מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני טכנאי מחשבים זמן רב. לאחרונה אני נכנס חזק לנושא בדיקות הביצועים של מערכות. קיבלתי מחשב לתיקון עם בעיות תוכנה בפוטושופ CS5 ואחרי תיקון התוכנה שעבר בהצלחה בדקתי לו ביצועים עבור בעלי המחשב (חברה כלשהי) .המחשב כשלעצמו עובד מעולה ומריץ עריכות בדו מימד בעיקר תוכנות ADOBE המפרט של המשב הוא : מעבד i5-760 לוח אם asus p7h55 usb3 זכרון 8GB דיסק קשיח 1T WD כ מסך gigabyte ASUS EAH5770 מערכת הפעלה win 7 home prem 64bit התוצאות שהוא מקבל ב pcmark 7Version: 1.0.4.0 היא 2624 המערכת השניה אמורה לתת תוצאה נמוכה משמעותית מעבד I3-2100 לוח אם ASUS P8H61 MLE זכרון 4GB דיסק קשיח WD 500GB כ מסך -מובנה מערכת הפעלה win 7 home prem 64bit התוצאות שהוא מקבל ב pcmark 7Version: 1.0.4.…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הלוח הזה: ASUS P5N32-E SLi מחנות בארץ אך מצאתי אותו רק בחנות אחת. המחיר מעט גבוה אז אולי מישהו יודע על עוד חנויות שמוכרות את הדגם הזה, או שיהיה להם בעתיד הקרוב? תודה
-
- 12 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי מתלבט בין 2 הלוחות האלו וקצת מופתע שהמחיר של ה msi נמוך כל כך ..הוא לא לוח אמין? אני מתכונן לשים אינטל 7200 וכרטיס מסך msi 4670 השימוש בייתי לחלוטין ללא אוברקלוקינג או משחקי אקסטרים איזה לוח יתן לי אמינות וביצועים ל 5 השנים הקרובות?
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מעבד e6300 ויש מגוון של לוחות אם.. אני מעוניין בלוח אם מסוג ASUS התקציב בסביבות ה500 .. שני הלוחות ששמתי לב אליהם הם : - 1. p5vda p5lmx 2 אשמח אם תעזרו לי בבחירה... דגש על לוחות מבוססי אינטל..
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שאלה, אני קונה מעבד א.מ.ד היום אז ככה שאני לא מתכנן אוברקלוק, עכשיו, עוד מעט אני צריך להזמין את החלקים מ-NEWEGG, השאלה - האם OCZ הם זכרונות מומהרים?????? יש בחנות הזאת ב56 דולר 256MB DDR PC-2100 OCZ 300HZ יש ב65 דולר - KINGSTON 256MB DDR PC-2100 ובאותו מחיר של CORSAIR. מה עדיף מבין השלושה, אגב, היו ביקורות טובות שם מאנשים שקנו את הOCZ... דחוף חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד לפי דעתכם יותר טוב למשחקים,תלת-מימד וגראפיקה?,AMD או PENTIUM4
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פתחתי כבר בפורום של "כל השאר" אבל רק אחרי זה נראה לי שכאן יהיה יותר טוב.. אז סליחה.. הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!! תודה לעוזרים!! (אני צריך להחליף מארז או לוח אם..)
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך מעבד כמה שיותר טוב ויותר זול שמתאים למשחקים ותוכנות ועיצוב גרפי,ומשהו טוב,בבקשה עזרו לי,אמרו לי אינטל,אמרו לי AMD,אני לא יודע מה להחליט! :silly:
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מה ההבדל בין Gigabyte GA-EP43-DS3L לבין ה-S3L? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
הפכתי את כל הביוס בחיפושים היכן משנים את הזכרונות ל-T1..... מישהו יודע..?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
[h=2]TSMC gears up for 16nm FinFET+ process[/h] http://www.fudzilla.com/home/item/34355-tsmc-gears-up-for-16nm-finfet%20-process האם יש סיכוי שנראה מעבדים חדשים שמתחרים באינטל ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
האם למשהו יש את הבעיה? יש לי לוח אם של אינטל עם ציפ של פ35 וזכרונות של OCZ 800 HZ. והמערכת אינה יציבה נתקעת ויש ריסטרטים. (הורדתי ל667 HZ וזה יציב) עכשיו הבנתי שיש כזו בעיה לכל היצרניות של לוחות אם עם ציפ פ35. (למרות שנרשם שהינם תומכים גם ב800) חוץ מגיגהביט! האם למישהו יש מערכת כזו והאם זה נכון? עכשיו יש לי אפשרות להחליף לגיגהביט או ללוח מתוצרת NVIDIA? מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אין הבדל בארכיטקטורה בין מעבדי AMD (אני מתכוון ל-1600 ועד ה-1900). האם יש סיבה אמיתית לשלם 200-300 ש"ח יותר על 1800 או 1900, או שאני יכול לחסוך את הכסף ולקנות 1600? אל תשכחו שההבדל במחיר ביניהם הוא משכורת של חודש אצלי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום..נכנסתי לתוכנת AIDA שבודקת את המערכת שלי אז ראיתי בביוס שהוא ישן אז רשום לי הביוס כבר בן יותר משנתיים ומומלץ לעדכן אותו אז מה אני צריך לעשות כדי לעדכן?! צריך להוריד נכון? אז נכנסתי לאתר של אינטל והורדתי את הדבר המתאים וזה פותח לי את הדוס ואז מופיעה שגיאה שוינדוס לא תומך משהו... אז מה עושים? דרך אגב זה גם system וגם Video צריך לעדכן
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש ב-BIOS מקום שנקרא CPU PnP SETUP. יש שם section שכתוב בו CPU\DRAM SPEED. זה מורה לי 133\100. מה הכוונה במספרים אלה? המהירות BUS של המעבד שלי היא בכלל 400 (פנטיום 4 2.0 GHZ) ומהירות הזכרון שלי אמורה להיות 266 (DDR 256MB). יכול להיות שה-BIOS התחרפן?
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב נרשם על המסך CHECKING DIVICES והמחשב "נעצר" לכמה שניות. כשקניתי את הלוח אמרו לי שהשלב הזה לא חיוני ואפשר לבטל אותו בביוס. מישהו יודע איך מבטלים את הפעולה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ראיתי מבצע באמזון. האם יש טעם בשדרוג לצורך ישומים כלליים? (גלישה מרובה, PDF כבדים וכו') כיום אני עם 5 3600 ועם 1660SUPER אני מניח שלגיימינג אין הרבה משמעות בגלל צוואר הבקבוק בכרטיס המסך. אבל האם יהיה ערך ביתר השימושים?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לוח לסוקט 939 ושיתמוך בPCIe אני מחפש משהו עממי לא עם SLI אבל רצוי אם כי לא חובה NFORCE4 מישהו מכיר לוח כזה?? ואם כן אז איפה אפשר למצא?
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם שמתאים לעבוד עם גרפיקה? מדובר על עבודות עם הרבה עריכת וידאו, AFTER EFFECTS, PHOTOSHOP, תלת מימד, עם מס' תוכנות במקביל וכמות הזיכרון הנצרכת מגיע גם ל- 2G בזמן עבודה. אני מחפש לוח אם חזק, מהיר ובלי תקיעות מעצבנות בגלל גישה לרכיב כזה או אחר. תודה רבה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם דרך אמאזון למפרט למחשב גיימינג שארכיב. הדרישות העיקריות הן: תושבת 1155, יאפשר OC, חיבורי USB3 ו - SATA3, יעבוד עם מערך כרטיס גרפי יחיד! (לא CF, לא SLI), ככל הנראה GTX570. המחשב יעבוד עם SSD אז אני מעדיף שה - SATA3 יהיה פשוט ונוח ולא על חשבון רכיבים אחרים (בג'יגהבייט יש לפעמים מצב בו עם משתמשים בחיבור SATA3 זה על חשבון מהירות ה - PCI סלוט השני, אם אני לא טועה כמובן).. ראיתי שהפער תקציב בין הארץ לאמאזון הוא עצום, ולכן הייתי אומר שהתקציב הוא בסביבות 150 דולר (שווה ערך לכרטיסים בארץ שנמכרים ב - 700-800 שקל). אלא אם כן יש לוחות זולים בהרבה שהינם איכותיים ומספקים את הדרישות הללו... המון תודה
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מתעניין בשדרוג של "השילוש הקדוש". יעצו לי ללכת רק על לוח אם 845G. מה המשמעות של המספר 845, מה הוא עושה יותר טוב מ645? מה המשמעות של ה - G ליד המספר? האם הלוחות של אינטל מומלצים (גם מבחינת אמינות אחריות)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם שווה להשקיע 400 שקל בשביל לקנות athlon מבוסס 939 (במקום 754)?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני מענוניין לקנות מחשב חדש שבעיקר יהיה למשחקים ורציתי לדעת האם המעבד E6550 של אינטל גם 1333 מ.הרץ כמו הE6750? ועד כמה מורגש ההבדל בין 2 המעבדים? שאלה נוספת: עד כמה יהיה מורגש ההבדל אם אני אקח את הסט: מעבד E6750 עם זיכרון 2GB במהירות 800 מ.הרץ או את הסט: מעבד E6550 עם זיכרון 2GB במהירות 667 מ.הרץ?
-
- 8 תגובות
- 474 צפיות
-
-