עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל לא בשביל oc אם משהו יוכל לעזור אני ישמח תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by avivboker,

קראתי פה באיזה מקום בפורום שמישהו אמר שכל הסידרה החדשה (1333 מגה הרץ) היא בעצם אותו מעבד שיהי ליפני פשוט אינטל עשתה לו אוברקלוק שיהיה יותר מהיר או משהו כזה אז השאלה שלי היא עם כבר ביצעו בו אוברקלוק אם זה אפשרי או מסוכן לבצע בו אוברקלוק נוסף? לא מבחינת מספר הפעמים של אוברקלוק אלה מבחינת הגבולות שלו...?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by oded900,

מה עדיף Phenom II X2 550 + GA-770-UD3 האם כל הX2 550 בעלי מכפלה פתוחה? המעבד יכול לעבוד ב3.8GHZ עם קירור סטוק? או E6300 +P43DS3L + XIGAMTEK 963?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by izikd,

מה זה FSB חשבתי שזה המהירות של הלוח אם אבל נראה לי שזה לא, נכון? תקנו אותי

• 15 תגובות
    • 9k צפיות
  5. שלום, אני קורא פה בפורומים כבר זמן מה, ועלו לי כמה שאלות בדרך, אשמח אם תענו: 1) איזה chipset נחשב ליותר מיתקדם ו"חזק" ה-775 של אינטל או ה965 לכל סוגיו של אינטל? 2) האם רק על chipset של nVIDIA אפשר להקים מערך SLI? 3) האם כבר יצאו לוחות אם וכרטיסי מסך התמכים רשמית ב- Quad SLI? 4) האם מישהו יוכל להסביר/לתת פרטים על ה-DDR3? 5) שמעתי שאינטל אמורה להוציע דגם קונרו - EX6900 שהתדר שלו יהיה מעל 3GHZ, האם השמועה נכונה? 6) האם לוחות של החברה שמייצרת את המעבד נחשבים להכי "טובים" עבורו? תודה לכולם, ליאור.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by eZra,

המעבד יהיה AMD athlon 64 3200+ venice לוח אם DFI LP NF4 ULTRA-D חשבתי על הזכרונות הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1492&products_id=8970 המטרה של הזכרונות בעצם לאוברקלוק, תנו את דעתם תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Shizel,

שלום רציתי לדעת עם העינין של תדר הזיכרון משפיעה במשחקים ואם כן כמה??? וגם הם כידי לרכוש 2 סטיקים של 1G או פשוט להוסיף סטיק אחד של 1G ל )667(2X512 שלי ??? תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by icebreak,

אחרי השטות של FARCRY 64BIT מגיע HALF-LIFE 2 שרץ על 64 ביט: האתר שפרסם את הביקורת כרגע נפל מהעומס, אז לא הזדמן לי לקרוא הכל, אבל הנה הכתבה: http://techgage.com/review.php?id=3889 והנה ה GOOGLE CACHE של המסקנות: http://216.239.51.104/search?q=cache:qPoRPNKJvIYJ:techgage.com/review.php%3Fid%3D3889%26page%3D2+&hl=en Surprisingly enough, I didn't see an ounce of benefit from the 64-Bit. The 32-Bit had better overall frame rates than the 64-Bit. I was a bit confused by this, because in our article from June, I found better overall FPS while running the 32-Bit version of the game in x64. I look forward to other benchmarks around the web in the days to come to see if my resul…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by DarkCowMoo,

בזמן האחרון החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב כמה שיותר משתלם ביחס ביצועים למחיר- לגיימינג כמובן. עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות בין הE5X00 למיניהם עם המכפלה האסטרונומית, הזולים במיוחד אבל רק עם 2 מגה קאש או את הE7X00 היקרים יותר, מכפלה נמוכה יותר אבל 3 מגה קאש. מה נראה לכם עדיף? בנוסף חשבתי על הלוח EP43 DS3 שהוא לא זול בכלל אבל לפי מה שראיתי הוא מצויין, יש גם את הEP43 DS3L שזול יותר אבל מוגבל באיזור ה419 mhz. בזכורנות אני אלך על 1066mhz כדי שלא יגבילו אותי (גם כך בskypc ההבדל בין ה800 ל1066 מזערי כ"כ). יש אולי לוח אחר שכדי לי לחשוב על? אני רוצה גם לחשוב אופציה לשדרוג עתידי. וקירור פשוט אין לי מושג איזה לקחת אז אשמח להמלצה. וכרטיס מסך אני כבר אתאים לפי התקציב שישאר לי. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by lmlm,

http://www.tgdaily.com/2006/07/14/amd_says_intel_conroe_power_claims_skewed/ :-X לא רגיל ל AMD

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היי אני משדרג את ליבת המחשב (לוח אם מעבד זכרון) ומתלבט בין שלוש קומבינציות: 1. intel - E7500 + chipset G41 + 2GB DDr2 2. AMD Phenom II X2 550 + GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H + 2GB DDR3 3. AMD Athlon II 620 + GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H + 2GB DDR3 כולם בערך באותו תקציב. המחשב משמש בעיקר לשימוש משרדי וצפייה בסרטים HD, אבל מידי פעם קצץ עריכת וידאו ותמונות. אשמח להערות איזה מפרט עדיף ולמה. אם למשהו יש רעיון למפרט עדיף הוא כמובן יתקבל בברכה. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by yoni_h,

המחשב הנייד שלי תומך בסלוט אחד של זיכרון DDR-3 עד 8GB, 1600MHZ. איזה מהבאים יהיה הכי כדאי: 170 ש"ח - Hynix - HMT41GS6BFR8A - 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V 175 - Kingston Technology HyperX Impact 8GB SODIMM 1600MHz DDR3L CL9 1.35V 180 ש"ח - Kingston ValueRAM 8GB DDR3L 1600Mhz CL11 SODIMM 1.35V תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. היי יש לי לוח מסוג אסוס p5ad2 delux הלוח עם קורוזייה עליו... רציתי לדעת אם ניתן להשיג היום לוח שיחליף את הקיים או שאני אצטרך לשדרג גם את המעבד והזכרונות ..... תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by בייגל טוסט,

אבל זה החלק הפחות מעניין החלק היותר מעניין הוא השימוש במערכת קירור-מים שבה הנוזל הוא חנקן נוזלי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95974 וכנראה שפתרונות כאלה יצאו בקרוב לשוק הרחב

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. בשני המקרים הכוונה היא לזכרונות DDR PC3200 400 Mhz התיזמונים של הKINGSTONE הם: 2-3-2-6-1 at +2.6V והתיזמונים של הOCZ הם: 2.5-3-3-7 2T לצערי אני לא ממש מבין בתיזמוינים ואין לי מושג מה נחשב יותר טוב. בשניהם מדובר בקיט של 512x2 עם אחריות לכל החיים.... אנא, עיזרו לי לבחור!!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matanya,

קשה לי להכריע בין המעבד E5504 2GH 4MB CACH 4.8GT לבין E5520 2.2GH 8MB CACHE 5.8GT שניהם מהסדרה החדשה. (על השרת יהיה 16G זכרון. אמנם שכמדומה לי, מהירות GT מתייחסת לקטע זכרון קטן המשתייך לליבה אחת, אליה המעבד יכול לפנות ללא תלות במעבדים האחרים. איני יודע מה גודל הזכרון הזה וכיצד זה נקבע) השאלה האם לשרת SQL יש משמעות להבדלים האלו, או שזה חשוב בעיקר לשרתי עיבוד מדיה? מעניין כי במעבדי I7 אינטל סיפקה 6.4GT וקאש של 8MB , מה ההגיון לתת ל XEON פחות.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by navk2,

דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by GRiM,

AMD Athlon 64 3700+ San Diego 2.2GHz 1MB L2 Cache Socket 939 Patriot 1GB (2 x 512MB) DDR 400 (PC 3200) Dual Channel DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI 1600 ש"ח, משומש - כדאי? התקציב שלי מאוד נמוך, עם השילוש הנ"ל אוכל לקנות כרטיס מסך 7900GS.

• 15 תגובות
    • 907 צפיות
  19. בצילום המצורף :

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. Started by motorishta,

אני זקוק למעבד לוח אם וזיכרון וקירור למעבד הכי טובים שיש (במיוחד לוח אם) ב 3500 שקל פלוס מינוס... זה דיי דחוף תודה מראש!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בקרוב אני רוכש דות'ן 533 (ברשותי מתאם) ולוח P4GD1. כרטיס מסך אני שומר ומחכה לדור החדש. נשארה סוגיית הזכרון.. יש לי כ600 שקל להוציא על זכרונות.. אני יכול לרכוש 256*2 של A-DATA DDR500 אלה הBT-D43/50. מצד שני אני יכול לרכוש 512*2 של A-DATA DDR400, ששמעתי כבר שהם לא רעים ובמזל אפילו טובים. המטרות שלי הם OC ובנצ'מארקים.. עבודה בווינדוס וכו' לא מעניינת אותי כרגע. אז מה אתם חושבים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. איזה מעבד יותר חזק והאם ע"י הכרטיס hd4890 באחד מהמעבדים הנ"ל יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קודם כל על האריזה של המעבד 38000 כפול ליבה אני לא מוצא את המדבקה שרשום עליה את הסטפינג, ונראה לי שהורידו אותה, חוץ מזה המוצר סגור הרמטי. בקשר ללוחם אם הוא הגיע פתוח וכשפתחתי את הקופסא הלוח אם עצמו היה מעל השקית כאשר מתחתיו שכבה דקה של מן ריפוד להגנת המוצר..המוצרים לא הגיעו במשלוח מארה"ב אלא על ידי קרובי משפחה שלי אז יכול להיות שעצרו אותם בשדה תעופה לבדיקות..... עכשיו איך אני יכול לברר את הסטפינג של הלוח אם ואיך אני יכול על ידי הסתכלות לראות ששום דבר לא נפגע בו..... תודה לכל מי שיעזור..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני שם לב שמאוד קל לעשות אוברלקלוק למעבדים של אינטל ולהגיע איתם למהירויות של כמעט 40 אחוז יותר ממהירות השעון המקורית שבה הם נמכרים לצרכן... אז אני לא מבין למה אינטל לא מהתחלה מוכרת נגיד את ה 6400 במהירות של 3000 מגה הרץ.. ככה בכלל הם היו יכולים להראות שהם יותר מהירים מ AMD אז למה הם מגבילים כל כך את המעבדים שלהם? יענו הייתי מבין אם הגבול היה 200 מגה הרץ אבל כמעט כל מעבד עושה 1000 מגה הרץ יותר! אז מה הסיבה?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום על איזה זכרונות אתם ממליצים 2GX2 עם תזמונים טובים, אני לא הולך לעשות OC לזכרונות. איך G.SKILL נחשבים?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.