר? באופן כללי אשמח לחוות עת על הלוח הזה או לחילופין המלצה על אחר במחיר דומה תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין לשאול שאלות מה ההבדל בין 4 ערוצי זכרון כמו למעבד 3960K לבין 2 ערוצי זכרון כמו למעבד 3770K 1. איך אני יודע אם 2 ערוצי זכרונות מספיקים לי ??? או אני צריך 4 ערוצי זכרונות ??? 2. במעבד 3960K [table][tr][td]Max Memory Bandwidth[/td][/tr][/table]51.2 GB/s[/t][/t]מה כאן הכוונה ??? אני כיום משתמש במעבד עם 2 ערוצי זכרון שמגיעים עד לתפוסה של 4.5GB מתוך 8GB האם זה אומר שאני לא צריך 51.2 GB ??? 3. האם 4 ערוצים נותנים מהירות עבודה של זכרון גבוהה יותר מ- 2 זכרונות ??? ואיך זה יתבטא ??? למשל משחק גוזל לי 1,000,000 BIT מהזכרון , האם עם 4 ערוצים של זכרון הוא ירד ב- 30% לדוגמא ??? תודה לעונים נכונה ,אנא לעונים תכתבו לאיזה שאלה אתם עונים ותסבירו ,כך שאני יוכל להבין

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by AmitDanan,

הנה הדגם של הלוח כולל העידכוני ביוס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3285#bios האם כדי לעדכן? מה התכונות החדשות של עידכון ביוס לגירסה מתקדמת יותר? כרגע הלוח הוא ברירת מחדל מעולם לא היתקנתי עידכון ביוס ללוח.

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  20. Started by inrock,

מהירות של 1.6 למרות שהוא כן כזה, מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  21. Started by xbuka,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה , סרטים ואופיס כשמידי פעם אני יריץ עליו PS ו Lightroom המסך המיועד הוא dell 2412m השאלה שלי אם הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H + המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 יעשו את העבודה או שעדיף לרדת למעבד i3 ולהוסיף כרטיס מסך בינוני :s05:

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  22. Started by בזיק2,

היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  23. Started by Trilandian,

הבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  24. זה המפרט שלי כרגע: AMD Athlon II X3 435 GIGABYTE GA-770TA-UD3 Patriot 1333MHZ 2GB DDR3 x4 Gigabyte HD7850 שתיים WD 1TERA HD צורב LG Antec High Current Gamer 620W Active PFC 13.5cm PSU HCG-620 רוצה לשדרג את השילוש לזה ולתת את השילוש שיש לי עכשיו לאח שלי הקטן: Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray עולה: 1100 Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI עולה: 490 Corsair 1x4GB DDR3 1600Mhz XMS3 CL9-9-9-24 פעמיים עולה: 324 אני לא מתכנן אובלרקלוק השילוש מיועד לגיימניג ברזולוציה 1920X1200 למשחקים כמו BF3 SC2 אשמח לשמוע את דעתכם.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by swisaman,

היי,ברשותי כרגע שילוש מבוסס AMD שברצוני להעביר לאחי הקטן וחשבתי על לקנות שילוש חדש מבוסס INTEL ועל הדרך לקבל עוד קצת ביצועים. חובה שתיהיה תמיכה בSATA 3 ובUSB3. בכ"מ,ברשותי 1600 ש"י לשדירוג השילוש,ניתן לחרוג בעוד כ200 ש"ח,במידה ואפשר להכניס OC זה יהיה מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים