מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
לוח (פרוטוטייפ) של חברת IWILL ה DK8ES תומך ב 16GB זכרון, 2 * PCX בתצורת SLI של NVIDIA דורש מארז בתקן Extended ATX (יש אחד של קומפיוקייס ב 450 שקל ). החברה מיתכוונית להוציא עוד מספר לוחות כפולי שקעים על בסיס NF3 ו NF4. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040914021846.html http://www.theinquirer.net/?article=18444 הערה: צריך לזכור שכל שקע 940 כזה תומך גם במעבד כפול ליבות שייצא בעוד 7-8 חודשים. האתגר כעת הוא על יצרניות התוכנה, לספק לשוק הפרטי תוכנות שיודעות לנצל ריבוי מעבדים כי החומרה כבר מוכנה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יחס מחיר תועלת הכי טוב שיש
-
- 15 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בן דוד שלי חי בסרטים שAMD 3000 64 ביט יקרוס עם 20 תוכנות פתוחות ! הוא חושב שבגלל שהפרסקוט שלו יכול לעשות את זה אז AMDD 3000 64 לא יכול מישהו יכול לתת לו שטיפת מוח קטנה?
-
- 15 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, אני מתייעץ לגבי שדרוג מעבד ולוח אם (כל השאר לא משתנה) הקנייה תתבצע בסוף החודש בסניף אייבורי באילת (אני לא מת על אייבורי אבל אני רוצה שתהיה לי את האפשרות להזמין ולאסוף באילת ובאייבורי גם מכבדים תלושי מתנה לחג שזה נחמד) אני מתלבט בין שלוש אפשרויות: 1. לא לקנות כלום,אם תעדכנו אותי שבקרוב מגיע דור חדש שמשופר משמעותית. 2. לקנות אינטל: I7 -10700 בעלות של כ1300ש"ח https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=33230 לוח אם Gigabyte Z490 Gaming X בעלות של 750ש"ח https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=32980 או לוח אם Asus Rog Strix Z490-H Gaming בעלות של 1000ש"ח https://eilat.ivory.co.il/c…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, בשנה האחרונה הוחלפו לי במסגרת האחריות כשלוש לוחות אם. עכשיו המחשב בתיקון על בעיה שכנראה נובעת מהלוח ה"מתוקן" האחרון שהוחלף. לאחרונה נודע לי (מהרשת עצמה) שהרכיבים שהרשת מחליפה לי במסגרת האחריות הם "מתוקנים" ולא חדשים. שאלתי היא האם הרשת שממנה קניתי את המחשב מחוייבת להחליף לי ללוח חדש ואני יכול לדרוש זאת מהם או שהם יכולים להחליף ללוח "מתוקן". בתעודת אחריות של המחשב לא רשום על זה כלום, ואין לי תעודת אחריות נפרדת ללוח. החברה של הלוח היא MSI. והבעיה היא שאני לא יכול לפנות ל-"MSI ישראל" מכיוון שהרשת שממנה קניתי את המחשב הם הייבואנים של MSI והם למעשה MSI ישראל. (http://www.msi-israel.co.il/) תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני אקח את הלוח אם Abit-ip35-e אז יהיה לי צוואר בקבוק עם הכרטיס HD4850, מפני שהלוח לא תומך ב-PCIE 2.0... אז יוכל להיות לי צוואר בקבוק בגלל זה? אם כן זה יהיה גדול ונורא? תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רוצה דגם טוב של לוח אם AGP X4/X8 למעבד intel 3.0 GHZ וזיכרון ddr400 1GB ומעלה!!! אני צריך דגם טוב של לוח אם כדי לבחור למחשב החדש שלי אני רוצה שיהיה בו 3 סלוטים של זיכרון כי זה חשוב לי ושיתמוך רק ב- זיכרון DDR 400 ומעלה או לא משנה ממש אבל שיתאים ל- DDR400 !!!!! תודה ואםן תוכלו להשאיר לינקים אשמח התקציב שלי נא בין 480 - 550 ש"ח תודה!!!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן הרכבתי את המחשב החדש לי, להפתעתי ולאכזבתי גליתי שאחד הזכרונות שלי דפוקים. פשוט במהלך התקנת מערכת הפעלה פתאום היו רצים לי מסכים כחולים בלי הפסקה (מערכת הפעלה מקורית שהתקנתי איתה בעבר על המחשב הקודם) אז ההחלטה שלי הייתה לנסות להוציא אחד הוצאתי וזה רץ בסדר. חשבתי לעצמי שיש מצב שזה מהסלוטים אז הבאתי מחבר זכרונות חדשים שיש לו בבית והוא לא נוגע בהם הרכבתי ופלא הכול בסדר אין בעיה. החזרתי שוב פעם את הזכרונות הקודמים ושוב פעם מסכים כחולים.... חבר טוב שלי טכנאי שעובד בחנות מוכרת במרכז קראתי לו הוא בדק איתי כאן ואמר לי שסטיק אחד דפוק. לשמחתי יש אחראיות לכול החיים בחנות המחשב ***... ממשתי את האחראיות לפני חודש!!!! המשלוח שצריך לקחת את הזיכרון הדפוק הגיע ב…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביקשו ממני עצה למפרט שאמור להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, אבל *קצת* יותר רציניים מסוליטר, אינטרנט וכו... הדבר הכי חשוב, שמחשב אמור להחזיק 4-5 שנים (להריץ משחקים בינוניים...) יש הגבלה של תקציב (מעבד ב2000 ש"ח לא אופצייה...5K עבור כל המערכת- ללא מסך...) השאלה שלי היא אם כדאי לחכות לAM2 או עדיף לתכנן מפרט מחלקים שנמצאים כבר היום במלאי? האים כפולי הליבה או אפילו המעבדים בעלי ליבה אחת, בתקציב הנתון יחזיקו מערכת (עם שידרוגים עתידיים: תוספת זיכרון, שידרוג כ. מסך...), בלי קרטועים במשך הזמן המבוקש? (לא להתחיל לבנות לי עכשו מפרטים כדי שלא יעבירו את הת'ראד הזה לפורום מפרטים...) תודה.
-
- 15 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD DURON 850 עם Ge force 4 ti 4200 עכשיו מהכל אני מרוצה חוץ מהמעבד שהוא מאוד חלש אפילו 3Dmark 2003 תוקע לי לגמרי את המחשב אז אני רוצה להחליף את המעבד ל pentium 4 2.4 GHZ ולוח אם של Gigabyte השאלה שלי האם זה כדאי? כי אינטל הם מאוד יקרים אך שמעתי שאמינים יותר מ AMD תנו הצעות בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממ מעניין אותי לדעת כמה עולה לי להחזיק תמחשב דולק כל היום... בוא נגיד כל יום הוא דולק 12 שעות.. במשך 30 יום בחודש זה 360 שעות.. כמה כסף זה עולה בערך? והמסך כמה צורך? יותר ? פחות? והמדפסת והרמקולים והמודם וההאב? טוב אם אתם יודעים תענו תודה מראש! תומר
-
- 15 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASRock ConRoe1333-D667 שהצ'יפ שלו זה North Bridge: Intel Lakeport-G i945GC אני רוצה לעדכן את הביוס ,המחשב שלי משתמש עם הלוח מאז נובמבר 2007 ומאז לא שניתי כלום איך אפשר לעשות את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לי לשדרג למפרט הנ"ל בהתחשבות שאני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש בשנה וחצי הקרובות... adm 3500+ 939 winchster msi neo2 nforce3 muchkin 512*2 3200PC ולהשאיר את ה רדאון 9800XT שלי ואת כל שאר המחשב (מסך,מקלדת,מארז...) משתלם לי או שכדאי להחליף למפרט אחר... ואני לא מתכוון לעשות OC בשום פנים אז זה לא לשיקול...
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מעבד חדש לביצועים מקסימאלים במשחקים. המפרט שלי כרגע: לוח אם: H55M-D2H מעבד: Intel® Core i5 CPU 650 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz כרטיס גראפי: HD7970 ראמ: 4GB מערכת הפעלה: WIN 7 64 BIT הביצועים שלי לא משהו (בהגדרות הכי גבוהות), ובפעם שעברה נאמר לי לקנות מעבד חדש. אשמח לעזרה!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. בבקשה יעוץ. מערכת שיש לי עכשיו: MSI P45D3 NEO MB E8400 CPU 8GB RAM 1333 MHZ KINGSTON (2X4) DDR3 HEC-COUGAR-750W PSU GPU- SAPPHIRE HD-4850X2 2GB מארז של IVORY HDD sata-2 250gB זה מחשב שהולך לשמש לגלישה וסרטונים מ YOUTUBE. ז"א להיות מחשב של הורים. אני רוצה שהוא ישאר רלווטנטי כמה שיותר זמן. יש טעם להחליף את המעבד ל EXTREME? נגיד Q9300 או יותר גבוה או שבעתיד ניתן להסתפק ב-OC למעבד קיים? כרגע אין לי תלונות מהמחשב, עובד מציין, אצל ההורים הוא יהיה רק עבור גלישה, פייסבוק וסקייפ. אני פוחד על העתיד שמעבדים 775 יעלמו מ-EBAY בזמן הקרוב. רק בבקשה, אין צורך להציע להחליף מארז או ספק. הוא מספיק טוב גם למעבד חזק יותר. בבקשה תתרכזו במעבד. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה זיכרונות לקחת: אלה: G.SKILL 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 550 (PC 4400) Samsung TCCD Dual Channel Kit System Memory - Retail http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231004 או אלה: Patriot 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) Dual Channel Kit System Memory - Retail http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820220033 הבדל המחיר 8 שקל בערך. מה דעתכם לקחת?
-
- 15 תגובות
- 872 צפיות
-
-
גם מבחינת אוברקלוק וגם ביצועים: 1.Samsung 512MB DDR 400 Original 2. OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 3. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR תודה רבה לעוזרים!!!1
-
- 15 תגובות
- 983 צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי זה opty 148, dfi lanparty nf4 ultra-d, g.skill 2gb 400mhz 2-3-2-5. האופטרון בOC די קבוע 2.2@2.8. עכשיו קניתי את המחשב לפני איזה 9 חודשים, אז לשדרג למערכת C2D לא בא בחשבון, אבל המחירים של מעבדי AMD ברצפה, וב900 שקל אני מביא אופטרון 165 (כפול ליבה) ואני בקלות עושה לו OC מ1.8 ללפחות 2.6 אם לא יותר (הרוב עושים יותר ואפילו הרבה יותר). כדאי לי? זה ישתלם? שקניתי את המחשב התלבטתי אם לקחת כפול ליבה אבל כבר נגמר לי כל התקציב... וזה נראה לי הזדמנות להתקדם קצת ולשדרג לכפול ליבה. ובכמה לדעתכם אני יכול למכור את האופטרון 148?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא זוכר אם פרסמתי פעם שאלה כאן בנושא זה.. אבל.. ברצוני לחבר מחשב ברכב (יש לוח אם של VIA קטנצ'יק עם מעבד 1GHZ והכל ONBOARD) הבעיה שנראה לי שהוא מקבל מתח מספק מתח רגיל של מחשב השאלה- האם יש ספק רגיל של מחשב שניתן לחבר ברכב? (אני יודע שאפשר לקנות ממיר מתח מ-12 ל- 220 אבל זה עולה לא מעט) או.. מישהוא מכיר לוח אם שמקבל מתח 12 וולט ? (ראיתי בתעורכת מכוניות מיני מחשב עם פנטיום 4 שישר מתחבר ל-12 וולט ועולה... עולה!!!) בנוסף, צריך לחבר מסך לעסק.. יש בארץ LCD של 7 - 10 אינטש'? (ובא נגזים.. מסוג TOUCH)? תודה ליאור
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב היום?.. Intel Pentium 4 3.0Ghz / AMD Ahtlon 64 והאם לAMD Ahtlon 64 יש חשיבות בג'יגה הרץ?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD מביאה לחנויות את מעבדי ה-Athlon של הדור החדש - עם ליבות העיבוד והמאיצים הגראפיים העדכניים שלה בתצורה מינימליסטית ובמחיר תחרותי במיוחד לכתבה
-
- 15 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הי , מה הלוח המומלץ למיפרט הבנוי על AMD Sempron Socket 754 התקציב בסביבות 500 שח תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה המפרטים של שני המעבהדים הללו ומי יותצר טוב בכללי. אם יש השוואה מפורטת או הסבר טוב אז אני אשמח לקבל קישור. נ.ב בבקשה אל תגידו לי ש amd טוב למשחקים וההפך, אני רוצה הסבר עם פרטים ואפילו ניסיונות אישיים...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. אז ככה: אני בונה מחשב שישמש גם HTPC (ה מ ו ן אחסון ) + מחשב משרדי מולטי-טסקינג (לפעמים מעבר לבינוני) מחשב שמצד אחד רצוי שיתאים ללפחות 3 שנים, ומצד שני שיהיה ניתן לשדרגו היה והדבר יהיה רלוונטי. מעבד: הבטתי על המעבדים המומלצים באתר לנושא ועל בנצ'ים ומצאתי עצמי מתלבטת בין שלושה ATHLON IIX4 630/635/640 בהתחשב בהפרש העיבוד הקטן אבל גם הפרש המחירים בין ה- 630/635 (כ-50 ש"ח) ומצד שני בחוסר רציני של השוואות מספקות של ה- 640 ובהפרש הכספי מול ה- 635 (מעל 100) נראה לי שהדבר הנכון ביותר יהיה ללכת על ה- 635. לוח: כאן הדבר הופך מסובך יותר היות ויש לי דרישות רבות (מאוד) 1. הוא חייב לתמוך בכמה שיותר קונקטורים של SATA: כלומר לפחות 8 SATA נראה לי כמו מספר טוב. 2. חייב להיות CROS…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-