עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rainox,

יש לי מחשב ישן ואני רוצה לשדרג אותו ולהחליף זיכרון. הלוח אם שיש במחשב: Intel Desktop Board D101GGC לינק כרגע יש 512MB זיכרון ואני רוצה לשים 2GB זיכרון. הלוח אם ישן אז לא מצאתי כל כך חנויות שמוכרות זכרונות מתאימים. מצאתי זכרון אחד ב-KSP: לינק. רשום שם שהמתח הנדרש הוא 2.6V ובאתר של הלוח רשום שאפשר רק 2.5V (לינק). ההבדל הזה יכול לעשות בעיות? מצאתי זכרון נוסף ב-TMS: לינק (אותו זיכרון, אבל יותר זול באתר אחר: לינק). הזיכרון באתר של היצרן: לינק. נראה שהזיכרון הזה מתאים, אבל הוא יקר יותר. הזיכרון הזה בסדר? יש אולי משהו יותר זול? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  2. היי, אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני שוקל לקנות לוח אם: Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI הכוונה היא להשתמש בכרטיס המסך המובנה שבלוח ובכך לחסוך קניית כרטיס מסך חיצוני, אינני משחק הרבה (לצערי - אין זמן), אך אני כן עורך תמונות ורואה סרטי HD על המחשב, עיקר העבודה זה גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, סרטים, הורדות, והרבה גיבויים, אולי פעם בחצי שנה יוצא לי קצת לשחק Call of Duty ... האם לוח אם זה יכול לספק את צרכיי או שמא עליי להוסיף ולרכוש כ. מסך חיצוני ? תודה, יוני.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by IlanF,

האמת שאני לא ממש בטוח מה אני מעדיף, לשדרג מסך, או את שאר המחשב, כרגע המחשב הנוכחי מסתדר לא רע, אבל כמובן שהמעבד שלי הוא וואחד צוואר בקבוק שלהחליף אותו זה אומר להחליף כבר לוח+זיכרון.. המחשב הוא בעיקר לגיימינג, אבל משמש אותי גם לעריכת וידאו (סוני וגאס) וקצת פוטושופ. כרגע המחשב הוא כזה: לוח Gigabyte G31M-S2C מעבד Intel E5400 @ 3.45Ghz זיכרון 3 GB RAM כ. מסך AMD Radeon HD 6850 ספק HEC win 550ub (550w) כרטיס מסך קניתי לא מזמן ואני לא מעוניין להחליף בזמן הקרוב לפחות. מה שאני צריך מהמחשב הוא לפחות 4 גיגה זיכרון (האמת שאני שואף ל-8), ושיהיה לו חיבורי USB 3 אולי כדאי שיהיה בלוח עוד חיבור PCI-E נוסף אם אני אחליט להוסיף עוד איזה 6850 לCF בעתיד למעבד אני כנראה אעשה OC קליל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

שלום, ברשותי זיכרונות מסוג G.skill F3-1600CL9 6GBRHD 6GB אני רוצה לשדרג ל 12GB לפחות. הבנתי שהלוח מפונק בכל הנושא של הזיכרונות וכל מה שחיפשתי ברשימה של Rampage III Extreme Memory QVL לא ניתן להשיג. האם יש לכם המלצות לזיכרונות מתאימים? גם אם זה אומר לקנות סט זיכרונות חדש.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  5. שלום רב, ברצוני לרכוש לוח אם asrock extreame 3 יש לו שני סלוטים של PCIE. (סלוטים של X8) בנוסף היות והמחשב הזה ישמש אותי גם באוניברסיטה וככל הנראה בלימודי הנדסה כלשהם ייתכן ואצטרך GPU יעודי (סגנון הQUARDO אם FIRE PRO). יחד עםזאת עיקר המחשב למשחקים כרגע. השאלה האם ניתן להשתמש כל פעם בכרטיס אחר (בהתאם לצורך) כאשר קיימת ברירה תוכנתית. תודה רבה, DXM

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by ido2309,

שלום, אני מחפש לוח עבור q6600, עם תמיכה של עד 16 ג׳יגה ddr3. מצאתי משהו במציאון של ksp, אבל הוא מגיע עם חודש אחריות ואני מחפש משהו קצת יותר רציני. רעיונות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by waltobc6,

הלך לי הלוח אם במחשב הנוכחי שלי, ובגלל שהלוח אם ישן ולא קיים יותר בשוק אני צריך לקנות לוח אם חדש, אשמח אם תוכל להמליץ לי על לוח אם זול שיתאים גם לכרטיס מסך למעבד ולזיכרונות שלי: המפרט של המחשב הזה הוא: מעבד - QX6700 כרטיס מסך -4870X2 -דורש PCI EXPRESS 2.0 סלוט אחד של 16 זיכרונות - 2 של גיגה, ועוד 2 של 4 - סך הכל 6 גיגה - אני צריך 4 סלוטים DDR2 ספק - 700W של OCZ וזהו... תוכל לתת לי לוח אם זול שיתאים למפרט של המחשב הזה? והאם הלוח אם של Intel G43 יש לו PCI EXPREE 2.0?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by swisaman,

היי, ברשותי מעבד PHENOM II X4 955 מומהר לתדר 3.8GHZ,למרות שיש קצת בעיות אחרי שהרכבתי עוד סטיק,הFSB התחיל לקפוץ ולהוריד ולעלות את התדר לפעמים. אני מתכנן לשדרג את הHD5850 שלי לHD7950 במסגרת מבצעי BF,האם המעבד יצור צוואר בקבוק עם הכרטיס מסך ?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש בTMS בעקבות המבצע על הכ. מסך. אני מתלבט האם לקנות 3570K ולבצע OC בעתיד או לקנות 3470 במקום אז רציתי לשאול האם OC בעוד שנתיים שלוש למעבד יתרום לי משהו או שלא מבחינת ביצועים... כ. מסך כל הזמן משתפרים ומתחלפים אבל כמה למעבדים יש השפעה על הביצועים? אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  10. Started by d30DK,

היי, נתקלתי בעבודה במחשב G4, כלומר מחשב שאמורים להביא לי. למישהו יש מושג מה זה מעבד G4? ביקשתי מחשב חזק יותר מהנוכחי C2D. זה בכלל משהו חדש? אני אישית מכיר את ה-Q הקודמים אחרי ה-C2D, ואז סדרת ה-i של אינטל. גוגל מביא קצת דברים לא קשורים, חלקם אפילו ישנים כי G4 זה קצת משהו כללי מסתבר. אין לי דגם ספציפי אלא רק G4. אשמח לתשובה, אפילו אם היא יחסית כללית. תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום. לפני מספר שנים קניתי לפי המלצה שקבלתי בפורום מפרטים כאן מחשב. הטרד של המחשב שקניתי כאן. ברצוני לקנות עוד זכרון RAM. תקציב - 300 ש"ח מקסימום ועדיף פחות. לוח האם הקיים: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset הזכרון הקיים: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5 המפרט המלא של המחשב שלי, אותו הציע YairZ מופיע בקישור לפרטים נוספים. בזמנו, הזכרונות האלה עלו לי 289 שקלים, וכיום אני לא מוצא את הרכיב הזה לקניה. ברצוני לשדרג את הזכרונות לפחות ל-8 גיגה, אם אפשר יותר אז יותר, בתקציב של עד 300 שקלים. אם ניתן להשיג עוד זכרון כמו שיש לי במחיר נמוך ממה שהוצאתי כשקניתי את כל הרכיבים - מה טוב. אשמח להצעות נוספות בתקציב זה. לא מתוכנן OC או משהו כזה, ברצוני לשפר את תגובת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eozeri,

אהלן, קניתי מחשב חדש, מעבד i5 3570, לוח של GigaByte עם צ'יפסט H77, ו 4 GB זכרון. בסופו של דבר התקנתי ווינדוס 7 64 ביט, ועכשיו אני תוהה האם הוספת זכרון יכולה להאיץ את המחשב. כרגע נצילות הזכרון היא בסביבות 60%. אם אוסיף זכרון, האם המחשב ישתמש ביותר זכרוןRAצ ופחות ב paging file? האם אפשר למזער שימוש ב Paging file? תודה, אייל

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by BeBest,

שלום, יש לי 4 סטיקים של זכרונות DDR2 במתחים שונים: 2x1.8-1.9v 2x2.1-2.2v מה הסיכון שבחיבור כל ה-4 ללוח אם? האם יכול לשרוף את הסטיקים / סלוטים? האם כדאי לשנות את המתח ידנית ל"ממוצע" ביניהם (2.0v)? תודה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  14. Started by yakir4u,

על הלוח שלי יש רק 4 יציאות SATA יש אופציה להוסיף עוד ארבע יציאות נוספות?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן, אני עומד לשדרג את המחשב שלי. כלומר, אני משאיר רק את המארז ואת הספק antec 500W. אני לא בטוח אבל לגביי התאימות של המארז ללוח אם שאני רוצה לקנות : GIGABYTE H77M-D3H. האם זה אמור להתאים ? תודה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  16. שלום ברצוני לשדרג קצת את המחשב עם תוספת ראם לפי ידיעתי עליי להתאים את הזכרונות החדשים לנתונים של אלו הישנים לכן אין לי כל כך הרבה אפשרויות אבל בכל מקרה ראיתי את אלו: http://ksp.co.il/?select=.1038..392..166..103..127..785..518.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה ההבדל בין ה Ares Dual ל Sniper Dual ששוה את ה 30 שקל תוספת? מה ה SNIPER נותן לי שה ARES לא? במה זה מתבטא?

17. תקציב : עד 4000 ש"ח מחשב נוכחי : DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 אני מעוניין במעבד הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה , אם צריך אני מוכן לעבור את ה4000 ש"ח , שאלה : כדי או יש צורך במעבד 6 ליבות ? סיבה: The Saboteur לא פועל טוב , Arma 2 בכלל לא פועל טוב וגם אני בטוח שאני לא יכול להריץ את המשחקים החדשים עם המעבד הזה ואל תרדו עלי ,אני לא כל כך מבין בעסק הזה בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by EthanDW,

בחודש שעבר קניתי מחשב עם לוח האם GA-H77-DS3H. אני מרגיש שקצת רומיתי כי מהכתובת הבאה: http://www.gigabyte.com/microsite/306/images/graphics.html הבנתי שבכל סדרה 7 יש תמיכה בVirtuMVP. אבל - בעמוד של לוח האם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4146#ov לא קיים הפיצ'ר כלל. אני הבנתי שההבדל היחיד בין Z77 ל-H77 הוא OVERCLOCKING השאלה שלי - האם הלוח אכן לא תומך או שניתן להתקין את התוכנה הזו בכל מקרה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by PizzaDT,

אוקיי אז זה הסיפור: זה היה מזמן. כשניסיתי להדליק את המחשב היה נראה כאילו הוא נדלק אבל במסך לא הייתה תמונה, ואז צפצופים. אחרי כמה נסיונות ומשחק בכבלים הוא היה נדלק בדרך כלל. ואז זה פשוט הפסיק, הוא הפסיק להדלק לא משנה כמה פעמים הדלקתי וכיביתי. אז הלכתי לטכנאי, שבדק ואמר שזה הכרטיס מסך, אז החליף לי לקחת 9500GT כשהיה לי 2900XT. והמחשב פעל דיי הרבה זמן עד ששוב...אותו דבר, שום תמונה במסך. קניתי לפטופ וזרקתי את המחשב לארון, היום החלטתי לתקן אותו, והטכנאי שבדק אמר שזה הלוח אם. (הבאתי לו את המחשב עם ה2900XT). שאלתי אותו בקשר לכרטיס מסך והוא אמר שהוא דווקא בסדר. אז ככה. המפרט של המחשב: Q6600 הלוח אם שלא עובד הוא P5n-sli או וואריינט של זה...לא זוכר בדיוק, זה לא משנה הוא לא עובד. 290…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by yonigrin,

שלום לכולם, זה מה שיש לי עכשיו: PATRIOT PVT36G1600LLK Viper I 6GB 3X2GB) DDR3 TRI Channel 1600Mhz) CL8 על לוח GIGABYTE GA-X58A-UD3R INTEL X58 ואני מעוניין לשדרג אותו, בוא נאמר ל16GB עם כל הTri-Channel לא הבנתי איך אני משדרג באופן יעיל בלי לאבד מהירות או סטיק... אשמח מאד לעזרה, יונתן

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי מחשב כמפורט בפרטי חומרה, האם כדאי להחליף את המעבד ל q9550. אני משחק בעיקר skyrim ודומיו. תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by uziliv,

שלום קיבלתי עכשיו מחשב נייד - dell inspiron 15R 5520. המחשב כולל ארבע כניסות usb 3.0. מותקן עליו windows 7 64bit sp1. חיברתי אליו את הדיסק החיצוני שלי WD Passport 1TB, שגם עליו כתוב במפורש כי הוא תומך ב-usb 3.0 הדיסק הפנימי של המחשב הוא seagate ST1000LM024. גם אחרי כמה שעות עם נציגי השירות של dell ברשת ואחרי שעידכנתי את ה- firmware של הדיסק החיצוני ואחרי שנציגי השירות עידכנו את כל הדרייברים, עדיין קצב ההעברה של קבצים מהדיסק החיצוני לדיסק של המחשב הוא 30-60mb/s. האם לא אמורים להיות קצבים גבוהים הרבה יותר עם usb 3.0? יש טעם לקחת את המחשב למעבדה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by tidan26,

שלום! רכשתי לוח אם של asus maximus v extreme זכרונות של g.skill 32 gb וקירור למעבד של zlman 12 איקס חיברתי את הזיכרונות על הלוח אם ומכיוון שגוף הקירור הוא כל כך גדול הוא ישב לי על אחד מהזיכרונות והייתי מוכרח לפרק את שני גופי האלומיניום שמורכבים על הזיכרון על מנת להרכיב את גוף הקירור על המעבד ואז הוא לא ישב לי על הזיכרון האם זה קריטי שפירקתי את גופי האלומיניום מהזיכרון והרכבתי אותו בלי ? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AvalonX,

לוח האם שלי הוא Rampage Formula יש לו כמה חיבורים פנויים Slot 1 x PCIe 2.0 x16 Slots 2 x PCIe x1 Slots 2 x PCI 2.2 איזה מהם יתן לי את המקסימום ביצועים ? הכרטיס שאני ישתמש בו יהיה כנראה ASUS U3S6 או ASUS PCIE USB3 אם יש המלצות לכרטיס הרחבה יותר איכותי רשמו בבקשה .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by swisaman,

היי, אני מחפש לקנות שילוש I5 3570K+לוח Z77 ועוד סטיק של 4GB 1333MHZ,יש לי סטיק בודד ו2X2GB,אני יעיף את ה2X2GB או שאוסיף גם אותם,עוד לא החלטתי. בעקרון,אני מחפש לוח Z77 בגודל מלא,רצוי בעל תמיכה בSLI\CF,לפחות 2 יציאות SATA3 ועוד 4 יציאות SATA2 אם אפשר,אין בקשות מיוחדות... רצוי שיהיו מספיק צייצבי מתח ופאזות,המעבד הולך לעבור OC גדול ככל האפשר תודה.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים