עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nirtaz,

GA-965P-DS4 VS GA-965P-DQ6

• 15 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by Torn,

יש איזה מישהו שמוכן לעשות איתי טרייד עם הפרסקוט 2.8 שלי! הגירסה שיש לי היא C0 והיא הגירסה הכי חמה של הפרסקוטים, ועוד סוקט 478. קיצר 64 מעלות במאמץ עם זלמן 7000 בחודש אגוסט. בכ"א הבנאדם מוכן לתת לי נרטווד 3 ג'יגה (800 BUS+HT), אני אצטרך להוסיף לו 150 שקל. מה אתם אומרים שווה? אני אפסיד ביצועים בגלל הקאש הנמוך יותר? וההתיישנות הטכנלוגית? (SSE3 ותהליך יצור מתקדם יותר של הפרסקוט) לפני שנתיים אני זוכר שאמרו שהנרטווד פנינה לעומת הפרסקוט, אבל זה היה בגלל שעדיין כוחו של הפרסקוט לא מוצה, אבל אני מאמין שעבר קצת זמן מאז. האם כיום כוחו של פרסקוט 2.8 יכול להתעלות על נרטווד 3.0? מה אתם אומרים כדאי?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by thebestof2005,

מישהו אולי יכול לתת לי פרטים ללוח אם הבא ואם הוא למחשב בסדר גודל של 1500 שדרישותיו הם בעיקר אינטרנט. MSI K9NGM-L GEF '6100

• 15 תגובות
    • 821 צפיות
  4. לא שאני רוצה להשתחצן אבל זה עוד לא קרה לי שמחשב לא מאט שמריצים עליו כמה דברים במקביל(ועכשיו לא בגלל הכפול ליבה), רציתי לדעת אם גם לדבר המטורף הזה גם יש גבול?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by white_rider,

מה דעתכם הלוח הכי טוב למעבל הנ"ל? בקשה לפרט למה אם אפשר מחכה לתגובות, תודה אני מתכוון מכל הבחינות אני מתכוון למשהוא שיחזיק מעמד לכמה שנים, איזו צפסיט עדיפה, 975 , 965 , nforce 590 משחקים , עריכות וידיוא , קצת O.C. שימוש כללי הכל.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Oranili,

http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=A64460DCT&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he# יחזיק לי לעוד שנתיים?

• 15 תגובות
    • 993 צפיות
  7. יש לי את הלוח הזה http://www.motherboard.cz/mb/ecs/K7SOM75C.htm חלק מהקבלים התפוצצו במופע מהרהיב. איזה לוח כדי לקנות יש עלו מעבד של XP2000 כדי לקנות יד שנייה ...יש מה לעשות ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי AMD3200 זיכרון 768MB לוח GIGABYTE NFORCE3 250G אני מעוניין לעבור לכפולי ליבה במחיר של עד 1500 ש"ח השקעה... כרגע לעבור לAMD איני יכול כי אני צריך להחליף את כל המפרט מיכוון ש AM2 דורש זאת (זיכרונות כרטיס מסך וכו'). אני מלעוניין להישאר עם הרכיבים ולהשקיע רק במעבד ולוח שיתמוך... מבדיקה... 4COREDUAL-VSTA של ASROCK ומעבד E6300 או E4300 עדיין לא מבין את ההבדל חוץ ממהירות הבאס 1066/800 לא מעוניין לבצע OC אציין כי אני מתעסק בעיקר עם תוכונות שרטוט וגרפיקה AUTOCAD REVIT PHOTOSHOP וכו' צריך עזרה דחוף.... הם זה טוב

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ^ יש לי עכשיו גיגה של טווינמוס (200MHz (2X512 איזה זיכרון כדאי לי לקנות בדיוק? תודה.

• 15 תגובות
    • 990 צפיות
  10. כותרת.. כרגע יש לי amd 3800 לא דואל אני רוצה להחליף ל6000 dc משתלם?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Tomerb1,

אני רואה שתמיד בפורום מפרטים שמים AMD למרות שאומרים שהקונרו יותר טוב... אז מישהו יכול לתת קצת רקע \ השוואות? לפי מה שאני יודע הc2duo יותר טוב מהAMD ונגיד ה x2 6000 של AMD עולה פחות אבל הוא בטח כמו תנור מוציא מלא אוויר חם ולוקח הרבה חשמל...? הטכנולוגיה שלהם לא קצת ישנה? אז עכשיו יש רק שאלות אבל אני מקווה שאתם תתנו תשובות תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני יודע שבשביל לעשות DC אני צריך את אותו סטיק פעמיים כדי שיהיה לי DC. יש לי Kingston DDR2 1GB 667MHz CL5, אני צריך בדיוק אותו הדבר? אני גם יודע שה-DC יעבוד על התדר הנמוך ביותר... כי חבר שלי אומר שזה מה אני צריך: הוא צודק? ??? והאם אני טועה? תודה לעונים!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by victor17,

מחפש זכרונות של 1ג'יגה דידיר 2 667 mhz .. לא בישביל אוברקלוק !!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. מצטער אם השאלה חוזרת על עצמה, פשוט לא מצאתי בחיפוש...

• 15 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by maxshuk,

היי כולם, ראשית, אני חייב לציין שהאתר פשוט מעולה, העזרה ההדדית דורשת ח"ח. אני לא פעיל בפורומים מהסיבה הפשוטה, אני לא מבין בתחום מספיק בשביל להשתתף. בכל מקרה, אני אוהב לקרוא וללמוד. אני גרפקאי(אנימטור ומודלר תלת מימד) ואני מחפש לקנות מחשב ממש חזק. המפרט פחות או יותר מוכן ואני מחכה לסוף החודש (לא דוחה את הקניה הזאת) לירידות המחירים של המעבדים של אינטל. ופה מגיעה גם ההתלבטות שלי: מצד אחד אני מת למרובע ליבה, אבל מצד המחיר שלו דיי מטורף בהשוואה לC2D. אני מתלבט האם לקנות את הQX6700 (שעולה 5500 שקל, והמחירים שלו לא מתכוונים לרדת עד יוני-יולי, לפחות ממה שהבנתי) לבין 2 מעבדי E6700 שלאחר ירידת המחירים בסוף החודש יעלו משהו כמו 1500 שקל למעבד, ככה ששני מעבדים מגיעים בערך ל60 אחוז משו…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קטגוריה ראשונה - עם כרטיס מסך מובנה (זה קל יחסית). כמו ה- ASUS M2A-VA למשל. קטגוריה שניה - ללא כרטיס מסך מובנה, עדיפות ל-P965 או 650i הכוונה ללוחות לא יקרים (400-800 ש"ח) - גם ל-AM2 וגם ל-775 של אינטל. תודה מראש, TMP

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מה ההבדל בין פנטיום D למעבדים כפולי ליבה? למה למרות שהD820 שלי 2.8 פעמיים כלומר 5.6 אז למה הוא יותר חלש מהמעבדים החלשים שהם לא יותר מ2.0 פעמיים כלומר פחות מ4. אז למה זה יותר חזק? ואם אפשר הסבר על ההבדלים עם ובלי OC תודה, ניצן

• 15 תגובות
    • 997 צפיות
  18. יש לי כבר זיכרונות DDR2 1GBX2 עכשיו רק נשאר לי לוח וזיכרון מן הסתם אני מעדיף לקנות C2D השאלה אם ייכנס לי בתקציב אין לי בעיה לקנות יד שניה העניין שאני לא מתמצא בעולם האינטלי ... השילוב מיועד לקצת משחקים סרטים ואולי OC קטן . חשוב שתיהיה יציאת SPDIF לאודיו (עם כרטיס OB טוב ) יכולות OC נחמדות והעיקר שייכנס בתקציב ולגבי מעבד אני לא סגור בכלל אם כדי לקנות את ה 4400 או 6300 או 6320 עזרה בבקשה (כול שאר החומרה קיימת כבר , כרגע אני ממתין עם הכרטיס מסך ) תודה

• 15 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by ariel_o,

קניתי מחשב חדש לוח asus striker מעבד intel core duo 2 e6600 זיכרון 2 גיגה cl5 ddr2 kingston 900MHZ ובעיה שאני בודק בתוכנה או בהעלאת המחשב אני רואה 667 ולא 900 1 רציתי לדעת אם זה הגיוני 2 רציתי לדעת אם זה מגיע עם 2 סלוטים 3 אם זה הגיוני האם אפשר לגרום לזיכרון לעבוד במלא יכולתו תמונות: אחסון תמונות חינם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by talevi,

אני קונה לוח אם בחול למעבד E6600 זכרונות קרוסאיר דומיניטור 800 עכשיו אין לי בעיה עם הכסף יש לי עד 2000 להשקיע אני עושה OC וגם אני רוצה משו שיחזיק להרבה זמן וזה גם הטכנולוגיה הכי חדשה. חשבתי או על : EVGA nForce 680i או : Asus striker מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by dennis14,

לפי XS הזכרונות האלו יכולים לבוא עם שלושה סוגי צ'יפים: D9DQT,D9GKX ו - D9GCT, אבל הם מדברים על ה - REVים עם מפזרי החום הלבנים. אני קניתי לא מזמן את ה - REV החדש של הזכרונות האלו שבא עם מפזרי חום כחולים ואני לא יודע באילו צ'יפים הם מצויידים, מקווה שתוכלו לעזור לי.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל לא בשביל oc אם משהו יוכל לעזור אני ישמח תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by igor5,

רציתי לדעת מה ההבדל בין AMD וINTEL ? מבחינת ביצועים מי יותר טוב? ומה אתם מעדיפים ולמה?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eegg,

אני רוצה לוח אם שבינתיים יהיה עליו מעבד פשוט(פנטיום d בסביבות ה300 שח) אבל שבעתיד אני יוכל לשדרג ל core 2/פניטיום 4. מחיר זה בערך 400-450 ורצוי גודל atx תודה על כל עזרה

• 15 תגובות
    • 962 צפיות
  25. שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב חדש ושאלתי הינה: מה עדיף סטיק אחד של 1GB או 2 סטיקים של 512MB?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.