מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אהלן בהמשך למפרט שכבר חצי מורכב I7 4770k Intel s3500 160gb ונכון להיום Asus maximus z87 hero הגעתי לשלב של זיכרונות ... המחשב בעיקר מיועד למשחקים בהגדרות גבוהות ובנוסף ל OC גבוה יש לי שני זיכרונות ששמתי עין עליהם ואני לא יודע במה לבחור http://ksp.co.il/?uin=14897 http://ksp.co.il/?uin=17024 מבחינת תקציב שניהם נכנסים שהוא לא יותר מ 600₪ העניין הראשון הוא אסתטיקה שמבחינתי כל המחשב הולך להיות בכיוון הלוח אמ שהוא שחור אדום אז כמובן בגלל הצבע הוונגנס קורץ יותר ... מבחינת איכות ביצועים וOC לדרישות שלי איזה מהם יתנו את התמורה הטובה ביותר ? ואם יש הפרש בינהם בכמה אחוזים ? תודה לעוזרים גיא
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל 946GZ והמעבד הכי גבוה שנתמך זה הנ״ל. המחשב עובד בסה״כ יפה אך נתקע תחת מאמץ תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, יש חברות בארץ שמוכרות לוח אם של SuperMicro? מתוך הנציגות בישראל (שמפורתות באתר העולמי) מצאתי שהן רק מספקות פתרון מלא של שרת ולא מוכרים חלקים בודדים. MtK
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח את הליבה הרביעית דרך הביוס וזה לא הלך, ועכשיו המעבד תקוע על 800MHZ לליבה.. מה לעשות? אני מזה מפחדש שהרסתי משהו.. :'(
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד Athlon X2 4200 על לוח-אם M2N-E אני שוקל לקנות מעבד Athlon II X4 640 (או 645). השאלה שלי היא מה החסרונות של מעבד AM3 על לוח AM2, האם זה שווה את המחיר או שעדיף ללכת על כיוון אחר לשידרוג?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לשדרג את המחשב שלי והלכתי על הלוח אם המומלץ שלכם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 הבעיה היא שבחנות שאני רוצה לקנות אין את הלוח הזה אלא את הלוח המקביל של MSI: MSI 760GM-P33 ראיתי שלשניהם אכן יש את אותו 760G+SB710 :CHIPSET השאלה היא האם יכול ללכת על MSI בלב שלם?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי! יש לי בלוח אם מעבד של אינטל מדגם sl7pu ויש לי עוד מעבד נוסף של אינטל מדגם sl7z9 אני רוצה להחליף את המעבד הראשון במעבד השני שרשמתי בדקתי לגבי שניהם באתר הזה: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...icroprocessors ועל פניו זה נראה בסדר השאלה אם זה מסוכן ואם צריך לקנפג משהו כשעושים את זה? חשוב לציין ששניהם עובדים על 3 ג'יגה הרץ ונבדלים אחד מהשני רק בזיכרון מטמון
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד מחפש גרסת BIOS עדכנית ללוח אם P67A-UD4-B3 ! תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזה הגדרות ביוס ממולצים ? ועוד משהו סתם נכנסתי לביוס מקודם לא שיניתי כלום רציתי לבדוק תטורבו בוססט עכשיו מצאתי משהו כזה Intel Turbo boost tech נכנסתי לזה וראיתי 3 מצבים 1. AUTO שזה היה המצב שלו. 2. enabled והיה רשום בצד [MENU] שזה אומר שכל הליבות יעבדו בצורה הכי מהירה משהו כזה 3.disable לא כלכך הבנתי תפירוש שלו בצד[MENU] להשאיר את זה כמו שזה או לעשות את אחד מ2 מצבים שאמרתי? עוד דבר יש דרך בביוס להעלות תמהירות מאורר של הכרטיס מסך?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לזיכרון למחשב הצרכים שלי בעיקר תוכנות כמו AE 3DsMax PS ועוד... יש ברשותי כרגע 6G האמת שהוא אינו מספק אותי בעיקר בקטע של רנדר בסצנות שונות עם זה יעזור המפרט שלי (לא הכנסתי את כל המפרט כמובן שיש עליו קירור וO.C מעבד intel core i7-2600K 3.40GHz לוח אם ASUS Maxsimus IV Extreme B3 זיכרון OCZ-x3-2G 1600 כרטיס מסך GTX 470 ארד דיסק 2T WD 1T sumsung ,תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב את הזיכרונות הבאים: http://www.gskill.com/products.php?index=342 זו ערכה של 2X2GB ב- CL7. יש חנות מחשבים שמוכרת לעסקים בעיקר אבל מידי פעם אני קונה בה מוצרים והם זולים משמעותית משאר השוק. הם יצאו במבצע שמופיע בתמונה על זיכרונות של PATRIOT ב- CL9. המחיר ממש משתלם ולי יש שני סלוטים פנויים בלוח. אז אני שואל עם עוד 8GB זיכרון (2X4GB) בנוסף ל- 4GB שיש לי כבר ייתנו שיפור בביצועים. והאם לא תהיה בעייה בין ההתאמה של הזיכרוןנת מבחינת תזמונים או לא יודע מה? אגב מי שרוצה להיצתרף לקנייה מוזמן כי יש מינימום הזמנה של 10 יחידות. שימו לב שהמחיר לפני מע"מ! ז"א זה יוצא 102 שקל לזיכרון 4GB. אני חושב שממש שווה, אבל לא כל כך יודע על טיב הזיכרונות עצמם? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302#sp ושני כרטיסי זיכרון שכל אחד: G.SKILL DDR2 2GB הם עכשיו על 800MHz ובHDM כתוב על הDDR שהוא צורך 1.94v הלוח תומך רק בDDR2 ורציתי להרחיב ל8GB RAM. אז ככה: 1) מה עדיף? לקנות שני סטיקים של 2GB או אחד של 4GB ואז לא יהיה דואל אבל אני אוכל להוסיף עוד בעתיד? 2) לפני כמה זמן ניסיתי להוסיף כרטיס של קינגסטון וזה לא עלה אז הוצאתי אותו ואני לא יודע אם הכרטיס שאני אקנה יעשה אותו דבר או שהוא יפעל. ד"א, אני מתכנן לקנות מחו"ל כי בארץ המחירים של DDR2 בשמיים, אז הנה האופציות: http://www.ebay.com/sch/i.html?LH_BIN=1&rt=nc&LH_ItemCondition=11&_nkw=4GB%20DDR2%20800&_clu=2&_fcid=10…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כמו שמצויין בכותרת, אני מעוניין ב-Z68 מתוך מחשבה על OC. מעבד: I7 2600K עם קירור מים 16GB זכרון, לא יודע איזה (לא חושב שיש מה להשתולל עם זה, kingston 1333 כנראה יעשה את העבודה) 6970 (אחד כרגע, יתווסף נוסף וכנראה שגם כרטיס nvidia כלשהו ל-physix) ssd מסדרת 510 של אינטל דרישות: usb3, sata 6gb, תמיכה ב-CF, אפשרויות OC רבות ויציבות מקסימלית תחת עומס. תקציב: לא ממש מוגבל, אבל מצד שני אני לא מחפש כל מיני לוחות ממותגים של gamer זה או אחר, או עם הדפסה של גולגלות אוכלות חייזרים תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להוסיף עוד 4 המפרט המלא מופיע בצד המודל של הזיכרון שלי הוא CM3X2G1333C9 לפי מה שחיפשתי לא ניתן להשיג עוד כזה. איזה זיכרון כן כדי לי לקנות שיתאים ויעבוד טוב ביחד? מה מונע ממני להתפנק לי עם 16 ג'יגה של זיכרון במחיר הזה ? ? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3081
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב פנטיום 4. לאחרונה רכשתי לו זיכרון באיביי, 2GB DDR (הכמות המקסימלית שהלוח שלי מקבל). http://cgi.ebay.com/2GB-2X-1GB-DDR-Desktop-MEMORY-RAM-PC3200-NON-ECC-184PIN-/160625520085?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256606edd5 קיבלתי את המוצר, הכנסתי סטיק אחד של ג'יגה, הדלקתי את המחשב לכמה דקות, כיביתי, נגעתי בסטיק- וכמעט נכוותי. האם יש בעיה כלשהי במוצר שקיבלתי? או שכל הזכרונות מתחממים באותה הצורה? תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
(מקווה שזה המקום הנכון לפוסט) אני רוצה לקנות מחשב חדש בקרוב עם השקעה של עד 10 אלף שח. אני עצמאית והמחשב הוא כלי העבודה היום יומי שלי, אני עושה הרבה Multi tasking עם תוכנות גרפיקה כבדות, עריכת וידאו לפעמים והבן זוג כבר בונה עליו לגיימניג. דרוש לי מחשב חזק להרבה שנים (הקיים שלי כבר בן 7 ועדיין סוחב). נאמר לי כי בסביבות אוגוסט יש איזה כנס אי שם בו מציגים את הדור החדש של המעבדים ואחריו בדר"כ יורדים המחירים. אני רוצה לקנות מעבד i7 הכי חזק שיש שהוא עדיין במחיר שפוי (שפוי פלוס גם בסדר אם נכנס בתקציב). ראיתי שיש כבר מעבדים עם 8 ליבות עם נתונים יפים. בין 15MB ל 20MB זכרון מטמון כבר יש קפיצה כפולה במחיר (6 ליבות ו 8 ליבות בהקבלה). האם ידוע למישהו בהסתמך על שנים קודמות או ניסיון שאכ…
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, מתלבת בין 2 המעבדים הנ"ל... השימוש הוא בעיקר עריכת וידיאו וסטרימינג. משום מה CPU BOSS נותנים ציון מאוד נמוך ל5930K, אשמח אם מישהו יסביר לי למה! תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ושנה טובה לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם וכרטיסי זיכרונות מתאימים. אני מעוניין לקנות מעבד intel i7 6700k. המחשב אינו מיועד למשחקים בעלי דרישות גבוהות, כרטיס המסך שברשותי הוא Sapphire AMD Radeon 7850 2GB GDDR5 DP Retail, אני לא מתכנן להחליפו בזמן הקרוב. המחשב מיועד לעיבוד מידע, הרצת תוכניות בעלי דרישות גבוהות ותכנות. אני מעוניין ב32GB RAM ובלוח אם טוב עם יציאת USB-C ואפשרות להוספת רכיבים בעתיד (כולל כרטיס מסך 14NM כשיצא). התקציב הוא גמיש, כ5000 ש״ח. תודה!
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה יותר כדאי ההפרש במחיר זניח מחשב למשחקים בינוניים 6 יציאות USB מעבד I7 6700K 4GHZ +לוח אם MSI B150B PRO מחיר = 2053 ש"ח מעבד I7 6700 .3.4GHZ +לוח אם GA H170M D3H מחיר =1938 ש"ח
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לחברי הפורום מעוניין לשדרג מספר חלקים או את הכל intel i5 4690 asrock fatal1ty b85 killer האם יש טעם לשדרג את המעבד לאותו התושבת או לא במידה וצריך עוד פרטים ומידע אני יערוך ויוסיף
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש לשדרג את השילוש הקדוש ומבקש המלצות לאיזה דגמים לקנות. מצורפת תמונה עם החומרה הנוכחית. בנוסף הספק כוח שלי הוא ANTEC VP650P V2, ויש לי כונן SSD. כמו שאתם רואים נקודת החולשה שלי היא המעבד, אבל כדי לשדרג את המעבד הבנתי שאני אצטרך גם לשדרג את הלוח ואת הזכרונות (שזה בסדר). אני בוודאות צריך גם קירור שיתאים למעבד החדש, ואני דיי בטוח שאני גם אצטרך גם מארז. תקציב 2000-3000 שקל (בואו נגיד אפשר עד 3500 גג אם זה לא מספיק למה שאני מבקש. 4000 כבר יקר לי... אלא אם כן תגידו לי שזה משהו באמת באמת טוב ויהיה הבדל מהותי). שימו לב בבקשה - אני מחפש רכיבים שיחזיקו לי כמה שיותר זמן ושלא אצטרך להחליף שוב עוד שנה-שנתיים-שלוש (במסגרת התקציב שהגדרתי…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי תומך בסלוט אחד של זיכרון DDR-3 עד 8GB, 1600MHZ. איזה מהבאים יהיה הכי כדאי: 170 ש"ח - Hynix - HMT41GS6BFR8A - 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V 175 - Kingston Technology HyperX Impact 8GB SODIMM 1600MHz DDR3L CL9 1.35V 180 ש"ח - Kingston ValueRAM 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מעבד ZEN יכול לתת מלחמה ל- I7 6950 ? אני לא מבין ממה מתלהבים מ- AMD והליבה חדשה שלהם ? ובנוסף אינטל נותנת 4 ערוצי זכרון מול 2 של AMD עשו 32 כתבות על 32 ליבות ואז מתברר שיש רק 8 ליבות שאולי יצא עד פברואר 2017
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מצורף צילום מסך של מנהל המשימות בזמן הפעלת PRIME95 אגב זה אותו דפוס גם בזמן משחקים. זה גרף נורמלי?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, חדש פה אני מחפש לשדרג את המחשב, מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש + לוח אם חדש שיתאים למעבד שלי (לא מעוניין לשדרג מעבד) קצת הלכתי לאיבוד עם כל הפרמטרים, לכן מפרסם פה. כרגע ברשותי לוח אם ASUS P8H67-M PRO , בינינו זה חרא לוח אם והיו לי איתו המון בעיות. כרגע הוא נחשב מיושן ולא שווה כלום. מעבד: Intel i7 2600 Sandy Bridge-DT זיכרון: 8GB DDR3 SDRAM כרטיס מסך כרגע: ASUS Nvidia GTX 560 TI (מעוניין לשדרג ל-GTX 1060) ספק כוח 750W , לא זוכר את הדגם הספציפי השאלה היא איזה לוח אם יביא לי ביצועים אופטימליים בהתאם לנתונים הנ"ל אשמח לעזרה
-
- 15 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-